Forum >> Adok-veszek
Satti03-11-2008 17:08:31 // 13352
Nem gond, csak furcsa, mint ahogy az is, hogy vki regisztrál, és már árulja is a gépet, de van ilyen.
Halesz03-11-2008 17:07:16 // 13351
Nincs ilyen követelmény, mindenki úgy hirdet, ahogy akar. Azért azt ne várjátok már tőlünk, hogy még azt is megköveteljük, hogy hány szavas hirdetést adjanak fel a hirdetőink...
Satti03-11-2008 17:00:57 // 13349
Mondjuk az adok-veszek-ben gondolom, úgy kellene hírdetni, hogy némi szöveget beírni hozzá. Az adot nem SW-nél van egy kép, oszt jónapot.
Ferko03-11-2008 16:41:14 // 13348
Mondjuk nekem is volt itt már néhány vitám
Mert elvakult Massista vagy!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mert elvakult Massista vagy!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
GT Ɨ|ѯ03-11-2008 15:29:47 // 13347
keresek jó állapotú kormányművet,bontott tuti,ha nem szivárog:-))
Buksi03-11-2008 15:25:13 // 13346
Nem csak ez! :-(((
GT Ɨ|ѯ03-11-2008 15:13:41 // 13345
lassan adok-kapok rovattá alakul eme topic......
Halesz03-11-2008 14:12:31 // 13344
Ok, köszönjük a kritikát, ezentúl majd jobban figyelünk arra, nehogy egy SW felirat miatt valakit ne engedjünk be.
Hiran ( no saurus Rex ;) )03-11-2008 13:59:58 // 13343
Kinek mi a lényeg ugye...:) KIrálysanyi76 még mindig SW-nek hirdeti a négy milláért eladó nem SW hófehérkét:)))...a regisztrálásnál Nektek sem tűnt fel,h nem SW? :)) Ahelyett h mindig megtalálsz engem ( merénisnagyonbírlakám) esetleg ez ügyben jelezni adott helyre? hm? :)
A site fejlesztést meghagyom Nektek:)
puszi!
:)
A site fejlesztést meghagyom Nektek:)
puszi!
Atesz198703-11-2008 13:56:02 // 13342
Azért az ajtók színe nem egészen passzentos. :))
Halesz03-11-2008 13:51:35 // 13341
Remélem Te is elolvastad pontosan, mert a lényegre nem reagáltál. De ha mégis megtennéd, akkor go to Site fejlesztés! :) Köszi :)
Hiran ( no saurus Rex ;) )03-11-2008 13:49:20 // 13340
Elmondtam,amit el akartam mondani.
A többi-ahogy írtam is lentebb- részemről lezárt téma.
Köszi,h pontosan elolvastad.
;)
A többi-ahogy írtam is lentebb- részemről lezárt téma.
Köszi,h pontosan elolvastad.
;)
Alfa Amore03-11-2008 13:40:52 // 13339
A site fejlesztésben folytasd, ha akarod, lécci. Köszönjük.
Hiran ( no saurus Rex ;) )03-11-2008 13:39:38 // 13338
A személyeskedő részét- Veled ellentétben - én kihagyom,mert nem ez a cél. :)
Viszont,h véleményem van-,ami jogállamban élvén szabadon nyilvánítható, -ennek inkább örülni kéne,mert ezek szerint nem az autóm árulni jövök ide, vagy veszekedni a MITo-ba, és talán azért mondom el,mert hibákra világíthat rá,vagy jobban érthetünk belőle,stb.,stb. ... veheted véleménynyilvánításnak,kritikának, hisztinek, vagy aminek akarod...:)
Szvsz a tagok nagytöbbsége ha kritikával illeti az oldalt ( = Titeket) általánosságban elmondható,h a jószándék vezérli, vagy az érteni vágyás, legtöbbször jogos felháborodás...nem biztos,h mindig magyarázkodnod kellene vagy kioktató stílusban lereagálni;) ..a fenn említett helyzetben lehet egyszerűbb lenne adott tagnak jelezni,h nem használtautópiac az amore, arra vannak más fórumok......
ennyit erről.
részemről én itt le is zártam a témát.
Viszont,h véleményem van-,ami jogállamban élvén szabadon nyilvánítható, -ennek inkább örülni kéne,mert ezek szerint nem az autóm árulni jövök ide, vagy veszekedni a MITo-ba, és talán azért mondom el,mert hibákra világíthat rá,vagy jobban érthetünk belőle,stb.,stb. ... veheted véleménynyilvánításnak,kritikának, hisztinek, vagy aminek akarod...:)
Szvsz a tagok nagytöbbsége ha kritikával illeti az oldalt ( = Titeket) általánosságban elmondható,h a jószándék vezérli, vagy az érteni vágyás, legtöbbször jogos felháborodás...nem biztos,h mindig magyarázkodnod kellene vagy kioktató stílusban lereagálni;) ..a fenn említett helyzetben lehet egyszerűbb lenne adott tagnak jelezni,h nem használtautópiac az amore, arra vannak más fórumok......
ennyit erről.
részemről én itt le is zártam a témát.
Marek03-11-2008 07:38:54 // 13337
Ealdó egy komplett klímaszett ( beltéri egység, csövezés, páramentesítő tartály, klímahűtő, klímakompresszor), 16 szelepes TS-ekhez jó, nekem 145/146-ban volt, tehát a beltéri egység, ebben a kompatibilis, más típusnál, másik beltéri kell!
Működött, szép állapotban van!
az oldalamon keressetek! :))
Működött, szép állapotban van!
az oldalamon keressetek! :))
Marek03-11-2008 07:29:21 // 13336
"Az amorésok rendezik a legtöbb autóstalálkozót, mienk az egyik legnagyobb autós közösség, nem találsz még egy ilyen weboldalt, ahol ennyi funkció van, milyen pozitív jelzőket soroljak még? Ha van jobb, mutasd meg, esküszöm példát veszünk róla"
+
Ez valóban így , több offos márkában ülő barátom is, lenyűgőzve nézi mikor amorézok, hogy mennyi funkció, milyen fasza a saját oladalam, kevés az anyázás, nagy az összetertás, segítőkészség és még hosszasan sorolhatnám...
MA már ott tart egyik VW-es barátom, hogy Alfa75-öt keresünk neki 2 hónapja, csak mert bejön neki ez a filling, és pesrzse a hátsókerék hajtás! :))
-
Viszont akik, tényleg rendszeresen és kizárólag csak "idegesíteni" járnak ide a többi tagot ( lásd frutta- aki lehet nem is frutta - az irreális elvárásaival, és erőszakos követeléseivel ), azok kapjanak büntit keményen ( ban, visszaminősítés, törlést, mittudomén)!
Szerintem!
A többit a site fejlesztésben, ha írok még... :)
+
Ez valóban így , több offos márkában ülő barátom is, lenyűgőzve nézi mikor amorézok, hogy mennyi funkció, milyen fasza a saját oladalam, kevés az anyázás, nagy az összetertás, segítőkészség és még hosszasan sorolhatnám...
MA már ott tart egyik VW-es barátom, hogy Alfa75-öt keresünk neki 2 hónapja, csak mert bejön neki ez a filling, és pesrzse a hátsókerék hajtás! :))
-
Viszont akik, tényleg rendszeresen és kizárólag csak "idegesíteni" járnak ide a többi tagot ( lásd frutta- aki lehet nem is frutta - az irreális elvárásaival, és erőszakos követeléseivel ), azok kapjanak büntit keményen ( ban, visszaminősítés, törlést, mittudomén)!
Szerintem!
A többit a site fejlesztésben, ha írok még... :)
Goodboy03-11-2008 07:11:15 // 13335
csao Fiuk/Lányok! keresek q4 hez elektromos elsö gátlokat ,és hátso hidat,ha tudtok segiteni ,azt megköszönöm,oldalamra irjatok létszi!! köszi
Halesz03-11-2008 02:10:44 // 13334
Nagyon off lányok, fiúk, de beírom ide, ha már megint ez a téma.
Ne tudjátok mit kapunk az új regisztráltaktól emiatt a főkép követelmény miatt.. nem értik mire jó, és persze mi - általában én - mindig elmagyarázom nekik. Van aki felfogja, van aki be sem fejezi a regisztrációt. Lelke rajta, nem kötelező regisztrálni hozzánk.
A "lelépők" többsége tapasztalatom szerint nem az Amore miatt távozik. Mármint nem azért, mert nem értenek egyet valamelyik szabállyal. Vagy összebalhézik valakivel az oldalon, vagy átvág valakit, aztán menekül, vagy párkapcsolati probléma miatt törölteti magát.
Hiran! Kicsit néha úgy érzem, hogy nem gondolsz bele a kritikáidba. Hidd el, egy rendesen kitöltött adatlapból nagyon nehéz kitalálni, hogy miután jóváhagytuk, nem fogja-e az illető még aznap meghirdetni ugyanitt az autóját. Nem látunk az emberek fejébe. És amúgy is, a követelmény csak az mindenkitől, hogy a jelenlegi, vagy egy volt alfájával regisztráljon valaki, azt nem tudjuk megígértetni vele, hogy ha ide regisztrál, akkor ne adja el a kocsiját fél évig.
gabeß tudod miért töröltette magát? Mert képtelen volt elfogadni a többség véleményét. Olvass vissza kicsit a kapos topicba. Asszem a srác senkinek nem fog hiányozni.
Ezt írtad: "Vannak olyanok,akik kilépnek vagy be sem lépnek,mert ránéznek az oldalra és azt mondják,h színvonaltalanodik...és nem tudom neki azt mondani,h "ádehogy"...."
Szerintem aki ezt anélkül meg tudja állapítani, hogy belépne, az nem is való ide. Nyilván tök jól meg lehet ítélni külsőre, hogy "színvonaltalanodik" valami!
Könyörgöm, kétezer tagunk van. Mégis mit vársz? Egyszer igazán leírhatnád már.
Az amorésok rendezik a legtöbb autóstalálkozót, mienk az egyik legnagyobb autós közösség, nem találsz még egy ilyen weboldalt, ahol ennyi funkció van, milyen pozitív jelzőket soroljak még? Ha van jobb, mutasd meg, esküszöm példát veszünk róla.
Hülyék sajnos mindenhol vannak, és minél nagyobb egy - bármilyen - közösség, annál több a nemnormális. Nézd meg bármelyik közösségi site-ot, és most nem csak az autósokra gondolok.
Amúgy meg nagyon ellentmodasz magadnak. Egyszer azt írod, hogy szivatjuk a szabályokkal a tagságot, a következő hozzászólásodban pedig szóvá teszed, hogy a belépés szabályait sem tartatjuk be. Ez kicsit nevetséges.
De vitáztunk már párszor itt az Amorén, biztos most is meg tudjuk majd beszélni :P
Viszont a folytatást a site fejlesztésbe írjuk, ha szabad kérnem!
Jóéjt,
Halesz
Ne tudjátok mit kapunk az új regisztráltaktól emiatt a főkép követelmény miatt.. nem értik mire jó, és persze mi - általában én - mindig elmagyarázom nekik. Van aki felfogja, van aki be sem fejezi a regisztrációt. Lelke rajta, nem kötelező regisztrálni hozzánk.
A "lelépők" többsége tapasztalatom szerint nem az Amore miatt távozik. Mármint nem azért, mert nem értenek egyet valamelyik szabállyal. Vagy összebalhézik valakivel az oldalon, vagy átvág valakit, aztán menekül, vagy párkapcsolati probléma miatt törölteti magát.
Hiran! Kicsit néha úgy érzem, hogy nem gondolsz bele a kritikáidba. Hidd el, egy rendesen kitöltött adatlapból nagyon nehéz kitalálni, hogy miután jóváhagytuk, nem fogja-e az illető még aznap meghirdetni ugyanitt az autóját. Nem látunk az emberek fejébe. És amúgy is, a követelmény csak az mindenkitől, hogy a jelenlegi, vagy egy volt alfájával regisztráljon valaki, azt nem tudjuk megígértetni vele, hogy ha ide regisztrál, akkor ne adja el a kocsiját fél évig.
gabeß tudod miért töröltette magát? Mert képtelen volt elfogadni a többség véleményét. Olvass vissza kicsit a kapos topicba. Asszem a srác senkinek nem fog hiányozni.
Ezt írtad: "Vannak olyanok,akik kilépnek vagy be sem lépnek,mert ránéznek az oldalra és azt mondják,h színvonaltalanodik...és nem tudom neki azt mondani,h "ádehogy"...."
Szerintem aki ezt anélkül meg tudja állapítani, hogy belépne, az nem is való ide. Nyilván tök jól meg lehet ítélni külsőre, hogy "színvonaltalanodik" valami!
Könyörgöm, kétezer tagunk van. Mégis mit vársz? Egyszer igazán leírhatnád már.
Az amorésok rendezik a legtöbb autóstalálkozót, mienk az egyik legnagyobb autós közösség, nem találsz még egy ilyen weboldalt, ahol ennyi funkció van, milyen pozitív jelzőket soroljak még? Ha van jobb, mutasd meg, esküszöm példát veszünk róla.
Hülyék sajnos mindenhol vannak, és minél nagyobb egy - bármilyen - közösség, annál több a nemnormális. Nézd meg bármelyik közösségi site-ot, és most nem csak az autósokra gondolok.
Amúgy meg nagyon ellentmodasz magadnak. Egyszer azt írod, hogy szivatjuk a szabályokkal a tagságot, a következő hozzászólásodban pedig szóvá teszed, hogy a belépés szabályait sem tartatjuk be. Ez kicsit nevetséges.
De vitáztunk már párszor itt az Amorén, biztos most is meg tudjuk majd beszélni :P
Viszont a folytatást a site fejlesztésbe írjuk, ha szabad kérnem!
Jóéjt,
Halesz
Hiran ( no saurus Rex ;) )03-11-2008 01:22:29 // 13333
..és mivel ma sem váltottuk meg a világot, marad holnapra...:)
jóccaka!:)
jóccaka!:)
GEORGE03-11-2008 01:12:42 // 13332
A távozások okait sokszor nem tudjuk...volt aki hisztiből sértődésből lépett le, aztán késöbb újra regelt...
De van aki egyébb személyes okból lép....nem látni mindenbe bele....
Ha menni akar menjen, bár mondjuk mikor vissza jön azt nem értem, mert akkor felesleges lelépni....
Szóval a sok tag hozza magával a több surlódást...
És mint ahogy Soprano is írja nekem is volt már itt vitám, még sem éreztem, hogy az lenne a megoldás ha tötöltetem maham...
De van aki egyébb személyes okból lép....nem látni mindenbe bele....
Ha menni akar menjen, bár mondjuk mikor vissza jön azt nem értem, mert akkor felesleges lelépni....
Szóval a sok tag hozza magával a több surlódást...
És mint ahogy Soprano is írja nekem is volt már itt vitám, még sem éreztem, hogy az lenne a megoldás ha tötöltetem maham...
Xixo03-11-2008 01:12:01 // 13331
Szerintem ezek mind megvannak. (leszámítva a mostani Mito topicos civakodásokat)
A többi meg nem rajtunk múlik. (igaz lehetne egy két dolgot okosabban is csinálni -- pl ellenőrizni a főképeket, aztán csak engedéllyel lehessen cserélni -- de ez már egy másik topic témája)
A többi meg nem rajtunk múlik. (igaz lehetne egy két dolgot okosabban is csinálni -- pl ellenőrizni a főképeket, aztán csak engedéllyel lehessen cserélni -- de ez már egy másik topic témája)
Xixo03-11-2008 01:07:28 // 13330
Nem tudom, ők miért távoztak. Biztos volt rá okuk. Mondjuk nekem is volt itt már néhány vitám, de egyszer se éreztem ezt, hogy ki kéne lépnem innen. Nem veszem a szívemre, ha valakinek más a véleménye, ha meg valaki személyeskedik, arra igyekszek nagyívben... Max addig zavar a dolog míg be nem csukom a laptopot...
De ezeket a dolgokat úgyis elnyomja a sok pozitívum. Hogy bármikor segítünk egymásnak, viccelődünk, találkozgatunk...
De ezeket a dolgokat úgyis elnyomja a sok pozitívum. Hogy bármikor segítünk egymásnak, viccelődünk, találkozgatunk...
Hiran ( no saurus Rex ;) )03-11-2008 00:58:52 // 13329
Azért a nagy jövés-menésbe örülnék ha lenne kis csapatösszetartás, alfaimádat,meg az alfáikat imádó csapattagok fórumainak tiszteletben tartása..
...nemcsak igénytelen ingyenreklámok,bürökratikus hisztikék, logikátlan rendszabályozások, regisztrációs bakik, stb...
;))
...nemcsak igénytelen ingyenreklámok,bürökratikus hisztikék, logikátlan rendszabályozások, regisztrációs bakik, stb...
;))
GEORGE03-11-2008 00:54:28 // 13328
jönnek mennek az emberek, ez ellen se lehet mit tenni..ki azért ki másért törölteti magát....
Hiran ( no saurus Rex ;) )03-11-2008 00:49:42 // 13327
Igazad van... viszont az is egyre jellemzőbb,h töröltetik maguk..gerrywino, eszter, gabeß...stb. és vannak olyanok,akik kilépnek vagy be sem lépnek,mert ránéznek az oldalra és azt mondják,h színvonaltalanodik...és nem tudom neki azt mondani,h "ádehogy"....
Xixo03-11-2008 00:45:45 // 13326
Felőlem aztán jöhet bárki, csak szólaljon meg itt. Egyébként mi értelme a tagságnak?
Ez nem egy webáruház, ahová beregelek, rendelek egyet aztán viszlát...
Aki meg nem ide illő, nem bír viselkedni, azt úgyis kiveti magából a csapat. Mint ezt több példa is mutatja...
Ez nem egy webáruház, ahová beregelek, rendelek egyet aztán viszlát...
Aki meg nem ide illő, nem bír viselkedni, azt úgyis kiveti magából a csapat. Mint ezt több példa is mutatja...
Hiran ( no saurus Rex ;) )03-11-2008 00:44:17 // 13325
Hát fel:)
Csak azért létrehozni egy felelős-felelőtlen "AlfaAmore" nicket,h okoskodjon,de ne okosan működjön...igazából nagy butaságnak tartom...és akkor finoman fogalmaztam magamhoz képest:P :))
Csak azért létrehozni egy felelős-felelőtlen "AlfaAmore" nicket,h okoskodjon,de ne okosan működjön...igazából nagy butaságnak tartom...és akkor finoman fogalmaztam magamhoz képest:P :))
GEORGE03-11-2008 00:42:22 // 13324
Látom jól felhúztad rajta magad :-)
Amúgy igazad van!
Amúgy igazad van!
Hiran ( no saurus Rex ;) )03-11-2008 00:40:25 // 13323
Yepp... nézzétek meg a színvonalat..esik.... kezdetben vala az " engedjük a pucsítós nem alfatulaj kiscsajokat is,mert jó a popsjuk"...aztán jött a " nem tulaj már , de barát, maradjon"... aztán a " jöjjenek a külföldiek,mind1 milyen a főképük,csak a magyarokat szivatjuk ilyen szabályokkal"...most meg a " hűdenemértekazalfákhozdeelakaromadnihorroráron-okéregisztrálunk" cuccos.
ollé.
pfff.
:(
ollé.
pfff.
:(
Hédi03-11-2008 00:32:03 // 13322
Hát nem pont ezt irtam én is eddig....? Én is csak ezt nem értettem.
Amúgy nem pörgetem rajta magam, mert nem érdekel igazán és közöm sincs hozzá, sose adtam hangot ez ügyben a véleményemnek, de mostanság kezdenek gyakoriak lenni az ehhez hasonló esetek.
Amúgy nem pörgetem rajta magam, mert nem érdekel igazán és közöm sincs hozzá, sose adtam hangot ez ügyben a véleményemnek, de mostanság kezdenek gyakoriak lenni az ehhez hasonló esetek.
GEORGE03-11-2008 00:24:16 // 13321
Egyetértek veled...de szerintem összekeverik a dolgokat ezuek az urak, hölgyek... gondolom titkon azt remélik elöbb el kell a verda...
Xixo03-11-2008 00:22:53 // 13320
Felőlem aztán hirdetheti itt, csak nem tudom ezért minek kell regelni. Mondjuk azokat se értem, akik regelnek, aztán többet erre se járnak...
Dévid02-11-2008 23:53:50 // 13319
Nagyon okos vagyok, meg mellette nagyon szerény is, de mindent én sem tudhatok.
Bocsánat! :)
Bocsánat! :)
Attie02-11-2008 23:51:57 // 13318
Azt ugye tudod, hogy ezért visszaminősíthetnek tagból vendéggé...
Hédi02-11-2008 23:50:19 // 13317
Akkor meg mit jelent h egyedi igények szerint.....?
Kinek, az igényeire, vagy hogy, vagy miért.....?
Kinek, az igényeire, vagy hogy, vagy miért.....?
Dévid02-11-2008 23:48:34 // 13316
"Egy tuningolt autó akkor van készen, ha rajta van az eladó tábla."
Gondolom új alapot akar venni. :)
Gondolom új alapot akar venni. :)
Hédi02-11-2008 23:47:15 // 13315
Én is itt lettem csalódott...látok egy gyönyörű verdát, megdicsérem, halkan magamban, csak úgy irigykedek, majd mit látok kicsit odébb....? Eladó :((
Enyhén szólva is lekókadtam :))
Enyhén szólva is lekókadtam :))
Xixo02-11-2008 23:43:13 // 13314
És ebből mi előnye származik?
Aki regelve van itt, az egyből megnézi az oldalát, látja mikor lett tag, mennyit szólt hozzá, kivel beszélgetett, volt-e talin....
Aki meg nincs, annak úgyse mond semmit....
Aki regelve van itt, az egyből megnézi az oldalát, látja mikor lett tag, mennyit szólt hozzá, kivel beszélgetett, volt-e talin....
Aki meg nincs, annak úgyse mond semmit....
GEORGE02-11-2008 23:23:57 // 13313
1et értek..azt hiszik ha ide regelnek elöbb elkel a verda, pedig pont az ellenkezőjét érik el...
elég "visszataszitó" ha valaki ömleng mekkora Alfafan aztán a sor végén ott van, hogy ELADÓ......
elég "visszataszitó" ha valaki ömleng mekkora Alfafan aztán a sor végén ott van, hogy ELADÓ......
Hédi02-11-2008 23:15:22 // 13312
Igen,nekem is csak ezzel volt pici gondom, bár közöm semmi...
Az autó amúgy gyönyörűűű:))
Az autó amúgy gyönyörűűű:))
Seriff02-11-2008 23:09:57 // 13311
Így áruljhatja úgy, mint Amore tag. Elég szomorú, hogy csak ezért regel valaki... :S
Dévid02-11-2008 23:05:02 // 13310
Enyém is eladó 2.5 millióért... :)
Hédi02-11-2008 23:02:47 // 13309
Itt is u.a. a helyzet, ami nem gond, de ahhoz nem kell regelni, úgyis árulhatja.
Dévid02-11-2008 23:01:10 // 13308
Volt már ilyen a világtörténelemben. Talán októberben regisztrált egy kolléga egy átépített 1.6 -os 147 GTA-val, és ő is előbb árulta, mint tag lett. :)
Hédi02-11-2008 22:59:21 // 13307
Nem, csak furi, h vki alfarajongó létére, egyedi igénnyel felspécizett verdával, frissen regelve azonnal árulja a gépet :((
Dévid02-11-2008 22:56:55 // 13306
Nem szoktál, vagy? :)
Hédi02-11-2008 22:51:36 // 13304
Ha jól láttam, ezzel az autóval ma regeltek fel :-o
Bocsi, ha tévedtem volna...sztem nem.
Bocsi, ha tévedtem volna...sztem nem.
Goodboy02-11-2008 22:45:59 // 13303
ca
sao Urak!keresek q4 elektromos elsö gátlokat ill,hátso hidat!! segitsetek ha tudtok!!oldalamra létszi köszi
sao Urak!keresek q4 elektromos elsö gátlokat ill,hátso hidat!! segitsetek ha tudtok!!oldalamra létszi köszi
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
470
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?