Forum >> Forma-1
Xixo23-07-2007 12:38:03 // 27933
Ez a balfonzó tényleg egy f@sz!!! Jól fel kéne már tenni a falra egy teszten, hogy tanuljon egy kis illemet.....
Xixo23-07-2007 12:35:31 // 27932
Jah, valami jó kis bosch cuccot, nem??? :)))))))))
Grando23-07-2007 12:34:52 // 27931
Mostmár a youtube-on is számtalan verzióban elérhető a vita (ami egyébként valóban olaszul zajlott, :P). A kommentárokban néhány fordítás is található, ki bővebben, ki rövidebben írta le. Egybevetve ezeket, és többször végighallgatva a felvételt, itt van a megközelítő eredmény:
Alonso: Szándékos volt, szándékosan tetted
Massa: Nem volt szándékos…
Alonso: Eltörted a légterelőmet, menj és nézd meg!
Massa: Akkó' kapd be! Nyertél, és színészkedsz itt, te idióta! Nyersz, és aztán ilyeneket beszélsz!
Alonso: Ilyet nem lehet csinálni!
Massa: Akkor tanulnod kéne!
Alonso: Akinek tanulnia kéne, az te vagy kisbarátom! Mindenkivel a világon versenyeztem már, de 3 körrel a vége előtt ilyet csinálni… Szép teljesítmény!
Massa: Igen, igen. És szándékosan csináltam, úgy mint Barcelonában, mi? Tanulj, tanulj!
Nekem külön tetszett, ahogy a köcsög rondennist leintette Massa. Abban benne volt, hogy "Te is bekaphatod, tolvaj!" - persze ezt már csak én gondoltam hozzá... :DDDDD
Alonso: Szándékos volt, szándékosan tetted
Massa: Nem volt szándékos…
Alonso: Eltörted a légterelőmet, menj és nézd meg!
Massa: Akkó' kapd be! Nyertél, és színészkedsz itt, te idióta! Nyersz, és aztán ilyeneket beszélsz!
Alonso: Ilyet nem lehet csinálni!
Massa: Akkor tanulnod kéne!
Alonso: Akinek tanulnia kéne, az te vagy kisbarátom! Mindenkivel a világon versenyeztem már, de 3 körrel a vége előtt ilyet csinálni… Szép teljesítmény!
Massa: Igen, igen. És szándékosan csináltam, úgy mint Barcelonában, mi? Tanulj, tanulj!
Nekem külön tetszett, ahogy a köcsög rondennist leintette Massa. Abban benne volt, hogy "Te is bekaphatod, tolvaj!" - persze ezt már csak én gondoltam hozzá... :DDDDD
Xixo23-07-2007 12:32:37 // 27930
Most akkor menjük bele, hogy Massa meg kétszer indult hátulról, egyszer meg kizárták....????
Akkor mégse csak a pont számít???
Akkor mégse csak a pont számít???
Xixo23-07-2007 12:29:33 // 27929
Szerintem is jobb pilóta Kimi (legalábbis egyelőre), hiszen Massa csak tavaly ülhetett versenyképes gépbe, Kimi pedig jónéhány éve nyomta már a mekibe. Biztos, hogy 1000szer több versenytapasztalata van. Ugyanakkor Massa is nagyon gyors, csak pl mint most alfonzó ellen is látszott, nem tud még mindent a versenyzésről, a szoros csatákról. Igaz idén Kimi se mutatott ebből még semmit....
Szóval számomra mindkét pilótánk idei teljesítménye gyatra. És akkor finoman fogalmaztam.....
Szóval számomra mindkét pilótánk idei teljesítménye gyatra. És akkor finoman fogalmaztam.....
Xixo23-07-2007 12:24:50 // 27928
Meg is érdemelné, hiszen mekibe ül!! :))))
Vagy adhatnánk még nekik némi technikai infót, mert kezdenek visszaesni!!! :)))))))))
Vagy adhatnánk még nekik némi technikai infót, mert kezdenek visszaesni!!! :)))))))))
Xixo23-07-2007 12:23:01 // 27927
És ez is neki szólt!!! :))
Xixo23-07-2007 12:22:11 // 27926
Ez annak szól, aki Kimi kiesése után egyből Massát kezdte fikázni....
mesa23-07-2007 12:18:26 // 27925
Massa nyilatkozta egy stábnak, mikor azt kérdezték, elfogadta-e Alonso bocsánatkérését :
“That is normal. But if he has apologised, then that’s fine. He knows he was not right after the race.”
:)))
“That is normal. But if he has apologised, then that’s fine. He knows he was not right after the race.”
:)))
mesa23-07-2007 12:06:08 // 27924
Állítólag BOSCH :P :DDD
Satti23-07-2007 11:57:46 // 27923
Majd elmondom,hogy is volt pontosan,csak hogy okosodjatok!!:-)
Alonso-Mi a baj kiscsákó,kevés voltál,he?
Massa-Ne dumálj vazze,lenyomlak mint a bélyeget!
Alonso-Ahhoz még tápoljál kicsit koma!!Hány vb címed is van öcskös??
Massa-Majd jól beárullak Todtnak,osztán nézhetsz,mert jön a Nizzai maffia,és véged!
Alonso-Vigyázzámán,mert olyan vörös a fejed,mint az overállod!
Massa-A pezsgősüveget,meg jól felnyomom a seggedbe!
Alonso-Mi a baj kiscsákó,kevés voltál,he?
Massa-Ne dumálj vazze,lenyomlak mint a bélyeget!
Alonso-Ahhoz még tápoljál kicsit koma!!Hány vb címed is van öcskös??
Massa-Majd jól beárullak Todtnak,osztán nézhetsz,mert jön a Nizzai maffia,és véged!
Alonso-Vigyázzámán,mert olyan vörös a fejed,mint az overállod!
Massa-A pezsgősüveget,meg jól felnyomom a seggedbe!
Satti23-07-2007 11:53:33 // 27922
Az lehet,hogy MS mellé,de nem Massa mellé sztem,mert az egyértelmű,ha MS marad,sokak nagy gyönyörűségére:-)),akkor Massa visszaülhetett volna még egy évre legalább a tesztautóba.
Amúgy meg az olaszok jó lenne,ha nem kínai beszállítóktól vennék a kábeleket,meg a hidraulikát,akkor talán nem xarik be!:-)))Meg kellene egyezni a megbízható német gyártókkal,hogy jutassanak már nekik is vmit,cserébe a hasznos infókért,amiket a sztepni eljuttatot hozzájuk!:-))
Amúgy meg az olaszok jó lenne,ha nem kínai beszállítóktól vennék a kábeleket,meg a hidraulikát,akkor talán nem xarik be!:-)))Meg kellene egyezni a megbízható német gyártókkal,hogy jutassanak már nekik is vmit,cserébe a hasznos infókért,amiket a sztepni eljuttatot hozzájuk!:-))
Ferke23-07-2007 11:52:34 // 27921
Na akkor a végleges Alonso-Massa vita, hogy tiszta legyen!
Satti23-07-2007 11:49:27 // 27920
Nem ,én nem mondtam ilyet,erre határozottan emléxem!!:-)).....vagy mégsem?.....:-))))
Ferke23-07-2007 11:48:09 // 27918
Ahogy itt elnéztem a hangulatot tegnap, kéne az a boxring nagyon!:))))
Ferko23-07-2007 11:39:03 // 27917
Na-na. Bírónak lenni a legkockázatosabb! :-)))) Sokszor beleszáll egy-két fülesbe! :-))))))
mesa23-07-2007 11:36:53 // 27916
Gyáva kéjenc ! :P :D
mesa23-07-2007 11:36:08 // 27915
CSAK A PONT SZÁMÍT szöveget mintha épp te vezeteted volna be, amikor Massa alatt kvartyogott a Ferrari ...
Persze lehet rosszul emlékszem, semmi sincs kizárva. :P :D
Persze lehet rosszul emlékszem, semmi sincs kizárva. :P :D
Ferko23-07-2007 11:20:31 // 27914
Kellene szervezni egy közös Fomra 1-es futamnézést. Felállíthtnánk egy box ringet is! :-))))))
Mielőtt valaki megkérdezné, én a bíró lennék! :-))))))))
Mielőtt valaki megkérdezné, én a bíró lennék! :-))))))))
barogab23-07-2007 11:01:56 // 27913
Én csak arra vagyok kiváncsi,hogy mikor jelentenek me a mercinél vki ellen óvást,hogy Hami is kapjon legalább egy pontot!!!!
Grando23-07-2007 11:01:13 // 27912
Nahát érdekes, Tipoattinak nem írtál ilyen lebaxó hsz.-t a Massa fikázásra. Pedig addig nem ment a vihar a biliben! Ejnye Satti bácsi! Megint elfogult vagy! :DDD ;)
mesa23-07-2007 10:59:44 // 27911
Az elején még tudott menni Massa az esőben témakörhöz apró kiegészítés, ha valaki figyelmetlen lett volna :
- az elején levő nehéz esőzésben ESŐ gumival köröztek
- a végén levő kisebb esőzésben pedig INTERMEDIATE gumival
Egyszerűen a Mekinek a második típusú gumi jobban fekszik, mint ahogy az esőgumi meg a Ferrarinak. Ez a nagy különbség.
A verseny tapasztalata pedig az, hogy a Ferrari szárazon is, esőben is nagyon gyors. Felszáradós, vagy szemerkélős esőzésben, vegyes aszfalton pedig a McLaren behozhatja a pillanatnyi hátrányát.
- az elején levő nehéz esőzésben ESŐ gumival köröztek
- a végén levő kisebb esőzésben pedig INTERMEDIATE gumival
Egyszerűen a Mekinek a második típusú gumi jobban fekszik, mint ahogy az esőgumi meg a Ferrarinak. Ez a nagy különbség.
A verseny tapasztalata pedig az, hogy a Ferrari szárazon is, esőben is nagyon gyors. Felszáradós, vagy szemerkélős esőzésben, vegyes aszfalton pedig a McLaren behozhatja a pillanatnyi hátrányát.
Ferke23-07-2007 10:59:27 // 27910
Pontosan ezért nincs is sorrend. Teljesen értelmetlen úgy tolni egy pilótát, hogy még mindkettő új a csapatnál.
Az, hogy Kimi már mutatott valamit, annak köszönhető,hogy se nem a sauberben ült előző évben, se nem MS mellett volt pilóta.
Az, hogy Kimi már mutatott valamit, annak köszönhető,hogy se nem a sauberben ült előző évben, se nem MS mellett volt pilóta.
Satti23-07-2007 10:56:41 // 27909
Azért ez a "keni el a száját" szöveg egy kicsit erős sztem,mert ebben az évben Kiminek van 3 győzelme,a mostani hétvégén is végig jobb volt,úgy mint az előző két futamon is,ez a pontok száma, meg egy túllihegett dolog,persze sajnos az számít,de csak azért lehet több pontja Massának,mert ő nagy szerencséjére még nem esett ki műszaki hiba miatt a futamon,míg Kimi sajnos már kétszer is,ráadásul dobogós helyről,nagyon reálisan is számolva 12-14 ponttól elesve ez miatt.
Elhiszem,hogy a Ferrari fanaticoknak Massa jön be,hiszen ő volt MS segédje,de azért nem kellene mindig szítani a hangulatot.Ez pont olyan,mintha egy Kimi drukker,mondjuk olyasmit mondott volna most tegnap,hogy az lett volna az igazi,ha a két latin kiskakas,jól kiüti egymást addig erőlködnek,és kiesnek,nem kapnak pontot,ez lett volna az igazságos,de asszem ilyesmit senki nem mondott.
Bízom Kimiben,még nincs semmi veszve,még van esély!!!!!
Hajrá Kimi!!! Hajrá Ferrari!!!!! HAJRÁ KEDVES FERRARI MÉRNÖKÖK!!!!!!!
Elhiszem,hogy a Ferrari fanaticoknak Massa jön be,hiszen ő volt MS segédje,de azért nem kellene mindig szítani a hangulatot.Ez pont olyan,mintha egy Kimi drukker,mondjuk olyasmit mondott volna most tegnap,hogy az lett volna az igazi,ha a két latin kiskakas,jól kiüti egymást addig erőlködnek,és kiesnek,nem kapnak pontot,ez lett volna az igazságos,de asszem ilyesmit senki nem mondott.
Bízom Kimiben,még nincs semmi veszve,még van esély!!!!!
Hajrá Kimi!!! Hajrá Ferrari!!!!! HAJRÁ KEDVES FERRARI MÉRNÖKÖK!!!!!!!
mesa23-07-2007 10:55:44 // 27908
Igen a két f@szkalap már megint fikázott egy remek versenyzőt. Ők, akik már többször megmutatták mekkora befizetett lúzer versenyzők ...
mesa23-07-2007 10:48:44 // 27907
Most ezt ugye viccnek szántad ?!
Mindenki tudja, hogy Kimi Raikönnent Michael Schumacher mellé szerződtették.
Akkor még úgy volt, hogy versenyben marad. Ő maga hívta fel a figyelmet Kimire Jean Todtnál.
Kimi is elmondta egy interview-ban, hogy Schumi és ő lett volna a felállás. Mivel Sumák ment, Massa maradt...
Az tehát hogy kettejük közül kit szerződtettek másodhegedűsnek, nagyon könnyű megválaszolni, MINDKETTŐT. :P :DD
Ezzel ez a vita lezárva! :)
Mindenki tudja, hogy Kimi Raikönnent Michael Schumacher mellé szerződtették.
Akkor még úgy volt, hogy versenyben marad. Ő maga hívta fel a figyelmet Kimire Jean Todtnál.
Kimi is elmondta egy interview-ban, hogy Schumi és ő lett volna a felállás. Mivel Sumák ment, Massa maradt...
Az tehát hogy kettejük közül kit szerződtettek másodhegedűsnek, nagyon könnyű megválaszolni, MINDKETTŐT. :P :DD
Ezzel ez a vita lezárva! :)
Erhard 242 (Pure Energy)23-07-2007 09:35:50 // 27906
Tudod az egészben csak az zavar, hogy megint az lesz a vb, aki nem a legjobb....
de hát az élet igazságtalan...és szar, de a grafikája qurvajó :)))
de hát az élet igazságtalan...és szar, de a grafikája qurvajó :)))
Grando23-07-2007 09:25:27 // 27905
Áhh, palikék! :((
2 hete amikor Massa a boxutcából az 5. helyre hozta be a gépet, nem ordítottak annyit, mint hami zseniális 10 helyének most.
Hogy visítottak akkor is, amikor a verseny vége felé hami megint megkapta a körhátrányt Massától. "Nem tud ellépni Hamiltontól, nem tud ellépni!!!" - Csak azt nem vették figyeleme, hogy az "angol" nem egy spykerben ül, hanem a mezőny egyik legjobb gépében.
Ha vmi rendkívüli dolog történik, mindig átkapcsolok a németre. De gyakran akkor is, amikor már nagyon felidegesítenek. :DDD
2 hete amikor Massa a boxutcából az 5. helyre hozta be a gépet, nem ordítottak annyit, mint hami zseniális 10 helyének most.
Hogy visítottak akkor is, amikor a verseny vége felé hami megint megkapta a körhátrányt Massától. "Nem tud ellépni Hamiltontól, nem tud ellépni!!!" - Csak azt nem vették figyeleme, hogy az "angol" nem egy spykerben ül, hanem a mezőny egyik legjobb gépében.
Ha vmi rendkívüli dolog történik, mindig átkapcsolok a németre. De gyakran akkor is, amikor már nagyon felidegesítenek. :DDD
Attie23-07-2007 09:16:58 // 27904
Nem tudtok olyan helyet ahonnan a tegnapi futam letölthető?
Erhard 242 (Pure Energy)23-07-2007 09:08:16 // 27903
Verseny szempontjából sajnos csak a pont számít az egy más kérdés, hogy szar a pontrendszer, hülyeségnek tartom,hogy úgy lehet valaki világbajnok, hogy alig nyer futamot....
Kimi sajnos tényleg nagyon peches, a balfasz palikék szerint a meklárenesek hű de milyen jók, azzal már nem foglalkoznak, hogy Massa Alonsot állva hagyta a rajtnál, csak az a fontos, hogy a szar ballansz miatt de körbeautózta Massát...
érdekes a verseny elején ez nem ment neki....
Meg az is érdekes, hogy Alonso úgy tud első lenni, ha nincs Hamilton, meg Kimi...
szóval ennyit a nagy balfonzóról....sajnos mindig jó helyen van jó időben, meg kurva nagy malaca....
Kimi sajnos tényleg nagyon peches, a balfasz palikék szerint a meklárenesek hű de milyen jók, azzal már nem foglalkoznak, hogy Massa Alonsot állva hagyta a rajtnál, csak az a fontos, hogy a szar ballansz miatt de körbeautózta Massát...
érdekes a verseny elején ez nem ment neki....
Meg az is érdekes, hogy Alonso úgy tud első lenni, ha nincs Hamilton, meg Kimi...
szóval ennyit a nagy balfonzóról....sajnos mindig jó helyen van jó időben, meg kurva nagy malaca....
Ferko23-07-2007 09:07:30 // 27902
Aham, akkor értem! :-))))
Na jah, akié a több pont azé a VB cím. Azt senki nem fogja nézni, hogy mi lett volna ha; legalábbis a nagyközönség nem. Ez egy ilyen sport. Állítólag börni bácsi azt is akarta, hgy az legyen a világbajnok, aki több futamot nyer. Szó volt róla az év elején. Na az érdekes lenne. :-))))
Na jah, akié a több pont azé a VB cím. Azt senki nem fogja nézni, hogy mi lett volna ha; legalábbis a nagyközönség nem. Ez egy ilyen sport. Állítólag börni bácsi azt is akarta, hgy az legyen a világbajnok, aki több futamot nyer. Szó volt róla az év elején. Na az érdekes lenne. :-))))
Grando23-07-2007 08:59:26 // 27901
Pedig valaki mégis ezen az állásponton volt az év elején. Volt is ebből vita rendesen.
De természetesen a legtöbbünk egyetért veled. Úgyhogy ha vki ezt írja be, akkor általában erre az év eleji kis eszmecserére reflektál. (Mondjuk a Kimi drukkerek egyre kevesebbszer.)
Mindazonáltal (de jó kis szó ez :DD) mégiscsak tény, hogy a VB-címet a pontra adják. :))
De természetesen a legtöbbünk egyetért veled. Úgyhogy ha vki ezt írja be, akkor általában erre az év eleji kis eszmecserére reflektál. (Mondjuk a Kimi drukkerek egyre kevesebbszer.)
Mindazonáltal (de jó kis szó ez :DD) mégiscsak tény, hogy a VB-címet a pontra adják. :))
Ferke23-07-2007 08:57:12 // 27900
Volt szó Kimi első boxkiállásáról. Sajnos eredetileg Ő is kijött volna Massa-val, a végén ezt nyilatkozta: "Elszalasztottam a boxutca kijáratát, mert annyira csúszott a pálya."
Ferke23-07-2007 08:50:23 // 27899
Pedig tényleg mindent megpróbáltak Hemi érdekében. Már csak 1 dolgot tehettek volna: gyorsan szabályt változtatnak, és a 9. helyért is adnak 10 pontot!:)))
Ferko23-07-2007 08:44:26 // 27898
Grando Cartárs! :-)))) Én 2007.06.05-én lettem tag. Előtte nem követtem a topicot, csak be-be néztem az Amore-ra. Én Kimi rajongó vagyok, de az biztos, hogy akkor sem írtam volna, hogy csak a pont számít. Valaki így gondolja, van aki úgy! :-))))))
Grando23-07-2007 08:38:53 // 27897
Ezt a "csak a pont számít" rigmust a Kimi-ajnározók kezdték még az idény elején. Talán akkoriban még nem követted a topicot? ;))
Grando23-07-2007 08:36:59 // 27896
Ferko23-07-2007 08:36:23 // 27895
Lóf@szt számít csak a pont!!!!! Asszem két év volt, amikor elismert F1-es szakértők mondták azt Kimiről, hogy Sumi után ő a legjobb pilóta az egész mezőnyben. Pedig akkor Alonslóó lett a világbajnok. Mindenki elismerte, hogy Kimi a második legjobb, csupán egy versenyképes autó kell alá. Szóval nem mond nekem, hogy csak a pont számít.
Attól, hogy valaki pontokat szerez, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy jobb pilóta. Gondoljunk csak a két évvel ezelőti indianapolisi nagydíjra.
Attól, hogy valaki pontokat szerez, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy jobb pilóta. Gondoljunk csak a két évvel ezelőti indianapolisi nagydíjra.
someq-14723-07-2007 05:28:04 // 27894
én nem értem miért azon vitatkozunk hogy Masa vagy Kimi????? nem tök mind1???
Xixo23-07-2007 01:48:48 // 27893
Ja!!! Kinek is van több pontja???
IGEN MASSÁNAK!!! Ergo ő a jobb versenyző, hisz csak a pont számít!!!!
IGEN MASSÁNAK!!! Ergo ő a jobb versenyző, hisz csak a pont számít!!!!
Xixo23-07-2007 01:47:31 // 27892
Jó sokat írtatok, amíg melóztam!! Szóval:
Gratula Massának, hogy ezen a kautikus futamon is sikerült megszereznie a második helyet!!! Kár, hogy a végén para volt a vassal és így nem tudta feltartani a körönként 1-1,5 mp-el gyorsabb lófejüt...
Kimiért kár, ezzel neki elúszott ez az év. Remélem ezt ő is belátja majd és segít Massának a VB cím megszerzésében.
alfonzó hozta a szokásos köcsög formáját. Valaki kilőhetné végre. Egy hányinger az a majom....
hemikét pedig a mai napig csipáztam. Ma elfogyott nála a tehetség. Szorultabb helyzetből még minden segítség ellenére sem tudott pontot szerezni. Gyatra volt na!
De azért annak örülhetünk, hogy Massa 11 pontra feljött hemi mögé!!! Abból még lehet valami!!!!!
Remélem idén nem csak Kimi száját keni el (mint idáig), hanem a két mekisét is!!!
HAJRÁ MASSA!!!!!!!!! HAJRÁ FERRARI!!!!!
Gratula Massának, hogy ezen a kautikus futamon is sikerült megszereznie a második helyet!!! Kár, hogy a végén para volt a vassal és így nem tudta feltartani a körönként 1-1,5 mp-el gyorsabb lófejüt...
Kimiért kár, ezzel neki elúszott ez az év. Remélem ezt ő is belátja majd és segít Massának a VB cím megszerzésében.
alfonzó hozta a szokásos köcsög formáját. Valaki kilőhetné végre. Egy hányinger az a majom....
hemikét pedig a mai napig csipáztam. Ma elfogyott nála a tehetség. Szorultabb helyzetből még minden segítség ellenére sem tudott pontot szerezni. Gyatra volt na!
De azért annak örülhetünk, hogy Massa 11 pontra feljött hemi mögé!!! Abból még lehet valami!!!!!
Remélem idén nem csak Kimi száját keni el (mint idáig), hanem a két mekisét is!!!
HAJRÁ MASSA!!!!!!!!! HAJRÁ FERRARI!!!!!
Ferko22-07-2007 22:47:41 // 27891
Csak ez soha nem követlkezett volna be. Kimi soha nem vállalt volna egy másodhegedűs szerepet. Csalódtam is volna.
Satti22-07-2007 22:08:47 // 27890
Ááá nem számít!:-))
tipoatti22-07-2007 21:54:52 // 27889
Ezt ( Kimi hibája ) CSAK az előbb-utóbb felbukkanó Massa-fanok lelki békéje miatt írtam... maradjon a mi titkunk... :)))
tipoatti22-07-2007 21:52:25 // 27888
Már én is arra gondolok, hogy elég xar a karmája... más magyarázatot nem találok... :)
tipoatti22-07-2007 21:51:00 // 27887
Nincs olyan nagy különbség kettőnk között... nyerjen a FERRARI!!! Egy apró nüansz nálam: egy finnel!!! :)
Satti22-07-2007 21:49:13 // 27886
Amennyiben bexarik a gép,az nem Kimi hibája,ebben az évben,igazán csak egyszer hibázott nagyot,a Monaco-i időmérőn,de utána ott is a futamon elég jól előre sikerúlt jönnie.
tipoatti22-07-2007 21:48:39 // 27885
Ennyi... :) Ha pedig Sumák mellé/alá vitték volna Kimit, egy szavam sem lenne. Tőle mindenki csak tanulhat! :)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
595
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?