Hát te mit keresel itt? :-DDDD
Csak nem zenélgetsz mostanában? :-D
Mindjárt ennek örömére keresek neked valami jót,de aztán végig hallgasd.Magyar lesz,hogy értsd! :-D Most sokkoltál barátom:-DDD
Van ilyen pólóm:)))) Szeretem ezt a bandát...még nem alszom rajta:) Pokolgép koncerten itt volt a gitáros Dronjak és az énekesük is és hatalmas bulit csaptak együtt....érdekes felállás volt,na meg magyarul is énekelt a svéd gyerek:))
, Porrá tört az arcom, testem, összevarrták az arcom,
új élet, köszönöm mindenkinek, aki segített az elmúlt héten! Nem Alfával történt. Aki nem tudja a részleteket, ez már bizalmas, attól elnézést kérek, nem fogok tudni többet mondani!
"Álmomban a szabadság él, nem adom fel a valóságért,
Egy hídon állva gyújtom fel az éjszakát.
Nincs másik arcom, nem kell.
Minek másik szív, ha ez nem ver,
Az éltet, hogy a hazug falakon törjek át."
Amúgy marketingfogásnak nem volna rossz. Elképzelem ahogy a műhely előtt autósok százai vagdossák át a fékcsöveket vagy törik be a szélvédüket, csak hogy legyen okuk betérni...
Bizony komám itt nyomják a bulit most nálunk ! Haverom ment is,én viszont ezt már nem tudtam bevállalni ennyi koncert után:))))Mikor megyünk együtt koncertre?
Köszi,de csak telóval csináltam ülőhelyről és jó messziről.Először azt hittem sokkal rosszabb lesz,de szerencsére azért felismerhető.A színpadot nem tudtam jobban megközelíteni:)))