Forum >> Együnk-igyunk, amíg tehetjük!

csocsi02-04-2006 23:00:56 // 795
Jó étvágyat :))))) Nekünk meg volt :)))
Buksi02-04-2006 20:07:04 // 794
Nagyon jól néz ki! :-) Azt hiszem megyek is, és kajálok valamit! :-))))
csocsi02-04-2006 19:17:36 // 793


Rich1 kollega és az én kajám, az egomi tali estéjén. Nemcsak finom hanem bőséges is volt :))))
Whiteskull23-03-2006 16:06:57 // 791
A tapasztalat nálam is ezt mutatja. :))
drPN23-03-2006 15:59:57 // 790
kösz. és szerintem a legjobb, hogy nem zárja ki, hogy mást is szeressek...:)
Whiteskull23-03-2006 15:54:40 // 789
Ez tömör, pontos és lényegretörő megfogalmazás volt. Pláne egy jogásztól. :))))))))))
drPN23-03-2006 15:51:08 // 788
szeretem a sört...:)
csocsi22-03-2006 17:24:26 // 787
Így látatlanban hiszek neked :))
W.22-03-2006 17:22:54 // 786
Édes fehér bor, mondjuk: Mátrai Muscat Ottonel 2004 ala Bárdos és Datolya: hmmmm. fenséges! Próbáljátok ki!
Üvegtigris22-03-2006 16:05:50 // 785
Nem találtam másik fórumot ezzel kapcsolatban ezért ide írom: Valaki fogyasztott-e, vagy valakinek van-e valami véleménye a nonival kapcsolatban? Azon gondolkozom, hogy veszek, csak mivel 1 liter= 9000HUF ezért megfontolandónak tartom a vásárlást. Ha valaki tud ezzel a termékkel kapcsolatban valamit, az kérem értesítsen. Előre is köszi. Ha valakit érdekel, akkor itt olvashat róla.
Mike.19-03-2006 11:52:56 // 784
Jó munkát és kajálást! :-)
csocsi19-03-2006 11:51:54 // 783
Jó étvágyat hozzá :))
mszabika19-03-2006 11:31:29 // 782
meg ám :)))) köszi ;) na, neki is állok az elkészítésnek ;)
Mike.19-03-2006 11:30:05 // 781
Ahaaaa! Akkor te ezt megeszed? Húúú bátor gyerek vagy! :-DDDDD Jól van csak hülyülök. Jó étvágyat hozzá. :-)
csocsi19-03-2006 11:27:57 // 780
Remélem nem ilyedtél meg :))
mszabika19-03-2006 11:25:21 // 779
ez kérlek szépen sertés tarja, mely grillezve lesz, csak még pácolódik a mustáros, flekkenes, sertéssült, bors, fokhagyma fűszerektől ;)
Mike.19-03-2006 11:20:42 // 778
Ez mi ez? :-)
csocsi19-03-2006 11:19:28 // 777
Azért kented össze mert egyedül vagy??? Azt gondoltam azért mert éhes :)))))
mszabika19-03-2006 11:18:17 // 776
vazzzeee, egyedül vagyok :DDDDD
csocsi19-03-2006 11:15:55 // 775
Ennyiért kented össze azt a nagy edényt??? :))))))
mszabika19-03-2006 11:15:04 // 774
Készítem a vasárnapi ebédem ;))))
csocsi17-03-2006 08:01:17 // 773
Jó étvágyat, akarom mondani egészségetekre :))))))
tom16417-03-2006 04:07:30 // 772
Feleségem ünnepi vacsorája:


Piros: kaliforniai paprika
fehér: mozarella sajt
zöld: kígyóuborka.
Hozzá természetesen teljes kiörlésű gabonából készült kenyér.

Mi Bazsával inkább melegszendvicse(ke)t ettünk...
Whiteskull19-02-2006 21:56:38 // 771
Balatoni menü: Szombat: Flekken sütve: Lazac és csirkemell bográcsban: Marhapörkölt. Vasárnap: Flekken sütve: Hátszín. :))))))
bb1818-02-2006 20:00:37 // 770
csak hogy én is: mai ebédünk: tárkonyos tejszines pulykaragu leves rántott sajt köretnek : sültkrumpli párolt sárgarépa, zöldborso, kukorica krokett tartármártás inni: házi hecsedli / csipkebogyo / szörp ( abszolut igazi ! ) ásványvizzel
Gabi15917-02-2006 12:59:27 // 769
Basszus ,szinte érzem az illatát.
Whiteskull17-02-2006 12:54:46 // 768
Persze! Jó étvágyat! :)
csocsi17-02-2006 12:53:55 // 767
Jó étvágyat :-))
Whiteskull17-02-2006 12:52:30 // 766
Hmm..... . :))) Már én is nagyon éhes vagyok. :)
mszabika17-02-2006 12:38:40 // 765
Ezt készítettem magamnak ebédre :DDDDDDDDDD

Jó Étvágyat mindenkinek! ;)
Charlie 16609-02-2006 18:37:12 // 764
Egy kis adalék haspókoknak :):):) Konyhamester
Willy08-02-2006 21:02:28 // 762
Majdnem azt tettem. Jól összenyomtam. És most jöhetnek a desszertek..... Csoki minden mennyiségben. :-)))))
kando.08-02-2006 20:45:53 // 761
Üjjé rá, akkor laposabb lesz és szélesebb is :))))
kando.08-02-2006 20:36:51 // 760
Akkor én felajánlok egy kompresszort a zsemlék, kenyerek felfúvásához ;-))))
Willy08-02-2006 20:36:37 // 759
Nem, csak épp ezt ettem és idegesített.
Mike.08-02-2006 20:36:05 // 758
Ez miért érdekel? Pékséget akarsz nyitni? :-)))
kando.08-02-2006 20:20:18 // 756
Mert ugyanannyi lisztből, vízbű és sóból több zsemlét lehet gyártani... A levegő meg szinte ingyé van... Telinyomják élesztővel, kelesztővel és felpuffad.. :((
Willy08-02-2006 20:19:00 // 755
Miért jó az a pékeknek, hogy a zsemlét felfújják és nincs benne semmi anyag, csak levegő? Ezt magyarázza meg valaki.
csocsi06-02-2006 20:24:07 // 754
Ez már durva volt .-))
csocsi06-02-2006 20:23:39 // 753
Igen, együtt tudok érezni veled :-))
csocsi06-02-2006 20:23:14 // 752
Az is finom .-))
Whiteskull06-02-2006 19:31:02 // 750
Akkor most jön a kegyelemdöfés! Töltöm hozzá a jófajta tihanyi zwiegeltet. :))))))))
kando.06-02-2006 19:28:28 // 749
Mmmm, méér kellett most ez?? :)) Itt halok éhen/szpmjan a vezénylőben... Csocsi sejti csak, milyen érzés az ilyen és itt még büfé sincs szottyadt primerköri zsemlékkel.. :P
Whiteskull06-02-2006 19:19:35 // 748
Képzeljetek el most egy tál bundás kenyeret, sonkába tekerve. Én az illatát is érzem. :)))))
SERPENTE27-01-2006 13:04:49 // 747
Zöld tészta:liszt + víz + spenot.....az olaszoknál színezik a tésztákat, természetes alapanyagokkal.....ez normális:)De ezek általában többe kerülnek mint mezei sárgás társaik:)
csocsi27-01-2006 12:57:21 // 746
Ha ilyenn vendégek járnak arra, akkor nem csoda :-)))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.