Forum >> Forma-1
Satti26-05-2008 14:16:09 // 41992
Na, ez az, ezt bírom benne én is, nem az a jófiú típus, senki nem érdekli, úgy csinálja a dolgokat, ahogy jónak látja, és így is az egyik legjobb, és attól nem félek, hogy az idei 2. VB cím nem lesz meg, mert ahhoz meg nagyon profi, hogy tudja, mikor van az, amikor nagyon oda kell tegye magát, akkor a többiek mehetnek a levesbe.
Belga26-05-2008 14:10:09 // 41991
Legalabb visz egy kis szint ebbe a steril vilagba. :o) Mi lenne ha az egesz mezony ilyen streber Hami-bol meg Massabol allna? Epp eleg baj az nekik, hogy Kimi felkezzel igy elkeni oket. :o)
Satti26-05-2008 14:04:16 // 41990
Sztem nyugodtan túl lehet ezen lépni, kár ezt ennyire túllihegni, látom nagyon ráértek
:-))
:-))
Ferko26-05-2008 13:59:48 // 41989
Azért tegnap sok Kimista is azt vallotta, hogy a kedvencük nem igazán volt rendben.
Enyhén szólva.:-))
Enyhén szólva.:-))
Ferko26-05-2008 13:58:24 // 41988
Hát én ezzel a kérdéssel úgy vagyok, hogy Kimit fényezem és fikázom, mikor melyiket érdemli meg. De Massa-t (mivel nem szimpi, nagyon) nem fogom fényezni, csak elismerni a telseítményét, vagy fikázni. Valahol talán normális is az, hogy aki a kedvencünk, azt jobban fényezzük. De ne legyen már gond komám, hogy az általatok magasztalt Massa-t nem fényezi egy Kimista. :-))
Tudom, hogy nem nekem szólt a kommented, de nézd el nekem, hogy ezt nem bírtam megállni szó nélkül.:-))) Azéééé remélem nincs harag!:-))))
Tudom, hogy nem nekem szólt a kommented, de nézd el nekem, hogy ezt nem bírtam megállni szó nélkül.:-))) Azéééé remélem nincs harag!:-))))
Ferko26-05-2008 13:51:49 // 41987
Na azért a ló másik oldalára se essünk már át!:-))))
Ferko26-05-2008 13:50:43 // 41986
Húúúúú bazki. Ne ezek után mondja valaki, hogy én vagyok elvakult Kimista!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ferko26-05-2008 13:48:59 // 41985
Hát tavaly is egymástól raboltak el pontokat!:-DD Remélem idén is ugyanúgy összejön!:-))) Remélem hamr felejtőssé válik ez a verseny Kiminek is, és összeszedi magát.
Ferko26-05-2008 13:46:58 // 41984
Öööööööööööö.................akkor most miért nem Ő nyert? (hozzáteszem legnagyobb bánatomra!)
TarP26-05-2008 13:41:38 // 41983
Monnyuk Rajkó ott megcsúszva 4-et korrigált 1.5 másodperc alatt.
Dávid CubeHead picit lassabb volt, ő rögtön megfejelte a saját gumiabroncsát az edzésen.
Ettől még xarul jött ki Kimi a dologból, de mindent megtett, amit abban a szituációban tehetett, hogy úton maradjon, de összességében elqrta.
Dávid CubeHead picit lassabb volt, ő rögtön megfejelte a saját gumiabroncsát az edzésen.
Ettől még xarul jött ki Kimi a dologból, de mindent megtett, amit abban a szituációban tehetett, hogy úton maradjon, de összességében elqrta.
Mike.26-05-2008 13:28:04 // 41982
Így vélem én is, gyors a csávó, ezt különben nem is vitattam sosem. :-)
Az is igaz, hogy én a lazaságát elítélők táborába tartozom. :-))
Az is igaz, hogy én a lazaságát elítélők táborába tartozom. :-))
Grando26-05-2008 13:19:21 // 41981
Teljesen így látom én is. Kimi egy őstehetség. Ha ez szorgalommal párosulna, télleg überelhetetlen lenne. De nem így van. Van hogy ez elég, és van hogy nem. Egy biztos, sajnos nem töri magát különösképpen.
mesa26-05-2008 13:18:29 // 41980
Akkor minden rendben, mert egyébként ezzel én is egyet értek :)
Belga26-05-2008 13:13:19 // 41979
Nem feltétlenül értek egyet ezzel. Szerintem csak egész egyszerűen a VÍZ az ellensége, ha jégen vagy vodkán kellene vezetni, akkor 20 kört adna a mezőnynek. :o))
Egyénként meg szerintem hihetetlen jó keze van a palinak, és ő olyan aki zsigerből vezet. Ha megnézed a pályafutásasát, akkor azt látod, hogy kicsit gokartozott, kicsit formaautózott, aztán egyből F1, és mindenhol piszok gyors volt és nyert. Talán hülye hasonlat, de olyan mint Turi Tomi itthon. Neki is teljesen mindegy, hogy mivel megy beül és kitapossa a belét a gépnek, és kurva gyors. És nem nagyon állitgat ő semmit, ösztönös minden. Mondjuk talán ez lehet hátrány is Kiminél mert úgymond nem "tanulta" a vezetést és szerintem minden futamon kb olyan lazasággal vezet, mintha a közértbe menne. :o) Biztos tudna fejlődni, ha éjt nappallá téve a telemetriát tanulmányozná és annyira megszállott lenne mint MS, de ő egész egyszerűen nem ilyen. Van aki ezért kedveli, van aki elítéli, a gyorsaságát azonban sztem nem lehet kétségbe vonni.
Na végülis nema kipörgésgátlós dolgora reagáltam, de mind1. :o)
Egyénként meg szerintem hihetetlen jó keze van a palinak, és ő olyan aki zsigerből vezet. Ha megnézed a pályafutásasát, akkor azt látod, hogy kicsit gokartozott, kicsit formaautózott, aztán egyből F1, és mindenhol piszok gyors volt és nyert. Talán hülye hasonlat, de olyan mint Turi Tomi itthon. Neki is teljesen mindegy, hogy mivel megy beül és kitapossa a belét a gépnek, és kurva gyors. És nem nagyon állitgat ő semmit, ösztönös minden. Mondjuk talán ez lehet hátrány is Kiminél mert úgymond nem "tanulta" a vezetést és szerintem minden futamon kb olyan lazasággal vezet, mintha a közértbe menne. :o) Biztos tudna fejlődni, ha éjt nappallá téve a telemetriát tanulmányozná és annyira megszállott lenne mint MS, de ő egész egyszerűen nem ilyen. Van aki ezért kedveli, van aki elítéli, a gyorsaságát azonban sztem nem lehet kétségbe vonni.
Na végülis nema kipörgésgátlós dolgora reagáltam, de mind1. :o)
mesa26-05-2008 12:57:23 // 41978
Nézzük csak, miből csinált 6 pontot a Ferrari:
- Pole+ 2. helyről indultak, magyarán a lehető legjobb helyről, főleg egy iylen pályán, ahol előzni sem lehet
- Úgy voltak elől, hogy utoljára álltak ki tankolni, magyarán meg voltak tankolva eléggé ahhoz, hogy akár hátrányból is az élre kerüljenek
Ennél nagyobb sansza csak akkor lenne a Ferrarinak, ha az egyik versenyen a két McLaren el sem indulna ... Bár Domenicallinál lehet ez is kevés lenne :(
- Pole+ 2. helyről indultak, magyarán a lehető legjobb helyről, főleg egy iylen pályán, ahol előzni sem lehet
- Úgy voltak elől, hogy utoljára álltak ki tankolni, magyarán meg voltak tankolva eléggé ahhoz, hogy akár hátrányból is az élre kerüljenek
Ennél nagyobb sansza csak akkor lenne a Ferrarinak, ha az egyik versenyen a két McLaren el sem indulna ... Bár Domenicallinál lehet ez is kevés lenne :(
mesa26-05-2008 12:54:00 // 41977
Embersigénél bevett szokás, hogy ha valami jó azt megdícsérik, ha nem jó akkor bírálják. :-))
Szerintem ez a természetes, és nem az, ha akkor is dícsérünk valamit, ha éppenséggel az nem jó ;-)
Szerintem ez a természetes, és nem az, ha akkor is dícsérünk valamit, ha éppenséggel az nem jó ;-)
mesa26-05-2008 12:52:05 // 41976
OK. De akkor addig légyszi ne is kommentezz semmit! ;-) :))
Mike.26-05-2008 12:36:31 // 41975
Persze, így is kellene lennie, de nem mindenki látja így.
Azért tegnap sok Kimista is azt vallotta, hogy a kedvencük nem igazán volt rendben.
Ferke26-05-2008 12:13:32 // 41974
Ha Massa egyerek elbax valamit, én konkétan ki szoktam mondani..:)))))) Mint ahogy Kimi fasságait is ki kell mondani.
Mindkettőnek az a dolga, hogy győzelemre vigye a vörös vasat. HA elbaxxa valamelyik, naná, hogy fikázom!:)))
Mindkettőnek az a dolga, hogy győzelemre vigye a vörös vasat. HA elbaxxa valamelyik, naná, hogy fikázom!:)))
Iniezione26-05-2008 12:06:38 // 41973
menjen csak a fikázás,idény végén meg majd lehet pislogni:))))))Csak a pontok számítanak ahogy ezt már régóta mondogatják az okosok errefele:)))))
Mike.26-05-2008 12:00:02 // 41972
Hamiltonnak is ki kellett jönni az elején aztán mégiscsak előre került. :-)
Satti26-05-2008 11:52:35 // 41971
Sztem nem kell itt senkit túlfényezni, ez nem erről szól, mást meg egyébként sem fogok fényezni, mert minek is. Még mindig előtte van az összetettben, ez nem véletlen, van még 12 futam, majd a végén lehet okosnak lenni, addig felesleges.
Az időmérőn is csak hajszál volt köztük, ami ezen a pályán, semmit nem számít, tul.képpen az első 3-ból az időmérőn bárki lehetett volna a pole-ban, csak a szerencsén múlott az a néhány centi.
Azért az is már rányomta a bélyegét az egész futamra, hogy ki kellett jönni az áthajtásos bűntetésre a csapat hibája miatt, ami pont itt Monaco-ban elég rossz dolog, nagyon sok elveszett ott, de sztem tök felesleges mostmár itt bármit is szövegelni, ez van, majd lesz ez még jobb is.
Azt bírom azért, hogy mikor jönnek az eredmények, akkor mindenki örül, hogy így meg úgy, meg ügyesek voltak, de mikor vmi nem jön össze, akkor persze, mindenki nagyon okosakat tud mondani, és fikázni is tud.....na mindegy, ez egy ilyen dolog.
Az időmérőn is csak hajszál volt köztük, ami ezen a pályán, semmit nem számít, tul.képpen az első 3-ból az időmérőn bárki lehetett volna a pole-ban, csak a szerencsén múlott az a néhány centi.
Azért az is már rányomta a bélyegét az egész futamra, hogy ki kellett jönni az áthajtásos bűntetésre a csapat hibája miatt, ami pont itt Monaco-ban elég rossz dolog, nagyon sok elveszett ott, de sztem tök felesleges mostmár itt bármit is szövegelni, ez van, majd lesz ez még jobb is.
Azt bírom azért, hogy mikor jönnek az eredmények, akkor mindenki örül, hogy így meg úgy, meg ügyesek voltak, de mikor vmi nem jön össze, akkor persze, mindenki nagyon okosakat tud mondani, és fikázni is tud.....na mindegy, ez egy ilyen dolog.
Iniezione26-05-2008 11:23:12 // 41970
Tőlled se vártam többet:))))))megvárom míg Zsóti világbajnok lesz:))))
GEORGE26-05-2008 11:20:41 // 41969
Kellett volna...de aztán még sem..sajnoa a kicsúszásával eldobott egy helyezést, mondjuk ha azt nem teszi lehetett volna 2.
A Hami gyerek meg nagyon jó helyen volt jó időben és tudott vele élni.....
A Hami gyerek meg nagyon jó helyen volt jó időben és tudott vele élni.....
GEORGE26-05-2008 11:18:58 // 41968
Kiváncsi lettem volna hogy értékeled Kimi teljesítményét.
És egy kicsit jobban "fényezhetted" volna Massát mert szerintem megint parádésat teljesített. Most már a 2. futam óta nagyságrendekkel többet tesz le az asztalra. Te nem így látod?
ilyen körülmények közt olyan körídőket menni mindenképen elismerést keltő teljesítmény, igaz?
És egy kicsit jobban "fényezhetted" volna Massát mert szerintem megint parádésat teljesített. Most már a 2. futam óta nagyságrendekkel többet tesz le az asztalra. Te nem így látod?
ilyen körülmények közt olyan körídőket menni mindenképen elismerést keltő teljesítmény, igaz?
Ferke26-05-2008 11:14:10 // 41967
Lehet, hogy emiatt már csak jövő évig kell idegeskedned, állítólag jön Alonzó a Ferrarihoz...:(((
Ferke26-05-2008 11:12:48 // 41966
A kuntakintének is volt egy nem várt kiállása. Az azért tény, hogy olyan fos időket autózott, hogy hihetetlen. És ezt a 74. kör körrekordjának fényében főleg nem értem.
Mindegy, belefér ennyi, ez a pálya a mekié, és ennyi....
Mindegy, belefér ennyi, ez a pálya a mekié, és ennyi....
mesa26-05-2008 11:04:06 // 41965
Tőled kb. ezt is vártuk! :)) Nehéz lenne beismerni, hogy tegnap Kimi még Baumgartneren is túltett, bénaságon ? :o
Iniezione26-05-2008 10:35:58 // 41964
De ha már az elején elbasszá akkor már idegből megy az ember,szóval a fax kivan hogy neki mindig elbaxnak valamit lehet csak így tudják megállítani,bár tavaly így se sikerült:)))) (összeesküvés elmélet) :))))))
Ferke26-05-2008 10:33:27 // 41963
Nem kell rögtön a csapatot baxtatni. Ha a 74. körsebességét előbb és többszörprodukálja, akkor leht, hogy jobb lett volna.:) Az utolsó SC mentette meg a lekörözéstől...:(
Ferke26-05-2008 10:30:53 // 41962
Annyira nem vészes a helyzet. Kb egyformán állnak, ha behozzák 1.-2. helyre mindíg, akkor a kuntakinte hátrébb szorul, és veszít..:)
Iniezione26-05-2008 10:25:00 // 41961
Jól elbaszta a csapat:((ekkora amatőröket,nem ismerik a szabályt vagy csak ennyi tellik tőllük???Na mindeggy a végén mindig Kimi nyer:)))))
mesa26-05-2008 10:09:07 // 41960
Szaisztok!
Végigtekintve a tegnapi napot azt kell hogy mondjam, Kimi nem tud esőben kipörgésgátló nélkül vezetni! Nézzétek meg a versenyt, mindern egyes kigyorsításkor mocorog a kocsi hátulja. Túlforgatta, nem váltott fel időben. Ott el is vesztett súlyos időket. Már a rajtnál elment mellette Hamilton, simán.
Locsolni kellene a Ferrari tesztpályáján, és Kimit egy hétig le sem engedni róla.
Persze a balfaxságán ez sem segít. Aztán ki tudja? Lehet rászóltak a fülére, hogy egy FI Ferrari semmiképp nem érhet célba a gyári Ferrari előtt...
Végigtekintve a tegnapi napot azt kell hogy mondjam, Kimi nem tud esőben kipörgésgátló nélkül vezetni! Nézzétek meg a versenyt, mindern egyes kigyorsításkor mocorog a kocsi hátulja. Túlforgatta, nem váltott fel időben. Ott el is vesztett súlyos időket. Már a rajtnál elment mellette Hamilton, simán.
Locsolni kellene a Ferrari tesztpályáján, és Kimit egy hétig le sem engedni róla.
Persze a balfaxságán ez sem segít. Aztán ki tudja? Lehet rászóltak a fülére, hogy egy FI Ferrari semmiképp nem érhet célba a gyári Ferrari előtt...
GT Ɨ|ѯ26-05-2008 10:00:05 // 41959
Szomorú volt ez a futam,Massának kellett volna a dobogó tetején állnia,erre megkaptuk az étcsokit:-(
keserű is...
keserű is...
Satti26-05-2008 09:32:53 // 41958
Már nyert itt, most nem jött ki a lépés, van ilyen, azért még nem kell messzemenő következtetést levonni, egy ilyen össze-vissza futamon bármi előfordulhat, a csapat is elbaxta rendesen most a hétvégén, a taktikát, a rajt előtti szöszmötölést, ami miatt a búnti lett, ezt most gyorsan el kell felejteni, ennyi.
Erhard 242 (Pure Energy)26-05-2008 09:27:11 // 41957
jah igen Kimi nem volt ott fejben az biztos...nem megy neki Monaco, tavaly is elbaxta itt...de messze van még a vége...csak én attól félek az lesz náluk, mint tavaly a mclarennél, egymástól veszk el a pontokat....
Ferko26-05-2008 09:09:51 // 41956
Akkor Rubens volt balfasz, most meg Kimi. Még mindig nagyon dühít a dolog. Mert valljuk meg Sattikám - Kimisták ide agy oda - de ezt elbaszta; nagyon.:-((
Satti26-05-2008 08:10:33 // 41955
Sajnos nem volt most otthon net a hétvégén, de lehet jobb is...:-)
Elég érdekes futam volt, természetesen én is csalódott vagyok, jobbat vártam volna az időmérő után, bár ott is olyan picik voltak a külőnbségek, az első 3, 52 ezreden belűl, hogy várható volt, hogy szoros lesz, és sok múlik a szerencsén is. Az áthajtásos bűnti is szívás volt, ilyen bénaságot nem lehetne egy ilyen komoly csapatnál elkővetni, nagy hiba volt. Sajnos mindketten hibáztak, Kimi járt rosszabbul, bár Massa hibája, lehet, hogy az első helyébe került, de egy pozició biztosan elment , na de mindegy. Kubica nagyon megérdemelte a helyezését sztem, Sutilt meg sajnáltam, de van ilyen, két éve, pont egy ilyesmi eset miatt, pont Kimi esett ki, mikor Barichello ment neki hátulról, ez Monaco-ban sajnos normális. Gyúrni kell a kövi futamra, bár az sem a Ferrari pályája, de majd meglátjuk, mindenesetre az eleje nagyon szoros az össz.-ben, még bármi is lehet.
Elég érdekes futam volt, természetesen én is csalódott vagyok, jobbat vártam volna az időmérő után, bár ott is olyan picik voltak a külőnbségek, az első 3, 52 ezreden belűl, hogy várható volt, hogy szoros lesz, és sok múlik a szerencsén is. Az áthajtásos bűnti is szívás volt, ilyen bénaságot nem lehetne egy ilyen komoly csapatnál elkővetni, nagy hiba volt. Sajnos mindketten hibáztak, Kimi járt rosszabbul, bár Massa hibája, lehet, hogy az első helyébe került, de egy pozició biztosan elment , na de mindegy. Kubica nagyon megérdemelte a helyezését sztem, Sutilt meg sajnáltam, de van ilyen, két éve, pont egy ilyesmi eset miatt, pont Kimi esett ki, mikor Barichello ment neki hátulról, ez Monaco-ban sajnos normális. Gyúrni kell a kövi futamra, bár az sem a Ferrari pályája, de majd meglátjuk, mindenesetre az eleje nagyon szoros az össz.-ben, még bármi is lehet.
Kazes☻26-05-2008 00:16:22 // 41954
Még szép! Nehogymár akárkire hasonlítsanak! :-)
Xixo26-05-2008 00:06:05 // 41953
Xixo25-05-2008 23:53:35 // 41952
Az öreg csaló ronnak meg már van ebbe rutina...
Xixo25-05-2008 23:52:41 // 41951
Több volt az ma, mint szerencse. :((
Ezt leginkább a Ferka baxta el. Rossz taktika rossz időben. A mekinél meg jól sakkoztak. Persze kellett nekik is a mák, hogy ne essen a végén, jöjjön a SC.....
Massánál meg benézték a gumikat. Azért hiányzik JT!!! SD még nem az igazi taktikában. Sima versenyen még ok, de ha kavar van, akkor nem lép semmit....
Ezt leginkább a Ferka baxta el. Rossz taktika rossz időben. A mekinél meg jól sakkoztak. Persze kellett nekik is a mák, hogy ne essen a végén, jöjjön a SC.....
Massánál meg benézték a gumikat. Azért hiányzik JT!!! SD még nem az igazi taktikában. Sima versenyen még ok, de ha kavar van, akkor nem lép semmit....
HátvédRomeo25-05-2008 23:42:52 // 41950
Te jó ég!! :-OO
Ezt a faszit jól összerakta a PAPÁja! :)
Ezt a faszit jól összerakta a PAPÁja! :)
HátvédRomeo25-05-2008 23:40:04 // 41949
Szevasztok!
Nem láttam a futamot mert épp délutános voltam, de hallottam mi történt.
PiTSába, már megen a Ferkát kell büntetni meg Kimit.
Na mindegy a Ferka akkor is a király! :)))
Nem láttam a futamot mert épp délutános voltam, de hallottam mi történt.
PiTSába, már megen a Ferkát kell büntetni meg Kimit.
Na mindegy a Ferka akkor is a király! :)))
Kazes☻25-05-2008 23:39:51 // 41948
Minden esetre biztos nem hiányzott neki pl. az áthajtásos bünti a csapat miatt. (Kimi) :-)
Grando25-05-2008 23:19:34 // 41947
Nem kell addig várnunk. Az idei meki nem éri utól a Ferrarikat. Most mákja volt Lajosnak, vagyis inkább szerencséjük volt a taktikával, még a defektet okozó hiba is a kezükre játszott.
Nagyon sajnálom, hogy Massa taktikáját így elxarták. Pedig a kiscsákó magához térni látszik az év eleji idétlenkedésből, ahol a versenyeket nagyon eltöketlenkedte. Nem volt ott agyilag, talán nem kéne magával hordani az újdonsült asszonykát...
Kimihez nem sokat lehet hozzáfűzni. Monaco nagyon nem az ő pályája. Tötymörgött a mezőnyben, ahogy éppen a kijött a lépés, aztán meg sajnos el is qrta. Lehet, hogy titokban megint vmelyik yachton tivornyázott...?
Kovalainnent sajnálom - legalábbis annyiban, hogy Laja helyett nem ő "brillírozott" inkább. (Mindenki kitalálhatja, hogy miért gondolom így... :DDD )
Kanada még mindig nem a Ferrari pályája lesz, legalábbis általában nem az. De maj lássuk 2 hét múlva... Utána viszont megint jöhet az "ereszd-el-a-hajamat"! :)))))
Nagyon sajnálom, hogy Massa taktikáját így elxarták. Pedig a kiscsákó magához térni látszik az év eleji idétlenkedésből, ahol a versenyeket nagyon eltöketlenkedte. Nem volt ott agyilag, talán nem kéne magával hordani az újdonsült asszonykát...
Kimihez nem sokat lehet hozzáfűzni. Monaco nagyon nem az ő pályája. Tötymörgött a mezőnyben, ahogy éppen a kijött a lépés, aztán meg sajnos el is qrta. Lehet, hogy titokban megint vmelyik yachton tivornyázott...?
Kovalainnent sajnálom - legalábbis annyiban, hogy Laja helyett nem ő "brillírozott" inkább. (Mindenki kitalálhatja, hogy miért gondolom így... :DDD )
Kanada még mindig nem a Ferrari pályája lesz, legalábbis általában nem az. De maj lássuk 2 hét múlva... Utána viszont megint jöhet az "ereszd-el-a-hajamat"! :)))))
Belga25-05-2008 22:44:19 // 41946
Nembaj, az utolsó futamon majd megint megnyomja a reset gombot.
Ferke25-05-2008 22:30:55 // 41945
Ez egy szerencsés majom...Levezető körön kapott defektet...
Belga25-05-2008 20:49:51 // 41944
Kazes☻25-05-2008 20:27:06 // 41943
Szerintem a "mi" csapatunk jól el........ta, mekinek meg bejött, Kubica meg ment ahogy bírt.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
655
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?