Még olyat....jó nagy hátszeled lehet Vájtinál :)))))))
Megérdemelted Te azt rendesen? :)))))
	Forum >> Együnk-igyunk, amíg tehetjük!
Hédi02-11-2011 19:49:30 // 9007
	
Inter156 (il mascalzone)02-11-2011 19:45:07 // 9006
	Én már ittam is belőle......bi.bi.bi.....:-DDD
	
Hédi02-11-2011 19:31:46 // 9005
	Szívószál, még mit nem...! :)))) Dógozz meg a nedüért:)))
	
Hédi02-11-2011 19:30:36 // 9004
	Ó, hát ismerem én Vájti drágám a te bögrécskédet, lehetetlen überelni, nagyon zsivány :)))))
	
Inter156 (il mascalzone)02-11-2011 19:24:12 // 9003
	Jó felsőd van...az tény! :-)))
	
Whiteskull01-11-2011 22:04:58 // 9002
	
	
Kazes☻01-11-2011 10:44:18 // 9001
	Grat! Már csak egy szívószál hiányzik a képről, nem?! :)))
	
Hédi01-11-2011 10:32:24 // 9000
	
	
Inter156 (il mascalzone)01-11-2011 10:27:02 // 8999
	Egy szobányira....mondjuk Pakson?? 
:-D
	
:-D
Edyboy31-10-2011 06:25:19 // 8997
	A hírnév kötelez  :)
	
csocsi30-10-2011 22:38:01 // 8996
	Mennyire? :)))
	
Inter156 (il mascalzone)30-10-2011 20:57:38 // 8995
	Közelebb kéne költöznünk:))
	
csocsi30-10-2011 20:24:25 // 8994
	Eljössz és kapsz belőle :))
	
csocsi30-10-2011 20:23:03 // 8993
	Vaze guberáltál a kukában? :))
	
Whiteskull30-10-2011 09:35:46 // 8992
	Látom nem hoztatok szégyent a bandára. :)))
	
Edyboy30-10-2011 01:15:10 // 8991
	
	
Inter156 (il mascalzone)28-10-2011 21:14:00 // 8990
	Na most melyik,melyik? :-D
	
csocsi26-10-2011 14:17:04 // 8989
	A kacsa ehetőnek látszik :)))
A busát szerintem sütve jobb enni vagy olajoshalnak megcsinálni.
	
A busát szerintem sütve jobb enni vagy olajoshalnak megcsinálni.
csocsi26-10-2011 14:16:13 // 8988
	
	
GTPeti23-10-2011 22:11:46 // 8987
	
	
Zsifi23-10-2011 20:24:58 // 8986
	Ennek az ízével nem volt gond(sós,borsos,fokhagymás joghurtban pácoltam)aztán citromos olajon sütöttem, de a szálkák miatt nem jött be.Maradunk  a friss tengeri halaknál.:))
Persze a halászlé az marad a "mi" halunkból.:))G
	
Persze a halászlé az marad a "mi" halunkból.:))G
imi15623-10-2011 20:13:42 // 8985
	A kacsa és a madártej jöhetne ipari mennyiségben:-))))!
Viszont a hallal voltak mostanában problémáim.Többször is próbáltunk ízletes halat készíteni itthon,de vhogy sosem sikerült:-((!
Vagy zsíros volt a hal,vagy szétesett az egész,vagy teli volt szálkával.........:S.
Úgyhogy marad a halrudacska,vagy a hekk a Balcsin és a karácsonyi halászlé:-O!
	
Viszont a hallal voltak mostanában problémáim.Többször is próbáltunk ízletes halat készíteni itthon,de vhogy sosem sikerült:-((!
Vagy zsíros volt a hal,vagy szétesett az egész,vagy teli volt szálkával.........:S.
Úgyhogy marad a halrudacska,vagy a hekk a Balcsin és a karácsonyi halászlé:-O!
Zsifi23-10-2011 20:12:20 // 8984
	Örülök, hogy megmutathattam Györgyusznak és ízlett nektek is.:))G
	
Inter156 (il mascalzone)23-10-2011 20:06:33 // 8983
	Ettem már hagyma levest valamikor,de ennek a közelében sem érhet.:-)))
	
Zsifi23-10-2011 20:00:47 // 8982
	Ennek igazán örülök!Nálunk mindig az "ünnepi" menü része.:)))G
	
Inter156 (il mascalzone)23-10-2011 19:43:31 // 8980
	Gizusom! ,Szombaton a te hagymalevesedet ettük Györgyuszéknál...nagyon jó volt. Nekem külön csinált ,habarás nélkül:))
	
Qtya7523-10-2011 19:28:16 // 8979
	Ez a kacsasült mindent visz!!:-)))
	
Inter156 (il mascalzone)23-10-2011 19:27:08 // 8978
	Miért? Pedig tényleg fantasztikusnak tűnik:)))
	
Zsifi23-10-2011 19:25:03 // 8977
	Nem volt rossz, de nem lesz a kedvencek között.:)))G
	
Inter156 (il mascalzone)23-10-2011 17:19:05 // 8976
	Ez igen!
Mintha étteremben lennénk:))))))
Az a busa fantasztikusnak tűnik:)
	
Mintha étteremben lennénk:))))))
Az a busa fantasztikusnak tűnik:)
Inter156 (il mascalzone)23-10-2011 17:17:01 // 8975
	Jól lefojtottuk ....még a fahéj sem zavart:-)
Fantasztikus volt a kaja:)
	
Fantasztikus volt a kaja:)
Zsifi23-10-2011 16:21:06 // 8974
	
	
csocsi23-10-2011 15:57:00 // 8973
	
	
Zsifi22-10-2011 14:50:08 // 8972
	
	
aatis22-10-2011 13:09:49 // 8971
	
	
Föckös21-10-2011 09:04:36 // 8970
	Zsíííír! Nekem még mindig van a töltött káposztából! ;-)
	
Whiteskull21-10-2011 09:01:22 // 8969
	És ráadásul milyen finom volt! :))))
A sülthúsos zsírral egyetemben! :)))
	
A sülthúsos zsírral egyetemben! :)))
Kócosw20-10-2011 21:40:55 // 8968
	ez kevesbe komplikält... :)
csirke räültet ,sütöbe vele es kesz... :)
	
csirke räültet ,sütöbe vele es kesz... :)
Zsifi20-10-2011 21:29:21 // 8967
	Nekem van forgónyársam, de legközelebb kipróbálom így is.Én is szoktam sörrel locsolni husit(a hétvégi "traktában" a bőrös sült  husi az én művem és azt is sörrel locsoltam):))G
	
Kócosw20-10-2011 21:15:04 // 8966
	kollegäkkal csinaltuk... a sör  felbont es miközben pärolog el beveszi a csirek az izet...magyrul sörben pärolt csirek :)
ez az egesz lenyege...
	
ez az egesz lenyege...
Zsifi20-10-2011 21:11:58 // 8965
	Ez a forgónyársat helyettesíti?Te kreáltad?:))G
	
Kócosw20-10-2011 20:40:36 // 8964
	
	
aatis18-10-2011 23:43:14 // 8963
	Van amikor egyből, van amikor nem. De ha kicsit átmelegíted, jobban tudod tekerni. Viszont mi is közben jöttünk rá, hogy nem kell belepakolni az egész hűtőt egybe. :D Inkább csinálni kell többet, hogy fel tudd normálisan tekerni. 
Másik opció, hogy nagyobb serpenyőben sütöd. :)
	
Másik opció, hogy nagyobb serpenyőben sütöd. :)
Zsifi18-10-2011 21:40:40 // 8962
	Már csináltam kétszer, ugyanez a recept is, de elég kicsi lett(palacsinta méretű) és nem nagyon lehetett "feltekerni".Sütés után Ti azonnal tekeritek?G
	
aatis18-10-2011 21:28:54 // 8961
	Persze. :) 
Sokkal olcsóbb mint a bolt, és legalább nincs tele tartósítószerrel. Ha jól számolgattunk, kb. 50 Ft-ba van az a mennyiség (6-8 db), ami a boltban 600-800 Ft. Szóval szerintem megéri azt a kb. 20-30 percet, míg megcsinálod.
A recept:
Hozzávalók:
- 15 dkg finomliszt
- 10 dkg kukoricaliszt
- kb. 1,5 dl langyos víz
Elkészítés:
A kétféle lisztet összeszitálom, majd a vizet apránként hozzáadva, kemény tésztát állítok össze belőle. 3-4 percig gyúrom, míg szép sima, fényes felületű lesz.
Rudat sodrok belőle, majd annyi darabba vágom, ahány tortillát szeretnék.
Gombócot készítek belőlük, majd egyesével nagyon vékonyra nyújtom. Annyira, hogy az alatt lévő nyújtódeszka mintája átlátszódjon!
Felforrósítok egy teflon serpenyőt és a tésztát egyenként kisütöm. Pár pillanat elég neki oldalanként, amint a széle kissé felpöndörödik, máris megfordítom.
Ennyi. Nem bonyolult. A legjobb persze, hogy mindenféle cuccost bele lehet tenni, ami esetleg kimaradva áll a hűtőben. :D
Jó sütögetést! ;)
ui.: Majd dobjál fel pár képet, hogy hogy sikerült.
	
Sokkal olcsóbb mint a bolt, és legalább nincs tele tartósítószerrel. Ha jól számolgattunk, kb. 50 Ft-ba van az a mennyiség (6-8 db), ami a boltban 600-800 Ft. Szóval szerintem megéri azt a kb. 20-30 percet, míg megcsinálod.
A recept:
Hozzávalók:
- 15 dkg finomliszt
- 10 dkg kukoricaliszt
- kb. 1,5 dl langyos víz
Elkészítés:
A kétféle lisztet összeszitálom, majd a vizet apránként hozzáadva, kemény tésztát állítok össze belőle. 3-4 percig gyúrom, míg szép sima, fényes felületű lesz.
Rudat sodrok belőle, majd annyi darabba vágom, ahány tortillát szeretnék.
Gombócot készítek belőlük, majd egyesével nagyon vékonyra nyújtom. Annyira, hogy az alatt lévő nyújtódeszka mintája átlátszódjon!
Felforrósítok egy teflon serpenyőt és a tésztát egyenként kisütöm. Pár pillanat elég neki oldalanként, amint a széle kissé felpöndörödik, máris megfordítom.
Ennyi. Nem bonyolult. A legjobb persze, hogy mindenféle cuccost bele lehet tenni, ami esetleg kimaradva áll a hűtőben. :D
Jó sütögetést! ;)
ui.: Majd dobjál fel pár képet, hogy hogy sikerült.
Zsifi17-10-2011 20:04:29 // 8960
	Felezzük!:)))G
	
Inter156 (il mascalzone)17-10-2011 19:28:28 // 8959
	Jááj..kár lett volna elrontani:)))))
...és mi lesz a többi 51 héttel?? :-DDD
	
...és mi lesz a többi 51 héttel?? :-DDD
Zsifi17-10-2011 19:01:49 // 8958
	A tortillát is Ti sütöttétek?
	
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
		
					  Online members
0
		Guests0
397
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?
























