Forum >> Forma-1
Satti11-06-2007 11:20:15 // 24531
Igen,valószínűleg a be és kihajtás között lehet külőnbség,mivel ha be is hajt vki a zárt boxba,onnan majd kifelé csak akkor tud jönni,ha már megkapta a szabad jelzést,viszont ha kihajt vki a piros ellenére,azzal esetleg előnyhöz is juthat,ezért val.színűleg a szigorúbban bűntetik.
Ferko11-06-2007 11:19:26 // 24530
Alonso nem azért kapott büntetést, mer előzött a SC alatt? A boxutca bejáratnál van egyáltalán lámpa? A kijáratnál tuti van, de a bejáratnál nem hiszem. A zárt boxutcába végül is miért ne lehetne behajtani?
mesa11-06-2007 11:10:25 // 24529
Valaki el tudja magyarázni, miért van az, hogy Alonso 10 másodperces Stop and Go büntit kapott, mert a zárt boxutcába behajtott, Massat meg kizárták, mert a zárt boxutcából kihajtott.
Ki vs Be ennyi különbséget jelent Kanadában ???
Gratulálok Wurznak, Satonak, Heidfeldnek és természetesen Mr. Csokinak is.
Massa elkkúrta.
Kimi szintén.
Alonsoról már nem is beszélek! :))
ui: én megmondtam nektek, hogy Kanada nem lesz a Ferrari pályája! Tavaly is azt hitték sokan, mégis lazán nyert Alonso.
Ki vs Be ennyi különbséget jelent Kanadában ???
Gratulálok Wurznak, Satonak, Heidfeldnek és természetesen Mr. Csokinak is.
Massa elkkúrta.
Kimi szintén.
Alonsoról már nem is beszélek! :))
ui: én megmondtam nektek, hogy Kanada nem lesz a Ferrari pályája! Tavaly is azt hitték sokan, mégis lazán nyert Alonso.
Atesz198711-06-2007 11:07:10 // 24528
Csak az a baj, és Alonsot pont ezért rühellem, hogy ha valami nem úgy jön össze, akkor mindent hibáztat, csak önmagát nem. Kimi akkor nőne nagyot a szememben, ha végre a sarkára állna, kiállna a világ elé, bocsánatot kérne az eddigi mentalitásáért, és ígéretet tenne, hogy szívét, lelkét bele teszi ezentúl a versenyekbe.
Ez a magyarázom a bizonyítványom mentalitás, még egy falvak közti foci meccsen sem áll jól, nemhogy a Forma 1-ben.
Ez a magyarázom a bizonyítványom mentalitás, még egy falvak közti foci meccsen sem áll jól, nemhogy a Forma 1-ben.
Ferko11-06-2007 10:53:27 // 24527
Díjnyertes videó, az biztos! :):):):) Muhaahaaaaa :):):)
Grando11-06-2007 10:49:17 // 24526
Csak azért említettem meg, mert Satti finnyáskodott Massával kapcsolatban. Kimivel ő sem ilyen kritikus.
Azt is írtam, hogy a Ferrarival sztem is gond van. Nyilván nem kerülte el a figyelmedet. ;)) És sajnos Kimivel is, akinek a húzóember szerepét szánták, amikor szerződtették. Legalábbis gondolom, hogy nem azért fizettek érte (neki) annyit, hogy sodródjon az árral, és néha jól meghajtsa a verdát, amit aláraknak. Persze a nagy elvárás nagy hátrányt is jelent, de kitől várhattunk volna jó teljesítményt, ha nem Kimitől?
Mindettől függetlenül tény, hogy a Ferrari vhol Barcelona és Monaco között félúton elhagyta a maradék előnyét is. Nagyon össze kéne szedni a brancsot...
Azt is írtam, hogy a Ferrarival sztem is gond van. Nyilván nem kerülte el a figyelmedet. ;)) És sajnos Kimivel is, akinek a húzóember szerepét szánták, amikor szerződtették. Legalábbis gondolom, hogy nem azért fizettek érte (neki) annyit, hogy sodródjon az árral, és néha jól meghajtsa a verdát, amit aláraknak. Persze a nagy elvárás nagy hátrányt is jelent, de kitől várhattunk volna jó teljesítményt, ha nem Kimitől?
Mindettől függetlenül tény, hogy a Ferrari vhol Barcelona és Monaco között félúton elhagyta a maradék előnyét is. Nagyon össze kéne szedni a brancsot...
mesa11-06-2007 10:46:13 // 24525
Sziasztok!
Érdekesség : EZT nézzétek meg jól. A Kanadai Nagydíj legszebb pillanata! :)
Érdekesség : EZT nézzétek meg jól. A Kanadai Nagydíj legszebb pillanata! :)
tipoatti11-06-2007 10:33:26 // 24524
A rajongóit nem csapja be, mert EDDIG is ilyen volt... nekem éppen ezért szimpatikus. A kutyát nem érdekelné, hogy mennyire szereti a vodkát, és hányszor baxik be fetrengésig ( ez nálam teljesen emberi dolog, nem is érdekel, egy pár ilyenen pl. én is túl vagyok 33 éves fennállásom alatt :) ), ha a verseny napján jól teljesítene... haragot érzek én is, de továbbra is feltétlen rajongó vagyok. Én úgy gondolom, az igazi gond az istállóval van sajnos...
GO KIMI, GOOO!!!
GO KIMI, GOOO!!!
tipoatti11-06-2007 10:22:38 // 24523
Kimi nyilatkozata teljesen hihető és korrektnek tűnik, ezzel együtt én is csalódott vagyok... :(
Erhard 242 (Pure Energy)11-06-2007 10:13:28 // 24522
azért még messze van az idény vége, persze Kimi nem remekel hasonlóan szerencsétlen, mint tavaly a mclarennél...
de én nem szeretem ezt a "jön a farkas, jön a farkas" hangulatot sem, majd elválik mi lesz Kimivel...
de én nem szeretem ezt a "jön a farkas, jön a farkas" hangulatot sem, majd elválik mi lesz Kimivel...
Grando11-06-2007 10:09:05 // 24521
Kedves Satti mester!
Egy kis ideig gondolkodtam, hogy leírjam-e gondolataimat a hozzászólásoddal kapcsolatban, mert úgysem látod, amit már mindenki észrevett. Természetesen csak Kimivel kapcsolatban gondolom így.
Kicsit unalmas már, hogy Kimi sorra gyengén teljesít. Reményt adhat, hogy az edzéseken végre odateszi magát az időket illetően, legalábbis ha az utóbbi két futamot nézzük. Persze Monaco-ban a korlátra is odatette a gépet, de az idejei jók voltak addig. Hátha javul a csákó. Viszont a versenyeken továbbra is gyenge. Kimi szerencséje a szerencsétlenségben, hogy a Ferrari sincs a topon, így mindig lehet vmi kifogást találni. De ahogy elnézem - nemcsak az idei, de az eddigi pályafutását - nem rajta fog múlni, hogy ez megváltozzon. És ezt most nem jó értelemben mondom.
Amit Massáról írtál, azzal még nagyjából egyet is tudok érteni, hiszen a kizárás utáni megnyilvánulását így is lehet értelmezni. Nekem személy szerint tetszene, ha Kimiben látnék ilyen tüzet. De nevezhetjük dühnek is, ahogy teszik. Legalább látnám, hogy csalódott, mert akar vmit. Írod, hogy az egész világon nézik ezt rengetegen, és nagy bunkóság volt. Lehet. Viszont Kimi bunkóságait miért nem teszed szóvá? Gondolok itt a "xarni voltam" tahóskodására, vagy a részeg fetrengéseire.
Írod még: "Lassan Én - ismét csak így szerényen, magadat nagybetűvel kiemelve - is sajnálom,hogy ehhez a csapathoz jött,mert egyenlőre nem tűnik jó választásnak..." Egyrészt én is sajnálom, mert nem képes beváltani a hozzá fűzött reményeket. Másrészről viszont minden kétségem eloszlott affelől, hogy nem több egy qrva tehetséges, de rohadt lusta és egoista csávónál. És ezzel a saját rajongóit is becsapja.
A Ferrari lemaradt a mekiktől, ez sajnos jelenleg tény. Igazad van, bűnbakot nem kell keresni, de gyenge láncszemet muszáj. És Kimi az egyik ilyen!
Egy kis ideig gondolkodtam, hogy leírjam-e gondolataimat a hozzászólásoddal kapcsolatban, mert úgysem látod, amit már mindenki észrevett. Természetesen csak Kimivel kapcsolatban gondolom így.
Kicsit unalmas már, hogy Kimi sorra gyengén teljesít. Reményt adhat, hogy az edzéseken végre odateszi magát az időket illetően, legalábbis ha az utóbbi két futamot nézzük. Persze Monaco-ban a korlátra is odatette a gépet, de az idejei jók voltak addig. Hátha javul a csákó. Viszont a versenyeken továbbra is gyenge. Kimi szerencséje a szerencsétlenségben, hogy a Ferrari sincs a topon, így mindig lehet vmi kifogást találni. De ahogy elnézem - nemcsak az idei, de az eddigi pályafutását - nem rajta fog múlni, hogy ez megváltozzon. És ezt most nem jó értelemben mondom.
Amit Massáról írtál, azzal még nagyjából egyet is tudok érteni, hiszen a kizárás utáni megnyilvánulását így is lehet értelmezni. Nekem személy szerint tetszene, ha Kimiben látnék ilyen tüzet. De nevezhetjük dühnek is, ahogy teszik. Legalább látnám, hogy csalódott, mert akar vmit. Írod, hogy az egész világon nézik ezt rengetegen, és nagy bunkóság volt. Lehet. Viszont Kimi bunkóságait miért nem teszed szóvá? Gondolok itt a "xarni voltam" tahóskodására, vagy a részeg fetrengéseire.
Írod még: "Lassan Én - ismét csak így szerényen, magadat nagybetűvel kiemelve - is sajnálom,hogy ehhez a csapathoz jött,mert egyenlőre nem tűnik jó választásnak..." Egyrészt én is sajnálom, mert nem képes beváltani a hozzá fűzött reményeket. Másrészről viszont minden kétségem eloszlott affelől, hogy nem több egy qrva tehetséges, de rohadt lusta és egoista csávónál. És ezzel a saját rajongóit is becsapja.
A Ferrari lemaradt a mekiktől, ez sajnos jelenleg tény. Igazad van, bűnbakot nem kell keresni, de gyenge láncszemet muszáj. És Kimi az egyik ilyen!
zappali11-06-2007 09:58:44 // 24520
Egyébként meg nem tudom, hogy Kimi föl tud-e állni innen?
Az látszik, hogy nem klappolnak a dolgok, sem a csapatnál
sem Kiminél, közben meg emésztheti magát, hogy milyen
rosszul döntött a csapatváltáskor. Persze akkor még nem tudhatta,
de most mennek a mergák, mint a szél.
Szóval szerintem Kiminek ez az év már elment, és még
örülhet(ünk) ha lesz benne elég tartás, hogy jövőre visszavágjon.
Az látszik, hogy nem klappolnak a dolgok, sem a csapatnál
sem Kiminél, közben meg emésztheti magát, hogy milyen
rosszul döntött a csapatváltáskor. Persze akkor még nem tudhatta,
de most mennek a mergák, mint a szél.
Szóval szerintem Kiminek ez az év már elment, és még
örülhet(ünk) ha lesz benne elég tartás, hogy jövőre visszavágjon.
111-06-2007 09:56:32 // 24519
Én továbbra is annak könyvelem be, mert már este, a neten így lehett olvasni :-(( Ha valaki nem tud pontos infót adni, a világnak, akkor inkább ne írjon semmit! :-(
111-06-2007 09:53:06 // 24518
Már évekkel ezelőtt volt téma, hogy az ilyen ráfutásos baleseteket egy egyszerű, tulajdon képpen "filléres" alkatrésszel meg lehetne előzni!!!!!!!!!!
Ja! Egy magyar származású mérnök fejlesztette ki!!!!! Több vezető csapatot meg is keresett vele, de finoman elhajtották!!!!!!!! :-((
Ja! Egy magyar származású mérnök fejlesztette ki!!!!! Több vezető csapatot meg is keresett vele, de finoman elhajtották!!!!!!!! :-((
zappali11-06-2007 09:52:25 // 24517
Ez mondjuk nem annyira média hiba, mivel ezt az infót
Hami csapatrádiójából tudtuk, a versenymérnöke mondta
a levezető körön.
Hami csapatrádiójából tudtuk, a versenymérnöke mondta
a levezető körön.
Ferko11-06-2007 09:49:15 // 24516
Kubica balesetét itt meg tudod nézni. Ha hazamegyek, akkor megpróbálom letölteni valami torrent oldalról a futamot. Oda mindent felraknak. Ha sikerül, akkor szólok.:):):)
111-06-2007 09:38:23 // 24514
Na ennyit a médiáról! :-((( Egy normális hírt nem tudnak közölni......tegnap mér el volt törve a lába (bár a verseny után volt olyan "hivatalos" közlemény", hogy nem tört el semmilye, csak bent tartják megfigyelésre), ma meg már "semmi " baja :-)) Ami jó, hogy tényleg nincs baja!!!!!!
Satti11-06-2007 09:33:54 // 24513
Kedves barátaim,cartársak,Ferrari fanatic-ok!
Sokáig gondolkodtam,leírjam-e a gondolataim a tegnapi futammal kapcsolatban,de úgy érzem,miért ne,hisz ez a Forma1 topic,ez erre való inkább,nem a vitára,amiben nem is kívánok részt venni,tegnap este is azért hagytam gyorsan rá az itt létet,mert nem lett volna értelme.
Az a véleményem,hogy lehet a "jővevény" versenyzőt Kimit állandóan cinkelni,bár lassan ez már unalmas,viszont azt is észre kellene sztem venni,hogy globális probléma van,az egész csapattal ,már az elmúlt 3 futam óta a Ferrari nincs a helyzet magaslatán,vmi nem stimmel,egyszerűen nem elég gyors a gép,a taktikával is gond van,amit nem a versenyző dönt el,hanem a csapat,ezzel szemben a Mclaren iszonyatosan megerősödött,gyors megbízható és nagyon egyben van az idei csomagjuk,ráadásul Hamilton egy csodagyerek ez tény! Nem kell elfogultnak lenni,mert tegnap nemcsak Kimi,hanem Massa sem volt egy nagy szám,az meg amit csinált,nagy marhaság volt,a piros az piros,azt látni kellenne,akkor meg kell állni és kész,de a csapat is hibázott,mert figyelniük kellett volna,és figyelmeztetni azonnal,csak Ő és Fisca jött akkor ott ki a boxból,Kubica érdekes módón látta a piros lámpát és meg is állt,csak akkor indult el a többiekkel együtt akik már akkor szintén jöttek ki a boxból,mikor szabadra váltott a lámpa.2 vagy 3 éve,ugyan ezért zárták ki Montoyát is,nincs ebben semmi extra.Massa eléggé nem helyes megnyílvánulása a tv kameráknak,meg nagy bunkóság volt,mert ezt nem így kell,az egész világon nézik ezt rengetegen,ez nem elfogadható viselkedés,ezzel csak magát és a csapatot minősíti,az ilyenen felűl kell emelkedni.Persze a Ferrari fanok ezt is megmagyarázzák,ezt már itt megszoktam,de az is biztos,ha ugyanezt Kimi csinálta volna,akkor az persze hogy mekkora baj lenne.Lassan Én is sajnálom,hogy ehhez a csapathoz jött,mert egyenlőre nem tűnik jó választásnak,mert a mostani Mclarennel,100 %,hogy ott lenne az elején folyamatosan.Most hétvégén már ki is derűl majd,hogy mit tud felmutatni a Ferrari,mert ha Indianapolisban is a Mclaren lesz a nyerő,akkor erre az évre már meszeltek,és lehet bűnbakot keresni,de azon is el kell gondolkozni,hogy úgy mint 2005-ben,vmi most sem stimmel a csapatnál.
Ami ennél lényegesen fontosabb,hogy Kubica jól van,olvastam a reggeli hírekben,hogy még a lába sem tőrt el,tul.képpen ma már el is hagyhatja a kórházat,ez szerencse,és jó dolog!
További szép Alfás napot kívánok minden kedves amore rajongónak!
Sokáig gondolkodtam,leírjam-e a gondolataim a tegnapi futammal kapcsolatban,de úgy érzem,miért ne,hisz ez a Forma1 topic,ez erre való inkább,nem a vitára,amiben nem is kívánok részt venni,tegnap este is azért hagytam gyorsan rá az itt létet,mert nem lett volna értelme.
Az a véleményem,hogy lehet a "jővevény" versenyzőt Kimit állandóan cinkelni,bár lassan ez már unalmas,viszont azt is észre kellene sztem venni,hogy globális probléma van,az egész csapattal ,már az elmúlt 3 futam óta a Ferrari nincs a helyzet magaslatán,vmi nem stimmel,egyszerűen nem elég gyors a gép,a taktikával is gond van,amit nem a versenyző dönt el,hanem a csapat,ezzel szemben a Mclaren iszonyatosan megerősödött,gyors megbízható és nagyon egyben van az idei csomagjuk,ráadásul Hamilton egy csodagyerek ez tény! Nem kell elfogultnak lenni,mert tegnap nemcsak Kimi,hanem Massa sem volt egy nagy szám,az meg amit csinált,nagy marhaság volt,a piros az piros,azt látni kellenne,akkor meg kell állni és kész,de a csapat is hibázott,mert figyelniük kellett volna,és figyelmeztetni azonnal,csak Ő és Fisca jött akkor ott ki a boxból,Kubica érdekes módón látta a piros lámpát és meg is állt,csak akkor indult el a többiekkel együtt akik már akkor szintén jöttek ki a boxból,mikor szabadra váltott a lámpa.2 vagy 3 éve,ugyan ezért zárták ki Montoyát is,nincs ebben semmi extra.Massa eléggé nem helyes megnyílvánulása a tv kameráknak,meg nagy bunkóság volt,mert ezt nem így kell,az egész világon nézik ezt rengetegen,ez nem elfogadható viselkedés,ezzel csak magát és a csapatot minősíti,az ilyenen felűl kell emelkedni.Persze a Ferrari fanok ezt is megmagyarázzák,ezt már itt megszoktam,de az is biztos,ha ugyanezt Kimi csinálta volna,akkor az persze hogy mekkora baj lenne.Lassan Én is sajnálom,hogy ehhez a csapathoz jött,mert egyenlőre nem tűnik jó választásnak,mert a mostani Mclarennel,100 %,hogy ott lenne az elején folyamatosan.Most hétvégén már ki is derűl majd,hogy mit tud felmutatni a Ferrari,mert ha Indianapolisban is a Mclaren lesz a nyerő,akkor erre az évre már meszeltek,és lehet bűnbakot keresni,de azon is el kell gondolkozni,hogy úgy mint 2005-ben,vmi most sem stimmel a csapatnál.
Ami ennél lényegesen fontosabb,hogy Kubica jól van,olvastam a reggeli hírekben,hogy még a lába sem tőrt el,tul.képpen ma már el is hagyhatja a kórházat,ez szerencse,és jó dolog!
További szép Alfás napot kívánok minden kedves amore rajongónak!
NaTo11-06-2007 09:29:00 // 24512
Én meg lemaradtam az egészről. Nem tudom megnézni. Nem lehet ezt a futamot valahonnan letölteni?
:(
:(
111-06-2007 09:27:55 // 24511
Igen! Ez egy nagyon jó kérdés! Ha beengedik őket, akkor kifelé miért kell sorban állni, mint amikor az időmérő edzésnél állnak sorban a kijáratnál?! :-(( Ezt én sem értem. Az tiszta sor, ha piros a kijárati lámpa akkor ne hajtson ki senki! De mi a faxra kellett akkor várni ott a boxutca elején Kubicának is? Szóvak ez egy elég kusza szabály :-(
Ferko11-06-2007 09:25:58 // 24510
A kérdés nagggyon jó! :):):):):)
Grando11-06-2007 09:23:49 // 24509
Na meg szegénykémet az ág is húzza... :/ De azért reményre ad okot, hogy ő tulajdonképpen rendben van, csak hát a körülmények játszanak össze ellene mindig. :DD
Nyilatkozatok:
Kimi Raikkönen (5. hely):
„Az elejétől kezdve nagyon nehéz verseny volt. A pálya poros oldaláról rajtoltam, így alig volt tapadásom, majd az első kanyarban ütköztem Felipe (Massa) autójával. Ezután többször bejött a biztonsági autó, ami nem kis káoszt okozott. Ennek tetejébe Kubica balesetének helyszínén egy roncsdarab beakadt az első szárnyam alá, így alulkormányozottá vált az autó. Utána még ráadásul a fékekkel is gondom volt, szóval valóban nehéz futam volt. A végén szereztem néhány pontot, de alakulhatott volna jobban is, viszont ennél rosszabbul is.”
Felipe Massa (helyezetlen - kizárták):
„Szégyen, ami a bokszutcában történt. Annak ellenére, hogy a biztonsági autó miatt nem voltam éppen szerencsés, jó futamom volt és szerezhettem volna néhány értékes pontot. De sajnos amikor jöttem ki a bokszutcából, nem is figyeltem a lámpát, mert sokan voltak mögöttem. Igaz, hogy a McLaren nagyon erős volt ma, de mi sem ezt az eredményt érdemeltük, a dobogón végezhettünk volna. A szezon viszont nagyon hosszú, és még mindig nyitott a bajnokság, de javítanunk kell a teljesítményünkön. Annak viszont örülök, hogy Kubica barátom nem sérült meg komolyabban, ami kész csoda!”
Vitathatatlan, hogy Massa ezt benézte csúnyán. De azért arra még mindig kíváncsi lennék, hogy amikor befele lehet menni a boxutcába, akkor kifele miért nem?
Nyilatkozatok:
Kimi Raikkönen (5. hely):
„Az elejétől kezdve nagyon nehéz verseny volt. A pálya poros oldaláról rajtoltam, így alig volt tapadásom, majd az első kanyarban ütköztem Felipe (Massa) autójával. Ezután többször bejött a biztonsági autó, ami nem kis káoszt okozott. Ennek tetejébe Kubica balesetének helyszínén egy roncsdarab beakadt az első szárnyam alá, így alulkormányozottá vált az autó. Utána még ráadásul a fékekkel is gondom volt, szóval valóban nehéz futam volt. A végén szereztem néhány pontot, de alakulhatott volna jobban is, viszont ennél rosszabbul is.”
Felipe Massa (helyezetlen - kizárták):
„Szégyen, ami a bokszutcában történt. Annak ellenére, hogy a biztonsági autó miatt nem voltam éppen szerencsés, jó futamom volt és szerezhettem volna néhány értékes pontot. De sajnos amikor jöttem ki a bokszutcából, nem is figyeltem a lámpát, mert sokan voltak mögöttem. Igaz, hogy a McLaren nagyon erős volt ma, de mi sem ezt az eredményt érdemeltük, a dobogón végezhettünk volna. A szezon viszont nagyon hosszú, és még mindig nyitott a bajnokság, de javítanunk kell a teljesítményünkön. Annak viszont örülök, hogy Kubica barátom nem sérült meg komolyabban, ami kész csoda!”
Vitathatatlan, hogy Massa ezt benézte csúnyán. De azért arra még mindig kíváncsi lennék, hogy amikor befele lehet menni a boxutcába, akkor kifele miért nem?
111-06-2007 09:12:02 // 24508
A lényeg hogy Kimi, tavaly valahogy úgy tűnt, jobban hajtja magát és az autót....
111-06-2007 09:10:54 // 24507
Igaz! Ezt kicsit benéztem! :-)))
Grando11-06-2007 09:10:09 // 24506
Te most Fisichelláról vagy Räikönnenről írtál? :DD ;)))
111-06-2007 08:44:35 // 24505
Tavaly amikor még Alfonzó volt a csapttársa, azért volt jó pár olyan megmozdulása versenyről versenyre ami bizakodásra adott okot, hogy idén a Ferrari élcsapat lesz vele együtt. Sokszor modták rá hogy ICEMAN, de sajnos most ez nem igaz rá :-( Abban igaz van CARtársunknak, hogy legalább pontot hozott, DE! ha mondjuk úgy esne ki egy futamon, mint tavaly, amikor már kockára volt fékezte a gumi, és az utolsó körökben "robbant" szét neki, ezért esett ki, akkor azt mondom, hogy meg tett minden tőle telhetőt, nem de nem bírta a technika. De most még csak szét sem hajtja a motort....:-(
GT Ɨ|ѯ11-06-2007 08:39:42 // 24504
Tök igazad van!Csatlakozom.
semmi alázat nincs benne a Ferrari iránt-csak a "laza" nagy arc...
semmi alázat nincs benne a Ferrari iránt-csak a "laza" nagy arc...
Nyirkos11-06-2007 08:39:14 // 24503
De, lehet hogy az kellene hozzá, hogy belássa a sok elvakult Kimi fan, hogy nem ugyanúgy versenyez, mint korábban.
111-06-2007 08:35:57 // 24502
Viszont ha a Ferrarival megy így, akkor hiába ülne, a most "tökéletes" medzsóba, ott is csak másodhegedűs lenne.....akár Alfonzó, akár Hamilton lenne a csapattársa. Sőt Hamiltontól nem csúnyán kapna ki :-(((
Nyirkos11-06-2007 08:32:44 // 24501
Szerintem Kimi nem való a Ferrariba.
Kár, hogy nem maradt a Mercinél. Ott bizonyíthatott volna, mert most jól mennek a Mercik, és nem lehetett volna azt sem mondani, hogy nem ismeri az autót.
Nem megy neki, és kész. Sehol sincs Massához képest.
És Sato a király! :)
Kár, hogy nem maradt a Mercinél. Ott bizonyíthatott volna, mert most jól mennek a Mercik, és nem lehetett volna azt sem mondani, hogy nem ismeri az autót.
Nem megy neki, és kész. Sehol sincs Massához képest.
És Sato a király! :)
Ferko11-06-2007 08:13:45 // 24500
Úgy látszik, mindenkinek nagyon hiányzott!:):):):)
pb_11-06-2007 08:08:55 // 24499
Nekem semmi bajom KR-rel, de mintha 1 kicsit belefásult volna a versenyzésbe. Nem látszik rajta az a tűz, és agresszivítás, ami mondjuk FM-en látszik. Erre a legjobb példa a legutóbbi 2 verseny, szinte nem csinált "semmit" csak ment körbe-körbe, kivárásra autózva. Ha a mostani versenyen lett volna, még 2-3 kör, akkor Sato bedarálta volna őt is.
Amúgy a riporterek is +említették, hogy sokak szerint elég visszafogott a teljesítménye, és MS inkább úgy segíthetne a Ferrarin, ha visszaülne valamelyik kocsiba.
Amúgy a riporterek is +említették, hogy sokak szerint elég visszafogott a teljesítménye, és MS inkább úgy segíthetne a Ferrarin, ha visszaülne valamelyik kocsiba.
Erhard 242 (Pure Energy)11-06-2007 07:59:37 // 24498
sajnos a ferrari ismét bajlódik a beállításokkal... nem jó jel ez... a mclaren most valamit nagyon megtalált.
lee7511-06-2007 06:20:47 // 24497
sajna csatlakoznak hozzad en is szeretem a kimmi fazont de mostanaban amit alakit az katasztrofalis,ha mint feltetelezik hogy az auto kicsit gyengelkedik akkor semm enyire!!egy ferarri enyire nem gaz az ember viszont igen kicsit össze kellene kapnia magat
Atesz198711-06-2007 06:16:00 // 24496
És szerintem ül annyit az autóban, hogy legalább a gombokat ismerje... Egy ilyen kiélezett sportban elég nagy butaság arról beszélni, hogy ki ismeri jobban az autót. Bebaszna, ha úgy ülnének be, hogy a pilóta nem ismeri minden egyes porcikáját az autójáak...
A Kimi fanok igazán elárulhatnák már, hogy mire fel imádják ennyire ezt a gyereket? Én egyre jobban útálom, miközben szétzilálja!!!! a ferrári hírnevét! Kurvára nincs semmi alapja az imádatnak! Ennyiből lehetne imádni Coulthardot, R. Schumachert, Buttont, anno Montoyat, és még sorolhanám. Ők mind remek pilóták, és egy számukra jobb világban világbajnokok lennének, de nincs meg se bennük, se Kimiben az a plusz, ami egy világbajnoknak kell. Annyit lássunk már meg az egészből, hogy hiába jó pilóta, ha egyszer nincs benne elég versenyszellem, meg küzdeni akarás!
A Kimi fanok igazán elárulhatnák már, hogy mire fel imádják ennyire ezt a gyereket? Én egyre jobban útálom, miközben szétzilálja!!!! a ferrári hírnevét! Kurvára nincs semmi alapja az imádatnak! Ennyiből lehetne imádni Coulthardot, R. Schumachert, Buttont, anno Montoyat, és még sorolhanám. Ők mind remek pilóták, és egy számukra jobb világban világbajnokok lennének, de nincs meg se bennük, se Kimiben az a plusz, ami egy világbajnoknak kell. Annyit lássunk már meg az egészből, hogy hiába jó pilóta, ha egyszer nincs benne elég versenyszellem, meg küzdeni akarás!
Tommi11-06-2007 02:50:33 // 24495
Ráadásul Kiminek több év F1-es tapasztalat van a háta mögött :)
Wickey11-06-2007 02:47:42 // 24494
lehet hogy Massa az utóbbi időben jobban megy, de ez a minimum tőle, azért mégis van 1 év hendikeppje vele szemben. Sokkal jobban ismeri az autót, és ugyebár azt is tudjuk hogy minden pálya más, így Kimi valószínűleg még nem érzi mindenhol annyira az autót meg a beállításokat mint ő.
Egy kérdés tőlem, a fogyasztói társadalom átlag tagjától, aki csak így ímmel ámmal követi az eseményeket: Hamilton hogyhogy érzi az autót amikor ez az első idénye? Akárhogy is nézzük, a kis bokszosképű igennagyot alakít.
Egy kérdés tőlem, a fogyasztói társadalom átlag tagjától, aki csak így ímmel ámmal követi az eseményeket: Hamilton hogyhogy érzi az autót amikor ez az első idénye? Akárhogy is nézzük, a kis bokszosképű igennagyot alakít.
Tommi11-06-2007 02:46:20 // 24493
Ja, ami még lemaradt: idén igenis a gyorsaságával (illetve lassúságával) van gond és nemcsak szerintünk, akik "amatőr F1 szakértők" vagyunk, hanem a hozzáértő szakemberek szerint is.
Tommi11-06-2007 02:45:06 // 24492
"egyáltalán nem tükrözi egy pilóta gyorsaságát az hogy hány világbajnoki pontja van. Mert ahoz erősen szükséges a technika megbízhatósága is"
Ezzel vitatkoznék :)
Aki gyors, az előrébb végez. Aki előrébb végez, annak több pontja van. Eszerint a logika szerint ha pl egy Spyker végigmegy egy versenyen, az azt jelenti, hogy megbízható a technika és nem a pilóta érdeme vagy "bűne", hogy hol végez. Érdekes módon mégsem szerez pontot... :)
Ok, kell egy jó autó hozzá, de éppen Kimi esetét nézzük: annak idején a relatíve gyenge Sauberrel is jó helyezései voltak, gyűjtögette szépen a pontokat. Aztán jött a McLaren, ahol megint nem a gyorsaságával volt gond, hanem a kocsival, mert rendszeresen széthullott alatta. Idén viszont hány verseny volt eddig és ebből hányszor kellett feladnia technikai gond miatt? Na ugye... :)
Ezzel vitatkoznék :)
Aki gyors, az előrébb végez. Aki előrébb végez, annak több pontja van. Eszerint a logika szerint ha pl egy Spyker végigmegy egy versenyen, az azt jelenti, hogy megbízható a technika és nem a pilóta érdeme vagy "bűne", hogy hol végez. Érdekes módon mégsem szerez pontot... :)
Ok, kell egy jó autó hozzá, de éppen Kimi esetét nézzük: annak idején a relatíve gyenge Sauberrel is jó helyezései voltak, gyűjtögette szépen a pontokat. Aztán jött a McLaren, ahol megint nem a gyorsaságával volt gond, hanem a kocsival, mert rendszeresen széthullott alatta. Idén viszont hány verseny volt eddig és ebből hányszor kellett feladnia technikai gond miatt? Na ugye... :)
prooF_7511-06-2007 02:33:49 // 24491
Na, azért azt tegyük hozzá hogy Kimi elég nehéz autóval indult. Nem mondom hogy nem rajtolhatott volna jobban, de nehéz autóval nehéz jól indulni. Meg szerintem valamennyire ez is meghatározta a versenybeli lassúságát. És lehet hogy Massa az utóbbi időben jobban megy, de ez a minimum tőle, azért mégis van 1 év hendikeppje vele szemben. Sokkal jobban ismeri az autót, és ugyebár azt is tudjuk hogy minden pálya más, így Kimi valószínűleg még nem érzi mindenhol annyira az autót meg a beállításokat mint ő.
Visszatérve még a versenyhez: versenykörülmények között hányszor előzte meg Alonso Raikkonent? Na ugye hogy egyszer se. Az hogy a boxban, sc alatt mi történik szerintem nem rajta múlik.
És aki azzal példálózik, hogy ki szerzett több pontot, annak elmondom: egyáltalán nem tükrözi egy pilóta gyorsaságát az hogy hány világbajnoki pontja van. Mert ahoz erősen szükséges a technika megbízhatósága is. És ha jól emlékszem Barcelonában épp ez nem volt meg, amikor Kimi alatt egyszer csak meghalt a Ferrari.
Tehát hiába nem szimpatikus itt egyeseknek a finn srác, de azért nem kéne olyanokkal rágalmazni hogy alszik a volán mögött, stb. Ha egyszer nem megy alatta a vas akkor kinyomhatja a szemét is...
Visszatérve még a versenyhez: versenykörülmények között hányszor előzte meg Alonso Raikkonent? Na ugye hogy egyszer se. Az hogy a boxban, sc alatt mi történik szerintem nem rajta múlik.
És aki azzal példálózik, hogy ki szerzett több pontot, annak elmondom: egyáltalán nem tükrözi egy pilóta gyorsaságát az hogy hány világbajnoki pontja van. Mert ahoz erősen szükséges a technika megbízhatósága is. És ha jól emlékszem Barcelonában épp ez nem volt meg, amikor Kimi alatt egyszer csak meghalt a Ferrari.
Tehát hiába nem szimpatikus itt egyeseknek a finn srác, de azért nem kéne olyanokkal rágalmazni hogy alszik a volán mögött, stb. Ha egyszer nem megy alatta a vas akkor kinyomhatja a szemét is...
Wickey11-06-2007 00:56:17 // 24490
"De lépek is mert megint csak azt tudnám írni, hogy Kiminek fejlődésre van szüksége "
GEORGE!
A fenti mondatot véletlenül nem úgy gondoltad, hogy a végén a hosszú ő-t rövid ö-re, a d betűt pedig v betűre cseréljük? :-)
GEORGE!
A fenti mondatot véletlenül nem úgy gondoltad, hogy a végén a hosszú ő-t rövid ö-re, a d betűt pedig v betűre cseréljük? :-)
Kiskalap11-06-2007 00:33:32 // 24489
a próféta szól belőled
FoToS11-06-2007 00:31:58 // 24488
Remélem azért lesz sumi annyira bevállalós mint annak idején prost volt vissza jött és világbajnok lett :)
Willy11-06-2007 00:29:24 // 24487
Nem értem miért kell az ilyen hozzászólásokkal szítani a hangulatot! Ha nem tudsz normálisan megnyilvánulni akkor inkább ne is írj ide!
Vedd már észre, hogy Kimi egyáltalán nem azt a teljesítményt nyújtja mint amit kéne neki. Valamiért nem megy neki és kész. Ez tény. És mielőtt meggyanusítanál azzal, hogy Massa párti vagyok el kell, hogy keserítselek, mert én is Kiminek szurkolok. Ha az utolsó helyen ér célba vagy kiesik akkor is neki fogok szurkolni, de be kell látni, hogy a második versenytől valahogy nem megy neki.
Vedd már észre, hogy Kimi egyáltalán nem azt a teljesítményt nyújtja mint amit kéne neki. Valamiért nem megy neki és kész. Ez tény. És mielőtt meggyanusítanál azzal, hogy Massa párti vagyok el kell, hogy keserítselek, mert én is Kiminek szurkolok. Ha az utolsó helyen ér célba vagy kiesik akkor is neki fogok szurkolni, de be kell látni, hogy a második versenytől valahogy nem megy neki.
FoToS11-06-2007 00:09:26 // 24486
Sziasztok jó kis meccs volt igaz a ferrarinak nem volt jó nap,de volt minden :)
Iniezione10-06-2007 23:57:42 // 24484
nem sok na jóéjjt:))))))
Tommaso 15910-06-2007 23:43:15 // 24483
Vazze,mi megy itt.....
Takuma Száátó a király:-))))))
Takuma Száátó a király:-))))))
Iniezione10-06-2007 23:20:20 // 24482
azt nem figyelte valaki véletlen,hogy a Wurz elhasználta-e?a kötelező garnitúra gumákat???
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
3
Guests3
393
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?