No, az autó utóélete elég érdekesen alakult..
Először Fisher nevű tagé volt, majd az
övé (kanpet). Ha ránézel a hozzászólásaira, itt a topicban, leírta miket cserélt rajta. Ezt Marklar kolléga szerelője csinálta, így 100%-ra biztos benne.
Viszont ez a srác miután elég sokat ráköltött, hirtelenséggel árulni kezdte vmi 900 körül, aztán végül elvileg vmi 5-600.000-et kapott érte.
Na innen vmi kereskedőhöz kerülhetett, és onnan megvette egy újabb ember, aki a 166-osát cserélte erre meg egy 96-os TS-re.
Ezt onnan tudom hogy pár hete még ő hirdette az autót, de TS-ként, csak a hirdetésbe bele volt írva hogy a V6 is eladó. Ezt onnan tudom hogy egy haver elment megnézni. Az autó akkor nem volt indítható így nem foglalkozott vele. Egyébként ezek a hátsó lámpák a TS-en voltak, nem tudom mért rakhatta át..
Viszont a srác véletlenül elszólta magát, hogy egészen bagóért vette a gépet, de aztán korrigált. Pontosabban a 10 év körüli gyereke tett rá utalást, be is zavarta a kissrácot gyorsan... :)
Aztán eltűnt a hirdetés vagy 2 hete.
Na most jön az érdekesség: a múlt héten csörgött a telefonom hogy xy vagyok, és xy tól kaptam meg a számod, hogy én értek a V6-hoz, mert ő most vett egyet de nem jár az autó, néha beindul, de dadog. ELbeszélgettünk mondtam neki néhány dolgot aztán viszhall, de ha lehet még hívna ha baja van. Mondom mér ne.
Rá 3 napra megint hívott hogy mostmár egyáltalán nem indul a kocsi. Mondtam hívjon szerelőt, mert telefonon nem tudok mit mondani. Ebben is maradtunk.
Ma megint hívott, hogy képzeljem el az autó elkészült, nem ment az AC-ja és a motorhőm.jeladó kábele meg volt szakadva, úgyh most jó minden.
DE úgy döntött inkább eladja.. És már felrakta a netre. Mondtam neki hogy rakjon fel képeket is, és mondta hogy GUU a rendszáma. Na itt állt össze a kép.. :) Mondta hogy 270 az alja, de ad hozzá alufelnis nyári kereket is, de kettős átírása van, de sztem az már négyes, mert kb. 2 gazdával ezelőttől nem irathatta át senki.
Jah, még egy érdekesség, az első telefonbeszélgetések során ő is elszólta magát hogy 150ért vette a kocsit..
Még valami erről? :)