Forum >> Együnk-igyunk, amíg tehetjük!
Whiteskull05-08-2007 23:15:58 // 1418
Imádom Tokodot! :))))))))))))
Edyboy05-08-2007 23:14:16 // 1417
Gyönyörű a dunakanyar,szeretem.Irigylésre méltó ott egy telek.
Ati_QV ®05-08-2007 17:42:18 // 1416
Jó is az ,ottt van a szüleim telke! Az oldalamon a dunakanyaros kép ott készűlt! ;-)
105-08-2007 17:29:17 // 1415
És miért nem grilleztétek!!! Az lett volna az igazi!!! :-)))
csocsi05-08-2007 17:26:44 // 1414
Vaze az utolsó képen levő megrágott valamit nem kellett volna feltenni :)
Edyboy05-08-2007 16:47:36 // 1413
boyci03-08-2007 17:25:21 // 1412
itt is csak a kis zászló a lényeg, amivel kaja után a szádban művelődhetsz....:DDD
csocsi03-08-2007 13:21:23 // 1411
Ja, akkor nincs hozzáfűzni valóm :))
Edyboy02-08-2007 19:37:54 // 1410
Nemtom,adták.És én pont éhes voltam és jól jött.
csocsi01-08-2007 08:41:28 // 1409
Vaze az a sok krumpli mihez kellett? :))
Edyboy31-07-2007 21:45:34 // 1408
Edyboy31-07-2007 21:40:33 // 1407
Aszem olimpia szelet vagy Olimpia valami.
Edyboy31-07-2007 21:38:34 // 1406
csocsi31-07-2007 18:48:24 // 1405
Az íze is nagyon jó volt :)))
csocsi31-07-2007 18:47:57 // 1404
Hogy őszinte legyek nem a nevével voltam elfoglalva :)))))
De ékszíj kollega biztosan tudja.
De ékszíj kollega biztosan tudja.
Liquid30-07-2007 22:57:02 // 1403
Nagyon jól néz ki :)
Whiteskull30-07-2007 22:38:01 // 1402
Azt nem tudom, de isteni volt. :)))))
Zsifi30-07-2007 22:36:23 // 1401
Nem tűnik rossznak!
Hogy hívják?
Hogy hívják?
csocsi29-07-2007 19:00:11 // 1400
csocsi23-07-2007 11:47:56 // 1399
Nagy volt a pangás.
csocsi23-07-2007 11:47:38 // 1398
Igen a legfontosabbról elfeledkeztünk, de nem én hagytam jóvá a képeket :)))
csocsi23-07-2007 11:47:02 // 1397
Na erre gondoltam :))))
Marty23-07-2007 07:07:19 // 1396
Heppi börzdéj!!!!!!:))))))))))))))
Marty23-07-2007 07:06:55 // 1395
Ti aztán tudtok élni!!!:)))
Fater (Norbi)23-07-2007 07:03:13 // 1394
Bátyám szakács.Ő is tesz olajat a tésztába, mert így kell az igazit elkészíteni !!! A recept további részei titkosak....
Zsifi23-07-2007 00:07:11 // 1393
Gyorsan elhúztál!:)))
Zsifi23-07-2007 00:04:15 // 1392
Zsifi23-07-2007 00:01:14 // 1391
Zsifi22-07-2007 23:57:14 // 1390
most pakoljuk:)))))))
csocsi22-07-2007 23:45:10 // 1389
A többit nem rakod fel?
csocsi22-07-2007 23:30:34 // 1388
Jó munkához idő kell :))
csocsi22-07-2007 23:30:09 // 1387
Kell neked mindig ilyeneket nézegetned :)))
Whiteskull22-07-2007 23:29:18 // 1386
Az augusztusi meghívás természetesen bármelyik csemetédre(+párjára) érvényes. :))))))
A múltkor ezt lehagytam. lassan összejön. :))))))
A múltkor ezt lehagytam. lassan összejön. :))))))
Zsifi22-07-2007 23:27:33 // 1385
Most nézve én is megéheztem.:)))
Whiteskull22-07-2007 23:20:54 // 1384
na, most megint megéheztem. :)))
csocsi22-07-2007 23:20:28 // 1383
Mi már alapból ilyenek vagyunk :)))))
Whiteskull22-07-2007 21:27:46 // 1382
Hű, most megéheztem. :)))
Zsifi22-07-2007 21:24:37 // 1381
csocsi15-07-2007 16:57:23 // 1380
Igen az volt :))
Ráadásul finom is volt és az adagok sem voltak kicsik.
Ráadásul finom is volt és az adagok sem voltak kicsik.
Whiteskull15-07-2007 16:56:16 // 1379
Kellemes csipegetés lehetett. :)))
csocsi15-07-2007 16:51:40 // 1378
Tommaso 15913-07-2007 13:48:53 // 1377
Sőőt egy barátom, aki most nyitott pizzériát, még egy nagyon kevé bazsalikomot és oregánót is tesz a tésztába,nagyon finom úgy is!
Egyébként a bazsalikomot a régi helyen frissen vágták a hámozott paradicsomhoz,és ekkor adták hozzá az oregánót és a sót amit ott mixeltek össze akkor
Egyébként a bazsalikomot a régi helyen frissen vágták a hámozott paradicsomhoz,és ekkor adták hozzá az oregánót és a sót amit ott mixeltek össze akkor
Tommaso 15913-07-2007 13:46:34 // 1376
Tegnap előtt sütöttünk pizzát is, 2 tepsivel!
Egyébként nagyon sok helyen még borsot, sőőőt olajat is tesznek a tésztába,ahol én dolgoztam (olaszos kisvendéglő) is így csinálták, és ott is bükkfával tüzeltek!
A lényeg,h én a paprika tv könyvét használom sok recepthez az Egy falat.... Olaszországot!
Az abban található receptet kenyérsütő géppel dagasztom össze, mert az kézzel nagyon fárasztó,ha alaposan szét akarod dolgozni!
Egyébként nagyon sok helyen még borsot, sőőőt olajat is tesznek a tésztába,ahol én dolgoztam (olaszos kisvendéglő) is így csinálták, és ott is bükkfával tüzeltek!
A lényeg,h én a paprika tv könyvét használom sok recepthez az Egy falat.... Olaszországot!
Az abban található receptet kenyérsütő géppel dagasztom össze, mert az kézzel nagyon fárasztó,ha alaposan szét akarod dolgozni!
Tommaso 15913-07-2007 13:43:23 // 1375
Tegnap este sütöttem vargabélest, fincsi lett, csak sajna nem akart megsülni a teteje:-(
Whiteskull09-07-2007 22:41:39 // 1374
Hiszek neked! :)))
KORYY09-07-2007 22:40:57 // 1373
az igazi tálcás pizzát a bagaméri barátom sütötte a körúton 100-forintért :-)
Whiteskull09-07-2007 22:38:58 // 1372
Az igazi olasz pizza:
A szigorúan igazi, hagyományos pizza az egyik legistenibb étek a világon, amelynek hagyománya több évszázada öröklődik. Az eredeti kerek finomságot egy liter vízből, egy kg lisztből és 5-6 dkg sóból, valamint élesztőből készítik. A tésztát csakis kézzel szabad nyújtani, pihentetésekkel, többször átgyúrva! A pizzát fafűtéses kemencében, bükkfán sütötték meg. Ennek igazán más íze van, mint az itthon kapható mirelit borzalmaknak. Higgye el, érdemes megkóstolni!
A szigorúan igazi, hagyományos pizza az egyik legistenibb étek a világon, amelynek hagyománya több évszázada öröklődik. Az eredeti kerek finomságot egy liter vízből, egy kg lisztből és 5-6 dkg sóból, valamint élesztőből készítik. A tésztát csakis kézzel szabad nyújtani, pihentetésekkel, többször átgyúrva! A pizzát fafűtéses kemencében, bükkfán sütötték meg. Ennek igazán más íze van, mint az itthon kapható mirelit borzalmaknak. Higgye el, érdemes megkóstolni!
Whiteskull09-07-2007 22:38:06 // 1371
Taratorleves:
Ezt a tipikus bolgár ételt mi is nagyon egyszerűen elkészíthetjük. Az alig negyedórás munka megéri: a hideg levessel ugyanis a legnagyobb melegben is felfrissülhetünk. Mindössze egy kígyóuborkára, két gerezd fokhagymára, egy csomó kaporra, fél liter kefírre, sóra és fehérborsra van szükségünk. Reszeljük le az uborkát, zúzzuk össze a fokhagymát, amelyet keverjünk össze a többi hozzávalóval és két deciliter vízzel, majd tegyük hűtőbe egy-két órára. Isteni lesz!
Ezt a tipikus bolgár ételt mi is nagyon egyszerűen elkészíthetjük. Az alig negyedórás munka megéri: a hideg levessel ugyanis a legnagyobb melegben is felfrissülhetünk. Mindössze egy kígyóuborkára, két gerezd fokhagymára, egy csomó kaporra, fél liter kefírre, sóra és fehérborsra van szükségünk. Reszeljük le az uborkát, zúzzuk össze a fokhagymát, amelyet keverjünk össze a többi hozzávalóval és két deciliter vízzel, majd tegyük hűtőbe egy-két órára. Isteni lesz!
csocsi11-06-2007 10:48:47 // 1370
A kamera készenlétben fog állni :)))
Whiteskull11-06-2007 10:48:12 // 1369
Amikor megérkezünk Újvidékre, mi már egyszerre hamizhatunk is. :))))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
527
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?