remélem megnyeri:-)
( Todt )
Forum >> Forma-1
GT Ɨ|ѯ22-07-2009 05:47:25 // 66290
Xixo22-07-2009 02:55:20 // 66289
Arról se beszéltünk még, hogy már nem fejlesztjük tovább az idei autót!!!
Ami persze érthető, de így még ennyit se fogunk elérni, mint idáig... :(
Ami persze érthető, de így még ennyit se fogunk elérni, mint idáig... :(
Xixo22-07-2009 02:06:27 // 66288
Jah és most már hivatalos az is, hogy Mózli nem indul újra!!
Xixo22-07-2009 02:00:14 // 66287
Xixo22-07-2009 01:54:29 // 66286
Xixo22-07-2009 01:46:12 // 66285
De hogy téma is legyen!
Mit szóltok, hogy indul Todt a FIA elnöki székéért?
És vatanen "magyaros" kampányához?
Mit szóltok, hogy indul Todt a FIA elnöki székéért?
És vatanen "magyaros" kampányához?
Xixo22-07-2009 01:08:40 // 66284
Nem is mondtam, hogy klasszis lenne! :))
Az MS, AS, GV...............
Az MS, AS, GV...............
Xixo22-07-2009 01:01:47 // 66283
Oks, igazad van!! De akkor Ti se gyertek többet azzal, hogy ha jó lenne a gép tolná neki, ha rá tervezték volna az autót (idén láthatjuk ennek az eredményét) tolná neki.... :))
Xixo22-07-2009 00:54:42 // 66282
A tény az, hogy két éve picsázza már a másodhegedűs brazil csapattársa.
Itt meg ennek ellenére fényezitek, hogy mekkora klasszis....
Szerintem az a tűz, ami megvolt benne a mekis éveiben, a Ferrarinál megnyert VB cím után teljesen eltűnt belőle.
A Brawnhoz meg biztos nem fog menni, mert ott van Bátön, mellé meg elég egy olcsó másodpilóta. Kimit faxnak fizetnék meg? Elsőszámúnak biztos nem hívják át....
Alonzó meg legnagyobb ellenszenvem ellenére is bizonyítgatja, hogy jó pilóta. Most látszik ez, amikor a szarból próbál várat építeni és nem feltétlen a VB címei miatt.
Ha jön hát jön. Mit lehet tenni? Azért remélem Massa majd őt is elkeni, mint Rajt! :))
Itt meg ennek ellenére fényezitek, hogy mekkora klasszis....
Szerintem az a tűz, ami megvolt benne a mekis éveiben, a Ferrarinál megnyert VB cím után teljesen eltűnt belőle.
A Brawnhoz meg biztos nem fog menni, mert ott van Bátön, mellé meg elég egy olcsó másodpilóta. Kimit faxnak fizetnék meg? Elsőszámúnak biztos nem hívják át....
Alonzó meg legnagyobb ellenszenvem ellenére is bizonyítgatja, hogy jó pilóta. Most látszik ez, amikor a szarból próbál várat építeni és nem feltétlen a VB címei miatt.
Ha jön hát jön. Mit lehet tenni? Azért remélem Massa majd őt is elkeni, mint Rajt! :))
Kazes☻21-07-2009 21:16:38 // 66281
R.I.P.
Igazán sajnálatos.
Igazán sajnálatos.
Buksi21-07-2009 21:16:13 // 66280
Béke poraira! :-(((
Biztos belenyúltak valami "darázsfészekbe"!
Biztos belenyúltak valami "darázsfészekbe"!
Kazes☻21-07-2009 21:15:47 // 66279
R.I.P.
Igazán sajnálatos.
Igazán sajnálatos.
mesa21-07-2009 20:58:34 // 66278
Kazes☻21-07-2009 20:40:07 // 66277
Mármint Massa. :) (ez kimaradt)
Kazes☻21-07-2009 20:38:51 // 66276
Ez mind igaz, viszont tavaly se lett és idén sem lesz VB még ha Raj be sem ül az autójába, akkor sem. Sőt lehet, hogy sose lesz VB, de azért jó sofőr, ám nem hiszem, hogy kimagasló lenne. De nem rosszabb, mint Kimi. Szvsz. :)
GT Ɨ|ѯ21-07-2009 19:44:17 // 66275
legalább van mit kinyitni:-DDD
Tom1221-07-2009 19:22:14 // 66274
Ja, lassan, ha jó kis versenyt akarok látni, fel kell "bontani" az "archívot".:-))
Tom1221-07-2009 19:17:58 // 66273
Ez van...
...erre mondják, hogy megalszik a szájában a tej...:-)))
...vagy megfagy a Vodka.;-DD
...hogy ez ki ne maradjon...;-))
...erre mondják, hogy megalszik a szájában a tej...:-)))
...vagy megfagy a Vodka.;-DD
...hogy ez ki ne maradjon...;-))
GT Ɨ|ѯ21-07-2009 18:59:23 // 66272
meg Regazzoni.....:-))
Reutemann.....
Reutemann.....
Satti21-07-2009 17:58:05 // 66271
Az hogy, kinek milyen a vérmérséklete, azok teljesen külőnböző dolgok, az egyik ilyen, a másik meg olyan.
Tom1221-07-2009 17:51:36 // 66270
Egyébkén abban az időben volt egy másik "kedvencem" is /hasonló volt a stílusa, mint Gilles Villeneiuve-é, vagy Alesi-é/, Stefan Bellof, szép karrier állt előtte, de félbe szakadt az Eau Roge-ban /Spa/... /akkor pont nem F1-es autóban/
Szerintem valami hasonlót látnak a "Tifosik" Alonsoban is /A Tűz :-)/, azért "reménykednek".:-)
Szerintem valami hasonlót látnak a "Tifosik" Alonsoban is /A Tűz :-)/, azért "reménykednek".:-)
Satti21-07-2009 17:47:47 // 66269
Csak véletlenül ütöttem mellé vazze! :-)) " csak"
Tom1221-07-2009 17:39:11 // 66268
Ahogy olvastam a h.sz.-odat, egy másik példa jutott eszembe. Alesi. Szinte egész pályafutása alatt /főleg az első felében/ egy karnyújtásnyira volt neki a VB cím, mégsem jött össze soha és mégsem tűnt még a pályafutása vége felé sem "kiégettnek". Így "nyitott" ´90-ben /mikor azért nem volt semmi többször lenyomni az akkor már befutott Sennát egy vergődő Tyrrellel/ és a folytatás sem volt ettől gyengébb. Talán, mert tudott küzdeni, ha elvileg még esélye sem volt... Valami ilyesmi hiányzik Kimiből - szerintem. "Adjatok neki egy jó - gyors - megbízható autót, akkor majd világbajnok lesz", mondják sokan... Olyan autóval 10 F1-es versenyzőből legalább 7 VB lenne. Nem is a győzelmek száma a lényeg, hanem sok rajongónak /F1, Ferrari, stb/ a "látszat" hiányzik, mert egész más úgy feladni egy futamot, hogy kiszállok "fapofával" és iszogatom az energiaitalomat, meg cseverészek a szerelőkkel /ebből szerintem a nézők 90%-ának az jön le, hogy sz@rik az egészre/, vagy földhöz vágom a kesztyűket és leverem a lovat a Ferrari kamionról, "mérgemben", hogy lepukkadt a gép alattam...:-)) /Alesi - Monza/ Persze ez mindkettő "extrém" példa, csak a különbséget akartam érzékeltetni, ha valaki szívvel - lélekker AKAR, vagy, "ha nincs jó autó, nem eröltetem magam" hozzáállás. Mindegy, ezt szerintem már Kimi szülei elszúrták, valami kimaradt a nevelésből...:-)))
Buksi21-07-2009 16:56:55 // 66267
Az nem rossz eredmény, nekem sajna csak ennyi sikerült! :-DDDD
Muti azt a képet! :-DDD
Muti azt a képet! :-DDD
mesa21-07-2009 16:56:33 // 66266
"- A Hungaroring egy ördöglakat. (..) Nem véletlen, hogy élete első F1-es győzelmét Jenson Button itt szerezte, vagy hogy Thierry Boutsennek itt sikerült nyernie, és még sorolhatnám a legendás versenyeinket."
by Palik
Itt győzött először F Alonso is, ha jól emlékszem, nem is volt olyan rég.
by Palik
Itt győzött először F Alonso is, ha jól emlékszem, nem is volt olyan rég.
afri21-07-2009 12:02:12 // 66265
rájöttem, miért nem tudok képet feltenni róla, mert .bmp formátumú, és ide csak .jpg, .gif, .png fájlokat lehet!! :-(
majd átkonvertálom!! :-)
majd átkonvertálom!! :-)
afri21-07-2009 11:54:56 // 66264
19.56 !!!!
haverom legjobb ideje!!! >:-) én egy másodperccel rosszabb vok, bármit is csinálok!!! nem tudom, hogy lehet 19.56-ot menni!!!!
ááá, nem tudok feltölteni képet vmiért!!! :-((( pedig el is mentettük a játékot!!! na mindegy! megpróbálom máshová!
haverom legjobb ideje!!! >:-) én egy másodperccel rosszabb vok, bármit is csinálok!!! nem tudom, hogy lehet 19.56-ot menni!!!!
ááá, nem tudok feltölteni képet vmiért!!! :-((( pedig el is mentettük a játékot!!! na mindegy! megpróbálom máshová!
mesa21-07-2009 11:31:40 // 66263
Aki "xsak" Kimi drukker, az pedig kezdjen akciós fehér polókat vásárolni, gondolván a jövő évre! :))
Satti21-07-2009 08:13:58 // 66262
Olyan nincsen, hogy "ha", ezt pont ti szoktátok mondani.:-))
Ami volt, elmúlt, ami megtörtént, az úgy történt, ahogy, ennyi erővel, Kimi már 2-3-szoros VB is lehetne, "ha" nem szarik be alatta állandóan annak idején a McLaren......
Kár is ezen mélázni, mert változni úgysem fog semmi, aki "xsak" Ferrari drukker, mindegy ki vezeti a gépet, az reménykedjen, hogy lesz még jobb is majd a jövőben.
Ami volt, elmúlt, ami megtörtént, az úgy történt, ahogy, ennyi erővel, Kimi már 2-3-szoros VB is lehetne, "ha" nem szarik be alatta állandóan annak idején a McLaren......
Kár is ezen mélázni, mert változni úgysem fog semmi, aki "xsak" Ferrari drukker, mindegy ki vezeti a gépet, az reménykedjen, hogy lesz még jobb is majd a jövőben.
BMW forever!!!!!!!!21-07-2009 07:34:09 // 66261
Nem szállok be semmilyen vitába mert felesleges.
Ami tény:amikor megbizható és gyors autót kapott akkor mindenkit megvert.Na ez van.Hamilton is kiégett?meg szarik bele?Nem,csak ő azért nem téma mert nem ferrarival megy.Ha azzal menne őt szidnátok hogy "né má........vb lett azt most már leszarja.vonuljon vissza!"
Az a baj hogy mindegy ki van a ferrarinál ebben a topicban ugysem lesz senki elég jó aki nem nyeri meg az összes versenyt az évadban.
Én személy szerint magasról leszarom a ferrarit,és csak remélni tudom hogy valósággá válik amit Speed leirt.Legyen meg az örömötök,menjen innen el akár a brawn-hoz akár egy másik jobb csapathoz,és verje szarrá a ferrarikat.Na akkor mit fogtok mondani?
Alonsót is fikázta mindenki hogy ha jön a ferrarihoz akkor nem néz több F1-et.Most mi van?
Alonsot akarjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Majd megmutatja hogy kell ezt.
Az én véleményem és ezt ne vedd magadra hacsak nem érvényes rád is,hogy Ti sem tudjátok mit akartok.Olyan nem lesz mint MS hogy jön és mindent visz.Ez történelem.Nem kell ám mindenkit hozzá hasonlitani,mert akkor csak elégedetlenek lesztek mindig.De ha ez nektek jó akkor tegyétek.Én csak röhögök itt a hsz-eken,mert van pár orbitális f@szság köztük.De nem is merülök bele.......ú
Na PISZ !!!!!
Ami tény:amikor megbizható és gyors autót kapott akkor mindenkit megvert.Na ez van.Hamilton is kiégett?meg szarik bele?Nem,csak ő azért nem téma mert nem ferrarival megy.Ha azzal menne őt szidnátok hogy "né má........vb lett azt most már leszarja.vonuljon vissza!"
Az a baj hogy mindegy ki van a ferrarinál ebben a topicban ugysem lesz senki elég jó aki nem nyeri meg az összes versenyt az évadban.
Én személy szerint magasról leszarom a ferrarit,és csak remélni tudom hogy valósággá válik amit Speed leirt.Legyen meg az örömötök,menjen innen el akár a brawn-hoz akár egy másik jobb csapathoz,és verje szarrá a ferrarikat.Na akkor mit fogtok mondani?
Alonsót is fikázta mindenki hogy ha jön a ferrarihoz akkor nem néz több F1-et.Most mi van?
Alonsot akarjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Majd megmutatja hogy kell ezt.
Az én véleményem és ezt ne vedd magadra hacsak nem érvényes rád is,hogy Ti sem tudjátok mit akartok.Olyan nem lesz mint MS hogy jön és mindent visz.Ez történelem.Nem kell ám mindenkit hozzá hasonlitani,mert akkor csak elégedetlenek lesztek mindig.De ha ez nektek jó akkor tegyétek.Én csak röhögök itt a hsz-eken,mert van pár orbitális f@szság köztük.De nem is merülök bele.......ú
Na PISZ !!!!!
Xixo21-07-2009 03:16:57 // 66260
Alonzó pont nem fog beleszarni, mint ahogy tavaly sem szart bele és úgy fest idén sem szarik bele. Pedig elég fos a rönyó. És mondom ezt úgy, hogy nem csipázom. Én még nem felejtettem el a régebbi dolgait, hiába is jófiú mostanság. :))
Raj meg VB se lett volna, ha 2007ben Monzában nem szarik be a vas Massa alatt. Több pontja volt a futam előtt és Raj elől esett ki. Akkor nem ő lett volna az elsőszámú pilóta. Aztán tavaly már simán verte Massa és egyenlőre idén is hasonlóan fest a dolog.
Kurvára örültem a VB címének, de számomra az inkább szerencse volt, mintsem egy klasszis teljesítmény.....
Raj meg VB se lett volna, ha 2007ben Monzában nem szarik be a vas Massa alatt. Több pontja volt a futam előtt és Raj elől esett ki. Akkor nem ő lett volna az elsőszámú pilóta. Aztán tavaly már simán verte Massa és egyenlőre idén is hasonlóan fest a dolog.
Kurvára örültem a VB címének, de számomra az inkább szerencse volt, mintsem egy klasszis teljesítmény.....
Speed20-07-2009 21:44:33 // 66259
Az lehet. De szerinted elég lenne? Mert mintha a Ferrari sem lenne a topon.
Őszintén kívánon hogy Alonsonak sikerűljön. Tudjátok én nem utálom őt. Ebben semleges a nézetem. De minden rosszindulat nélkűl, örűlnék ha mégis kiderűlne hogy az autó egy szar, meg az egész csapat. Akkor majd Alonzot fogja mindenki szídni? Hogy kiégett, meg beleszarik. Mert bele fog!!!!! Hidd el. Csak nem biztos hogy csendben. És remélem hogy igaz amit hallani. Hogy a Brawnhoz megy át egy évre. És qrvára remélem hogy egy jó gépet tesznek alá. És qrvára remélem hogy a ferka elött végez. Az nem érdekel hányadik lesz, csak elöttük legyen.
Őszintén kívánon hogy Alonsonak sikerűljön. Tudjátok én nem utálom őt. Ebben semleges a nézetem. De minden rosszindulat nélkűl, örűlnék ha mégis kiderűlne hogy az autó egy szar, meg az egész csapat. Akkor majd Alonzot fogja mindenki szídni? Hogy kiégett, meg beleszarik. Mert bele fog!!!!! Hidd el. Csak nem biztos hogy csendben. És remélem hogy igaz amit hallani. Hogy a Brawnhoz megy át egy évre. És qrvára remélem hogy egy jó gépet tesznek alá. És qrvára remélem hogy a ferka elött végez. Az nem érdekel hányadik lesz, csak elöttük legyen.
Satti20-07-2009 21:27:17 // 66258
Van pl. IRC is, de sztem Kimi-nek ez egyenlőre csak olyan kiruccanás, mint Rossi-nak az F1 teszt. Ráér még kitaláln, akar-e ezzel foglalkozni komolyan.
Satti20-07-2009 21:18:00 // 66257
Persze, hogy hülyeségeket beszélsz, de nem baj, mert belűl szőke vagy, ez természetes állapot! :-))
Buksi20-07-2009 17:16:11 // 66255
Ez tök jó! :-))))
27.56 a legjobb időm! :-)))
27.56 a legjobb időm! :-)))
Tom1219-07-2009 23:36:03 // 66254
Ja, csak követni nem bírja...:-))
Xixo19-07-2009 23:26:30 // 66253
Azért mentségére: az olaszok egy perc alatt mondanak ki annyi szót, mint Raj egy hét alatt!! :))))))))
Xixo19-07-2009 23:24:27 // 66252
Az is igaz.... :))
Azért én egy klasszistól többet várnék...
Viszont arra kíváncsi leszek, hogy ha megszűnik a WRC, vajh akkor is érdekelni fogja Rajt a rallizás? Mert ez az egységes motoros okosság nem hangzik túl jól...
(Igaz annyira nem is olvastam utána, de mintha ilyesmiről beszélnének arrafelé.)
Azért én egy klasszistól többet várnék...
Viszont arra kíváncsi leszek, hogy ha megszűnik a WRC, vajh akkor is érdekelni fogja Rajt a rallizás? Mert ez az egységes motoros okosság nem hangzik túl jól...
(Igaz annyira nem is olvastam utána, de mintha ilyesmiről beszélnének arrafelé.)
Tom1219-07-2009 23:12:37 // 66250
...pedig nem ilyan nehéz...:-)
Whiteskull19-07-2009 23:11:09 // 66248
Örülök, hogy egyetértesz velem. :DDDD
Tom1219-07-2009 23:10:30 // 66247
Lehet benne valami, ha más nem legalább kicsit felkavarja az állóvizet, amiben idén csak szépen sütkérezik /vagy fuldoklik ?/ a csapat...:-))
Kazes☻19-07-2009 23:10:18 // 66246
És ez utóbbi okból kifolyólag biztos, hogy úgy is lesz. Ez a leg mérvadóbb kritérium. :)))
Whiteskull19-07-2009 22:51:10 // 66245
Nem te vagy, aki egyedül gondol erre. :))))
Ráadásul egy másik párhuzam is van köztük. Pályafutásuk elején mindkettőt utáltam. :)))))
Ráadásul egy másik párhuzam is van köztük. Pályafutásuk elején mindkettőt utáltam. :)))))
Xixo19-07-2009 22:50:42 // 66244
A lökdösődésekre gondolsz?? :))
Volt szerencsém a Rai Uno-n nézni a futamot és bárki hiszti nélkül nyilatkozott a futam előtt. Elég sokan olaszul (Massa, Sumi, alfonzó), persze nem mindenkinek sikerült elsajátítania ezt a nyelvet... :)))))
Volt szerencsém a Rai Uno-n nézni a futamot és bárki hiszti nélkül nyilatkozott a futam előtt. Elég sokan olaszul (Massa, Sumi, alfonzó), persze nem mindenkinek sikerült elsajátítania ezt a nyelvet... :)))))
Tommi19-07-2009 22:49:43 // 66243
Érdekes eszmefuttatásunk volt hétvégén Robert kollégával - szombat éjjel Siófokon, nem szomjasan :)
Annak idején a 90-es évek közepén a Ferrari sehol nem volt. Aztán jött Schumi a Benettontól, 2 vb címmel a zsebében, átszervezték a csapatot és olyan aranykor következett, amire addig nem volt példa a Cirkusz történetében.
Most a Ferrari megint padlón van és arról suttognak, hogy jön Alonso. Aki szintén 2x vb és attól a Renaulttól jön, aminek ugye az elődje volt a Benetton, továbbá a csapatban istuti lesznek még változások jövőre.
Érdekes párhuzam és lehet, hogy megint valami szép és jó fog jönni, ha ott lesz a spanyol :) Bár az is lehet, hogy hülyeségeket beszélek :)))
Annak idején a 90-es évek közepén a Ferrari sehol nem volt. Aztán jött Schumi a Benettontól, 2 vb címmel a zsebében, átszervezték a csapatot és olyan aranykor következett, amire addig nem volt példa a Cirkusz történetében.
Most a Ferrari megint padlón van és arról suttognak, hogy jön Alonso. Aki szintén 2x vb és attól a Renaulttól jön, aminek ugye az elődje volt a Benetton, továbbá a csapatban istuti lesznek még változások jövőre.
Érdekes párhuzam és lehet, hogy megint valami szép és jó fog jönni, ha ott lesz a spanyol :) Bár az is lehet, hogy hülyeségeket beszélek :)))
Whiteskull19-07-2009 22:29:50 // 66242
Nagy ívben..... . Sajnos.
Xixo19-07-2009 22:28:33 // 66241
Lásd a tavalyi évet....
Dolgozzátok már fel, hogy Kimi már nem az aki VBt nyert vagy aki a mekivel sok borsot tört az orrunk alá. Azért írjuk itt le a frankót, mert sajnáljuk, hogy a kedvenc csapatunk egyik autóját egy olyan pilóta vezeti, aki már szarik az egészre..... :((
Dolgozzátok már fel, hogy Kimi már nem az aki VBt nyert vagy aki a mekivel sok borsot tört az orrunk alá. Azért írjuk itt le a frankót, mert sajnáljuk, hogy a kedvenc csapatunk egyik autóját egy olyan pilóta vezeti, aki már szarik az egészre..... :((
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
519
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?