Ehhez képest vagy 5öt is írtál, hót feleslegesen, ahelyett, hogy Lolvastad volna a 76806-76811 hszeket, és 1 kicsit gondolkodtál volna.)
76806 Bazsa145
"Sziasztok. A kollégám keres 94-es 33-hoz első felfüggesztést. Elmondása szerint a spirál rugót tartó alsó "tányér" van durván szét rohadva, de mivel a szülök járnak a vassal gondolta akkor már cseréltetne benne rúgót meg azt a tányért meg egyebeket amik ezzel járnak.Köszi."
76807 pb_
""Ha Tnyleg 94es, akkor szívás."
Az 1. tagmondaton van a hangsúly.
76808 Bazsa145
"a forgalmi szerint az, ferde hátú, 5 ajtós csík lámpás, utolsó szériás a vas elvileg."
Monjduk +Rősítés
76809 sparco
"pb_ -nek minden szar, semmi se jó, ami a másé... ezt már megszokhattad volna! :D"
Az oltás.
76811 GTPeti
"A miértre úgysem fogsz választ kapni. :))"
A kontra.
Na akkor csak neked, csak most, a 76807 hsz +írása után nem voltam gép közelében sem, egészen addig, amíg + nem írtam a 76812 hszt. Szóval, ha +feszülök sem tudtam volna semmit sem írni 76809 és a 76811 Lőtt/között.) Szóval, ha gondolod, pengethetjük tovább a húrokat, + okoskod6unk, hogy 3 szóval L lehet intézni, + ilyenek.))
Forum >> Alfasud-33
pb_14-08-2011 23:03:24 // 76871
VinceP4 (Il capitano)14-08-2011 23:00:30 // 76870
Látod pb_, azért nem húzott a múltkor senki sem haza gyorsulásiról, mert már akkor tudták, hogy be fogsz szólni. :-D :-D
Én meg úgy csinálom mintha jóba lennénk, csak én meg tudtam hogy húzni kell majd Téged, és ezért el se mentem. :-D :-D
Én meg úgy csinálom mintha jóba lennénk, csak én meg tudtam hogy húzni kell majd Téged, és ezért el se mentem. :-D :-D
VinceP4 (Il capitano)14-08-2011 22:53:56 // 76869
Engem sajna nem hívtál, hogy: "Vince, vazze 20 e, mert tudjuk miért, garantáltan tuti, és holnap postára adom." :-D
G-Burt14-08-2011 22:44:23 // 76868
Egyre jobban azt látom itt az amorén, h ha fiatal vagy, nem vagy itt minimum a kezdetek óta, csinálhatsz bármit, bármit szétszedhettél és összerakhattál, láthattál akár közelről, vagy utánaolvashattál, akkor se értesz semmihez és hülye vagy.
Ferke14-08-2011 22:29:24 // 76867
Kicsit legyen már on.
Senki nem jött át ma, és senki nem adott 80as hftömítést, úgyhogy kénytelen voltam pihenni, azaz kiszedni az 56-ból a tetőablakot, ami sokkal rohadtabb meló, mint egy boxer generál:)
Hova a pcsbe tűntek az emberek 1 bizonyos helyről?Senki nem veszi fel, pb_, vazze téged is hívni?! És még én vagyok baxtatva a telefon miatt:)
Senki nem jött át ma, és senki nem adott 80as hftömítést, úgyhogy kénytelen voltam pihenni, azaz kiszedni az 56-ból a tetőablakot, ami sokkal rohadtabb meló, mint egy boxer generál:)
Hova a pcsbe tűntek az emberek 1 bizonyos helyről?Senki nem veszi fel, pb_, vazze téged is hívni?! És még én vagyok baxtatva a telefon miatt:)
pb_14-08-2011 22:28:19 // 76866
Csak1 széljegyzet vót.)))
GTPeti14-08-2011 22:17:20 // 76865
Három szó. Ennyi és nem több. Három szót odalökött volna és hang kritikát nem kapott volna: "mert nehezen beszerezhető". Én is befejeztem. (Az egészben az a pláne, hogy eredetileg 1 hsz szántam kedves cartársunkra. :)
Ferke14-08-2011 22:15:48 // 76864
1,5 p alatt ennyire voltam képes, + a 2 gyerek már 100liter vizet kipacsált a fürdő padlójára, szóval sorry:)
Ferke14-08-2011 22:14:30 // 76863
Bakker, Peti, azért csak nem kell leírni, hogy ha a rugóról kérdez, akkor a rugóra keressen vissza?!?!?
Erre szokta írni pb_, hogy "olvass vissza", és az mondjuk kb egyenlő a kereső használatával az adott szóra, és egyben benne van az is, hogy 1x (vagy 1000x) le lett írva, nem?:)))
Szerintem lezárhatjuk ezt a kérdést, mert ez innentől már egy inkvizíciós börleszk:))))
Erre szokta írni pb_, hogy "olvass vissza", és az mondjuk kb egyenlő a kereső használatával az adott szóra, és egyben benne van az is, hogy 1x (vagy 1000x) le lett írva, nem?:)))
Szerintem lezárhatjuk ezt a kérdést, mert ez innentől már egy inkvizíciós börleszk:))))
pb_14-08-2011 22:02:43 // 76862
"Ne haragudj, most nem írnám le sokadszorra, mert már volt erről szó. Légyszi keress rá a fórum keresőjével. Ebben és ebben a topicban, ezekre a kulcsszavakra...""
= olvass vissza.)
= olvass vissza.)
pb_14-08-2011 22:01:26 // 76861
Van képes is, jól Mlékeztem.)
Ferke14-08-2011 21:59:26 // 76860
Hagyjuk Peti. Ha káka f*szán csomót akarunk keresni, úgyis találunk. Meg ugye ha nem, akkor meg sapka nem volt rajta.:P
kando.14-08-2011 21:41:34 // 76859
Hja, sok dolgot persze én is lusta vagyok néha megkeresni, pedig annyiból jó, hogy közben belefutok más témákba is, amik sose lehet tudni, mikor lesznek hasznosak :)
GTPeti14-08-2011 21:41:19 // 76858
Cartárs, akkor annyit kellett volna írni, hogy
"Ne haragudj, most nem írnám le sokadszorra, mert már volt erről szó. Légyszi keress rá a fórum keresőjével. Ebben és ebben a topicban, ezekre a kulcsszavakra..."
És mindenki boldog lenne. :)
"Ne haragudj, most nem írnám le sokadszorra, mert már volt erről szó. Légyszi keress rá a fórum keresőjével. Ebben és ebben a topicban, ezekre a kulcsszavakra..."
És mindenki boldog lenne. :)
pb_14-08-2011 21:39:20 // 76857
Sztem volt ettől részletesebb is. Oltás nékül.))))
pb_14-08-2011 21:37:35 // 76856
"hogy fél oldalon át taglalja valaki azt, ami kb 25x le lett már itt írva, sőt, oldalakon át ki lett tárgyalva."
Gyertya.D
Gyertya.D
Ferke14-08-2011 21:34:57 // 76855
Na de bakker, ezek annyiszor le lettek írva, hogy ha csak a rugóstagot beírod, akkor is az első oldalon ott az info...ezen túl ha bárki megkérdezi pb_t a falán, le fogja írni, vagy visszakeres...persze csak ha nem épp előtte írták róla más üzenőfalán, hogy mindenbe belepofázik:)))
Ferke14-08-2011 21:33:20 // 76853
Na tudod mit? VISSZAKERESTEM! Érted, visszakerestem.
Tudod mennyi ideig tartott? Pont 1,5 percig.
pxer topic, lengéscsillapító kérdés
Érdekes, biztos rohadtul véletlen, de pont pb_ írta le, elég szakszerűen, a 71150-es hsz-ben, igaz bár, hogy egyben a hsz-ben engem is leoltott, mert én sem kerestem vissza, de mondjuk én nem baxogatom, így segít....
Nem mellesleg ez 2010, így a korábbi találatok száma csak a témában minimum 20-30db.
Nos?
Tudod mennyi ideig tartott? Pont 1,5 percig.
pxer topic, lengéscsillapító kérdés
Érdekes, biztos rohadtul véletlen, de pont pb_ írta le, elég szakszerűen, a 71150-es hsz-ben, igaz bár, hogy egyben a hsz-ben engem is leoltott, mert én sem kerestem vissza, de mondjuk én nem baxogatom, így segít....
Nem mellesleg ez 2010, így a korábbi találatok száma csak a témában minimum 20-30db.
Nos?
kando.14-08-2011 21:29:48 // 76852
Sok infó le lett már írva ide és vannak visszatérő kérdések is (nekem is... :) ), csak kicsit nehézkes az amore-n keresgélni vagyis ez a keresőmotor eléggé bénácska, azon még lehetne mit fejleszteni, addig meg marad az oldalak átlapozgatása, ahogy azt pb_ is megtette, meg előtte Granturismo és a többi autóépítő őrült :) :)
Ferke14-08-2011 21:25:33 // 76851
Kicsit visszaforgatom az időt:
Bazsa kérdezte: "kollégám keres 94-es 33-hoz első felfüggesztést."
Erre pb_: "Ha Tnyleg 94es, akkor szívás"
Lefordítom: szívás=nem lesz könnyű találni.
Mi volt ebben a mocskosul aljas szemétkedés? Na, most én is szemét leszek: kvanehéz az utolsó szériáshoz rugóstagot találni, főleg felső tányért. Ennyi.
Ha Bazsát komolyan érdekli, hogy ad1: miért, ad2: van-e alternatív megoldás, ad3: ha van, akkor az mennyi, merre, hogyan....akkor úgyis megkérdezi.
MIÉRT kéne regényt írnia, és manualból idéznie azonnal? Csak mert ő a pb_, és régen így csinálta?
Jaaa, engem is lehet baxogatni, mert én sem írtam még le, hogy miért szívás.
Ja, Dekkát, Scottot, Zét, meg még vagy 20 embert is lehet, mert azok se írták le.
Ha engem komolyan érdekel a miért, akkor írok privibe, de nem várom el, hogy fél oldalon át taglalja valaki azt, ami kb 25x le lett már itt írva, sőt, oldalakon át ki lett tárgyalva.
Elképesztő, ami itt megy most már, komolyan mondom.
Nagyjából lehet venni azt, amit írok, vagy tovább rágjuk ezt a csontot, és akkor ez a topic is hülyegyerek topic lesz, és rohadtul nem pb miatt.
Bazsa kérdezte: "kollégám keres 94-es 33-hoz első felfüggesztést."
Erre pb_: "Ha Tnyleg 94es, akkor szívás"
Lefordítom: szívás=nem lesz könnyű találni.
Mi volt ebben a mocskosul aljas szemétkedés? Na, most én is szemét leszek: kvanehéz az utolsó szériáshoz rugóstagot találni, főleg felső tányért. Ennyi.
Ha Bazsát komolyan érdekli, hogy ad1: miért, ad2: van-e alternatív megoldás, ad3: ha van, akkor az mennyi, merre, hogyan....akkor úgyis megkérdezi.
MIÉRT kéne regényt írnia, és manualból idéznie azonnal? Csak mert ő a pb_, és régen így csinálta?
Jaaa, engem is lehet baxogatni, mert én sem írtam még le, hogy miért szívás.
Ja, Dekkát, Scottot, Zét, meg még vagy 20 embert is lehet, mert azok se írták le.
Ha engem komolyan érdekel a miért, akkor írok privibe, de nem várom el, hogy fél oldalon át taglalja valaki azt, ami kb 25x le lett már itt írva, sőt, oldalakon át ki lett tárgyalva.
Elképesztő, ami itt megy most már, komolyan mondom.
Nagyjából lehet venni azt, amit írok, vagy tovább rágjuk ezt a csontot, és akkor ez a topic is hülyegyerek topic lesz, és rohadtul nem pb miatt.
sparco14-08-2011 21:13:20 // 76850
Honnan tudjam, hogy valami neked miért szívás? XD
pb_14-08-2011 21:10:59 // 76849
Mert nem írtad +.)
pb_14-08-2011 21:10:13 // 76848
Ha +mondom mi hol talál6ó, az nem rébusz.)
sparco14-08-2011 20:38:48 // 76847
Sztem haggyuk ezt az egész témát...
ÍGY IS LE LETTEM CSESZVE, MERT MERTEM EGY SZÓT IS SZÓLNI!
(mellesleg megjegyzem... a válasz még mindig nem érkezett meg ide a topicba... hogy privibe megbeszélték-e, azt nem tudom de a kérdés itt lett feltéve, nem is egyszer... akkor most mi van??? MÉGSINCS IGAZAM ÚGYLÁTSZIK... :D )
ÍGY IS LE LETTEM CSESZVE, MERT MERTEM EGY SZÓT IS SZÓLNI!
(mellesleg megjegyzem... a válasz még mindig nem érkezett meg ide a topicba... hogy privibe megbeszélték-e, azt nem tudom de a kérdés itt lett feltéve, nem is egyszer... akkor most mi van??? MÉGSINCS IGAZAM ÚGYLÁTSZIK... :D )
kando.14-08-2011 19:42:11 // 76846
ne foglalkozz vele, ha ennyire zavar, átsiklasz felette és kész
:)
:)
Ferke14-08-2011 17:31:40 // 76845
Azért írtam, hogy akkor nem kell vele foglalkozni. Egyébként, ha észreveszed, pontosan látszik, ki az, akivel így beszél...az meg konkrétan engem nem zavar, sokkal inkább a 20 oldalnyi utózönge...ez szerintem bolhából elefánt, nincs pénz, ezért kell a cirkusz.:P
GTPeti14-08-2011 14:31:26 // 76844
pb_-nek elege lett az ugráltatásukból, ennyi.
Akkor írta volna azt és megértik a topic olvasói. De nem. Csak azért is rébuszokban beszél. Szerintem utóbbi a gyerekeskedés.
Akkor írta volna azt és megértik a topic olvasói. De nem. Csak azért is rébuszokban beszél. Szerintem utóbbi a gyerekeskedés.
Ferke14-08-2011 14:18:54 // 76843
Az egyébként mennyivel jobb, amikor a 45-ös topicban kérdezel valamit, és olyan váalszokat kapsz, amivel úgy bemész a négyszögletű kerekerdőbe, hogy sose találsz ki onnan?
Mennyivel jobb az olyan tanács, amit olyantól kapsz, aki csak gondolja magáról, hogy autószerelő?
1 példa az 56-osra: Össze sem tudom számolni, hányan akarták kibontatni a pollenszűrő miatt a fészlift 56-ost az ablaktörlő alatt....
Eskülszöm, mostantól azt fogom csinálni, hogy ha nem kapok 100%-os infot, vagy fals infot kapok, akkor megyek a moderátorokhoz hisztizni, hogy "nem akarnak segíteni", vagy hogy szándékosan félrevezetnek.
Most komolyan, Peti. Előítélet ide, vagy oda, de marhára gáz, amikor a 18 éves srácok 2-3 hónapos reg után egymás üzenőfalán simán pofonérett stílusban beszélnek egy 3. személyről, aki mellesleg jóval több embernek segített már, mint amennyinek nem.
El kéne gondolkozni, hogy miért lett ez a 'nemsegítarohadtpébé'...vagy ha nem akar valaki elgondolkozni, akkor meg ignorálja magában az ilyen hszeket, mint ahogy én is elég sok ember hsz-t nem olvasom el...
Úgy is lehet reagálni, hogy nem reagálok.
Olvasd el, mit írt Béla, vagy Feri. Ha olyan parájuk van, megkeresik pb_-t, és ő segít.
Nem akarok megbántani senkit, de a 45 topic tele van olyan fazonnal, aki unatkozik, rákérdez erre-arra, aztán xarik arra az infora, amit más esetleg fáradságos melóval összeszed neki, mert vagy meg se csinálja, vagy elviszi egy szerelőhöz.
Persze addig is növeli a hsz-einek a számát.
Itt, a boxerben általában tényleg az kérdez, aki meg is akarja oldani maga a problémáját. a 45-ös topicban 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hányan igénylik valóban a részletes infot, azt viszont nemigen tudnám megszámolni, hogy hánya kérdeznek csak azért, hogy írjanak valamiről...
Jó lenne, ha megszűnne végre ez az óvoda...de ha erre a gyerekeskedésre szükség van, akkor jó volna, ha megmaradna a 45 topicban....
Mennyivel jobb az olyan tanács, amit olyantól kapsz, aki csak gondolja magáról, hogy autószerelő?
1 példa az 56-osra: Össze sem tudom számolni, hányan akarták kibontatni a pollenszűrő miatt a fészlift 56-ost az ablaktörlő alatt....
Eskülszöm, mostantól azt fogom csinálni, hogy ha nem kapok 100%-os infot, vagy fals infot kapok, akkor megyek a moderátorokhoz hisztizni, hogy "nem akarnak segíteni", vagy hogy szándékosan félrevezetnek.
Most komolyan, Peti. Előítélet ide, vagy oda, de marhára gáz, amikor a 18 éves srácok 2-3 hónapos reg után egymás üzenőfalán simán pofonérett stílusban beszélnek egy 3. személyről, aki mellesleg jóval több embernek segített már, mint amennyinek nem.
El kéne gondolkozni, hogy miért lett ez a 'nemsegítarohadtpébé'...vagy ha nem akar valaki elgondolkozni, akkor meg ignorálja magában az ilyen hszeket, mint ahogy én is elég sok ember hsz-t nem olvasom el...
Úgy is lehet reagálni, hogy nem reagálok.
Olvasd el, mit írt Béla, vagy Feri. Ha olyan parájuk van, megkeresik pb_-t, és ő segít.
Nem akarok megbántani senkit, de a 45 topic tele van olyan fazonnal, aki unatkozik, rákérdez erre-arra, aztán xarik arra az infora, amit más esetleg fáradságos melóval összeszed neki, mert vagy meg se csinálja, vagy elviszi egy szerelőhöz.
Persze addig is növeli a hsz-einek a számát.
Itt, a boxerben általában tényleg az kérdez, aki meg is akarja oldani maga a problémáját. a 45-ös topicban 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hányan igénylik valóban a részletes infot, azt viszont nemigen tudnám megszámolni, hogy hánya kérdeznek csak azért, hogy írjanak valamiről...
Jó lenne, ha megszűnne végre ez az óvoda...de ha erre a gyerekeskedésre szükség van, akkor jó volna, ha megmaradna a 45 topicban....
pb_14-08-2011 12:37:22 // 76841
Van akinek ezt, van akinek azt.)))
Whiteskull14-08-2011 12:35:59 // 76840
Jó, azért a nyakonvágás nekem is jár. :))))))))
pb_14-08-2011 12:35:26 // 76839
Majd inkább én számolok veled vatte, mert 1 bizonyos típust bontasz.DD
sprint8314-08-2011 12:16:39 // 76838
Nem akarok nagyon belefolyni, de megértem pb_t. Ha állandóan basztatnának én is úgy állnék a dolgokhoz.... Ismerjük egymást személyesen is és nekem bármi gondom volt Tőle biztos korrekt és segítő választ kaptam. Mint mostanság is, a telefonos segítségkéréseimkor.:)
Az, hogy esetleg nem írja le hússzor ugyanazt a választ azt is megértem. De a fórumozás szerintem nem csak arról szól, hogy jövök benyögök valami kérdést ami mondjuk ki volt tárgyalva ezerszer és azt a választ kapom rá, hogy olvassak utána. És ha mondjuk az amore keresőébe beírom akkor meg is találok róla minden infót.
Ez a dolog eddig megmaradt a 145/46 toipicban remélem, hogy ide nem terjed át... Többek között ezért nem olvasom azt a topicot, mert sok oldalon keresztül csak az egymás baszogatására nem vagyok kíváncsi...
Részemről a dolog lezárva.
Az, hogy esetleg nem írja le hússzor ugyanazt a választ azt is megértem. De a fórumozás szerintem nem csak arról szól, hogy jövök benyögök valami kérdést ami mondjuk ki volt tárgyalva ezerszer és azt a választ kapom rá, hogy olvassak utána. És ha mondjuk az amore keresőébe beírom akkor meg is találok róla minden infót.
Ez a dolog eddig megmaradt a 145/46 toipicban remélem, hogy ide nem terjed át... Többek között ezért nem olvasom azt a topicot, mert sok oldalon keresztül csak az egymás baszogatására nem vagyok kíváncsi...
Részemről a dolog lezárva.
Mariann & Béci14-08-2011 10:27:54 // 76837
Én csak annyit tudnék hozzá fűzni hogy pb koléga nekem mindig segít,privibe.Ahányszor problémám volt mindig sikerült a TÁVOLBÓL eltalálnia a hibát.Részemről ennyi.ABS hibát gép nélkül ki ólvastata velem. Lás csodát azóta is jól működik.Üdv Béla!
Ferke14-08-2011 09:59:43 // 76836
Minnyá hívok egy moderátort komolyan....most ez a topic is a gyerekekről fog szólni?:PP
GTPeti14-08-2011 05:10:24 // 76835
légy türelmes aztán egyszer csak hopp jön a válasz:D
Érdekes, rajta kívül mindenki van annyira segítőkész, hogy leírja a tapasztalatát/véleménéyt, ha vmiben tud segíteni... Nála - ha kivételesen ír is valamit - általában a Google nevű keresőt, vagy a kézikönyvet szokta nagy kegyesen ajánlani. Milyen rendes. (Részemről a pb téma lezárva.)
Érdekes, rajta kívül mindenki van annyira segítőkész, hogy leírja a tapasztalatát/véleménéyt, ha vmiben tud segíteni... Nála - ha kivételesen ír is valamit - általában a Google nevű keresőt, vagy a kézikönyvet szokta nagy kegyesen ajánlani. Milyen rendes. (Részemről a pb téma lezárva.)
Whiteskull14-08-2011 01:35:13 // 76834
Csak a kedvemért tényleg megírnád, hogy miért szívás?
1. Mert érdekel
2. mert mást is érdekel
3. meg a kötekedők be......ják. .))))
4. meg különben is nyakon csaplak, ha nem írod le. :))))))))))
1. Mert érdekel
2. mert mást is érdekel
3. meg a kötekedők be......ják. .))))
4. meg különben is nyakon csaplak, ha nem írod le. :))))))))))
pb_13-08-2011 23:43:36 // 76833
Hogy miért szívás? Ha kíváncsi vagy rá, nézz utána.
A sztem és a tudom között asszem van némi különbség.)
A sztem és a tudom között asszem van némi különbség.)
pb_13-08-2011 23:39:44 // 76832
Értem, nem értesz hozzá. Nemcsak folytatni felesleges, belekezdeni is kár volt.))
BuBu.13-08-2011 20:59:07 // 76831
érdekes dolog ez én eddig mindig megkaptam itt a választ a kérdésemre.. s ráadásul legtöbbször ez a pb_ nevü fanatikus mondta meg de ha így basztatjátok hááát én is szarnék rá magasról...
Ferke13-08-2011 19:27:07 // 76830
Na, összeszedem magam, utánanézek:)
Ferke13-08-2011 19:26:38 // 76829
Óbazz, kint van a műhelyben a teló, mert besokalltam kicsit. 2-kor értem haza a halál tökéről, reggel óta meg hajtás van..megyek is ki, telón vagyok már.
Aki 80as hftömítést akar gyorsan áthozni, annak is vagyok!:))
Aki 80as hftömítést akar gyorsan áthozni, annak is vagyok!:))
Ferke13-08-2011 19:25:23 // 76828
Nehogy félreérts, engem nem Te zavarsz, hanem ez a az "úgysemondjameg" gyerekes baromság.
Sztem Bazsi tudja pb_ számát, vagy írhat az oldalára is...de azt is tudja, hogy bármelyikünket hol talál, ráadásul közel van, de ha nem sürgős, akkor itt is megkapja előbb-utóbb a választ.:)
Sztem Bazsi tudja pb_ számát, vagy írhat az oldalára is...de azt is tudja, hogy bármelyikünket hol talál, ráadásul közel van, de ha nem sürgős, akkor itt is megkapja előbb-utóbb a választ.:)
VinceP4 (Il capitano)13-08-2011 19:23:38 // 76827
Abban, hogy mondasz egy jó árat köszörülve, csapágyastól, postázással, és megbeszéljük. Csak közben te is Zénél hagytad a telefonodat. :-)
sparco13-08-2011 19:21:07 // 76826
1000 boccs!!! Itt se vagyok! ;)
Ferke13-08-2011 19:18:49 // 76825
Akkor viszont pusztán mazo vagy, hogy itt hergelteted magad pb által?:) Ez nem a 45ös topic, itt nem szoktunk ilyeneken oldalakon át rágódni:))))
Ferke13-08-2011 19:16:47 // 76824
Neeem, nem a főtengelyben tér el!:)))) hehe
Naszóval főtengely: az a köszörűs megvan, de már lövésem sincs, miben maradtunk...
Naszóval főtengely: az a köszörűs megvan, de már lövésem sincs, miben maradtunk...
sparco13-08-2011 19:16:39 // 76823
Másik... miért kellene nekem tudnom, a különbséget a 33-asok közt?
Nem vagyok szaki, nincs is 33-asom, tehát hidegen hagy...
Arra amúgy is ott van pb_... Ő megmondaná, ha megmondaná... XD
Nem vagyok szaki, nincs is 33-asom, tehát hidegen hagy...
Arra amúgy is ott van pb_... Ő megmondaná, ha megmondaná... XD
Ferke13-08-2011 19:14:22 // 76822
Tényleg a szagértőkhöz: kvagyorsan kéne nekem, esetleg még ma 1db 80-as hf tömítés....nincs valakinek? (Zé-t nem érem el.... ) Esetleg pb, nem jársz arrafele ma?
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
391
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?