Ha már itt tartunk, Kimi egyszer volt jobb mindenkinél és a Te logikád szerint az a sok év végi dobogós hely, amit a McLarennel elért, semmit nem ér (ez mondjuk igaz). A kimisták mindig előszeretettel hivatkoznak rá, hogy hányszoros vb lehetne már, ha így meg úgy, csak mindig valami közbejött.
Ez senkit nem érdekel :)
Forum >> Forma-1
Tommi10-12-2009 17:42:05 // 77032
Satti10-12-2009 17:40:20 // 77031
Azért, mert Hakkinen ügyes volt. :-)
Speed10-12-2009 17:36:50 // 77030
Á. Nem tévedtem. Eleve nem tartom Massa fannak. Nem erről van szó. :)
Iniezione10-12-2009 17:35:54 // 77029
Nem véletlen nem ült bele Sumák:))))
Speed10-12-2009 17:33:13 // 77028
Itt a baj. Hogy egy firkásznak adott válaszból levonod a következtetést. És ez ironíával. Erre reagálnak mások ellenszenvesen. Amúgy mindenkivel lehet beszélni. Tudom hogy egy versenyző sokat tud tenni hogy a gép jó legyen. De ha már eleve rossz akkor már Sumi sem tudna mit tenni. Hidd el. Dácsiából nem lesz szallona.
Andy10-12-2009 17:33:09 // 77027
Te abban az hatalmas tévedésben vagy, hogy Grandó óriási Massa fan. Elárulom, hogy nem is! :)) Egyszerűen csak a Ferkát imádja és Massát jobban odavalónak érzi mint rajt. És Alonsot is! De igazán csak a Ferka számít, mint itt nagyon sokunknak!
Én tudom! :)))
Én tudom! :)))
Iniezione10-12-2009 17:32:43 // 77026
De egyszerűbb lenne megfizetni sztem Adriánt és építene egy jó verdát,nem kellene toldozni foltozni ezt a ganét:)))
Iniezione10-12-2009 17:29:06 // 77025
Örülök,hogy azthiszed te érted biztos sokat forogsz az F1 világában:))))De az már egyszer biztos hogy részt vesz valamilyen szinten a versenyző is a fejlesztésekben,csak az a kérdés milyen szinten!A ferrarinál építettek egy nagy kalap szart a kedves mérnök urak és követelték KIMItől,hogy finomhangold már be öcsém:))))Menjenek inkább traktort építeni a Lambo-nál biztos van felvétel:)))
Andy10-12-2009 17:28:23 // 77024
Nem magyarázom el...
Csak azt akartam némi éllel és iróniával érzékeltetni, hogy talán mégsem lehet mindenkivel kommunikálni.
Csak azt akartam némi éllel és iróniával érzékeltetni, hogy talán mégsem lehet mindenkivel kommunikálni.
Speed10-12-2009 17:26:12 // 77023
Hidd el meg fogják ittt magyarázni neked :))
Atesz198710-12-2009 17:22:20 // 77022
Azt elég nehéz lesz megmagyarázni... :)
Speed10-12-2009 17:21:23 // 77021
Ezeket a mérnökök kérdéseire válaszolta? Ugyanmár. Nem gondolod komolyan hogy egy ujságírónak köteles magyarázkodnia. Bocsi, de én már rendőrnek is adtam ilyen értelmes válszt. Ja hogy szerinted ha egy firkász ezt kapja, akkor a mérnök is.
Andy10-12-2009 17:18:52 // 77020
Gyanús volt ideig is, de immáron teljesen világos számomra, hogy te nem érted ezt az egész F1 cirkuszt.
Szerinted a mérnök tervez, a sofőr csak vezet és kész. Elárulom nem így van. A kész autót minden versenyre és körülményre külön állítják be, és ehhez szükség van a pilóták használható észrevételeire. Na ebből rajtól nem sok jutott vissza. (ezért mondták, hogy gond volt a kommunikációval raj és a versenymérnöke között)
Egyébként a fejlesztések is a pilóták észrevételei alapján valósulhatnak meg.
Ha viszont mégis tudod ezt akkor valszeg szándékosan, saját örömödre szítod a hangulatot! :))
Szerinted a mérnök tervez, a sofőr csak vezet és kész. Elárulom nem így van. A kész autót minden versenyre és körülményre külön állítják be, és ehhez szükség van a pilóták használható észrevételeire. Na ebből rajtól nem sok jutott vissza. (ezért mondták, hogy gond volt a kommunikációval raj és a versenymérnöke között)
Egyébként a fejlesztések is a pilóták észrevételei alapján valósulhatnak meg.
Ha viszont mégis tudod ezt akkor valszeg szándékosan, saját örömödre szítod a hangulatot! :))
Speed10-12-2009 17:17:10 // 77019
Egyesek(Grando) azt hiszik hogy ezt mint 100%-osan igaz dolgot írtam. Nem! De akár így is lehetett. Ahogy ellenkezőleg is. De ő ezt biztosan jobban tudja. Eddig legalább is csak fikázott. Érdekes pl. hogy sehol nem írtam olyat hogy "aljas Massa" de ő beleszőtte. Ez kicsit undorít engem. Kértem hogy ha már én nem személyeskedve fikázva írok, akkor ha lehet így reagáljon más is. Szegény nem tud mást okolni a sikertelenségért. Én nem hiszem hogy nem volt tudott dolog Alonzó jövetele. Akkor sem ha bárki 2010-ről beszélt. tudtommal az egész F1 egy nagy taktikáázás. És nem egyszer bizonyult álhírnek az addig 100%-osnak hitt, illetve annak beállított "valóság" Senki nem mondhatja el amit akar a vezetőség beleegyezése nélkűl. Ezt most nem Kimire értem. De sokszor hallotunk más nyilatkozatokat, amik később nem jöttek be.
A lényeg hogy Kimi elment, és így végre a ferka is tud egy jó autót csinálni. Nem lesz aki szabotálja őket :) tulképpen neki kellet volna kimenni a kvalin, és nem Massának, de tudta hogy jön a rugó, és aljas módon előre engedte Massát. Hogy valaki ilyen köcsög legyen.....
Ja. Mi lesz ha jövöre sem lesz meg a VB cím?
A lényeg hogy Kimi elment, és így végre a ferka is tud egy jó autót csinálni. Nem lesz aki szabotálja őket :) tulképpen neki kellet volna kimenni a kvalin, és nem Massának, de tudta hogy jön a rugó, és aljas módon előre engedte Massát. Hogy valaki ilyen köcsög legyen.....
Ja. Mi lesz ha jövöre sem lesz meg a VB cím?
Iniezione10-12-2009 17:11:18 // 77018
KIMInél a 100% az kb más pilótánál 320%!!!!!
Iniezione10-12-2009 17:08:37 // 77017
Az a lényeg,hogy senki nem kérdezi a végén hogy miért lett jobb a másik mert senkit nemérdekel,csakhogy jobb lett-e!!!
Hát igen mindig akad egy finn aki odaér:))))
Hát igen mindig akad egy finn aki odaér:))))
Andy10-12-2009 17:07:00 // 77016
Ezzel kapcsolatban: McLaren. Nem mi találtuk ki, másoknak is szemet szúrt.
Iniezione10-12-2009 17:05:47 // 77015
a mérnököket hagyjuk idén szépen leszerepeltek:)))Nem kérdezősködni kell,hanem autókat alkotni,nempedig elfüstölő,lelkét kilehelő trágyadombokat:)))))
Tommi10-12-2009 17:04:44 // 77014
Tehát a logikád szerint ha én 100 méteren versenyt futok valami világbajnok sprintfutóval tízszer egymás után és ő egyszer megbotlik, én meg győzök, akkor én egyből jobb leszek, mint a világbajnok függetlenül attól, hogy 9x legyőzött? :) Ez finoman szólva is erős csúsztatás.
Eddie meg mire ment a nagy nem hibázásával, mégsem tudott vb-t nyerni, a végén Hakkinen ért oda :)
Eddie meg mire ment a nagy nem hibázásával, mégsem tudott vb-t nyerni, a végén Hakkinen ért oda :)
Iniezione10-12-2009 17:03:03 // 77013
Nem tudom mikor nyilatkozta KIMI,hogy beleszart az egészbe???Szóval addig csak butaságokat hordtok össze,saját agymenések tömkelegét összehozva:)))))
Andy10-12-2009 17:02:49 // 77012
Tudod irigyellek, hogy van kedved válaszolgatni ilyen hosszan. :)) És ilyen jókat!
A kommunikációról meg annyit még, hogy egy hallgatag mókussal aki nem akar semmit mondani (vagy nem tud) elég reménytelen vállalkozás.
Pl:
- Kimi mi a véleményed az autó egyensúlyáról a kettes szektorban?
Válasz 1. -------------------------------- kezdődik a jégkorong.
Válasz 2. -------------------------------- rally
Válasz 3. -------------------------------- hétvégén megyek bulizni, lesz vodka. :))
Na ettől egy páran kilesznek! :))
Pedig a kérdésekre adott válaszokból a mérnökök következtetéseket vontak volna le.
De biztos nem így volt, és mindenki hazudozik a Ferkánál ezzel kapcsolatban.
A kommunikációról meg annyit még, hogy egy hallgatag mókussal aki nem akar semmit mondani (vagy nem tud) elég reménytelen vállalkozás.
Pl:
- Kimi mi a véleményed az autó egyensúlyáról a kettes szektorban?
Válasz 1. -------------------------------- kezdődik a jégkorong.
Válasz 2. -------------------------------- rally
Válasz 3. -------------------------------- hétvégén megyek bulizni, lesz vodka. :))
Na ettől egy páran kilesznek! :))
Pedig a kérdésekre adott válaszokból a mérnökök következtetéseket vontak volna le.
De biztos nem így volt, és mindenki hazudozik a Ferkánál ezzel kapcsolatban.
Grando10-12-2009 16:48:48 // 77011
"...tegyük fel, hogy eldöntött tény volt már tavaly hogy jön Alonso. Akkor érthető ( még ha nem is ismerik el) hogy valaki leszarja hogy mi történik. Ha tudod hogy a munkaadód mást fog felvenni, és téged kirug, te mit tennél? Ha nem így volt, de eleve roszúl fejlesztettek, és ezt már a szezon elején tudni lehetett, akkor megint az van hogy nincs esély nyerni. Küzdhetsz, de minek? Nem hiszem hogy bárki, akinek esélye van, az leszarja a forma 1-et. ..."
Szép hozzáállás, köszönjük.
De ha ez igaz, és tudott mindent előre, akkor hova teszed a "szerződésem van 2010-re"-féle nyilatkozatait? Hazudott volna? Az egész világnak? Az újságíróknak? Sőt nektek, a rajongóinak is?
Vagy inkább igazat mondott, és valóban élt a szerződése 2010-re, azzal a kitétellel, hogy ha nem versenyez 2010-ben, akkor is megkap X összeget? Ennek tudatában lazáskodni megintcsak nem fair dolog. Mert hogy "leszarta", azt ezek szerint te is elismered - és még néhányan a hívei közül. (Másrészt magam is így látom. Sőt, egyesek odáig mennek, hogy nemcsak 2009-ben, hanem már 2008-ban is belexart, hiszen a célját 2007-ben elérte.)
"...Hogy Kimivel nem lehet komunikálni? Mint vendéglátós tudom hogy mindenkivel lehet. Még a segg részeg vendéggel is, ha megfelelő hangnemet megtalálod. Az emberek nem egyformák. De még egy autistával is szót lehet érteni. Csak akarni kell, meg rendelkezni egy kis emberismerettel. ..."
Hát ez aztán a nagyszerű példa. A részegekkel és az autistákkal való kommunikáció. Ne mondd már, hogy szted az ő munkája ezen a szinten mozgott volna! :DD
"... Tudták kit hívnak a csapathoz. Másik hogy Gombos 6 győzelemmel VB lett. Van aki ettől a világ legjobjának tartja. De amikor Kimi szintén 6 győzelemmel lett az, akkor persze csak mázlija volt. Talán nem kéne egyoldalúan itélkezni, és akkor nem lennének megbántva a Kimisták. ..."
Ismét a 6 kisveréb = 6 alma egyenlet. Vagy legyen inkább 6 chivas = 6 ásványvíz. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy Puttony olyan qrvajó, vagy rossz lenne. Egyszerűen csak nem ugyanaz.
"...Bezzeg a Ferrárit nem lehet szídni, mert az itt halálos vétek. Meg sumit sem. Kötelezően el kell fogadi azok véleményét akit fikázzák, sőt le kell borúlni, és bocsánatért esedezni mert valaki esetleg szarnak tartja a ferkát?..."
Olvass vissza. ;))
"...Dehát az utóbbi időben tényleg az. Mint csapat is leszerepelt...."
Az. De ahhoz, hogy leszerepeljen, még ez is kevés. Majd lesz jobb.
"...Ez nem azt jelenti hogy álltalánosan szar, de ezzel a vezetőséggel szerintem nem fognak aratni. Amikor Todt elment és eza senkiházi lett a csapatfőnök, egyértelmű volt hogy változások lesznek. Nem ő hívta ide Kimit, és az ő favoritja Alonso volt...."
Szóval Raj Jean Todt kedvence volt? Ez új.
"...Massát nem lehetett eltávolítani Sumi miatt...."
Hmmm... Most akkor nem Todt fia miatt? Aki egyébként számos más pilótát is futtat. Vagy mert kórházban volt? Mert ilyet is olvashattunk már.
"...De érzésem szerint ő lesz a következő áldozat. Sajnos tavaly nem jött össze neki. Jövőre meg nem ő lesz a csapat favoritja. Sem Alonso nem hülye, sem a sponzora...."
Alonso szponzora a Ferrari szponzora. 2007-ben volt olyan hülye, hogy nem szólt bele, hogy a csokimikit nyomják a mekinél. Sőt volt olyan hülye is, hogy maradt a meki szponzora. De még ennél is rosszabb, hogy az az aljas kis Massa már bekuncsorogta magát hozzájuk. A gokartján már ott virított a santander felirat.
"... Vagy valaki hisz még a mesékben? Ha Sumi mégis versenyezni fog a mercinél, akkor számomra egyértelmű lesz hogy a Ferrari gyengesége miatt nem indúlt el idén. Nehogymá mostanra rendbe jöjjön a nyaka hirtelen...."
Sokminden lehet, ami miatt nem indult el. Leginkább a nyaka miatt. De ezt úgysem hiszi el, aki nem akarja, valszeg még az orvosi leletek láttán sem. Végülis mindegy már. De hogy hirtelen jönne rendbe? Hirtelen egy év alatt (februári bukás, márciusi idénykezdés)? Ez jópofa! :DDD
Szép hozzáállás, köszönjük.
De ha ez igaz, és tudott mindent előre, akkor hova teszed a "szerződésem van 2010-re"-féle nyilatkozatait? Hazudott volna? Az egész világnak? Az újságíróknak? Sőt nektek, a rajongóinak is?
Vagy inkább igazat mondott, és valóban élt a szerződése 2010-re, azzal a kitétellel, hogy ha nem versenyez 2010-ben, akkor is megkap X összeget? Ennek tudatában lazáskodni megintcsak nem fair dolog. Mert hogy "leszarta", azt ezek szerint te is elismered - és még néhányan a hívei közül. (Másrészt magam is így látom. Sőt, egyesek odáig mennek, hogy nemcsak 2009-ben, hanem már 2008-ban is belexart, hiszen a célját 2007-ben elérte.)
"...Hogy Kimivel nem lehet komunikálni? Mint vendéglátós tudom hogy mindenkivel lehet. Még a segg részeg vendéggel is, ha megfelelő hangnemet megtalálod. Az emberek nem egyformák. De még egy autistával is szót lehet érteni. Csak akarni kell, meg rendelkezni egy kis emberismerettel. ..."
Hát ez aztán a nagyszerű példa. A részegekkel és az autistákkal való kommunikáció. Ne mondd már, hogy szted az ő munkája ezen a szinten mozgott volna! :DD
"... Tudták kit hívnak a csapathoz. Másik hogy Gombos 6 győzelemmel VB lett. Van aki ettől a világ legjobjának tartja. De amikor Kimi szintén 6 győzelemmel lett az, akkor persze csak mázlija volt. Talán nem kéne egyoldalúan itélkezni, és akkor nem lennének megbántva a Kimisták. ..."
Ismét a 6 kisveréb = 6 alma egyenlet. Vagy legyen inkább 6 chivas = 6 ásványvíz. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy Puttony olyan qrvajó, vagy rossz lenne. Egyszerűen csak nem ugyanaz.
"...Bezzeg a Ferrárit nem lehet szídni, mert az itt halálos vétek. Meg sumit sem. Kötelezően el kell fogadi azok véleményét akit fikázzák, sőt le kell borúlni, és bocsánatért esedezni mert valaki esetleg szarnak tartja a ferkát?..."
Olvass vissza. ;))
"...Dehát az utóbbi időben tényleg az. Mint csapat is leszerepelt...."
Az. De ahhoz, hogy leszerepeljen, még ez is kevés. Majd lesz jobb.
"...Ez nem azt jelenti hogy álltalánosan szar, de ezzel a vezetőséggel szerintem nem fognak aratni. Amikor Todt elment és eza senkiházi lett a csapatfőnök, egyértelmű volt hogy változások lesznek. Nem ő hívta ide Kimit, és az ő favoritja Alonso volt...."
Szóval Raj Jean Todt kedvence volt? Ez új.
"...Massát nem lehetett eltávolítani Sumi miatt...."
Hmmm... Most akkor nem Todt fia miatt? Aki egyébként számos más pilótát is futtat. Vagy mert kórházban volt? Mert ilyet is olvashattunk már.
"...De érzésem szerint ő lesz a következő áldozat. Sajnos tavaly nem jött össze neki. Jövőre meg nem ő lesz a csapat favoritja. Sem Alonso nem hülye, sem a sponzora...."
Alonso szponzora a Ferrari szponzora. 2007-ben volt olyan hülye, hogy nem szólt bele, hogy a csokimikit nyomják a mekinél. Sőt volt olyan hülye is, hogy maradt a meki szponzora. De még ennél is rosszabb, hogy az az aljas kis Massa már bekuncsorogta magát hozzájuk. A gokartján már ott virított a santander felirat.
"... Vagy valaki hisz még a mesékben? Ha Sumi mégis versenyezni fog a mercinél, akkor számomra egyértelmű lesz hogy a Ferrari gyengesége miatt nem indúlt el idén. Nehogymá mostanra rendbe jöjjön a nyaka hirtelen...."
Sokminden lehet, ami miatt nem indult el. Leginkább a nyaka miatt. De ezt úgysem hiszi el, aki nem akarja, valszeg még az orvosi leletek láttán sem. Végülis mindegy már. De hogy hirtelen jönne rendbe? Hirtelen egy év alatt (februári bukás, márciusi idénykezdés)? Ez jópofa! :DDD
misike7610-12-2009 16:38:01 // 77010
Ej, de tetszetős hsz.
Iniezione10-12-2009 16:32:51 // 77009
Eddie abban az évben jobb volt ez tény:))))Sumák hibázott Eddie nem:)))Ennyi!!!
Satti10-12-2009 16:28:52 // 77008
Elnézést, csak belinkeltem egy friss cikket, nem kell leharapni a fejem, meg magyarázni sem kell. :-)
Iniezione10-12-2009 16:27:51 // 77007
Lemaradtak róla:)))Ha sumákot nem tudják megszerezni akkor jólelqrták:))))
Andy10-12-2009 16:18:19 // 77006
Ha figyeltél volna mindig akkor tudnád, hogy ez a mergások szájából elhangzott! Nem itt találták ki!
Ferke10-12-2009 16:15:37 // 77005
Amit leírtál, azzal kb 90%-ban egyet értek, de bővebben nem tudok most reagálni, mert mé beválik, amit írtál, és frankón kirúg a főnököm:D:D
Atesz198710-12-2009 16:13:27 // 77004
"Valószínű többet kért, mint amennyire taksálják" Ez az összeesküvősdi már unalmas! :P
Buksi10-12-2009 16:08:50 // 77002
Hát így jártak! :-)))
Ferko10-12-2009 16:02:52 // 77001
Happy 77K!
Speed10-12-2009 16:01:28 // 77000
Tényleg nem kötözködés, csak tegyük fel, hogy eldöntött tény volt már tavaly hogy jön Alonso. Akkor érthető ( még ha nem is ismerik el) hogy valaki leszarja hogy mi történik. Ha tudod hogy a munkaadód mást fog felvenni, és téged kirug, te mit tennél? Ha nem így volt, de eleve roszúl fejlesztettek, és ezt már a szezon elején tudni lehetett, akkor megint az van hogy nincs esély nyerni. Küzdhetsz, de minek? Nem hiszem hogy bárki, akinek esélye van, az leszarja a forma 1-et. Egy Boeminek bizonyítania kell, tehát neki a 10.-ik helyért is küzedeni kell!!! Ott van Alonso. Most mindenki tölle várja a menyországot. Pedig az utolsó két szezonban , meglátásom szerint nem igazán volt benn sem sok tűz. Ezen persze lehet vitatkozni. De az egyetlen győzelme sem volt tiszta. Nem fikázom! De nem tudom hogy mi lesz jövőre. A ferrari idei, és tavalyi évét nézve nem sok bíztatót látok. Vajon akkor kit fogtok fikázni? Hogy Kimivel nem lehet komunikálni? Mint vendéglátós tudom hogy mindenkivel lehet. Még a segg részeg vendéggel is, ha megfelelő hangnemet megtalálod. Az emberek nem egyformák. De még egy autistával is szót lehet érteni. Csak akarni kell, meg rendelkezni egy kis emberismerettel. Tudták kit hívnak a csapathoz. Másik hogy Gombos 6 győzelemmel VB lett. Van aki ettől a világ legjobjának tartja. De amikor Kimi szintén 6 győzelemmel lett az, akkor persze csak mázlija volt. Talán nem kéne egyoldalúan itélkezni, és akkor nem lennének megbántva a Kimisták. Bezzeg a Ferrárit nem lehet szídni, mert az itt halálos vétek. Meg sumit sem. Kötelezően el kell fogadi azok véleményét akit fikázzák, sőt le kell borúlni, és bocsánatért esedezni mert valaki esetleg szarnak tartja a ferkát?Dehát az utóbbi időben tényleg az. Mint csapat is leszerepelt. Ez nem azt jelenti hogy álltalánosan szar, de ezzel a vezetőséggel szerintem nem fognak aratni. Amikor Todt elment és eza senkiházi lett a csapatfőnök, egyértelmű volt hogy változások lesznek. Nem ő hívta ide Kimit, és az ő favoritja Alonso volt. Massát nem lehetett eltávolítani Sumi miatt. De érzésem szerint ő lesz a következő áldozat. Sajnos tavaly nem jött össze neki. Jövőre meg nem ő lesz a csapat favoritja. Sem Alonso nem hülye, sem a sponzora. Vagy valaki hisz még a mesékben? Ha Sumi mégis versenyezni fog a mercinél, akkor számomra egyértelmű lesz hogy a Ferrari gyengesége miatt nem indúlt el idén. Nehogymá mostanra rendbe jöjjön a nyaka hirtelen. Ha meg mercis lesz, akkor szerintem Massa nem fogja kihúzni az idényt. Ekkora gerinctelenséget kinézek a mostani vezetésből. Tényleg senkit nem akarok megsérten, Ezért remélem normális lesz mások reakciója.
mesa10-12-2009 15:47:45 // 76999
Tik-tak, tik-tak egyre jár az agyunk :)))
mesa10-12-2009 15:46:59 // 76998
Ja persze, megy a Bizonyítvány magyarázás. :))
Azt meg biztos elfelejtették, mikor kuncsorgott és hájfej Haug kijelentette, hogy hozzájuk ne menjen oda valaki, hogy "Hé, ide a nagy lóvét, mert én vagyok valaki!"
:D
Ez az összesküvősdi már unalmas!
Nem kellett és kész. Valószínű többet kért, mint amennyire taksálják. Ennyi
Azt meg biztos elfelejtették, mikor kuncsorgott és hájfej Haug kijelentette, hogy hozzájuk ne menjen oda valaki, hogy "Hé, ide a nagy lóvét, mert én vagyok valaki!"
:D
Ez az összesküvősdi már unalmas!
Nem kellett és kész. Valószínű többet kért, mint amennyire taksálják. Ennyi
Andy10-12-2009 15:44:00 // 76997
Magyarázom a bizonyítványt tipikus esete.
Ferke10-12-2009 15:01:21 // 76994
Na igen, tőlem ülhet a dalai láma is a Ferrariban, de ha beleteszi a seggét, akkor ne engedjen ki, és ne szarjon az f1-re, hanem 200%-ot hozzon és fejlessze/fejlesztesse azt a kva autót...
Megmondom őszintén, pont innentől kezdte baxni a csőrömet Kimi...Nincs az a pilóta, aki annyira faszacsávó lenne, hogy leszarhassa a Ferrarit!
És valószínűleg a 'középszerű' Massa gyerek ezért vált szimpatikussá többeknek, mert meg tudja becsülni a helyét...lám, még a gyök Alonso is összefossa a bokáját, hogy a Ferrarinál lehessen, még akkor is, amikor xar az autó...
Kimi most a citrommal kiengedhet....Hogy ezt miért nem tette már egy évvel ezelőtt? Azért, mert a hozzáállása kb annyit mutat, hogy ha az első versenyeken nincs jobb autója, mint a többi csapatnak, akkor már le van xarva az egész...ez a legegyszerűbb megoldás. Ha bezzeg a Ferrari mindenkinél jobb lett volna, és megint egy új vb-t szerez, akkor pont 2vb cím lett volna a cél..:)))
Megmondom őszintén, pont innentől kezdte baxni a csőrömet Kimi...Nincs az a pilóta, aki annyira faszacsávó lenne, hogy leszarhassa a Ferrarit!
És valószínűleg a 'középszerű' Massa gyerek ezért vált szimpatikussá többeknek, mert meg tudja becsülni a helyét...lám, még a gyök Alonso is összefossa a bokáját, hogy a Ferrarinál lehessen, még akkor is, amikor xar az autó...
Kimi most a citrommal kiengedhet....Hogy ezt miért nem tette már egy évvel ezelőtt? Azért, mert a hozzáállása kb annyit mutat, hogy ha az első versenyeken nincs jobb autója, mint a többi csapatnak, akkor már le van xarva az egész...ez a legegyszerűbb megoldás. Ha bezzeg a Ferrari mindenkinél jobb lett volna, és megint egy új vb-t szerez, akkor pont 2vb cím lett volna a cél..:)))
Tom1210-12-2009 14:37:24 // 76992
"Nem értem azt sem, hogy miért baj az, ha az ember kienged a VB címe után. Olyan hihetetlen, hogy ezek után szarik a Forma 1-re?"
Tényleg nem azért, mert pont erről a finn "playboy"-ról van szó /nem provokáció, csak, ahogy észrevettem, sokaknak ezért szimpatikus/, de bizony, hihetetlen, vagyis megengedhetetlen, hogy egy PROFI ÉLSPORTOLÓ megengedhesse azt magának, hogy csak úgy "kiengedjen". Engedjen ki novembertől márciusig, vagy nyáron a 4 hetes "szüidőben" /vagy 3? mindegy/ Tévedés ne essék, nem a pénzét irigylem /előre szólok :-)/, de nagyon jól megfizették - fizetik még mindig - neki, hogy azért "ott legyen", ha már volt olyan szerencséje és egy élcsapatba csöppent és szívvel - lélekkel csinálja, amit rábíztak, még, ha már a nehezére is esik.
A másik érdekes dolog, ami ebből a "uborkaszezont kitöltő" vitából nálam "fennakadt a hálón", hogy a drukkerei azt állítják, hogy már "lesz@rta" a F1-et, nem érdekelte, /érdekli/, stb, 2 hozzászólással később meg azt bizonygatják, hogy szívvel - lélekkel nyomta a gépnek, de az a kehes digó bontószökevény nem vette a lapot...:-) Ez azért kicsit ellentmondásos, akármilyen tárgyilagosan veszem a dolgokat...
Tényleg nem azért, mert pont erről a finn "playboy"-ról van szó /nem provokáció, csak, ahogy észrevettem, sokaknak ezért szimpatikus/, de bizony, hihetetlen, vagyis megengedhetetlen, hogy egy PROFI ÉLSPORTOLÓ megengedhesse azt magának, hogy csak úgy "kiengedjen". Engedjen ki novembertől márciusig, vagy nyáron a 4 hetes "szüidőben" /vagy 3? mindegy/ Tévedés ne essék, nem a pénzét irigylem /előre szólok :-)/, de nagyon jól megfizették - fizetik még mindig - neki, hogy azért "ott legyen", ha már volt olyan szerencséje és egy élcsapatba csöppent és szívvel - lélekkel csinálja, amit rábíztak, még, ha már a nehezére is esik.
A másik érdekes dolog, ami ebből a "uborkaszezont kitöltő" vitából nálam "fennakadt a hálón", hogy a drukkerei azt állítják, hogy már "lesz@rta" a F1-et, nem érdekelte, /érdekli/, stb, 2 hozzászólással később meg azt bizonygatják, hogy szívvel - lélekkel nyomta a gépnek, de az a kehes digó bontószökevény nem vette a lapot...:-) Ez azért kicsit ellentmondásos, akármilyen tárgyilagosan veszem a dolgokat...
Satti10-12-2009 14:13:29 // 76991
Egyszerűbb, mint egy Ferrari-t. :-))
Grando10-12-2009 13:41:01 // 76990
Ezt senki nem is tagadta. ;))
Erhard 242 (Pure Energy)10-12-2009 13:34:00 // 76989
Kimi VB Massa nem pl...írjak még? :P
Xixo10-12-2009 13:22:05 // 76988
Nincs egy hete, hogy bejelentették, Te meg máris veszel egy citromot!?!! :))
Xixo10-12-2009 12:51:36 // 76986
Tudnál egy példát mondani?
Erhard 242 (Pure Energy)10-12-2009 12:50:17 // 76985
már bocs de pl Te gyártod a hülye elméleteket amin csak mosolygunk mi legalább egy páran a száraz tényeket írjuk le :P
Xixo10-12-2009 12:18:26 // 76984
Tényleg?
Te frankón beteg vagy! :)))
Te frankón beteg vagy! :)))
Xixo10-12-2009 12:16:28 // 76983
Tényleg azok vagytok, de nem baj, mert így legalább szórakoztató a dolog! :))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
601
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?