sziasztok, ismeri valaki ezt az autót? http://www.hasznaltauto.hu/3021646_alfa_romeo_spider_1971
csak potyára nincsen kedvem lemenni pécsre :-)
Forum >> Autóvásárlás
KORYY18-06-2009 09:21:53 // 18403
Seriff18-06-2009 07:39:29 // 18402
Az is lehet persze, meg az is, hogy márkaszervízáron számol. Egy motorhibás / motornélküli angol vas szállítással megvan szerintem 3-4kilóból...
Andy18-06-2009 06:53:54 // 18401
Nem vita, de ha 100-200 pénzből megállna, akkor javítás után akarnák eladni. Szerintem! :)) Pont azért lehet ennyire olcsó mert sok a költség.
Ricoe15618-06-2009 06:53:15 // 18400
Hm...Nem gyenge...A kép ami hátulról ábrázolja az is az oldaláról van...
Akkor mindenképpen lutri...
Akkor mindenképpen lutri...
Seriff18-06-2009 06:43:10 // 18399
Mondjuk most nézem, hogy el van középen repedve a mocitető, akkor több lesz a költség, javítani nem nagyon lehet, csak újat venni :)
Seriff18-06-2009 06:41:49 // 18398
Ó, szegény, egy éve még elég szép állapotnak örvendhetett. Mzzz...cartárs adta el, nála volt egy pár évig, hogy utána kihez / kikhez került nem tudom.
Az ár minden esetre nagyon olcsó. A javítás kijön szerintem 2K-ból, és ez eléggé maximált ár, lehet, hogy 1Kból is ;)
De hogy a motorral mi lehet, az az érdekes, mert arra az orrán lévő sérülés javítási költségének többszöröse is rámehet...
Az ár minden esetre nagyon olcsó. A javítás kijön szerintem 2K-ból, és ez eléggé maximált ár, lehet, hogy 1Kból is ;)
De hogy a motorral mi lehet, az az érdekes, mert arra az orrán lévő sérülés javítási költségének többszöröse is rámehet...
Andy18-06-2009 06:39:29 // 18397
Csak sacc,mert a fotók nem az igaziak de cirka 350-400. Mondjuk ez Pesten. És csak a sérülés miatti javítás.
Ricoe15618-06-2009 06:34:18 // 18396
Erre mennyit kellene költeni hogy szép és jó autó legyen? Ismeri valaki?
Seriff18-06-2009 06:33:17 // 18395
Szegény pára :((
Pedig a képek alapján lehetne jó is...
Pedig a képek alapján lehetne jó is...
Andy18-06-2009 06:18:53 // 18394
Képen valóban szép! Természetesen láttam, Fehérváron van de akkor még 1.69 volt az ára. Telifényes és nem szép, sok helyen vastag gittes. A km-el valami nagyon nem stimmel mert akkor még olyan 120 000 körül hirdette, bár az órában több volt. A reális szerintem sokkal több. Dacára az új bőrnek és az új tetőnek mégis lelakott érzésem volt vele. Motortérben a kiegyenlítő tartály nyílásánál nagy területen forrásra utaló nyomok! A kiegyenlítő tartályban sötét színű (majdnem fekete) olajos valami. De a gondok akkor kezdődtek igazán mikor beindítottam. Iszonyú csörgés, kopogás. Szerintem nem értem volna haza vele. Röviden cirka ennyi. Gondolkodtam, hogy valami olcsó árat mondok rá, de motorgenerál az tuti + Én biztos újra is fújatnám az egészet mert csúnya. És akkor még nem mentünk egy métert sem. Kitudja milyen a futóműve pl.
Seriff18-06-2009 06:04:05 // 18393
Elég pöpec, leszámítva, hogy ez a felni szerintem nem illik a formához, meg nekem a bőr sem jön be annyira ebben a kombinációban, no meg a tető színe sem annyira :DDD Magyarul nem is tetszik? :D Vazze, de azért igen :))
Xixo18-06-2009 01:41:15 // 18392
ystuc17-06-2009 18:49:23 // 18391
A végén még az is ott van, hogy OTP átvállalással. Sóval a kocsi még hiteles is. Tök jó. :-D
Andy17-06-2009 18:46:39 // 18390
Ebben az a vicces, hogy a fószer komolyan gondolja. És ha valaki mégis mond egy komoly árat (300-350), akkor megsértődik és mindenféle hülyének elmondja! Hú de sok ilyennel találkoztam! :))
Buksi17-06-2009 18:24:38 // 18389
Az nem is kifejezés! :-DD
tipoatti17-06-2009 17:54:26 // 18387
Nagyon igaz, valami hasonlót akartam én is írni!!! ;)
Andy17-06-2009 16:06:22 // 18386
Persze, Spider-ért Én is körbe autóztam az országot kéccer! :) De egy tucat autó miatt nem mennék többet mint 50 km. Az biztos. Lehet az punto, vagy bármi. Egyébként meg kisautóknál, használt piacon semmit nem ér a sok kamuextra! Klima oszt kész! Szerintem! :))
ath17-06-2009 12:49:02 // 18385
absz így van. a spider vevője megnézett x autót az enyém előtt, párszázezerrel olcsóbban. azt mondta, hogy olyanok is voltak. az enyém sem volt semmivel több felszereltségben, csak tudta, hogy ebben valóban ennyi km van, valóban nem volt törve és valóban garázsban állt.
szerintem ez sokat ér.
szerintem ez sokat ér.
Satti17-06-2009 11:26:54 // 18384
Most csak úgy kíváncsiságból megnéztem a használtautón és az összes hasonló 16 szelepes (!) Punto ELX, HLX, ennyiért van árulva, amennyiért én feltettem, úgyhogy megnyugodtam, csak nem vagyok teljesen hülye az autókhoz.:-)
Satti17-06-2009 10:37:40 // 18383
Még csak anhnyi, hogy ez pont oylan, hogy mindenki mondogatta, hogy drágán adom a 145-öt, mert van 200 ezerrel kevesebbést is, és mégis elkelt, normális időn belűl, mert jó volt az autó és nem nagyon volt versenytársa a hirdetésekben. BP-ről jött le a srác érte, mert otta környékben egy épkézláb darabot nem talált, ennyi.
Satti17-06-2009 10:34:42 // 18382
Azt elhiszem, hogy sok van, de nem mindegy, hogy melyik milyen változat. Egy teljesen alapot eleve nem lehet egy ELX vagy HLX-hez hasonlítani, meg persze az sem mindegy, hogy kinntről behozott kitudjamilyen, vagy egy itthoni vásárlású első gazdás, gyári állapotú autó. Na mindegy is, ezt csak úgy megjegyeztem.
tipoatti17-06-2009 07:38:55 // 18381
Nem akartalak megbántani, sorry!!! :)
tipoatti17-06-2009 07:37:30 // 18380
Persze, minden annyit ér, amennyiért gazdát cserél... Jómagam úgy vagyok vele, akármilyen jó és szép egy Punto, a használtauto.hu-n kb. 2000+ db. van fent...
GEORGE16-06-2009 22:04:37 // 18379
A 105 lovas 147 lehet jobban szalad mint a 120 lovas dög nehéz 159....de akinek lusta autó kell, hát vegye...
Satti16-06-2009 21:55:54 // 18378
Sztem sokan vannak akiknek elég. A 120 lovas 1.6TS is elég szőrnyű ennyi erővel, a 105 lovas meg pláne, mégis ezekből van a legtöbb. Viszont 4 milla körül már nem rossz az, sőt van már kevesebbért is.
GEORGE16-06-2009 21:42:04 // 18377
120 lovas diesel a 159-ben a szörnyű....a 147-et se viszi valami fényesen ugyan az a 1.9 jtdm 8V....
Satti16-06-2009 21:26:03 // 18376
Kinek mi a drága, minden annyit ér, amennyit kfzetnek érte. Ezt kényelmesen el fogom adni, mert egy mezei Fabia kerül ennyibe, vagy egy Wagon R+. Amúgy nem mindenkinek kell az 1.3 mjet, vagy a nagylámpás, ami egyébként elég ronda is, az 1.2-16V a 80 lóerővel jobban eladható. Egy 2004-es diesel Punto egyébként 1 milla körül az elég ritka, vagy olyan is, biztos lehet találni, de nem általános. Tudom már megszoktam, hogy itthon a magyar embernek semmi nincs soha jó áron, akármennyi is az, mindg kevesebb kell legyen. Mennyi legyen egy 2002-es Punto, ami 1. tulaj, valóban teljesen hibátlan, spoilerekkel, szép sportvéggel, alufelnikkel, összes kulcs, kódkártya, vezetett szervízkönyv stb.? Gondolom 6-700 ezerért már megfelelő lenne, de megnézném mennyit lehet találni, ami pont oylan minőségű is, mint amiről én beszélek. Na mindegy is, de sztem nem kell a személyeskedés, bocsi ha kissé magamra vettem, de abszolút jó szándékkal tettem csak be az autót, nem vagyok rászorulva, hogy innen vegye meg vki, az ilyeneket gyorsan eladom, nem gond.
tipoatti16-06-2009 18:31:17 // 18375
Na, ennyit szerintem is arról a brigádról... Te, engem nem kell ám győzködnöd... ;)))
Mert, mint tudjuk: csak a HOVÁÁÁÁÁNY!!!!!!!!!! Az az igazi!!! :))) bocs...
Satti: 1-1,5 kilóval hosszabbért lehet már szerezni 2 évvel fiatalabb, nagylámpás, klímás MJTD-t...tudom, mert Béla barátomnak most szereztünk nemrég... szép a kis puntyesz, csak drága... ;)
Mert, mint tudjuk: csak a HOVÁÁÁÁÁNY!!!!!!!!!! Az az igazi!!! :))) bocs...
Satti: 1-1,5 kilóval hosszabbért lehet már szerezni 2 évvel fiatalabb, nagylámpás, klímás MJTD-t...tudom, mert Béla barátomnak most szereztünk nemrég... szép a kis puntyesz, csak drága... ;)
Andy16-06-2009 18:16:45 // 18374
Okulás képpen leírom amit Autocityről tudni illik. Aztán mindenki saját belátása szerint megy vagy nem megy hozzájuk. :))
A cég kovászban van, mert alapvető rossz volt az üzletpolitikájuk már az elején is. Flottákat vettek, vesznek, valamint banki lefoglalt autókra szerződtek asszem. Gondolom mindenki látott már céges, gazdátlan és kisemmizett emberek által szándékosan tönkre vágott kocsikat. Na itt azokból van bőven. Ráadásul igazán nem is értenek az autókhoz. Ezt onnan tudom, hogy többek között általam is eltanácsolt emberek sokasága ment oda dolgozni. Az alfákat zsigerből utálják, csak és kizárólag cserébe veszik be. De talán már mindent csak cserébe. :) Szemérmetlenül hazudoznak és becsapnak akit csak tudnak! Magam azért mentem hozzájuk autót nézni, mert közel vannak és bíztam a csodákban! De mint tudjuk csodák nincsenek! :DD
Az általam megnézett Spider elölről totálkáros lehetett, de ezt szerették volna elhallgatni. Az hagyján, hogy ocsmány fényezés van rajta, de az alváznyúlvány a torony előtt hegesztett és rohad!!! Egyszer már beraktam a képet, de most megint!
Nagyon gyors búcsút vettem tőlük! :))
Szóval ki hogy gondolja...
A cég kovászban van, mert alapvető rossz volt az üzletpolitikájuk már az elején is. Flottákat vettek, vesznek, valamint banki lefoglalt autókra szerződtek asszem. Gondolom mindenki látott már céges, gazdátlan és kisemmizett emberek által szándékosan tönkre vágott kocsikat. Na itt azokból van bőven. Ráadásul igazán nem is értenek az autókhoz. Ezt onnan tudom, hogy többek között általam is eltanácsolt emberek sokasága ment oda dolgozni. Az alfákat zsigerből utálják, csak és kizárólag cserébe veszik be. De talán már mindent csak cserébe. :) Szemérmetlenül hazudoznak és becsapnak akit csak tudnak! Magam azért mentem hozzájuk autót nézni, mert közel vannak és bíztam a csodákban! De mint tudjuk csodák nincsenek! :DD
Az általam megnézett Spider elölről totálkáros lehetett, de ezt szerették volna elhallgatni. Az hagyján, hogy ocsmány fényezés van rajta, de az alváznyúlvány a torony előtt hegesztett és rohad!!! Egyszer már beraktam a képet, de most megint!
Nagyon gyors búcsút vettem tőlük! :))
Szóval ki hogy gondolja...
Satti16-06-2009 17:02:05 // 18373
Esetleg vki akar venni egy szép kis Puntot, ráadásul pirosat, most került be hozzánk egy nagyon jó! Klikk
Satti16-06-2009 15:53:24 // 18372
Válaszoltam is.:-)
Erhard 242 (Pure Energy)16-06-2009 15:52:59 // 18371
most dobtam le a gyári tárcsákat 70e km-rel és vállas volt...
ath16-06-2009 15:50:11 // 18370
hát, őszintén szólva én is szívesebben vásárolok magánszemélytől.....
az nem különösebben érdekel, hogy ők mit fizettek érte, az sokkal inkább, hogy nekem mit kellene.
ja, a kocsin tropa téligumik vannak, a pótkerék olyan mintha belelőttek volna és nyema nyárigumi.....
azt hiszem, hogy nem veszem meg az autót, vagy lealkuszom egy szett gumi és egy szervíz árát....
az nem különösebben érdekel, hogy ők mit fizettek érte, az sokkal inkább, hogy nekem mit kellene.
ja, a kocsin tropa téligumik vannak, a pótkerék olyan mintha belelőttek volna és nyema nyárigumi.....
azt hiszem, hogy nem veszem meg az autót, vagy lealkuszom egy szett gumi és egy szervíz árát....
tipoatti16-06-2009 15:44:36 // 18368
1 évvel ezelőtti vélemény fenntartva! Ha valaki vicces/bunkó/lehúzó cégnek tartotta anno az AAA-t, ezt nyugodtan szorozza meg 2-3x...
Nem kevés ismerősünk ( közösek Andy-val ) ment hozzájuk, eléggé online voltam egy ideig az ottani dolgokból, hááááát... hagyjuk inkább.
Jut eszembe Andy szerintem már csak végső elkeseredésében tette be oda a lábát - de mingyá' felhívom!!! :)
MINDETTŐL függetlenül lehet jó az a 159, de valszeg tényleg hugyé-szaré' szippanthatták be - kérdés, miért? A hideg rázza őket az Alfától, az biztos. Tényleges, korrekt profit reményével kecsegtető biznisz lehetőségét sem keresik Alfa Romeo-val... mint sokan mások. Rétegautó ez, tudjuk mindannyian.
Nem kevés ismerősünk ( közösek Andy-val ) ment hozzájuk, eléggé online voltam egy ideig az ottani dolgokból, hááááát... hagyjuk inkább.
Jut eszembe Andy szerintem már csak végső elkeseredésében tette be oda a lábát - de mingyá' felhívom!!! :)
MINDETTŐL függetlenül lehet jó az a 159, de valszeg tényleg hugyé-szaré' szippanthatták be - kérdés, miért? A hideg rázza őket az Alfától, az biztos. Tényleges, korrekt profit reményével kecsegtető biznisz lehetőségét sem keresik Alfa Romeo-val... mint sokan mások. Rétegautó ez, tudjuk mindannyian.
ath16-06-2009 15:36:43 // 18367
írtam neked egy mailt az amores emiledre....
Satti16-06-2009 15:14:16 // 18365
Egy véleményből még nem lehet általánosítani. Mindig teljessen át kell vizsgáltatni a kocsit olyan helyen, amiben megbízik a vevő és akkor nem kell semmmitől tartani. Atózt meg tudni kell, hogy törvény írja e4lő a 6 hónap szavatosságot minden használtautó vásárlásnál, amit viszont sok kereskedésben nem nagyon mondanak el a vevőknek, itt nálunk én minden egyes ügyfelemnek felhívom rá a figyelmét, általában értékelik is.
Seriff16-06-2009 15:12:04 // 18364
Egy hosszabb Szájmontól
"Még a 7elején felhívtam a Winkler Robival reklámozott fúú de jó kereskedést!
Call Center működök azaz egy kedves hölgy veszi fel a telefont, aki az autókhoz SEMMIT nem ért, semmilyen érdemi információt nem tud adni, csak a hirdetésben leírtakat tudja felolvasni, és a folyamatosan egy betanult sablon szöveget mond, h el kell menni megnézni mert nagyon jó....Szerettem volna többet megtudni az autóról mert potyára nem akartam a "világ szélére" kimenni ezért ragaszkodtam h beszélhessek egy értékesítővel vagy bárkivel aki ismeri a kocsit...hát ezt nem lehetett!!! De miután értetlenkedtem, mondták h megkérdezik az értkesítőket mit kell tudni a kocsiról! A válasz: nagyon jó, most volt vezérlés csere meg minden és tök jó a kocsi, igaz h volt törve de nagyon szépen meg lett csinálva és érdemes kijönni megnézni biztos megfogunk tudni egyezni!
Ma ki is mentem megnézni...
Nos az autóról már messziről ordít, h törve volt ugyanis nincs lefényezve az eleje a kocsinak!!!!(az eladó szerint csak polírozni kell de kérdezem h akkor egy ekkora multi miért nem polírozza ki??)) A teteje is más színű a háta is, sőt jobban megnézve legalább 6 fajta piros színből áll a kocsi...Az egész autó "szét volt csúszva" a motorháztető legalább 2újjnyira kilógott előre vagy a lökös lógott be alá nem tudom...de nagyon trehányul volt össze rakva....az oldalán végig pattogzott a festék, repedezett volt egy csomó helyen szal valszeg 1kiló gitt van alatta...a sárvédőívnél rozsdásodik!!!! A vezető oldali ajtó akadozva nyílik mintha nem lenne a helyén...
Beindítom...remeg az egész kocsi mintha épp most akarna szét esni és nagyon beteges hangok jönnek a motor felől...az értékesítő közli most volt nagyszervízen! Mondom mit csináltak ezen mert szerintem semmit?! Vezérléscsere volt? NEM az biztos nem!!!
Próbálom elfordítani a kormányt ami kattog és akadozik...a belső teret most nem is említem mert az már sok lenne...
Én kezdek durva mérges lenni mert a telefonban nem erről volt szó...de a pohár akkor telt be amikor meg kérdeztem h mégis mennyit engednek ennek a romhalmaznak az árából...SEMMIT!!! FIX ÁRON DOLGOZUNK! ÉS EZ EGY NAGYON JÓ ÁR EZÉRT!!
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Szerény számításaim szerint is, egy vagyont kéne rákölteni erre a kocsira és akkor még mindig ott van az h korábban rommá volt törve..
Nálam nagyon leszerepelt az Autocity !!!
Egy magát multinak nevező cég, hatalmas reklám kampánnyal nem más mint egy nepper tanya...:(("
"Még a 7elején felhívtam a Winkler Robival reklámozott fúú de jó kereskedést!
Call Center működök azaz egy kedves hölgy veszi fel a telefont, aki az autókhoz SEMMIT nem ért, semmilyen érdemi információt nem tud adni, csak a hirdetésben leírtakat tudja felolvasni, és a folyamatosan egy betanult sablon szöveget mond, h el kell menni megnézni mert nagyon jó....Szerettem volna többet megtudni az autóról mert potyára nem akartam a "világ szélére" kimenni ezért ragaszkodtam h beszélhessek egy értékesítővel vagy bárkivel aki ismeri a kocsit...hát ezt nem lehetett!!! De miután értetlenkedtem, mondták h megkérdezik az értkesítőket mit kell tudni a kocsiról! A válasz: nagyon jó, most volt vezérlés csere meg minden és tök jó a kocsi, igaz h volt törve de nagyon szépen meg lett csinálva és érdemes kijönni megnézni biztos megfogunk tudni egyezni!
Ma ki is mentem megnézni...
Nos az autóról már messziről ordít, h törve volt ugyanis nincs lefényezve az eleje a kocsinak!!!!(az eladó szerint csak polírozni kell de kérdezem h akkor egy ekkora multi miért nem polírozza ki??)) A teteje is más színű a háta is, sőt jobban megnézve legalább 6 fajta piros színből áll a kocsi...Az egész autó "szét volt csúszva" a motorháztető legalább 2újjnyira kilógott előre vagy a lökös lógott be alá nem tudom...de nagyon trehányul volt össze rakva....az oldalán végig pattogzott a festék, repedezett volt egy csomó helyen szal valszeg 1kiló gitt van alatta...a sárvédőívnél rozsdásodik!!!! A vezető oldali ajtó akadozva nyílik mintha nem lenne a helyén...
Beindítom...remeg az egész kocsi mintha épp most akarna szét esni és nagyon beteges hangok jönnek a motor felől...az értékesítő közli most volt nagyszervízen! Mondom mit csináltak ezen mert szerintem semmit?! Vezérléscsere volt? NEM az biztos nem!!!
Próbálom elfordítani a kormányt ami kattog és akadozik...a belső teret most nem is említem mert az már sok lenne...
Én kezdek durva mérges lenni mert a telefonban nem erről volt szó...de a pohár akkor telt be amikor meg kérdeztem h mégis mennyit engednek ennek a romhalmaznak az árából...SEMMIT!!! FIX ÁRON DOLGOZUNK! ÉS EZ EGY NAGYON JÓ ÁR EZÉRT!!
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Szerény számításaim szerint is, egy vagyont kéne rákölteni erre a kocsira és akkor még mindig ott van az h korábban rommá volt törve..
Nálam nagyon leszerepelt az Autocity !!!
Egy magát multinak nevező cég, hatalmas reklám kampánnyal nem más mint egy nepper tanya...:(("
Seriff16-06-2009 15:10:39 // 18363
Ettől persze az ottani 59-es lehet patyolat...
Seriff16-06-2009 15:10:10 // 18362
Rákerestem a hozzászólások között, Tipoatti ezt írta ~ 1 éve:
"Az Autocity-t pedig MEG SE próbálja innen senki, az Alfa ott abszolút "no interest"..."
"Az Autocity-t pedig MEG SE próbálja innen senki, az Alfa ott abszolút "no interest"..."
Seriff16-06-2009 15:08:59 // 18361
Legutóbb ha jól emlékszem Andy cartárs nézte meg az ottani V6-os Spidert, kérdezd Őt első körben szerintem.
ath16-06-2009 15:00:30 // 18360
na, ez pld egy fontos infó. miket? volt valami konkrét rossz tapasztalat? nekem tetszett, hogy helyben meg lehetett emelni, absz készséges volt a fickó....
Seriff16-06-2009 14:30:44 // 18359
Erről a helyről egyébként eddig még csak rosszat írtak itt a cartársak...
Seriff16-06-2009 14:29:30 // 18358
Szerintem a fékek állapota a vezetési stílustól is nagyban függ. 60 ezer km alatt simán lehet vállas egy fék, nem feltétlenül kell ahhoz 120 K...
ath16-06-2009 14:17:52 // 18357
azokat már átnéztem, szerelővel mentem. ez maradt fent eddig a rostán, a többi elérhető mind 100xezer km-nél van. erre 60ezret írnak, a szerelőm azonban nem biztos benne, hogy valóban annyi is.....
a kormánya, váltója makulátlan, a futóműve hibátlan, ugyanakkor a fékek ki vannak vállasodva, ami 60ezernél még nem kéne....
a kormánya, váltója makulátlan, a futóműve hibátlan, ugyanakkor a fékek ki vannak vállasodva, ami 60ezernél még nem kéne....
Satti16-06-2009 13:51:29 // 18356
Lehet találni többet is a használtautó.hu-n. Mindenféleképpen át kell komolyan nézetni egy hozzáértő szervízzel, ha éles a dolog, az a legegyszerűbb, akkor nincs kérdés.
ath16-06-2009 13:22:51 // 18355
hello,
ha valaki tud egy jó 159sw-t, nem 100ezer km-vel és nem 7 millióért, az ne tartsa magában.
olyan 4.xmillió körül keresgélek, meg is találtam ezt:
http://www.hasznaltauto.hu/3025320_alfa_romeo_159_2007
de kétségeim vannak az autó előéletével kapcsolatban.
esetleg itt tud bki róla?
ha valaki tud egy jó 159sw-t, nem 100ezer km-vel és nem 7 millióért, az ne tartsa magában.
olyan 4.xmillió körül keresgélek, meg is találtam ezt:
http://www.hasznaltauto.hu/3025320_alfa_romeo_159_2007
de kétségeim vannak az autó előéletével kapcsolatban.
esetleg itt tud bki róla?
Seriff16-06-2009 12:19:58 // 18354
Egy Micra, no para :) Az SW mellé úgy tűnik kell valami benzines :)))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
3
Guests3
492
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?