Forum >> Forma-1
Tom1229-03-2010 09:02:24 // 82830
"Nyugodtan mondhatjuk, hogy az első három helyezett a szerencsének is köszönheti a tegnapi eredményt. Nem ez a valós erősorrend."
Nyugodtan, de róluk teljesen megfeledkeztünk...:-)
Másrészt meg azért is érdekes a F1, mert szinte soha nem az erősorrend dönt a végeredményben...
Nyugodtan, de róluk teljesen megfeledkeztünk...:-)
Másrészt meg azért is érdekes a F1, mert szinte soha nem az erősorrend dönt a végeredményben...
Tom1229-03-2010 08:59:03 // 82829
...hááát, az is egy kis túlzás volt részéről, de a temperamentuma...:-))
...meg az is lehet, hogy máshol még "cifrább" is elhangzik, csak pont nem "vágják be" élőben...:-)
...meg az is lehet, hogy máshol még "cifrább" is elhangzik, csak pont nem "vágják be" élőben...:-)
Tom1229-03-2010 08:55:38 // 82828
Na meg ha elengedte volna, akkor jönnének a fanyalgók, hogy " ááá, undorító, semmi küzdelem nem látható a pályán."
Az biztos, de diplomatikusabban is megoldható lett volna, mondjuk, elhangzott volna a "rózsabimbó jelszó"...:-)) Úgy látszik, a csapat is tesztelni akarta őket és jól vizsgáztak.:-)
Az biztos, de diplomatikusabban is megoldható lett volna, mondjuk, elhangzott volna a "rózsabimbó jelszó"...:-)) Úgy látszik, a csapat is tesztelni akarta őket és jól vizsgáztak.:-)
Tom1229-03-2010 08:53:03 // 82827
Ezzel nem vagy egyedül, írtam is valahol lejjebb, hogy Hamilton is szépen teljesített, talán már kezdi kiheverni a "gyerekbetegségeket" /meggondolatlan húzások/.:-)
Mike.29-03-2010 08:43:01 // 82826
Na igen, neki is kijutott a "jóból". Lehet megkövezni érte, de Alonso mellett Hamilton produkciója tetszett a legjobban. Ahogy egy jó pilótától elvárják a nézők ezt ő teljesítette.
Grando29-03-2010 08:40:06 // 82825
Azért Hamiltont is húzta az ág rendesen Webber személyében. Az ausztrál kapott is egy kis dádát érte. :))
Mike.29-03-2010 08:33:04 // 82824
Na meg ha elengedte volna, akkor jönnének a fanyalgók, hogy " ááá, undorító, semmi küzdelem nem látható a pályán." :-)))
A szerencsében egyetértek. Massa szerencsés volt mert sokszor kicsúszhatott volna, megelőzhették volna. Button szerencsés időben cserélt kereket. Kubica szerencsés volt, hogy kihullottak előle ... nem meg szerencsés volt mindenki, hogy a másik nem tarolta le mit pl a kamikaze Kobajasi Hülkenberget és Buemit. Meg szerencsétlenek voltak az előbb felsorolt KOs pilótákon kívül Alonso és Schumi is.
A szerencsében egyetértek. Massa szerencsés volt mert sokszor kicsúszhatott volna, megelőzhették volna. Button szerencsés időben cserélt kereket. Kubica szerencsés volt, hogy kihullottak előle ... nem meg szerencsés volt mindenki, hogy a másik nem tarolta le mit pl a kamikaze Kobajasi Hülkenberget és Buemit. Meg szerencsétlenek voltak az előbb felsorolt KOs pilótákon kívül Alonso és Schumi is.
Grando29-03-2010 08:30:30 // 82823
Úgy látom, te is félálomban nézted a futamot, és wéber hülyesége emiatt ragadt meg benned ennyire. Ő szajkózta ezeket a butaságokat folyamatosan, persze gyulával együtt ezúttal is totálisan félreismerték az első négy helyezett taktikáját. Ne dőljetek már be ennek a két szerencsétlennek. ;)))
GT Ɨ|ѯ29-03-2010 08:18:36 // 82822
Még 1 szösszenet, amivel leírta magát:
Kanada, sikítozott a rádióban: mit keres itt előttem, miért nem enged el, el kell engednie, fu....jú:-))
Nem bírt elmenni...
Kanada, sikítozott a rádióban: mit keres itt előttem, miért nem enged el, el kell engednie, fu....jú:-))
Nem bírt elmenni...
pb_29-03-2010 08:03:30 // 82821
NM 1/2ig, eGszN, mRt arról volt szó kit Lőzött + a 10. pozícióért.)) 1xre hagyták ott delarózsit, ez is csak visszajátszásból volt lát6ó. Mint, ahogy algeszuári vs MS csata.
Andy29-03-2010 07:49:40 // 82820
Ott a pont! :)) Meg egyébként is, majd ha úgy áll a világbajnokság akkor nyilván megteszi ezt a szívességet Massa, ahogy tette anno, Rai esetében is. De ez szerintem fordított esetben is így lesz. Nem kérdés, hogy nem ez volt Massától élete futása, de tegnap még ez is belefért. Mint tudjuk a szerencse pedig forgandó. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az első három helyezett a szerencsének is köszönheti a tegnapi eredményt. Nem ez a valós erősorrend.
Mike.29-03-2010 07:42:53 // 82819
Massa is tudta hogyan kell ezt. Nem is ment el mellette Alonso. :-)))
Csapat szempontból lehet, hogy jobb lett volna, ha tudnánk, hogy Kubicát is megelőzte volna Alonso. Ha azt nem, akkor a csapat meg így járt jobban a 3,4 hely meg lett mert Alonsó kivédte Hamiék támadását.
.
Csapat szempontból lehet, hogy jobb lett volna, ha tudnánk, hogy Kubicát is megelőzte volna Alonso. Ha azt nem, akkor a csapat meg így járt jobban a 3,4 hely meg lett mert Alonsó kivédte Hamiék támadását.
.
Erhard 242 (Pure Energy)29-03-2010 07:33:52 // 82818
nem Alonsonak köszönheti? lehet nem egy futamot néztünk? :P mikor tegnap blfaszoztam Massat azt nem csak azért tettem mert kb 8x rontotta el ugyan azt a kanyart ha nem mert mikor mögé értek kb olyan volt mint az első bálozós kislány ...Alonso védte le Hamiltonékat érdekes ő tudta hogyan kell....
Grando29-03-2010 00:43:29 // 82817
Talán így lett volna valós: ...nekem meg Alo szimpatikus, ezért pocskondiázom Massát, amiért nem engedte el.
Tudod mit? Tényleg unom ezt a témát. Sztem butaság elvárni ilyesmit bármelyik versenyzőtől egy ilyen szituban, a felesleges vitázás pedig fáraszt.
Még nagyobb butaságnak tartom a két Ferrari versenyző között mondva csinált ellentéteket kreálni (elengedte, nem engedte, miért engedte el vagy miért nem...). Meg kéne talán tisztelni őket azzal, hogy hiszünk a nyilatkozataiknak - legalább részben. Nagyon remélem, hogy nem sikerül feleslegesen a Räi-Massa féle rajongói ellentéthez hasonlót szítanod ezzel az elengedéses agyrémmel. :))
Azt meg aztán végképp feladtam, hogy rájöjjek, hogy neked ki vagy melyik csapat szimpatikus és ki nem, és ezért vagy ezzel ellentétben kinek szurkolsz. Van-e Ferraris szemüveged vagy nem is kedveled őket igazából, és hogy szted ki "tángált" el kit. Talán mindegy is. :))
Tudod mit? Tényleg unom ezt a témát. Sztem butaság elvárni ilyesmit bármelyik versenyzőtől egy ilyen szituban, a felesleges vitázás pedig fáraszt.
Még nagyobb butaságnak tartom a két Ferrari versenyző között mondva csinált ellentéteket kreálni (elengedte, nem engedte, miért engedte el vagy miért nem...). Meg kéne talán tisztelni őket azzal, hogy hiszünk a nyilatkozataiknak - legalább részben. Nagyon remélem, hogy nem sikerül feleslegesen a Räi-Massa féle rajongói ellentéthez hasonlót szítanod ezzel az elengedéses agyrémmel. :))
Azt meg aztán végképp feladtam, hogy rájöjjek, hogy neked ki vagy melyik csapat szimpatikus és ki nem, és ezért vagy ezzel ellentétben kinek szurkolsz. Van-e Ferraris szemüveged vagy nem is kedveled őket igazából, és hogy szted ki "tángált" el kit. Talán mindegy is. :))
Xixo29-03-2010 00:37:30 // 82816
Akkor ez az Alonzó egy nagyon csúnya hazug ember, hogy ilyeneket nyilatkozott. :))
Kazes☻29-03-2010 00:30:28 // 82815
Jóccakát! :)
Köszi! :)))
Köszi! :)))
Kazes☻29-03-2010 00:29:21 // 82814
Mert, miért? Gondolod, hogy Button ugyanúgy autókázhatott volna, mint addig, ha valaki elkezdi üldözni. Kubi is és Button is meggyilkolta volna a gumiait és már is más lett volna a leányzó fekvése. De ez az ami nem érdekes, mert már csak fikció! :)
Már írtam párszor, hogy jól van ez így, legközelebb legyen még jobb, Ferrari 1-2! :)
a sorrendet mindenki magában.... :D
Már írtam párszor, hogy jól van ez így, legközelebb legyen még jobb, Ferrari 1-2! :)
a sorrendet mindenki magában.... :D
Xixo29-03-2010 00:29:17 // 82813
Félig van csak igazad, mert tényleg Delarózsit előzte meg a 10. helyért, de Alge is elment a spanyol mellett, így ő a 11. lett. :) (Én először csak a sorrendet néztem.)
Tom1229-03-2010 00:28:08 // 82812
Na, jó, akkor még ezt, aztán megyek.:-)
...ha a feljegyzéseim nem csalnak, 29/58 kör, ha arra gondolsz...
Jó éjt! :-)
...ha a feljegyzéseim nem csalnak, 29/58 kör, ha arra gondolsz...
Jó éjt! :-)
Kazes☻29-03-2010 00:24:13 // 82811
De érzem viszont szerintem meg te nem érzed. Annyi a különbség, hogy mivel neked szimpatikus, ezért elintézed egy lámával, addig nekem nem és egy kicsit haragszom rá, ezért más jelzőt használtam. :)
Sajna nekem nincs meg videón, hogy visszanézzem, de szerintem amúgy az említett kanyar incidens még nem volt olyannyira a vége felé, ha jól emlékszem. Hamiék utána mentek ki kerékcserére és úgy tudtak visszazárkózni, de majd Tom12 megnézi ha ráér, hogy pontosan hol is volt. Azt meg tudjuk, hogy a pilótáknak nem mindig van saját véleményük. :)
Persze, mert ők robotok és mindent a szájukba adnak és különben is így meg úgy...... :)))
Sajna nekem nincs meg videón, hogy visszanézzem, de szerintem amúgy az említett kanyar incidens még nem volt olyannyira a vége felé, ha jól emlékszem. Hamiék utána mentek ki kerékcserére és úgy tudtak visszazárkózni, de majd Tom12 megnézi ha ráér, hogy pontosan hol is volt. Azt meg tudjuk, hogy a pilótáknak nem mindig van saját véleményük. :)
Persze, mert ők robotok és mindent a szájukba adnak és különben is így meg úgy...... :)))
Grando29-03-2010 00:23:56 // 82810
Jó éjt! Tényleg későre jár... :)))
Tom1229-03-2010 00:21:21 // 82809
Inkább majd folytassuk máskor, mert ez az óra tologatás valahogy nem vált hasznomra, kezdek fáradni.:-)
További kellemes estét /éjszakát/ mindenkinek! ;-)
További kellemes estét /éjszakát/ mindenkinek! ;-)
Xixo29-03-2010 00:16:40 // 82808
Én ezt a futam közben is írtam, hogy Massával valamit kéne csinálni, mert így nem lesz jó (aztán mégis az lett), talán egy friss szett gumi segített volna rajta.
De ez nem egyenlő azzal, hogy Alonak köszönheti a dobogót és különben is miért nem engedte el.
(Így utólag Alo elmondása alapján, miszerint elfogytak a gumijai, már nem is annyira biztos különben, hogy lelépte volna Kubicát, Batönt meg főleg nem....)
De ez nem egyenlő azzal, hogy Alonak köszönheti a dobogót és különben is miért nem engedte el.
(Így utólag Alo elmondása alapján, miszerint elfogytak a gumijai, már nem is annyira biztos különben, hogy lelépte volna Kubicát, Batönt meg főleg nem....)
Kazes☻29-03-2010 00:15:31 // 82807
Most végig "mondjuk" az egész mezőnyt? :)))))
Liu-t, Sutil-t, Rosberg-et, Trulli-t csípem, Fisicot mindig is bírtam, Glock, KOvi necces kicsit, az újak meg még újak, így pl. Sennáról nincs még véleményem, a nagybátyját nem csíptem. :)
Liu-t, Sutil-t, Rosberg-et, Trulli-t csípem, Fisicot mindig is bírtam, Glock, KOvi necces kicsit, az újak meg még újak, így pl. Sennáról nincs még véleményem, a nagybátyját nem csíptem. :)
Grando29-03-2010 00:14:21 // 82806
A fokozatokat ezek szerint te sem érzed a kifejezések között, de ez nem újdonság itt. (Pedig írásban talán nem árt odafigyelni erre jobban.)
De a félreértés nem ebben van közöttünk, hanem a helyzet megítélésében. Te azt mondod, hogy Alonso bedarálhatta volna az egész mezőnyt a legatyásított gumijaival (talán Button kivételével), én pedig azt, hogy nagyon szép futamot produkált, de ennyi volt benne felesleges rizikó nélkül. Alonso is ezt mondja egyébként. Most akkor a te meglátásod szerint vagy hazudik, vagy valóban rendes bácsit játszik. Na de miért tenné? Semmi szüksége rá. :)))
De a félreértés nem ebben van közöttünk, hanem a helyzet megítélésében. Te azt mondod, hogy Alonso bedarálhatta volna az egész mezőnyt a legatyásított gumijaival (talán Button kivételével), én pedig azt, hogy nagyon szép futamot produkált, de ennyi volt benne felesleges rizikó nélkül. Alonso is ezt mondja egyébként. Most akkor a te meglátásod szerint vagy hazudik, vagy valóban rendes bácsit játszik. Na de miért tenné? Semmi szüksége rá. :)))
Xixo29-03-2010 00:12:26 // 82805
Veled nem merek vitatkozni, csak megfordult a fejembe, hogy talán az is segítette, hogy néhányan kipottyantak előle. :) Vagy ezt is csak olyankor lehet felhasználni, mint pl 'ha Vettelnek nincs motorhibája, akkor Alo nem nyer Bahreinben'? :))
Meg még arra is merészeltem gondolni, hogy a Rönyó talán nem a második legjobb autó a mezőnyben és ezért nehéz lesz neki azzal felérnie a dobogóra...
Meg még arra is merészeltem gondolni, hogy a Rönyó talán nem a második legjobb autó a mezőnyben és ezért nehéz lesz neki azzal felérnie a dobogóra...
Tom1229-03-2010 00:08:18 // 82804
Vettelt szinte mindenki bírja, rendes, mosolygós gyerek, a pályán sem tesz szándékosan keresztbe senkinek, sajnálom is az utóbbi 2 elvesztegetett futam miatt, de "nekünk" ez így jobb volt.:-) ..majd pirosban összejön neki - remélem.;-))
Button olyan semleges, mint amilyen a vezetési stílusa, most is úgy lett első, hogy szinte senki nem vette észre, VB is nagyjábóol úgy lett...:-))
Hamival kapcsolatban nagy a szórás.:-) Szerintem egy "nagy gyerek" /pl. a legutóbbi gumiégetés/, aki még mindig keresi az igazi "arculatát", hiába volt már VB. Majd beérik, ma pl. nagyon szépen ment, persze ettől még nem fog csak úgy a "szívébe férkőzni" senkinek, talán majd egyszer, de az is előfordulhat, hogy soha...:-))
Button olyan semleges, mint amilyen a vezetési stílusa, most is úgy lett első, hogy szinte senki nem vette észre, VB is nagyjábóol úgy lett...:-))
Hamival kapcsolatban nagy a szórás.:-) Szerintem egy "nagy gyerek" /pl. a legutóbbi gumiégetés/, aki még mindig keresi az igazi "arculatát", hiába volt már VB. Majd beérik, ma pl. nagyon szépen ment, persze ettől még nem fog csak úgy a "szívébe férkőzni" senkinek, talán majd egyszer, de az is előfordulhat, hogy soha...:-))
Kazes☻28-03-2010 23:59:27 // 82803
Nem hinném, hogy Tom12-vel félreértettük volna egymást. :)))
De eljutottam, olvastam és a kedvedért most újra elolvastam. Láma vagy pöcs, gyakorlatilag mindegy, az értelme (értelmezése, jelentése, amit egy szóval szeretnénk kifejezni) ugyan az. :)
De eljutottam, olvastam és a kedvedért most újra elolvastam. Láma vagy pöcs, gyakorlatilag mindegy, az értelme (értelmezése, jelentése, amit egy szóval szeretnénk kifejezni) ugyan az. :)
Tom1228-03-2010 23:58:50 // 82802
Ja, amúgy meg Brióst is bírtam, tényleg érti a dolgát...:-))
Kazes☻28-03-2010 23:51:29 // 82801
Na, az nekem sem tetszett! :) És rajongója sem vagyok. És azért a csapatban van két sofőr és abból bizony az egyik szimpatikusabb nekem, mint a másik. És valóban jót tett Alonak a "nevelés". Csak egyetérteni tudok! :)))
Vettel is szimpi, Button már nem annyira -hogy finom legyek- Hami egyáltalán. :)
Vettel is szimpi, Button már nem annyira -hogy finom legyek- Hami egyáltalán. :)
Grando28-03-2010 23:50:14 // 82800
Csak nem... Sztem ebben nyugodtan hihetünk. Az öreg Briós annak idején Schumacherből is kihozta az állatot. Hatalmas menáger, sztem egy cirmos cicából is képes lenne veszett tigrist faragni. :DDD
Más kérdés, hogy egy veszett tigris nem a legszerethetőbb ellenfélként. :)))
Más kérdés, hogy egy veszett tigris nem a legszerethetőbb ellenfélként. :)))
Tom1228-03-2010 23:44:58 // 82799
Remélem, nem esik vissza...:-DD
Grando28-03-2010 23:41:41 // 82798
Ezt hasonlóan látjuk. Emlékszem egy futam előtti beszámolóra még 2005 előttről, amin vmi bűvész show-n vett részt a csapattársával együtt. Szimpatikus közvetlen csókának tűnt, akinek humorérzéke is van. A tehetségét pedig már akkoriban is méltatták. Aztán a történet nálam is ugyanaz, mint ahogyan leírtad. ;)))
Tom1228-03-2010 23:38:30 // 82797
Erre még nem is gondoltam...:-)
Tom1228-03-2010 23:37:23 // 82796
Áááá, én bátor vagyok...;-))))
Grando28-03-2010 23:37:09 // 82795
Talán emiatt lehet, hogy oktalanul nem pocskondiázod őket. (Meg más miatt is, de az már személyiség kérdése.) ;)))
Tom1228-03-2010 23:36:24 // 82794
...egyébként meg Alonsoban már akkor is "láttam valamit", mikor még nem voltak eredményei, de nemsokára azok is megjöttek. Aztán a "ki az a Schumacher"-es póló, stb. "betegségeknél" egy kissé elszállt a varázs... A McLarenes és Renault-os évei után szinte egész más ember lett, használt neki egy kis "nevelés", de azért a "rajongótól" messze vagyok.:-)
Grando28-03-2010 23:33:19 // 82793
Vigyázz, nehogy kapj vmi Villneuve-öt a VB cím táblázatokon keresgélő aljaskodást... :DD Bár erre manapság már kicsi az esély. ;)))
Tom1228-03-2010 23:31:24 // 82792
Lehet, minden esetre nálam a versenyzők csak a Ferrari után jönnek...:-)
Grando28-03-2010 23:28:45 // 82791
Akkor ezek szerint Tommal kicsit félreértettétek egymást. Vagy csak ő téged. ;))
"Nem is értem, talán nekünk a Ferrari érdekei előbbrevalóbbak "holmi" pilótákénál...:-))"
Egyébként természetesen a mai versenyről beszélünk. Erről a véleményemet leírtam a 82631. hsz.-ben. Kettővel a kezetcsókolós hsz.-ed alatt. Talán addig nem jutottál el a visszaolvasással. ;))
"Nem is értem, talán nekünk a Ferrari érdekei előbbrevalóbbak "holmi" pilótákénál...:-))"
Egyébként természetesen a mai versenyről beszélünk. Erről a véleményemet leírtam a 82631. hsz.-ben. Kettővel a kezetcsókolós hsz.-ed alatt. Talán addig nem jutottál el a visszaolvasással. ;))
Kazes☻28-03-2010 23:14:23 // 82790
Akkor így jártam, még egyszer bocs! De azt sem rejtettem véka alá, hogy bizony a Ferrari sem igazán a szívem csücske, csak azért drukkolok nekik, mert nincs már Alfa az F1-ben! :) És nem értem, hogy az miért baj ha én Alonsot szívesebben láttam volna a dobogón és úgy gondolom, hogy Ő jobban megérdemelte volna és a csapatnak is több pontot hozott volna. Ez annyira igazságtalan és sértő szerinted? Ha igen, hát legyen, akkor ezzel kell majd együtt élned. :)
Milyen versenyről beszélsz, vagy innen indul az egész?!:)
Milyen versenyről beszélsz, vagy innen indul az egész?!:)
Tom1228-03-2010 23:10:19 // 82789
Grando28-03-2010 23:06:17 // 82788
Akkor te nyertél, te tudsz sértőbbet és egyszerűbbet írni arról, aki nem tetszik neked. Ráadásul a Ferraris szemüvegedre is odapiszkítasz ezzel. Nem versenyzem veled. :))
Kazes☻28-03-2010 23:04:41 // 82787
Valóban, Rai-t is nagyon csíptem, de csak akkor tudnék igazán örülni a visszatérésének, ha "hozzánk" jönne, de..... :)
Grando28-03-2010 23:01:49 // 82786
Ezért vannak a törvények és az erkölcs. Eligazodni közöttük biztosan nehéz. Főleg, ha vmelyiket kiiktatják. De ez már télleg nagyon off itt. ;)))
Kazes☻28-03-2010 23:01:46 // 82785
Nos, akkor az én Ferraris szemüvegem más! Ez nyilvánvaló! Többször leírtam itt - csak ezek szerint Te nem olvastad- , hogy Alonso mindíg is szimpi volt nekem, kiemelkedő versenyzőnek tartom, Sumit sosem szerettem, de mégis elismerem és kiemelkedő versenyzőnek tartom, Bari és Massa jó srácok, de nem igazán bírom őket és nem igazán értem az eröltetésüket sem. És Massa ma pöcs volt! :)
Tom1228-03-2010 23:00:14 // 82784
Ez egész ötletes...;-))
Tom1228-03-2010 22:57:52 // 82783
Pedig van benne valami, mert ami az egyik oldalnak "igazságos", az a másiknak biztos nem és ugyanígy fordítva, ember ebben nem tesz rendet...:-)))
Grando28-03-2010 22:55:43 // 82782
...esetleg egy megkeseredett Räi szurkolót... :))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
547
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?