Forum >> 2 keréken is szép az élet
pb_15-05-2009 15:19:32 // 5945
Mi van, fáj az igazság?DDD
GT Ɨ|ѯ15-05-2009 15:17:46 // 5944
xarkeverés...ennek nem lesz jó a vége.....:-((
Áki15-05-2009 15:07:33 // 5943
Na menjél vissza mosogatni, már megint hülye vagy!:DDD Sztáááááárok!:-)))
Satti15-05-2009 14:59:23 // 5942
Na, most legyen az okos az ember, mert ki tudja most tényleg mi a bánat van!!
pb_15-05-2009 14:57:26 // 5940
Te is ismered ezt a tekintetet, mikor a sztárokat nézed, és közben arra gondolsz, hogy szeretnél olyan lenni, mint ők.
GT Ɨ|ѯ15-05-2009 14:48:44 // 5939
Áki15-05-2009 14:22:30 // 5938
Így van, mint a Te tekinteted amikor áldozat vagy!:DD
pb_15-05-2009 14:19:57 // 5937
Sztem, ez csak ilyen ködösítés.
Áki15-05-2009 14:17:07 // 5936
"Természetesen a legkevésbé sem értek egyet a nyilatkozataival, és ha nem sikerül megfelelő módon megegyeznünk, meg fogom tenni a szükséges intézkedéseket, hogy megvédjem az érdekeinket." Jorge Martínez Aspar
Nagyon rossz útra léptek, Martineznek ebben a mondatában látszik, hogy nagyon mérges és tényleg jogtalannak érzi a vádakat.
Szerintem a Balatonring kavart bele az egészbe, lenyúlták a magyar jogokat, mondván a szponzorok kapják meg de a visszaosztásnál ők is ott állnak majd!
Nagyon rossz útra léptek, Martineznek ebben a mondatában látszik, hogy nagyon mérges és tényleg jogtalannak érzi a vádakat.
Szerintem a Balatonring kavart bele az egészbe, lenyúlták a magyar jogokat, mondván a szponzorok kapják meg de a visszaosztásnál ők is ott állnak majd!
Mike.15-05-2009 14:01:58 // 5935
Ezt a második motor hiányára való hivatkozást nem értem, állítólag ott van a motor Le Mans-ban.
Satti15-05-2009 13:01:02 // 5933
Meg kell hallgatni Talmáék verzióját is, csak azt nem értem, hogy miért nem lehet még sehol sem olvasni a neten, mert a sajtótájékoztató elméletileg 11 ó.-tól volt.
Satti15-05-2009 11:29:00 // 5931
Nem tudom, jól látod-e, de biztosan ennek a dolognak is van két oldala. Talán Talmát nem kis mértékben befolyásolja a menedzsere, de azt sem értem, hogy Martinez meg most azt nyílatkozza, hogy természetesen visszavárja Talmát és a tartalék motor is ott van már most is a helyszínen. Az is lehet, hogy csak egy nagy színjáték most ez az egész, de az is lehet, hogy olyan dolgok vannak a háttérben, ami sosem fog igazán kiderülni. Most tart a sajtótájékoztató, nemsokára okosabbak leszünk, vagy csak kiszúrják a jónép szemét vmi maszlaggal.
Tommi15-05-2009 11:20:36 // 5930
Tegnap este hívott Édesapám és kérdezte, hogy mi van a Talmácsival. Mondom fogalmam sincs :) Most olvastam utána, hogy mi van és meg vagyok döbbenve.
Egyrészt igaz az, hogy nem kéne durcáskodnia és szépen végig kéne versenyeznie a szezont, másrészt ha egy versenyző így dönt, akkor szerintem igen nyomós okok lehetnek a háttérben. Nem nagyon hallottam még ilyet, hogy bármilyen autós/motoros szériában ez megtörténjen, de nem hinném, hogy hasraütéssel döntötte el ezt Gábor.
Pont tegnap olvastam valahol, hogy Erdei Zsolt is cirkuszol a boxklubjával, mert nevetségesen kevés pénzt és lehetőséget kap a többiekhez képest, úgyhogy azt fontolgatja, hogy kiszáll, vagy legalábbis klubot vált.
Így a két dolog kapcsán az jutott eszembe, hogy ha egy magyar sportoló eljut "valahová" (értsd: nemzetközi szinten elismert lesz), akkor is azt fogja mondani a klubja/csapata/akármije, hogy kevesebbet adunk neki, kelet-európai, nincs akkora összegekhez szokva. Neki 100 dollár is rengeteg pénz, "kiszúrjuk a szemét" annyival, a többiek meg kapnak 150-et.
Vagy nem jól látom...?
Egyrészt igaz az, hogy nem kéne durcáskodnia és szépen végig kéne versenyeznie a szezont, másrészt ha egy versenyző így dönt, akkor szerintem igen nyomós okok lehetnek a háttérben. Nem nagyon hallottam még ilyet, hogy bármilyen autós/motoros szériában ez megtörténjen, de nem hinném, hogy hasraütéssel döntötte el ezt Gábor.
Pont tegnap olvastam valahol, hogy Erdei Zsolt is cirkuszol a boxklubjával, mert nevetségesen kevés pénzt és lehetőséget kap a többiekhez képest, úgyhogy azt fontolgatja, hogy kiszáll, vagy legalábbis klubot vált.
Így a két dolog kapcsán az jutott eszembe, hogy ha egy magyar sportoló eljut "valahová" (értsd: nemzetközi szinten elismert lesz), akkor is azt fogja mondani a klubja/csapata/akármije, hogy kevesebbet adunk neki, kelet-európai, nincs akkora összegekhez szokva. Neki 100 dollár is rengeteg pénz, "kiszúrjuk a szemét" annyival, a többiek meg kapnak 150-et.
Vagy nem jól látom...?
GT Ɨ|ѯ15-05-2009 11:13:40 // 5929
Kicsit elkapkodták...:-(
Mike.15-05-2009 10:23:25 // 5928
"vmilyen módon kompromisszumot kellene kötni és akár ezzel a mostani nem teljesen versenyképes motorral is végigvinni a szezont, mégha esély sincs dobogóra, de meg lehetne mutatni, hogy igenis a nehéz körülmények ellenére ott van, nyomja, kitart és nem hátrál meg!!!!"
Én is így vélem. Ezzel a durcáskodással lehet, hogy az egész motoros karrierjének is vége.
Én is így vélem. Ezzel a durcáskodással lehet, hogy az egész motoros karrierjének is vége.
Satti15-05-2009 09:11:34 // 5927
Ja, a több millió magyar szurkolóról nem is beszélve!!
Milyen látvány volt már, mikor a világon több 100 millió ember láthatta élőben az eu.sporton az élő magyar "zászlót" Brno-ban, emléxem, Belga cartársunk írta be a topicba, hogy az angol eu.sporton a kommentátorok is elhűltek, mikor ezt meglátták!!
Milyen látvány volt már, mikor a világon több 100 millió ember láthatta élőben az eu.sporton az élő magyar "zászlót" Brno-ban, emléxem, Belga cartársunk írta be a topicba, hogy az angol eu.sporton a kommentátorok is elhűltek, mikor ezt meglátták!!
Satti15-05-2009 09:08:35 // 5926
Akármi is van a háttérben, ezt most nem szabadna hagyni, versenyezni kellene mindenképpen, hisz a 250-ben ez az utolsó szezon, jövőre mindenki tiszta lappal, vadonatúj motorral versenyezhet, ezért is kár lenne eldobni ezt a lehetőséget. Sajnos a mai világban soxor megalkuvónak kell sztem lenni, mert ha nincs egy magyar versenyzőnek olyan biztos anyagi háttere, mint Tóthéknál a kissrácnak, akkor vmilyen módon kompromisszumot kellene kötni és akár ezzel a mostani nem teljesen versenyképes motorral is végigvinni a szezont, mégha esély sincs dobogóra, de meg lehetne mutatni, hogy igenis a nehéz körülmények ellenére ott van, nyomja, kitart és nem hátrál meg!!!!
Satti15-05-2009 09:04:41 // 5925
Ma délelőtt 11-kor tart sajtótájékoztatót Talma is Budapesten, gondolom max. 1 órára rá, már fennt lesznek a friss hírek a neten! Nagyon kíváncsian várom én is a fejleményeket.
Mike.15-05-2009 07:01:47 // 5924
Egyre többször érzem azt, hogy Favaro egy nagy pénzhajhász. Persze tudom, hogy Talmának most kell megalapozni a jövőjét, de nem hiszem, hogy ezzel a viselkedéssel előrébb jut. Ezek után melyik csapat veszi őt oda? Ki az a csapatfőnök aki ilyen viselkedés után, hogy a versenyző egyik pillanatról a másikra otthagyja a csapatot, megkockáztat egy együttműködést?
És azt is vallom, hogy bekerülni ebbe a motoros világba nem könnyű. Ha most kiszáll lehet, hogy nem, vagy csak nagyon nehezen tud visszakerülni. Szóval szerintem Talmáék nem jól döntöttek,.... szerintem.
Azért kíváncsi lennék Talma saját nyilatkozatára is.
És azt is vallom, hogy bekerülni ebbe a motoros világba nem könnyű. Ha most kiszáll lehet, hogy nem, vagy csak nagyon nehezen tud visszakerülni. Szóval szerintem Talmáék nem jól döntöttek,.... szerintem.
Azért kíváncsi lennék Talma saját nyilatkozatára is.
mesa14-05-2009 23:47:57 // 5923
Sajnos Favaro hazudik...
Rodriguez helyettesíti Talmácsit Le Mans-ban
Stefano Ferrarija sem a semmiből pottyant az ölébe. Ha jól emlékszem, év elején volt, hogy futamonként 1 milliót kért 25 soros interview-ért a Faster Managementjével Stefano.
Akkor egy hétig erről ment az anyázás.
Sajnos elszaladt velük valami: becsület
De még szomorúbb, hogy Talma Stefanoval tart és kiszáll egy biztos versenyzési lehetőségből, csak a kevesebb reklám pénz miatt! Mert lássuk be: ERRŐL van szó! PÉNZ PÉNZ PÉNZ
Ez az utolsó 250 ccm-es idény. És ezt az egykori VB Talmácsi Gábor pár ponttal le is zárja.
Még valami: ma hallottam, hogy csak 60 Mrd ft-nyi Eurot ad az Unió a 4es Metróra. Magyarán halálra van ítélve a metro projekt!
Félek, hogy a Balatonringnek ugyanez lesz a sorsa!
Se verseny , se versenyző nem lesz itt rövid időn belül ...
Rodriguez helyettesíti Talmácsit Le Mans-ban
Stefano Ferrarija sem a semmiből pottyant az ölébe. Ha jól emlékszem, év elején volt, hogy futamonként 1 milliót kért 25 soros interview-ért a Faster Managementjével Stefano.
Akkor egy hétig erről ment az anyázás.
Sajnos elszaladt velük valami: becsület
De még szomorúbb, hogy Talma Stefanoval tart és kiszáll egy biztos versenyzési lehetőségből, csak a kevesebb reklám pénz miatt! Mert lássuk be: ERRŐL van szó! PÉNZ PÉNZ PÉNZ
Ez az utolsó 250 ccm-es idény. És ezt az egykori VB Talmácsi Gábor pár ponttal le is zárja.
Még valami: ma hallottam, hogy csak 60 Mrd ft-nyi Eurot ad az Unió a 4es Metróra. Magyarán halálra van ítélve a metro projekt!
Félek, hogy a Balatonringnek ugyanez lesz a sorsa!
Se verseny , se versenyző nem lesz itt rövid időn belül ...
Kovi14-05-2009 21:34:15 // 5922
Jorge Aspar Martinez, az exvilágbajnok csapatának tulajdonosa interjúnkban nem említ szerződésbontást, de elmondja, várja a pénteki, Le Mans-i szabadedzésre magyar pilótáját. Ki biztosan nem rúgta, keresi, mert nem tudja, hol van és telefonon sem éri el egy hete, csak a menedzserét. Kérését, a második motort teljesíti.
"Nem értjük az egészet, nem értjük, hogy tehet ilyet egy világbajnok. 28 év alatt, mióta a GP-sportban vagyok, ilyet nem láttam. Mi soha nem rúgtuk őt ki, sőt, várunk rá" - nyilatkozta Jorge Aspar Martinez, Talmácsi Gábor istállójának tulajdonosa az Indexnek.
A 250 kcm-esek között szereplő magyar motoros menedzsmentje csütörtökön jelentette be, nem indul pilótája a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Francia Nagydíján, Le Mans-ban, mert egyoldalúan szerződést bontott a Balatonring Teammel.
Ok: a második motor hiánya és a médiaképviseleti jogok egyoldalú megváltoztatása. A pilóta menedzsere, Stefano Favaro állítja, utóbbit semmiképp nem tehették volna meg.
"Érthetetlen és felfoghatatlan az egész, mivel Gábor gyári motort kapott a csapattól és igazolta a tehetségét, hiszen nagyszerű eredményeket ért el az elmúlt években. Mindig is tökéletes volt a viszonyom vele, ezért remélem, sikerül beszélnünk, hogy tisztázzuk a helyzetet, és folytatódjon az eddig kölcsönösen pozitív kapcsolat."
Martinez a telefoninterjúnk alatt egyszer sem használta a szerződésbontás kifejezést, azt viszont hangsúlyozta, még számít Talmácsira.
Nagyon örülne és szeretné nem csak ő, de az egész csapat, ha az exbajnok indulna a pénteki szabadedzéseken, de nem tudnak szó nélkül elmenni a történtek mellett, aminek következményei lesznek.
"Várjuk, mit tesz Gábor, többször hívtam telefonon, de nem érem el, mindig csak a menedzsere beszél, Gábor soha" - árulta el Martinez.
hirdetésMenedzsmentje szerint a szakítás egyik oka, hogy Talmácsi Jerezben sem kapott tartalékmotort, pedig megígérték neki. Martinez ezt nem cáfolta, annyit mondott: "Már itt van a boxban a második motor, jöhet bárki megnézni".
A másik, ezek után egyre jelentősebbnek tűnő indok a kommunikációs jogok átvétele. Favaro szerint az az övék, ám a Balatonring önhatalmúlag megvonta tőlük.
Martinez másképp tudja: "A jogok mindig is a mi tulajdonunkban voltak, csak 2006 óta továbbadtuk nekik, ők értékesíthették".
Nem tudni pontosan, anyagiakban ez mit jelent, de valószínűleg jelentős összeg van a háttérben.
Az üggyel kapcsolatban nemzetközi sajtótájékoztatót tart a spanyol istállótulajdonos pénteken, 11 órától Le Mans-ban, ott fog részletesebben beszélni a történtekről és ismerteti várható lépéseit.
Na most ki hazudik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Nem értjük az egészet, nem értjük, hogy tehet ilyet egy világbajnok. 28 év alatt, mióta a GP-sportban vagyok, ilyet nem láttam. Mi soha nem rúgtuk őt ki, sőt, várunk rá" - nyilatkozta Jorge Aspar Martinez, Talmácsi Gábor istállójának tulajdonosa az Indexnek.
A 250 kcm-esek között szereplő magyar motoros menedzsmentje csütörtökön jelentette be, nem indul pilótája a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Francia Nagydíján, Le Mans-ban, mert egyoldalúan szerződést bontott a Balatonring Teammel.
Ok: a második motor hiánya és a médiaképviseleti jogok egyoldalú megváltoztatása. A pilóta menedzsere, Stefano Favaro állítja, utóbbit semmiképp nem tehették volna meg.
"Érthetetlen és felfoghatatlan az egész, mivel Gábor gyári motort kapott a csapattól és igazolta a tehetségét, hiszen nagyszerű eredményeket ért el az elmúlt években. Mindig is tökéletes volt a viszonyom vele, ezért remélem, sikerül beszélnünk, hogy tisztázzuk a helyzetet, és folytatódjon az eddig kölcsönösen pozitív kapcsolat."
Martinez a telefoninterjúnk alatt egyszer sem használta a szerződésbontás kifejezést, azt viszont hangsúlyozta, még számít Talmácsira.
Nagyon örülne és szeretné nem csak ő, de az egész csapat, ha az exbajnok indulna a pénteki szabadedzéseken, de nem tudnak szó nélkül elmenni a történtek mellett, aminek következményei lesznek.
"Várjuk, mit tesz Gábor, többször hívtam telefonon, de nem érem el, mindig csak a menedzsere beszél, Gábor soha" - árulta el Martinez.
hirdetésMenedzsmentje szerint a szakítás egyik oka, hogy Talmácsi Jerezben sem kapott tartalékmotort, pedig megígérték neki. Martinez ezt nem cáfolta, annyit mondott: "Már itt van a boxban a második motor, jöhet bárki megnézni".
A másik, ezek után egyre jelentősebbnek tűnő indok a kommunikációs jogok átvétele. Favaro szerint az az övék, ám a Balatonring önhatalmúlag megvonta tőlük.
Martinez másképp tudja: "A jogok mindig is a mi tulajdonunkban voltak, csak 2006 óta továbbadtuk nekik, ők értékesíthették".
Nem tudni pontosan, anyagiakban ez mit jelent, de valószínűleg jelentős összeg van a háttérben.
Az üggyel kapcsolatban nemzetközi sajtótájékoztatót tart a spanyol istállótulajdonos pénteken, 11 órától Le Mans-ban, ott fog részletesebben beszélni a történtekről és ismerteti várható lépéseit.
Na most ki hazudik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Satti14-05-2009 19:42:43 // 5921
Sajnos ebben s csak annyi van, ami a korábban belinkelt hírekben is volt. Remélhetőleg napokon belűl többet meg lehet majd tudni.
imi15614-05-2009 19:11:17 // 5920
Nagy vonalakban annyit mondtak,hogy már biztosan nem indul a hétvégén a Balatonring Team-nél:(!
Itt tartózkodik Bp.-en,de nem nyilatkozik!Viszont Favaro már próbál helyet keresni Talmának Le Mans-ban!
Még az is lehet,hogy a 125-be,esetleg a királykategóriában folytatja!
Itt tartózkodik Bp.-en,de nem nyilatkozik!Viszont Favaro már próbál helyet keresni Talmának Le Mans-ban!
Még az is lehet,hogy a 125-be,esetleg a királykategóriában folytatja!
Kazes☻14-05-2009 19:08:20 // 5919
EngineCoffeeTables14-05-2009 18:58:09 // 5918
Lemaradtam róla:)))))
imi15614-05-2009 18:50:42 // 5917
Mindjárt lesz vmi hír Talmáról az RTL Klub-on!
TSiga ( I am the TSIG)14-05-2009 18:41:07 // 5916
Imike ezerszer jobban motorozik nálam. Én nem tudok. Talmához képest meg lelkes amatőr.
imi15614-05-2009 18:30:36 // 5915
Talán megy Imike helyére a Team Toth-hoz:))))))!
TSiga ( I am the TSIG)14-05-2009 18:20:22 // 5914
Biztos ki lesz valami találva.
Talma nem csak a pénzt hozza, mint anno domini Wunderbaumgartner Zsoltika, hanem tudást is.
Talma nem csak a pénzt hozza, mint anno domini Wunderbaumgartner Zsoltika, hanem tudást is.
EngineCoffeeTables14-05-2009 18:10:30 // 5913
Ők ezt szerintem már tervezték egy ideje, csak lehet hogy most van lehetőség a váltásra:)))))) Lehet hogy valahol máshol üresedés lesz:)))))
imi15614-05-2009 18:04:27 // 5912
Most olvasom,hogy mi történt Talmával:S!
Megdöbbentő:(((!
Nem tudom,mi történhetett,de egy ilyen drasztikus lépésnek,biztosan komoly oka volt!
Remélem Favaro-mint már annyiszor-most is kitalál vmi okosat!
Sztem is az volna a leglényegesebb,hogy Gábor a motogp-ben maradhasson!
Megdöbbentő:(((!
Nem tudom,mi történhetett,de egy ilyen drasztikus lépésnek,biztosan komoly oka volt!
Remélem Favaro-mint már annyiszor-most is kitalál vmi okosat!
Sztem is az volna a leglényegesebb,hogy Gábor a motogp-ben maradhasson!
Satti14-05-2009 17:52:11 // 5911
Bizots van igazuk és érte sérelem, de azért nem vagyok benne biztos, hogy ez a jó megoldás, mert ha vki egyszer kiesik ebből a körből, akkor talán örökre vége.
Kazes☻14-05-2009 17:51:47 // 5910
Kár-kár-kár. :(((
TSiga ( I am the TSIG)14-05-2009 17:49:43 // 5909
Most mondták be, hogy Tamla felbontotta a szerződédét az istállóval. A következő versenyen sem fog más rajthoz állni. :-((((((
zolee14514-05-2009 17:43:05 // 5908
Az ilyen eseteknél megszoktuk már, hogy mindig a másik hibázott. Megy az egymásra mutogatás...
Satti14-05-2009 16:57:25 // 5907
Ez a cikk szerint már a tartalék motor is ott van Le Mans-ban, a csapattulajdonos a Balatonring-nél nem érti, mi a gond, mert ők nem hibáztak.
Youri14-05-2009 16:43:05 // 5906
Ahoz képest kicsit sem rosszul!!!!!!
zolee14514-05-2009 16:41:00 // 5905
MotoGP vagy Superbike.:) Tehetség alapján szvsz beférne, azt meg legalább mostmár tudjuk, hogy eddig miért volt gyengébb a vártnál, összekukázott motorral ment.
Youri14-05-2009 16:22:49 // 5904
Remélem ez jót jelent... :-D
Kovi14-05-2009 16:01:36 // 5903
Most futtatam eszmét a Talma elsö unokatesoval!!!!!
A következő van gyakorlatilag kibasztak vele mert nem kapta meg a megfelelő támogatást nem csak a motort hanem az az egy motort is gyakorlatilag szarbol rakták össze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudok valamit de még nem publikus ha bejön nagyot néztek majd!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem össze jön neki!!!!!!!!!
A következő van gyakorlatilag kibasztak vele mert nem kapta meg a megfelelő támogatást nem csak a motort hanem az az egy motort is gyakorlatilag szarbol rakták össze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudok valamit de még nem publikus ha bejön nagyot néztek majd!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem össze jön neki!!!!!!!!!
Áki14-05-2009 15:38:51 // 5902
Egy valamit nem értek vagy nem vagyok benne biztos,hogy jól értem. Van az Aspar Team a Balatonring Team meg Talma. Most ugye van/volt, hogy az Asparon belül volt a Balatonring Team amibe Talma versenyzett és a Balatonring mint egy egyszemélyes fiók csapata működött az Asparnak. A Balatonring kevert is a médiaszereplési jogokkal és ezért borított a Talma mindent! Így van vagy nem így van?:-)
zolee14514-05-2009 15:28:43 // 5901
Ez nem új dolog. Nagyon nem. Mindenhol a pénz a lényeg, a legalsóbb osztályokban is, egy sima OB-n.
Szűntek már meg eddig is szériák és jöttek újak. Szálltak ki gyárak, helyettük is jött más. Ez egy ilyen dolog. Az más kérdés, hogy nekünk most rosszul esik ez, mert év elején azt hittük, hogy a dobogóért küzd majd, pedig csak a pontokért küzdött, most meg egy új csapatért.
Szűntek már meg eddig is szériák és jöttek újak. Szálltak ki gyárak, helyettük is jött más. Ez egy ilyen dolog. Az más kérdés, hogy nekünk most rosszul esik ez, mert év elején azt hittük, hogy a dobogóért küzd majd, pedig csak a pontokért küzdött, most meg egy új csapatért.
Áki14-05-2009 15:19:23 // 5899
Borzasztó,hogy a motor sportban (autó,motor) ilyen erősen és károsan van jelen az üzleti érdek. Az F1 és Talma körüli botrányok sem szólnak másról mint a pénzről. Közben nem veszik észre az illetékes urak, hogy ezzel mekkora kárt okoznak mind a két sportnak. Talma már belebukott ebbe a harcba az F1 a bukás szélére fog kerülni ha így folytatják. Egy ideig még nem lesz baj mert új keletű dolog az efféle problémázás de aztán ráunnak a rajongok is és a csapatok és komolytalanná fog válni az egész.
Satti14-05-2009 14:58:44 // 5898
Személy szerint nagyon sajnálom, mert pont 2001 óta követem figyelemmel a motogp-ét, amióta Talma is versenyez, az összes futamot láttam azóta és ez most elég szomorú helyzet. Amíg nincs Talma, addig én is, mint sztem sokan mások is, csak a nagy kategóriát fogom nézni. Arról nem is beszélve, hogyha addig nem történik vmi, milyen rossz lesz annak a rengeteg magyar szurkolónak, akik Brno-ba, csak Talma miatt mentek volna ki.
Kovi14-05-2009 14:37:16 // 5896
Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-((((((((((((((((((((((
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
4
Guests4
512
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?