na sziasztok hapsikáim!
már jó rég voltam itt köztetek! de nem volt gépem, titeket olvasni meg nem volt időm máshol!
remélem jól van mindenki, makkegészségesek vagytok, és a verdák is zsírak! :-)
A miskolci gyerektől (vittorio) megvette itt vmi új tag a fehér Q4-et? Örülök neki! Remélem rendbe teszi! Arra egyébként nekem is fájt a fogam még a tavasszal, de sokba rájöttem, hogy nincs annyi pénzem, és élni is kéne mellette! :-)
Rólam: dolgozgatok, kocsikázgatok, most lesz olajcserés megint (októbertől ), Thomika ha minden jól megy szerez nekem zsír új BOSCH lambdaszondát, hátulra kapott 2 majdben új gumit óccsóért, és a héten meg lett alatta tuningolva a futómű! A gyári gátlól lettek átalakítva tuningolva
itt Gödöllőn! 60%-os keményítést kaptak elöl-hátul, teljes felújítást, és hihetetlenül fogják az utat, és nem is rázza ki a fogtömést! :-D Azóta minden este mosolyogva fexem le!
Csak most már jó lenne egy komolyabb fék is, mert ha pályát megyek vele itt a bükki-szerpentineken, hamar elmegy a fékhatás, mert túlmelegszik!Pedig másfél hónapja lett kicserélve újra az összes fék, de úgy látszik kevés ez is! Elöl sima BREMBO van nem tudom mien betétekkel (nem TEXTAR)!
Szerintetek mi lenne jó? Vegyek nagyobbat rá?Vagy mien párosítás lenne jó gyári átmérőben?
na csaó!
Legyetek jók és szobatiszták!