Forum >> Forma-1
Satti08-12-2009 16:46:39 // 76782
Úgy szép az élet, ha zajlik, mert nem egy habostorta! :-))
Satti08-12-2009 16:45:40 // 76781
Értem ám én, csak fel nem foghatom! :-))
Andy08-12-2009 16:44:57 // 76780
Én az azonos körülmények közötti eredményeikre világítottam rá.
Nem kell bizonygatnod neked sem és másnak sem raj nagyságát. A bizonyítvány ő állította ki magáról, már többször.
Számomra nem ő a versenyző és ezen nem változtat az hogy VB, vagy hogy ti itt bizonygatjátok.
Nem kell bizonygatnod neked sem és másnak sem raj nagyságát. A bizonyítvány ő állította ki magáról, már többször.
Számomra nem ő a versenyző és ezen nem változtat az hogy VB, vagy hogy ti itt bizonygatjátok.
Satti08-12-2009 16:44:53 // 76779
Természetesen, csak az nem hibázik, aki nem próbálkozik! :-))
Satti08-12-2009 16:44:04 // 76778
Basszus, tényleg, ezt elfelejtettem, az új kedvenc igazán sokoldalú: :-))
Tommi08-12-2009 16:41:06 // 76777
Látom jól megleszünk itt márciusig :PPP Komolytalanok vagytok :)))
Atesz198708-12-2009 16:38:32 // 76776
És hány ilyen videót találni még a neten? Van olyan rally világbajnok, aki nem esett egyszer sem? De Satti az elfogult, Ti meg a tisztán látooookkk.....
Ferke08-12-2009 16:37:54 // 76775
Én erre a nyulasra nem is emlékeztem..ez jó!:)) Majdnem elkapta:)
Atesz198708-12-2009 16:37:31 // 76774
Kimi korábban még 2x volt 2. és mindkétszer volt reális esélye a bajnoki címre SCHUMI ELLENÉBEN IS. Massa hányszor küzdött reális esélyekkel a 8 éve alatt a bajnoki címért?
Erhard 242 (Pure Energy)08-12-2009 16:37:13 // 76773
naná nem isten ő sem :DDD
Ferke08-12-2009 16:34:27 // 76772
Azért Kimi is tud kanyarodni...:)
Erhard 242 (Pure Energy)08-12-2009 16:33:29 // 76771
a spanyol viaszt Alonso szarja :P
Ferke08-12-2009 16:30:14 // 76770
Eltértünk a témától, megint visszakanyarodnék a 76735. sz hsz-hez:)
Andy08-12-2009 16:11:04 // 76769
Te olvasod is amit írsz? :)) Massa nem, de Kimi győztes alkat mi? Ha az lenne akkor belefeszülne és megmutatná BÁRHOL! De nem teszi mert, lusta, és nem szeretné lerombolni azt a róla (tévesen) kialakult képet, hogy győztes típus. Az elmúlt két szezonban, megmutatták mind a ketten (Massa-Kimi) ki az igazi versenyző kettejük közül. Ugyan 2008-ban nem lett VB Massa, de Kimit verte, és jobb volt idén is amíg meg nem sérült.
Ahogy raj Vb lett... Mennyin is múlott? Ha jól emlékszem a box kiállásnál előzte meg az addig élen álló Massát aki odáig is vállalta a kettes számú pilóta szerepét. De még ez is kevés lett volna ha Lajos nem izgulja el a futamot.
Ugyanekkora mákja nem volt Felipének ezért lett második 2008-ban.
Szóval szerintem annyira nem ász a srác! :))
Ahogy raj Vb lett... Mennyin is múlott? Ha jól emlékszem a box kiállásnál előzte meg az addig élen álló Massát aki odáig is vállalta a kettes számú pilóta szerepét. De még ez is kevés lett volna ha Lajos nem izgulja el a futamot.
Ugyanekkora mákja nem volt Felipének ezért lett második 2008-ban.
Szóval szerintem annyira nem ász a srác! :))
Satti08-12-2009 16:06:49 // 76768
Áááá, kár itt bármit is mondani, annyira nagy csávók lettek itt, akkora arccal, biztosan ez a nagy motor hengerűrtartalom miatt lehet, van aki azt hiszi, ő szarta a spanyol viaszt, meg mindig megmondja a frankót, mert az a tuti, pffffffff, na ez a szánalmas.......
Ja, egyébként, sok-sok, :-)))))), mert erre csak ezt tudom.
Ja, egyébként, sok-sok, :-)))))), mert erre csak ezt tudom.
Grando08-12-2009 16:01:09 // 76767
Túltolta. Előfordul. Ahogyan a finn csodacsatárral is. (Pedig ő ki volt itt kiáltva istennek, aki ilyet nem csinál. Massára pedig rá volt sütve ez a hülye bélyeg, amit paliklaciék után itt is elkezdtek nyomni páran.)
Egyébként nem a kisodródás a szánalmas, hanem a beképzelt primadonna hozzáállás. ;))
(Bár ez kétségtelenül elvontabb dolog. Talán nehezebben felfogható, mint a pálya szélén evickélő pirosótó.)
Egyébként nem a kisodródás a szánalmas, hanem a beképzelt primadonna hozzáállás. ;))
(Bár ez kétségtelenül elvontabb dolog. Talán nehezebben felfogható, mint a pálya szélén evickélő pirosótó.)
pb_08-12-2009 15:59:10 // 76766
Aztán akad olyan is, aki dolgozni nM szRet, csak szimplán bLexarik az eGszbe.)
pb_08-12-2009 15:52:50 // 76765
Most VB, vagy pontok? Vagy pontok, VB?)
Erhard 242 (Pure Energy)08-12-2009 15:50:44 // 76764
itt az embered, hozzá beszélhetnek aztán megy a nyúlért ...klikk... ez is szánalmas :DDD
Grando08-12-2009 15:40:36 // 76763
Gyengébb képességűek kedvéért a "nem bírja a nyomást" kitételhez:
A finn (immáron) rali-csodabogár a maláj futam pénteki szabadedzésén:
"Don't talk to me in the middle of the corners" (Ne beszélj hozzám a kanyarok közepén!)
Szánalmas. :DDD
A finn (immáron) rali-csodabogár a maláj futam pénteki szabadedzésén:
"Don't talk to me in the middle of the corners" (Ne beszélj hozzám a kanyarok közepén!)
Szánalmas. :DDD
Satti08-12-2009 15:34:27 // 76762
Hagyjad, úgysem tudod megmagyarázni, akit nem Schuminak, vagy Massának hívnak, az itt nem ember, csinálhatna bármit is, mindig előjönne, a van rajta sapka, nincs rajta sapka szindróma, minden baj, akármit is csinál......
Elhiszem, hogy fájó pont egyeseknek, hogy Massa sosem lesz VB, nem az az alkat, nem egyenletes a teljesítménye, soxor nem bírja a nyomást, de ezek persze nem problémák, áááá, dehogy.
Elhiszem, hogy fájó pont egyeseknek, hogy Massa sosem lesz VB, nem az az alkat, nem egyenletes a teljesítménye, soxor nem bírja a nyomást, de ezek persze nem problémák, áááá, dehogy.
Grando08-12-2009 15:33:52 // 76761
Ugye, hogy csak-csak tisztul a kép? Vagy éppen hogy bonyolódik? ;)))
Grando08-12-2009 15:32:19 // 76760
'94-ben pedig (amikor 1 ponttal nyert) 1 futamgyőzelmet elvettek tőle, kettőről pedig eltiltották. ;)))
(Közvetett folyományaként a silverstone-i futamon, a felvezető körön történt előzésnek. Amire azóta is számos példa volt, mégsem kapott érte senki semmit.)
(Közvetett folyományaként a silverstone-i futamon, a felvezető körön történt előzésnek. Amire azóta is számos példa volt, mégsem kapott érte senki semmit.)
Atesz198708-12-2009 15:24:55 // 76759
Jah, és msot olvasom, hogy mikor 5. lett, abban az évben el volt törve a lába :DDDD
Atesz198708-12-2009 15:20:49 // 76758
Az természetesen egyértelmű, hogy nem lehet egy napon említeni őket. Sőt, ha ragaszkodunk a számokhoz, egyetlen korábbi pilóta teljesítménye sem fogható Schumiéhoz. Lehet Őt szeretni, vagy nem szeretni, de a 16 éves pályafutása alatt 12(!!!) szer volt dobogós év végén. A másik 4 évből az egyik az első éve volt úgy, hogy éppen csak beesett egy forma 1-es autóba, egyszer 4. egyszer 5. lett, és egyszer elvettek tőle vitatott körülmények között egy 2. helyezést, ami ha tényleg minden szabályosan történik, akkor első lett volna... Szal mondhatjuk, hogy 16-ból 13-szor állt dobogón év végén. Szal akárki is akarja lekörözni őt, legalább 13 évébe fog telleni. :D
Grando08-12-2009 15:20:00 // 76757
Az, hogy ki, mikor és hova kerül/került, egyénenként változó, és nem is egy egyszerű matektétel. Annál még egyetlen köridő is több tényezőn alapul. ;))
(Például az 1 vagy 2, vagy X vagy Y, ha egy primadonnát teszem azt zavar, ha a mérnöke bele mer szólni a rádióba kanyar közben?)
(Például az 1 vagy 2, vagy X vagy Y, ha egy primadonnát teszem azt zavar, ha a mérnöke bele mer szólni a rádióba kanyar közben?)
Atesz198708-12-2009 15:11:52 // 76756
Szerintem a pályafutásba a gyengébb csapatoknál eltöltött idő is beleszámít, mivel nem véletlenül nem került jobb csapathoz. Ha úgy szerepelt volna, sokkal korábban leszerződhetett volna valamelyik jobb csapathoz (4 évig nem tudott bekerülni az első 10-be sem). Érdemes lenne ennek is utánanézni, de sztem Kimi és Schumi mellett még jó pár későbbi világbajnok került rögtön a 2. évében komolyabb csapathoz.
Grando08-12-2009 15:02:34 // 76755
Hűű, jó sokat tökölődhettél ennek a számhalmaznak az összelapátolásával. :DDD
Hasonlítod az öreg Sithet Kimivel. Sast a verébbel? Ugyan már! :))
A Kimi - Massa összehasonlításban pedig legfeljebb a Ferrarinál (ugyanolyan autóval, megegyező körülmények között) eltöltött évek tekinthetők mérvadónak. Nehogy már összehasonlítsuk a krumplit az almával. Vagy mi... (Te kis nem elfogult.) ;)))
Hasonlítod az öreg Sithet Kimivel. Sast a verébbel? Ugyan már! :))
A Kimi - Massa összehasonlításban pedig legfeljebb a Ferrarinál (ugyanolyan autóval, megegyező körülmények között) eltöltött évek tekinthetők mérvadónak. Nehogy már összehasonlítsuk a krumplit az almával. Vagy mi... (Te kis nem elfogult.) ;)))
Satti08-12-2009 15:00:43 // 76754
Jaj, csak ezt ne, az elvakult Ferraristák egyfolytában fikázzák, amióta csak betette a lábát Maranelloba, mindig csak az ürügy kellett, hogy hibáztatni lehessen. Gondolom sokaknak az is fájó pont volt, hogy a tehetségének köszönhetően az első Ferraris évében VB lett, ezt sok "okos" titulálta a szerencsének, vagy bárminek, aminek csak akarta, de a tényen ez nem változtat, a VB cím, az VB cím.
Az, hogy nem állt be a sorba, nem a megszokott okosügyesjólneveltkisfiú formát hozza, amit sok F1 versenyző felvesz, mintegy álarcot, kifelé a közönség felé, megjátszva magát, csakhogy népszerűséget próbáljon szerezni, az nem hiszem, hogy hiba lenne.
Az eddigi eredményei is magukért beszélnek, elég sokat letett már az F1 asztalára, persze akik nem akarják, ezt úgysem látják a vörös szemüveg mögűl.
Az, hogy nem állt be a sorba, nem a megszokott okosügyesjólneveltkisfiú formát hozza, amit sok F1 versenyző felvesz, mintegy álarcot, kifelé a közönség felé, megjátszva magát, csakhogy népszerűséget próbáljon szerezni, az nem hiszem, hogy hiba lenne.
Az eddigi eredményei is magukért beszélnek, elég sokat letett már az F1 asztalára, persze akik nem akarják, ezt úgysem látják a vörös szemüveg mögűl.
Átok79146TD08-12-2009 14:55:34 // 76753
Szerintem nem kérdés ki lesz a hibás..:))
Kimi rosszul fejlesztett..:)))))
Kimi rosszul fejlesztett..:)))))
Andy08-12-2009 14:53:10 // 76752
Itt nem azt vitatják a népek, hogy rossz pilóta vagy sem, hanem azt, hogy lusta és nem úgy áll a dologhoz ahogy elvárható lenne! Szerintem... :)
Mellesleg már a tízéves sportoló gyerekeket is úgy nevelik, hogy a második az első vesztes! :))
Mellesleg már a tízéves sportoló gyerekeket is úgy nevelik, hogy a második az első vesztes! :))
Ferke08-12-2009 14:51:47 // 76751
Most próbáltam visszaolvasni, de nem találom, hogy ki mondta volna, hogy Kimi rossz pilóta......
Atesz198708-12-2009 14:47:54 // 76750
Kimi mitől rossz pilóta? 9 év alatt 1 vb cím 2 második helyezés és egy 3. a mérlege. 9-ből 4 évben a dobogón végzett. És az első évét leszámítva végig belül volt a 10-en. Miről beszélünk akkor? Joh, nem a világ legjobbja, de hogy rossz lenne? Azt nem hiszem.
Meg hogy Massa jobb nála... Mitől? 7 év alatt 2-szer tudott felállni a dobogóra év végén, de 3 évet leszámítva végig kívül volt az első 10-en...
Az a duma is furcsa, hogy "talált" vb címe van Kiminek, meg szerencséje volt. Lássuk csak a forma 1 eddigi történelmét:
év/név/hányadik versenyen/hány ponttal nyert
1958 Mike Hawthorn 11. futam (11-ből) 1
1961 Phil Hill 7. futam (8-ból) 1
1964 John Surtees[ 10. futam (10-ből) 1
1976 James Hunt 16. futam (16-ból) 1
1981 Nelson Piquet 15. futam (15-ből) 1
1994 Michael Schumacher(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 16. futam (16-ból) 1
2007Kimi, 2008Hamilton.
És ezek csak az 1 pontos különbségek. Ezen kívül 4-szer volt 2 pontos különbség, és szinten 4szer 3 az év végén. Ezek szerint a forma 1 történelmének több mint 1/4-e talált világbajnoki címekből áll? Sőt Schumi 7 címéből is kettő talált cím, igaz? Meg a sok "mi lett volna ha"... Schuminak is volt egy két érdekes vb címe, arról miért nem beszél senki?
Én teljesen pártatlan vagyok, nekem mind3 versenyző szimpatikus, de a számok nem elfogultak, és szerintük Schumi Kimi Massa a helyes sorrend. És nem is csalóka az összehasonlítás, mert Kimi és Massa nagyjából ugyanannyit volt a Forma 1-ben, Schuminak meg akárhogy válogatunk össze 8 évet, mindig jobb marad a mérlege, mint a másik két pilótának.
Mint mondtam a számok nem elfogultak. :)
Meg hogy Massa jobb nála... Mitől? 7 év alatt 2-szer tudott felállni a dobogóra év végén, de 3 évet leszámítva végig kívül volt az első 10-en...
Az a duma is furcsa, hogy "talált" vb címe van Kiminek, meg szerencséje volt. Lássuk csak a forma 1 eddigi történelmét:
év/név/hányadik versenyen/hány ponttal nyert
1958 Mike Hawthorn 11. futam (11-ből) 1
1961 Phil Hill 7. futam (8-ból) 1
1964 John Surtees[ 10. futam (10-ből) 1
1976 James Hunt 16. futam (16-ból) 1
1981 Nelson Piquet 15. futam (15-ből) 1
1994 Michael Schumacher(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 16. futam (16-ból) 1
2007Kimi, 2008Hamilton.
És ezek csak az 1 pontos különbségek. Ezen kívül 4-szer volt 2 pontos különbség, és szinten 4szer 3 az év végén. Ezek szerint a forma 1 történelmének több mint 1/4-e talált világbajnoki címekből áll? Sőt Schumi 7 címéből is kettő talált cím, igaz? Meg a sok "mi lett volna ha"... Schuminak is volt egy két érdekes vb címe, arról miért nem beszél senki?
Én teljesen pártatlan vagyok, nekem mind3 versenyző szimpatikus, de a számok nem elfogultak, és szerintük Schumi Kimi Massa a helyes sorrend. És nem is csalóka az összehasonlítás, mert Kimi és Massa nagyjából ugyanannyit volt a Forma 1-ben, Schuminak meg akárhogy válogatunk össze 8 évet, mindig jobb marad a mérlege, mint a másik két pilótának.
Mint mondtam a számok nem elfogultak. :)
Ferke08-12-2009 14:23:34 // 76748
Szerintem pont fordítva. Én sem tudnám jobban leírni, mint Soprano a 76735. hsz-ben.
Tőlem is, Sopranotól is, meg sok másik Ferraristától lehetett már hallani, hogy na, most szar volt a Ferka....de Kimi rajongótól olyat hallani, hogy na, most szar volt Kimi?! Még nem hallottam ilyet.
Egyébként annyira ez nem is fontos, a pilóták jönnek-mennek, ahogy Kimi is, a Ferrari meg marad...és ez így van 60 éve, valószínűleg így is marad:)
Tőlem is, Sopranotól is, meg sok másik Ferraristától lehetett már hallani, hogy na, most szar volt a Ferka....de Kimi rajongótól olyat hallani, hogy na, most szar volt Kimi?! Még nem hallottam ilyet.
Egyébként annyira ez nem is fontos, a pilóták jönnek-mennek, ahogy Kimi is, a Ferrari meg marad...és ez így van 60 éve, valószínűleg így is marad:)
Ferke08-12-2009 14:14:35 // 76746
Ha ez így lett volna, akkor Kimi számottevő energia befektetése nélkül már a 2. kupájából inná a vodkát:)))
Satti08-12-2009 13:58:31 // 76744
Az jó, hogy ennyi okos ember van itt. :-)
Satti08-12-2009 13:56:41 // 76743
Nem nagy baj a Ferrari rajongás, csak legalább annyira elvakult, vagy inkább még jobban mint amennyire állítólag vagyok én Kimi elvakult. :-)
Nem látjátok a fától az erdőt, mert szemellenzős, vörös szemüveget viseltek, persze ez nem baj, csak nem minden esetben kell a másikban keresni a hibát.
Nem látjátok a fától az erdőt, mert szemellenzős, vörös szemüveget viseltek, persze ez nem baj, csak nem minden esetben kell a másikban keresni a hibát.
mesa08-12-2009 13:51:54 // 76742
Satti: Ki miért hibás, azt mindenki jól tudja! :))
pb_08-12-2009 13:08:00 // 76741
A szMLlenzős szövegeket kifLejtetted.) Amúgy tekints csak vissza, honnan is Red ez az eGsz.
Xixo08-12-2009 12:53:32 // 76740
Amúgy meg bátran vehetnéd a fáradságot és válaszolgathatnál a hszekre, amik érdekelnek. Mert így csak a nagymonológot előadva kicsit furcsának tűnik a dolog...
Xixo08-12-2009 12:50:26 // 76739
És különben is Kimi VB!!! :)))))))))))
Azért sírva ne fakadj, hogy van akinek más a véleménye. Sajnos Te is azok között vagy, akik tények helyett az érzelmeikkel akarnak érvelni. Megértem, hogy szar most neked, mert Kimi nem kellett senkinek és nem láthatod itt jövőre, de ettől még megy tovább a forma 1...
Mi meg beszélgetünk a dolgokról, mind a hivatalos bejelentésekről, mind a pletykákról. Az idei évről is és az azelőttiről is meg persze a jövőről. És hogy mindig a Ferrari körül folyik elsősorban a csevej, az annak köszönhető, hogy 90% Ferrari fanok vannak itt. Remélem nem nagy baj...
Azért sírva ne fakadj, hogy van akinek más a véleménye. Sajnos Te is azok között vagy, akik tények helyett az érzelmeikkel akarnak érvelni. Megértem, hogy szar most neked, mert Kimi nem kellett senkinek és nem láthatod itt jövőre, de ettől még megy tovább a forma 1...
Mi meg beszélgetünk a dolgokról, mind a hivatalos bejelentésekről, mind a pletykákról. Az idei évről is és az azelőttiről is meg persze a jövőről. És hogy mindig a Ferrari körül folyik elsősorban a csevej, az annak köszönhető, hogy 90% Ferrari fanok vannak itt. Remélem nem nagy baj...
Satti08-12-2009 12:37:24 // 76738
Annyira jó, hogy ennyi "okoska" van itt, aki megmagyarázza a tutit, mármint, ami szerinte a tuti, már-már nevetséges fikázásig fajulva, mintegy a saját maga kielégülésére. Nem értem, ez mire jó, egy ilyen topicnak nem az effajta faxságokról kellene szólni, mert vagy a fikázás megy , vagy a FerrariMSMassa fényesre nyalása, meg persze mostmár a még nem is oly régen lefikkantott Alonso fényezése.
Már anélkűl is, hogy egyáltalán bárki szóba hozná, mindig találnak egyesek alkalmat, hogy kellően beszóljanak, mintha ez nem egy nyílt topic lenne, ahol bárkinek megvan a saját véleménye. Ezt elég szánalmasnak tartom, mert ez egy teljesen felesleges megnyílvánulás néhány embertől, egy közösségben nem erről szól a dolog. Lehetne normálisan is megbeszélni a fejleményeket, vagy egyáltalán nem reagálni bizonyos hsz-ekre.
A szezon elmúlt, már kiderűlt, ki-hová kerűl, ennyi, nem kell feleslegesen pörögni a már elmúlt dolgokon, akinek meg ez egyfajta élvezetet jelent, hogy előzmény nélkűl néha benyög vmi "okos", értelmetlen kritikát, annak gratulálok.
Egyedűl arra egy kicsit kíváncsi leszek, hogy amennyiben a Ferrari jövőre sem fog a várakozásoknak megfelelően teljesíteni, akkor ki lesz a hibás, vajon mi lesz az indok?
Már anélkűl is, hogy egyáltalán bárki szóba hozná, mindig találnak egyesek alkalmat, hogy kellően beszóljanak, mintha ez nem egy nyílt topic lenne, ahol bárkinek megvan a saját véleménye. Ezt elég szánalmasnak tartom, mert ez egy teljesen felesleges megnyílvánulás néhány embertől, egy közösségben nem erről szól a dolog. Lehetne normálisan is megbeszélni a fejleményeket, vagy egyáltalán nem reagálni bizonyos hsz-ekre.
A szezon elmúlt, már kiderűlt, ki-hová kerűl, ennyi, nem kell feleslegesen pörögni a már elmúlt dolgokon, akinek meg ez egyfajta élvezetet jelent, hogy előzmény nélkűl néha benyög vmi "okos", értelmetlen kritikát, annak gratulálok.
Egyedűl arra egy kicsit kíváncsi leszek, hogy amennyiben a Ferrari jövőre sem fog a várakozásoknak megfelelően teljesíteni, akkor ki lesz a hibás, vajon mi lesz az indok?
mesa08-12-2009 12:28:40 // 76737
Ezt nagyon jól mondtad!!! :)
Xixo08-12-2009 01:11:07 // 76735
Na igen, arról kár vitázni, hogy kinek ki miért vagy miért nem szimpatikus. De hát néha nincs mivel magyarázni a teljesítményt. :))
Olyan Ferrari fanról még nem hallottam itt, akik azt mondták volna, hogy az idei autónk hűdejóvolt és csak a pilóták miatt nem nyertünk, a Kimi fanoktól viszont ritkán olvashatjuk azt, hogy talán az ő teljesítményével is baj volt...
És innentől kezdve nehéz objektivitásról beszélni.
Olyan Ferrari fanról még nem hallottam itt, akik azt mondták volna, hogy az idei autónk hűdejóvolt és csak a pilóták miatt nem nyertünk, a Kimi fanoktól viszont ritkán olvashatjuk azt, hogy talán az ő teljesítményével is baj volt...
És innentől kezdve nehéz objektivitásról beszélni.
Xixo08-12-2009 01:00:02 // 76734
Hogy mit?? Ezt csak viccből írtad, ugyi? :))
Picit olvass már utána Montezemolo pályafutásának!!!
Vagy szerinted ez semmi???
(Domival kapcsolatban egyetértek, de ettől még nem a témában válaszoltál...)
Picit olvass már utána Montezemolo pályafutásának!!!
Vagy szerinted ez semmi???
(Domival kapcsolatban egyetértek, de ettől még nem a témában válaszoltál...)
Tom1207-12-2009 22:15:04 // 76733
A múltkor a National Geographic-on is ezt mondták a lajhárokról...:-)))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
526
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?