afri08-01-2012 21:51:53 //
120431
ma fogtam megint neki a bal hátsó lengőkar kiműtéséhez!
még mielőtt nekiálltam volna flexxel, még egy utolsó próbát tettem a csavar kiütésével ... ÉÉÉS SIIIIKERÜÜÜÜÜLT!!!!!!!!!! :-) ... nagyon megkönnyebbültem! :-) nem tudom, hogy két nappal ezelőtt miért nem mozdult meg!
aztán jött a következő probléma: a belső csapágy az teljesen megsemmisült, és a csapágyház nagyon durván be volt rohadva, hát az megint egy fél nap volt, mire sikerült kiütni!! :-((
A stabilkart egyik lefogó csavar is beletört, csak ugy tudtam megoldani, hogy kifúrtam, majd holnap fúrok bele menetet!
Aztán lefestettem a lengőkart! :-)

A váltót is nagyjából letisztítottam! :-) .. bár még egy két helyen jobban oda kell tenni magam! :-)

Kicsit olyan esetlen:D. Viszont a lökhárítója tettszik. Olyan szolid de szép szerintem.
A rendes fa viszont csak szebb lesz, meg egy kicsit be is sötétedik az idők folyamán.
Valamiért a 155 nem szép sárgában. Pedig nekem tetszenek a sárga autók :)
Ilyen kamu fás 155 volt nálam. Gusztustalan mikor megöregszik az a műanyag és tiszta karc, meg ragacs minden...
Ha megveszed a plüss belsőt, szerzek neked egy olcsó fakormányt... ;)
A zagatót egyelőre nem adom :)
Biztosan szép, de nekem akkor is csak ott a légbeömlők vonala tetszik max fából:)
:D Igen, ebbe nem kötünk bele :)
Vagy Zagato kormány :)))) NSX-SZ... :)
Jó ÉG DE KURVA SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉPPPPPPPP :OOOO :D
A múltkori témához:

Svéd08-01-2012 19:04:25 //
120420
Szerintem jól néz ki.
Svéd08-01-2012 19:01:41 //
120419
Na,javitottunk a probléma mentes kiutazási arányon:)1450 km 13 óra alatt szakadó hóban esőben.90 l üzemanyaggal sikerült megtenni a távot.
Elég érdekes sárgában:)) Az összkép tettszik.

Kíváncsi leszek, hogy mutat majd a kocsiban. De szerintem ami a képen van az kb. olyan szinten béna mint mondjuk a ladákban volt anno öntapadós fatapéta:)) Meg túl sok is. Még ami a műszerfalon megy végig hagyján de a többi nagyon béna.
A kritikát- még ha elsőre nem is jó - természetesen elfogadom és okulok belőle. Lassan akkor a középkonzol is lehet, hogy kap bevonatot.
Ez például kamu fa:

Nem is tetszik.
Most csinálok valamit, ami jobban passzol egy Alfához. A piros műszerfal betétek hülyeségek voltak. Ez viszont nemes anyag. Nem egy Rolls, de a kamu-fánál jobb megoldás. Ráadásul saját készítés. Ki csinálja utánam? Megy a fakormányhoz, akkor meg mi a baj. Ráadásul a lakk is legalább 5-6 rétegben lesz rajta. Lehet csiszolni, polírozni is akár.
Ez például fa:

Fa fa, nem kamu-fa. Elegáns.
Azért szüntetem meg a pirosat.
Képes voltál tüzelni az autóban??? :-PPP
G-Burt08-01-2012 17:13:53 //
120413
Faberakásnak elég volt a múltkor az a 3 zsák tüzelő a telekre hétvégére:D
Te sem értesz hozzá... :)
Nahh, most, hogy kiszeded őket bevallom, hogy nagyon gázz volt. Szerintem.
Már csak a magas őrült forma sofőrrel kéne valamit kezdeni.... :-P
Nem értesz Te ehhez... :)))
Jól itt hagytad a zsák cuccaid... :)))
Tiszta jó biznisz volt:)
Épp pénteken. A másik haveromnál volt már egy halom 2-3 autónyi kábel. (csokik levágva) Úgy is vitte vissza a vasat azt mondja. áááá meggyújtom, az lesz ami lesz...
Vagy fél órát köhögtünk, szomszédok anyázhattak....
Mondja is, hogy a francba az egésszel ez volt az első és utolsó. Nem vagyunk mi cig...ok.
Lett vagy 5-6kg... Vissza jött azt kérdem, hogy mennyi... Válasz. Égetünk... :)))
G-Burt08-01-2012 16:02:09 //
120407
ízlések és pofonok:D nekem akkor se fog megtetszeni a fa:D
GTPeti08-01-2012 15:29:37 //
120406
A TSiga féle echtholz bevonat azonban érdekes lehet.
Egy szép fa váltógombbal (amilyenem van:)) marha szép lesz:)
A többi fabetét nekem sem tetszik. Egyáltalán:)
De ebbe kell a fakormány :))) sztem:P
:)))) Nadehisz 56hoz nekem is van:) Benne az a vasban:)
G-Burt08-01-2012 13:09:57 //
120403
Azt elismerem, h ha ki van szerelve, akkor jól néz ki. Viszont ha a helyére van szerelve, akkor ritka undorító tud lenni az összhatás.
süsnye08-01-2012 11:19:01 //
120402
a pirosra, meg össze-vissza színezett betéteknél jobb, de én is csatlakozom a fátlan 155ösök csoportjához.. :) sztem se illik hozzá..
GTPeti08-01-2012 11:05:20 //
120401
Sorry... benéztem a topicot, 156-hoz lenne. :)))
GTPeti08-01-2012 11:04:48 //
120400
De... nekem van. Csak sajna most No-ban pihen. Húsvétkor lenne itt.
(A FL előttiekben egyfajta kormánylégzsák van. Ez mindegyik kormányhoz jó.)
GT Ɨ|ѯ08-01-2012 11:03:06 //
120399
MOMO Millenium Evo II.
Na azzal k..szép:-)
Akkor meg se kérdezzem, hogy nincs-e valakinek FL előtti légzsáktalan fakormánya?:DDD
olyan szinten rákívántam, hogy ihaj...:.D
az kell bele, a sportbél, aztán kész is van belülről.
De az KELL bele... Valami kurvaszép :)
G-Burt08-01-2012 01:46:54 //
120397
Végre valaki más is osztja a nézetemet:D
A régi Alfákban miért van fa? Sokkal jobb,mint a pirosra festett betétek.
Szerintem a fa nem fér össze a 155össel... A fa inkább valami nagyobb hajóba meg lándzsába való :)
Gyári fabetét egy fa kormányhoz. Mi benne a rossz?
Klassz lett.
De ettől függetlenül nem való ez ebbe az autóba... :)
Thomika07-01-2012 21:15:29 //
120392
:))) Azért nem mindennapi látvány! :)
Thomika07-01-2012 21:14:53 //
120391
Ilyeneket ne mondj neki! Holnap megyek hozzá, még a végén én is egy zsák cuccal jövök el onnan :P
süsnye07-01-2012 19:50:57 //
120389
egyébként ismét qrva jól jött a zsák tyúkbél + csatalkozó, amit elhoztam tőled anno.. :))
Pont nyitva volt a motorháztető is mert nézte az eladó srác a kocsit. Nagy komolyan mondtam, hogy persze az, indulunk is egy versenyen a jövőhéten:)) A fickó simán elhitte:)) A haverom meg dőlt a röhögéstől:)) Azért az összképhez az is hozzátartozik, hogy az eladó srác tunning boltos volt és egy új vw transporterrel jött oda ami fullra felmatricázva, meg egész szépen meg volt csinálva.
Tavasszal engem is furcsán néztek amikor elmentem Debrecenbe felnit venni és a Penny parkolójába krokodil elő kerék le féktárcsa-féknyereg le brembo nyereg+tárcsa fel és próbálom a kereket, hogy jó-e:)) Mellettem egy fickó pakolta be a kocsijába az árút odajött, és megkérdezte, hogy ez versenyautó, hogy ilyen gyorsan megy a le-föl játék:))
süsnye07-01-2012 19:36:09 //
120385
igen, volt téma.. én kérdeztem, pár napja megtaláltam én is, de azzal nem volt gond.. viszont a 1-1.5es 12V-os kábelről sima sodrással leosztott tápfesz már inkább problémás volt, h rohadjon le a keze, annak, aki csinálta.. (blogomban írtam)
Szerinted mihez néztem a színt?
A baumaxban vettem a lazúrt hozzá. Egyik kezemben a lazúr, másikban a fakormány.
Szerinted hogy néztek a (nyilvánvalóan vw-s) emberek? :-D
Jól sikerült! Már csak egy Nardi kell hozzá:))
Üdvöz T. Cartársak!
Szöszöltem:
Becsiszolva:
Beszinezve:
Holnap lelakkozom. :-)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.