Amikor Kimit kritizáljuk akkor rögtön besértődtök és jöttök a "ezekmindentjobbantudnakF1szakértők" szöveggel, persze ti szintén ezt a "szakértést" csináljátok, csak ezt ti nem veszitek észre.
Ezzel.:-)
Forum >> Forma-1
Ferko01-10-2009 08:51:49 // 72732
pb_01-10-2009 08:49:25 // 72731
Ha nem kész tény, akkor mi?
mesa01-10-2009 08:48:49 // 72730
Jjaj, juhúhujj, hehehe. Tyúk-tojás esete.
Kimi is csak addig futott a Ferrarival, amig az MS monogramú tesztpilóta fejlesztése, tapasztalata benne volt a kocsiban. Amikor saját lábra kellett volna állni, se Massa, se Kimi nem tudott érdemben hozzátenni a sikerhez eleget a téli időszak alatt.
Alonso: ha megnézitek annak idején utáltam a lóképűt, mint a barnamacit, de többször bebizonyította, hogy a mezőny legjobb pilótája, ha mást ne mondjak azok a csúfos Massa-körbeautózások elég meggyőzőek voltak. :o Volt neki is kevésbé sikerült éve a Renaultnál, ez emberileg megedzette, levetett a sztárallűrjeiből egy keveset. Azt sem szabad elfelejteni, hogy csoki mellett is az utolsó futamig sanszos volt a VB címre!!! Felőlem sírhat is, elvégre latin egy latin csapatban ;-)
Kimi: sosem felejtem el neki a Ferraris VB címet! Tényleg gyors pilóta, azonban az a típus, mint futballistáknál a nagy arcok, ha jó napja van pompás megmozdulásokat hajt végre, de ha nem úgy kel fel, eltűnik nyomtalan a zöld gyepen. Nekem sosem volt szimpi, és ezt a viszonyom nem is sikerült érdemben megváltoztatnia. Nálam a rapper baseball sapkával tette fel az i-re a pontot, akkor éreztem először, hogy ez az ember nem a Ferrari scuderiába való. Sok sikert neki! Remélem minden esetben lenyomja a csoki arcot, ha valóban mellé kerül!!! :)
Hogy mit hoz csapatszinten a jövő? Ennél szebbet Ferrari rajongó el sem tud képzelni!
Latin csapat, főnök, 3+2 latin pilótával. Létrejött A család ;-)
Kimi is csak addig futott a Ferrarival, amig az MS monogramú tesztpilóta fejlesztése, tapasztalata benne volt a kocsiban. Amikor saját lábra kellett volna állni, se Massa, se Kimi nem tudott érdemben hozzátenni a sikerhez eleget a téli időszak alatt.
Alonso: ha megnézitek annak idején utáltam a lóképűt, mint a barnamacit, de többször bebizonyította, hogy a mezőny legjobb pilótája, ha mást ne mondjak azok a csúfos Massa-körbeautózások elég meggyőzőek voltak. :o Volt neki is kevésbé sikerült éve a Renaultnál, ez emberileg megedzette, levetett a sztárallűrjeiből egy keveset. Azt sem szabad elfelejteni, hogy csoki mellett is az utolsó futamig sanszos volt a VB címre!!! Felőlem sírhat is, elvégre latin egy latin csapatban ;-)
Kimi: sosem felejtem el neki a Ferraris VB címet! Tényleg gyors pilóta, azonban az a típus, mint futballistáknál a nagy arcok, ha jó napja van pompás megmozdulásokat hajt végre, de ha nem úgy kel fel, eltűnik nyomtalan a zöld gyepen. Nekem sosem volt szimpi, és ezt a viszonyom nem is sikerült érdemben megváltoztatnia. Nálam a rapper baseball sapkával tette fel az i-re a pontot, akkor éreztem először, hogy ez az ember nem a Ferrari scuderiába való. Sok sikert neki! Remélem minden esetben lenyomja a csoki arcot, ha valóban mellé kerül!!! :)
Hogy mit hoz csapatszinten a jövő? Ennél szebbet Ferrari rajongó el sem tud képzelni!
Latin csapat, főnök, 3+2 latin pilótával. Létrejött A család ;-)
Mike.01-10-2009 08:47:17 // 72729
Mivel nem értesz egyet?
Amivel helyeseltem a te írásodra? :-)))
Amivel helyeseltem a te írásodra? :-)))
Ferko01-10-2009 08:46:09 // 72728
Mondtam, hogy mindig van kifogás és magyarázat.:-)
Ferko01-10-2009 08:45:10 // 72727
Remélem nem gond, ha most nem értek Veled eyet.
Valaki elkezdi mondani, hogy kirúgták; mert az illető így gondolja. Nem telik bele 1 nap és mindenki kész tényként tálalja, hogy kirúgták.
Valaki elkezdi mondani, hogy kirúgták; mert az illető így gondolja. Nem telik bele 1 nap és mindenki kész tényként tálalja, hogy kirúgták.
Mike.01-10-2009 08:41:15 // 72726
Azért nem egyszer kihozza a gépből a maximumot.
Ezt nem is nagyon vonta kétségbe senki.
Oké, volt, hogy hülye volt és Ő tehetett róla; de azért ez a két év láblógatás kicsit erős.
Valami ilyesmit magyarázunk mi is. Tény, hogy nem két éve folyamatosan lógatja a lábát, de egyre ritkábban látni azt, hogy mindent kifacsarna a gépből. Nem nagyon látom az akarást. Tény az is, hogy az idei gép nem a legjobb (finoman fogalmazva). Persze ilyenkor csak az autó a hibás ... szerintetek.
Amikor Kimit kritizáljuk akkor rögtön besértődtök és jöttök a "ezekmindentjobbantudnakF1szakértők" szöveggel, persze ti szintén ezt a "szakértést" csináljátok, csak ezt ti nem veszitek észre.
Ezt nem is nagyon vonta kétségbe senki.
Oké, volt, hogy hülye volt és Ő tehetett róla; de azért ez a két év láblógatás kicsit erős.
Valami ilyesmit magyarázunk mi is. Tény, hogy nem két éve folyamatosan lógatja a lábát, de egyre ritkábban látni azt, hogy mindent kifacsarna a gépből. Nem nagyon látom az akarást. Tény az is, hogy az idei gép nem a legjobb (finoman fogalmazva). Persze ilyenkor csak az autó a hibás ... szerintetek.
pb_01-10-2009 08:40:22 // 72725
MS abban a 2 évben is küzdött a xar autóval, főleg 2005ben. 2006ban pedig 1 motorhibán múlt, hogy kikapott. Ill azt is +tehette volna, higy az utolsó futamon simán kiáll a defekt után. Amúgy pedig pont alfonzó, és lajos a legjobb példa arra, hogy a fos autóval is lehet küzdeni.
pb_01-10-2009 08:32:39 // 72724
Kicsit olyan rózsaszín szemüveggel nézve, ahogy szoktad.))
Ferko01-10-2009 08:30:21 // 72723
Azért nem egyszer kihozza a gépből a maximumot. Oké, volt, hogy hülye volt és Ő tehetett róla; de azért ez a két év láblógatás kicsit erős.
Érdekes, hogy amikor MS nem lett VB két éven keresztül, mert az anno agyon szidott most pedig az egekbe magasztalt Alonso elkente a száját, arra tudtok kifogásokat találni.
Érdekes, hogy amikor MS nem lett VB két éven keresztül, mert az anno agyon szidott most pedig az egekbe magasztalt Alonso elkente a száját, arra tudtok kifogásokat találni.
Ferko01-10-2009 08:27:49 // 72722
Hagyjad a picsába. Ott kötnek bele Kimibe, ahol csak tudnak. Aztán majd azzal takaróznak, hogy azért, mert túl elfogultak a Kimisták és ők csak ezért szidják.
El kelnene fogadni már végre Sattikám, hogy vannak nálunk szakértőbb emberek, aki nyilván a F1 kulisszái mögé látnak; ergo nekik lehet csak igazuk.
El kelnene fogadni már végre Sattikám, hogy vannak nálunk szakértőbb emberek, aki nyilván a F1 kulisszái mögé látnak; ergo nekik lehet csak igazuk.
Satti01-10-2009 08:24:37 // 72721
Ja, tényleg nem hozta......azért lett VB, persze véletlenül....szerintetek.......hehe......
Satti01-10-2009 08:23:18 // 72720
??
Sztem csak az egyszerű tényeket írtam le ismét.
Sztem csak az egyszerű tényeket írtam le ismét.
pb_01-10-2009 08:20:05 // 72719
Tényleg nem tud, Rre remek példa az Lmúlt 10 év.) Mondjuk, ha olyan Mbert ültetnének a kormáyn mögé, akit kicsit is érdekel a dolog, akkor lehet jobban szerepletek volna az Lmúlt időszakban is.
pb_01-10-2009 08:16:08 // 72718
1xűen látszott a teljesítményén.)
Pedig szerepel benne.) De a kedvenced nevét nem látom pl a Total wins táblázatban, vagy Most wins in a season, ill Most wins in first championship seasonben sem.
Pedig szerepel benne.) De a kedvenced nevét nem látom pl a Total wins táblázatban, vagy Most wins in a season, ill Most wins in first championship seasonben sem.
BMW forever!!!!!!!!01-10-2009 07:26:27 // 72717
És milyen jól beszélsz:-))))))))))))))))))
Andy01-10-2009 06:55:01 // 72716
"Kár hogy a ferka nem tud autót csinálni."
Ha okosat nem tudsz írni, akkor írsz hülyeséget? Az idei nem jött be az oké, de az előző néhány év?? Vagy akkor még nem nézted?
Ha okosat nem tudsz írni, akkor írsz hülyeséget? Az idei nem jött be az oké, de az előző néhány év?? Vagy akkor még nem nézted?
Speed01-10-2009 06:42:03 // 72715
http://www.youtube.com/watch?v=8S_9urzUrcY
Lesz még ilyen :)))
Lesz még ilyen :)))
Speed01-10-2009 06:14:45 // 72714
Kár hogy a ferka nem tud autót csinálni. Lehetsz a világ legjobbja, egy trabantal nem nyersz F1-es futamot. Bár belőled kinézem. :))))
Speed01-10-2009 06:11:56 // 72713
Amúgy tényleg én vagyok a hülye. Már a múltkor megfogadtam hogy nem írok hsz-t. Nem akarom megbántani az érzékeny lelkeket. :))))
Speed01-10-2009 06:04:50 // 72712
Azt te honnét tudod hogy lógatta a lábát?
Szerinted 2 napja szóltak neki?
És mindenki más elvakúlt. Kissé nevetséges.
Ja. Keresd már meg nekem Massa nevét lécci. Kimiét nem kell. Ővét megtaláltam.
Rekordok
Szerinted 2 napja szóltak neki?
És mindenki más elvakúlt. Kissé nevetséges.
Ja. Keresd már meg nekem Massa nevét lécci. Kimiét nem kell. Ővét megtaláltam.
Rekordok
Xixo01-10-2009 03:55:55 // 72711
És biztos, hogy tavaly lett az aláírva? Mert mindenhol mást írnak. Egyszer idén nyarat egyszer tavalyt....
Xixo01-10-2009 03:50:53 // 72710
2011-től lett aláírva eredetileg, amikor lejárt volna Raj és Massa szerződése is. Szal nem értem miről kellett volna tudnia Rajnak? És hogy arról miért nem tudott Massa is? És akkor ő mérnem szart bele? És ha olyan savanyú sorsa volt a Ferkánál, akkor miért nem tiplizett onnan? Miért írt alá még tavaly?
Xixo01-10-2009 03:11:07 // 72709
Sajnos ebben a csapatban sem díjazzák, ha valaki két évig lógatja a lábát....
Xixo01-10-2009 03:07:58 // 72708
Kár, hogy a Ferrarihoz már nem hozta ezt a formáját. Akkor kevesebbet kellett volna szídni és most se lett volna kirúgva....
pb_30-09-2009 23:59:35 // 72706
Nyerettek vele 1et, ne mondja, hogy üres kézzel kellett távozni a Ferkától.))
Ferko30-09-2009 22:47:52 // 72705
Ráadásul mindezt azután, hogy hozott egy VB címet.
Speed30-09-2009 22:41:54 // 72704
Akkor bizony Rai tudott róla. Ergo, megvolt az oka hogy ha nem "teljesített" úgy ahogy elvárható. Gondolom nem azért ment oda, hogy utána azt mondják neki: bocsika mégis Alonso fog jönni, te mész a levesbe. MS szerint meg amúgy is Massa volt a No1.
Ferko30-09-2009 22:33:22 // 72703
Akkor ne beszélj hülyeségeket!:-)
Ferko30-09-2009 22:32:47 // 72702
Mennyire egyet értek Veled!:-))
Speed30-09-2009 22:28:42 // 72701
Szinte boritékolni lehet hoogy lesznek ott gondok. Aztán majd tölle is megszabadúl a ferrari.
Speed30-09-2009 22:26:53 // 72700
Ha meg mégse megy oda, max nem lesz kinek szúrkoljak. A jelenlegi mezőnyben kevés az egyéniség.
Satti30-09-2009 21:48:42 // 72699
Majd lehet ismét hallani a rádióban olyat, mikor majd Massa előtte botorkál és le kéne előznie, hogy: "most mit csináljak, mért nem enged el??" :-))
Erhard 242 (Pure Energy)30-09-2009 21:42:10 // 72698
a hozzá állása miatt? tényleg nem is értem miért nem vett fel egy ki az az Alonfos pólót 2 éve :)
Satti30-09-2009 21:33:46 // 72697
Nincs ebben semmi extra. A Mclaren nem fogja egyidőben Ferrarival bejelenteni a jelentős személyi változást. Kell egy kis várakoztatás a népnek, ez amolyan hatásvadászat, mint ami egyébként is jellemző az F1 világára.
A Ferrari s ezt tette még nem iis olyan régen, mindig is tagadták, hogy Alonso odamenne és egyszercsak, lám, mit tesz a véletlen, ott van. :-)
A Ferrari s ezt tette még nem iis olyan régen, mindig is tagadták, hogy Alonso odamenne és egyszercsak, lám, mit tesz a véletlen, ott van. :-)
Grando30-09-2009 21:03:23 // 72696
Satti30-09-2009 20:07:24 // 72695
Knyomta az a szemét, elég csak pl. a tavalyi Spa-i futamra gondolni, ahol a mindent vagy semmit elven nyomta és sajnos semmi lett, de mindent feltett egy lapra.
Az biztos, hogy igazán annak idején a Mclarennel nyomta nagyon mindig is, remélem most is majd úgy lesz.
Az biztos, hogy igazán annak idején a Mclarennel nyomta nagyon mindig is, remélem most is majd úgy lesz.
Satti30-09-2009 20:04:49 // 72694
Ezt olyan szépen mondtad kedves tanult barátom, hogy szinte könnybelábadt a szemem! :-))
Andy30-09-2009 19:59:41 // 72693
Na ez az. Én pont ezt nem éreztem Rajban, hogy kinyomná a szemét. Sokszor olyan érzésem volt, hogy inkább "csak" autózik és várja a jószerencsét!
Satti30-09-2009 19:58:27 // 72692
Nincs abban hiba, hogy hisz a versenyzésben, mert az egész cirkuszból csak az érdekli. Korábban is hajtott a Mclarennel ahogy azt kell, csak az állandó motorhibák miatt veszett el a 2003-as és 2005-ös VB cím, de ez úgy alakult. Most majd lesz lehetőség újra megszerezni.
Tommi30-09-2009 19:55:49 // 72691
Én mondjuk olyan szmepontból csípem Kimit, hogy semmi felhajtás, semmi sztárallűr, beül a kocsiba, padlógáz és kész. Aztán kiszáll, sisak a szögre és lazulás.
Nekem abszolút tetszik a mentalitása, mert én is ilyen vagyok. Az ügyvédi irodában, ahol dolgozom, egy laza, nyugodt embernek ismertek meg már az elején, akinek sose borul el az agya és ez így is van, aki nálam nyugodtabb, az már halott :) Egészen a múlt hétig tartotta magát az irodában ez a vélemény, mígnem elmentünk gokartozni. Dobogón végeztem és a többiek csodálkoztak, hogy ilyen is tudok lenni? Sisak fel, vörös köd le és kinyomtam a gokart szemét, amennyire csak tudtam, senki nem hitte el, hogy "agresszív" is tudok lenni. Aztán kiszállás, viccelődés, stb... De a pályán nem játszunk, ott vérre megyünk :)))
És Kimiben pont ezt szeretem. Megalszik a tej a szájában, ha nem autóban ül, Hakkinen is ilyen volt. De ha kocsiba ültek, akkor kész :) Inkább ez, mint Alonso latinos temperamentuma... De majd meglátjuk...
Nekem abszolút tetszik a mentalitása, mert én is ilyen vagyok. Az ügyvédi irodában, ahol dolgozom, egy laza, nyugodt embernek ismertek meg már az elején, akinek sose borul el az agya és ez így is van, aki nálam nyugodtabb, az már halott :) Egészen a múlt hétig tartotta magát az irodában ez a vélemény, mígnem elmentünk gokartozni. Dobogón végeztem és a többiek csodálkoztak, hogy ilyen is tudok lenni? Sisak fel, vörös köd le és kinyomtam a gokart szemét, amennyire csak tudtam, senki nem hitte el, hogy "agresszív" is tudok lenni. Aztán kiszállás, viccelődés, stb... De a pályán nem játszunk, ott vérre megyünk :)))
És Kimiben pont ezt szeretem. Megalszik a tej a szájában, ha nem autóban ül, Hakkinen is ilyen volt. De ha kocsiba ültek, akkor kész :) Inkább ez, mint Alonso latinos temperamentuma... De majd meglátjuk...
Andy30-09-2009 19:54:22 // 72690
Ezt megbeszéltük! :))
Satti30-09-2009 19:53:15 // 72689
Természetesen! :-)
Asti Cinzano megfelel? :-)
Persze ez csak akkor áll, ha Hamilton lesz a bajnok, akkor adom a pezsgőt! :-)
Kimi 2. VB címe esetén meg te adod és együtt megisszuk! :-))
Asti Cinzano megfelel? :-)
Persze ez csak akkor áll, ha Hamilton lesz a bajnok, akkor adom a pezsgőt! :-)
Kimi 2. VB címe esetén meg te adod és együtt megisszuk! :-))
Andy30-09-2009 19:04:43 // 72688
Hát lehet, de az is lehet ha a fölös energiáit az F1-be feccöli (szándékosan nem a Ferkát írtam), akkor ma már sokkal többszörös bajnok. Az én véleményem az, hogy igazából tesz mindenre. Nekem az ilyen mentalitás nem jön be. Azokat az embereket szeretem akik hisznek abban amit csinálnak.
Tommaso 15930-09-2009 18:57:38 // 72687
Meg titokban motorosszán versenyt, más civil névvel nevezve (megvert mindenkkit), A Fiat Puntoval talán a Finn Rali Vb-t.
Mindegy, nekem szimpatikus, még ha hűvös figura, akkor is
Mindegy, nekem szimpatikus, még ha hűvös figura, akkor is
Grando30-09-2009 18:57:24 // 72686
Jött, hát jött. Én egytől tartok: hogy cirkuszolni fog, ha kap az arcába Massától. Na de majkiderül ez is. ;)))
(Mielőtt jönne Satti vagy Mesa, gyorsan hozzáteszem, hogy: Massától, aki persze nem is biztos, hogy visszatér... :DDD )
Na szóval ha nem csinál cirkuszt a csapaton belül, akkor oké, nálam is van sansza. A finnel - bár sosem kedveltem - nekem sem volt különösebb bajom, annál inkább a rajongóival. :DDD
Alonsóval hátha nem így lesz, bár Blade sem egyszerű eset. :DD ;)))
Na meg gondolom megszaporodnak majd azok is, akik már az idők kezdetétől fogva....balablabla. Szóval biztos lesz még egy-két comingout, ahogy anno Satti vezír követői is megszaporodtak. :DDD
(Mielőtt jönne Satti vagy Mesa, gyorsan hozzáteszem, hogy: Massától, aki persze nem is biztos, hogy visszatér... :DDD )
Na szóval ha nem csinál cirkuszt a csapaton belül, akkor oké, nálam is van sansza. A finnel - bár sosem kedveltem - nekem sem volt különösebb bajom, annál inkább a rajongóival. :DDD
Alonsóval hátha nem így lesz, bár Blade sem egyszerű eset. :DD ;)))
Na meg gondolom megszaporodnak majd azok is, akik már az idők kezdetétől fogva....balablabla. Szóval biztos lesz még egy-két comingout, ahogy anno Satti vezír követői is megszaporodtak. :DDD
Andy30-09-2009 18:43:18 // 72685
Van egy üveg pezsgőm arra, hogy Lajos mellett nem lesz VB! Állod? :))
Andy30-09-2009 18:37:16 // 72684
De most komolyan, mit vállalt be????? Max néhány üveg vodkát! :))
Halesz30-09-2009 18:27:45 // 72683
Viszont erre a párbajra kíváncsi leszek :)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
681
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?