Forum >> Forma-1
Xixo03-08-2009 03:53:29 // 67633
Xixo03-08-2009 03:44:02 // 67632
Xixo03-08-2009 02:17:07 // 67631
Ezt csak cukkolásból írtad, ugyi???
Már ott, már akkor, már azonnal tudta, hogy Senna meghalt és innentől majd ő lesz a király, lesz vagy 7 VB címe... Muhahaha!!! :)))))))
Senna tényleg végtelen tehetséges volt, de ugyanakkor legalább annyira hisztis is.....
Szal őt sem szerette ám mindenki....
Már ott, már akkor, már azonnal tudta, hogy Senna meghalt és innentől majd ő lesz a király, lesz vagy 7 VB címe... Muhahaha!!! :)))))))
Senna tényleg végtelen tehetséges volt, de ugyanakkor legalább annyira hisztis is.....
Szal őt sem szerette ám mindenki....
Xixo03-08-2009 01:59:04 // 67630
Érdekes, hogy azt senki nem feszegeti, hogy Suminak még pluszba lehetett volna vagy 4 VB címe, ha "szerencsés"!! :)))))))))))
Xixo03-08-2009 01:46:41 // 67629
Ti kezdtétek....
De gondolom, pl arra már nem emlékszel, amikor vagy 10en kicsúsztak egy kanyarba, de csak Hemikét vontatták vissza a traktorral a pályára, a többieket érdekes módon már vitték a szalagkorláton túlra....
Mindenkire lehet találni ilyen történeteket, szal kár ezt feszegetni......
Megjegyzem az is érdekes, hogy Kimi majdnem VB lett 2003ban és épphogy lemaradt és mázlista Sumakker, de 2007ben fölényesen nyerte az idényt, azt ne is maceráljuk. Szerintetek....
No, de ami volt elmúlt......
De gondolom, pl arra már nem emlékszel, amikor vagy 10en kicsúsztak egy kanyarba, de csak Hemikét vontatták vissza a traktorral a pályára, a többieket érdekes módon már vitték a szalagkorláton túlra....
Mindenkire lehet találni ilyen történeteket, szal kár ezt feszegetni......
Megjegyzem az is érdekes, hogy Kimi majdnem VB lett 2003ban és épphogy lemaradt és mázlista Sumakker, de 2007ben fölényesen nyerte az idényt, azt ne is maceráljuk. Szerintetek....
No, de ami volt elmúlt......
Xixo03-08-2009 01:40:47 // 67628
De ezek nem is szlikk gumik!?!??!!
Xixo03-08-2009 01:24:44 // 67627
Egyrészt igaza van.
Másrészt ha nem lenne, akkor is lehetne egy picit elfogult a tesóval.
Másrészt ha nem lenne, akkor is lehetne egy picit elfogult a tesóval.
kesa02-08-2009 23:44:11 // 67626
Csóró családból jött, egyetlen fórja valóban az volt, hogy az apja a gokart pályán dolgozott. Aki kicsit is pénzesebb volt, nem esett nehezére ugyanoda járatni a gyereket. Tudtommal ő sokszor a többiek által kidobott gumik és egyéb alkatrészek között guberált / lomolt, kinek melyik megnevezést veszi be a gyomra. Ennyire nem jómódú családból jött. Az, hogy ilyen körülmények közül is ki tudott emelkedni, egyértelműen a született és sugárzó tehetségének köszönhető.
Tommi02-08-2009 23:11:42 // 67625
"pedig asszem nem volt valami jó a csapat, amikor szerződtették"
Schumi 1996-ban ment oda és akkor konkrétan 1979 óta (Jody Scheckter) nem nyertek egyéni vb címet a vörösök :)
Viszont akárki akármit mond, nézzétek meg hogyan örül egy-egy csapat, ha futamot nyernek. Illetve: nézzétek meg hogyan örül a Ferrari és hogyan az összes többi :) Hihetetlen érzelem, kötődés, tisztelet és szeretet van bennük, szentül hisznek a Ferrariban.
Schumi 1996-ban ment oda és akkor konkrétan 1979 óta (Jody Scheckter) nem nyertek egyéni vb címet a vörösök :)
Viszont akárki akármit mond, nézzétek meg hogyan örül egy-egy csapat, ha futamot nyernek. Illetve: nézzétek meg hogyan örül a Ferrari és hogyan az összes többi :) Hihetetlen érzelem, kötődés, tisztelet és szeretet van bennük, szentül hisznek a Ferrariban.
TSiga ( I am the TSIG)02-08-2009 22:58:54 // 67624
Mansellt én is bírtam! Az a tipikus angol úriember-kinézet volt. Atyám mesélte, hogy volt egy alkalom, amikor kisodródott és megpördűlt. Visszaváltott és ugyanolyan tempóval ment vissza a pályára, ahogy lement. Meg volt az a kettős előzése.
TSiga ( I am the TSIG)02-08-2009 22:55:20 // 67623
Inkább unalmasnak mondanám. Megint Schumi, megint nyert, megin ugrálás, megint ökölrázás. Semmi változatosság.
Ferke02-08-2009 22:54:07 // 67622
Halottról nem szívesen mond rosszat az ember, de én pont annál a sztárhisztinél hánytam be Senna-tól, onnantól lettem Mansell rajongó:)))
TSiga ( I am the TSIG)02-08-2009 22:49:48 // 67621
Én is egyszer el szeretnék jutni a Tamburellohoz. Én sem állnál meg sírás nélkül. Valahol még a teljes közvetítés is megvan a temetésről, amit asszem az Eurosport adott. Végigsírtam az egészet. :-((
Schumi tényleg hatalmas tudású versenyző. Az, hogy ki szereti, ki nem, hogy jutott el idáig, az már másodlagos. Ha nem lett volna az apukája egy gokart-pályán gondnok, akkor vajon most mi lenne. Talán egy jó autószerelő, vagy akár több. De ő neki megvan az a képessége, hogy konkrétan mit kell az autón változtatni. Nem csak az, hogy vezessél. Ilyen értelemben sokat köszönhet neki a Ferrari, hisz folyamatosan uralkodó volt a Forma-1ben, pedig asszem nem volt valami jó a csapat, amikor szerződtették.
Schumi tényleg hatalmas tudású versenyző. Az, hogy ki szereti, ki nem, hogy jutott el idáig, az már másodlagos. Ha nem lett volna az apukája egy gokart-pályán gondnok, akkor vajon most mi lenne. Talán egy jó autószerelő, vagy akár több. De ő neki megvan az a képessége, hogy konkrétan mit kell az autón változtatni. Nem csak az, hogy vezessél. Ilyen értelemben sokat köszönhet neki a Ferrari, hisz folyamatosan uralkodó volt a Forma-1ben, pedig asszem nem volt valami jó a csapat, amikor szerződtették.
Ferke02-08-2009 22:49:34 // 67620
Itt kezdődik a demagógia...:)))
Ferke02-08-2009 22:47:52 // 67619
Ez még csak a 2.éve, de kb 2x annyi jótékonykodás érte a srácot, mint Sumit 20 év alatt...
Ferke02-08-2009 22:46:44 // 67618
Komolyan ez benne az unszimpi?? "sokadik VB- címen túl, mindíg úgy örűlt, mintha az elsőt nyerte volna"
Vááá, na ezért, emiatt a kitartás miatt nem éri utol a sok balfék soha:)))
Vááá, na ezért, emiatt a kitartás miatt nem éri utol a sok balfék soha:)))
Ferke02-08-2009 22:42:21 // 67617
Na ja, folyton Michaelt tolták! Pedig milyen balfék pilóta, nem is értem, hogy tudtak 7vbcímet a vitrinébe csalni?!:))))
TSiga ( I am the TSIG)02-08-2009 22:40:25 // 67616
Természetesn nem sértettél meg! :-DDD Ne is gondolj ilyenre! :-DDD
A legxarabb az egészben az volt, hogy elkerűlhető lett volna. Asszem nem sokkal a verseny előtt Senna, Prost és még valaki a pálya üzemeltetőjével bejárta a pályát és az ominózus kanyart veszélyesnek találák és gumikat kértek sürgősen a betonfal elé.
(Nekem az a 2 felvétel tetszik, amikor Senna kioktatja Schumit egy baleset után. Magyaráz neki, mint egy hülyegyereknek. A másik az, amikor a suzukai belső felvételeket teszik össze 10 év különbséggel. Senna- kézi váltó full manuális, Schumi- fél-automata, meg minden elektronikai hókusz-pókusz.)
A legxarabb az egészben az volt, hogy elkerűlhető lett volna. Asszem nem sokkal a verseny előtt Senna, Prost és még valaki a pálya üzemeltetőjével bejárta a pályát és az ominózus kanyart veszélyesnek találák és gumikat kértek sürgősen a betonfal elé.
(Nekem az a 2 felvétel tetszik, amikor Senna kioktatja Schumit egy baleset után. Magyaráz neki, mint egy hülyegyereknek. A másik az, amikor a suzukai belső felvételeket teszik össze 10 év különbséggel. Senna- kézi váltó full manuális, Schumi- fél-automata, meg minden elektronikai hókusz-pókusz.)
kesa02-08-2009 22:34:38 // 67615
Hamikát szépen visszarakták :P
Ferke02-08-2009 22:33:18 // 67614
Ez a szálka a szemedben??:))) És akkor az mi, amikor teherautóval emelik vissza a pályára a pilótát???:)))
Tommi02-08-2009 22:32:03 // 67613
Ha már szóba került...
Imola, 2006 nyara
Az első képen a célegyenesnél lévő tribün, amit Róla neveztek el, a többi kép pedig a Tamburello belső ívénél lévő emlékpark. Torokszorító érzés volt ott lenni, Édesapám sem és én sem álltuk meg, hogy ne legyen könnyes a szemünk... Imádtam Sennát, amikor meghalt, évekig nem is néztem utána F1-et...
És a mai napig ott van a friss virág meg a gyertya, ottjártunkkor is láttuk, hogy még mindig kijárnak oda emlékezni az emberek. Hozzáteszem, hogy a Hungaroringen is a világbajnok szoborparkban mindig van friss virág és gyergya az ő szobránál. És csak az övénél...
Imola, 2006 nyara
Az első képen a célegyenesnél lévő tribün, amit Róla neveztek el, a többi kép pedig a Tamburello belső ívénél lévő emlékpark. Torokszorító érzés volt ott lenni, Édesapám sem és én sem álltuk meg, hogy ne legyen könnyes a szemünk... Imádtam Sennát, amikor meghalt, évekig nem is néztem utána F1-et...
És a mai napig ott van a friss virág meg a gyertya, ottjártunkkor is láttuk, hogy még mindig kijárnak oda emlékezni az emberek. Hozzáteszem, hogy a Hungaroringen is a világbajnok szoborparkban mindig van friss virág és gyergya az ő szobránál. És csak az övénél...
kesa02-08-2009 22:31:53 // 67612
Jellemző a sisakon látott sérülésre, hogy egy mai sisakban, mint amilyen Massát is megvédte, simán túlélhette volna a balesetet!
kesa02-08-2009 22:27:31 // 67611
:D
Remélem nem sértettelek meg, nem volt ilyen célom.
Viszont az igazsághoz hozzátartozik az, hogy ilyen esetekben mindig infózár van, vagy abszolut optimistán nyilatkoznak, egyes esetekben (mint utólag kiderül) hazudnak, hogy a műsor folytatódhasson.
Sejthették, hogy baj van, mert sokáig tartott a szállításra előkészítés, de senki nem arra számít, hogy biztosan meghalt.
Remélem nem sértettelek meg, nem volt ilyen célom.
Viszont az igazsághoz hozzátartozik az, hogy ilyen esetekben mindig infózár van, vagy abszolut optimistán nyilatkoznak, egyes esetekben (mint utólag kiderül) hazudnak, hogy a műsor folytatódhasson.
Sejthették, hogy baj van, mert sokáig tartott a szállításra előkészítés, de senki nem arra számít, hogy biztosan meghalt.
kesa02-08-2009 22:24:58 // 67610
Igen, a vezető orvos, Sid Watkins is ezt mondta évekkel később. Legalábbis én évekkel később hallottam vele azt az interjút.
EngineCoffeeTables02-08-2009 22:23:43 // 67609
Lauda is a balesete után "lágyult" meg. A visszatérése után japánban nem is fejezte be az esős versenyt, tiltakozásul a box-ba hajtott és kiszállt a versenyből.
Aki a csúcson akar lenni nem engedhet meg magának érzelmeket.
Aki a csúcson akar lenni nem engedhet meg magának érzelmeket.
TSiga ( I am the TSIG)02-08-2009 22:19:22 // 67608
Tom Cruise filmje a Mint a villám volt. Niki Laudát egy pilóta társa mentett ki. Lauda egy késöbbi interjúben elmondta, hogy ő nem mentett volna ki senkit. Ez nem az ő dolga. Lauda profi gép volt.
Satti02-08-2009 22:10:09 // 67606
Gyakorlatilag már ott a pályán halott volt Senna, de a cirkusz miatt el kellett "játszani", hogy még megpróbálnak tenni vmit, de esélye sem volt, a rúd ami eltőrt, szabályosan átfúrta a fejét, lyukat ütve a sisakon.
TSiga ( I am the TSIG)02-08-2009 22:08:59 // 67605
Na látod!
RB02-08-2009 22:08:14 // 67604
Ja valamikor el is sírta magát egy verseny utáni interjún.
TSiga ( I am the TSIG)02-08-2009 22:07:28 // 67603
Én is tudom, hogy hivatalosan a verseny után jelentették be a halálát, mert akkor le kellett volna inteni a versenyt.
A fény megvan, köszi. Most lámpa nélkül is tudok éjjel olvasni.
A fény megvan, köszi. Most lámpa nélkül is tudok éjjel olvasni.
Grando02-08-2009 22:07:09 // 67602
Ez sokkal jobb! ;)))
EngineCoffeeTables02-08-2009 22:06:56 // 67601
Abszólút nem érted a pilóták lelki világát :-/
CSerkúti(magyar pályaversenyző) mondta egy riportban hogy ilyenkor a pilótáknak 100%ig ki kell törölniük a halál vagy baleset gondolatát a fejükből és egy pillanatig se gondolhatnak arra hogy velük is történhet ilyen és részvétet érezzenek más felé, ők gépek.
De havalaki emlékszik úgyanerröl volt szó anno Tom Cruise Nascaros filmjében(már nem emlékszem a nevére).
A versenyzők nem foghatják fel vagy gondolhatnak balesetre vagy halálra mert akkor elveszik a gázt és azok tizedek....
CSerkúti(magyar pályaversenyző) mondta egy riportban hogy ilyenkor a pilótáknak 100%ig ki kell törölniük a halál vagy baleset gondolatát a fejükből és egy pillanatig se gondolhatnak arra hogy velük is történhet ilyen és részvétet érezzenek más felé, ők gépek.
De havalaki emlékszik úgyanerröl volt szó anno Tom Cruise Nascaros filmjében(már nem emlékszem a nevére).
A versenyzők nem foghatják fel vagy gondolhatnak balesetre vagy halálra mert akkor elveszik a gázt és azok tizedek....
RB02-08-2009 22:06:48 // 67600
Ez igaz, de szted ők figyelték hogy mi van ott?Sztem nem sokat láttak belőle, főleg nem azt hogy mit csinálnak az orvosok.
Sajnos ez is a bizniszhez tartozott, hogy nem mondták el az igazat!
Sztem ha tudja mi történt valójában nem örömködik!
Sajnos ez is a bizniszhez tartozott, hogy nem mondták el az igazat!
Sztem ha tudja mi történt valójában nem örömködik!
Grando02-08-2009 22:04:56 // 67599
Azt valszeg élete végéig bánni fogja. És vezekelt is érte eleget. (Amúgy csak a finomítás végett: akkor még nem halt meg Senna.)
kesa02-08-2009 22:03:36 // 67598
Nem akarok nagyon okos lenni, de a baleset után minden értelmes cikkben lehetett olvasni, hogy csak a verseny és a díjátadó után jelentették be Senna valódi állapotát, illetve hogy meghalt, addig csak annyit közöltek, hogy balesete volt, és kórházba szállították.
Tudomásom szerint is, a kórházban halt meg, ami arra mindenképpen "jó" volt, hogy a versenyt ne kelljen leállítani. Ha ugyanis a pálya szélén megállapítják, akkor le kellett volna inteni a versenyt.
Remélem ezzel némi fényt gyújtottam.
Tudomásom szerint is, a kórházban halt meg, ami arra mindenképpen "jó" volt, hogy a versenyt ne kelljen leállítani. Ha ugyanis a pálya szélén megállapítják, akkor le kellett volna inteni a versenyt.
Remélem ezzel némi fényt gyújtottam.
TSiga ( I am the TSIG)02-08-2009 22:02:56 // 67597
Azért itt szerencsére nem volt az autó mellett újraélesztés.
RB02-08-2009 21:59:28 // 67596
Hát öööö mert talána akkor még senki nem tudta hogy milyen állapotban van Senna, mivel senkivel nem közölték, ha megnézed most a magyar nagydíjon is örömködtek, pedig Massa szintén nem volt túl jó állapotban, csak ezt a versenyzők felé addíg nem kommunikálják!!!!!
TSiga ( I am the TSIG)02-08-2009 21:59:22 // 67595
Jól, van na! Valami szépet?
Szerencsére Massa jól van és már versenyezne :-))
Schumi meglátogatta és Alfával ment.
Szerencsére Massa jól van és már versenyezne :-))
Schumi meglátogatta és Alfával ment.
Satti02-08-2009 21:59:09 // 67594
Az ég kék, a fű zöld, a nők titkolóznak! :-))
Elég pozitív? :-))
Elég pozitív? :-))
Grando02-08-2009 21:56:41 // 67593
Mi köze neki ehhez? Ne csináld már...
(Azt egyébként eddig megtudtuk, hogy Schumit utálod, és Hamiltont is. Senna meg meghalt, erre is emlékeztettél minket. Most már kéne vmi pozitív is így lefekvés előtt... ;))) )
(Azt egyébként eddig megtudtuk, hogy Schumit utálod, és Hamiltont is. Senna meg meghalt, erre is emlékeztettél minket. Most már kéne vmi pozitív is így lefekvés előtt... ;))) )
TSiga ( I am the TSIG)02-08-2009 21:56:03 // 67592
Nekem csak az nem tetszik, hogy ha meghal valaki a mezőnyből -és nem is akár ki- Úgy valaki hogy vigyoroghat a dobogón?
A balesetről persze nem tehet, de ahogy a commenteket elnézem, sokan vannak azon a véleményen, hogy ott döbbent rá, hogy most más senik nem tudja őt megállítani.
Érdekes módon amikor Daijiro Kato meghalt, senki sem rázta az öklét és vigyorgott.
A balesetről persze nem tehet, de ahogy a commenteket elnézem, sokan vannak azon a véleményen, hogy ott döbbent rá, hogy most más senik nem tudja őt megállítani.
Érdekes módon amikor Daijiro Kato meghalt, senki sem rázta az öklét és vigyorgott.
Satti02-08-2009 21:51:20 // 67591
Amíg nincs Forma1, addig is most lehet nézni a viasat6-on a Felpörgetve című filmet, gaz a valódi versenyzéshez nin cssok köze, de azért lehet nézni, ha nincs jobb.:-)
RB02-08-2009 21:48:19 // 67590
És erről miért Schumacher tehet??????
Tommi02-08-2009 21:48:01 // 67589
Korábban is voltak olyan versenyzők, akik csináltak stikliket és nagvonalúan elsiklott felette mindenki. De Schuminál azért ne felejtsük el, hogy hétszer lett világbajnok és ezt nem lehet azzal lesöpörni, hogy segítettek neki meg kiestek előle. Oké, hogy néha mákja volt meg segítettek neki "tolni a szekeret" (képletesen és szó szerint is értve), de a számok önmagukért beszélnek. Nem kezdem el sorolni, hogy hány rekordot tart, mindenki betéve tudja a statisztikákat.
Lehet, hogy sokaknak nem volt szimpi, lehet, hogy voltak finoman szólva is nem gentlemanhoz méltó húzásai, de akkor is letett valamit az asztalra. Emellett pl UNICEF nagykövet, olyan összegeket költ zsebből jótékonykodásra, amiket mi felfogni sem tudunk. Annak idején pl a thaiföldi cunami után a saját vagyonából adott 10 millió dollárt (mégegyszer mondom: 10.000.000 $), miközben pl kis hazánk kormánya 1 milliót adott.
Még a 7. vb cím után is ugyanolyan hévvel és akarattal versenyzett, emlékezzünk csak vissza az utolsó futamára Brazíliában. Simán megtehette volna, hogy elkocsikázik, bekocog a célba, megeszi a tiszteletére gyártott tortát, fogajda a kézfogásokat és kész. De neeeem :)
Lehet őt szeretni meg nem szeretni, de akkora hatással volt a Forma-1-re és azon is túl a fél világra, hogy kicsinyesnek tartom az úgymond "ellene felhozott vádakat". Az vesse rá az első követ, aki csak tizedannyit elért az életben, mint ő.
Lehet, hogy sokaknak nem volt szimpi, lehet, hogy voltak finoman szólva is nem gentlemanhoz méltó húzásai, de akkor is letett valamit az asztalra. Emellett pl UNICEF nagykövet, olyan összegeket költ zsebből jótékonykodásra, amiket mi felfogni sem tudunk. Annak idején pl a thaiföldi cunami után a saját vagyonából adott 10 millió dollárt (mégegyszer mondom: 10.000.000 $), miközben pl kis hazánk kormánya 1 milliót adott.
Még a 7. vb cím után is ugyanolyan hévvel és akarattal versenyzett, emlékezzünk csak vissza az utolsó futamára Brazíliában. Simán megtehette volna, hogy elkocsikázik, bekocog a célba, megeszi a tiszteletére gyártott tortát, fogajda a kézfogásokat és kész. De neeeem :)
Lehet őt szeretni meg nem szeretni, de akkora hatással volt a Forma-1-re és azon is túl a fél világra, hogy kicsinyesnek tartom az úgymond "ellene felhozott vádakat". Az vesse rá az első követ, aki csak tizedannyit elért az életben, mint ő.
Grando02-08-2009 21:47:06 // 67588
Bazz, tök igazad van! ;)))
TSiga ( I am the TSIG)02-08-2009 21:45:59 // 67587
Amúgy én INNENTŐL utálom Schumit. Most nem neki kéne itt lennie....
RB02-08-2009 21:44:06 // 67586
Mindegy, jó videjó, csak nem mostani, de attól még élvezetes!:-)))
Pölö a fák lombjai sem túl "nyáriasak", meg nem a 2007-es rosso proteo színe van a gépnek, meg vodafone-os ruci van rajtuk, meg a kesztyűn is ott a telekommunikációs cég logója!:-))))
Pölö a fák lombjai sem túl "nyáriasak", meg nem a 2007-es rosso proteo színe van a gépnek, meg vodafone-os ruci van rajtuk, meg a kesztyűn is ott a telekommunikációs cég logója!:-))))
Satti02-08-2009 21:39:47 // 67585
A 2007-es géppel tesztelt, de arra a gp2-ben használatos slck-et tettek, ezt írták a minap az ezzel kapcsolatos hírben.
TSiga ( I am the TSIG)02-08-2009 21:39:34 // 67584
Ez így van.
De ne felejtsük el, hogy Schumi az ezredforduló egyik sport-ikonja volt. Sokaknak még most is az. Való igaz, hogy iszonyatosan nagy versenyző, de sok olyan eset volt, hogy kiestek előle meg visszatolták a pályára. Nekem személy szerint az nem tetszett benne, hogy akárhányszor nyert a sokadik VB- címen túl, mindíg úgy örűlt, mintha az elsőt nyerte volna. Ez kicsit olyan, mint amikor a fulltuningolt Viper-tulaj örül, hogy nyert a veteránautók gyorsulási versenyén. Én személy szerint inkább csak szerényen húztam volna újjal egy strigulát a dobogó szélére minden egyes nyerésnél.
Lényeg, hogy - bár Ferrarival versenyzett- nem volt szimpatikus.
De, ahogy visszatér, annak marhára örülök. :-DDD
Végre megfingatja valaki a kis Lewis-t. :-DDDD
De ne felejtsük el, hogy Schumi az ezredforduló egyik sport-ikonja volt. Sokaknak még most is az. Való igaz, hogy iszonyatosan nagy versenyző, de sok olyan eset volt, hogy kiestek előle meg visszatolták a pályára. Nekem személy szerint az nem tetszett benne, hogy akárhányszor nyert a sokadik VB- címen túl, mindíg úgy örűlt, mintha az elsőt nyerte volna. Ez kicsit olyan, mint amikor a fulltuningolt Viper-tulaj örül, hogy nyert a veteránautók gyorsulási versenyén. Én személy szerint inkább csak szerényen húztam volna újjal egy strigulát a dobogó szélére minden egyes nyerésnél.
Lényeg, hogy - bár Ferrarival versenyzett- nem volt szimpatikus.
De, ahogy visszatér, annak marhára örülök. :-DDD
Végre megfingatja valaki a kis Lewis-t. :-DDDD
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
532
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?