Forum >> Forma-1
Andy26-10-2010 18:02:22 // 91481
Csúnya, gonosz Tommi! Mit nem csinálsz! :D :D
Gerion26-10-2010 17:47:55 // 91480
Tényleg ne már.... Oké, kalózmásolt filmek, zene ne itt cserélődjön, de azért a Forma-1 talán nem az...
Tommi26-10-2010 17:19:15 // 91479
Köszönöm a rugalmas hozzáállást, rengetegen kérték tőlem ezeket a videokat és másképp elég nehéz lenne eljuttatni mindenkihez, egyenként DVD-re írni, postázni, stb... Egyébként pár naponta cserélni szoktam őket, így max 2 hét és a végére érünk az egésznek, semmi nem marad fent utána.
De ha ez ekkora óriási problémát jelent Nektek, hogy arra használjuk, amire való (egymással ezt-azt megosztani) és 1-2 gigával több van fent pár napig, akkor töröljétek...
De ha ez ekkora óriási problémát jelent Nektek, hogy arra használjuk, amire való (egymással ezt-azt megosztani) és 1-2 gigával több van fent pár napig, akkor töröljétek...
Gerion26-10-2010 16:46:19 // 91478
"Valóban úgy tűnik, de én sem feltételeznék róla akkora ökörséget, hogy szándékosan visszaterelné az autót a forgalomba."
Én sem tételezem fel róla, hogy direkt sodorja életveszélybe magát.
Persze Senna is direkt nekiment Prostnak, Schumacher is Villeneuve-nek és hasonlók....
Én sem tételezem fel róla, hogy direkt sodorja életveszélybe magát.
Persze Senna is direkt nekiment Prostnak, Schumacher is Villeneuve-nek és hasonlók....
Alfa Amore26-10-2010 15:14:02 // 91477
Az Alfa Amore FTP-jét csak a találkozók kapcsolódó videók feltöltésére használhatjátok, ezért kérlek azonnal töröld a feltöltött videókat! Ha nem teszed meg, megtesszük mi.
Xixo26-10-2010 14:33:50 // 91476
Beteg vagy! :))
De most direkt megnéztem megint és még mindig ugyan azt látom! :)
De most direkt megnéztem megint és még mindig ugyan azt látom! :)
Xixo26-10-2010 14:32:33 // 91475
Tényleg nézzétek meg jobb minőségben!
Grando26-10-2010 14:32:15 // 91474
Erhard 242 (Pure Energy)26-10-2010 14:27:28 // 91473
így van mikor a pálya közepén van akkor nyúl ismét bele a kormányba....
Xixo26-10-2010 14:18:34 // 91472
Elég rossz minőségű ez a felvétel. Itthon a felvevőről végigkockázva az látszott, amit már le is írtam...
Tommi26-10-2010 14:14:28 // 91471
Közben felért a harmadik rész is, úgyhogy az 1982/83/84 évadok teljes egészében elérhetőek. Hétvégéig lesznek fent, akkor fogok "cserélni".
Jó töltögetést :)
Jó töltögetést :)
Tommi26-10-2010 14:08:36 // 91470
Az Amore FTP-re teszem fel őket, "hármas" pakkokban, vagyis három évadonként.
Az "Alfa Amore" nevű "felhasználó" oldalán ott van az azonosító és a jelszó, azzal tudsz csatlakozni az FTP-hez és a könyvtáramban vannak.
Az "Alfa Amore" nevű "felhasználó" oldalán ott van az azonosító és a jelszó, azzal tudsz csatlakozni az FTP-hez és a könyvtáramban vannak.
Grando26-10-2010 14:07:12 // 91469
Valóban úgy tűnik, de én sem feltételeznék róla akkora ökörséget, hogy szándékosan visszaterelné az autót a forgalomba. Kemény csávó, de azért ilyet... csak nem...
A belső kamerás felvételen látszik, hogy a falba csapódás előtt - ahogy kell - elveszi a kezét a kormányról. Azután csak utas volt. Amikor újra a kormányhoz nyúl, akkor már a pálya közepe felé tart, így csak a pálya másik oldala felé volt értelme menekülnie. Félti ő a seggét annyira, hogy ekkora baromságot ne csináljon. Csinált már sokat, na de azért ekkorát... ;)))
A belső kamerás felvételen látszik, hogy a falba csapódás előtt - ahogy kell - elveszi a kezét a kormányról. Azután csak utas volt. Amikor újra a kormányhoz nyúl, akkor már a pálya közepe felé tart, így csak a pálya másik oldala felé volt értelme menekülnie. Félti ő a seggét annyira, hogy ekkora baromságot ne csináljon. Csinált már sokat, na de azért ekkorát... ;)))
Gerion26-10-2010 13:50:39 // 91468
Tommi! Honnan lehet ezt letölteni? Mansell korai futamait szívesen megnézném, pl a 84-es monacoi GP állítólag nagy meccs volt az esőben....
Xixo26-10-2010 13:26:03 // 91467
Ez elég xar felvétel, de a lényeg látszik, az egyenesen a fal mellett elguruló autót kormányozta vissza az útra...
Xixo26-10-2010 13:21:53 // 91466
A lehető legkomolyabban! Nézzétek meg a belsőkamerás felvételből a bukást. Amikor már vízszintesen van a fal mellett, fullra kitekeri a kormányt!!! Az nem lehet véletlen!!!
Mint ahogy a fékezés hiánya se! És akkor még csak egy bal hátsó defektje volt, nem volt agyontörve az autó!
Mint ahogy a fékezés hiánya se! És akkor még csak egy bal hátsó defektje volt, nem volt agyontörve az autó!
Tommi26-10-2010 13:20:25 // 91465
Nem, az majd a következő lesz :)
Kazes☻26-10-2010 12:59:04 // 91464
Maradjon csak ott ahol van! :)
Kazes☻26-10-2010 12:58:14 // 91463
Nem '85/'86/'87? :)
Tommi26-10-2010 12:58:04 // 91462
Hamilton: "Egy karrier úgy is lehet kerek, hogy nem versenyeztél a Ferrari színeiben"
Klikk
ROTFL... :) Szerintem esélye nincs odakerülni és ezzel próbálja magyarázni :)))
Klikk
ROTFL... :) Szerintem esélye nincs odakerülni és ezzel próbálja magyarázni :)))
Tommi26-10-2010 12:56:32 // 91461
Hamilton:
"Jó volt látni a rajongókat itt Koreában, és szintén jó volt látni, hogy tömve voltak a lelátók."
Nem arról volt szó a verseny előtt pár nappal, hogy előzetesen 140 ezer emberre számítottak és végül csak feleannyi jegyet adtak el? Vagy itt is az volt, mint Kínában pár éve, hogy odaültettek pár "hűséges jómunkásembert", hogy tele legyenek a lelátók? :)
"Jó volt látni a rajongókat itt Koreában, és szintén jó volt látni, hogy tömve voltak a lelátók."
Nem arról volt szó a verseny előtt pár nappal, hogy előzetesen 140 ezer emberre számítottak és végül csak feleannyi jegyet adtak el? Vagy itt is az volt, mint Kínában pár éve, hogy odaültettek pár "hűséges jómunkásembert", hogy tele legyenek a lelátók? :)
Tommi26-10-2010 12:52:59 // 91460
Szerintem azt hitte elfér még Webber mögött, aztán mégsem jött össze...
Tommi26-10-2010 12:52:19 // 91459
Most töltöm fel az új adagot, az 1982/83/84 évadokat, kb egy-másfél óra múlva fent lesz.
Igen, a 84-es futamonkénti bontásban van, a régebbiek között nem volt eddig ilyen, de van pár évad, amit így csináltak meg, az okát ne kérdezd :)))
Rendben, a 79-et majd felteszem újra. Másnak is volt vele gondja? Vagy akármelyik másik évaddal? Szóljatok és akkor felteszem újra.
Igen, a 84-es futamonkénti bontásban van, a régebbiek között nem volt eddig ilyen, de van pár évad, amit így csináltak meg, az okát ne kérdezd :)))
Rendben, a 79-et majd felteszem újra. Másnak is volt vele gondja? Vagy akármelyik másik évaddal? Szóljatok és akkor felteszem újra.
Kazes☻26-10-2010 12:42:15 // 91458
Erhard 242 (Pure Energy)26-10-2010 12:19:39 // 91457
a nem kimaradt :)
Kazes☻26-10-2010 12:18:22 // 91456
Kazes☻26-10-2010 12:17:24 // 91455
Megvagyok az F1-el, kicsit fura volt, hogy a '84 versenyenként van, de a lényeg, hogy megvan. :)
Már most szólok, hogy a múltkor a '79 nem akarta magát adni valamiért, úgyhogy az majd újra táblás. :)
Már most szólok, hogy a múltkor a '79 nem akarta magát adni valamiért, úgyhogy az majd újra táblás. :)
Erhard 242 (Pure Energy)26-10-2010 12:11:23 // 91454
ezt Te gondolod komolyan... ez nem dodzsem, gyorsan fűbe lehet harapni, plusz ha volt már baleseted utólag tudod végig követni az eseményeket közben meg csak nézed a filmet :P
Andy26-10-2010 12:09:05 // 91453
Ettől durvább dolgokat is láttunk már. Ha nem direkt csinálta akkor nem értem miért nem lépett a fékre? :))
Satti26-10-2010 12:00:13 // 91452
Azt azért nem hinném, az elég veszélyes játék lenne, vagy kell az összeesküvés elmélet. :-))
Tom1226-10-2010 08:35:53 // 91451
Lehet, de ezt a kis "trükköt", főleg a jelenlegi helyzetben símán megcsinálta volna Vettel is, Alonso is, meg Hamilton is - mindent a pontokért jelszóval...:-)
Azért elég veszélyes manőver volt - ha tényleg így történt, mert úgy is végezhette volna, mint Zanardi, habár ő nem szándékosan csinálta és ahhoz képest ez csak egy "játékbaleset" /kisebb sebesség sebesség/ volt.
Azért elég veszélyes manőver volt - ha tényleg így történt, mert úgy is végezhette volna, mint Zanardi, habár ő nem szándékosan csinálta és ahhoz képest ez csak egy "játékbaleset" /kisebb sebesség sebesség/ volt.
Andy26-10-2010 08:16:58 // 91450
Az biztos, hogy a fékre nem lépett rá. És tuti nem a merga volt útjában! :)))
pb_26-10-2010 07:50:33 // 91449
BNnM is ez mRült fL, hogy alfonzót akarja kiütni.
Xixo26-10-2010 01:24:35 // 91448
Visszanézve a futamot egyre biztosabb vagyok benne, hogy Webber direkt tekerte vissza az autót az útra. Tisztán látszik a belsőkamerás feltételekből!!!
Gerion25-10-2010 18:13:21 // 91447
Jól mondod, régebben nyíltan beszéltek róla. Ma már hivatalosan nincsenek első és másodikszámú pilóták, legalábbis felvállaltan.
Egyébként ha jól emlékszem, anno Senna és Prost viszonya is egy előzetesen lezsírozott csapatutasítás be nem tartásán romlott meg végleg. 88-ban az egyik futam előtt megegyeztek (McLaren mindkettő, 1-2 helyről rajt), hogy a amelyik elsőnek jut az első kanyarhoz, az megy elől és a másik ezután nem támadja. Senna nem tartotta be a megegyezést.
Egyébként ha jól emlékszem, anno Senna és Prost viszonya is egy előzetesen lezsírozott csapatutasítás be nem tartásán romlott meg végleg. 88-ban az egyik futam előtt megegyeztek (McLaren mindkettő, 1-2 helyről rajt), hogy a amelyik elsőnek jut az első kanyarhoz, az megy elől és a másik ezután nem támadja. Senna nem tartotta be a megegyezést.
Tom1225-10-2010 16:58:52 // 91446
Most, hogy egy kicsit visszaolvasgattam, hálát adok a "Magasságosnak", hogy ebből a szópárbajból kimaradtam. :-)
...csak pár gondolat ezzel kapcsolatban:
Ne keressük az igazságot, mert abszolút igazság nincs, esetleg a halál, fizikai értelemben meg valahol atomi szinten, ott tényleg nincs "mellébeszélés". Egyszer, még "naív" koromban mondta egy bírónő, hogy a bíróság se azt a célt szolgálja, hogy igazságot tegyen, hanem azért, hogy annak a javára döntsön, aki bizonyítani tud - jobb esetben.:-)
Ami a csapatsorrendet illeti, az volt is, lesz is, mert CSAPATsorrend, amint már a neve is jelzi, ezért egy csapatban - a tapasztalatok szerint - az az egészségesebb, ha van ilyen sorrend. 10 - 20 - 30 éve még nyíltan beszéltek róla /már az év elején is!/, aztán ugyanúgy, ahogy pár szót azóta, "nem illik" használni, kimaradt a F1-es hivatalos szótárból, aztán látszólag száműzték, de ugyanúgy maradt minden a régiben. Talán jobb is így, nekünk, nézőknek, mert mi lett volna, ha pl. Webbernek már az év elején azt mondták volna, hogy: "Figyusz, Márk, idén téged fogunk nyomni, mint 1-es számú versenyzőt, mert úgyis talán az utolsó lehetőséged, mert "öregecske" vagy, de több a tapasztalatod, mint ennek a Sebestyén gyereknek. Előtte még ott van, szinte az egész F1-es karrierje, lesz még lehetősége bőven, addig is gyakoroljon még egy kicsit."
Talán azért lett volna ez rosszabb nekünk, mert Webber már most VB lenne, nem csak matematikailag, meg elvileg és igazából csak "tét nélküli" futamokat nézhetnénk.
Szóval jól van ez így ahogy van - szerintem...:-)
/...és nem csak a Red Bullal kapcsolatban, az csak példa volt.;-)/
...csak pár gondolat ezzel kapcsolatban:
Ne keressük az igazságot, mert abszolút igazság nincs, esetleg a halál, fizikai értelemben meg valahol atomi szinten, ott tényleg nincs "mellébeszélés". Egyszer, még "naív" koromban mondta egy bírónő, hogy a bíróság se azt a célt szolgálja, hogy igazságot tegyen, hanem azért, hogy annak a javára döntsön, aki bizonyítani tud - jobb esetben.:-)
Ami a csapatsorrendet illeti, az volt is, lesz is, mert CSAPATsorrend, amint már a neve is jelzi, ezért egy csapatban - a tapasztalatok szerint - az az egészségesebb, ha van ilyen sorrend. 10 - 20 - 30 éve még nyíltan beszéltek róla /már az év elején is!/, aztán ugyanúgy, ahogy pár szót azóta, "nem illik" használni, kimaradt a F1-es hivatalos szótárból, aztán látszólag száműzték, de ugyanúgy maradt minden a régiben. Talán jobb is így, nekünk, nézőknek, mert mi lett volna, ha pl. Webbernek már az év elején azt mondták volna, hogy: "Figyusz, Márk, idén téged fogunk nyomni, mint 1-es számú versenyzőt, mert úgyis talán az utolsó lehetőséged, mert "öregecske" vagy, de több a tapasztalatod, mint ennek a Sebestyén gyereknek. Előtte még ott van, szinte az egész F1-es karrierje, lesz még lehetősége bőven, addig is gyakoroljon még egy kicsit."
Talán azért lett volna ez rosszabb nekünk, mert Webber már most VB lenne, nem csak matematikailag, meg elvileg és igazából csak "tét nélküli" futamokat nézhetnénk.
Szóval jól van ez így ahogy van - szerintem...:-)
/...és nem csak a Red Bullal kapcsolatban, az csak példa volt.;-)/
Satti25-10-2010 16:01:11 // 91444
Az egyértelmű, hogy Webber balfax volt, meg egyébként is adta a kislányt, ha rajta múlik, eltörlik a futamot. Magában milyen jót ujjonghatott, mikor 8 körrel a vége előtt Vettel motorja megadta magát.........
Ferke25-10-2010 14:30:51 // 91443
Jujj, nemá, még a nagyon becsületes meki is csapatsorrendezik?
Ez már a véég:)))
Ez már a véég:)))
Ferke25-10-2010 14:23:46 // 91442
Persze. A meki kardoskodott az A1 után leginkább a korrektség mellett, és a Ferrari ellen, mint becsületlovagok (más tészta, hogy eleve a lopós botrány után hogy mernek ilyet)...aztán mikor a Ferrari által szabálymódosítás lett belőle, szintén ők írták alá elsőként:)
Egyiknek sincs vér a pucájában, ez az egész brancs mehetne a levesbe a Ferrari nélkül:)
Egyiknek sincs vér a pucájában, ez az egész brancs mehetne a levesbe a Ferrari nélkül:)
Ferke25-10-2010 14:21:09 // 91441
Natessék, a rohadt csaló redbull is már csapatsorrendezik:)
klikk
Nem értem, miért ez a lihegés...pont én vagyok az, aki legtöbbször ezt "elszenvedtem", mert azért Massanak, és Barichellonak ugyanúgy drukkoltam. De ha a csapatérdek ezt diktálja, akkor ez van.
Te komolyan elhiszed, hogy most a rendbull engedni fogja mondjuk 2x egymás után, hogy vettel-webber sorrend legyen? Mert akkor Alonso a vébé, és a redbull elbukott.
Bazz, ennyire nem lehetsz szemellenzős:)
klikk
Nem értem, miért ez a lihegés...pont én vagyok az, aki legtöbbször ezt "elszenvedtem", mert azért Massanak, és Barichellonak ugyanúgy drukkoltam. De ha a csapatérdek ezt diktálja, akkor ez van.
Te komolyan elhiszed, hogy most a rendbull engedni fogja mondjuk 2x egymás után, hogy vettel-webber sorrend legyen? Mert akkor Alonso a vébé, és a redbull elbukott.
Bazz, ennyire nem lehetsz szemellenzős:)
Gerion25-10-2010 13:53:37 // 91440
Igazad van! Basszus, az nem csapatutasítás, amikor a Red Bulloknál az újabb fejlesztésű szárnyat Vettelke összetörte, erre a csapat elszedte Webberét és átrakta Vettel gépére, Webber meg kapta a régebbit? :) Ez is a verseny eredményét befolyásoló csapatutasítás volt. Vagy Törökországban miért voltak felháborodva, hogy ki nem engedte el a másikat? Csak nem a csapatutasításbeli félreértést nehezményezték? :)
Nagy butaság ha valaki azt gondolja, csapatutasítás = Ferrari. Az ÖSSZES csapatnál van csapatutasítás így vagy úgy. Az F1 csapatsport, ha egyéni versenyre kíváncsi valaki, nézzen atlétikát, ott a 100m-en mindenki magának fut.
Sőt azt mondom, a Ferrarit még tisztelem is azért, hogy őszintén felvállalják, hogy ez egy csapatverseny. Nincs nagy színjáték a csapattagok megelőzésével. Az ominózus osztrák GP sem zavar, mert legalább látta mindenki, hogy a csapatnak kellett Schumacher győzelme, de aznap kivételesen Barrichello volt a gyorsabb. Sokkal jobban zavaró az ellenfelektől a sok álszent nyilatkozat a hockenheimi műbalhéval kapcsolatban.
Nagy butaság ha valaki azt gondolja, csapatutasítás = Ferrari. Az ÖSSZES csapatnál van csapatutasítás így vagy úgy. Az F1 csapatsport, ha egyéni versenyre kíváncsi valaki, nézzen atlétikát, ott a 100m-en mindenki magának fut.
Sőt azt mondom, a Ferrarit még tisztelem is azért, hogy őszintén felvállalják, hogy ez egy csapatverseny. Nincs nagy színjáték a csapattagok megelőzésével. Az ominózus osztrák GP sem zavar, mert legalább látta mindenki, hogy a csapatnak kellett Schumacher győzelme, de aznap kivételesen Barrichello volt a gyorsabb. Sokkal jobban zavaró az ellenfelektől a sok álszent nyilatkozat a hockenheimi műbalhéval kapcsolatban.
Gerion25-10-2010 13:43:15 // 91439
Legyünk igazságosak az ellenféllel szemben is... :) Most Webber csúszott ki, Belgiumban meg Alonso, az esős verseny rizikós.
Selmak25-10-2010 13:25:57 // 91438
Akkor sok A1 ringi elengedést kívánok neked, lehetőleg a neked szimpatikus pilótával mint elszenvedővel. Kiváncsi lennék hogy állna a szád 4-5 után.
Ferke25-10-2010 13:05:32 // 91437
Már olvashatnál a sorok között: most van az, hogy alonso csak egy mázlista, míg raj nem az, mert zsigerbőltudasrác:))
Ferke25-10-2010 13:03:27 // 91436
Hát mert nyert a csaló, a csapatutasításos Ferrari, és egy egyesekben agyvérzéses tüneteket produkál, ami nem baj, mert remélem mindenki megpukkad, amikor meglesz az újabb vb cím:)))
Ez a csapatutasítás körüli hőzöngés is egyébként egy rohadt nagy színjáték, nem értem, miért ez az észjátszás...minden csapatnál megvan, csak van, aki nyíltan vállalja, és egyben hangoztatja+el is éri, hogy töröljék már el ezt a baromságot...jó ki s gumiszabály volt, ha épp fikázni akart a delikvens valakit, csak elő kellett venni a szekrényből.
Egyébként főleg nem értem, hogy most meg már így, hogy eltörölték ezt a baromságot (és egyben be is ismerte mindenki, hogy mekkora baromság volt visszamenőleg is a dolog, nem mellesleg a legtöbb meghunyászkodó és addig hallgató érdekes módon a Ferrari fellépése után tette ezt), ki az a marha, aki a csapatutasításra hivatkozva milyen jogon követel bármilyen retorziót is?!
Na, ez a nem kicsit szemellenzős hozzáállás!:) (ami ebben az országban egyébként teljesen normális, és megszokott, szal nem értem, minek értetlenkedek itt:) )
Ez a csapatutasítás körüli hőzöngés is egyébként egy rohadt nagy színjáték, nem értem, miért ez az észjátszás...minden csapatnál megvan, csak van, aki nyíltan vállalja, és egyben hangoztatja+el is éri, hogy töröljék már el ezt a baromságot...jó ki s gumiszabály volt, ha épp fikázni akart a delikvens valakit, csak elő kellett venni a szekrényből.
Egyébként főleg nem értem, hogy most meg már így, hogy eltörölték ezt a baromságot (és egyben be is ismerte mindenki, hogy mekkora baromság volt visszamenőleg is a dolog, nem mellesleg a legtöbb meghunyászkodó és addig hallgató érdekes módon a Ferrari fellépése után tette ezt), ki az a marha, aki a csapatutasításra hivatkozva milyen jogon követel bármilyen retorziót is?!
Na, ez a nem kicsit szemellenzős hozzáállás!:) (ami ebben az országban egyébként teljesen normális, és megszokott, szal nem értem, minek értetlenkedek itt:) )
Kazes☻25-10-2010 11:53:49 // 91435
Ezen muszáj :DDDDDDDDDDDDDDDDDD! :D
mesa25-10-2010 11:45:52 // 91434
Tegyük gyorsan hozzá, hogy nem egyszerűen kiesett előle a két Red Null, mert Webber csak a maga balfékségének köszönheti a nullázást.
Xixo25-10-2010 11:37:11 // 91433
Naja, most kibe fogunk belekötni? Miről fogunk beszélni két hétig? Hogy keverjük bele Rajt?... :))))
Whiteskull25-10-2010 09:48:46 // 91432
Sattikám! Hétfő van. Ne fárassz! :))))
Elég volt bejönni melózni is. :DDD
Elég volt bejönni melózni is. :DDD
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
574
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?