Forum >> Forma-1
Xixo28-07-2009 13:07:35 // 67033
De mi rosszat tett Bari???
Satti28-07-2009 11:54:50 // 67031
Nme is lehet összehasonlítani őket, az öreg Lauda azért csak 3-szoros VB, vmennyire ért is hozzá, csak egyszerű a stílusa.:-)
Grando28-07-2009 11:42:52 // 67030
Még mindig kevesebbszer, mint a "mieink" (vagyis inkább akik nekünk jutottak). :DD
Satti28-07-2009 11:31:33 // 67029
Lauda általában marhaságokat mond, de ez nála természetes:-)
Grando28-07-2009 11:15:25 // 67028
Muszáj. Egy ilyen autóba nem lehet csak úgy hipp-hopp beleülni és élesben versenyezni. Hozzáteszem: sajnos. Én lennék a legbologabb, ha láthatnám, ahogy az öreg Sith megint kiporolja a többiek nadrágját... :DDD
Nem is tudom, hogy Lauda is hogy mondhatott ekkora maaaarhaságot. Na jó, persze nem is ez az első részéről... :DDD
Nem is tudom, hogy Lauda is hogy mondhatott ekkora maaaarhaságot. Na jó, persze nem is ez az első részéről... :DDD
Satti28-07-2009 11:09:51 // 67027
Látom, reálisan látod a dolgokat.:-)
Grando28-07-2009 10:51:15 // 67026
Na ettől én se félek. Ha legalább nem lenne teszttilalom (ez is mekkora egy orbitális baromság)... Amilyen őrült, ez kint lenne éjjel nappal a pályán. Aztán megmutatná a kutyafittyet a töbieknek, afelől sem kételkedem. ;)))
Ezt én is nagyon tudnám értékelni, de aztán fel kéne ébrednünk, hogy belelóg a kezünk a bilibe... :(((
Ezt én is nagyon tudnám értékelni, de aztán fel kéne ébrednünk, hogy belelóg a kezünk a bilibe... :(((
Vikking 31128-07-2009 10:45:24 // 67025
Mondjuk szvsz a Ferka elintézhetné, hogy Schumi teszteljen egy pár percet mielőtt élesben beleül az F60-asba...
NaTo28-07-2009 10:43:27 // 67024
Azért szerintem Schumi elboldogulna még a gombokkal meg pedálokkal meg azzal a kis kormánnyal is... :) Mindegy az mibe ül bele, gyors és kész. :)
Másik oldalról azzal egyetértek, hogy nyilván nincs már eddzésben, és azért a veszélyes üzem nagy rizikóval járna, családos ember lévén nem úgy megy, hogy akkor holnaptól már ő ül benne. :)
Másik oldalról azzal egyetértek, hogy nyilván nincs már eddzésben, és azért a veszélyes üzem nagy rizikóval járna, családos ember lévén nem úgy megy, hogy akkor holnaptól már ő ül benne. :)
Vikking 31128-07-2009 10:36:59 // 67023
:DDDDDD
Akkor már két szaros alsógatya...
Ennyit csak megér Montezemolonak :DDDD
Akkor már két szaros alsógatya...
Ennyit csak megér Montezemolonak :DDDD
Satti28-07-2009 10:34:20 // 67022
Versenyre csak az ülhet be egy futamon, aki részt vett az időmérőn is.
Sanyi28-07-2009 10:33:55 // 67021
Én is!
:D:D
:D:D
Vikking 31128-07-2009 10:25:26 // 67020
Szerintem is kizárható, hogy visszatér Schumáker, de én összefosnám magam a gyönyörűségtől ... :D
Kazes☻28-07-2009 10:17:41 // 67019
És Valentino maradjon a kaptafánál, motorozzon. :)
Én azt hittem, hogy már nálunk beül a versenyre a tesztelő.
Én azt hittem, hogy már nálunk beül a versenyre a tesztelő.
Satti28-07-2009 10:14:10 // 67018
Ja, az idei gépet még nem vezette, ezt már olvastam vhol, és utoljára tavaly tavasszal ült F1 gépben.
Mindenesetre most van 1 hónap, hogy kitalálják mi legyen, bár sztem Valenciában Gene fog beülni a gépbe, főleg, hogy ő is spanyol.
Mindenesetre most van 1 hónap, hogy kitalálják mi legyen, bár sztem Valenciában Gene fog beülni a gépbe, főleg, hogy ő is spanyol.
Satti28-07-2009 10:01:41 // 67017
Óriási reklám és szenzációértéke lenne, ha Schumi visszaülne, de sztem erre nagyon kicsi az esély. 2006-ban visszavonut, azóta talán kissé "megnyugodott", nem vállalna már akkora rizikót, a családot tartja sztem a szeme előtt, nem akar úgy járni, mint most akát Massa vagy az ifjú Surtees.
Grando28-07-2009 09:31:40 // 67016
Schumi vezette már egyáltalán az idei autót? Hiányzik az neki, hogy égjen, ahogy ott "botladozik" a pályákon egy viszonylag fing autóval, ráadásul hiányzó fizikai és technikai felkészültséggel?
Valentino Rossi????? Há hóóógyne.... Mi ez, vmi vidámpark? :DDD
Ha jövőre jön Alonso, akkor kézenfekvő lehetne, hogy már most átüljön, de ehhez a retyónak és Briósnak is lesz 1-2 szava.
Továbbá az sem mindegy, hogy Massa vissza tud-e ülni még az idén az autóba vagy sem. A jövő hétig ez sem derül még ki.
Vmelyik tesztpilóta a legvalószínűbb.
Valentino Rossi????? Há hóóógyne.... Mi ez, vmi vidámpark? :DDD
Ha jövőre jön Alonso, akkor kézenfekvő lehetne, hogy már most átüljön, de ehhez a retyónak és Briósnak is lesz 1-2 szava.
Továbbá az sem mindegy, hogy Massa vissza tud-e ülni még az idén az autóba vagy sem. A jövő hétig ez sem derül még ki.
Vmelyik tesztpilóta a legvalószínűbb.
BMW forever!!!!!!!!28-07-2009 09:25:21 // 67015
Sumi tuti nem jön sztem.Nem akarja blamálni magát ezekkel a kontárokkal.Rossi meg sztem pár évig marad a moto gp-ben.Amig szellőztetik hogy jön addig is van miről irni a firkászoknak.Vmelyik tesztpilótát tartom esélyesnek.
Kovi28-07-2009 09:21:59 // 67014
![](http://kep.index.hu/1/0/103/1035/10356/1035681_cfb7f0390540df40a35ee5bdbefca370_wm.jpg)
A Ferrari-csapatfőnök hétfőn elismerte, gondolkoznak rajta, volt bajnokuk vegye át a Hungaroringen súlyosan sérült Felipe Massa helyét. Ha nemet mond, képbe kerülhet Fernando Alonso, Valentino Rossi vagy Sebastien Loeb, de ők nem tudnák teljesíteni a szezont. A kényszermegoldás valamelyik kevésbé ismert tesztpilóta.
Lehet vissza jön Schumi vagy Rossi:-))))!?!?!?!
Satti28-07-2009 08:21:11 // 67013
RB és Massa barátok, ráadásul honfitársak is, azt meg mondanom sem kell, hogy a dél-amerikaiak és a brazilok nagyon vallásos, mély érzelmű emberek, egy ilyen helyzetet máshogy élnek meg, mint más embercsoportok, pl. az észak európaiak.
Xixo28-07-2009 01:49:04 // 67012
Felipe balesete utáni sok támogatás annyira megérintette a családot, hogy exkluzív interjút adott az egyik brazil tévének. Az öthónapos Raffaela azt mondta, hogy férje hamarosan visszatér a pályára. "Minden rajongónak köszönöm az imát. Sokat segít Felipénk gyógyulásában. Köszönöm az összes energiátokat, ez mind elősegíti a felépülést. Úgy döntöttem, hogy interjút adok, mert a legrosszabb dolog a világon, ha nincsenek hírek. Annyi támogatást kapunk a rajongóktól, hogy az a legkevesebb, hogy megköszönjük. És köszönet Istennek, hogy engedte, hogy itt maradjon. Végzetes is lehetett volna Felipe számára. Annak ellnére, ami történt, szerencsés volt. Jól van, és hamarosan mindenki láthatja majd a vörösben a pályán." Az apa, Luis Antonio az imádkozás folytatását kérte: "Köszönöm a rajongók szeretetét. Azt szeretném, ha mindenki folytatná az imádkozást. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan visszatérhet a pályára." Dudu, a pilóta öccse, aki a baleset során a Ferrari boxában volt azt mondta, hogy a támogatás nagyon fontos volt, hogy bírja a nyomást. "Itt voltam az elejétől kezdve. Nem tudom mi történhetett volna. Köszönöm Istennek, hogy gyógyul. Ha az emberek folytatják, tudom, hogy még jobban gyógyul. Nevetve fog kijutni."
Xixo28-07-2009 01:48:01 // 67011
Xixo28-07-2009 01:29:48 // 67010
Én is beleőrülök már lassan ezekbe a félinfókba... :((
Először azt hittem, hogy csak simán összetörte a kocsit, még mérges is voltam rá, hogy milyen balfasz, utána megijedtem, hogy nem szál ki, aztán a hordágyon lehetett látni, hogy mozog, akkor megnyugodtam. Utána megint a rossz hír, hogy viszi el a mentőhelikopter, jó hír, hogy csak a szokásos protokoll. Erre kiderül, hogy meg kellett műteni. Az már csak később derül ki, hogy életmentő műtét volt. Aztán jött ez az "életveszélyes, de stabil" állapot, na az mi a f.sz??? Meg hogy még 48 órát kell várni, most már egy hetet, de lehet, hogy 10 napot. Eleinte azt mondták, hogy semmi maradandó baja nem lesz, ma kiderül, hogy lehet, hogy a szeme megsérült..............
Először azt hittem, hogy csak simán összetörte a kocsit, még mérges is voltam rá, hogy milyen balfasz, utána megijedtem, hogy nem szál ki, aztán a hordágyon lehetett látni, hogy mozog, akkor megnyugodtam. Utána megint a rossz hír, hogy viszi el a mentőhelikopter, jó hír, hogy csak a szokásos protokoll. Erre kiderül, hogy meg kellett műteni. Az már csak később derül ki, hogy életmentő műtét volt. Aztán jött ez az "életveszélyes, de stabil" állapot, na az mi a f.sz??? Meg hogy még 48 órát kell várni, most már egy hetet, de lehet, hogy 10 napot. Eleinte azt mondták, hogy semmi maradandó baja nem lesz, ma kiderül, hogy lehet, hogy a szeme megsérült..............
Xixo28-07-2009 01:15:50 // 67009
Annál sajnos gyorsabban jött Massa (ha minden igaz 4-5mpre), hogy bármit is tehessenek.
Remélem, hogy felgyógyul és nem szenved semmi maradandót. Még ha nem is versenyezhet tovább, csak legyen rendben!!
Remélem, hogy felgyógyul és nem szenved semmi maradandót. Még ha nem is versenyezhet tovább, csak legyen rendben!!
Xixo28-07-2009 01:02:27 // 67008
Én egy szóval nem mondtam, hogy nem kellett volna elindulnia!!
Ha meg nem veszed észre a különbséget Kimi és szinte bárki más reakciója között, arra nem tudok mit mondani...
Bari reakciója miért furcsa??? Mi rosszat tett?????
(Nem a kedvencem a Ferraris pocskondiázása óta, de most nagyon korrekt volt szerintem!!)
Ha meg nem veszed észre a különbséget Kimi és szinte bárki más reakciója között, arra nem tudok mit mondani...
Bari reakciója miért furcsa??? Mi rosszat tett?????
(Nem a kedvencem a Ferraris pocskondiázása óta, de most nagyon korrekt volt szerintem!!)
Buksi27-07-2009 23:55:59 // 67007
Na hála istennek, ez nagyon jó hír! :-)
Grando27-07-2009 22:08:13 // 67006
Már a csöveket is kihúzkodták belőle, és láza sincs. Hála Istennek erős kiscsákó ez, csúcs formában (legalábbis a baleset előtt)! ;))
Az ágy körül még nem kergeti a nővéreket, de egy ilyen ágyúgolyóval fejbelövés után már az is nagy szó, hogy beszél. :))
Az ágy körül még nem kergeti a nővéreket, de egy ilyen ágyúgolyóval fejbelövés után már az is nagy szó, hogy beszél. :))
Grando27-07-2009 22:04:23 // 67005
Emlékszünk Kubica balesetére. Na az sem volt semmi. Igaz, nem frontálba kapta az "áldást", de egy hét múlva már talpon volt bőven.
Az öreg Sithnek is "csak" a lába tört el anno, ráadásul azóta nagyon sokat fejlődtek az F1 autók.
Nem is az ütközés a fő probléma itt - ebcsont beforr - hanem az a kibaxott rugó a fejbe. :((
Az a5 elég normálisan összefoglalja a dolgokat.
A műtét után közvetlenül azt rebesgették ugyebár (német rtl pl.), hogy ideg és szem nem sérült. És hát valóban, a sérülés a szem fölött keletkezett, így hát magát a szemet nem érintette, viszont a szemüreg mögött az ideget igen. Dehát ezt meg kizárták a műtét után - nemtom mennyire jelenthető ki ez olyankor. Aztán már most megy a kavarás megint, és az ember lassan örül, ha azt olvashatja, hogy nem fog megvakulni... Na szóval ennyire jelenthető ki, hogy vmi nem sérült. A vizsgálatok igazolják majd, azokra pedig még várni kell.
Ez a cikk viszont megnyugtatóbban írja le, hogy mi a helyzet. Qrvára remélem, hogy csak az orvosok kötelező óvatossága miatt lángol fel mindig úgymond a pánik (amibe én is folyton beleesek, ehhhh...).
Az öreg Sithnek is "csak" a lába tört el anno, ráadásul azóta nagyon sokat fejlődtek az F1 autók.
Nem is az ütközés a fő probléma itt - ebcsont beforr - hanem az a kibaxott rugó a fejbe. :((
Az a5 elég normálisan összefoglalja a dolgokat.
A műtét után közvetlenül azt rebesgették ugyebár (német rtl pl.), hogy ideg és szem nem sérült. És hát valóban, a sérülés a szem fölött keletkezett, így hát magát a szemet nem érintette, viszont a szemüreg mögött az ideget igen. Dehát ezt meg kizárták a műtét után - nemtom mennyire jelenthető ki ez olyankor. Aztán már most megy a kavarás megint, és az ember lassan örül, ha azt olvashatja, hogy nem fog megvakulni... Na szóval ennyire jelenthető ki, hogy vmi nem sérült. A vizsgálatok igazolják majd, azokra pedig még várni kell.
Ez a cikk viszont megnyugtatóbban írja le, hogy mi a helyzet. Qrvára remélem, hogy csak az orvosok kötelező óvatossága miatt lángol fel mindig úgymond a pánik (amibe én is folyton beleesek, ehhhh...).
krecsi27-07-2009 21:46:07 // 67004
Egyenlőre "csak" életmentő műtéten esett át. Még biztos, hogy nem egy műtét áll előtte. A feje tele van vérre, csontszilánkokkal. Az idegrendszere is károsodhat.
krecsi27-07-2009 21:39:46 // 67003
Szokás szerűen kihagynak szavakat, összevágják és már teljesen más értelme van a mondatnak.
Satti27-07-2009 21:39:32 // 67002
Az előbb olvastam én is egy hírt, hogy már javult az állapota, de még most sem tudnak semmi konkrétat mondani, sem a szemsérülésről, sem arról, hogy lesz-e maradandó károsodás, sajnos nem lesz ez egy egyszerű dolog, a felépülés hosszú lehet és nem biztos, hogy 100%-os lesz. Gondoljunk csak abb bele, hogy az is csoda, hogy ezt túlélte, szonyú nagy ütést kapott, utána teljes gázzal belezúgott a gumifalba, össze-vissza lehet zúzódva, ha teljesen magához térne és nem kapna gyógyszereket, valószínűleg megörülne a fájdalomtól, csak bízakodni lehet.
Erhard 242 (Pure Energy)27-07-2009 21:37:51 // 67001
számomra még mindig felfoghatatlan a pattogó rugó elmélet....
Grando27-07-2009 21:37:15 // 67000
Na ja. Főleg, hogy 4-4,5 mp telt el a rugó kirepülése, és az ütközés között. Akkor már semmit nem tehetett senki. :((
Kazes☻27-07-2009 21:31:37 // 66999
Igaz, bár az a rugó nem olyan kicsi, még Rubinnyó mérnöke is észre vette, hogy valamit elhagyott, ezt mondta is neki, csak nyilván arra nem gondoltak, hogy Massát kiüti. Mit lehet ezzel tenni?
Az autósport veszélyes!
Az autósport veszélyes!
Grando27-07-2009 21:15:32 // 66998
Épp most néztem az rtlklub "vágatlan" videóját a sajtájról.
Az utsó kérdés (angolul) a műtétet végző dokihoz:
- Sérült a szeme (Had his eye suffered any damage)?
A válasz:
- Biztos vagyok benne, hogy igen (I'm sure, yes)........
és itt a mondat közepén vége a videónak... Köszi rtlklub! :((
Az utsó kérdés (angolul) a műtétet végző dokihoz:
- Sérült a szeme (Had his eye suffered any damage)?
A válasz:
- Biztos vagyok benne, hogy igen (I'm sure, yes)........
és itt a mondat közepén vége a videónak... Köszi rtlklub! :((
Satti27-07-2009 20:50:09 // 66997
Az a rúgó miatt nem nagyon lehet senkit hibáztatni sztem, meg észre sem lehetett volna venni, meg annyira képtelenség, hogy ott repülhet egy ilyen tárgy, ha ez egy filmben lenne, akkor egyértelműen azt mondanánk, hogy mekkora kitalált baromság, de már többször bebizonyosodott, hogy az élet a legfurcsább forgatókönyvíró.
pb_27-07-2009 20:17:37 // 66996
Leírtam a váleményem, mint ahogy más is, anélkül, hogy IQztam, vagy épp bőnyálaztam volna. Még 1 dologban tévedsz, kármelyik pilótáról azt írsz, amit akarsz. Ngem nem fog zavarni, ennyi.)
pb_27-07-2009 20:05:52 // 66995
Tévedsz, felőlem bármelyik pilótát úgy hívod, ahogy neked bejön. Én nem fogok szólni érte 1 szót sem.)
Grando27-07-2009 20:05:35 // 66994
Te IQ-ztál az előző hsz-ben.
Amúgy: ha privátban kívánsz kommunikálni, arra is megvan a lehetőség. Ha viszont a fórumra írkálsz, ahhoz bárki hozzászólhat. Ez már csak ilyen.
Töröltetni meg itt nem tudja senki a másikat.
Amúgy: ha privátban kívánsz kommunikálni, arra is megvan a lehetőség. Ha viszont a fórumra írkálsz, ahhoz bárki hozzászólhat. Ez már csak ilyen.
Töröltetni meg itt nem tudja senki a másikat.
pb_27-07-2009 20:04:07 // 66993
Na ez az, hirtelen SZMbe jutott, a múltkori alakításod a Site fejlesztésben.
pb_27-07-2009 20:02:44 // 66992
Miért zavarna össze?)
pb_27-07-2009 20:00:20 // 66991
Sejtettem, hogy valami ilyesmit fogsz írni, vagy, ahogy te szokta írni "főleg egy bizonyos IQ szint alatt" ezt lehet írni.)
Pedig állítgat, mert nem véletlenül van a kormányon az a sok gomb/kapcsoló stb. Igen, pontosan 2n áll, de ha pilóta nem tud rendesen nyilatkozni, vagy 1x nem törődöm, akkor ez az egész mit sem ér.
Pedig állítgat, mert nem véletlenül van a kormányon az a sok gomb/kapcsoló stb. Igen, pontosan 2n áll, de ha pilóta nem tud rendesen nyilatkozni, vagy 1x nem törődöm, akkor ez az egész mit sem ér.
zolee14527-07-2009 19:51:29 // 66990
Bocs, igazad volt elsőre. Tényleg a "Forrásnál" hagyta el a rugót, csak elsőre összekevertem a Mansell utáni jobbossal.
Viszont innentől kezdve felmerül egy kérdés: van egy rugó ami nem kicsi. Végigpattog egy egyenesen ami nem rövid. Nem tudom az adott szakaszon hány versenybírói poszt van, de az fura, hogy senki nem vette észre.
Az viszont jó hír, hogy jobban van Massa, és a Ferrari nagyfőnök szerint (is) a lehető legjobb ellátást kapta/kapja.
Viszont innentől kezdve felmerül egy kérdés: van egy rugó ami nem kicsi. Végigpattog egy egyenesen ami nem rövid. Nem tudom az adott szakaszon hány versenybírói poszt van, de az fura, hogy senki nem vette észre.
Az viszont jó hír, hogy jobban van Massa, és a Ferrari nagyfőnök szerint (is) a lehető legjobb ellátást kapta/kapja.
Speed27-07-2009 19:50:10 // 66989
Ez az első hogy kissé kiakadtam. De már régóta figyelem és vitázok hogy miért kell így beszélni valakiről? Én tudok úgy szúrkolni hogy közben nem fikázom a másik kedvencét. Tiszteletben tartottam, akkor is ha éppen nagyon nem kedveltem. De pb_ szerint erre csak mást lehet kötelezni, miközben őrá nem vonatkozik. elvárások vannak? Akkor másnak is.
Mike.27-07-2009 19:45:59 // 66988
Amúgy az eleinte leírt véleményeddel nagyjából egyetértek, csak ez a "faszomos" post nem kellett volna.
BMW forever!!!!!!!!27-07-2009 19:44:55 // 66987
Bár sokat nem vesztesz:-)))
Mike.27-07-2009 19:44:36 // 66986
Nem kell töröltetni, de nem is kell ilyen hangnemben írni.
BMW forever!!!!!!!!27-07-2009 19:43:29 // 66984
Azért ez nem úgy megy ám hogy töröltetek vkit.Ahhoz is kis halak vannak.A górék meg akkor fognak szólni csak ha vki elmegy hozzájuk sirni hogy miket irsz.Erre is megvannak az emberek:-)))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
499
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?