Így várt rám a dottórénél:)

aztán kapott naftát, bazz 360ft a vépovej? :O inkább hátrafele megyek hogy termelje:)

Végül be lett rakva a helyére:)
Egyéb történések:
Végül cserélve lett, egy kormányösszekötő, egy gumiharang, pár műszerfal égő, jé:D világít a műszerfalam mindenhol, már el is felejtettem hogy a fényszórónak van visszajelzője:D:D:D
ÉS ezt figyeljétek LEGÁLISAN 5-ös kategóriában van az autóm:D:D:D környezetvédelmi besorolás szerint:D:D:D
Mert ugye '96-tól volt kötelező az euro2, ami 4-es kategória:) na ez a szarolasz, '92-ben tudta az 3-ast vagy hogy?:D
De ezt megnézem még egyszer mert nem is hiszem el:D:D
(Puntót meg a hülye ocsmányirodás csaj 2-esbe rakta... annak meg járna a 4-es alapból...)
Aztán élmények, nem nagyon hajtottam mert porzott a tank:D És a megszokott benzinkutamon akartam tankolni, otthon. Beugrottunk asszonnyal Daubnerbe tojtát zabálni.
Közben végig azon élvezkedtem hogy gázfröccsökkel visszaváltogattam meg hallgattam a hangját az autónak áááááááá, közben éreztem ahogy körül ölel a szék, támaszt deráknál, markolásztam a bőrkormányt:)
Meg még hazafele 500Sel mercit aláztam:D:D:D na jó a cukrázdától egyszrre indultunk, az természetes hogy végig leronygyolt a buszsávban én meg végig vártam, hogy hogy nem mégis utólértem:P:D:D aztán pont a külső sávban volt mikor elé kerekedett valami, és hát ott ragadt:) és én meg lelassítottam, hogy "na jólvan kisfiú menj a kis fűnyíróddal, eleresztelek talán lendületből még hazaérsz, ha nem fékezel sokat"
Aztán Audi A1 próbálkozott a szentendrein, de minden nekem játszott a sors, mert most sem értem hogy de elé kerekedett valami szembejövő a külső sávban:D pedig ott dugta az orrát hogy most majd megmutatja:D:D:D Tehát még egy tisztességes kövér gázt sem kellett nyomnom és úgy vonultam haza mint a diadal menet. Na jó egész télen 54ló után a 144 jó élmény:) meg futómű meg stb:)))
Az alfákokat szeretik a fentiek, és én is:) De ha úgy alakul marnak mint a kígyó:)
Kereszt és kélgyó így osztották:)
Na ennyi:)