Na én mára mentem... sziasztok :-)
búcsúzom egy jellel:

a második lehetőség lesz, mert csak ez fér el azon a területen :-) Adri pl. nem tudja a szín kódját sem, mert az előző tulaj leszedte... Nincs valami Alfás színkód táblázat a neten amiről tudni lehetne? hm, én nem értek hozzá csak kérdezem...
igen, aztán továbbolvastam és láttam!!!
egyébként döntsd el te, szerinted hogy jobb!nekem bármelyik jó, szerintem a többieknek is
még utánanézek, h írják az olasz autós lapok ok?
Ha valakit zavar, hogy látszik a rendszáma a képen szóljon.
heh mindenki májusi akar lenni :-))) de ok május lefoglalva Csörinek :-) még egy májusi lehet aztán kifújt
Csöri20-10-2005 15:11:52 //
7578
Az én GTA-s fotoim májusiak.
Ok, de mindenki írja le mit szeretne, mert én megjegyezni nem tudom a fórumba beírt infókat :-)
Este küldöm a képet, és ha lehet, márciusban szeretném viszontlátni kisautóm képét! Tuti ez a naptár ötlet!
az már nagyon nagy, csökkentsd le 1 megásra és csak 1 képet küldj ennyi az egész... de nekem úgyis jó :-)
Csöri20-10-2005 13:53:10 //
7573
Közel 5MB-os képeim vannak a vasról.
Az még az ADSL-nek is gyilkos.
Inkább oda adom CD-n, vagy hozzá noteszt ha jösz, és rátesszük.
Körlevél ment:
Szia. Én egy körlevél vagyok és arra szeretnélek kérni, hogy küld el a legszebb képet az Alfádról ha lehet nagy felbontásban a mail címemre. A cél egy 2006-os topic naptár összehozása lenne (egyenlőre Excelben). Minden hónapra 2 személy jut ezért akik hamar küldik el a képeiket még tudnak hónapot is választani maguknak. Amennyiben lehetséges igyekezz megadni a fotó készítésének hónapját. Feltételezem, hogy a fotók nagyobb része nyári hónap lesz ami megnehezíti a dolgunkat ezért esélyes az is aki most fotózza le a kocsiját, hisz 3 őszi hónap áll rendelkezésére.
Amennyiben lehetséges küld el a kocsid hivatalos színének megnevezését is, így stílusosabb lesz.
Akinek nem inge ne vegye magára (Adri és Tomi147 törölhetitek)
147lala
147seles
adRenaline *
Adri *
Adrián *
Ageee *
andrew
Bernát
bmisi
Buves
Cselentano *
Csöri **
Dexter *
Fritzee **
Gabriel *
greg5
GTA
Heki
Imi
Kalex *
kozmam
lawyer
lipeti *
lufci
Pandora *
PANTERRONA *
Piritu *
Roberto147 *
Sacsa
Skodra *
someq-147 *
szabi147
Szegi147 *
Tibe *
Tomi 147 *
vasony
vipex
Zo
Zool
zsozska
Itt a teljes névsor. Csöri és Fritzee 2x lesz (elvileg)...
ez így 22 kép, de még kéne 2 emberke... Na ki legyen aki mellett nincs csillag?
Akit én még láttam az elmúlt fél év alatt az lawyer és vipex volt... Vélemény?
Keresek valamit !!!! Köszike!!! Üdv mindenkinek!!!!
nincs rá időm csak szorítok rá a szabadidőmből (most pl. nem ebédekek)
Kolléga te is küld el a mailcímemre a legjobb képet a kocsidról nagy felbontásban és válassze egy hónapot... Köszi
nagyon jóóóó az ötlet!!!!! Én nagyon támogatom!!! Sőt ez a naptár dolog is nagyon jóóóóóóó!!!!:-)
De jó hogy erre van időd!!! irigyellek:-)
Igaz!!!! ez a következő lehetséges hibaforrás!!!:-)
Arról még nincs, sőt a "fapadosodat" is Adri küldte át te kis lusti :-))))
Lécci a legjobbat kérem mailben és a hónapot amikor fotóztad (gondolom látszani fog a fájl dátumában...)
NA emberek mit mondtam, akkor az arckép verzió elvetve... majd nézegetjük egymást talin :-)))))
Nembaj, már néztem olasz oldalakat...
Ha lesz hely akkor így írom:
1.6 Twin Spark (105 CV), Colore: NERO, Anno: 2002
meg nem akkor ennyi lesz:
1.6 Twin Spark (105 CV), NERO, 2002
(ez most épp Adri kocsija)
Csöri20-10-2005 13:07:37 //
7563
Szerintem arc nem kell, elég az autó.
Gabriel van már a GTA-ról nagy felbontású képed?
de hogy írjam pl. így:
120 cavalli? vagy cavalli: 120? hogy vannak az autós oldalakon?
colore az ok - "colore: BLUI INCA" pl.
a gyártás éve sem teccik... ennek nincs rövidítése?
most megyek, kellemes du-t mindenkinek!!!!
szín: colore
lóerő: cavalli
gyártás éve: anno della produzione
még valami?
ok, de azok hol vannak? Egyszer beregeltek és lehet már OFF-osokat gyűrnek...
épp most számláltam, h 40-en vagyunk! akkor ki lesz kihagyva?
jelentem ez az egy lap (január) 3 mega magában :-))) de legalább nagyfelbontású képpel van nem? :-)))))))))))))))
örülök, hogy örülsz, de beírnád a fordításokat amiket kértem?
majd kitalálunk valamit ráhatásként!!!!!! ;)))
Nos akkor Adri és Csöri küldhetne egy igazolványképszerűt magáról... azért kivi vagyok ezt mind a 24 tag megteszi-e... mert szerintem nem és akkor hogyan fogunk kinézni...
tudom, de legalább jól indul, és jó kezdés után csak még jobb folytatás következhet!!!!
Jó MINDENT BELE!!!! ;)))))
még nem végleges... de kösz :-)
A nicknév felett lenne is helye az elég üres terület... sajna mivel aktív tagjaink száma több mint 12 ezért 24 taggal lesz a naptár
ez persze megnehezíti a szerkesztést, mert nem akarok levágni a képekből hogy eltaláljuk az arányt, meg a naptár is azért legyen használható ha lehet... egy 5letem lenne a WTCC futamokat ha előre tudom a 2006-os idényre azt viszont beírnám a naptárba... vélemény?
végre nem vagyok ezzel egyedül!örülök, h Te is így gondolod!
naggyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyonnnnnnnnnnnnnnnn jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!
ÜGYES VAGY!
Egyenlőre itt tartok... ha eltalálom a stílust aztán már egyszerűbb lesz a többi hónappal...
A képek természetesen színesek, de mivel fekete-fehér a lézernyomtató nem tudtam szines előnézetet generálni.
Most még lehet fikázni... :-)
Szerintem ez az igazolványképes dolog jó 5let!
szerintem legyen gazdis kép is, az olyan jó, amikor a naptárad tele van a barátaiddal, nem?
gazdi nélküli stílusosabb, mert vannak itt szégyenlősök is, de azt döntsétek el, hogy a gazdik fejeit ne biggyesszem e a sarokba... amolyan igazolványképes stílus lenne... az a baj, hogy amiket írok nem nagyon regál senki... kaptok egy robbanó körlevelet emberek :-))))
Csöri20-10-2005 12:31:20 //
7540
ok:)
Csöri20-10-2005 12:31:05 //
7539
Már válaszoltam.:)
hüle vagyok ezt nem is olvastam... :-) köszi, szerintem egy napon lesz a gummákkal ok? majd jelzem, de már közeleg a nap :-)
Csöri20-10-2005 12:30:10 //
7537
Azért annyira nem kell temetni a Balatont.
Egy tény az ingatlanokat egyszerűen nem lehet értékesíteni, magyarul senki nem akar venni telket, házat a Balatonnál.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.