Mint írtam sokadszora ma, csak biztos nem olvasod el rendesen, nem csak az én véleményem, hanem még sokunk gondolja így.
És félreértesz nem fáj nekem, örülök, hogy ő nyert. Vagy olvastál valami olyat ahol az ellenkezőjét mondtam?
Forum >> Forma-1
Mike.22-10-2007 20:25:45 // 34742
Satti22-10-2007 20:18:07 // 34741
Ezt csak te gondolod így, de most komnolyan, nem értelek, most fáj, hogy Kimi lett a bajnok, és nem bírod ki, hogy ne keress vmi hibát??
Akinek nem tetszik, ne nézze és kész, ő ilyen, nem fog idiótán ugrálni, mint egy bakkecske, nem hiszem, hogy ezt hibának kellene tekinteni, aki meg annak hiszi, arra inkább nem mondok semmit, nehogy sértődés legyen a vége.
Egy a lényeg, aki a vb, az a jobb, és most Kimi a vb, ráadásul a legtöbb futamgyőzelemmel, ami még egy kicsit szépíti a dolgot, ez a lényeg a többi mellékes, a Ferrari fabatikusok sem fanyaloghatnak, hanem örülhetnek!
Akinek nem tetszik, ne nézze és kész, ő ilyen, nem fog idiótán ugrálni, mint egy bakkecske, nem hiszem, hogy ezt hibának kellene tekinteni, aki meg annak hiszi, arra inkább nem mondok semmit, nehogy sértődés legyen a vége.
Egy a lényeg, aki a vb, az a jobb, és most Kimi a vb, ráadásul a legtöbb futamgyőzelemmel, ami még egy kicsit szépíti a dolgot, ez a lényeg a többi mellékes, a Ferrari fabatikusok sem fanyaloghatnak, hanem örülhetnek!
Mike.22-10-2007 20:12:55 // 34740
Mint írtam is az előbb, csak szerinted mellékes és csak szerinted nem számít. Mert mi tudjuk, hogy szemellenzővel nem látsz mást. :-))
Ha csak egy-két ember írná itt akkor okés. De mint írtam ez sok-sok embernek a véleménye még. :-)
Ha csak egy-két ember írná itt akkor okés. De mint írtam ez sok-sok embernek a véleménye még. :-)
Satti22-10-2007 20:11:13 // 34739
Azt nem fogják, csak még kavar egy kis vihart a meki a szezon végén, de semmit nem fognak vele elérni, mert az FIA nerm fogja arcon köpni saját magát!
Shane22-10-2007 20:09:27 // 34738
És kapott büntit? Azt hiszem nem.
Csak a csapatot büntették (pénz bírság és pont elvétel), a pilótákat nem bántották.
Most is így lesz. Így helyes! Ha most pont levonás akkor Hami hibái miatt is legyen az + kémbotrány miatt is.
Csak a csapatot büntették (pénz bírság és pont elvétel), a pilótákat nem bántották.
Most is így lesz. Így helyes! Ha most pont levonás akkor Hami hibái miatt is legyen az + kémbotrány miatt is.
Satti22-10-2007 20:09:07 // 34737
Sztem ennek nincs jelentősége, mindenkinek megvan a maga stílusa, egy igazi Ferrari drukkernek meg az kell a lényeg legyen, hogy nyer a csapat és a versenyző, nerm kell ezt túlbonyolítani, jó is lesz ha nem változtat a stílusán, ez így a megszokott, nem kell másoknak megfelelni, az eredményt kell hozni és kész, és nem utolsósorban Kimi soha semmilyen balhéban nincs benne, egyik versenyzővel sincs problémája, és általában mindenki kedveli, elismeri, és ez a lényeg, a többi mellékes!
Mike.22-10-2007 20:08:43 // 34736
Pontosabban azért, hogy a pilótákat is büntessék meg.
GEORGE22-10-2007 20:08:08 // 34735
ha így nézzük akkor tényleg nem támadható a Kimi Vb címe!
Mike.22-10-2007 20:07:38 // 34734
A BMW-ét és a Williamset már megbüntették. Nem kapták meg a csapat pontokat.
Ez ellen adott be panaszt RD.
Ez ellen adott be panaszt RD.
Satti22-10-2007 20:04:52 // 34733
Attól súlyosabb bűn nincs, mint amit a mekisek kővettek el, és azért sem vettek el a versemyzőiktől egy pontot sem, úgyhogy ilyen most sem lenne, ha egyáltalán mégis megbűntetnék a BMW-ét és a Williamset, legfeljebb a szokásos pénzbőntetést kapják majd, de sztem azt sem fognak, ez egy felesleges gusztustalankodás a mekitől.
Mike.22-10-2007 20:03:41 // 34732
Nehogy azt hidd, hogy csak itt páran jegyezzük meg ezeket a reakciókat. Pontosabban azok hiányát. Sok fórumon olvasni erről. Tehát aki "csak" Ferrari drukker azok hiányolják ezt. Az elvakult Kimi fanokat meg nem érdekli ez. Vagy bemagyarázzák maguknak, hogy így jó ez. Pl. mint most te is. :-))
Mike.22-10-2007 20:00:56 // 34731
Az az igazság, hogy amikor Hamilton rontott, akkor mindenki a szabályokat lobogtatta és kemény büntit követelt. Most amikor más csapat rontott és így esetleg a Ferrari érdekei sérülnének akkor meg nem kellenek a szabályok!?
Amúgy Ron jobban tette volna ha most kussolna és beletörődne a mostani helyzetbe. Ha esetleg büntit szabnának ki és változna valami az már nem lenne olyan VB cím Hamiltonnak. És ezzel még több ellendrukkert gyűjtene. .... szerintem.
Amúgy Ron jobban tette volna ha most kussolna és beletörődne a mostani helyzetbe. Ha esetleg büntit szabnának ki és változna valami az már nem lenne olyan VB cím Hamiltonnak. És ezzel még több ellendrukkert gyűjtene. .... szerintem.
Satti22-10-2007 19:57:53 // 34730
A szokásosnál most többet mosolygott, az is vmi:-))
Az eredmény a lényeg, nem az hogy ki hogy örül, a szurkolok azok örülhetnek most ezerrel, és ez így a helyes!:-)
Az eredmény a lényeg, nem az hogy ki hogy örül, a szurkolok azok örülhetnek most ezerrel, és ez így a helyes!:-)
GEORGE22-10-2007 19:57:28 // 34729
Na ez lehetséges :-)
Mike.22-10-2007 19:54:50 // 34728
Egy kicsivel nagyobb örömet várt volna az ember, de hát megszokhattuk már a faarcú reakcióit! :-))
Satti22-10-2007 19:52:25 // 34727
Ezzel most nem lesz gond, mert külőnben az is lehet, hogy az olaszok lerohanják angliát és kő kövön nem marad!:-)
GEORGE22-10-2007 19:47:22 // 34726
Sok mindenre gondoltuk már azt hogy lehetettlen.......
Satti22-10-2007 19:09:11 // 34725
A vigyorgás az este sztem megvolt!:-))
Nehéz lehetett azt ott akkor felfogni.
Nem hinném, hogy a vb cím veszélyben lenne, az egyszerűen lehetetlen!
Nehéz lehetett azt ott akkor felfogni.
Nem hinném, hogy a vb cím veszélyben lenne, az egyszerűen lehetetlen!
GEORGE22-10-2007 19:04:44 // 34724
De azért Kiminek se mindegy hogy most meg van neki a VB cím vagy sem.
Az is igaz hogy A dogon nem vigyorogta szét magát...pedig nem akármilyen címet nyert!
Az is igaz hogy A dogon nem vigyorogta szét magát...pedig nem akármilyen címet nyert!
GEORGE22-10-2007 19:00:30 // 34723
Na igen! az a f.sz egy nagy nulla ember..és másban is az....
Satti22-10-2007 18:59:06 // 34722
Nem lesz abból semmi, ezzel csak még jobban lejáratják magukat az egész világ előtt, nevetségesek. Ron Dennis meg egy nagy gyökér, gusztustalan féreg az ilyen ember, inkább emelt fővel kellett volna a jobbnak a Ferrarinak és Kiminek gratulálnia, ha már a meki 5 év alatt nem tudott olyan gépet adni Kiminek amvel vb lehetett volna, és a Ferrarinál már az első évében sikerűlt ez, igaz nem könnyen, de akkor is, úgyhogy Ron, emberségből nem sokat tud mutatni, egy nagy nulla!!
GEORGE22-10-2007 18:52:01 // 34721
Így igaz!!!
Csak még a mekisek nem bírnak magukkal:-((
Csak még a mekisek nem bírnak magukkal:-((
Satti22-10-2007 18:46:44 // 34720
Minden nagy embernek jól jön egy kis segítség, mint annak dején MS-nek is!:-))
Abban is biztos vagyok, hogyha úgy alakult volna, hogy Kiminek elég a 2. hely is a vb címhez, természetesen előre engedi Massát, egy jó csapatnál ez nem is kérdéses, és a Ferrari most is egy jó csapat lett a mostani felállásban is!
Abban is biztos vagyok, hogyha úgy alakult volna, hogy Kiminek elég a 2. hely is a vb címhez, természetesen előre engedi Massát, egy jó csapatnál ez nem is kérdéses, és a Ferrari most is egy jó csapat lett a mostani felállásban is!
GEORGE22-10-2007 18:35:58 // 34719
Sziasztok!
Kaposon néztük végig ( izgultuk ) a futamot!
Kimi hatalmas harc árán átvette Massától az első helyet :-)
Majd lerágtuk a körmünket hogy sikerüljön neki!!!
Hallod Satti Kiminek szurkoltunk :-))
Gratula Kiminek a helyezésért és a VB címért is!!
Gratula Massának az ebben nyújtott nagy segitségéért!! Nélküle ez nem jöhetett volna létre! :-))
Remélem meg is tarthatja, és a g.ci mergások nem fogják keverni a szart!
Amúgy a mergások helyében fülem farkam behúzva tartanám!!! Nem pofáznék ennyi csalás után a helyükben!
Szánalmas banda! Sportszerütlen köcsögök!!
Kaposon néztük végig ( izgultuk ) a futamot!
Kimi hatalmas harc árán átvette Massától az első helyet :-)
Majd lerágtuk a körmünket hogy sikerüljön neki!!!
Hallod Satti Kiminek szurkoltunk :-))
Gratula Kiminek a helyezésért és a VB címért is!!
Gratula Massának az ebben nyújtott nagy segitségéért!! Nélküle ez nem jöhetett volna létre! :-))
Remélem meg is tarthatja, és a g.ci mergások nem fogják keverni a szart!
Amúgy a mergások helyében fülem farkam behúzva tartanám!!! Nem pofáznék ennyi csalás után a helyükben!
Szánalmas banda! Sportszerütlen köcsögök!!
Zsolt15522-10-2007 15:07:21 // 34716
Teljesen egyetértünk! A sok sz@rkeverés helyett a saját versenyükre koncentráltak volna, most lehet Ők ünnepelnek. Megérdemelték a sorsukat!!!
Most tapossák a többieket, csak a pontokat valahogy összehozzák. Amikor az Ő versenyzőiktől nem vették el a pontokat azt úgy ahogy elfogadták, viszont a többiek esetében elvárnák, hogy azoktól is levegyék. Nem korrekt!
Most tapossák a többieket, csak a pontokat valahogy összehozzák. Amikor az Ő versenyzőiktől nem vették el a pontokat azt úgy ahogy elfogadták, viszont a többiek esetében elvárnák, hogy azoktól is levegyék. Nem korrekt!
HátvédRomeo22-10-2007 14:20:31 // 34715
Hemit hát ha= hát ja :-)) Én is kicsit még fáradt vagyok. :)) (Tegnap éjjel 1 órát aludtam előtte meg melóztam éjfélig. :)
HátvédRomeo22-10-2007 14:18:46 // 34714
Hát jár az agya Alonzónak is, meg a körülötte lévőknek, hogyan miként lehet Vb bajnok valaki. Hemit hát ha, nem számolták be. Azt hitték szorgos hangyaként majd Őt segíti. :-)) Há-há nem így lett.
Atesz198722-10-2007 14:13:35 // 34713
mármint bármi történt :) Kicsit fáradt vok .:)
Atesz198722-10-2007 14:11:00 // 34712
És erről jut eszembe mégvalami. Nem azért a Ferrari a legjobb, mert annyiszor nyert, hanem mert bárki a 2. helynél sosem adta alább. Bárki is szerepelt jól a forma 1-ben, mindig a Ferka volt az ellenfele.
Atesz198722-10-2007 14:09:59 // 34711
Mármint nem véletlenül volt a Renultnál ,amikor 2 évig játékban volt a Ferrarival.
Atesz198722-10-2007 14:07:56 // 34710
Jó helyen van, nem hülye. Jövőre sem fogunk mást látni, minthogy a meki, meg a ferka harcol. Legalább is ennek van a legtöbb esélye. Alonso tudja ezt, és mivel a Ferkánál nincs felvétel, még így is abban a szutyok csaptban van a legtöbb esélye a VB címért versenyezni. Lehet Őt útálni, de neki sem a legyek hordták össze a VB címét. Nem véletlenül volt Ő jókor jó helyen. Csak a Hami gyereket kihagyta a számításból. De valljuk be, mindenki így volt vele. Nem igaz? Nem lehetett előre látni, hogy ezt tervezi a Meki, és meg is tudom érteni Alonsot. Még abban is lehet valami, hogy azért hívták át a Mekihez, mert Hamire így kisebb veszélyt jelentett. De ezek már csak spekulatív dolgok, a valóság meg soha nem derül ki.
Selmak22-10-2007 14:03:34 // 34709
Fenéket Ron Maggot Dennis.
HátvédRomeo22-10-2007 14:01:14 // 34708
Nem kizárható, sztem lehetséges. Volt a Ferkának is kettős győzelmei, Mecinek naná.
Lehet!
Lehet!
Atesz198722-10-2007 13:59:06 // 34707
Az A5-ön azt írják, hogy a konstruktőribe a ferkának 204, a Mekinek 203 lenne. Ez lehetséges?
Kazes☻22-10-2007 13:57:30 // 34706
Én már ilyes formán vagyok.
HátvédRomeo22-10-2007 13:45:45 // 34705
Szerintem a butácskának leesett, hogy maradni kellett volna a Rönyónál.
veteranviking22-10-2007 13:43:25 // 34704
Dennis a komisz :-))))
Atesz198722-10-2007 13:41:45 // 34703
Kezd felnői. :) Még a végén fordul a kocka, és Hamit fogjuk útálni, és alfonsot sajnálni. :)
gaBi22-10-2007 13:36:42 // 34702
Hát én mindenre számítottam, de arra nem ,hogy Kimi lesz a VB.Gratulálok neki, hatalmas riszpekt, pedig Lújíznak szorítottam, de annak ellenére, hogy az elején elbénázta, és kit tudja mi volt a kocsijával, jó versenyt ment, egész jól feljött...De a Ferrari ellen senkinek sem volt esélye.Ron papa pedig kezd egyre furcsábban viselkedni...nem hiszem, hogy erre szükség lenne.Azért azt ő sem mondja komolyan, hogy vegyék el a címet a finntől, erre semmi szükség.Szóval nem hiszem, hogy érdemes lenne ebbe belekötni.Mindenesetre sajnálom Hamiltont, hogy nem jött neki össze, de majd legközelebb.A végén meg azért szorítottam, hogy nehogy Kimi alatt tönkremenjen a verda, vagy Massa elnézzen valamit, mert ha Alonso lett volna a VB, akkor nem is tudom mit csináltam volna!:DDD
HátvédRomeo22-10-2007 13:35:44 // 34701
Látom Alfonzóba némi lojalitás szorult azért.
HátvédRomeo22-10-2007 13:33:10 // 34700
Szerintem is fogja be a száját Ron D. annyi gerinctelenség után. Jobb ha beletörődnek, annyit amennyit elértek annak is a fele csalásból volt.
Satti cartárs jól összefoglalta az imént.
Satti cartárs jól összefoglalta az imént.
Ferke22-10-2007 13:28:57 // 34699
Atesz198722-10-2007 13:23:51 // 34698
Szerintem Ron Dennis üljön csak el a picsáján. Én nem is értem, hogy lehet a világ szeme előtt, ennyire bugyután viselkedni. hát ki fog ezeknek igazat adni? Még a legelvakultabb Meki rajongók is elismerik, hogy ez már nagyon gázos... És külömben is, még ha Meki rajongók is, így akarnák a VB címet Haminek? Nem hiszem. Van bőven vaj a fülük mögött, huzzák meg magukat. Attól meg abszolútt nem félek, hogy pályán kívül eldől a VB cím, ez teljesen elképzelhetetlen.
M-GEGE22-10-2007 12:38:40 // 34697
meg milyen lenne már? Hamiltonnak nyernének egy vb-t az ellenőrök meg az ügyvédek? :-D
M-GEGE22-10-2007 12:37:47 // 34696
hát ez a fellebezés nagyon gáz...
- sok ármánykodást, svindlizést valamelyest jóvátehették volna, illetve úgy lett volna fair, ha ebbe most belenyugszana Ron Dennisék
- de nem! nem és nem! Nagyon rossz irányba viszik az egészet. Ilyen hozzáállást! A végén már nem is a pályán dől el a verseny hanem azon fog múlni, hogy ki mit talál, meg kinek jobbak az ügyvédjei. Hát remélem nem ez lesz, és ha a FIA sem szeretné ez irányba vinni a versenyt, akkor ezt most nagyon rövidre zárja
- sok ármánykodást, svindlizést valamelyest jóvátehették volna, illetve úgy lett volna fair, ha ebbe most belenyugszana Ron Dennisék
- de nem! nem és nem! Nagyon rossz irányba viszik az egészet. Ilyen hozzáállást! A végén már nem is a pályán dől el a verseny hanem azon fog múlni, hogy ki mit talál, meg kinek jobbak az ügyvédjei. Hát remélem nem ez lesz, és ha a FIA sem szeretné ez irányba vinni a versenyt, akkor ezt most nagyon rövidre zárja
Iniezione22-10-2007 11:54:50 // 34695
Győzött a király,éljen a király!!!!!!!KIMI a góré,GRATULA KIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Satti22-10-2007 10:38:01 // 34694
Sztem ezt most qrva gyorsan le fogják zárni, Ron Denns meg elmehet a picsába, hülye angol köcsög!!!!!!
Már a gyaloggaloppban si megmondták a várlakók, hogy az angolok hülyék!!!!!!!!!!!:-))
Már a gyaloggaloppban si megmondták a várlakók, hogy az angolok hülyék!!!!!!!!!!!:-))
Satti22-10-2007 10:31:37 // 34693
Nem lesz itt már semmi gáz, nem kell félni semmilyen kavarástól, vége ennyi, Kimi és a Ferrari a bajnok!!!!!!!!
Most kezdem csak elhinni, hogy ez tényleg igaz, most reggel még egyszer megnéztem felvételről az utolsó köröket, és az eredményhírdetést, mert szerencsére felvettem, nem tudtam mikor érünk haza Kaposról, így beállítottam a videót, és nagyon jó volt újra látni ezt az egészet, még soha semminek nem örültem ennyire!!
Kimi nagyon megérdemelten lett bajnok, 2 év után visszahozta az 1-es számot a Ferrarinak, az első évében, ráadásul a legtöbb, 6 futamgyőzelemmel, és úgy, hogy voltak a Ferrarinál megbízhatósági gondok, hiszen Kimi kétszer is kiesett ez miatt dobogós helyről, Massa is egyszer, amennyiben ezek nincsenek, nagyon jól tudjuk, hogy Kimi, már akár két futammal ezelőtt vb lett volna, meg persze úgy, hogy nincsenek olyan dolgok Hamiltonnal, hogy visszateszi a daru a pályára és folytatja a futamot, meg nem bűntetik meg olyanért, hogy szórakozik a safety car mögött az esőben. Ezért is nagyon megérdemelt a Ferrari és Kimi győzelme, nem volt körülöttük semmi kavar, nem volt semmi kétséges ügylet, sőt, még olyan dolgok is hátráltatták őket, mint a rejtélyes esőgumis eset, mikor elfelejtettek nekik szólni!
Nagyon remélem, hogy jövőre a Mclaren visszasüllyed a megérdemelt helyére. lesznek műszaki gondjaik, és harcolniuk kell majd akár a BMW-vel is a 2. pozicióért, mert természetesen jövőre már talán még jobb egységesebb lesz az új felállású Ferrari csapat, mostmár közösen Kimivel tudja majd Massa is fejleszteni a jövő évi gépet, így még jobbak lehetnek, és remélem az egyes rajtszám még 2009-ben is Kiminél marad!!
Már csak egy dolog van hátra, nov. 4-én Talma futama, amire sokan várnak sztem rajtam kívűl, azt nem, is tudom, hogy bírom majd végignézni, nagyon nagyon szurkolni fogok, hogy meglegyen neki is a vb cím!!!!!!
Most kezdem csak elhinni, hogy ez tényleg igaz, most reggel még egyszer megnéztem felvételről az utolsó köröket, és az eredményhírdetést, mert szerencsére felvettem, nem tudtam mikor érünk haza Kaposról, így beállítottam a videót, és nagyon jó volt újra látni ezt az egészet, még soha semminek nem örültem ennyire!!
Kimi nagyon megérdemelten lett bajnok, 2 év után visszahozta az 1-es számot a Ferrarinak, az első évében, ráadásul a legtöbb, 6 futamgyőzelemmel, és úgy, hogy voltak a Ferrarinál megbízhatósági gondok, hiszen Kimi kétszer is kiesett ez miatt dobogós helyről, Massa is egyszer, amennyiben ezek nincsenek, nagyon jól tudjuk, hogy Kimi, már akár két futammal ezelőtt vb lett volna, meg persze úgy, hogy nincsenek olyan dolgok Hamiltonnal, hogy visszateszi a daru a pályára és folytatja a futamot, meg nem bűntetik meg olyanért, hogy szórakozik a safety car mögött az esőben. Ezért is nagyon megérdemelt a Ferrari és Kimi győzelme, nem volt körülöttük semmi kavar, nem volt semmi kétséges ügylet, sőt, még olyan dolgok is hátráltatták őket, mint a rejtélyes esőgumis eset, mikor elfelejtettek nekik szólni!
Nagyon remélem, hogy jövőre a Mclaren visszasüllyed a megérdemelt helyére. lesznek műszaki gondjaik, és harcolniuk kell majd akár a BMW-vel is a 2. pozicióért, mert természetesen jövőre már talán még jobb egységesebb lesz az új felállású Ferrari csapat, mostmár közösen Kimivel tudja majd Massa is fejleszteni a jövő évi gépet, így még jobbak lehetnek, és remélem az egyes rajtszám még 2009-ben is Kiminél marad!!
Már csak egy dolog van hátra, nov. 4-én Talma futama, amire sokan várnak sztem rajtam kívűl, azt nem, is tudom, hogy bírom majd végignézni, nagyon nagyon szurkolni fogok, hogy meglegyen neki is a vb cím!!!!!!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
631
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?