Forum >> Forma-1
Xixo22-10-2009 13:46:44 // 74882
Azzal már befürödtek egyszer! Gondolhatod mennyi Báumgártneres relikvia fogyott!! :)))))
Vikking 31122-10-2009 13:43:39 // 74881
Mint fizetőképes piac mi? :P
Buksi22-10-2009 13:42:28 // 74880
Akkor már kellene egy magyar is! ;-))))
Xixo22-10-2009 13:41:49 // 74879
Meg egy kínai és egy orosz! :))
pb_22-10-2009 13:40:00 // 74878
Azért kíváncsi lennék, hogy tavaly kinek volt több pontja, kinek volt több győzelme? Idén massa sérüléséig, hogy is alakult ez?
Ferko22-10-2009 13:25:25 // 74877
LOL:-DDDDD
Remélem lelövik:-DDD
Remélem lelövik:-DDD
Ferko22-10-2009 13:24:43 // 74876
Jöhetne már egy muzulmán is meg egy japó.:-DDDDD
Ferko22-10-2009 13:23:54 // 74875
Jesszusom, hogy mekkora baromságok tudnak kipattanni a Te fejedből. :-DDD
Xixo22-10-2009 13:13:29 // 74874
Dani is bevonult magától... :))))
Vikking 31122-10-2009 13:12:27 // 74873
Nem lesz baj.... Mondták a hangok... :DDDDDDDD
Xixo22-10-2009 13:12:00 // 74872
Lehet Csernusnak is el kéne mesélned ezeket amik a fejedben vannak?!?? :)))))))))))))))
Csak hogy nehogy baj legyen! :))
Csak hogy nehogy baj legyen! :))
Vikking 31122-10-2009 13:11:41 // 74871
ÚÚÚÚGY - ÚÚÚÚÚÚGY :DDDD
A japán srác meg miért ment most akkorát az utsó futamon?
Naaaa? :P
:DDDDDDDDDDDDDDD
A japán srác meg miért ment most akkorát az utsó futamon?
Naaaa? :P
:DDDDDDDDDDDDDDD
Xixo22-10-2009 13:09:39 // 74870
És Hemilton is csak azért lett VB, hogy megnyerjék maguknak a színesbőrűeket!! Mekkora piac! :)))))))))))))
Xixo22-10-2009 12:54:30 // 74869
Amúgy szerintem kb 75% az autó és a maradék a pilóta. Ha nincs jó autód, lehetsz te bármilyen tehetség, esélyed nem lesz nyerni.
Kazes☻22-10-2009 12:51:08 // 74868
"babruhás" = babaruhás! :)
Kazes☻22-10-2009 12:47:43 // 74867
Igazad van! Mert a végén megint olyan "babruhás" -sá fajul, vagy már az is. :)))
L&P! :)
L&P! :)
GEORGE22-10-2009 12:44:45 // 74866
Hagyjuk parttalan vita........
Kazes☻22-10-2009 12:43:13 // 74865
Lenne mit javítani Kiminek! :)
Csak a megnyugtatásodra, főleg ha szerinted én Kimista vagyok. Kétségtelenül szimpatikusabb nekem mint Massa, de ez csak az én Szvsz-em. :)
Amúgy kár bélyegeket ragasztani akárkire is, mert látom ha Te kapod, az fáj. :)))
The End! :)
Csak a megnyugtatásodra, főleg ha szerinted én Kimista vagyok. Kétségtelenül szimpatikusabb nekem mint Massa, de ez csak az én Szvsz-em. :)
Amúgy kár bélyegeket ragasztani akárkire is, mert látom ha Te kapod, az fáj. :)))
The End! :)
Vikking 31122-10-2009 12:39:53 // 74864
Vagy az angolok közül vesztették el sokan az érdeklődésüket az F1 iránt? :) ;) :DDDD
Jó hát tudom hogy jobb hogy kijött belőlem mintha bennem maradt volna, annak beláthatatlan következményei lettek volna :DDDD
Mindenesetre nem kell vele egyetérteni :)
( Gondolom a többség nem is fog :D )
Amúgy hát a fogadás mindig nagy üzlet volt meg az is lesz :)))
Jó hát tudom hogy jobb hogy kijött belőlem mintha bennem maradt volna, annak beláthatatlan következményei lettek volna :DDDD
Mindenesetre nem kell vele egyetérteni :)
( Gondolom a többség nem is fog :D )
Amúgy hát a fogadás mindig nagy üzlet volt meg az is lesz :)))
Tommi22-10-2009 12:37:29 // 74863
Köszönjük Emese :)))
Amúgy a bunda részével egyetérek.
Annak idején, még valamikor a 30-as években a Triploi Nagydíjat bundázták meg és nem is akárkik, többek között a korszak schumacheri léptékű sztárja, Tazio Nuvolari is benne volt + a többi akkori menő is. Valami olyasmi volt a lényeg, hogy a befutók sorrendjére lehetett fogadni és a srácok vért izzadtak a pályán, hogy az legyen a befutó, amit lezsíroztak. Volt, aki őrült tempóban hajtott, hogy előrébb kerüljön és volt, aki csak araszolt a pályán, hogy hátrébb csússzon a "megfelelő" helyre.
Szóval ez nem egy újkeletű dolog :)
Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy a mai napig mennek a szabálytalan alkatrészek, stb... néha kiderül és akkor botrány van, néha meg nem derül ki és akkor megússza a csapat. De ez is a "politika" része, ha épp nincs semmi, akkor is ki kell találni valamit, amin csámcsoghatnak a planktonok és a Cirkusz szerepel a hírekben.
Tavaly Hamilton lett vb, idén Button. Lehet, hogy az angolok tolják most a sok-sok fontot a sportba? :)))
Amúgy a bunda részével egyetérek.
Annak idején, még valamikor a 30-as években a Triploi Nagydíjat bundázták meg és nem is akárkik, többek között a korszak schumacheri léptékű sztárja, Tazio Nuvolari is benne volt + a többi akkori menő is. Valami olyasmi volt a lényeg, hogy a befutók sorrendjére lehetett fogadni és a srácok vért izzadtak a pályán, hogy az legyen a befutó, amit lezsíroztak. Volt, aki őrült tempóban hajtott, hogy előrébb kerüljön és volt, aki csak araszolt a pályán, hogy hátrébb csússzon a "megfelelő" helyre.
Szóval ez nem egy újkeletű dolog :)
Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy a mai napig mennek a szabálytalan alkatrészek, stb... néha kiderül és akkor botrány van, néha meg nem derül ki és akkor megússza a csapat. De ez is a "politika" része, ha épp nincs semmi, akkor is ki kell találni valamit, amin csámcsoghatnak a planktonok és a Cirkusz szerepel a hírekben.
Tavaly Hamilton lett vb, idén Button. Lehet, hogy az angolok tolják most a sok-sok fontot a sportba? :)))
GEORGE22-10-2009 12:33:30 // 74862
:-))) Akkor a spórolás most nem jött össze :-))))
Vikking 31122-10-2009 12:31:55 // 74861
Ki az a Räikkönnen?
Komolyan. :)
De: Ki az a Massa és ki az a Hamilton?
Vagy ki az a Button?
Vagy Alonso?
Jajj hagyjuk már :)
Schumákékat lefizették 2005-ben, hogy mostmár ne legyen ilyen uncsi a formaegy, ne hajtsanak másfél évig, és akkor majd nézni fogják a formaegyet...
Most komolyan, az egész a pénzről szól. Ebből elvi meg lelki kérdéseket csinálni. Ejh.
Az más, hogyha valaki nem szimpatikus, mert pl semmit nem csinál, vagy mert olyan erőszakos a pályán hogy az embernek elszáll az agya ha látja (két világbajnokról van szó...). Vagy ha azért nem szimpatikus mert szépen csöndben ügyeskedik, de ettől függetlenül az egész csak a nyereségről szól.
Semmi másról. Egy akkora gyár mint a Ferrari miért maradna bent, ha nem azért mert hihetetlen pénzeket kaszál vele? (Az utcai eladások nem fedezhetik a F1-es kiadásokat szerintem még a szponzorpénzekkel együtt is csak nehézkesen, de közben a Ferrari is fejleszt utcára meg autókat gyárt meg stb...)
Ne jöjjön senki azzal, hogy a hírnév meg mittudomén mi miatt. A Ferrari akkor is Ferrari maradna, ha bicikliversenyeken indítana rokkantnyugdíjasokat, ez egy legenda.
Csak a lén múlik. Az, hogy ki a vb, az is.
Egyébként a Ferrari a Schumival megszerezte a német szurkolók nagy többségét, Rajjal a Raj rajongóit, akik veszik a ferka emblémás cuccokat (trikók mittudomén), ebből is csak a lé van.
Gyakorlatilag a népszerűsége miatt volt hasznos leszerződtetni a Rajt, utána gyorsan megdumálták a Börnivel hogy hadd legyen már gyorsan VB, hogy még jobban szeressék a Raj szurkolók, és legyenek elkötelezettek méginkább; mellé jött egy MS nevelés, hogy a volt MS szurkolók is itt maradjanak a Ferkánál (az elsősorban Ferrari rajongók kivételek... Szerintem.), aki tavaly majdnem vb lett, hogy a MS szurkolókban is meglegyen a remény. Annyira egyszerű a képlet, hogy hihetetlen. Ti meg nem látjátok át. Vitatkoztok a butaságokról.
De persze lehet hogy ez csak a képzeletem szüleménye és összeesküvés elméleteket gyártok sorban.
(De ugye azt sem hiszi el senki, hogy csak Olaszországban volt bundázás a fociban és csak ott volt belőle botrány. A világ ÖSSZES bajnokságában ugyanez folyik, valaki valamit elmért. Ja és az is milyen érdekes a Milan nem ment a Serie B-be, míg a Juve igen... Silvio azért némi befolyással lehetett. Vagy nem. )
Ne éljünk álomvilágban. Cirkuszt - kenyeret a népnek. Ennyi a cél :)
Vagy mégsem :) Mondom, összeesküvés elméleteket gyártok :)
De legalább kicsit kitűnik a többi anyázós meg személyeskedős hsz közül.
EZAZ!!!!
:))))))
(Mondjuk az jó hogy ez kijött belőlem, mert még gyomorrontást kaptam volna tőle, dehát ez van :D Néha kell ilyen is :DDDDD)
Komolyan. :)
De: Ki az a Massa és ki az a Hamilton?
Vagy ki az a Button?
Vagy Alonso?
Jajj hagyjuk már :)
Schumákékat lefizették 2005-ben, hogy mostmár ne legyen ilyen uncsi a formaegy, ne hajtsanak másfél évig, és akkor majd nézni fogják a formaegyet...
Most komolyan, az egész a pénzről szól. Ebből elvi meg lelki kérdéseket csinálni. Ejh.
Az más, hogyha valaki nem szimpatikus, mert pl semmit nem csinál, vagy mert olyan erőszakos a pályán hogy az embernek elszáll az agya ha látja (két világbajnokról van szó...). Vagy ha azért nem szimpatikus mert szépen csöndben ügyeskedik, de ettől függetlenül az egész csak a nyereségről szól.
Semmi másról. Egy akkora gyár mint a Ferrari miért maradna bent, ha nem azért mert hihetetlen pénzeket kaszál vele? (Az utcai eladások nem fedezhetik a F1-es kiadásokat szerintem még a szponzorpénzekkel együtt is csak nehézkesen, de közben a Ferrari is fejleszt utcára meg autókat gyárt meg stb...)
Ne jöjjön senki azzal, hogy a hírnév meg mittudomén mi miatt. A Ferrari akkor is Ferrari maradna, ha bicikliversenyeken indítana rokkantnyugdíjasokat, ez egy legenda.
Csak a lén múlik. Az, hogy ki a vb, az is.
Egyébként a Ferrari a Schumival megszerezte a német szurkolók nagy többségét, Rajjal a Raj rajongóit, akik veszik a ferka emblémás cuccokat (trikók mittudomén), ebből is csak a lé van.
Gyakorlatilag a népszerűsége miatt volt hasznos leszerződtetni a Rajt, utána gyorsan megdumálták a Börnivel hogy hadd legyen már gyorsan VB, hogy még jobban szeressék a Raj szurkolók, és legyenek elkötelezettek méginkább; mellé jött egy MS nevelés, hogy a volt MS szurkolók is itt maradjanak a Ferkánál (az elsősorban Ferrari rajongók kivételek... Szerintem.), aki tavaly majdnem vb lett, hogy a MS szurkolókban is meglegyen a remény. Annyira egyszerű a képlet, hogy hihetetlen. Ti meg nem látjátok át. Vitatkoztok a butaságokról.
De persze lehet hogy ez csak a képzeletem szüleménye és összeesküvés elméleteket gyártok sorban.
(De ugye azt sem hiszi el senki, hogy csak Olaszországban volt bundázás a fociban és csak ott volt belőle botrány. A világ ÖSSZES bajnokságában ugyanez folyik, valaki valamit elmért. Ja és az is milyen érdekes a Milan nem ment a Serie B-be, míg a Juve igen... Silvio azért némi befolyással lehetett. Vagy nem. )
Ne éljünk álomvilágban. Cirkuszt - kenyeret a népnek. Ennyi a cél :)
Vagy mégsem :) Mondom, összeesküvés elméleteket gyártok :)
De legalább kicsit kitűnik a többi anyázós meg személyeskedős hsz közül.
EZAZ!!!!
:))))))
(Mondjuk az jó hogy ez kijött belőlem, mert még gyomorrontást kaptam volna tőle, dehát ez van :D Néha kell ilyen is :DDDDD)
BMW forever!!!!!!!!22-10-2009 12:31:33 // 74860
Igy van igaz is forditva,de olyat nem mondtam hogy Massa fan vagy.Mivel a te hsz-edre reagáltam ezért vetted nyilván magadra,de ettől én még nem mondtam olyat hogy Massa fan vagy,csak próbáltam megsporolni amit most le kell irnom:-)
GEORGE22-10-2009 12:29:23 // 74859
Abból gondoltam ,hogy Massásnak titulálsz, hogy amit beírtam a Kimiről arra azt írtad fordítva meg ugyan ez....
BMW forever!!!!!!!!22-10-2009 12:27:39 // 74858
Kikérheted,de biztos a korom miatt nem emlékszem olyanra hogy Massa fannak kiáltottalak volna ki.Bevágnád ide nekem?Ha sikerül megkövetlek!
GEORGE22-10-2009 12:23:28 // 74857
Azt kikérem magamnak, hogy Massa fannak kiálltsál ki, mikor nem vagyok az!
Ezt kérlek hagy tudjam jobban, hogy kinek szurkolok.
THX :-)
Ezt kérlek hagy tudjam jobban, hogy kinek szurkolok.
THX :-)
GEORGE22-10-2009 12:21:38 // 74856
Persze, hogy nem tudom megváltoztatni azt amit Massa letett az asztalra.
De hol olvastál olyant tőlem, hogy ezek ellenére folyamatosan sztárolom Massát.
Mikor hibáztattam bárkit is, ha Massa nem lett első????????
De hol olvastál olyant tőlem, hogy ezek ellenére folyamatosan sztárolom Massát.
Mikor hibáztattam bárkit is, ha Massa nem lett első????????
BMW forever!!!!!!!!22-10-2009 12:21:35 // 74855
Vicces amit mondasz mert forditva ugyanez igaz,de igaz is hagyjuk.
Buksi22-10-2009 12:21:17 // 74854
Na, hogy megtörjem a vitát itt egy sztem túlreagált szitu! :-)))))
Lopós pályamunkás Braziliában! :-))
Lopós pályamunkás Braziliában! :-))
BMW forever!!!!!!!!22-10-2009 12:19:55 // 74853
"Massa összességében jobban teljesit mint Kimi.....és ezt nem tudod megváltoztatni....."Nem is akarok megváltoztatni meg megmagyarázni semmit.Tőlem mondhattok amit akartok ,Massa akármennyire teper,egyenlőre SEMMI !!!!!!!!!!!!!eredménye,és ezt ugysem tudod megváltoztatni hiába mondod hogy kurvára hajt...............Ja..........majd jövőre???Meglátjuk.
GEORGE22-10-2009 12:19:25 // 74852
hagyjuk, mert úgy látom azt egyik Kimista sehajlandó kimondani, hogy lenne mit javítani a Kiminek!
Ezt hívják elvakult rajongásnak.
Ezt hívják elvakult rajongásnak.
GEORGE22-10-2009 12:17:25 // 74851
Felőlem nyugodtan sztárolhatjátok Kimit, és nyugodtan fikázhatjátok Massát. Ettől még nem lesz az sztár nálam Kimi.
Akkor sztárnak van itt kikiáltva, hogy ha az igaz lenne, akkor sose lehetett volna szabad, hogy csapaton belül alulmaradjon.Pedig erre igen csak sok példa volt, amit láthattátok ti is.
Én mint Ferraris, azt láttam, hogy messze nem olyan sztár mint ahogy itt ki van kiáltva. Ennek hangot adtam és kész.
Érdekes módon minden nem Kimistától megerősítést kaptam, hogy jól látom :-)))
Massa állandóan támadja a kaput, de sosem rug gólt. :)
Kimimeg áll a pályaszélén és egyszer rálő ami valami piszok szerencse révén gól lesz.
Nos melyik ember nyújt többet? Aki folyton akar? vagy aki nem akar semmit se tenni, de mikor látja, hogy a kapus elfordul lő gyorsan egy gólt? :-)
Akkor sztárnak van itt kikiáltva, hogy ha az igaz lenne, akkor sose lehetett volna szabad, hogy csapaton belül alulmaradjon.Pedig erre igen csak sok példa volt, amit láthattátok ti is.
Én mint Ferraris, azt láttam, hogy messze nem olyan sztár mint ahogy itt ki van kiáltva. Ennek hangot adtam és kész.
Érdekes módon minden nem Kimistától megerősítést kaptam, hogy jól látom :-)))
Massa állandóan támadja a kaput, de sosem rug gólt. :)
Kimimeg áll a pályaszélén és egyszer rálő ami valami piszok szerencse révén gól lesz.
Nos melyik ember nyújt többet? Aki folyton akar? vagy aki nem akar semmit se tenni, de mikor látja, hogy a kapus elfordul lő gyorsan egy gólt? :-)
BMW forever!!!!!!!!22-10-2009 12:14:28 // 74850
Nem én voltam cinikus de végülis mind1.A másik hsz-edre:Kimi csak 1 házat épitett fel,Massa viszont egyet sem,igaz hogy mejdnem befejezte az épitkezést,de nem sikerült.tető nélkül meg elég szar a ház...................
Grando22-10-2009 11:26:25 // 74849
Na ja, mert előtte nem esett hasra a "kapus" a saját lábában (+ a "hátvéd" is taszajtott a kapuson nem keveset). :DDD
Erhard 242 (Pure Energy)22-10-2009 11:25:29 // 74848
egyébként ha olvasnád a soraimat akkor azt írtam hogy az egyik drágább a másik olcsóbb ez a fizetésükre vonatkozik de beszélhetnénk a gyorsaságról is akkor is ugyan oda jutunk a példám szerint tehát jó :D
Erhard 242 (Pure Energy)22-10-2009 11:18:18 // 74847
jah példul :DDD
Kazes☻22-10-2009 11:07:23 // 74846
Massa szegény építi a házakat, de egyikre sem rak tetőt, ill. állandóan támadja a kaput, de sosem rug gólt. :)
GEORGE22-10-2009 11:04:14 // 74845
A "nagykönyveb" valóban csak egy hideg adat lesz Kimi Ferrarival 1VB.
De akik a jelenben élnek és nézik a versenyeket, azoknak nem tetszik, hogy Kimi "csak kocsikázik" és néha villant 1 nagyobbat.
Tény és való, hogy van egy VB címe, de ettől kár annyira megelégednie magával, hogy már nem akar hajtani.....
De akik a jelenben élnek és nézik a versenyeket, azoknak nem tetszik, hogy Kimi "csak kocsikázik" és néha villant 1 nagyobbat.
Tény és való, hogy van egy VB címe, de ettől kár annyira megelégednie magával, hogy már nem akar hajtani.....
GEORGE22-10-2009 10:51:10 // 74844
Jó sok és tartalmas hsz-ket nyomatsz :-))))))
Köszönjük :-)
Köszönjük :-)
GEORGE22-10-2009 10:39:32 // 74843
Focis példa tökéletes, hisz ott játszanak és csak néha villantanak fel teljesítményt.
A ház építés hülye példa, hisz Massa felépít több házat, kimi meg eggyet.
De ha csak Kiminek adják meg a lakhatásit, akkor az csak azért van, mert Kiminek több a pénze. Viszont ha itt is teljesítményt nézünk megint a Massa a nyerő mert Ő többet felépít....:-)
A ház építés hülye példa, hisz Massa felépít több házat, kimi meg eggyet.
De ha csak Kiminek adják meg a lakhatásit, akkor az csak azért van, mert Kiminek több a pénze. Viszont ha itt is teljesítményt nézünk megint a Massa a nyerő mert Ő többet felépít....:-)
Erhard 242 (Pure Energy)22-10-2009 10:32:50 // 74842
nem hülyébb példa mint a Maradonás egyébként meg ha 50 év múlva előveszik a nagy könyvet a Ferkának egy számít hogy hányszor nyert VB-t meg konstruktőrit az nem fog benne szerepleni hogy Massa mennyire tekert a VB-ért és csak egy ponttal maradt le...
GEORGE22-10-2009 10:26:18 // 74841
lehetsz cinikus, nyugodtan.
Bár azt a valós tényt, hogy összességében jobban teljesített Massa Kimitől azt úgy sem tudod megmásítani. Kimiből hiányzik a "TŰZ" kicsit túlértékelték fizetésben, ami abból is látszik, hogy mások nem akarják megadni neki amit kér.
Hiszen ha valaki kér egy bért, azért teljesítményt várnak, nem pedig "beletörődöm" autókázást......
Bár azt a valós tényt, hogy összességében jobban teljesített Massa Kimitől azt úgy sem tudod megmásítani. Kimiből hiányzik a "TŰZ" kicsit túlértékelték fizetésben, ami abból is látszik, hogy mások nem akarják megadni neki amit kér.
Hiszen ha valaki kér egy bért, azért teljesítményt várnak, nem pedig "beletörődöm" autókázást......
GEORGE22-10-2009 10:22:11 // 74840
Na látod, erről írtunk már mióta, erre megkarcolod a kritizálókat, majd te is beírod ugyan azt amiért korábban a Kimi védelmére keltél.......
GEORGE22-10-2009 10:20:45 // 74839
Már meg ne haragudj de elég hüle példa..........
De bár Sattival kezet foghatsz, mert te is úgy ferdited, hogy Kimi legyen a nyerő :-)))
De bár Sattival kezet foghatsz, mert te is úgy ferdited, hogy Kimi legyen a nyerő :-)))
Erhard 242 (Pure Energy)22-10-2009 10:11:41 // 74838
egyébként abban igazat adok mióta VB lett Kimi néha pont beleszarik az egészbe....
Erhard 242 (Pure Energy)22-10-2009 10:09:08 // 74837
vagy úgy is fogalmazhatnánk hogy a VB cím mondjuk egy lakhatási engedély...Te melyik kivitelezőt választanád amelyik felépíti a házad de nem tud adni engedélyt vagy aki drágább de be tudsz költözni? :)
mesa22-10-2009 09:33:38 // 74836
Igen, lehet, hogy Massa 1/3Kimi fizetésnyit ér, nincs ezzel probléma.
A probléma az, hogy Massa 100%-ig megdolgozott a pénzéért, míg Kimi 1/3 annyit, mint Massa, de 3x annyiért! :))
Tehetséges, gyors versenyző a Kimi, csak marhára lusta.
Neked mi lenne jobb, ha lenne egy "Maradona" a focicsapatunkban -aki kb háromévente felébred Csipkerózsika álmából-, és káprázatos cselekkel abrándít, de közben pedig mindig szív a csapat. Vagy, ha lenne egy egységes csapat, ami ugyan küzdve, unalmas játékkal, de megnyer minden meccset?
A probléma az, hogy Massa 100%-ig megdolgozott a pénzéért, míg Kimi 1/3 annyit, mint Massa, de 3x annyiért! :))
Tehetséges, gyors versenyző a Kimi, csak marhára lusta.
Neked mi lenne jobb, ha lenne egy "Maradona" a focicsapatunkban -aki kb háromévente felébred Csipkerózsika álmából-, és káprázatos cselekkel abrándít, de közben pedig mindig szív a csapat. Vagy, ha lenne egy egységes csapat, ami ugyan küzdve, unalmas játékkal, de megnyer minden meccset?
pb_22-10-2009 09:31:12 // 74835
De, tesz LlNe, hogy többet érdMLjN.
mesa22-10-2009 09:28:39 // 74834
Mindenki annyit ér, amennyit "tud". Vagy legalább is, megpróbálják közelíteni.
BMW forever!!!!!!!!22-10-2009 09:26:26 // 74833
Nem birod ki hogy ne mondj vmi cinikusat,ugyhogy akkor:Massa meg azért kapta csak Raj fizujának 1/3 át,mert ő meg annyit érdemel.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
603
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?