Uraim, jó mulatást Önöknek holnap! ;-)
Ui.: Az AUTÓKat kéretik épségben hazavinni (lsd.: felvonulás)! :-)
Forum >> Viharsarki Alfások
ImO27-07-2007 22:14:51 // 3696
RB27-07-2007 22:05:58 // 3695
Én mindíg óvatos vagyok!:-)
Kukorékolással meg vigyázz mert van aki nem szereti!:-)))
Kukorékolással meg vigyázz mert van aki nem szereti!:-)))
Grando27-07-2007 22:02:46 // 3694
Na ja, elég korán. De úgyis kukorékolni fogok, és nem tudok majd ülni a seggemen. :DDD Meg jó lenne odaérni a nagyobb tumultus előtt... :))
Majd óvatosan nyomassad haolnap! ;)))
Majd óvatosan nyomassad haolnap! ;)))
RB27-07-2007 21:50:55 // 3693
Nem értem miért tartassz a konvojozástól!:-))
Van vmi rossz tapasztalatod esetleg?:-)
Jó korán indultk,én kb tízre leszek ott ha minden jól megy!:-)
Van vmi rossz tapasztalatod esetleg?:-)
Jó korán indultk,én kb tízre leszek ott ha minden jól megy!:-)
Grando27-07-2007 21:48:25 // 3692
Isten ments, hogy konvolyozzak! Szólóban hamarabb ott leszünk! ;))))
Amúgy 7 óra magaságában indulunk, sztem 9 körül Szegeden vagyunk. :))
Amúgy 7 óra magaságában indulunk, sztem 9 körül Szegeden vagyunk. :))
Grando27-07-2007 21:46:01 // 3691
Akit ez megzavar, az ne olvasson ilyeneket! (Vagy olvasson még nagyon sokat, hátha fejlődik, bár valszeg menthetetlen...) Felesleges kavarni, oda van írva, akinek nem jut el az agyáig, az jobb is, ha otthon marad. :DDD
RB27-07-2007 21:37:56 // 3690
Grando bá' ,te a budapesti csapattal csorogsz el Szegedre?
Kábé mikor értek oda?
Kábé mikor értek oda?
RB27-07-2007 21:36:58 // 3689
Vixolom az Alfát, éppen végeztem amikor is begördült Sanyi bácsi is mosatni a verdát!No mingyá összeröffentettünk egy nagyon mini talit!:-))
Sajna nem tud jönni Szegedre mert iszonyat sok melója van, de mondtam neki hogy 20-án feltétlenül ott a helye mert ha kell erőszakot alkalmazva, de elvisszük magunkal!:-)
Jó volt végre egy igazi autót kedvelő cartársal dumcsizni egy kicsit!:-))
Sajna nem tud jönni Szegedre mert iszonyat sok melója van, de mondtam neki hogy 20-án feltétlenül ott a helye mert ha kell erőszakot alkalmazva, de elvisszük magunkal!:-)
Jó volt végre egy igazi autót kedvelő cartársal dumcsizni egy kicsit!:-))
RB27-07-2007 21:33:50 // 3688
Pont ezért írtam hogy másanak ez egy kicsit zavaró lehet, nem itteni tagokra gondolok mert ők nem hiszem hogy a beolt böngészik, de Alfát szerető megyei rjongóknak talán zavaró lehet!:-)
Grando27-07-2007 17:55:22 // 3687
A qrva életbe, lehet hogy nem kellett volna felrakatni! Ha még te is megkavarodsz... :(((
Grando27-07-2007 17:48:09 // 3686
ÁÁÁÁH! Ne kavarj vazzeeee!! Ott van alatta az Alfa Találkozó! Ne legyél már anALFAbéta! :DDDD
Hányszor beszéltük, hogy A U G U S Z T U S 2 0 . - A A Z I D Ő P O N T ! ! ! ! !
Hányszor beszéltük, hogy A U G U S Z T U S 2 0 . - A A Z I D Ő P O N T ! ! ! ! !
RB27-07-2007 17:35:49 // 3685
No megyek mingyá autót vixolni!:-))
RB27-07-2007 17:35:03 // 3684
Mondtam hogy ne süssetek szalonnát az erdőben...és tessék!:-))
Remélem, mihamarabb eloltjátok az összes erdőtüzet, meg hétfőtől esős időt jósolnak!
Remélem, mihamarabb eloltjátok az összes erdőtüzet, meg hétfőtől esős időt jósolnak!
RB27-07-2007 17:33:09 // 3683
Az a baj hogy csak ketten-hárman vagyunk akik sűrűbben firkálgatnak ide!:-(
Egyébként szivesen!:-)
Figyu már, most olvastam a BEOLon hogy 19-én lesznek autós talik, de attól a mienk az ugyi 20-án lesz?
Egyébként szivesen!:-)
Figyu már, most olvastam a BEOLon hogy 19-én lesznek autós talik, de attól a mienk az ugyi 20-án lesz?
Grando27-07-2007 16:03:28 // 3682
Sajnálom! :((
Viszont augusztus 20-áig csak eloltjátok... ;))
Viszont augusztus 20-áig csak eloltjátok... ;))
atika27-07-2007 15:39:56 // 3681
Hát a szegedi talin való részvételemet keresztül húztza pár gondatlan ember akik miatt kigyulladtak az erdőtüzek!Lehet hogy láttátok a hírekben hogy mi is beszálltunk az oltásba helikopterekkel!Sajna holnap készenlétben leszek úgyhogy tuti nem tudok menni, pedig még az Autóm is egyben van.Csak jövő héten kezdődnek a munkálatok!
Hari27-07-2007 08:39:09 // 3680
Na jó van má, nem is mondtam, hogy TE....... csak mikor ilyen szépeket irkáltok - rolam - egy kicsit ugy érzem magam mint egy pláza cica, vagy ribzli ....na jó köszi még 1 szer.
Egyébként csak ti 2 vagytok ebben a mezönyben ilyen aktívak? De LEGALÁBB van valaki! :(
Egyébként csak ti 2 vagytok ebben a mezönyben ilyen aktívak? De LEGALÁBB van valaki! :(
RB26-07-2007 21:06:12 // 3679
Én egy kicsit viharosan indítottam a viharsarki topicot, de az óta ezt már kinőttem és azt hiszem sikerült úgy, ahogy beilleszkedni, de nekem ez általában elég nehezen szokott menni, sajna én ilyen géneket örököltem!:-))
Valóban van elég témakör itt, amiben biztos, hogy találni egy-két érdekes és informatív részletet!
Asszem mi sem haraptuk még le senkinek a fejét!:-))
Valóban van elég témakör itt, amiben biztos, hogy találni egy-két érdekes és informatív részletet!
Asszem mi sem haraptuk még le senkinek a fejét!:-))
Grando26-07-2007 20:55:52 // 3678
Nekem a beilleszkedéssel nem volt gondom, ha megnézed az első hsz-emet a Viharsarokban. Most olvastam el, jó kis antré volt. :DDDDD
De egyébként mindenki megtalálja a hasonszőrű társaságot itt. Na jó, voltak (és még lesznek is) kivételek, beszabadul néha 1-1 orbitális (esetleg intergalaktikus) barom, de azok szerencsére el is tűnnek előbb-utóbb.
Az egy évben egyszer (vagy egyszer sem) szólok a többiekhez típusú tagságnak mondjuk télleg nem sok értelmét látom én sem. Mert hát akkó minek? Nem hiszem el, hogy nem érdekli semmi az itteni témák közül, ha más nem, akkor alkatrész, vagy szerelési tanács, vagy az időjárás, vagy mittomén... :DDD
De egyébként mindenki megtalálja a hasonszőrű társaságot itt. Na jó, voltak (és még lesznek is) kivételek, beszabadul néha 1-1 orbitális (esetleg intergalaktikus) barom, de azok szerencsére el is tűnnek előbb-utóbb.
Az egy évben egyszer (vagy egyszer sem) szólok a többiekhez típusú tagságnak mondjuk télleg nem sok értelmét látom én sem. Mert hát akkó minek? Nem hiszem el, hogy nem érdekli semmi az itteni témák közül, ha más nem, akkor alkatrész, vagy szerelési tanács, vagy az időjárás, vagy mittomén... :DDD
RB26-07-2007 20:42:50 // 3677
Dettó!
Nyílván vannak olyan közösségek, amik jobban kötődnek egymáshoz, de szerintem, ha megismeri a társaságot az Alfás ember, akkor inkább áldásnak tekinti az oldalt, mint sem ellenségnek! Tény hogy egy kicsit nehéz beilleszkedni, de ha normálisan áll hozzá az ember a többiekhez, akkor nem lehet probléma!
Mondjuk, annak sincs túl sok értelme, hogy regel aztán meg felénk sem néz, ahogy ezt itt is a szűkebb viharsarki topicban is láthatjuk néha!
Nyílván vannak olyan közösségek, amik jobban kötődnek egymáshoz, de szerintem, ha megismeri a társaságot az Alfás ember, akkor inkább áldásnak tekinti az oldalt, mint sem ellenségnek! Tény hogy egy kicsit nehéz beilleszkedni, de ha normálisan áll hozzá az ember a többiekhez, akkor nem lehet probléma!
Mondjuk, annak sincs túl sok értelme, hogy regel aztán meg felénk sem néz, ahogy ezt itt is a szűkebb viharsarki topicban is láthatjuk néha!
Grando26-07-2007 20:37:27 // 3676
Na ja. Kívülről úgy tűnik az Amore, mint egy összeszokott, zárt közösség. Az összeszokottság persze igaz is valamilyen szinten, bár nyilván nem mindenki ismeri egymást személyesen, sőt az inaktívabbakat még az oldalról sem feltétlenül ismerjük. Egy ilyen zártnak tűnő csapatba nem szívesen lép be az ember újként. Legalábbis én így voltam vele. Aztán amikor végre rászántam magam, marha jól esett, hogy nagyon sokan üdvözöltek, és kiderült, hogy végre hasonlóan kattantak közé kerültem. Na meg qrva jó volt, hogy végre nem a haverjaimat kell untatnom az autós - persze főleg Alfás - témáimmal! :DDDD És azóta menthetetlenül Amore-függő vagyok... Ha pár napig nem nézek be, már hiányzik! :DDD
RB26-07-2007 20:28:41 // 3675
Lehetséges de én nem sok esélyt látok rá sajna!:-(
Olyan mintha mindenki félne, attól hogy regisztráljon!
Olyan mintha mindenki félne, attól hogy regisztráljon!
Grando26-07-2007 20:00:27 // 3674
Na akkor hátha bővülünk... ;))
RB26-07-2007 19:59:29 // 3673
Hát határozott igent nem mondott, a kígyósi talira talán azt mondta hogy eljön, meg hogy ez már az ötödik Alfája, úgy gondolom ebből kifolyólag hogy nem egy divat Alfásról van szó!:-))
Meg figyeltem még mielőtt nem tudtam hogy ő a gazdája, és látszott rajta milyen gyönyörrel vizslatja a gépezetet!:-))
Sajna sok időm nem volt győzködni mert rohanom kellett tovább!:-(
Kapot naptárat, meg mondatm regeljen feltétlenül mert kevesen vagyunk igazi Alfások, oszt jó lenne minél többen csevizni így esténként!:-))
Meg figyeltem még mielőtt nem tudtam hogy ő a gazdája, és látszott rajta milyen gyönyörrel vizslatja a gépezetet!:-))
Sajna sok időm nem volt győzködni mert rohanom kellett tovább!:-(
Kapot naptárat, meg mondatm regeljen feltétlenül mert kevesen vagyunk igazi Alfások, oszt jó lenne minél többen csevizni így esténként!:-))
Grando26-07-2007 19:50:00 // 3672
Na de mit mondott? Regel? Talira jön? :))
RB26-07-2007 19:35:53 // 3671
Én is elfogadom a kritikát!;-p
Segget nem szoktam nyalogatni, csak elmondom mi a véleményem!:-))
Találkoztam ma Gyomán egy 156 SW-vel és annak tulajával.Felfigyletem a kelgyójára a megfelelő helyre felhelyezve!Azt hittem vmi amóréstól vette a gépes ,de mint kiderült ő csináltatta magának!:-))
Mondtam neki hogy regeljen már mert kevesen vagyunk, meg invitáltam a kígyósi talira!:-))
...hátha
Segget nem szoktam nyalogatni, csak elmondom mi a véleményem!:-))
Találkoztam ma Gyomán egy 156 SW-vel és annak tulajával.Felfigyletem a kelgyójára a megfelelő helyre felhelyezve!Azt hittem vmi amóréstól vette a gépes ,de mint kiderült ő csináltatta magának!:-))
Mondtam neki hogy regeljen már mert kevesen vagyunk, meg invitáltam a kígyósi talira!:-))
...hátha
Hari25-07-2007 23:01:56 // 3670
.....jaj RB már megint! Nagyon köszönöm az elismerő szavakat, de ne mááá. Elfogadom a kritikát még ha jó is :-) azt azért végképp nem hiszem, hogy az ország!
(Nem is tom már ki de azthiszem egy neves amcsi zenész mondta egyszer "...a dicséret nekem olyan mintha a segem nyalogatnák."
(Jager)
(:-)) (bocsi RB)
(Nem is tom már ki de azthiszem egy neves amcsi zenész mondta egyszer "...a dicséret nekem olyan mintha a segem nyalogatnák."
(Jager)
(:-)) (bocsi RB)
Grando25-07-2007 21:12:11 // 3669
Na kérdeztem pár dolgot az elektronyó kompresszoros témában a cégtől. Kíváncsi vagyok, mikor (és mit) válaszolnak... ;))
RB25-07-2007 20:20:08 // 3668
Szia!
Nincs harag csak ne adjátok el az Alfát, vagy ha el is adjátok csak másik Alfára cserélhető!:-))
Hari bácsinál (bocs Hari) tuti nem találsz jobb és hozzáértőbb maestrót sem itt a környéken sem pedig az országban!:-)))
Nincs harag csak ne adjátok el az Alfát, vagy ha el is adjátok csak másik Alfára cserélhető!:-))
Hari bácsinál (bocs Hari) tuti nem találsz jobb és hozzáértőbb maestrót sem itt a környéken sem pedig az országban!:-)))
Istii25-07-2007 18:26:30 // 3667
Halihó emberek!
Nah, ide is rég írtam, remélem nincs harag ;-). Az az igazság, hogy segítség kéne, nem tudtok valahol Csabán, vagy a környéken egy jó szervízt/szakembert (lehetőleg olcsót :P), aki(k) tényleg értenek az Alfákhoz? Nagyon át kéne nézetni a gépet, mert ugyan nekünk is van szerelő ismerősünk, de ők nem értenek ehez a márkához, így nem is tudnak igazán mit mondani.
Nah, ide is rég írtam, remélem nincs harag ;-). Az az igazság, hogy segítség kéne, nem tudtok valahol Csabán, vagy a környéken egy jó szervízt/szakembert (lehetőleg olcsót :P), aki(k) tényleg értenek az Alfákhoz? Nagyon át kéne nézetni a gépet, mert ugyan nekünk is van szerelő ismerősünk, de ők nem értenek ehez a márkához, így nem is tudnak igazán mit mondani.
Grando24-07-2007 20:44:16 // 3666
Hmmm... Nem is rossz az ötlet! :DDDD
RB24-07-2007 20:43:37 // 3665
Tudom, de nekünk lesz sok Alfánk!:-))
Grando24-07-2007 20:07:27 // 3664
Attól még nem lesznek nyitottabbak... :((
Grando24-07-2007 20:02:24 // 3663
Messzindzsörön nem vagyol? Lenne egy kérdésem a bullerrel kapcsolatban (együtteses-fellépéses jellegű, nem ide való). ;))
Grando24-07-2007 20:00:57 // 3662
Akkor átírom, és megzargatom őket. Remélem nem lesz gond lecserélni. Dehát miért is lenne az... ;))
RB24-07-2007 20:00:46 // 3661
Na jó akkor csak pár hónapra...:-)
És addig is kényszerből Zsaporozseccel kell járjanak!
És addig is kényszerből Zsaporozseccel kell járjanak!
RB24-07-2007 19:59:45 // 3660
Tényleg, pontos ünnepi program mikor lesz elérhető?
Grando24-07-2007 19:58:25 // 3659
Azért ilyen messzire nem mennék... :DDDD
Hari24-07-2007 19:58:04 // 3658
AAAAAaa.....Grandó!
Azt karom mondani, hogy Szamoca (MIG) telefonon hívott délután,hogy a Beolon találkotott egy Alfás progival és a tüzijáték időpontja 23 órára modosult.
Javítsuk ki ha tudjuk. Egyébként az önkormányzatnál megcsinálják a szorólapokat A5 méretben ingyé. (Köszönet Berki Lacinak.)
Azt karom mondani, hogy Szamoca (MIG) telefonon hívott délután,hogy a Beolon találkotott egy Alfás progival és a tüzijáték időpontja 23 órára modosult.
Javítsuk ki ha tudjuk. Egyébként az önkormányzatnál megcsinálják a szorólapokat A5 méretben ingyé. (Köszönet Berki Lacinak.)
RB24-07-2007 19:55:51 // 3657
Vegyük el az olyanoktól az Alfát aki nem hajlandó közösségi életet élni!:-))
RB24-07-2007 19:54:28 // 3656
Ja értem!:-)
Regelni csak egyszer kell utána nincs vele gond,sztem nem jelenthet akkora problémát pár sor beírása meg egy-két kép publikációja!
Sztem lustik, meg nem nagyon érdekli őket a dolog, pedig igazán itt lehetne elkezdeni összecsiszolódni (no nem úgy!!!):-)
Regelni csak egyszer kell utána nincs vele gond,sztem nem jelenthet akkora problémát pár sor beírása meg egy-két kép publikációja!
Sztem lustik, meg nem nagyon érdekli őket a dolog, pedig igazán itt lehetne elkezdeni összecsiszolódni (no nem úgy!!!):-)
Hari24-07-2007 19:50:09 // 3655
Szeva RB!
Ha minden igaz 5 ótó 12fő, ezugy jön össze, hogy Gáboréknak nincs most ótójuk és valahova bekéreckednek.
Igen jól sejted nincs internyetük a másik, hogy nagyon soknak tele a hopacskere a regisztrácioval kapcsolatos tökörészéssel! (Nekem is!!! :-))))
Ha minden igaz 5 ótó 12fő, ezugy jön össze, hogy Gáboréknak nincs most ótójuk és valahova bekéreckednek.
Igen jól sejted nincs internyetük a másik, hogy nagyon soknak tele a hopacskere a regisztrácioval kapcsolatos tökörészéssel! (Nekem is!!! :-))))
Grando24-07-2007 19:49:53 // 3654
Az internet elérés is lehet egy dolog. Bár ha máshol nem, a melóhelyen sokan hozzáférnek.
Meg biztosan nehéz elképzeli, hogy ez az Alfás dolog nem a más márkáknál megszokott fennhéjázásról, meg a kóbásztuningolt verdákról szól, és pl. a találkozók sem hülyegyerekek gumicsizmatuning-, vagy utcai megsüketítő-versenyei. De ahhoz, hogy rájöjjenek, milyen jó a társaság, regelni kéne, meg összehaverkodni a többi menthetetlennel! ;))))
Meg biztosan nehéz elképzeli, hogy ez az Alfás dolog nem a más márkáknál megszokott fennhéjázásról, meg a kóbásztuningolt verdákról szól, és pl. a találkozók sem hülyegyerekek gumicsizmatuning-, vagy utcai megsüketítő-versenyei. De ahhoz, hogy rájöjjenek, milyen jó a társaság, regelni kéne, meg összehaverkodni a többi menthetetlennel! ;))))
RB24-07-2007 19:38:44 // 3653
Kérdés hogy miért nem teszik?Lehet nincs minden Alfásnak internetje?Vagy esetleg tényleg ennyire nem merülnek bele az Alfás érzésvilágba?
No de remélem ez előbb-utóbb megváltozik!:-))
No de remélem ez előbb-utóbb megváltozik!:-))
RB24-07-2007 19:35:53 // 3652
10-12 fő mind külön Alfával, vagy egy nagy Alfával jönnek ennyien?:-))
Grando24-07-2007 12:41:44 // 3651
Grando24-07-2007 10:36:28 // 3650
Képanyag ment a beolnak is, úgyhogy ott is nyomulni fog a progiajánlóban a Tali! ;)))
Grando24-07-2007 09:33:58 // 3649
Ez valóban örvendetes hír! :)))
Döbbenetes, hogy mennyi "inaktív" Alfás van a környékünkön! Előbb-utóbb hátha regelnek is! ;)))
Döbbenetes, hogy mennyi "inaktív" Alfás van a környékünkön! Előbb-utóbb hátha regelnek is! ;)))
Hari24-07-2007 08:55:14 // 3647
Tegnap telefonált a Gábor barétom Szarvasról, hogy onnan kb 10-12 fő jönne, de mivel nemvannak regizve nemtudnak jelentkezni csak telón. Az itteni alfásokat is letámadom! Pozitív!!!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
489
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?