:)))
A story:
Anno több, mint 30 éve is. A fater vitrinjében volt ez a T FORD. Míndíg játszani akartam vele, de nem engedte. 1x egy óvatlan pillanatban, mikor már elértem, elcsentem. Tologattam a szőnyegen, de eltört az egyik kerékben a küllő. Vissza csempésztem és a következő takarításig nem is buktam le. :)
Lebaltázás után még évekig ott volt sérűlten. Aztán másik szekrény és más "díszek" miatt kikerűlt onnan és így megkaptam. Mível anno volt néhány NDK zsinoros autóm is. (3db: Egy 124es FIAT sport cupe, ezt nagyon fájlalom ma már, hogy elbaltáztam. Egy Wartburg 353 police, ezt is sajnálom, a kasztni talán meg van még. Meg valami Le Mans levehető kerekü bábus versenyautó. A bábú is meg van még valahol. Ezzel leeséses kitekeredőseket játszottam:). ) Így a Le Mans autó kerekeinek a felhasználásából faragtam egy HOT Roadot:) (talán a Z Z TOP clip hatására? :) )
Ma meg előkerűlt, így bizonyítva, hogy nem leszek kezdő a 155 makett összeszerelésében:)))

Csak érdekesség képp, hogy a hátsó rendszám a Wartburgé volt.
Jahh volt még egy színtén összeszerelhető T55 ös távirányítós tankom is. Ez biztos sokat érne, ha nem semmisűlt volna meg valami háborúban:/