Serintem nagyon komoly amit nyertél! Így képek alapján, amiket beszúrtál, nagyon tetszik. És ha abból indulok ki, hogy modellboltokban az 1:43-as Minichamps-ek 10ezer körül mozognak, akkor a nyereményed arany-árban lehet...
Szia! Kerested az Index-en is? Ott asszem vannak ilyen magyarosan írva mecsbox topikok. A Játék.lap.hu-n is talán valami fórumban, hátha tudnak segítei!
Hali! ha valaki tud Alfát 1:87 méretben, érdekelne! Gyűjtöm a méret kamionjait, van már pár száz db. :-), de még Alfából csekély a létszám, csaK megrendelés van 3 db. 155-re! A méretben nagyon nehéz Alfát találni, normális kidolgozottságban!
Én a múltkor amit nyertem az Minichamps. Az államat a földről kellett összeszednem, olyan szép a kidolgozása. Aztán lehet, hogy aki modellezik, annak nem olyan nagy újdonság mint nekem :)
azért gyagyinak nem mondanám...
mondjuk úgy, nem annyira realisztikus! :-)
jómagam pont a kisautók "lényegretörő" vállfaját díjazom, amelyeket (a Matchboxhoz hasonlóan) 4-5 alapelemből és egy tipizált,de jól működő futóműből raknak össze.
vagyis pl.nincsenek utólag bepattintott műanyagok vagy amitől a legjobban írtózok,
az ecsettel kipingált lámpák,rendszámok meg díszlécek :-p
pont a héten tettem kivételt,vettem egy 1:60-as Welly GT-t, amin az Alfa-jel is meg van festve ,dobozban gyönyörű, ellenben pl.húzza a kerekeit... :-)
Ezt mind-mind tudom,hál istennek nem vagyok már kezdő:D ( 2 éve makettezem)
De sajnos sem a revell nem gyárt ilyet,sem a tamiya,sem a humbrol,stb stb... 2 napja ezután nyomozok! sima sárgákat gyártanak,.de metálsárgát senki sem.. szép mi?
Van egy csávó akinek van on-line boltja,milló féle makettes cumót árul,és lehet nála kapni eredeti lambo sárga színt is.. erre gondoltam,hogy ilyet kéne vennem,csak 60 ml és kb 4000 ft-ból lenne itt://
Segítek! GTV-t nem gyártottak ilyen sárga színben! Ebben a színben csak Spider létezik... asszem... :))) Tehát ha marad a bézs műszerfal, akkor akár lehet ilyen sárga is a modelled! :))) Egyébként bármyelyik modellboltban találsz ilyen festéket (Tamiya, vagy Revell az ajánlott márka! :))
Csak hogy hűek legyünk a valósághoz... Az összes GTV-ben (legyen akár fekete, bézs, rosso, bianco, akármilyen belsős, a műszerfal (kivéve a rosso) és a műszerek feletti kis bőr takaró mindig fekete. Nincs bézs színű műszerfallal szerelt GTV... De mégegyszer mondom, ez csak akkor érdekes, ha valóba hű akarsz maradni az eredeti modellhez...