....." valójában remekül kijönnek egymással. Magukban azt gondolhatják: 'Kedvellek, de bárcsak ne lennél ilyen gyors.'"
Vajon ezt miért nem hiszem el?:):):)
Forum >> Forma-1
Ferko19-06-2007 20:56:37 // 25331
Tom1219-06-2007 17:24:45 // 25330
HátvédRomeo19-06-2007 17:17:12 // 25329
Aggódjon, amíg Ferkoval 2-en oda nem állunk a vassal, azt bele nem verjük a betonba, o-100-ra! :-)
De most komolyan: aggódik Dennis, me ha ott kikap, akkor az angolok, beszomorodnak! Csúnyán!
De most komolyan: aggódik Dennis, me ha ott kikap, akkor az angolok, beszomorodnak! Csúnyán!
HátvédRomeo19-06-2007 15:37:42 // 25327
Ebben is igazad van.
Gondoljunk csak a kis Ralf Schumi fiúra. Többször állt a Bátyjával dobogón, most meg örül ha nem dobják ki a verseny végén.
Ez betutható a xar csapatnak is, és kopik a srác is sztem. Belefáradt, hogy nem bírják a jók közé harcolni, már jó pár éve.
Gondoljunk csak a kis Ralf Schumi fiúra. Többször állt a Bátyjával dobogón, most meg örül ha nem dobják ki a verseny végén.
Ez betutható a xar csapatnak is, és kopik a srác is sztem. Belefáradt, hogy nem bírják a jók közé harcolni, már jó pár éve.
HátvédRomeo19-06-2007 15:34:37 // 25325
Én azt mondom Ők 2 futam után úgy verik pofán egymást mint a takony!
Tommi19-06-2007 15:34:16 // 25324
Persze, hogy jó a viszony köztük... Pfff... :))))))))))))) Ők sem gondoljék komolyan :)
HátvédRomeo19-06-2007 15:31:01 // 25323
Hogy fagyott volna le a töke is :-)
mesa19-06-2007 15:26:06 // 25321
jajj, de rosszak vagytok, felvételen épp csak elengedi a letépett sisakrostély felső áttetsző rétegét , amit ti nem láttok ! :DDDD
Satti19-06-2007 15:21:06 // 25320
Azért integetett,mert a kezét is hűtötte!:-))Még ennyit sem tudtok?:-))
Satti19-06-2007 15:20:24 // 25319
Nem is tudom,ennyiből még nem sok mindenre lehet következtetni,ügyes gyerek az biztos,de Kubicától nem jobb sztem.Kubica tavaly rögtön a 3. futamon,és pont Monzában már felállhatott a dobogóra,ami nem rossz teljesítmény,és eddig nem szerepelt rosszul,az meg nyílvánvaló,hogy a tapasztaltabb Heidfeld jobb nála.
HátvédRomeo19-06-2007 15:09:42 // 25318
No meg a hűtéshez nem kell integetni sem!
Ahogy olvastam, ki szoktak lépni, a szélárnyékból egy kicsit hogy szuszogni tudjon a motor frissebb levegőből.
Ez szerintem is duma, " hűtöttem a kocsit" meg huzat leviszi a koszt rólam. :-)
Ahogy olvastam, ki szoktak lépni, a szélárnyékból egy kicsit hogy szuszogni tudjon a motor frissebb levegőből.
Ez szerintem is duma, " hűtöttem a kocsit" meg huzat leviszi a koszt rólam. :-)
mesa19-06-2007 15:01:21 // 25317
OFF
Nem küldtek fiatalokat a frontra. Akkor már Berlint védték a szovjet hadseregtől. Mindenki harcolt, aki nem akart fogságba kerülni. Elég rossz hírük volt az orszoknak, ezért érthető.
ON
Vettel tud annyit mint Kubica. Ez most kiderült tisztán.
Nem küldtek fiatalokat a frontra. Akkor már Berlint védték a szovjet hadseregtől. Mindenki harcolt, aki nem akart fogságba kerülni. Elég rossz hírük volt az orszoknak, ezért érthető.
ON
Vettel tud annyit mint Kubica. Ez most kiderült tisztán.
Tom1219-06-2007 12:33:16 // 25313
Azért azt hozzá kell tenni, hogy ez is, meg Zanardi balesete is /Spa, talán 1993??/, mikor ugyancsak a "kolléga" segítségére sietett, az edzések alatt történt. Külső körülmények hatására versenyt csak 1x "adott fel", Adelaide-ben, mikor annyira szakadt az eső, hogy lehetetlen volt autót vezetni - aztán sokan csatlakoztak mellé és végül le is állították a futamot, míg el nem állt az eső.
A vasárnapi futamhoz csak annyit, hogy "Hülye, aki nem köt gyorsan szerződést Hamiltonnal!" :-D - és tesz alá megfelelő autót, mert azért anélkül ő sem ragyogna ennyire...:-)
Kicsit morbid, de mikor megláttam, hogy a BMW milyen "fiucskát" /Vettel/ küld csatába, a 2. világháború vége ugrott be, mikor már a tizenéveseket is a frontra küldték. Egyébként semmi gond vele, elsőre nagyot alakított, nagyon tehetséges - Lauda is mondta - csak furcsa volt...
A vasárnapi futamhoz csak annyit, hogy "Hülye, aki nem köt gyorsan szerződést Hamiltonnal!" :-D - és tesz alá megfelelő autót, mert azért anélkül ő sem ragyogna ennyire...:-)
Kicsit morbid, de mikor megláttam, hogy a BMW milyen "fiucskát" /Vettel/ küld csatába, a 2. világháború vége ugrott be, mikor már a tizenéveseket is a frontra küldték. Egyébként semmi gond vele, elsőre nagyot alakított, nagyon tehetséges - Lauda is mondta - csak furcsa volt...
Ferke19-06-2007 11:48:26 // 25312
"Majd biztos a rajt előtt elkezd Hamiltonnak mutogatni hogy "anyád" vagy ilyesmi."
Inkább azon csodálkoznék, ha Alonso valamikoris nem integetne valakinek!:))))))
Inkább azon csodálkoznék, ha Alonso valamikoris nem integetne valakinek!:))))))
mesa19-06-2007 09:25:55 // 25311
persze, azért írtam, hogy max 1 autónyi szélességben szoktak kilépni. Ezt MS szinte mindig alkalmazta.
Hülyeség lenn ebelemenni a poros részbe. Ráadásul a célegyenes a legszélesebb része a pályának, egyáűltalán nem lett volna szükség 4 autónyit kiszélesíteni.
Lassan összeomlik a szerencselovag :D
Hülyeség lenn ebelemenni a poros részbe. Ráadásul a célegyenes a legszélesebb része a pályának, egyáűltalán nem lett volna szükség 4 autónyit kiszélesíteni.
Lassan összeomlik a szerencselovag :D
someq-14719-06-2007 09:21:07 // 25310
A dolog szerintem ottt sántít hogy:
Ok én elhiszem hogyhűtésre volt szüksége de akkor sem hiszem hogy ezt pont a pálya porosabbik felén tenné, hisz ott rengeteg a gumidarab és a por ami belerakódik a gumikba és akkor cseszheti a következő 3 körét!!!!!
Ja és ha hűteni akart volna akkor nem hiszem hogy az a 2-3 másodperc amit a pálya jobb oldalán töltött az megoldotta volna a hűtését!!!
Tehát itt nagyon büzlik valami, de szerintem még 3 futam és a két "barát" nem igazán fog barátkozni.
Ok én elhiszem hogyhűtésre volt szüksége de akkor sem hiszem hogy ezt pont a pálya porosabbik felén tenné, hisz ott rengeteg a gumidarab és a por ami belerakódik a gumikba és akkor cseszheti a következő 3 körét!!!!!
Ja és ha hűteni akart volna akkor nem hiszem hogy az a 2-3 másodperc amit a pálya jobb oldalán töltött az megoldotta volna a hűtését!!!
Tehát itt nagyon büzlik valami, de szerintem még 3 futam és a két "barát" nem igazán fog barátkozni.
mesa19-06-2007 09:02:43 // 25309
Igen, abban van valami, ahogy kirántotta a kocsit a palánkban, azt semmi nem magyarázza.
Felesleges utólag olyan kamu dumát levágni, hogy a hűtés miatt... Olyankor szoktak egy-egy másodperce egy autónyi szélességben az ideális mellett futni, de nem egy célegyen széltényi távolságot kiugrani ! Biztos hogy ideges volt a kis spanyol bika.
Felesleges utólag olyan kamu dumát levágni, hogy a hűtés miatt... Olyankor szoktak egy-egy másodperce egy autónyi szélességben az ideális mellett futni, de nem egy célegyen széltényi távolságot kiugrani ! Biztos hogy ideges volt a kis spanyol bika.
prooF_7518-06-2007 18:34:06 // 25308
Szerintem meg eléggé felfújták ezt a cikket, meg mindenbe belemagyarázták hogy Alonso milyen idegtopi. Abszolut érthető hogy szélárnyékban kisebb a hűtés, meg a mindenféle cuccosok amik levállnak az előtte lévő autójáról, azok rajta fognak landolni. Mondjuk azt én se értem hogy ez miért készteti rá h kijöjjön szélárnyékból, de a melegedés miatt teljesen jogos.
Az meg hogy: Azonban nem árt felfigyelnünk arra, hogy Alonso nem nevezte néven Hamiltont - "a másik autó", egy teljesen elhanyagolható kis részlet, az angol szövegben lehet hogy nem is így hangzott, szóval ez abszolut szőrszálhasogatás, belemagyarázás.
Meg azon a képen is, mi látszik? valamiért nem a kormányon van a jobb keze, na és? Majd biztos a rajt előtt elkezd Hamiltonnak mutogatni hogy "anyád" vagy ilyesmi... elég blikk-szintű ez a cikk.:(
Persze ettől függetlenül biztos már tele van a hócipője a brit sráccal, és lehet h feszültebb is, de ezt a cikkben leírtak aligha támasztják alá, szerintem.
Az meg hogy: Azonban nem árt felfigyelnünk arra, hogy Alonso nem nevezte néven Hamiltont - "a másik autó", egy teljesen elhanyagolható kis részlet, az angol szövegben lehet hogy nem is így hangzott, szóval ez abszolut szőrszálhasogatás, belemagyarázás.
Meg azon a képen is, mi látszik? valamiért nem a kormányon van a jobb keze, na és? Majd biztos a rajt előtt elkezd Hamiltonnak mutogatni hogy "anyád" vagy ilyesmi... elég blikk-szintű ez a cikk.:(
Persze ettől függetlenül biztos már tele van a hócipője a brit sráccal, és lehet h feszültebb is, de ezt a cikkben leírtak aligha támasztják alá, szerintem.
HátvédRomeo18-06-2007 16:28:01 // 25307
Komolyan, honnét szalajtották az Alulszuszogót?
Mit képzel magáról? Nem akkora legenda, és tehetség, hogy játszon az F-1ben mindenkivel, mint a rongy babával!
Megjegyzem az akkora legendák és tehetségek nem is játszanak, senkivel!
Mit képzel magáról? Nem akkora legenda, és tehetség, hogy játszon az F-1ben mindenkivel, mint a rongy babával!
Megjegyzem az akkora legendák és tehetségek nem is játszanak, senkivel!
Satti18-06-2007 16:06:59 // 25306
Most meg mi a bajod?:-))Ez teljesen érthető!:-))
Aki gyanús az nem gyanús,aki nem gyanús,az gyanús!:-)))
Aki gyanús az nem gyanús,aki nem gyanús,az gyanús!:-)))
HátvédRomeo18-06-2007 16:06:55 // 25305
Pedig az angol nyelvben nem nehéz a tagadó szócskát megkülönböztetni.
"Not" Az újságíroknak hadd üzenjem innét! Az üziért vállalom a felelősséget! Azt hiszem nem sértő!
"Not" Az újságíroknak hadd üzenjem innét! Az üziért vállalom a felelősséget! Azt hiszem nem sértő!
Satti18-06-2007 16:04:21 // 25304
Ez így elég érdekes,megy a magyarázkodás.Nem tudom miért jó ez így nekik,vezetnek kényelmesen,nem kéne ilyen xarságokkal foglalkozni.
someq-14718-06-2007 15:51:29 // 25303
Az Alfonsóóóóó gyerek egyre nehezebben viseli hogy nem minden úgy van ahogyan azt Ő szeretné!!!!! És talán ez lesz a szerencsénk!!!!!!!( mármint a ferrarinak):-)))
KLIKKKKKK
KLIKKKKKK
Ferke18-06-2007 15:37:10 // 25302
Na, a magyar portálokra jellemzően:
a5 : Felipe Massa: (3) "Nem lehetünk elégedettek a 3. hellyel."
formula.hu: Felipe Massa: "Elégedettek vagyunk a harmadik hellyel."
Ez elég röhejes...:(
a5 : Felipe Massa: (3) "Nem lehetünk elégedettek a 3. hellyel."
formula.hu: Felipe Massa: "Elégedettek vagyunk a harmadik hellyel."
Ez elég röhejes...:(
HátvédRomeo18-06-2007 15:21:33 // 25301
Gondolom arra is emlékszel, hogy a sajtótól mit kapott ezért? Hozzáteszem, Ő csak első akart lenni és semi sportszerűtlenséget nem csinált.
Az akkori sajtó szerint, "folyamatosan Mansell előtt kacsázott, hogy ne tudjon előzni, sportszerűtlenül."
A normális ember szerint meg tök lejött, hogy az egyenesekben kissé elnyúlott, a kanyarokban pedig minél szűkebb íveket lépett a fizika törvényei szerint, hogy kevesebb utat keljen megtenni ugyanannyi sebességgel. Ebben semmi sport szerűtlenség nem volt. Mansell miért nem előzte meg? Mert nem volt annyi bene és a verdába se!
Az akkori sajtó szerint, "folyamatosan Mansell előtt kacsázott, hogy ne tudjon előzni, sportszerűtlenül."
A normális ember szerint meg tök lejött, hogy az egyenesekben kissé elnyúlott, a kanyarokban pedig minél szűkebb íveket lépett a fizika törvényei szerint, hogy kevesebb utat keljen megtenni ugyanannyi sebességgel. Ebben semmi sport szerűtlenség nem volt. Mansell miért nem előzte meg? Mert nem volt annyi bene és a verdába se!
HátvédRomeo18-06-2007 15:09:38 // 25300
Ezér volt nekem nagy kedvencem, mert ha kellett bárki beelőzött, ha kellett bunkó volt, de ha baj történt az elsők között segített!!!
ISTEN nyugtassa!!! Igazi sztár és versenyző volt. Kár érte, így van!!!
Hiába lettem utána Schumi szurkoló, most pedig Kimi.
Nekem mindíg Ő lesz a nagy kedvenc, legenda!!!
ISTEN nyugtassa!!! Igazi sztár és versenyző volt. Kár érte, így van!!!
Hiába lettem utána Schumi szurkoló, most pedig Kimi.
Nekem mindíg Ő lesz a nagy kedvenc, legenda!!!
Ferko18-06-2007 14:29:27 // 25298
Hmmmmm, fájn! :):):):):)
Satti18-06-2007 14:27:09 // 25297
Satti18-06-2007 14:23:18 // 25296
Sztem felesleges kakaskodásba nem akartak belemenni,nem jól jött volna ki,ha bármi gubanc lett volna belőle.
Jó volt ez így,végre volt verseny.
Jó volt ez így,végre volt verseny.
mesa18-06-2007 14:08:42 // 25295
Pl. hogy egy Massát sem képes megelőzni :P :DDDD
most ez olyan jól jött, ki :)))
Egyébként, ha nem bambul el -szokásához híven- a rajtnál, akkor akár harmadik is lehetett volna.
Sajnos a Mekik az új oldalszárnyakkal, meg orrkúppal most nagyon a mezőny fölé nőttek.
most ez olyan jól jött, ki :)))
Egyébként, ha nem bambul el -szokásához híven- a rajtnál, akkor akár harmadik is lehetett volna.
Sajnos a Mekik az új oldalszárnyakkal, meg orrkúppal most nagyon a mezőny fölé nőttek.
mesa18-06-2007 13:55:25 // 25294
Raikönnen végre mutatott valamit. ;)
mesa18-06-2007 13:54:24 // 25293
Most nem azért, de a Mercik baromira nem a pénz miatt lettek jók !
Szerinted a DC-nek nem volt zsetonja a fejlesztésekre és csak azt dobta meg őket, hogy a sétálóbácsi helyett egy teflonos cég a főszponzor ???
Ezt komolyan gondolod, hogy bármelyik gyártó nem lenne képes saját zsebből finanszírozni az autóversenyét ?
Vicces. Nézd meg a Hondát. Gyakorlatilag csupasz az autójuk.
És a motor meg egyébként is a tavalyi, arra nem kellett áldozni, idén először!
Szerinted a DC-nek nem volt zsetonja a fejlesztésekre és csak azt dobta meg őket, hogy a sétálóbácsi helyett egy teflonos cég a főszponzor ???
Ezt komolyan gondolod, hogy bármelyik gyártó nem lenne képes saját zsebből finanszírozni az autóversenyét ?
Vicces. Nézd meg a Hondát. Gyakorlatilag csupasz az autójuk.
És a motor meg egyébként is a tavalyi, arra nem kellett áldozni, idén először!
Satti18-06-2007 13:26:30 // 25292
Még egy Senna felvétel,ahol az első körben rögtön 5-öt előzőtt,ráadásul esőben! Klikk.
Satti18-06-2007 13:15:31 // 25291
Satti18-06-2007 13:12:55 // 25290
Igen,ezt már én is láttam,ez egy időmérőn volt,kőzvetlenül Senna előtt tőrtént,és mint egy későbbi riportban el is mondta,ez teljesen természetes volt,hogy azonnal odarohant,hátha kell segíteni.
Atesz198718-06-2007 13:02:25 // 25289
Satti18-06-2007 10:09:38 // 25288
Hello srácok.
Tegnap nem voltam itt,nyugodtan akartam nézni a futamot:-)
Vissza nem olvastam,most sem időm,sem türelmem nincs hozzá,majd vmikor később,most csak gyorsan leírnám a saját gondolataim.
Az eredménynek sajnos persze nem örülök,de ez várható volt,a Mclareneket ebben az évben nem lehet majd megfogni,hacsak nem tőrténik velük vmi csúfság,akkor idén tarolni fognak,úgy mint eddig is,ráadásul Hamilton egyszerűen zseniális,a szerencse mellé,még rendkívűli csodagyerek is.
Aminek végre örültem,hogy volt igazi verseny,nem érheti szó a ház elejét,végre Kimi is úgy ment ahogy kell,igaz a rajt el lett cseszve,bár az nagy mértékben köszönhető a keményebb keverékű guminak,mert az első 6-ból csak neki volt fennt olyan,de most végig úgy nyomta,ahogy illik,ahogyasn Heidfeldet is lenyomta a célegyenesben,az már az igazi klasszikus szép előzés volt,és tul.képpen végig,főleg a futam második részében gyorsabb volt mint Massa,a verseny leggyorsabb körét is Kimi futotta,ez talán lehet egy kis vígasz,de mint mondtam,főleg annak örültem,hogy most volt verseny,jól mentek a fiúk,csak sajnos idén a Mclaren nagyon betalált,amennyiben ilyen egyenletes jó teljesítményt nyújtanak a hátralévő 10 futamon,egyértelműen az idei év az ővék lesz.Már most sok sztem a 35 pont előnyük,meg azt hiszem Alonsonak is nagyon fel kell kötnie a gatyát,mert már ő is 10 ponttal van Hami mögött,már azt is nehéz lesz behozni.
Mindenesetre bizakodjunk,hogy lesz még olyan futam,ahol mindkét Ferrari veresenyző feláll a dobogóra,de sztem egy Mclarenes az mindig lesz ott,most ez van,nincs mit tenni.
Tegnap nem voltam itt,nyugodtan akartam nézni a futamot:-)
Vissza nem olvastam,most sem időm,sem türelmem nincs hozzá,majd vmikor később,most csak gyorsan leírnám a saját gondolataim.
Az eredménynek sajnos persze nem örülök,de ez várható volt,a Mclareneket ebben az évben nem lehet majd megfogni,hacsak nem tőrténik velük vmi csúfság,akkor idén tarolni fognak,úgy mint eddig is,ráadásul Hamilton egyszerűen zseniális,a szerencse mellé,még rendkívűli csodagyerek is.
Aminek végre örültem,hogy volt igazi verseny,nem érheti szó a ház elejét,végre Kimi is úgy ment ahogy kell,igaz a rajt el lett cseszve,bár az nagy mértékben köszönhető a keményebb keverékű guminak,mert az első 6-ból csak neki volt fennt olyan,de most végig úgy nyomta,ahogy illik,ahogyasn Heidfeldet is lenyomta a célegyenesben,az már az igazi klasszikus szép előzés volt,és tul.képpen végig,főleg a futam második részében gyorsabb volt mint Massa,a verseny leggyorsabb körét is Kimi futotta,ez talán lehet egy kis vígasz,de mint mondtam,főleg annak örültem,hogy most volt verseny,jól mentek a fiúk,csak sajnos idén a Mclaren nagyon betalált,amennyiben ilyen egyenletes jó teljesítményt nyújtanak a hátralévő 10 futamon,egyértelműen az idei év az ővék lesz.Már most sok sztem a 35 pont előnyük,meg azt hiszem Alonsonak is nagyon fel kell kötnie a gatyát,mert már ő is 10 ponttal van Hami mögött,már azt is nehéz lesz behozni.
Mindenesetre bizakodjunk,hogy lesz még olyan futam,ahol mindkét Ferrari veresenyző feláll a dobogóra,de sztem egy Mclarenes az mindig lesz ott,most ez van,nincs mit tenni.
HátvédRomeo17-06-2007 23:29:37 // 25286
Köszönjük szépen :)
Nekem kopott a töri tudásom, néha eszembe kell juttatni :)))
Nekem kopott a töri tudásom, néha eszembe kell juttatni :)))
Iniezione17-06-2007 23:29:08 // 25285
ALFA nélkül semmi sincs:))
Grando17-06-2007 23:27:02 // 25283
Na. Erre céloztam, hogy majd vki, aki keni a témát segít nekünk! Köszi! ;)))))
Tommi17-06-2007 23:24:49 // 25282
Röviden az Alfa-Ferrari összefonódásról, unalomig ismert történet :)
Enzo Ferrari az Alfa versenyzőjeként kezdte, majd rájött, hogy neki inkább az autók felkészítése és a csapat körüli munkák fekszenek jobban... Miután abbahagyta a versenyzést, Alfákat készített fel futamokra, majd a II. vh után Alfa-alapokon kezdte csinálni az első Ferrarikat, tehát gyakorlatilag "belőlünk" nőtte ki magát a Ferrari :)
Enzo Ferrari az Alfa versenyzőjeként kezdte, majd rájött, hogy neki inkább az autók felkészítése és a csapat körüli munkák fekszenek jobban... Miután abbahagyta a versenyzést, Alfákat készített fel futamokra, majd a II. vh után Alfa-alapokon kezdte csinálni az első Ferrarikat, tehát gyakorlatilag "belőlünk" nőtte ki magát a Ferrari :)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
463
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?