Forum >> Forma-1
Youri17-09-2009 20:37:19 // 71483
Ez már elég vadul hangzik..... :-DD
Grando17-09-2009 20:31:50 // 71482
A retyó botránnyal kapcsolatban eszembe ötlött az a vadabbnál is vadabb gondolat, hogy ha már ilyen fondor módon elkúrták az egész Szingapúri GP-t, vajh mi lenne, ha törölnék a futam eredményét? Mondjuk...
Az első helyes megfejtő nyer egy sport szeletet. :DDD
![](http://www.huned.nl/winkel/images/Sport%20Szelet.jpg)
Az első helyes megfejtő nyer egy sport szeletet. :DDD
![](http://www.huned.nl/winkel/images/Sport%20Szelet.jpg)
Tom1217-09-2009 20:14:13 // 71481
Pl. :-)
Mondjuk a Toyotát 1 EUR-ért...:-)))
Mondjuk a Toyotát 1 EUR-ért...:-)))
Satti17-09-2009 20:10:32 // 71480
Majd vesz egy csapatot, ha nagyon unatkozik. :-))
Tom1217-09-2009 20:06:17 // 71479
Talán még a F1-ben is felbukkan majd valahol...:-)
Satti17-09-2009 19:56:09 // 71478
Nagyon sajnálom már most, de szeretnék én is annyra unatkozni és persze olyan körülmények között. :-))
Kazes☻17-09-2009 19:50:32 // 71477
Szerintem viszont nem tehetett mást. Jól döntött. Anno Bari is szót fogadott, de nem rúgták ki, gondolom még lóvét is kapott érte. Hamilton pofázott, viszont Alonso nem hagyta magát inkább lelépett némi botránnyal, stb. De szvsz! :)
Kazes☻17-09-2009 19:36:37 // 71476
Erre céloztam azzal, hogy "utána is". :)
Grando17-09-2009 13:00:04 // 71475
Unatkozni fog talán egy kicsit, de majd talál vmi elfoglaltságot magának. Vagy qrva hamar megöregszik. :DD
Mike.17-09-2009 12:51:52 // 71474
Szeretnék én eljutni eddig és bukni így. :-))) Éhezni nem fog, a csajok sorban állnak, hogy az ágyába bújjanak ... kell ettől több, jobb?? :-)))
Majd most nem az F1-es pályán lézeng hanem a jahtjával járja a vizeket és éli világát. :-)
Majd most nem az F1-es pályán lézeng hanem a jahtjával járja a vizeket és éli világát. :-)
Grando17-09-2009 12:44:04 // 71473
Végülis... ezzel a mentalitással jutott el a csúcsra, és ugyanez okozza most a csúfos bukását is. Így járt. ;))
Mike.17-09-2009 12:37:47 // 71472
Na igen, ezzel a betyárbecsülettel egyetértek, így kellett volna tennie. De mint tudjuk, Briatore nem arról híres, hogy túlzottan becsületes lenne. Sokszor lehetett az elég kemény ügyeiről olvasni. Egy keresztapa meg legyen keménykezű.
Grando17-09-2009 12:19:36 // 71471
Ez is okosan hangzik. Így elméletben. Gyakorlatilag meg ott a dilemma, hogy a csapatodhoz legyél lojális, támogasd őket egy elég komoly "harcban", vagy legyél grállovag. Meddig mehetsz el? Mi az, ami még belefér? Mert ugye itt sem csak fekete van és fehér. Van hogy csak ráhúzod egy kicsit a kormányt, van hogy kivezeted a célegyenes végén, van hogy pont csak megreccsinted az első szárnyát... Könnyű elvéteni a határt.
Most persze nyilván mindenki a grállovagot választja. De a legtöbb ember akkor is elásta volna szerencsétlen csókát, ha a helyes utat választja. Az előbb vázoltam, hogy miért és hogyan. Képzeld csak el, hogy kívülről hogyan nézett volna ki a dolog.
Nem védem Piquet-t, mert sem ingem sem gatyám (sőt állítólag ratyi is csórikám - ratyi a retyóban... :DDDD). De itt a főkolompos Briós volt meg a Symonds. És egy dolog, hogy betyárkodunk, de akkor betyárbecsület is legyen. Márpedig az az lett volna, ha idén nem hajtják el. De ezt az öreg pinavadász felrúgta. Hát most meg visszanyalt a fagyi.
Most persze nyilván mindenki a grállovagot választja. De a legtöbb ember akkor is elásta volna szerencsétlen csókát, ha a helyes utat választja. Az előbb vázoltam, hogy miért és hogyan. Képzeld csak el, hogy kívülről hogyan nézett volna ki a dolog.
Nem védem Piquet-t, mert sem ingem sem gatyám (sőt állítólag ratyi is csórikám - ratyi a retyóban... :DDDD). De itt a főkolompos Briós volt meg a Symonds. És egy dolog, hogy betyárkodunk, de akkor betyárbecsület is legyen. Márpedig az az lett volna, ha idén nem hajtják el. De ezt az öreg pinavadász felrúgta. Hát most meg visszanyalt a fagyi.
Xixo17-09-2009 11:53:29 // 71470
Sőt, a legtöbb sportoló olyan messze van a való világtól....
Xixo17-09-2009 11:50:56 // 71469
Azért mindkettő egyenesebb tett lett volna, mint ez a megcsinálom, aztán játszom az áldozatot. Attól, hogy ő volt a legszarabb helyzetben, még nagyon is benne volt ebben a csalásban!!
Szerintem nem csak azt kell nézni az életben, mikor jöhetsz ki a legelőnyösebben egy helyzetből, hanem, hogy amit teszel az belefér-e az értékrendedbe. Nem csak aza fontos, hogy mit érsz el, hanem az is hogyan éred el....
Szerintem nem csak azt kell nézni az életben, mikor jöhetsz ki a legelőnyösebben egy helyzetből, hanem, hogy amit teszel az belefér-e az értékrendedbe. Nem csak aza fontos, hogy mit érsz el, hanem az is hogyan éred el....
Speed17-09-2009 11:48:56 // 71468
Szerintem Mikének is meg neked is igazad van valahol. Bár ha hazamegy akkor azért sokan ismerték brióst, és tudták volna hogy valami oka volt rá. Ha meg nem teszi meg amit kérnek, akkor is elvágták volna. Elég szar helyzetben volt. Most ne az apjáról itéljük meg. Az hogy valaki versenyző, nem hozza magával hogy érzelmileg is felnőtt. Pl. sok sportban alkalmaznak pszihológust. Éppen azért hogy mentálisan is ott legyenek. Nos hát briós a sokkoló terápiát akarta alkalmazni.
Grando17-09-2009 11:40:29 // 71467
Háát, ez a C terv is elég patkányság. Különben pedig honnan tudjuk, hogy nem tette meg? :DDD ;))
Mondjuk lett volna egy D terv is: Azt mondja, hogy nem. Majd beül az autóba, és folytatja a versenyzést, amíg ki nem rúgják. De valszeg az F1 pályafutásának akkor is annyi lett volna.
Mondjuk lett volna egy D terv is: Azt mondja, hogy nem. Majd beül az autóba, és folytatja a versenyzést, amíg ki nem rúgják. De valszeg az F1 pályafutásának akkor is annyi lett volna.
Mike.17-09-2009 11:33:58 // 71466
C terv: Megzsarolja Briatoret, hogy kitálal, ha nem kap jobb autót és támogatást, + egy valagnyi lóvét. :-)
Tény, hogy nem könnyű helyzet és akik ebbe élnek jobban rálátnak mit lehetett volna tenni. Így kívülről a legxarabb megoldást választotta. Kussolt majd sértődött áruló lett.
Tény, hogy nem könnyű helyzet és akik ebbe élnek jobban rálátnak mit lehetett volna tenni. Így kívülről a legxarabb megoldást választotta. Kussolt majd sértődött áruló lett.
Grando17-09-2009 11:29:19 // 71465
Könnyű ezt így megmondani, úgymond "más faxát a csalánba verni". Ja. Tökös gyerek lett volna, ha ott és akkor ráborítja a főnökségre az asztalt, a sarokba vágja a sisakot, majd kimegy, és.... és?
A terv: Kitálal a sajtónak? Akkor egy áruló patkány ugyebár. Akinek persze bizonyítéka sincs semmire, szóval egy rohadt genyó hazug állat is.
B terv: Hazamegy egy szó nélkül? Na így akkor adott a szarnak egy pofont, és szépen csendben eltűnik a semmiben. Hiszen kinek kell egy olyan pilóta, aki egyszer csak hazamegy "minden ok nélkül".
Te melyiket választottad volna? ;)))
A terv: Kitálal a sajtónak? Akkor egy áruló patkány ugyebár. Akinek persze bizonyítéka sincs semmire, szóval egy rohadt genyó hazug állat is.
B terv: Hazamegy egy szó nélkül? Na így akkor adott a szarnak egy pofont, és szépen csendben eltűnik a semmiben. Hiszen kinek kell egy olyan pilóta, aki egyszer csak hazamegy "minden ok nélkül".
Te melyiket választottad volna? ;)))
Mike.17-09-2009 11:16:40 // 71464
Persze, nem egyszerű a helyzete Piquetnek , de szerintem nem utólag kell sírni,fenyegetőzni. Akkor lett volna igazán tökös gyerek amikor ott ellentmond Briatorenak. Vagy az eset után zsarolhatta volna a csapatot, hogy neki is azonos feltételeket biztosítson mint Alonsonak. De hát balfax volt ahhoz is.
Grando17-09-2009 09:34:46 // 71463
Egyik kutya, másik eb. Mondjuk Piquet volt az alkalmazott, Briós pedig a főnöke. Piquet jó döntést nem is igazán hozhatott.
Egy másik dolog:
Ha ez nincs, Massa versenye is tuti másképp alakul, mert nincs a kavarodás a boxban a mögötte várakozó Räikkönennel. Persze ez már megváltoztathatatlan, és nem menti a gombnyomogató ember hibáját, de azért szívünkbe zárhatjuk a retyós bandát is. :///
Egy másik dolog:
Ha ez nincs, Massa versenye is tuti másképp alakul, mert nincs a kavarodás a boxban a mögötte várakozó Räikkönennel. Persze ez már megváltoztathatatlan, és nem menti a gombnyomogató ember hibáját, de azért szívünkbe zárhatjuk a retyós bandát is. :///
Mike.17-09-2009 06:51:52 // 71462
Brióst lehet szeretni, útálni viszont jó vezető, azt már bizonyította. Mondjuk ezek után elég vitatható a módszere.
A ki Piquet ebben a balhéban ugyan olyan sáros mint a többiek. Ő ugyanolyan résztvevője ennek mint a többiek, az nem mentség, hogy csak végrehajtotta a csalásra felszólítást. Nem csodálkoznék(és remélem) ha megbüntetnék amiért maga alatt is vágta a fát.
A ki Piquet ebben a balhéban ugyan olyan sáros mint a többiek. Ő ugyanolyan résztvevője ennek mint a többiek, az nem mentség, hogy csak végrehajtotta a csalásra felszólítást. Nem csodálkoznék(és remélem) ha megbüntetnék amiért maga alatt is vágta a fát.
Speed17-09-2009 04:33:12 // 71461
Bourdais az F1 után az első versenyét magasan nyerte.
Xixo17-09-2009 01:42:36 // 71460
Xixo17-09-2009 01:10:52 // 71459
Vagy az, hogy "ebben a körben kell megelőznöd Barikelót'....
Már ez is elég gyanús. + ha megnézzük a telemetriát....
Már ez is elég gyanús. + ha megnézzük a telemetriát....
Xixo17-09-2009 01:00:13 // 71458
Briós egy paraszt, én egy cseppet sem sajnálom. Azt meg, hogy ezt meg merte tenni, na az nem semmi.
Mondjuk Pikét se értem, minek ment bele. Ennyire nincs önbecsülése? Még el is hiszem, hogy nem kapott rendes körülményeket és csak Alonzó alá kellett dolgoznia és hogy ennél sokkal jobb eredményekre is képes lenne, de hogy lehet ilyenbe belemenni??? Ezzel minősíti is magát, még ha büntetést nem is kap érte.
Amúgy a mind a telemetriai adatok, mind a rádiózás fent van a neten (már linkeltem is, mindegy) és abból is az derül ki, hogy sáros a rönyó. És nem csak az eddig érintett 3 ember, hanem többen is. Nem lepne meg, ha kizárást kapnának. Végleges úgyse lesz, a meki se kapta meg és ők se fogják, mert annál több pénzről van itt szó.
Mondjuk Pikét se értem, minek ment bele. Ennyire nincs önbecsülése? Még el is hiszem, hogy nem kapott rendes körülményeket és csak Alonzó alá kellett dolgoznia és hogy ennél sokkal jobb eredményekre is képes lenne, de hogy lehet ilyenbe belemenni??? Ezzel minősíti is magát, még ha büntetést nem is kap érte.
Amúgy a mind a telemetriai adatok, mind a rádiózás fent van a neten (már linkeltem is, mindegy) és abból is az derül ki, hogy sáros a rönyó. És nem csak az eddig érintett 3 ember, hanem többen is. Nem lepne meg, ha kizárást kapnának. Végleges úgyse lesz, a meki se kapta meg és ők se fogják, mert annál több pénzről van itt szó.
ALFI15617-09-2009 00:23:38 // 71457
Kitálal egy.Elmegy egy-kettő mert nem engedték közel a mézesköcsöghöz.Na és?A többi cáfolja mert túl nagy pénz.Minden megy tovább.Megy az utazó cirkusz városról-városra.Rájön a nép?Akkor mi van?A bűvészről,illuzionistáról is tudni,hogy csalás van benne amit csinál.Még is sikeres.Még is vannak fellépései.
ALFI15617-09-2009 00:17:42 // 71456
Csak az ilyen esetek,kitálalások azok valóssak vagy ez is a színjáték része.Nem rossz!Minden vezető hír erről szól.Legyen az TV,rádió,újság.Ilyenkor az egész média ezt nyomja.Nem rossz reklám!
Kazes☻17-09-2009 00:17:08 // 71455
Nem lehet végérvényesen kizárni, ám ha az lenne, akkor csak kibuggyant volna már valahol valakiből és ahhoz ez túl nagy üzlet szvsz, tehát ha a "nép" rájön, akkor nagyot buknak rajta, ha mindenki egyszerre hátraarc, akkor már csinálhatnak akármit, összeomlik mint egy kártyavár.
Ferko17-09-2009 00:13:44 // 71454
Hát mozgatják rendesen a szálakat a háttérben az tuti.
ALFI15617-09-2009 00:11:32 // 71453
Pár éve volt egy olyn mikor Sumi kicsuszott.Pár körön belül ismét ő volt elöl.Azért ekkora különbségek nincsenek.Legfeljebb ha rászolnak a fülükre,hogy álj fére engedd el.Ha ennyivel jobb akkor 20 kört rá kellett volna verni a mezőnyre.Szóval szerintem hatalmas színjáték!
Kazes☻17-09-2009 00:10:06 // 71451
Bejött. :)
És ki tudja még mik lehetnek. Sumi-Bari, Hami- Alonso, Alonso-Piké, ...-..., stb,stb, stb.
És ki tudja még mik lehetnek. Sumi-Bari, Hami- Alonso, Alonso-Piké, ...-..., stb,stb, stb.
Ferko17-09-2009 00:07:47 // 71450
LEgalább beszélnek a rönóról? Hááááát..................sosem lehet tudni.:-D
ALFI15617-09-2009 00:07:01 // 71449
Szerintem az egész egy valamilyen szinten megjátszott koreográfia szerint zajlik.Hatalmas üzlet!Nem véletlenül hívják utazó cirkusznak.Még azt se tartom kizártnak,hogy ezek is mesterségessen gerjesztett viták,feszültségek.Mint a multkor kiszálunk,nem szálunk,még is maradunk.....
Ferko17-09-2009 00:05:36 // 71448
heheheeeeee:-DDD
Amúgy az a dúrva, hogy még itt hülyültünk is anno asszem, hogy na mi van ha direkt csinálta a csapat.:-DD Erre tessék.:-D
Amúgy az a dúrva, hogy még itt hülyültünk is anno asszem, hogy na mi van ha direkt csinálta a csapat.:-DD Erre tessék.:-D
Kazes☻17-09-2009 00:00:19 // 71447
Iggen! :D VAgy akár az is, hogy amikor jön a kanyar: YESSS!!! .... bumm.... Oh, what a fuck, you sun of......... ..... good job, good job! :DDD
Ferko16-09-2009 23:55:05 // 71446
vagy egy olyan, ami félig köhögésnek hallattszott. PL:
khhhhhhhmoookkhhhhhsttttkkhhhhhh:-DDDD
khhhhhhhmoookkhhhhhsttttkkhhhhhh:-DDDD
Kazes☻16-09-2009 23:50:06 // 71445
Persze, hogy előre meg volt dumálva. A rádióban max. annyi volt: RÓZSABIMBÓ! :D
Kazes☻16-09-2009 23:48:04 // 71444
Akkor ez minimum gyanús. :)
Rossz helyre ment úgy tűnik, ha nem a 'rönyóhoz' megy talán jobban sikerült volna a bemutatkozás, persze így sok a 'ha', de már az apjában is versenyzett. :)))
Szegény Bourdais-nek is ment előtte is és utána is, csak itt az F1-ben nem klappolt valami. Azért kíváncsi lennék, hogy mit tudna a Pique gyerkőc normálisabb körülmények között, ahol hagyják, hogy versenyezzen is. :)
Rossz helyre ment úgy tűnik, ha nem a 'rönyóhoz' megy talán jobban sikerült volna a bemutatkozás, persze így sok a 'ha', de már az apjában is versenyzett. :)))
Szegény Bourdais-nek is ment előtte is és utána is, csak itt az F1-ben nem klappolt valami. Azért kíváncsi lennék, hogy mit tudna a Pique gyerkőc normálisabb körülmények között, ahol hagyják, hogy versenyezzen is. :)
Ferko16-09-2009 23:43:53 // 71443
Egyébként a kis Piké ezután nem hinném, hogy szerepelni fog a F1-ben. No meg Alonsora semv et ez túl jó fényt. Verhette a mellét tavaly a dobogón.
Ferko16-09-2009 23:40:44 // 71442
Egyetértek, hogy béna a kis piké. DE a rádióadás az egy dolog. Nem hinném, hogy ott utasították. Szerintem meg volt beszélve, hogy ha ez meg ez van, akkor bumm a falnak.
Ferko16-09-2009 23:39:25 // 71441
Hááááááát átpakolni? Szerintem senkinek nem kellett volna ilyen teljesítmény után. Sokat kellett volna ott fizetni asszem a háttérben.:-)
Speed16-09-2009 21:52:45 // 71440
Elnéztem Piquet GP2-es szereplését anno. Keményen harcolt Hami ellen. Akkor nem volt ekkora külömbség köztük. Bekerűlt a Reanulthoz, és mint aki eljefeljtett mindent. Bár egy Alonso mellé újoncként bekerűlni? Én elhiszem hogy csak az egyes számunak kedveztek ott. Vannak érzékenyebb lekiviláguak is, akiket inkább lelkesíteni kellett volna. Amit meg briós művelt vele, az néha tényleg fusztráló lehetett. ha pedig igaz hogy utasították a balesetre, és ő ezt megtette, (hogy ez most a csapatért vagy a szerződésért, nemjátszik szerepet) akkor briós nem tartotta be a szavát, és fél szezon után kirakta. Mit várt? Hogy Piquet kussoljon? Hányszor mászott bele a lelkivilágába? És eléggé aljas módon. Ha kivárta volna a szezon végét, betartja a szavát, lehet hogy sosem tudódott volna ki. Nem szép oda szarni ahol eszünk, ez igaz. De az sem mindegy mi a kaja.
Kazes☻16-09-2009 19:04:09 // 71438
Gondolod, hogy nekik már kampeca?
GT Ɨ|ѯ16-09-2009 18:58:23 // 71437
R.I.P. Renault f1 team...
Kazes☻16-09-2009 17:13:25 // 71436
Érdekes. Kíváncsian várom a végeredményt.
Kazes☻16-09-2009 17:07:00 // 71435
Vagy olyan jó, hogy ezeket is meg tudta csinálni gond nélkül. :) Vagy ment volna inkább kaszkadőrnek? :)))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
585
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?