Ennél már nincs lejjebb: ftc-siófok 1:2
De a 3ezres nézőszám is sok mindent elmond. Már a Győr is megelőz. A Siófoknak meg megvan az első győzelme.
Forum >> Futballgarázs
krecsi18-09-2010 19:57:09 // 8708
misike7618-09-2010 13:42:17 // 8707
Én is így gondolom. És Prukner is mondta, hogy ő szarta el a taktikát a kiállítás után.
krecsi17-09-2010 22:23:24 // 8706
Akkor nem 3-0, hanem 0-3 lenne. De itt ahogy olvasom a többek hozzászólását, egy véleményen vagyunk: senki se akar így pontokat, hanem az lenne a lényeg, hogy a fradira ne vonatkozzanak külön szabályok.
TSiga ( I am the TSIG)17-09-2010 22:07:24 // 8705
Ez az óvás vicc. Nem mindegy, hogy 3-0 vagy 6-0? Kikaptak, a törött székek meg maradtak. A Sport1-en a Puhl Sanyi beszélt róla, de nem volt a szabálykönyvbe ütköző bírói tett, ezért nincs értelme az óvásnak. Az edzőjük volt a fütyi. 10 emberrel nem lehet ugyan azt a taktikát játszani, mint 11-el.
Nem szurkolok egyiknek sem, de örültem, hogy így elverték az FTC-t.
Nem szurkolok egyiknek sem, de örültem, hogy így elverték az FTC-t.
mesa17-09-2010 22:01:35 // 8704
Az ETO ettől a szánalmasnak minősített Ferencvárostól is simán kikapott. Ennyit erről
mesa17-09-2010 22:00:14 // 8703
Ez nem szánalmas. Tarsoly az ETOval pont ugyanezt tenné HA, mert ha-ha-ha mindig van a fociban, szóval HA nem lenne benne nyakig az MLSZ nevű maffia szervezetben
Solymosit azonnal el kell tiltani mindenféle sport tevékenységétől, ha másért nem csak ezért már megéri az óvás
Senkit nem érdekel az eredmény:
A lényeg, hogy kiderüljön, hibázott(-e) Kovács Zoltán, Solymosi, és az Újpesti rendőrfőkapitány, valamint, hogy ne lehessen a jövőben magánakcióban, szabályokat megszegve mérkőzések menetébe beavatkozni
Személy szerint pedig azt várom, hogy az összes magyar csapat a profinak csúfolt ligában azonnal vezettessen be szurkolói kártyát és szereltessen fel térfigyelő kamerát, és beléptető rendszert, mert a Ferencvárostól ezt külön megkövetelték
Akinek nincs erre sem pénze, vagy nincs villany világítása, vagy egyáltalán UEFA szintű stadionja, az takarodjon az amatőr ligába, és akkor viszont nem kell MLSZ sem
Ha közös a bajnokság, meg közös a tévés pénz, akkor legyenek már egyformák is a versenykiírás szerinti feltételek. Se több, se kevesebb. Tessék bele nyúlni a zsebbe, Győrben Székesfehérváron, Debrecenben, Újpesten, Kispestem és Angyalföldön is
Pont.
Solymosit azonnal el kell tiltani mindenféle sport tevékenységétől, ha másért nem csak ezért már megéri az óvás
Senkit nem érdekel az eredmény:
A lényeg, hogy kiderüljön, hibázott(-e) Kovács Zoltán, Solymosi, és az Újpesti rendőrfőkapitány, valamint, hogy ne lehessen a jövőben magánakcióban, szabályokat megszegve mérkőzések menetébe beavatkozni
Személy szerint pedig azt várom, hogy az összes magyar csapat a profinak csúfolt ligában azonnal vezettessen be szurkolói kártyát és szereltessen fel térfigyelő kamerát, és beléptető rendszert, mert a Ferencvárostól ezt külön megkövetelték
Akinek nincs erre sem pénze, vagy nincs villany világítása, vagy egyáltalán UEFA szintű stadionja, az takarodjon az amatőr ligába, és akkor viszont nem kell MLSZ sem
Ha közös a bajnokság, meg közös a tévés pénz, akkor legyenek már egyformák is a versenykiírás szerinti feltételek. Se több, se kevesebb. Tessék bele nyúlni a zsebbe, Győrben Székesfehérváron, Debrecenben, Újpesten, Kispestem és Angyalföldön is
Pont.
bilon17-09-2010 15:07:16 // 8702
óvni azért kell, mert a szabály az szabály...
olvasd el a gerstl interjút. nem a 6:0 miatt óvtak, hanem, mert míg a fradi csinál valamit, azért egyből bünti van, míg más, akkor a fradi a hibás.
a pályán jobb volt az újpest, a kiállítást most hagyjuk...
olvasd el a gerstl interjút. nem a 6:0 miatt óvtak, hanem, mert míg a fradi csinál valamit, azért egyből bünti van, míg más, akkor a fradi a hibás.
a pályán jobb volt az újpest, a kiállítást most hagyjuk...
bilon17-09-2010 15:05:31 // 8701
Újpest-Ferencváros jegyzőkönyvből
"A mérkőzés 30.percében a hazai csapat szurkolótáborából hanggránátot dobtak a játéktér környékére. Ezzel egy időben kb 15db fáklyát gyújtottak és dobtak a játéktér környékére, ebből néhány a pályára is került. Ezt követően a füst belepte a játékteret, ezért a mérkőzést 3 perc időtartamra megszakítottam. A második félidő megkezdése előtt konzultáltam a mérkőzés szövetségi ellenőrével, akivel megbeszéltük, hogy amennyiben hasonló eset történik a mérkőzést félbeszakítjuk. Ezt követően miután kivonultunk a játéktérre, közvetlenül a második félidő kezdése előtt a pályára rohant egy szurkoló, akit a biztonsági emberek hosszas kergetőzés után (kb 3perc) eltávolítottak a pályáról.
Eközben a hazai szurkolók ismét hanggránátokat dobáltak a játéktér környékére, amivel egy időben ismét fáklyákat gyújtottak a nézőtéren. A füst ismét ellepte a játékteret, ami miatt a második félidőt nem tudtuk elkezdeni. A csapatokkal együtt az öltözőbe vonultunk. A második félidőt 15 perc késéssel tudtuk elkezdeni.
A mérkőzés 74.percében a vendég csapat, a vendég szurkolótábor, illetve a 2.számú asszisztens előtt szögletrúgáshoz készülődött. A 2-es számú asszisztensem jelezte, hogy a vendég szurkolók a kerítést betörve, de a kordont nem átlépve a játéktér közelébe jutottak és kifejezetten fenyegető magatartást tanusítottak. A szektorban több helyről székek repültek a pálya irányába. Ekkor a szögletet nem engedtem elvégezni, a játékosok és kollegáim biztonságát szem előtt tartva a kispadok elé tereltem a játékosokat. A rendőrség nagy erővel a vendég szurkolók elé vonult. Ezt követően konzultáltam a játéktéren tartózkodó szövetségi ellenőrrel. Ő tájékoztatott, hogy a rendőrség parancsnokával egyeztetett már, aki közölte vele, hogy a mérkőzés végleges beszüntetése sokkal nagyobb biztonsági kockázattal járna, mint a mérkőzés folytatása. Ő közölte és garanciát vállalt, hogy a betört kerítésnél további rendbontás nem fog történni. Ekkor állapodtunk meg abban, hogy a hátralevő 16 percben a legkisebb incidens esetén is, semmit nem mérlegelve beszüntetem a találkozót. A mérkőzést 8 perc várakozás után folytattuk.
A mérkőzés hátralevő idejében további, a játék biztonságára kiható esemény nem történt, így a mérkőzés rendben nyert befejezést."
"A mérkőzés 30.percében a hazai csapat szurkolótáborából hanggránátot dobtak a játéktér környékére. Ezzel egy időben kb 15db fáklyát gyújtottak és dobtak a játéktér környékére, ebből néhány a pályára is került. Ezt követően a füst belepte a játékteret, ezért a mérkőzést 3 perc időtartamra megszakítottam. A második félidő megkezdése előtt konzultáltam a mérkőzés szövetségi ellenőrével, akivel megbeszéltük, hogy amennyiben hasonló eset történik a mérkőzést félbeszakítjuk. Ezt követően miután kivonultunk a játéktérre, közvetlenül a második félidő kezdése előtt a pályára rohant egy szurkoló, akit a biztonsági emberek hosszas kergetőzés után (kb 3perc) eltávolítottak a pályáról.
Eközben a hazai szurkolók ismét hanggránátokat dobáltak a játéktér környékére, amivel egy időben ismét fáklyákat gyújtottak a nézőtéren. A füst ismét ellepte a játékteret, ami miatt a második félidőt nem tudtuk elkezdeni. A csapatokkal együtt az öltözőbe vonultunk. A második félidőt 15 perc késéssel tudtuk elkezdeni.
A mérkőzés 74.percében a vendég csapat, a vendég szurkolótábor, illetve a 2.számú asszisztens előtt szögletrúgáshoz készülődött. A 2-es számú asszisztensem jelezte, hogy a vendég szurkolók a kerítést betörve, de a kordont nem átlépve a játéktér közelébe jutottak és kifejezetten fenyegető magatartást tanusítottak. A szektorban több helyről székek repültek a pálya irányába. Ekkor a szögletet nem engedtem elvégezni, a játékosok és kollegáim biztonságát szem előtt tartva a kispadok elé tereltem a játékosokat. A rendőrség nagy erővel a vendég szurkolók elé vonult. Ezt követően konzultáltam a játéktéren tartózkodó szövetségi ellenőrrel. Ő tájékoztatott, hogy a rendőrség parancsnokával egyeztetett már, aki közölte vele, hogy a mérkőzés végleges beszüntetése sokkal nagyobb biztonsági kockázattal járna, mint a mérkőzés folytatása. Ő közölte és garanciát vállalt, hogy a betört kerítésnél további rendbontás nem fog történni. Ekkor állapodtunk meg abban, hogy a hátralevő 16 percben a legkisebb incidens esetén is, semmit nem mérlegelve beszüntetem a találkozót. A mérkőzést 8 perc várakozás után folytattuk.
A mérkőzés hátralevő idejében további, a játék biztonságára kiható esemény nem történt, így a mérkőzés rendben nyert befejezést."
Kau17-09-2010 15:00:19 // 8700
Az ötödik gól után történt a nézőtéri rendbontás, ami után meg kellett a meccset másodszorra is szakítani. Jobb lenne, ha a fradi szektor balhéja miatt akkor lefújja a meccset a játékvezető? Akkor 5:0. Nem kellene újrajátszani, mert akkor már hírdethetnek végeredményt. Vagy a fradinak kellene a meccset adni a lefújás miatt 3:0-val? Ezért nem értem, hogy mi értelme van ennek az óvásnak? Ezt el kell fogadni és túl kéne ezen lépni. Ha ezt a meccset valami csoda folytán újrajátszanák, akkor ott háború lenne... De miért játszatnák újra?
bilon17-09-2010 14:43:35 // 8699
"Egyéb rendelkezések
M) Súlyos nézőtéri rendbontás (pl. az ellenfél, a mérkőzésen nem részt vevő, a
pályán részt vevők folyamatos rasszista vagy antiszemita szidalmazása,
rasszista megnyilvánulások, verekedés, pirotechnikai eszközök játéktérre
történő dobálása, stb.) esetén, a játékvezető félbe szakítja a mérkőzést és a
jelenlévő ellenőrökkel konzultál a mérkőzés azonnali beszüntetéséről, vagy a
mérkőzés folytatásáról. Az adott mérkőzésen, a nézőtéren második alkalommal
történő súlyos rendbontás után a játékvezető a mérkőzést beszünteti."
M) Súlyos nézőtéri rendbontás (pl. az ellenfél, a mérkőzésen nem részt vevő, a
pályán részt vevők folyamatos rasszista vagy antiszemita szidalmazása,
rasszista megnyilvánulások, verekedés, pirotechnikai eszközök játéktérre
történő dobálása, stb.) esetén, a játékvezető félbe szakítja a mérkőzést és a
jelenlévő ellenőrökkel konzultál a mérkőzés azonnali beszüntetéséről, vagy a
mérkőzés folytatásáról. Az adott mérkőzésen, a nézőtéren második alkalommal
történő súlyos rendbontás után a játékvezető a mérkőzést beszünteti."
Kau17-09-2010 14:37:28 // 8698
Pontosan nem tudom idézni a szabályzatot, de írták mindenhol, hogy a rendbontáskor nem a játékvezető dönt a meccs idő előtti lefújásáról, hanem a rendőri vezető. Persze lefújhatja, ha őt vagy valamelyik játékost atrocitás érné vagy úgy látja, hogy közvetlen veszélynek van kitéve, de azt is mérlegelnie kell, hogy a lefújással nem-e okoz még nagyobb galibát! Vajon hányan mondták volna, hogy biztosan kiegyenlített volna a fradi a második félidőben... Akkor még senki nem tudta, hogy ennek 6:0 lesz a vége...
A jogtalan kiállítással pedig nem lehet mit kezdeni. Ez a bírókon múlik. Mint ahogyan az is, hogy pl. az ETO 1 hónapon belül 4db jogos 11-est nem kapott meg. Ilyenekre nem lehet óvni, pedig befolyásolta a meccs végeredményét. Az egyik pont az UTE ellen volt az első fordulóban, mikor kézzel elütötte a játékos a labdát a 16-oson belül. 0:0 lett...
A jogtalan kiállítással pedig nem lehet mit kezdeni. Ez a bírókon múlik. Mint ahogyan az is, hogy pl. az ETO 1 hónapon belül 4db jogos 11-est nem kapott meg. Ilyenekre nem lehet óvni, pedig befolyásolta a meccs végeredményét. Az egyik pont az UTE ellen volt az első fordulóban, mikor kézzel elütötte a játékos a labdát a 16-oson belül. 0:0 lett...
Kau17-09-2010 14:28:53 // 8697
Az a Jimmy Jump a tv2-s akciójával (meteorológiai jelentés), elég ellenszenves lett. Nagyon akar nyomulni, pár hülye meg azt hiszi ez kell a népnek...
Addig legyintettem rá és mosolyogtam a hülyeségén. De nem kéne ennyire erőltetni...
Addig legyintettem rá és mosolyogtam a hülyeségén. De nem kéne ennyire erőltetni...
Andy17-09-2010 13:55:24 // 8696
Nagyon régóta külön mérce vonatkozik a Fradira és külön a többi csapatra. Azonban sajnos ez most sem fog megváltozni. Nem lesz itt semmi, sem újrajátszás, sem a kiállítást nem törlik el. Viszont szurkolói rendbontás miatt majd jól megbüntetik a csapatokat. A Fradit jobban, az Újpestet kevésbé. Tavasszal az Üllőin újra jön a botrány és akkor a zöldeket visszasorolják a másodosztályba. Teljesen sportszerűen így intézkedik az MLSZ... :(
bilon17-09-2010 13:37:18 // 8695
bilon17-09-2010 09:17:29 // 8694
szegény jimmy nem tudott már magával mit kezdeni, mert olyan "gyorsan" elkapták :D:D:D:D:D
állítom, ha nem fekszik le, a mai napig ott állna mindenki és nézné, hogy mit bohóckodik.
szégyen...
állítom, ha nem fekszik le, a mai napig ott állna mindenki és nézné, hogy mit bohóckodik.
szégyen...
krecsi17-09-2010 09:11:43 // 8693
Szánalmasnak szánalmas, DE leginkább azért óvja meg, mert a rendbontások miatt a bírónak le kellett volna fújnia a meccset. És mivel akkor a lilák balhéztak, a 3 pont a Fradié lenne. Így utólag ilyen áron nem kéne a 3 pont, de legalább a bírót eltilthatnák.
Ja, láttad a tv2-n a Jimmy gyerekkel készült riportot? Elég érdekes, hogy a tv2 riportere már az elején felismerte és végig mellette volt. Nem ők hívták, ááá mire gondolok. Ha tudta, hogy mire készül, akkor miért nem szólt a rendezőknek? És az is érdekes, hogy a rendőrségre egyből ment segíteni hajdú péter és persze fel ajánlott egy meghívást a műsorába. Azért én ezt a lilák helyében kivizsgáltatnám.
Ja, láttad a tv2-n a Jimmy gyerekkel készült riportot? Elég érdekes, hogy a tv2 riportere már az elején felismerte és végig mellette volt. Nem ők hívták, ááá mire gondolok. Ha tudta, hogy mire készül, akkor miért nem szólt a rendezőknek? És az is érdekes, hogy a rendőrségre egyből ment segíteni hajdú péter és persze fel ajánlott egy meghívást a műsorába. Azért én ezt a lilák helyében kivizsgáltatnám.
bilon17-09-2010 09:08:21 // 8692
nem a tévedést óvták, hanem mert bemondatta, hogy ha mégegy piro, akkor félbeszakítja...és nem tette...
anno a dvtk ellen a fradi meccset félbeszakították...
de nem is ez a lényeeg. hanem hogy eddig kussoltak a fradi vezetői. az ute meccs után prukner félve halkan már pedzegette, hogy ez a 6. meccs a bajnokságban, és már 3 jogtalan kiállítás volt. emiatt is néha vissza kell szólni, meg ahogy a gerstl nyilatkozta, ha fradi pályán valaki tüsszent, az már 300ezer bírság...szóval, egy darabig leet tűrni, de néha betelik a pohár.
itt is egyöntetű vélemény, hogy mareket aprították, de nem csinált olyat, ami miatt ki kellett volna állítani. ellenebn böőr...már a második percben, de ha nem, akkor két sárgalappal tuti...
ettől függetlenül nem szabadott volna 6:0-ra kikapni, és - remélem én - nem is ez az oka az óvásnak. csak ilyenkor kell óvni, mert erre mindenki odafigyel, és talán a dolgok mögé is lát....
anno a dvtk ellen a fradi meccset félbeszakították...
de nem is ez a lényeeg. hanem hogy eddig kussoltak a fradi vezetői. az ute meccs után prukner félve halkan már pedzegette, hogy ez a 6. meccs a bajnokságban, és már 3 jogtalan kiállítás volt. emiatt is néha vissza kell szólni, meg ahogy a gerstl nyilatkozta, ha fradi pályán valaki tüsszent, az már 300ezer bírság...szóval, egy darabig leet tűrni, de néha betelik a pohár.
itt is egyöntetű vélemény, hogy mareket aprították, de nem csinált olyat, ami miatt ki kellett volna állítani. ellenebn böőr...már a második percben, de ha nem, akkor két sárgalappal tuti...
ettől függetlenül nem szabadott volna 6:0-ra kikapni, és - remélem én - nem is ez az oka az óvásnak. csak ilyenkor kell óvni, mert erre mindenki odafigyel, és talán a dolgok mögé is lát....
krecsi17-09-2010 08:57:12 // 8691
Ez így van. De még így is fog kapni bőven büntetést.
A cuccokat meg biztos belsős vitte be, mert a beléptetés jól működött.
A cuccokat meg biztos belsős vitte be, mert a beléptetés jól működött.
Kau16-09-2010 23:25:37 // 8690
A Debrecen ma csúnyán kikapott. Igazából most nem is érzem bennük azt az átütő erőt. Már az ETO ellen se tetszett a játékuk.
Kau16-09-2010 23:24:09 // 8689
Ez elég szánalmas. Szerdára úgy döntött a fradi vezetőség, hogy mégis megóvják a szombati meccset...
A bírói tévedések a meccs részei, így nem igazán hiszem, hogy ez bármit is számítana.
Valahol olvastam, hogy a "ha" nem létezik a fociban csak a hat null :))
A bírói tévedések a meccs részei, így nem igazán hiszem, hogy ez bármit is számítana.
Valahol olvastam, hogy a "ha" nem létezik a fociban csak a hat null :))
Andy16-09-2010 22:27:52 // 8688
Szvsz felesleges, DE ha ez a Fradi pályán történik akkor tuti a pályabezárás, pontlevonás, bírság, kizárás, stb. :))
De kérdezem én, hogy a rákba vitték be azt a rengeteg piro cuccot? Milyen volt a biztosítás? A bíró meg egy nagyon gyenge prodikciót mutatott be.
De kérdezem én, hogy a rákba vitték be azt a rengeteg piro cuccot? Milyen volt a biztosítás? A bíró meg egy nagyon gyenge prodikciót mutatott be.
misike7616-09-2010 22:20:27 // 8687
Mi a véleményetek az FTC óvásáról? Szerintem vicc. Bár én nem vagyok fradi drukker, igaz UTE se.
Kau16-09-2010 19:44:57 // 8685
Szenved otthon a Juventus a Poznan ellen.
0:2 a 40. percben.
0:2 a 40. percben.
Inter156 (il mascalzone)15-09-2010 20:02:44 // 8684
Az Inter 2-2 -je kicsit kevésnek tűnik,de hát ez még nagyon az eleje :)
Inter156 (il mascalzone)15-09-2010 20:01:42 // 8683
Én úgy érzem a Barca el megy a döntőig:))))
Viki&Joe14614-09-2010 21:42:13 // 8682
Manchesterben meg nem történik semmi :-( 11 emberrel védekezik a Rangers
Satti14-09-2010 21:31:00 // 8681
Messi berúgta a 2. gólját a meccsen, a Barca 3-1-re vezet már.
zotya littlesoldier és Szabina14-09-2010 21:30:00 // 8680
3:1
zotya littlesoldier és Szabina14-09-2010 21:28:51 // 8679
akkora kapufa volt tiszta fémforgács lett ott minden! :D
hatalmas volt
hatalmas volt
Satti14-09-2010 21:21:27 // 8678
David Viilla nagyon benyomta. Bar-Pan 2-1.
Satti14-09-2010 21:07:14 // 8677
No, már egyenlítettek is a Barcások.
Satti14-09-2010 21:06:26 // 8676
Nem semmi, a 20. percben a Panatinaikos berúgta az vezető gólt a Barcának.
Inter156 (il mascalzone)14-09-2010 20:02:56 // 8675
Köszi,akkor majd reggel a Juventus rádióban meghallgatom az eredményt:)))
Viki&Joe14614-09-2010 20:00:17 // 8674
Viki&Joe14614-09-2010 19:47:52 // 8673
Csak net TV címet tudok adni ahol adják majd.
Inter156 (il mascalzone)14-09-2010 19:24:58 // 8672
Kösz ba+ :D
Azért meg nézem,hát ha most az egyszer nem vicceltél:DDD
Azért meg nézem,hát ha most az egyszer nem vicceltél:DDD
Whiteskull14-09-2010 19:17:43 // 8671
Lehet, hogy a romantic. :)))))))))))))
Inter156 (il mascalzone)14-09-2010 19:10:38 // 8670
Ha jól tudom ma játszik az Inter. Nem tudjátok adja valamelyik :)))
mesa14-09-2010 12:36:39 // 8669
Tudod, ha egyenlő lenne a mérce, és az Úttestnek is lenne beléptetője, megfigyelő kamera hálózata, ezt a lila embert pontosan be lehetne azonosítani (egyébként UTE alkalmazott), és akkor legközelebb nem lehetne szándékosan provokálni az ellenfél szurkolóit
krecsi13-09-2010 19:34:45 // 8668
krecsi13-09-2010 19:28:37 // 8667
Az is szánalmas, amit az rtl klub művel: híradóban csak azt mondták, hogy egy pályára szaladt néző miatt is állt a játék. Aki nem látta a meccset, az arra gondolt, hogy ezek nem elég hogy balhéztak, de még a pályára is berohantak. Miért kell a médiának a paprikás hangulatot még fokozni?
mesa13-09-2010 09:58:52 // 8666
Kifelejtettem a szervezéses részből a Jimmy srácot, akivel szintén nem tudtak mit kezdeni a szervezők ... Szánalmas.
mesa13-09-2010 09:57:44 // 8665
Szerintem kvajó volt a meccs! :))
Sajnálom, hogy belefutottunk egy hatosba, egyúttal gratulálok a lilákoknak!
El kell hogy mondjam azt is, hogy az egész rendezvény egy átkozott nagy káosz volt. Simán hoztuk a hétvégén a BALKÁN-t Megkéseltek egy dózsa srácot, aztán meg a traitlonos faszit.
De nem ez a lényeg, hanem a szervezés! Rég le kellett volna fújni a mérkőzést, nem is folytatódhatott volna kétszer is! Heinz kiállítása egyértelmű belenyúlás
De nem ezen ment el a meccs!
Egyetlen egy embert tudok hibáztatni: Prukner Lászlót
Ő állította össze ezt a csapatot, ezt a taktikát, ezt a védelmet. A hátsó alakzatból egyetlen játékos sem érdemli meg a két csillagot a mezére!
Még valamit el szeretnék mondani, mint tanulság. Mészöly Géza sokkal jobb edző. Talán ma a legjobb (és Pintér) Felhozta a fiatalokat és bedobta az igen mély vízbe, közvetlen a piranhákhoz. Ezek a gyerekek pedig meghálálták!
Kontrasztos, hogy Prukner Fradija tele van sok csapatban megfordult légióssal, zsoldossal. Sokáig haragudtam rá Elding miatt, és ahogy jönnek a nyilatkozatok,más játékosnál sem lett azonnal kebelbarát!
Nézzük meg Pistát, rúgja a gólokat a fizetése ötödéért a Vasasban!
Na mindegy. Ez van
Akkor is jó meccs volt, ami a hangulatot illeti :)
Sajnálom, hogy belefutottunk egy hatosba, egyúttal gratulálok a lilákoknak!
El kell hogy mondjam azt is, hogy az egész rendezvény egy átkozott nagy káosz volt. Simán hoztuk a hétvégén a BALKÁN-t Megkéseltek egy dózsa srácot, aztán meg a traitlonos faszit.
De nem ez a lényeg, hanem a szervezés! Rég le kellett volna fújni a mérkőzést, nem is folytatódhatott volna kétszer is! Heinz kiállítása egyértelmű belenyúlás
De nem ezen ment el a meccs!
Egyetlen egy embert tudok hibáztatni: Prukner Lászlót
Ő állította össze ezt a csapatot, ezt a taktikát, ezt a védelmet. A hátsó alakzatból egyetlen játékos sem érdemli meg a két csillagot a mezére!
Még valamit el szeretnék mondani, mint tanulság. Mészöly Géza sokkal jobb edző. Talán ma a legjobb (és Pintér) Felhozta a fiatalokat és bedobta az igen mély vízbe, közvetlen a piranhákhoz. Ezek a gyerekek pedig meghálálták!
Kontrasztos, hogy Prukner Fradija tele van sok csapatban megfordult légióssal, zsoldossal. Sokáig haragudtam rá Elding miatt, és ahogy jönnek a nyilatkozatok,más játékosnál sem lett azonnal kebelbarát!
Nézzük meg Pistát, rúgja a gólokat a fizetése ötödéért a Vasasban!
Na mindegy. Ez van
Akkor is jó meccs volt, ami a hangulatot illeti :)
krecsi12-09-2010 15:27:23 // 8664
krecsi12-09-2010 15:24:12 // 8663
Nem szervezett szurkolók voltak, mert ez a Városkapunál történt és oda már mind 3 nagyobb csoport rendőri vezetéssel érkezett.
krecsi12-09-2010 15:20:26 // 8662
A kiállítás és néhány "tévedés" azért nagyban eldöntötte a meccset. de nem is ez a legidegesítőbb, hanem hogy néhány ember ilyen hozzáállással hogy meri felvenni a fradi mezt. Nem mondom, hogy Pruknernek mennie kell, mert sokban az ő keze is meg van kötve, de régen ilyenkor már összeült a válságstáb, már megszabták, hogy a következő meccseken mennyi pontot kell elérni. Nem pedig mosolyognak még a pályán. Néhány játékosnak valóban távoznia kellene, ha nem változtatnak a hozzáállásukon.
Azzurro12-09-2010 13:19:13 // 8661
Igen!!Így van, mind kettőben játszott, de a legemlékezetesebb évei az a Honvédba voltak.Várom a képeket a legendás Gregor Józsiról.:-))))
Kau12-09-2010 12:20:28 // 8660
Ezt szerintem minden normális szurkoló elítéli. Ilyet nem kellene. És ilyenek miatt az emberek a stadionokból is kikopnak, mert az idő előre haladtával az ember már kerüli a balhékat...
Kau12-09-2010 12:15:31 // 8659
A kiállítás szerintem is eltúlzott volt, de azért 10 emberrel se kéne így kikapni.
Viszont a fradi tábor régen se szerette, ha kitömik. Győrben 4:0-nál ugyanígy lebontották a vendég szektort pár évvel ezelőtt. El kell fogadni, hogy ez a mai NB1. Bárki képes bárkit megverni. Nekem se tetszett a múlt héten, hogy a fradi sima 3:0-ra verte az ETO-t. Mintha Pintér mindig odaadná ezeket a meccseket... Most meg itthon parádés játékkal vertük a Debrecent.
Olvastam némely fórumon, hogy némelyek már Prukner és pár játékos távozását követelik. Pedig idén még sok meglepetés lesz! Szerintem ez nem Prukneren múlott.
Persze azt is megértem, hogy a fradinak mindig kétszer akkora dolog, ha pont a lilák nyernek, pláne így.
Viszont a fradi tábor régen se szerette, ha kitömik. Győrben 4:0-nál ugyanígy lebontották a vendég szektort pár évvel ezelőtt. El kell fogadni, hogy ez a mai NB1. Bárki képes bárkit megverni. Nekem se tetszett a múlt héten, hogy a fradi sima 3:0-ra verte az ETO-t. Mintha Pintér mindig odaadná ezeket a meccseket... Most meg itthon parádés játékkal vertük a Debrecent.
Olvastam némely fórumon, hogy némelyek már Prukner és pár játékos távozását követelik. Pedig idén még sok meglepetés lesz! Szerintem ez nem Prukneren múlott.
Persze azt is megértem, hogy a fradinak mindig kétszer akkora dolog, ha pont a lilák nyernek, pláne így.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
462
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?