:DDDD
Bianco, mint Tavasztündér (nagyoon tetszik):DDDDD
Nyilván megy is a naptárba, muszáj:DD
Forum >> Viharsarki Alfások
Hédi15-09-2009 11:17:24 // 36196
Hédi15-09-2009 11:16:21 // 36195
Ejha, ezek igazán jó képek lettek, nem olyan kis szellemesek, mint amiket én raktam fel:))))
Grando15-09-2009 10:59:17 // 36194
Grando15-09-2009 10:48:11 // 36193
dave.alfa13-09-2009 23:19:30 // 36192
Juujj...nagyon köszönjük! ;)
Most megyek alukálni mert holnap 12 órám lesz! Jóéjt! Ciao!
Most megyek alukálni mert holnap 12 órám lesz! Jóéjt! Ciao!
Hédi13-09-2009 23:10:17 // 36191
Körülbelül, ja :DD
Én is remélem, de ha nem engednek el, akkor elrabolunk :)))
Pusziii:))
Én is remélem, de ha nem engednek el, akkor elrabolunk :)))
Pusziii:))
ImO13-09-2009 23:03:50 // 36190
NégyBALkezes. :-)))
Örülök, hogy jól sikerült a mini buli! Remélem a következőn részt tudok venni. (Majd elkéretzkedek a pici lányomtól és a pici fiamtól.)
Képeket holnap prezentálok. ;-)
Jóéjt! :-)
Örülök, hogy jól sikerült a mini buli! Remélem a következőn részt tudok venni. (Majd elkéretzkedek a pici lányomtól és a pici fiamtól.)
Képeket holnap prezentálok. ;-)
Jóéjt! :-)
Hédi13-09-2009 22:43:37 // 36189
Akkor itt a minitali minivideója :))))
Viharsarki alfás négykezes... 2009 09 12
Viharsarki alfás négykezes... 2009 09 12
Gáborszakács(CSoki Nyuszi V)13-09-2009 21:18:55 // 36188
sziasztok egy kérdés valaki esetleg nem megy Pestre szerdán hajnalban???????????????(Ferihegyre)
Hédi13-09-2009 20:50:06 // 36187
Hédi13-09-2009 19:11:30 // 36186
Szijja:)
Ó, igen...ez végre a régi csapat és végre együtt.... nagyon jó volt és nagyon kellett már a zúzámnak ez a kis vidulás.:))
Köszönöm tezsvíírem a segítséged.:))
Most elrobogok, visszaviszem Gusztinak (Erikának) a kölcsön asztalt és székeket, aztán rakom fel a képeket Nektek.:)
Köszönöm még egyszer h itt voltatok (Bianco, RB, Grando, Hari, Dávid és Reni, SpiderLala és Niki), imádlak Titetek!!! :))
Ó, igen...ez végre a régi csapat és végre együtt.... nagyon jó volt és nagyon kellett már a zúzámnak ez a kis vidulás.:))
Köszönöm tezsvíírem a segítséged.:))
Most elrobogok, visszaviszem Gusztinak (Erikának) a kölcsön asztalt és székeket, aztán rakom fel a képeket Nektek.:)
Köszönöm még egyszer h itt voltatok (Bianco, RB, Grando, Hari, Dávid és Reni, SpiderLala és Niki), imádlak Titetek!!! :))
Bianco13-09-2009 18:58:32 // 36185
Ciao Hédi!
Nagyon szépen köszönjük a tegnapi sütögetést!
Bízom benne, hogy kicsit sikerült "megvigasztalni" és könnyebben átvészeled a nehezebb időszakokat...
Jól éreztem magam és örülök, hogy Veletek lehettem !
:-)
Nagyon szépen köszönjük a tegnapi sütögetést!
Bízom benne, hogy kicsit sikerült "megvigasztalni" és könnyebben átvészeled a nehezebb időszakokat...
Jól éreztem magam és örülök, hogy Veletek lehettem !
dave.alfa13-09-2009 09:49:47 // 36184
Ciao Tyúkanyó!
Köszönjük a tegnap esti bulit! Nagyon jó volt!
Alig várjuk már a következőt!
Puszi! Reni & david
Ui: várjuk a képeket... ;)
Köszönjük a tegnap esti bulit! Nagyon jó volt!
Alig várjuk már a következőt!
Puszi! Reni & david
Ui: várjuk a képeket... ;)
Hédi11-09-2009 21:35:14 // 36183
Most szombaton (12-én), aki ráér és kedve van, azzal szívesen találkoznék.
Szalonnát süthetnénk, vagy grillezhetnénk itt nálunk az udvaron, vagy batyu-alapon vagy közös megszállás keretében a tecsóból.
Semmi extra, csak kötetlen dumcsi:)
Jövök:
1./ Hédi
2./ Bianco
3./ Hari
4./ d.boy + Reni
5./ Spider + Niki
Délután 4-5 között nálam. Ha egyéb kérdés lenne, ne tartsátok magatokban :)))
Szalonnát süthetnénk, vagy grillezhetnénk itt nálunk az udvaron, vagy batyu-alapon vagy közös megszállás keretében a tecsóból.
Jövök:
1./ Hédi
2./ Bianco
3./ Hari
4./ d.boy + Reni
5./ Spider + Niki
Délután 4-5 között nálam. Ha egyéb kérdés lenne, ne tartsátok magatokban :)))
dave.alfa10-09-2009 15:28:02 // 36182
Jövök:
1./ Hédi
2./ Bianco
3./ Hari
4./ d.boy + Reni
....
....
A részleteket majd megdumáljuk.
Jövök:
1./ Hédi
2./ Bianco
3./ Hari
4./ d.boy + Reni
....
....
Hari10-09-2009 14:40:20 // 36181
Jövök:
1./ Hédi
2./ Bianco
3./ Hari
....
....
Jövök:
1./ Hédi
2./ Bianco
3./ Hari
....
....
Bianco10-09-2009 14:06:08 // 36180
Jövök:
1./ Hédi
2./ Bianco
...
...
Jövök:
1./ Hédi
2./ Bianco
...
...
Gizmó09-09-2009 23:30:28 // 36179
Nem csak neked jut a folyton munka, és is már többet vagyok melóhelyen mint otthon... :(
Hédi.
Most egy ideig nem tudtam foglalkozni a képpel de bepótolom...! amúgy a durva vázlat megvan...
Hédi.
Most egy ideig nem tudtam foglalkozni a képpel de bepótolom...! amúgy a durva vázlat megvan...
Hédi09-09-2009 22:51:58 // 36178
Na, én drukkolok h sikerüljön :)
Pusziii és jó8 Neked!! :)))))
Pusziii és jó8 Neked!! :)))))
Hari09-09-2009 22:41:32 // 36177
Öszintén?! ...szeretné! ....de még nem tooom. ...meló, meló, meló. ( A pics...ba nekem mindíg csak ez jut?! ...)
Igérem igyekszem, azon leszek, hogy ott legyek. ...igen !
Megyek pancsizni. és csicsi. puszi páááá!
Igérem igyekszem, azon leszek, hogy ott legyek. ...igen !
Megyek pancsizni. és csicsi. puszi páááá!
Hédi09-09-2009 22:30:43 // 36176
Puszi Mesterem néked is :)))))
Meg kóbász sütés a grillen, fincsiiii:))
Hogy néz ki a dolog, tudnátok jönni?
Meg kóbász sütés a grillen, fincsiiii:))
Hogy néz ki a dolog, tudnátok jönni?
Hari09-09-2009 22:23:33 // 36175
Jaaa JAAAAA! ....én is tanúsitani tudom! A leges-legaranyosabb!!!!
Szeva mindenkinek aki itt van! Neked Hédi meg puuuusssz!
....szalona pörgetés?! Nagyon jól hangzik! ....neéekem teeccik! :-) ...de jó is lenne!
Szeva mindenkinek aki itt van! Neked Hédi meg puuuusssz!
....szalona pörgetés?! Nagyon jól hangzik! ....neéekem teeccik! :-) ...de jó is lenne!
Hédi09-09-2009 19:24:09 // 36174
Szijja:)
Köszi Lalám, egyben zavarba is hozol a dícsérettel.
Most szombat délutánja, estéje nem fér bele a rohanásodba? Picit megpihennél, aztán mehet a robot tovább.:)
Köszi Lalám, egyben zavarba is hozol a dícsérettel.
Most szombat délutánja, estéje nem fér bele a rohanásodba? Picit megpihennél, aztán mehet a robot tovább.:)
spider09-09-2009 17:18:24 // 36173
puszi mindenkinek, élek, köszönöm h többen aggódtatok, de nem voltam magyarföldön. Szeptember munkám fő szezonja, de igérem utánna többett leszek, Mindnekit üdvözlök, s kijelenthetem: Hedi a legaranyosabb hölgy, akivel eddig megismerkedtem életemben, Ja s nem félreérteni a dolgokat, ))
Bianco09-09-2009 16:52:44 // 36172
Jövök:
1./ Hédi
2./ RB, Bianco ?
...
...
Jövök:
1./ Hédi
2./ RB, Bianco ?
...
...
dave.alfa08-09-2009 13:28:55 // 36171
Megbeszéljük itthon és jelentkezek majd!
dave.alfa08-09-2009 13:28:14 // 36170
Hédi07-09-2009 11:13:00 // 36169
Jövök:
1./ Hédi
...
...
Jövök:
1./ Hédi
...
...
Hédi07-09-2009 11:00:46 // 36168
Valaha volt egy érzés....az autónk iránt érzett erős vonzalom (perverzek kíméljenek...:D), amit másokkal is meg szerettünk volna osztani. Ki ilyen, ki olyan úton jutott el ide az Amoréra, de mindannyiunkat ez az érzés hozott. Kezdetben félve ismerkedtünk, tapogatóztunk egymás felé, majd Barátok lettünk...
Valahol, valamikor, valamiért hagytuk h a mindennapok háttérbe szorítsák ezeket az érzéseket és semmi más ne legyen csak az a bizonyos mókuskerék, amit mindenképpen pörgetnünk kell, mert hát muszáj. Ebből csak úgy lehet kitörni és pár percre elfelejteni a pörgést, ha a Barátokkal kötetlenül megoszthatjuk az örömöt és a bánatot is.
Nem volt véletlen, h egymásra találtunk (mint tudjuk, nincsenek...), valamiért tehát így kellett lennie. Akkor tehát találjunk vissza egymáshoz.
Igaz h sok barátommal én is tartom a kapcsolatot igy vagy úgy, ismerem gondjaikat, sikereiket és örömeiket, viszont vannak akikről egy ideje semmit se tudok, pedig szeretnék....
Tudjátok, h nem arra gondolok h tele kéne írnunk oldalakat üres fecsegéssel (ha arra nem elegendő az idő), életjelekre gondolok, hírekre Tőletek, apró-cseprő történésekre, gondolatokra, amik foglalkoztatnak, de hát tudjátok ti ezt jól.....csak úgy, mint régen.
Valahol, valamikor, valamiért hagytuk h a mindennapok háttérbe szorítsák ezeket az érzéseket és semmi más ne legyen csak az a bizonyos mókuskerék, amit mindenképpen pörgetnünk kell, mert hát muszáj. Ebből csak úgy lehet kitörni és pár percre elfelejteni a pörgést, ha a Barátokkal kötetlenül megoszthatjuk az örömöt és a bánatot is.
Nem volt véletlen, h egymásra találtunk (mint tudjuk, nincsenek...), valamiért tehát így kellett lennie. Akkor tehát találjunk vissza egymáshoz.
Igaz h sok barátommal én is tartom a kapcsolatot igy vagy úgy, ismerem gondjaikat, sikereiket és örömeiket, viszont vannak akikről egy ideje semmit se tudok, pedig szeretnék....
Tudjátok, h nem arra gondolok h tele kéne írnunk oldalakat üres fecsegéssel (ha arra nem elegendő az idő), életjelekre gondolok, hírekre Tőletek, apró-cseprő történésekre, gondolatokra, amik foglalkoztatnak, de hát tudjátok ti ezt jól.....csak úgy, mint régen.
Bianco07-09-2009 09:11:17 // 36167
Hallgatva a hívó szóra eljöttem, ha másért nem egy hozzászólás erejéig. Igazából ezek a gondolatok más agyában is felmerültek, remélem úgy sikerül leírnom őket ahogyan ő is gondolja...ha nem majd belejavít...vagy nem..
Nem mentséget keresek és nem felelősöket, de mindenki elgondolkodhat, hogy mennyi időt töltött mostanában a Barátaival az amorén.....vagy máshol, más formában...
Mindenki elgondolkodhat, hogy vannak vajon azok az emberek akiket Barátoknak nevezünk és akikkel hetek, hónapok óta nem beszéltünk.....
Persze az igaz Barátok napok, hónapok, évek múltán is azok maradnak, de nem hiszem, hogy napi öt percünk(legyen heti) nincs egymásra....
Nem egyszer kerestem én is a Barátaimat, ha nem is itt, de telefonon, sms-ben , stb..volt aki nem is válaszolt....pedig mostanában jól esett volna ha csak meghallgatnak.....
Mindenki elfoglalt, mindenkinek vannak problémái, de mindenkinek kell legyenek örömei és jó hírei is....! Amiket ITT megbeszélhetünk, mint régen...
Szeretném, ha ezek után nem kezdenétek összeesküvés-elméleteket gyártani, egyszerűen csak le akartam írni amit gondoltam....
Ha kinevettek az sem érdekel, mondhatjátok, hogy persze szegényt tönkretették a magánéleti problémái.. nem így van.
Egyszerűen csak szeretné(nk)m, hogy a viharsarki közösség együtt maradjon és bebizonyítsuk, hogy a Barátok mindig Barátai egymásnak....és igenis különbözünk másoktól, mi Alfások !
Nem mentséget keresek és nem felelősöket, de mindenki elgondolkodhat, hogy mennyi időt töltött mostanában a Barátaival az amorén.....vagy máshol, más formában...
Mindenki elgondolkodhat, hogy vannak vajon azok az emberek akiket Barátoknak nevezünk és akikkel hetek, hónapok óta nem beszéltünk.....
Persze az igaz Barátok napok, hónapok, évek múltán is azok maradnak, de nem hiszem, hogy napi öt percünk(legyen heti) nincs egymásra....
Nem egyszer kerestem én is a Barátaimat, ha nem is itt, de telefonon, sms-ben , stb..volt aki nem is válaszolt....pedig mostanában jól esett volna ha csak meghallgatnak.....
Mindenki elfoglalt, mindenkinek vannak problémái, de mindenkinek kell legyenek örömei és jó hírei is....! Amiket ITT megbeszélhetünk, mint régen...
Szeretném, ha ezek után nem kezdenétek összeesküvés-elméleteket gyártani, egyszerűen csak le akartam írni amit gondoltam....
Ha kinevettek az sem érdekel, mondhatjátok, hogy persze szegényt tönkretették a magánéleti problémái.. nem így van.
Egyszerűen csak szeretné(nk)m, hogy a viharsarki közösség együtt maradjon és bebizonyítsuk, hogy a Barátok mindig Barátai egymásnak....és igenis különbözünk másoktól, mi Alfások !
Hédi06-09-2009 18:30:07 // 36166
Te vigyázz magadra!!!
Mi meg sok hírt várunk tőled, ahogy csak tudsz tényleg jelentkezz!!!
A viharsarkot kicsit gatyába rázzuk, felrázzuk, h mire hazaérsz mindenkit itt találhass:))
Nem azt mondom, h Isten veled (de vigyázzon Rád!!!), azt mondom viszontlátásra hamarosan drága Baxynk !!!!! :)
Mi meg sok hírt várunk tőled, ahogy csak tudsz tényleg jelentkezz!!!
A viharsarkot kicsit gatyába rázzuk, felrázzuk, h mire hazaérsz mindenkit itt találhass:))
Nem azt mondom, h Isten veled (de vigyázzon Rád!!!), azt mondom viszontlátásra hamarosan drága Baxynk !!!!! :)
Baxy06-09-2009 18:24:07 // 36165
Üdv Viharsarok!
Holnap útnak indulok.Vigyázzatok magatokra és egymásra,amíg távol vagyok!
Aztán semmi jót ne halljak rólatok!!!Amint tudok jelentkezek :)
Holnap útnak indulok.Vigyázzatok magatokra és egymásra,amíg távol vagyok!
Aztán semmi jót ne halljak rólatok!!!Amint tudok jelentkezek :)
Baxy04-09-2009 14:55:33 // 36164
A fekete zászló már úton van Afganisztán felé meg viszem az egyik pólót meg a nyakbalogót meg képeket is rakok a laptopra Rólatok és az Alfákról.Alfatesó is kint lesz,mint Alfás úgyhogy,ha gép nélkül is,de tudunk extra mini talit szervezni :)
Tegnap láttam Lalát Vásárhelyen ahogy vonultunk ki az ünnepségre.Le volt zárva minden utca ahol mentünk és ott állt az egyik kereszteződésben a spiderrel :)
Tegnap láttam Lalát Vásárhelyen ahogy vonultunk ki az ünnepségre.Le volt zárva minden utca ahol mentünk és ott állt az egyik kereszteződésben a spiderrel :)
Hédi03-09-2009 23:50:05 // 36163
Na, te elveszett ember.....ha már igy összefutottunk, akkor kérnék tőled is képet a naptárunkhoz a mélcímemre:))
Amúgy mizú, h te is ennyire el vagy tűnve, drágaszive?:))
Amúgy mizú, h te is ennyire el vagy tűnve, drágaszive?:))
ImO03-09-2009 23:38:58 // 36162
Jó utat Tábornok Úr! :-)) Vigyázz magadra, és ha van rá módod, jelentkezz be néha az amoréra! :-)
Hédi03-09-2009 20:47:07 // 36161
Jaaa, és csini az egyenrucid :)))
Hédi03-09-2009 20:46:22 // 36160
Jaaaj Baxy szívem, tudod h nem szivesen ....de mindenféle jókivánsággal búcsúzom tőled.:((
Nagyon vigyázz ott a messzi távolban magadra!
Amint tudsz jelentkezz, ez parancs!
Sajnos elfelejtettem odaadni a nagy dumcsi hevében vasárnap a v.sarki csapatzászlót h veled lehessünk általa, de azért gondolom viszed a saját feketédet.
Teljen gyorsan el ez a félév, h hamar viszontláthassunk.
Fene a bundádat, már hiányzol:(((
Nagyon vigyázz ott a messzi távolban magadra!
Amint tudsz jelentkezz, ez parancs!
Sajnos elfelejtettem odaadni a nagy dumcsi hevében vasárnap a v.sarki csapatzászlót h veled lehessünk általa, de azért gondolom viszed a saját feketédet.
Teljen gyorsan el ez a félév, h hamar viszontláthassunk.
Fene a bundádat, már hiányzol:(((
Baxy03-09-2009 19:48:54 // 36159
Inter156 (il mascalzone)01-09-2009 22:01:51 // 36158
Rajta vagyunk a dolgon és nagyon remélem sikerül akkor lejutnunk:-))) Egy jó kis mikulás buli!!!!..:))))
Alfás 156 "hupikék"31-08-2009 21:53:00 // 36157
kösziii :DDD
Hédi31-08-2009 21:40:51 // 36156
Hűűű, milyen szilaj menyecske vagy Beám, a betyárját nekije :DDDDD
Hédi31-08-2009 21:33:01 // 36155
Naaagyon szépen köszike:))
A decemberi Mikulás talin, Orosházán szeretném átadni. Remélem arra el tudtok jönni és ha kérsz belőle, csak jelezd bátran. Annyit készítünk belőle, amennyire igény lesz.:))
A decemberi Mikulás talin, Orosházán szeretném átadni. Remélem arra el tudtok jönni és ha kérsz belőle, csak jelezd bátran. Annyit készítünk belőle, amennyire igény lesz.:))
Alfás 156 "hupikék"31-08-2009 21:27:15 // 36154
Inter156 (il mascalzone)30-08-2009 20:35:59 // 36153
Igaz én nem ehhez a csapathoz tartozom,de nagyon jó ötlet és sok sikert kívánok hozzá Hédike:)))Remélem a végeredményt,majd valamelyik talin megmutatjátok? :))
Hédi29-08-2009 19:56:58 // 36152
Emlékeztetőül.....
Légy üdvöz Viharsarok!! :)))
Régebben szóba került egy saját régiós naptár ( Viharsarki Alfások lesz a címe) elkészítésének ötlete, ami csak a miénk, csak rólunk szól, saját autóink és találkozóink képeivel.
Mivel viszonylag ritkán sikerül az egész társasággal találkozni, ha erre a naptárra ránézünk, legalább gondolatban egész évben együtt lehetünk.
Kérlek Titeket, h küldjetek el a mél-címemre az autótokról a legkedvesebbnek érzett képet és olyan talis képeket, amit/amiket nagyon szerettek.
Fali naptár lesz, amin szerepelnének a születésnapok is.
A borítóhoz Gizmó készítené el a rajzot, egy csoportképünk alapján, ami még egyedibbé varázsolhatja ezt a naptárt.
Szóval, ha tetszik az ötlet és szeretnétek ilyen naptárt, akkor keresgessetek a képtáratokban és küldjétek el a kiválasztott képeket.
Hajrá Viharsarok!!! :))))
Légy üdvöz Viharsarok!! :)))
Régebben szóba került egy saját régiós naptár ( Viharsarki Alfások lesz a címe) elkészítésének ötlete, ami csak a miénk, csak rólunk szól, saját autóink és találkozóink képeivel.
Mivel viszonylag ritkán sikerül az egész társasággal találkozni, ha erre a naptárra ránézünk, legalább gondolatban egész évben együtt lehetünk.
Kérlek Titeket, h küldjetek el a mél-címemre az autótokról a legkedvesebbnek érzett képet és olyan talis képeket, amit/amiket nagyon szerettek.
Fali naptár lesz, amin szerepelnének a születésnapok is.
A borítóhoz Gizmó készítené el a rajzot, egy csoportképünk alapján, ami még egyedibbé varázsolhatja ezt a naptárt.
Szóval, ha tetszik az ötlet és szeretnétek ilyen naptárt, akkor keresgessetek a képtáratokban és küldjétek el a kiválasztott képeket.
Hajrá Viharsarok!!! :))))
Hédi29-08-2009 19:50:58 // 36151
Meg is kaptam, köszi :))
Alfás 156 "hupikék"29-08-2009 12:25:09 // 36150
okés megmondom :) És majd küldjük :)
puszi
puszi
Hédi28-08-2009 20:19:54 // 36149
Szijja Beám:)
A 2. és 3. kép nagyon tetszik. Nagyon szép érzelmek jönnek le róla :))
Mondd jóatyádnak h keressen a hupiról egy dögös képet a viharsarki naptárhoz és kűggye el a mélcímemre, léccilécci :)))
A 2. és 3. kép nagyon tetszik. Nagyon szép érzelmek jönnek le róla :))
Mondd jóatyádnak h keressen a hupiról egy dögös képet a viharsarki naptárhoz és kűggye el a mélcímemre, léccilécci :)))
Alfás 156 "hupikék"28-08-2009 12:54:38 // 36148
Gizmó26-08-2009 23:07:13 // 36147
Raktam a blogomba egy pár képet...
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
527
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?