Ajajajjj... én ezen pár hete estem át. :-( Nekem "laza" 300-ba fájt, igaz ebben volt egy stabilizátor pálca csere is, ráadásul a Mester mindent kicserélt, ami ehhez kapcsolódóan szóba jöhetett.
Részvét. Őszintén.
Forum >> 147
Matteo14713-10-2009 13:13:32 // 39632
GTsAtis13-10-2009 12:54:00 // 39631
Sziasztok!
Tegnap elszakadt a vezérműszíj a kocsimban és valószínüleg szétvert mindent!:( Van valakinek tapasztalata,mire számítsak árügyileg??
Tegnap elszakadt a vezérműszíj a kocsimban és valószínüleg szétvert mindent!:( Van valakinek tapasztalata,mire számítsak árügyileg??
Rita13-10-2009 11:47:36 // 39630
Úgy adódott, hogy hirtelen megnyertem egy taliszervezést, de az Égiek mégis megmentettek tőle :-)
Így örömest átadom a lehetőséget :-) Aztán majd egyszer bepótoljuk, valami szerencsésebb csillagegyüttálláskor :-)
Így örömest átadom a lehetőséget :-) Aztán majd egyszer bepótoljuk, valami szerencsésebb csillagegyüttálláskor :-)
Rita13-10-2009 11:36:45 // 39629
Kár tagadni, hidd el, mi itt megértjük :-)
Halesz13-10-2009 11:31:02 // 39628
Nem :) Egy ismerősnek segítek keresni :)
Rita13-10-2009 11:27:54 // 39627
Lecseréled a Nevesincset? :-)
Halesz13-10-2009 11:14:09 // 39626
Sziasztok!
Egészen véletlenül nem ismeri valamelyikőtök ezt az autót?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/147/alfa_romeo_147_1.9_jtd_8v_distinctive-3335264
Egészen véletlenül nem ismeri valamelyikőtök ezt az autót?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/147/alfa_romeo_147_1.9_jtd_8v_distinctive-3335264
Xixo13-10-2009 02:37:12 // 39625
Juteszembe!
Nektek mennyit fogyaszt a gép pályán?
Most hogy lent voltunk Nyírbátorban, javarészt pályán 140es tempomat meg néha gyorsabban is, olyan 500km+ 250km város és országút állatkodás nélkül 10 litert evett a vas. Ez meg egy cseppet fájt. Főleg amikor néztem a tempomatos 140nél a pillanatnyi fogyasztást, ami 11 liter felett volt. Nem kurvasokaz??
Nektek mennyit fogyaszt a gép pályán?
Most hogy lent voltunk Nyírbátorban, javarészt pályán 140es tempomat meg néha gyorsabban is, olyan 500km+ 250km város és országút állatkodás nélkül 10 litert evett a vas. Ez meg egy cseppet fájt. Főleg amikor néztem a tempomatos 140nél a pillanatnyi fogyasztást, ami 11 liter felett volt. Nem kurvasokaz??
Xixo13-10-2009 02:33:12 // 39624
Ez jól hangzik, csak tényleg betehet az időjárás. A gokart sem az igazi már a mínuszokba, meg én kocsikázni se szeretek annyira a vizes, faleveles vagy már jeges-havas úton. Erre meg sajna jó esély lesz novemberben.
Na nem mintha tudnék jobbat és szkúzi, hogy ilyen negatív vagyok csak inkább most gondoljunk erre, mint mikor már ott vagyunk...
De ha úgy nézzük, nekem van hókarmom is, szal nagy baj nem lehet!! :)))))))
Na nem mintha tudnék jobbat és szkúzi, hogy ilyen negatív vagyok csak inkább most gondoljunk erre, mint mikor már ott vagyunk...
De ha úgy nézzük, nekem van hókarmom is, szal nagy baj nem lehet!! :)))))))
Tommaso 15912-10-2009 21:22:56 // 39623
Tudod, ha én csinálom akkor esős tali:-D
Lutri az idő már ilyenkor, és hogy kiszámíthatóbb legyen a tali, így szerintem min egy 3-4 héttel későbbi időpontot kéne kitűzni.
Nov közepén kicsit már gázos lehet a gokart (Gyöngyös mellett van egy pálya, ahol autóval kupát is nyertem), ott lehetne csapni pár kört, ha az idő engedné...
Gyöngyösön van 1-2 jónak tűnő olasz étterem, és a Mátrában a gumikat is meg lehetne melegíteni (Gyöngyöstől max 50 km oda-vissza az autókázós szakasz), de ez egy proginak belátom nem sok, bár én benne lennék, de ilyen szar időben már kötve vannak a dolgok
Lutri az idő már ilyenkor, és hogy kiszámíthatóbb legyen a tali, így szerintem min egy 3-4 héttel későbbi időpontot kéne kitűzni.
Nov közepén kicsit már gázos lehet a gokart (Gyöngyös mellett van egy pálya, ahol autóval kupát is nyertem), ott lehetne csapni pár kört, ha az idő engedné...
Gyöngyösön van 1-2 jónak tűnő olasz étterem, és a Mátrában a gumikat is meg lehetne melegíteni (Gyöngyöstől max 50 km oda-vissza az autókázós szakasz), de ez egy proginak belátom nem sok, bár én benne lennék, de ilyen szar időben már kötve vannak a dolgok
Tommaso 15912-10-2009 21:16:56 // 39622
:-(((
Nem is tudtam, hogy kibontakozóban van a találkozó szervezése, akkor nem kavartam volna be
Nem is tudtam, hogy kibontakozóban van a találkozó szervezése, akkor nem kavartam volna be
Rita12-10-2009 19:19:11 // 39621
Hát honnan tudhattad volna. Remélem nincs a homlokomra írva :-)
Xixo12-10-2009 19:13:08 // 39620
Óóó vazz, sajnálom. Nem tudtam...
Akkor viszont a Tomit kell megbíznunk! :)
Akkor viszont a Tomit kell megbíznunk! :)
Hédi12-10-2009 19:12:12 // 39619
Ezt bizony nagyon jól tetted és gratulálok is a lánycsapatnak:)
Olvastam a boldog beszámolókat és néztem a képeket, mindről lejött h jól sikerült tali volt.
Olvastam a boldog beszámolókat és néztem a képeket, mindről lejött h jól sikerült tali volt.
Xixo12-10-2009 19:11:37 // 39618
Én benne vagyok abban is! :)
Csak tudnom kellene minél előbb az időpontot a meló miatt.
Csak tudnom kellene minél előbb az időpontot a meló miatt.
Xixo12-10-2009 19:10:06 // 39617
Akkor hajrá mindenki!! :))
Hédi12-10-2009 19:09:15 // 39616
Igen, tudom (lévén 156-os tulaj vagy) :))
Erről is majd értekezünk és meg is írom mindenkinek mélben a teendőket:)
Sőt még azt is megkérdezném h postai úton juttassam el a naptárokat felétek (ahogy eddig), vagy lesz olyan vállalkozó kedvű cartárs, aki lejön dec. 5-én a viharsarki Mikulás alfa talira és elviszi a többiekét is, h szétoszthassa?
(Csak igen halkan jegyzem meg, h Padmee-t szülinapján külön köszönthetné a Mikibá és csábítgattam is a csajszikát ide le délre:D) Na, mitteszólsz?:)))
Erről is majd értekezünk és meg is írom mindenkinek mélben a teendőket:)
Sőt még azt is megkérdezném h postai úton juttassam el a naptárokat felétek (ahogy eddig), vagy lesz olyan vállalkozó kedvű cartárs, aki lejön dec. 5-én a viharsarki Mikulás alfa talira és elviszi a többiekét is, h szétoszthassa?
(Csak igen halkan jegyzem meg, h Padmee-t szülinapján külön köszönthetné a Mikibá és csábítgattam is a csajszikát ide le délre:D) Na, mitteszólsz?:)))
Rita12-10-2009 19:05:04 // 39615
nah akkor hatalmas talit csapunk ha már minden szép meg jó lesz. Igaz én azért elmentem Kaposújlakra, csak sajnos nem Mucival más okok miatt..Ezt sosem fogom megbocsájtani magamnak :-)
Viszont legalább megnyertük a főzőversenyt :-)
Viszont legalább megnyertük a főzőversenyt :-)
Hédi12-10-2009 18:59:24 // 39614
Jaj, te szegény...:(
Hasonló cipőben járunk, én aztán nagyon megértelek:(
Összeszorult szívvel nézem a boldog beszámolókat a lezajlott talikról, mert egyikre se tudok elmenni.
Azért majd csak megoldódik és újra lesz munkánk hamarosan, én neked is ezt kívánom.
Hasonló cipőben járunk, én aztán nagyon megértelek:(
Összeszorult szívvel nézem a boldog beszámolókat a lezajlott talikról, mert egyikre se tudok elmenni.
Azért majd csak megoldódik és újra lesz munkánk hamarosan, én neked is ezt kívánom.
Rita12-10-2009 18:54:43 // 39613
Halihó, egyelőre részemről bizonytalanná vált a helyszín. :-(((
Mármint a tali helyszíne. A szervezésben szívesen segítek, illetve a maradék néhány palack pálinkámból is örömest ajánlok fel egy-kettőt a jó hangulat érdekében, ám mivel időközben (múlt héten) a kezembe nyomták a felmondásom, egyelőre nem szívesen generálnék forgalmat Agárdra. bízom benne, hogy megértitek.
Elnézést érte, ígérem igyekszem olyan helyre menni dolgozóba, ami hasonlóan kívánatos 147 tali szempontjából :-))))
Mármint a tali helyszíne. A szervezésben szívesen segítek, illetve a maradék néhány palack pálinkámból is örömest ajánlok fel egy-kettőt a jó hangulat érdekében, ám mivel időközben (múlt héten) a kezembe nyomták a felmondásom, egyelőre nem szívesen generálnék forgalmat Agárdra. bízom benne, hogy megértitek.
Elnézést érte, ígérem igyekszem olyan helyre menni dolgozóba, ami hasonlóan kívánatos 147 tali szempontjából :-))))
Tommaso 15912-10-2009 16:22:02 // 39612
Igazából nem egy nagy kaland, konvojozás egy Gyöngyös-Mátraháza/Galyatető- Gyöngyös viszonylatban, esetleg egy időfüggő gokart és egy kajcsi valahol.
Tommaso 15912-10-2009 16:19:59 // 39611
Sziasztok!
Én abban is benne lennénk, ha csapnánk egy talit pl a Mátrában...
Széles, mondhatni jó minőségű utak, szép táj különösen most, valahol megebédelünk/vacsorázunk és finito!
Hm???
Ha a társaság gondolja egy ilyet akár meg is szervezek, de csak 1 naposra.
Én abban is benne lennénk, ha csapnánk egy talit pl a Mátrában...
Széles, mondhatni jó minőségű utak, szép táj különösen most, valahol megebédelünk/vacsorázunk és finito!
Hm???
Ha a társaság gondolja egy ilyet akár meg is szervezek, de csak 1 naposra.
Xixo12-10-2009 11:39:19 // 39610
Azt küldhetsz nekem is! :)) Cserébe küldök képet! :))))))))))
bilon12-10-2009 10:47:59 // 39609
én képet tuti nem küldök, de pénztet igen, majd írd meg hova :D
Györgyusz12-10-2009 10:32:09 // 39608
Én már nagyon várom a naptárat!!! :))))
Hédi12-10-2009 10:26:01 // 39607
Jaj, dehogy...:(
Még mindig várok....
Okt. 13. (kedd) éjfél a képek utolsó küldési határideje, sajna tovább nem tudok várni.
Össze kell állítanom az anyagot és továbbítani a nyomda felé, h mielőbb elkészülhessen a naptárunk.
Naptárra még utána is lehet jelentkezni:)
Még mindig várok....
Okt. 13. (kedd) éjfél a képek utolsó küldési határideje, sajna tovább nem tudok várni.
Össze kell állítanom az anyagot és továbbítani a nyomda felé, h mielőbb elkészülhessen a naptárunk.
Naptárra még utána is lehet jelentkezni:)
Hédi12-10-2009 10:22:04 // 39606
Lehetséges:)
Ha keddig (okt.13-ig) képet is küldesz, akkor szerepelhetsz is benne, sajna tovább nem tudok várni.
Iratkozz fel lécci a listára, h hány db-ot szeretnél. Köszike:))
Ha keddig (okt.13-ig) képet is küldesz, akkor szerepelhetsz is benne, sajna tovább nem tudok várni.
Iratkozz fel lécci a listára, h hány db-ot szeretnél. Köszike:))
Xixo12-10-2009 00:00:04 // 39605
Hejj, de nagy a csend itten!!
Mikó' lesz má' cíp kis naptárunk? Ekütte mindenki a kípeket?
Mikó' is lesz a talákozó? Az mán le van fikszálódva?
:))))))
Mikó' lesz má' cíp kis naptárunk? Ekütte mindenki a kípeket?
Mikó' is lesz a talákozó? Az mán le van fikszálódva?
:))))))
Laci11-10-2009 15:39:32 // 39604
Szia Hédi!
Én is szeretnék 1 db naptárat,ha lehetséges!
Nagyon köszi!:)
Én is szeretnék 1 db naptárat,ha lehetséges!
Nagyon köszi!:)
:Szájmon:QV:147:GT:08-10-2009 23:51:27 // 39603
ELADÓ AZ AUTÓM!
CSAK ÉS KIZÁRÓLAG 1HÉTIG AKCIÓS ÁRON!
Azért 1hétig, mert egyébként külföldön tartózkodom a kocsival és a jövő7en 1hétre megyek haza vele! Szeretném mindenképp eladni, de nem mindenáron!!
Tehát akit érdekel egy..
ALFA ROMEO 147 2.0 T.S. MANUÁLIS VÁLTÓVAL azaz NEM SELESPEED!!!
..az jelezzen! Az autó nagyon jó állapotban van és imádom de sajnos nekem rossz oldalon van benne a kormány...
CSAK ÉS KIZÁRÓLAG 1HÉTIG AKCIÓS ÁRON!
Azért 1hétig, mert egyébként külföldön tartózkodom a kocsival és a jövő7en 1hétre megyek haza vele! Szeretném mindenképp eladni, de nem mindenáron!!
Tehát akit érdekel egy..
ALFA ROMEO 147 2.0 T.S. MANUÁLIS VÁLTÓVAL azaz NEM SELESPEED!!!
..az jelezzen! Az autó nagyon jó állapotban van és imádom de sajnos nekem rossz oldalon van benne a kormány...
Zsota07-10-2009 10:31:13 // 39602
hát igen, ez cinkes :)
Nekem meg az mp3-as fejegység nem vette észre a cd tárat. Az N-edik leszedés felrakás után viszont elindult...ki tudja miért :)
Nekem meg az mp3-as fejegység nem vette észre a cd tárat. Az N-edik leszedés felrakás után viszont elindult...ki tudja miért :)
Hédi05-10-2009 20:13:28 // 39601
Oké, beírlak:)
Remélem tetszeni fog :))
Remélem tetszeni fog :))
147jtd05-10-2009 19:01:16 // 39600
azt hittem, az lesz a story vége, hogy a FAD le volt véve:-))))))
a kollégám, meg vett egy uj fejegységet, csak nem tudta a cdt, beletenni, visszaküldte a szerviznek hogy szar, utána hivták telefonon, hogy semmi baja csak nem távolított el vmi műanyag pöcköt, amit, csomagoláskor, beletettk rögzítés gyanánt, ő meg ugy volt vele hogy gépészmérnök, csak nem olvassa el az umutatót, egy cd-t csak be tud szerelni egyedül, most ott tart, hogy a feleségét akarja elküldeni érte, hogy ne röhögjék ki a szervizben:-DDDDDDDDD
a kollégám, meg vett egy uj fejegységet, csak nem tudta a cdt, beletenni, visszaküldte a szerviznek hogy szar, utána hivták telefonon, hogy semmi baja csak nem távolított el vmi műanyag pöcköt, amit, csomagoláskor, beletettk rögzítés gyanánt, ő meg ugy volt vele hogy gépészmérnök, csak nem olvassa el az umutatót, egy cd-t csak be tud szerelni egyedül, most ott tart, hogy a feleségét akarja elküldeni érte, hogy ne röhögjék ki a szervizben:-DDDDDDDDD
l_bandi05-10-2009 18:59:49 // 39599
Szia Hédi!
Én egy darab naptárat kérnék.
Nekem még csak ez az első, már nagyon várom!
Én egy darab naptárat kérnék.
Nekem még csak ez az első, már nagyon várom!
fisch05-10-2009 17:58:53 // 39598
Sziasztok,
Én is okosabb lettem gyári fejegység ügyben. Korábban írtam, hogy a vezető felöli oldal nem szól sem elöl, sem hátul. Jött az okfejtés. Először kiszedtem a rádiót, kontaktspray a csatikra, sok-sok próbálkozás, semmi. Bevittem a céghez, szétszedtük, láttuk, hogy 1-1 végfok IC van mindegyik oldalhoz, ráadásul nem is ritkaság. T.bányán mégis vettem olcsón egy másik rádiót, ami teljesen működőképes, csak ugye kérte a kódot. Mondom ez jobban megéri, mint pusztán végfokot venni. Behoztam a céghez és átcseréltük a végfokot, sőt a mechanikát is átraktam, mert még nagyon zsír volt az enyémhez képest. Megyek haza, próba, ugyanúgy nem szól. Ekkor fogtam egy hangszórót, amit korábban is megtehettem volna és odaérintettem mind a 4 kimenethez. Az összes jó volt. O.k, menjünk tovább, biztos a csatiban lévő saruk nyúltak már meg nagyon, mert összevissza mozgatásnál néha megszólalt a bal eleje. Vettem egy ISO B csatit, átszereltem. Megint csak a jobb oldal szólt. Utána elkezdtem lepróbálni az összes hangszórót egyenként. A végeredmény az lett, hogy a bal hátsó hangszórópárnál van valami zárlat és a védelem lelövi az egész baloldalt, ezért nem szól olyankor elöl sem. Most ott tartok, hogy a bal hátsók körüli kárpitot kellene leszednem, hogy kiderítsem a gond okozóját...Egyelőre se kedvem, se időm nincs rá, úgyhogy 3 helyről jön csak a hang jelenleg :S
Én is okosabb lettem gyári fejegység ügyben. Korábban írtam, hogy a vezető felöli oldal nem szól sem elöl, sem hátul. Jött az okfejtés. Először kiszedtem a rádiót, kontaktspray a csatikra, sok-sok próbálkozás, semmi. Bevittem a céghez, szétszedtük, láttuk, hogy 1-1 végfok IC van mindegyik oldalhoz, ráadásul nem is ritkaság. T.bányán mégis vettem olcsón egy másik rádiót, ami teljesen működőképes, csak ugye kérte a kódot. Mondom ez jobban megéri, mint pusztán végfokot venni. Behoztam a céghez és átcseréltük a végfokot, sőt a mechanikát is átraktam, mert még nagyon zsír volt az enyémhez képest. Megyek haza, próba, ugyanúgy nem szól. Ekkor fogtam egy hangszórót, amit korábban is megtehettem volna és odaérintettem mind a 4 kimenethez. Az összes jó volt. O.k, menjünk tovább, biztos a csatiban lévő saruk nyúltak már meg nagyon, mert összevissza mozgatásnál néha megszólalt a bal eleje. Vettem egy ISO B csatit, átszereltem. Megint csak a jobb oldal szólt. Utána elkezdtem lepróbálni az összes hangszórót egyenként. A végeredmény az lett, hogy a bal hátsó hangszórópárnál van valami zárlat és a védelem lelövi az egész baloldalt, ezért nem szól olyankor elöl sem. Most ott tartok, hogy a bal hátsók körüli kárpitot kellene leszednem, hogy kiderítsem a gond okozóját...Egyelőre se kedvem, se időm nincs rá, úgyhogy 3 helyről jön csak a hang jelenleg :S
Matteo14704-10-2009 14:26:52 // 39597
Na, megint okosabb lettem... A klíma 0-ás fokozatra volt lehúzva és amint feljebb tekertem, a led kialudt. Azóta indításkor már nem gyullad ki, ugyhogy remélem csak ennyi volt a "gond". Persz, hogy ennek mi az oka, azt nem tudom továbbra sem.
Matteo14704-10-2009 10:37:18 // 39596
Rendben, majd kísérletezek vele! Remélem csak a led vicceskedik velem..
Matteo14704-10-2009 10:34:07 // 39595
Igen, a klíma eddig tökéletesen működött, szerintem azzal nincs gond. Kicsit olyan hibának érzem, mint a légzsák visszajelzőé, ami random módra hol világít, hol nem. Ezt az automata bekapcsolást majd lecsekkolom, bár én az enyémből, megmondom őszintén, nem nézném ki, hogy ilyet tud. :)
Zsolti04-10-2009 09:57:26 // 39594
Hi
Nem akarom az ördögöt a falra festeni de tesómék Focus-án is a klímával van gond. Gáz is van benne, minden jó, már csak a vezérlőből nem jön jel.
Mattheo! Indításánál nézd meg, megemeli-e az alapjáratot. Ha igen, akkor be is kapcsolja, nem csak a LED gyullad ki. Meg hallani is ahogy bekapcsol, csetten egyet. Gondolom mágnes kuplungos.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni de tesómék Focus-án is a klímával van gond. Gáz is van benne, minden jó, már csak a vezérlőből nem jön jel.
Mattheo! Indításánál nézd meg, megemeli-e az alapjáratot. Ha igen, akkor be is kapcsolja, nem csak a LED gyullad ki. Meg hallani is ahogy bekapcsol, csetten egyet. Gondolom mágnes kuplungos.
bilon04-10-2009 08:44:08 // 39593
az 56-on van olyan opció, hogy indításnál azonnal elindul a klíma. gondolom 47-nél is. ezt ki lehet kapcsolni. az már gázabb, ha a klíma nem indul el. gáz van benne?
Matteo14704-10-2009 03:41:09 // 39592
Helló Cartársak!
Hogy véletlenül se legyen olyan napom 2 év után, amikor minden jó az autón, pár napja kigyulladt a klíma ledje. Hiába kapcsolom ki, indításkor újra elkezd világítani. Ezt persze csak úgy tudom eltűntetni ha megnyomom a gombot. Kérdem én: ha csupán a led gyullad ki de a klíma nem indul be, akkor honnan tudjam, hogy éppen mi a szitu? Minden egyes indításkor meg kell nyomnom a gombot, hogy kialudjon a led. Már csak az a rejtély, hogy vajon olyankor éppen ki vagy be kapcsolom-e a klímát...? Mert ugye a led becsap...
Hogy véletlenül se legyen olyan napom 2 év után, amikor minden jó az autón, pár napja kigyulladt a klíma ledje. Hiába kapcsolom ki, indításkor újra elkezd világítani. Ezt persze csak úgy tudom eltűntetni ha megnyomom a gombot. Kérdem én: ha csupán a led gyullad ki de a klíma nem indul be, akkor honnan tudjam, hogy éppen mi a szitu? Minden egyes indításkor meg kell nyomnom a gombot, hogy kialudjon a led. Már csak az a rejtély, hogy vajon olyankor éppen ki vagy be kapcsolom-e a klímát...? Mert ugye a led becsap...
Zsolti03-10-2009 16:38:13 // 39591
Hi
Azóta úgy tűnik megoldódott. Most tesómnál van a kocsi és azt mondja, hogy erre a rövid, majd hosszú gombnyomásra lenullázta. A kézikönyvben van ez a felkapcsolt világítás dolog. :-DD
Azóta úgy tűnik megoldódott. Most tesómnál van a kocsi és azt mondja, hogy erre a rövid, majd hosszú gombnyomásra lenullázta. A kézikönyvben van ez a felkapcsolt világítás dolog. :-DD
Tommaso 15903-10-2009 16:32:13 // 39590
Sziasztok!
Szerintem sima gyujtás alatt is le lehet nullázni, sőőőt, a lámpának sem kell világítania, én úgy gondolom...
Viszont nálam az óraállítás ilyen rejtélyes:-)
Szerintem sima gyujtás alatt is le lehet nullázni, sőőőt, a lámpának sem kell világítania, én úgy gondolom...
Viszont nálam az óraállítás ilyen rejtélyes:-)
Zsolti03-10-2009 12:13:47 // 39589
hallottam most olyant is h 2x kell megnyomni, elöször rövid ideig, aztán hosszabban, nem tudom majd kipróbálom
Janika03-10-2009 12:07:13 // 39588
Sőt, ha belegondolok, akkor nekem egyszer álló motornál is lenullázódott. Nyomogattam a gombokat. :)
Janika03-10-2009 12:02:48 // 39587
Jól csinálod pedig. Valami más hibája lehet.
Nekem nullázáshoz be kell indítani a kicsikémet , aztán nyomni kell a KM gombot és lenullázódik.
Nekem nullázáshoz be kell indítani a kicsikémet , aztán nyomni kell a KM gombot és lenullázódik.
Janika03-10-2009 11:57:38 // 39586
Kedden leadom szervizbe a drágaságot. :(
Tegnap reggelre a fedélzeti computer kiírta, hogy ABS, ASR, EBD rendszer hiba.
Ég a kézifék alatti ASR OFF lámpa is.
Szervizbe el is vittem tegnap. A jobb hátsó kerék sebességérzékelőt írta ki a diagnosztika hibának. Remélem csak érintkezési hibája van.
Tegnap reggelre a fedélzeti computer kiírta, hogy ABS, ASR, EBD rendszer hiba.
Ég a kézifék alatti ASR OFF lámpa is.
Szervizbe el is vittem tegnap. A jobb hátsó kerék sebességérzékelőt írta ki a diagnosztika hibának. Remélem csak érintkezési hibája van.
Zsolti03-10-2009 09:31:56 // 39585
Sziasztok!
Le akarom nullázni a napi km számlálót de nem megy. A kézikönyvben az van, hogy bekapcsolt világítás mellett ha 4 másodpercnél tovább nyomom a bal oldalon található KM gombot, lenullázza. Próbáltam már álló és járó motornál, kinyitott-becsukott ajtóknál, fel és lekapcsolt világítás mellett. Valaki tudja mit csinálok rosszul? :-DD
Sziasztok
Le akarom nullázni a napi km számlálót de nem megy. A kézikönyvben az van, hogy bekapcsolt világítás mellett ha 4 másodpercnél tovább nyomom a bal oldalon található KM gombot, lenullázza. Próbáltam már álló és járó motornál, kinyitott-becsukott ajtóknál, fel és lekapcsolt világítás mellett. Valaki tudja mit csinálok rosszul? :-DD
Sziasztok
Hédi30-09-2009 23:05:49 // 39584
Alfa Romeo 147 2010. fali naptár:
Mérete: 310×450 mm (tehát jóóó nagy)
Ára : 2.100.- Ft (még picit próbálok alkudni)
Hédi - 2 db
Györgyusz - 2 db
Rita - 1db
Matteo147 - 1 stück
Tommi - 1 db
DonPimpa - 2 db
Soprano - 1db
Rizsa - 1db
Zsolti-1 db
griff - 1 db
bilon- 1 db (én nem küldök képet, mert 56-om van :) )
Gyugyu-1db
Tommaso 147 1 db
fisch - 1db
szifu - 1db
Padmee - 1db
piet81 - 1db
Roberto147 - 1db
csicsho - 1db
AkosGyor - 1db
Janika - 1db
Zsota - 2 db
l_bandi - ?
Csabo22 - 1
Bellis - 1
......
Képeket ( amin a legdögösebb a bébi ) az alfa147naptar@gmail.com mélcímre küldjétek, ezt a fiókot csak a képeknek hoztam létre.
Ha kérhetem, akkor szerepeljen a mélben a nick-nevetek, a szülinapotok (év, hó,nap) és h melyik lenne a kedvenc hónap, amin szerepelnétek.
Mérete: 310×450 mm (tehát jóóó nagy)
Ára : 2.100.- Ft (még picit próbálok alkudni)
Hédi - 2 db
Györgyusz - 2 db
Rita - 1db
Matteo147 - 1 stück
Tommi - 1 db
DonPimpa - 2 db
Soprano - 1db
Rizsa - 1db
Zsolti-1 db
griff - 1 db
bilon- 1 db (én nem küldök képet, mert 56-om van :) )
Gyugyu-1db
Tommaso 147 1 db
fisch - 1db
szifu - 1db
Padmee - 1db
piet81 - 1db
Roberto147 - 1db
csicsho - 1db
AkosGyor - 1db
Janika - 1db
Zsota - 2 db
l_bandi - ?
Csabo22 - 1
Bellis - 1
......
Képeket ( amin a legdögösebb a bébi ) az alfa147naptar@gmail.com mélcímre küldjétek, ezt a fiókot csak a képeknek hoztam létre.
Ha kérhetem, akkor szerepeljen a mélben a nick-nevetek, a szülinapotok (év, hó,nap) és h melyik lenne a kedvenc hónap, amin szerepelnétek.
Bellis30-09-2009 20:48:37 // 39583
Szia Hédi!
remek,akkor küldök majd képeket!1db naptárra igényt tartanék!
remek,akkor küldök majd képeket!1db naptárra igényt tartanék!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
511
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?