Forum >> 2 keréken is szép az élet
GT Ɨ|ѯ30-05-2009 15:11:10 // 6045
A Drapál az nagy sztár volt...RIP:-(
Xixo30-05-2009 14:33:54 // 6044
Erős túlzásnak érzem a világszínvonalú versenyző kifejezést is... :))
Nyert egy VBt a kicsiknél, oszt ennyi. Itthon persze nagy siker, de nemzetközileg azért közel se akkora.
Erre mondom, hogy túl van sztárolva idehaza.......
Nyert egy VBt a kicsiknél, oszt ennyi. Itthon persze nagy siker, de nemzetközileg azért közel se akkora.
Erre mondom, hogy túl van sztárolva idehaza.......
GT Ɨ|ѯ30-05-2009 09:03:02 // 6043
főleg majd a lejtőn:-)
hajráááááá
hajráááááá
Whiteskull30-05-2009 08:52:24 // 6042
Ennél könnyebben megy gyorsabbat. :)))
GT Ɨ|ѯ30-05-2009 08:50:40 // 6041
8mp-t lehet faragcsálni...:-(
Satti30-05-2009 08:10:28 // 6040
Talma azért más, még mindig egy szimpatikus embernek tarton személy szerint, aki rendkívűl tehetséges, amit már többször is bebizonyított. Talán a mostani sikereit nem úgy kezelte, ahogy kellett volna, de mint korábban is volt erről már szó, nem tudhatjuk, hogy valójában mi húzódik meg háttérben, amitől arra az elhatározásra jutott, amire. Mindenesetre, mivel világszínvonalú versenyzőről van szó, nem hiszem, hogy gond lenne neki újra versenyezni és sikereket elérni egy másik csapatnál, akár egy másik kategórában.
Xixo30-05-2009 02:45:37 // 6039
Na persze, Talmácsi se villantott elsőre. Egy cseppet túl van ám ő is sztárolva, kezd olyan unszimpatikus lenni, mint anno a Koko.... :((
Mike.29-05-2009 18:03:30 // 6038
Persze, szokja csak a pályát, motort, de jó lenne ha nem a végén kullogna. Nem kívánok dobogót tőle első alkalomkor, de ne is legyen lekörözve.
Mike.29-05-2009 17:59:16 // 6037
Reméljük nem követi Talmát és nem lép le duzzogva, szerződést bontva. :-)))
Satti29-05-2009 17:58:58 // 6036
Az első alkalom igazán a futam lesz, majd meglátjuk. Már az is szép lenne, ha jobb helyet érne el, mint az Imike gyerek.:-)
Mike.29-05-2009 17:57:57 // 6035
Azért a nagy tehetségek az első alkalmakkor is villantanak. :-))
Satti29-05-2009 17:54:00 // 6034
Mivel most ült először a motoron, nem várható el tőle, hogy azonnal megfutja a szintidőt, az időmérőn már valószínűleg nem lesz gond.
EngineCoffeeTables29-05-2009 17:51:38 // 6033
Hát azért ahoz hogy végig motorozhassa a futamot, meg kellene futnia a 107%alatti időt!
Nem akarok kárörvendő lenni, és szurkolók a magyaroknak de azért jó látni hogy nem találni minden bokorban egy olyan versenyzőt mint Talma.
Nem akarok kárörvendő lenni, és szurkolók a magyaroknak de azért jó látni hogy nem találni minden bokorban egy olyan versenyzőt mint Talma.
Satti29-05-2009 17:46:47 // 6032
Most azért még csodát ne várjunk, ez a mai nap, max. ismerkedés lehetett. semmi más! Azért gondoljunk csak bele, a srác még néhány napja azt sem tudta, hogy most hétvégén a motogp sorozatban fog indulni, ráadásul Mugello-ban, valószínűleg még a pályát sem nagyon ismeri, legfeljebb a palystation-ből. Arról nem, is beszélve, hopgy 250-es motogp gépen még nem is ült, egyenlőre az is jó lesz, ha végig tudja motorzni a futamot gond nélkül.
Mike.29-05-2009 17:46:27 // 6031
Tóth Imikének is kel egy kis dicsőség! :-)) Most ő a jobbik magyar ........... szerintem nem sokáig. :-)))
EngineCoffeeTables29-05-2009 17:39:56 // 6030
Axl Trans28-05-2009 18:10:44 // 6029
Már érdemes volt lekapni! :DD
Kovi28-05-2009 14:24:29 // 6028
Az RMC-nél most 7végén óriási vásár!!!!20%-70%-engedmény!!!
DéZé28-05-2009 14:11:08 // 6027
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ez gyönyörű!!!!!!
A nagybátyámnak volt ilyen gépe, gyerekként alig vártam hogy ráülhessek. Az meg a legnagyobb élmény volt, amikor maga elé ültetett és úgy motoroztunk. Szerintem azóta imádom a motorokat... Aztán egyszer a húgommal játszottunk az felállított MZ mellett és ő valahogy meglökte, az pedig felborult. Majdnem rám dőlt, de az utolsó pillanatban ki tudtam ugrani alóla. Sajnos a kormányt borító lemez így is szétvágta az orromat, amit több öltéssel varrtak össze. De ezután is maradt az egyik kedvencem és alig vártam, hogy a nagybratyó megint elvigyen egy kis gurulásra. Szóval vannak emlékeim az MZ-vel kapcsolatban.
A nagybátyámnak volt ilyen gépe, gyerekként alig vártam hogy ráülhessek. Az meg a legnagyobb élmény volt, amikor maga elé ültetett és úgy motoroztunk. Szerintem azóta imádom a motorokat... Aztán egyszer a húgommal játszottunk az felállított MZ mellett és ő valahogy meglökte, az pedig felborult. Majdnem rám dőlt, de az utolsó pillanatban ki tudtam ugrani alóla. Sajnos a kormányt borító lemez így is szétvágta az orromat, amit több öltéssel varrtak össze. De ezután is maradt az egyik kedvencem és alig vártam, hogy a nagybratyó megint elvigyen egy kis gurulásra. Szóval vannak emlékeim az MZ-vel kapcsolatban.
GT Ɨ|ѯ28-05-2009 12:57:11 // 6026
Hajrá Balma!:-DDD
Axl Trans28-05-2009 12:56:03 // 6025
Mike.28-05-2009 12:52:44 // 6024
Aki kicsit is babonás az most magyarázhatja Talma helyzetét , hogy az egész a rajtszám csere miatt történt. :-)))
zolee14528-05-2009 12:48:37 // 6023
Szép kis eredmény lista. Ismét van kinek drukkolni.:)
GT Ɨ|ѯ28-05-2009 11:11:34 // 6022
igen,pont erről beszéltem:-)
Mike.28-05-2009 10:22:41 // 6021
Talma esztelen húzásából ennyi a pozitívum, hogy egy másik Magyar tehetség is lehetőséget kapott és indulhat a VB mezőnyben.
Ha csak azt a formáját hozza mint amit az eddigi pályafutása alatt elért, akkor nem lesz rossz a srác. Szóval innentől HAJRÁ NÉMETH BALÁZS!! :-))
Ha csak azt a formáját hozza mint amit az eddigi pályafutása alatt elért, akkor nem lesz rossz a srác. Szóval innentől HAJRÁ NÉMETH BALÁZS!! :-))
LeZo27-05-2009 20:26:46 // 6018
... Pont erre utaltam hogy foggal-körömmel végig kellett volna csinálni ezt az évet...
Kócosw27-05-2009 19:53:34 // 6017
Ez most hogy :(
http://webcast.tv2.hu/tenyek/index.php?m=video&video_id=396309
http://webcast.tv2.hu/tenyek/index.php?m=video&video_id=396309
zolee14527-05-2009 16:50:18 // 6016
Kb ez a lényeg. Mindegy, hogy mit gondolnak a szurkolók, mit mond Talma, és mit a csapat. Lényegtelen, hogy kinek van igaza. Lehet, hogy egyedül Talma volt korrekt az ügyben, és ez volt az egyetlen helyes döntés.
Egy dolog eléggé valószínű: a szponzoroknál és a többi csapat tulajdonosánál Talma neve mellett most van egy kis lábjegyzet. Ha valakihez odamennek, hogy kéne egy motor, vagy kéne egy szponzor és meghallják, hogy Talmácsi akkor rögtön megkérdezik, hogy ő az aki szerződést bontott és lelépett? Igen, de az úgy volt, hogy... és ez a része már lehet, hogy senkit sem fog érdekelni.
Szóval szerintem már nem az a kérdés, hogy igaza volt-e, hanem az, hogy a jövöjére nézve jó döntést hozott-e?
Amikor megelőzte a finn gyereket azt mondtam, hogy helyes döntés volt. Ha hagyja nyerni biztos állása lett volna a KTM-nél...örök másodikként. Így megnyilt előtte azon csapatoknál az ajtó, akik nyerő versenyzőt kerestek/keresnek.
A mostani döntése után szerintem egy csomó ajtó bezárult.
Azért drukkolok neki, hogy az élet őt igazolja...
Egy dolog eléggé valószínű: a szponzoroknál és a többi csapat tulajdonosánál Talma neve mellett most van egy kis lábjegyzet. Ha valakihez odamennek, hogy kéne egy motor, vagy kéne egy szponzor és meghallják, hogy Talmácsi akkor rögtön megkérdezik, hogy ő az aki szerződést bontott és lelépett? Igen, de az úgy volt, hogy... és ez a része már lehet, hogy senkit sem fog érdekelni.
Szóval szerintem már nem az a kérdés, hogy igaza volt-e, hanem az, hogy a jövöjére nézve jó döntést hozott-e?
Amikor megelőzte a finn gyereket azt mondtam, hogy helyes döntés volt. Ha hagyja nyerni biztos állása lett volna a KTM-nél...örök másodikként. Így megnyilt előtte azon csapatoknál az ajtó, akik nyerő versenyzőt kerestek/keresnek.
A mostani döntése után szerintem egy csomó ajtó bezárult.
Azért drukkolok neki, hogy az élet őt igazolja...
Satti27-05-2009 16:20:11 // 6015
Már most hétvégén menni is fog vajon az újonc?
Mike.27-05-2009 09:21:09 // 6014
Okés, legyen a hasonlatod (ami nem túl jó ide)... az jobb, hogy lelépni és azt a kevesebbet sem elfogadni? Így semmi sincs, még az a kevés sem. Ami jelen esetben Talmának nem is olyan kevés volt.
Az anyagiaknál fontosabb szerintem, hogy ilyen versenyzőt nem sok csapat alkalmaz aki gondolván egyet szerződést bont és lelép. Ki kockáztatja meg, hogy ezt nála is eljátssza majd a Talma team? És ez vonatkozik a szponzorra is. Nem sokan tolnak oda lóvét ha ilyenre lehet számítani. ..... szerintem.
Az anyagiaknál fontosabb szerintem, hogy ilyen versenyzőt nem sok csapat alkalmaz aki gondolván egyet szerződést bont és lelép. Ki kockáztatja meg, hogy ezt nála is eljátssza majd a Talma team? És ez vonatkozik a szponzorra is. Nem sokan tolnak oda lóvét ha ilyenre lehet számítani. ..... szerintem.
GT Ɨ|ѯ27-05-2009 08:39:52 // 6013
Megvan az Utód..
meglátjuk a 21 éves magyar srác mire jut,hajrá:-)
meglátjuk a 21 éves magyar srác mire jut,hajrá:-)
mesa26-05-2009 21:33:37 // 6012
Én azt mondom, amit látok.
Te meg csak hiszel valamiben.
Te meg csak hiszel valamiben.
Blade26-05-2009 21:03:31 // 6011
Na ja, manapság az sem egy utolsó szempont:)
Satti26-05-2009 20:18:22 // 6010
A superbike-ot ráadásul még adja is az eu.sport! :-)
Blade26-05-2009 16:54:05 // 6008
Na már megint az oktalan okoskodás. Szerinted Aspar csupa jóindulatból tett mindent? Azt hiszed véletlen lett Balatonring projekt? Azt hiszed nem üzleti céllal versenyeztette ott Talmácsit? Mert ugyanis ezzel söpri be a támogatásokat ,pénzeket.. Amiböl finanszirozza a csapata mukodését. Szerinted miért CSAK MAGYAR versenyzőt akar Talma helyére?? Csupa szivböl mi? Ha olyan szivből viseltetne a Magyar motorsport iránt akkor 2008ban Talma már gyári RSa-t kapott volna a 250ben Bautista mellé,amit 2008ban Meglio kapott meg. Az is Talmának járt volna. Asparnak érdeke volt hogy Talma 2007ben vbajnok legyen,ugyanis a balatonring tervek már 2007 elején készen voltak és kezdték meg a projektet egyezkedésekkel meg a telekvásárlásokkal...
Ezekszerint Talma és Favaro hülyék,inkább a Te eszedre hallgattak volna... Lehet hogy kicsit jobban ismerik a MotoGP-t mint Te...
Ezekszerint Talma és Favaro hülyék,inkább a Te eszedre hallgattak volna... Lehet hogy kicsit jobban ismerik a MotoGP-t mint Te...
Kovi26-05-2009 15:32:02 // 6007
Még mindig csak talágatol és szerintem gőzöd nincs róla mi van a háttérben ahogy nekem sem.
Nem hiszem hogy könnyen hozta meg ezt a döntést!!!!!!
Ha neked teszem egy munkahelyen azt kapod fizetési ajánlatnak hogy 150,000,- és kapsz a válságra hivatkozva 130,000,-nem lennél túl boldog majd eldöntenéd maradsz vagy sem!!!!!!(és ott is valakit cserben hagysz)
Persze érdekes hasonlat de kb. ezt lehet leszűrni!!!!!!
Nem hiszem hogy könnyen hozta meg ezt a döntést!!!!!!
Ha neked teszem egy munkahelyen azt kapod fizetési ajánlatnak hogy 150,000,- és kapsz a válságra hivatkozva 130,000,-nem lennél túl boldog majd eldöntenéd maradsz vagy sem!!!!!!(és ott is valakit cserben hagysz)
Persze érdekes hasonlat de kb. ezt lehet leszűrni!!!!!!
Kovi26-05-2009 15:25:50 // 6006
Németh Balázs lesz a Gabi helyén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LeZo26-05-2009 12:47:47 // 6005
Média jogok? Erre jó hivatkozni, hogy ezért bont vki szerződést.
És nem mindegy, hogy Talma bont szerződést, vagy a menedzsere miatt, vagy az ő nyomására történt ez. Eleinte arról röppent fel hír, hogy nincs tartalékmotor, most meg ugye a média jogokra hivatkoztak.
Talán kevesli vki a pénzt... Igy, hogy nem szerepel Talmácsi, valóban ugrott a médiában való motorversenyzéssel kapcsolatos "jog". Ez az egész akkor lenne tiszta, ha valóban kiderülne mi is a háttér amire ennyire hivatkozni kell. De az is mókás, hogy spanyolok építenek magyarországi helyre pályát, és új magyar pilótát is keresnek.
Lehet az én hülyeségem, de én Talma helyében végig csináltam volna az évet, ha kell véres körömmel, megmutatni magamnak is hogy nem a média jogok (tehát CSAK a pénz) miatt motorozok, vagy leszek világbajnok.
És nem mindegy, hogy Talma bont szerződést, vagy a menedzsere miatt, vagy az ő nyomására történt ez. Eleinte arról röppent fel hír, hogy nincs tartalékmotor, most meg ugye a média jogokra hivatkoztak.
Talán kevesli vki a pénzt... Igy, hogy nem szerepel Talmácsi, valóban ugrott a médiában való motorversenyzéssel kapcsolatos "jog". Ez az egész akkor lenne tiszta, ha valóban kiderülne mi is a háttér amire ennyire hivatkozni kell. De az is mókás, hogy spanyolok építenek magyarországi helyre pályát, és új magyar pilótát is keresnek.
Lehet az én hülyeségem, de én Talma helyében végig csináltam volna az évet, ha kell véres körömmel, megmutatni magamnak is hogy nem a média jogok (tehát CSAK a pénz) miatt motorozok, vagy leszek világbajnok.
Mike.26-05-2009 12:30:09 // 6004
Ha olvasod a fórumokat (nem csak itt az Amoren) akkor láthatod, hogy sokan, nagyon sokan elítélik ezt a viselkedését.
Persze lehet, hogy Talmának van igaza és mindenki más csak kiakar vele tolni, de attól lehessen már a saját véleményt is elmondani, még ha ez neked esetleg nem is tetszik.
Na meg mi az a tipikus Magyar viselkedés? Besértődni apróságon, felrúgni egy szerződést, "cserben" hagyni a szerelőket, csapatot, szurkolókat? Na mert ez tényleg olyan tipikus Magyaros viselkedés. :-P :-))
Persze lehet, hogy Talmának van igaza és mindenki más csak kiakar vele tolni, de attól lehessen már a saját véleményt is elmondani, még ha ez neked esetleg nem is tetszik.
Na meg mi az a tipikus Magyar viselkedés? Besértődni apróságon, felrúgni egy szerződést, "cserben" hagyni a szerelőket, csapatot, szurkolókat? Na mert ez tényleg olyan tipikus Magyaros viselkedés. :-P :-))
Kovi26-05-2009 12:20:47 // 6003
Szerintem meg azért nem kellene le irni öt akár mi si lehet még.
És itt a forumon tipikus magyar viselkedés tapasztalok!!!!!:-(((((
Senki nem tud semmit de dubáljuk meg sárral!!!!!!:-))))))
TIPIKUS!!!!
És itt a forumon tipikus magyar viselkedés tapasztalok!!!!!:-(((((
Senki nem tud semmit de dubáljuk meg sárral!!!!!!:-))))))
TIPIKUS!!!!
Mike.26-05-2009 09:35:02 // 6002
Nem kevés Magyar drukkert bukott most, akik xarnak ezután a Talma pólókra, sapkákra és egyéb kütyükre. Innentől nem kell menni nyilatkozni így nagy értelme nincs ennek a média harcnak sem. Szóval a lóvé is megcsappan nem csak a hírnév.
Satti26-05-2009 09:21:00 // 6001
Ez elég bosszantó, nem tudhatni mi van a háttérben, de akárhogy is nézem, sztem nem jó döntést hozott Talma. Ezt az évet, bármi áron végig kellett volna motoroznia, már csak azért is megmutatni, hogy mire képes és akkor jövőre lehetett volna újratárgyalni mindent, amikor is egyébként sem folytatódik tovább a 250-es kategória, hanem jön az új besorolás, a teljesen másfajta motorok. Nemzetközileg sem szimpatikus amit csinált, nagy valószínűséggel nehéz lesz csapatot találnia, hiába tehetséges versenyző, ez akkor is nagyon nehéz feladat lesz. Magyar nézők milliói ültek le a tv elé futamot nézni, csak Talma miatt, arról nem is beszélve, milyen sokan tervezték már el jó előre, hogy ott lesznek Brno-ban a futamon, biztosan nagyon sokan rendkívűl csalódottak most.
mesa26-05-2009 09:09:35 // 6000
Mérhetetlenül csalódott vagyok, sőt, szégyellem Talmácsi Gábor viselkedését magyarként.
Martinez úr világbajnokot csinált belőle, idejött, meghunyászkodott, és Gábor még azt a kérését sem acceptálta, hogy négyszemközt üljenek le.
Tessék most örülhet, működtetheti tovább a "hótszar" fizetős weboldalát, a kutya nem fog emeltdíjas SMS-ben fizetni a nem létező tartalmakért!
Favaro meg adja el a Ferrariját, amit a médiapénzen szerzett.
Gábornak az esze nem forog úgy, mint a motorkerékpárja kereke. Üzletben nincs barátság!
Remélem kinevel Martinez úr egy másik magyar tehetséget, hogy gyorsan elfeledjük Talmát.
Martinez úr világbajnokot csinált belőle, idejött, meghunyászkodott, és Gábor még azt a kérését sem acceptálta, hogy négyszemközt üljenek le.
Tessék most örülhet, működtetheti tovább a "hótszar" fizetős weboldalát, a kutya nem fog emeltdíjas SMS-ben fizetni a nem létező tartalmakért!
Favaro meg adja el a Ferrariját, amit a médiapénzen szerzett.
Gábornak az esze nem forog úgy, mint a motorkerékpárja kereke. Üzletben nincs barátság!
Remélem kinevel Martinez úr egy másik magyar tehetséget, hogy gyorsan elfeledjük Talmát.
Trisz26-05-2009 06:54:38 // 5999
nem kár érte ha motorozni akarna akkor motorozna de ha celeb akar lenni akkor csak majomkodjon nyugodtan.....
Mike.26-05-2009 06:51:02 // 5998
Gondoltam, hogy ez lesz. :-( Nem csodálkoznék, ha nem látnánk többet a moto GPbe. És szerintem innen nehéz lesz újra visszaküzdenie magát valamelyik csapathoz.
GT Ɨ|ѯ26-05-2009 05:51:33 // 5997
ennyi volt a pályafutás...
kár érte:-(
kár érte:-(
zolee14526-05-2009 00:19:06 // 5996
Mi a baj vele? Baromi erős motorok, majdnem olyan köridőkkel mint a MotoGP, nagy létszám, minimum 3 esélyes futamok.
MotoGP-ben alig vannak, és Stoner vs Rossi évek óta.
MotoGP-ben alig vannak, és Stoner vs Rossi évek óta.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
3
Guests3
408
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?