Forum >> Forma-1
Satti10-10-2007 11:30:32 // 33942
MS-nél annyi volt a külőnbség, hogy az első két kereke a pályán volt, és 3 ember símán visszatolta a pályára.
Mike.10-10-2007 11:28:33 // 33941
Most nem fogom végignézni, az összes ilyen esetet, de ha csak MS ominózus visszatolását vesszük, akkor ott is volt 1-2 perc amíg visszalökték.
Szóval volt ilyen eddig is csak most mivel megint Hamiltonról van szó ezért fefújják.
Szóval volt ilyen eddig is csak most mivel megint Hamiltonról van szó ezért fefújják.
Satti10-10-2007 11:23:54 // 33940
Ja, lesz kavarás rendesen!:-)
Mike.10-10-2007 11:22:53 // 33939
De legalább te bevallod! Már ez is valami! :-)
Ferke10-10-2007 11:16:55 // 33938
Alonsot nagyon várják a Renault-nál.
Nagyon durva lesz ez a leigazolási dömping az utolsó futamra!:)))
Nagyon durva lesz ez a leigazolási dömping az utolsó futamra!:)))
Satti10-10-2007 10:42:57 // 33937
Úgy tudom a BMW az saját mocit használ.
Don Gombóc10-10-2007 10:26:51 // 33936
Nem lesz semmi már ezekből a vizsgálatokból. Túl erős az a nyomás amit a FIA kap az autólobbiktól. Meg hát a csillagos márkának nagy az ereje. :) Igaz teljesen magánfejlesztésű motort azt még nem tudnak csinálni F1-be. Vajon a BMW és Merci motorokat még független barkácsműhelyekben csinálják Angliában? Vagy ezek már echte űberfasza saját öntvények? :)
Satti10-10-2007 10:04:12 // 33935
Kazes☻10-10-2007 09:44:34 // 33934
Pl. Ralfi is azonnal kiugrott, amint észlelte, hogy GAME OVER! :-) Ahogy eddig tapasztaltam eléggé belátóak a pilóták, ezért a nagy felhorkanás Hamiltonra.
Satti10-10-2007 09:43:34 // 33933
Azt már elkönyveltem, hoigy nem lesz meg, csak vhol legbelűl még remélek kicsit, de az is elég lesz, ha Kimi megnyeri a brazil futamot:-)
Satti10-10-2007 09:42:20 // 33932
Azt nem tudom, hogy lesz e normális tv, csak remélem:-)
Don Gombóc10-10-2007 09:36:04 // 33931
Ott nem látja senki a sírást ha bukjuk a vb címet. :)
Grando10-10-2007 09:35:14 // 33930
Sejtettem, hogy azért hagy ennyire hidegen a dolog, mert neked vmi már van intézve... :DDD
Satti10-10-2007 09:30:58 // 33929
Mi meg ott alszunk, de csak akkor ha lesz tv:-))
Grando10-10-2007 09:28:09 // 33928
Ehhh! Majd biztosan felvételről nézem meg az utolsó futamot! :)))
Satti10-10-2007 09:26:36 // 33927
Nem hiszem, hogy azon a szinten már ez lenne az öröm fő oka:-))
Vili10-10-2007 09:23:49 // 33926
Igazad van Satti!!
Sosem fogjuk látni mikor ül a gép elött nézi a számláját és kélyesen vigyorog,jól van ezt is hozzáírták:-))))))))))
Sosem fogjuk látni mikor ül a gép elött nézi a számláját és kélyesen vigyorog,jól van ezt is hozzáírták:-))))))))))
Satti10-10-2007 09:23:23 // 33925
Vagy felveszed:-)
Grando10-10-2007 09:21:42 // 33924
Apropó futamnézés:
Vazze! Most esett le, hogy 21-én vasárnap lesz ugyebár az utolsó futam. Nekünk meg Kaposújlakon van jelenésünk. Minimum este 6-ig haza kell majd érnünk! Érdekes lesz... :DDD
Vazze! Most esett le, hogy 21-én vasárnap lesz ugyebár az utolsó futam. Nekünk meg Kaposújlakon van jelenésünk. Minimum este 6-ig haza kell majd érnünk! Érdekes lesz... :DDD
Satti10-10-2007 09:16:31 // 33923
Sztem az igazi örömöt azt soha nem láthatjuk, az a futam után a szűkebb körben jőhet elő, vagy mikor este közösen megünneplik az eredményt:-)
Vili10-10-2007 09:16:22 // 33922
Szerintem a box-ból szóltak,hogy maradjon és várja meg kitolják!!!!!!!
Jól lehetett látni ahogy a csapatfőönök imitálta a monitor előtt,hogy hogy is kell ezt csinálni!!!!!!!!
Jól lehetett látni ahogy a csapatfőönök imitálta a monitor előtt,hogy hogy is kell ezt csinálni!!!!!!!!
someq-14710-10-2007 09:15:09 // 33921
:-))))) nagyon jót tesz neki hogy a ferrari!!!
lasssan azért megtanúl örülni is a sikereknek!!! pl még soha nem látttam annyira örülni mint a Spa-i verseny után!!!!:-))))
lasssan azért megtanúl örülni is a sikereknek!!! pl még soha nem látttam annyira örülni mint a Spa-i verseny után!!!!:-))))
Satti10-10-2007 09:11:18 // 33920
Bárki bulizik ugyanannyit mint ő, ez is egy kicsit már túl van lihegve, mert ezek a nagy bulik inkább néhány éve voltak jellemzőek, mostanában abszolút nem hallani ilyenekről, inkább bulis versenyeken vesz részt, az pedig sztem inkább jópofa dolog, mint pl. a motoros szán verseny, vagy a motorcsónak verseny a gorilla jelmezben!:-)
Satti10-10-2007 09:08:43 // 33919
Veszélyes helyen nem lehet két percig ülni az autóban, arra várva, hogy majd kitolják, közvetlenül a boxbejáratnál, ami még vizes is volt, elég veszélyes dolog volt ez, főleg a pályamunkásokra nézve.
Az már az elején rögtön látszott, hogy teljesen felhasalt a gép, a kerekek a levegőben forogtak, esély sem volt a kitolására.
Az már az elején rögtön látszott, hogy teljesen felhasalt a gép, a kerekek a levegőben forogtak, esély sem volt a kitolására.
someq-14710-10-2007 09:08:13 // 33918
igaz szereti az alkoholt de ez legyen a legnagyobb bűne!!!
ha bele gondolok hogy én annyi idősen hogy viselkedtem és mennyit itttam akkor Ő hozzám képest egy antialkoholista:-))))))
ha bele gondolok hogy én annyi idősen hogy viselkedtem és mennyit itttam akkor Ő hozzám képest egy antialkoholista:-))))))
someq-14710-10-2007 09:05:58 // 33917
én nem errre gondoltam!!!!
az tény hogy a vezetési tudás a legfontosabbb és nem az hogy ki hogyan nyílatkozik! De ..... ha valaki ezt nem tudja kezelni akkor nem való a forma 1-be. és különben is mi az hogy jövőre nem vállalja a versenyzést?????? EZZEL MOST FENYEGETŐZIK???? MIÉRT???? ha nem Ő akkor lesz helyette más senki sem pótolhatattlan!!!
Én tartom azt hogy ha Rosberg ült volna a szürke csillagba akkor most Ő is ugyanilyen jól megálllta volna a helyét!!!
MAjd kiváncsi leszek, hogy 1-2 év múlva amikor a szürke csilllllaggg rosszabb lesz (mert az bíztos hogy nem lehet mindig a csúcson maradni) akkor azt hogyan fogja feldolgozni a kis csokifiúúúúú!!
Pl:l ott van a honda!!! és buton!!!!
Szerintem egy picit elszaladt a lovacska a csokifiúval, de majd a bilibe ér a keze!!!:-)))
az tény hogy a vezetési tudás a legfontosabbb és nem az hogy ki hogyan nyílatkozik! De ..... ha valaki ezt nem tudja kezelni akkor nem való a forma 1-be. és különben is mi az hogy jövőre nem vállalja a versenyzést?????? EZZEL MOST FENYEGETŐZIK???? MIÉRT???? ha nem Ő akkor lesz helyette más senki sem pótolhatattlan!!!
Én tartom azt hogy ha Rosberg ült volna a szürke csillagba akkor most Ő is ugyanilyen jól megálllta volna a helyét!!!
MAjd kiváncsi leszek, hogy 1-2 év múlva amikor a szürke csilllllaggg rosszabb lesz (mert az bíztos hogy nem lehet mindig a csúcson maradni) akkor azt hogyan fogja feldolgozni a kis csokifiúúúúú!!
Pl:l ott van a honda!!! és buton!!!!
Szerintem egy picit elszaladt a lovacska a csokifiúval, de majd a bilibe ér a keze!!!:-)))
Satti10-10-2007 09:05:20 // 33916
Érdekes módon Kiminek soha nemn voltak ilyen nyivákolásai, nem sokat beszél, általában fapofát vág, de nem is adott soha támadási felűletet, nem voltak ilyen hülye megnyílatkozásai:-)
Grando10-10-2007 09:02:04 // 33915
Viccelsz? Még szép, hogy ő a szóbanforgó nyuszika a szememben. Nem tud olyat tenni, amire elismerően bólintanék. Mert:
vagy a szabályosság határait súrolgatja
vagy jól szerepel, de akkor rögtön a csaló csapata és az összelopott autójuk jut az eszembe. Meg az összecsalt pontjaik.
Ez az idei évre már csak így marad...
vagy a szabályosság határait súrolgatja
vagy jól szerepel, de akkor rögtön a csaló csapata és az összelopott autójuk jut az eszembe. Meg az összecsalt pontjaik.
Ez az idei évre már csak így marad...
Mike.10-10-2007 08:50:29 // 33914
Nem tudom pontosan, de más pilóta mennyit ül az autóban amikor kicsúszik és esetleg esélyt lát arra, hogy újra versenybe kerüljön!?
Kicsit most úgy érzem, hogy Hamilton a viccbeli nyuszi szerepében van. (Nyuszi és a füstszűrős sapka esete)
Kicsit most úgy érzem, hogy Hamilton a viccbeli nyuszi szerepében van. (Nyuszi és a füstszűrős sapka esete)
Mike.10-10-2007 08:38:52 // 33913
Azért némi igaza csak van!?
Ha ezt nem Hamilton mondta volna te is egyetértenél azzal, hogy ha lehet akkor a vezetési tudás számítson! :-)
Ha ezt nem Hamilton mondta volna te is egyetértenél azzal, hogy ha lehet akkor a vezetési tudás számítson! :-)
Grando10-10-2007 08:26:01 // 33912
Vagyon némi igazságod. ;)
És ismerve az FIA hamiltonhoz való hozzáállását, biztos vagyok benne, hogy megúszta volna. Kár, hogy nem volt kéznél egy traktor vagy egy helikopter... (Bár szerintem inkább a sors szolgáltatott egy pöttynyi igazságot.) :DD
És ismerve az FIA hamiltonhoz való hozzáállását, biztos vagyok benne, hogy megúszta volna. Kár, hogy nem volt kéznél egy traktor vagy egy helikopter... (Bár szerintem inkább a sors szolgáltatott egy pöttynyi igazságot.) :DD
bb1810-10-2007 08:10:11 // 33911
Azért ebben van némi igaza. Ha nem is kell politikusnak lenni, az sem baj, ha kicsit simulékony a modora, de ö egy alkalmazott akinek az a feladata hogy a rá bizott technikábol a lehetö legjobbat hozza ki. Van ott elék léhütö akinek pont a politizálás lenne a dolga. Ha más nem, hát irják meg neki a felszolalásait, vagy legalább állitsanak össze egy listát miket mondhat, azt tanulja be és kész.
Miért ült az autoban ?
Hátha visszatolják és tovább mehet, mert az a néhány pont lehet többet ért volna, mint az hogy megbütetik a berseny után. Ez tiszta ügy. Természetes, hogy a többi csapat, pláne akik mögötte értek volna célba azonnal megovják a dolgot, de esélyes volt az a kis elörelépés. Hogy most erröl megy a vita azért nem értem, mert ha a boxbol azt mondják hogy szálljon ki, megteszi. Ha maga döntött, szerintem jol tette, én sem ugrottam volna ki addig amig van némi esély az ujboli pályára állásra.
Miért ült az autoban ?
Hátha visszatolják és tovább mehet, mert az a néhány pont lehet többet ért volna, mint az hogy megbütetik a berseny után. Ez tiszta ügy. Természetes, hogy a többi csapat, pláne akik mögötte értek volna célba azonnal megovják a dolgot, de esélyes volt az a kis elörelépés. Hogy most erröl megy a vita azért nem értem, mert ha a boxbol azt mondják hogy szálljon ki, megteszi. Ha maga döntött, szerintem jol tette, én sem ugrottam volna ki addig amig van némi esély az ujboli pályára állásra.
someq-14710-10-2007 07:51:56 // 33910
Olyan lassssan telnek a napok:-(((((( még 9 nap és kezdődik a végző összecsapás!
:-))))
Lassan nagyon kezd elegem lennnni a tejcsoki folyamatos siránkozásaiból!!! Nem értem úgy viselkedik mint egy ovodás!!!!!
Most jön ezzel hogy:
Lewis Hamiltonnak, a Forma-1-es világbajnoki pontversenyben vezető brit pilótának elege lett a sorozatot körülvevő légkörből, és elképzelhetőnek tartja, hogy jövőre nem vállalja a vb-szereplést.
"Nagyon utálom, hogy nemcsak versenyeznie, hanem politizálnia is tudnia kell minden versenyzőnek - mondta a McLaren klasszisa az auto motor und sport című lapnak. - Nem tudom, miért fontos, hogy jól és árnyaltan fogalmazzak a legélesebb helyzetekben is. Ha nem a tudás, hanem a diplomáciai képességek alapján ítélnek meg egy versenyzőt, akkor nekem nincs keresnivalóm a Forma-1-ben." (MTI)
nem tudom vajon mi lesz a következő nyafogása?????
:-))))
Lassan nagyon kezd elegem lennnni a tejcsoki folyamatos siránkozásaiból!!! Nem értem úgy viselkedik mint egy ovodás!!!!!
Most jön ezzel hogy:
Lewis Hamiltonnak, a Forma-1-es világbajnoki pontversenyben vezető brit pilótának elege lett a sorozatot körülvevő légkörből, és elképzelhetőnek tartja, hogy jövőre nem vállalja a vb-szereplést.
"Nagyon utálom, hogy nemcsak versenyeznie, hanem politizálnia is tudnia kell minden versenyzőnek - mondta a McLaren klasszisa az auto motor und sport című lapnak. - Nem tudom, miért fontos, hogy jól és árnyaltan fogalmazzak a legélesebb helyzetekben is. Ha nem a tudás, hanem a diplomáciai képességek alapján ítélnek meg egy versenyzőt, akkor nekem nincs keresnivalóm a Forma-1-ben." (MTI)
nem tudom vajon mi lesz a következő nyafogása?????
Johnnyblo09-10-2007 20:23:44 // 33909
Húúúú ki maradt a nem szócska a kölcsönös elől. :-))
HátvédRomeo09-10-2007 20:23:25 // 33908
Nyuszifülek :))
Csinicicák nagyon :)))
Csinicicák nagyon :)))
Zsifi_GTV09-10-2007 20:20:53 // 33907
Szívmelengető képek. :-)))
Johnnyblo09-10-2007 20:14:04 // 33906
Talán csak nem úgy gondolod, hogy az Alfa :-)))))) és a lányok szép sorban? :-DD
Sajnos az ismeretségünk még kölcsönös. :-(
Sajnos az ismeretségünk még kölcsönös. :-(
Grando09-10-2007 20:07:41 // 33905
Ezen a kérdésen magam is elmerengtem. A legjobb megoldás az Alfa és a lyányok kombinációja lenne talán! ;)))
Johnnyblo09-10-2007 20:06:28 // 33904
Melyikre is gondoltál???? :-DD
Grando09-10-2007 20:04:10 // 33903
Az igen! ;)))
Johnnyblo09-10-2007 19:52:27 // 33902
Grando09-10-2007 19:42:25 // 33901
HátvédRomeo09-10-2007 19:17:21 // 33900
Egyet nem tudok, mi a tökömér kell annyiszor visszanézni, mikor cikkben leírják, hogy integet meg 1 perc 50 secig ült a gépben. Ha egy újságíró tudja ezt akkor a FIA is tudja. Szerintem. Nem! Véleményem az, hogy most azon agyalnak, hogy Ecleston kedvencét hogyan büntesék meg, hogy azért bünti is legyen, de ne legyen kemény se a bünti. Kis puncsos Hemi. Berobbant az F-1-be azt körülötte forog a világ!!!
A kis felfedezett. Csalások nélkül sehol se lenne szerintem. Kullogna valahol a középtájékon. Neki alakítják, meg miatta a szabályokat.
A kis felfedezett. Csalások nélkül sehol se lenne szerintem. Kullogna valahol a középtájékon. Neki alakítják, meg miatta a szabályokat.
HátvédRomeo09-10-2007 19:10:19 // 33899
Ezek nagyon emberes reklámok volt!!! Ha ez nem fog meg senkit, akkor semmi. És nem kell ugrabugrálni mint egy hülye pöcsnek.
Ferke09-10-2007 18:01:32 // 33897
Ezeket írják a lapok:
"Nyilvánvaló volt, hogy az autó beragadt a kavicságyba, azonban az FIA szabályait megsértve a pilótafülkében maradt és várt a pályabírók segítségére" – írta a spanyol napilap. "A pálya ezen része pedig veszélyes területnek minősíthető. A pálya mellett volt, az aszfalt a boxutca bejárati ívén vizes volt, és többen is ekkor hajtottak ki száraz gumikért."
"Talán azt gondolta, hogy majd jön egy daru és kiemeli a kavicságyból, ahogy az a Nürburgringen történt. Azonban ez nem történhetett meg, hiszen az Európa Nagydíj után változtattak a szabályokon, és a kavicságyban ragadt versenyzőnek minél előbb el kell hagynia az autóját. Ezt mondja ki a Sportszabályzat 30.13-as cikkelye."
"Hamilton egy perc ötven másodpercig a pilótafülkében ült, és kezeivel jelezte, hogy segítsenek neki visszatérni a pályára. Nem kevesebb, mint hat pályabíró sietett a segítségére, akik életveszélyben voltak, hiszen többen akkor hajtottak ki a boxba."
"Lewis talán azt gondolja, hogy rá más szabályok vonatkoznak. Ugyanez történt egy héttel ezelőtt a Japán Nagydíjon, ahol érdekes vezetett a biztonsági autó mögött. Akkor megúszta, de az FIA újabb vizsgálatot indíthat ellen a Sanghajban történtekért, ha alaposan visszanézi a felvételeket."
"Nyilvánvaló volt, hogy az autó beragadt a kavicságyba, azonban az FIA szabályait megsértve a pilótafülkében maradt és várt a pályabírók segítségére" – írta a spanyol napilap. "A pálya ezen része pedig veszélyes területnek minősíthető. A pálya mellett volt, az aszfalt a boxutca bejárati ívén vizes volt, és többen is ekkor hajtottak ki száraz gumikért."
"Talán azt gondolta, hogy majd jön egy daru és kiemeli a kavicságyból, ahogy az a Nürburgringen történt. Azonban ez nem történhetett meg, hiszen az Európa Nagydíj után változtattak a szabályokon, és a kavicságyban ragadt versenyzőnek minél előbb el kell hagynia az autóját. Ezt mondja ki a Sportszabályzat 30.13-as cikkelye."
"Hamilton egy perc ötven másodpercig a pilótafülkében ült, és kezeivel jelezte, hogy segítsenek neki visszatérni a pályára. Nem kevesebb, mint hat pályabíró sietett a segítségére, akik életveszélyben voltak, hiszen többen akkor hajtottak ki a boxba."
"Lewis talán azt gondolja, hogy rá más szabályok vonatkoznak. Ugyanez történt egy héttel ezelőtt a Japán Nagydíjon, ahol érdekes vezetett a biztonsági autó mögött. Akkor megúszta, de az FIA újabb vizsgálatot indíthat ellen a Sanghajban történtekért, ha alaposan visszanézi a felvételeket."
Ferke09-10-2007 18:01:14 // 33896
A 10 rajthely is talán már elég volna:))
Satti09-10-2007 17:59:35 // 33895
Mondjuk nem engedik őket indulni az utolsó futamon, vagy kapnak 10 rajthelyes bűntetést:-)
Ferke09-10-2007 17:59:08 // 33894
Naaaa?! Még Hamit is megbüntethetik?! Túl sok ideig xarakodott arra várva, hogy megint visszatolják...
Ferke09-10-2007 17:55:34 // 33893
Megint vizsgálódik az FIA a Mekláren ellen?!
Kiváncsi vagyok, hogy milyen büntetést tudnak még kiszabni. Mert Hami pontjait nem veszik el, az tuti.
Kiváncsi vagyok, hogy milyen büntetést tudnak még kiszabni. Mert Hami pontjait nem veszik el, az tuti.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
630
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?