És akkor Hemi manővere miért szabálytalan? Alonsoé miért nem?:-DDDDDDDD
Csak nem elvakult vagy?:-)))
Forum >> Forma-1
Ferko19-04-2010 08:23:59 // 84231
Satti19-04-2010 08:23:04 // 84230
Tőlem azt csinálnak amit akarnak, tudod, hogy nem nagyon érdekel. :-)
Ferko19-04-2010 08:22:30 // 84229
Akkor legközelebb ugyanezt MAssa is megteheti majd, ugye?:-)
Satti19-04-2010 08:22:29 // 84228
Az is lehet, hiogy Massa ott a bejáratnál bizonytalankodott és Alonso nem akart mögötte betotyogni, mert előtte is a kiállásánál Massa alig bírta ott bevenni a kanyart, kiment a kavicságyba, még szerencséje, hogy nem ragadt ott.
Satti19-04-2010 08:20:43 // 84227
Alonsoval hiába beszélgetnek el, nem hiszem, hiogy nagyon érdekli a dolog. Majd azt mondja, hogy ez van, ezt kell szeretni. :-)
Ferko19-04-2010 08:18:20 // 84226
Akkor előzzön a pályán, de ne a box bejárat előtt.
Érdekes, Mr. Agresszív a múltkor utolérte Massát és vonatozott utána. Igaz, addig bravúrosan ment, de ha ilyen tökös gyerek, akkor ezt a pályán mutassa meg a csapattársával szemben.
Érdekes, Mr. Agresszív a múltkor utolérte Massát és vonatozott utána. Igaz, addig bravúrosan ment, de ha ilyen tökös gyerek, akkor ezt a pályán mutassa meg a csapattársával szemben.
Ferko19-04-2010 08:14:35 // 84225
Gusztustalan ami megy Hemivel. Remélem nem fogják szó nélkül hagyni a pilóták. Akármit csinál neki elnézik.
Érdekes egy verseny volt. Szerintem az utolsó SC alatt is volt ám szabálytalankodás a Hemién kívül amúgy.
Alonso enyhén szólva nem volt korrekt Massaval. Csapaton belül lesz egy kis adok kapok az tutkó.
A verseny közvetítése kritikán aluli volt ismét. A két agyatlan fasz barom megint jól elvolt, nem egyszer ledegradálva a pilótákat. Ezt a két barmot már soha nem fogják onnan eltávolítani?
Érdekes egy verseny volt. Szerintem az utolsó SC alatt is volt ám szabálytalankodás a Hemién kívül amúgy.
Alonso enyhén szólva nem volt korrekt Massaval. Csapaton belül lesz egy kis adok kapok az tutkó.
A verseny közvetítése kritikán aluli volt ismét. A két agyatlan fasz barom megint jól elvolt, nem egyszer ledegradálva a pilótákat. Ezt a két barmot már soha nem fogják onnan eltávolítani?
Ferko19-04-2010 08:08:06 // 84224
Ahogy Massát előzte, az nem volt éppen fair play díjas, de szvsz a szabályokat nem szegte meg.
Ezen a futamon 3 vagy (ha tényleg a biztonsági autós szakasz alatt előzött, akkor) 4 esetben is szabálytalan volt.
Szerintem mindkettő szabálytalan volt. Ugyanazt csinálták a box bejárat előtt.
Ezen a futamon 3 vagy (ha tényleg a biztonsági autós szakasz alatt előzött, akkor) 4 esetben is szabálytalan volt.
Szerintem mindkettő szabálytalan volt. Ugyanazt csinálták a box bejárat előtt.
pb_19-04-2010 07:58:26 // 84223
Ezeket a boxutcai manővReket én sM értM. + kLlett volna már büntetni mindNkit, kupicát, lajost, fettelt, alfonzót.
Xixo19-04-2010 01:37:23 // 84222
Megjegyzem, hogy ismét zseniálisan működött a csapat, amikor az egymás után vonatozó pilótáikat egyszerre hívták ki. Nagy ötlet volt megint...
Xixo19-04-2010 01:33:25 // 84221
Xixo19-04-2010 01:24:39 // 84220
(Kb olyan volt ez a mai eset, mint amikor Hemit tartotta fel a Hringen még a mekivel. Csak akkor még nem izgatott annyira a dolog.)
Xixo19-04-2010 01:20:27 // 84219
Az előző hszedben még nem pont ezt írtad. :))
Xixo19-04-2010 01:16:14 // 84218
Na igen, azt láthattuk az elmúlt két futamon, hogy a pályán nem tudja megelőzni... de ez akkor se volt mentség. Főleg a nagy álszent duma után, amit eddig szajkózott...
Xixo19-04-2010 01:09:02 // 84217
Eddig se bólogatni jártam ide, hanem azt írtam, amit gondoltam, éreztem... :)
Xixo19-04-2010 01:05:42 // 84216
Azt egy percig nem vitatom, hogy Massa ma (is) nagyon kevés volt. Így nem hogy VB nem lesz, de még csak futamot se fog nyerni idén...
De ettől teljesen függetlenül volt gusztustalan, amit Alo csinált. Mint ahogy Hemikének se tudom ezt elnézni, pedig ő nem is a saját csapattársával tette ezt meg. Alonzó meg már nem bírt a vérével, mivel a pályán már a harmadik futamon nem tudta megelőzni a brazil inkább bevetett egy kis köcsögséget...
Pedig már kezdtem elfelejteni a régi stiklijeit...kár volt...
De ettől teljesen függetlenül volt gusztustalan, amit Alo csinált. Mint ahogy Hemikének se tudom ezt elnézni, pedig ő nem is a saját csapattársával tette ezt meg. Alonzó meg már nem bírt a vérével, mivel a pályán már a harmadik futamon nem tudta megelőzni a brazil inkább bevetett egy kis köcsögséget...
Pedig már kezdtem elfelejteni a régi stiklijeit...kár volt...
Iniezione18-04-2010 22:59:58 // 84215
Így igaz!!!!!!!!még jó hogy nem végezte Massa a kavicsban!
Whiteskull18-04-2010 21:22:22 // 84214
A fröccsöm, és a söröm mellett. :))))))))))
Satti18-04-2010 21:19:28 // 84213
Ezek az élet apró örömei. :-))
Whiteskull18-04-2010 21:13:11 // 84212
Legalább van miért f1-et néznem. :))))
Bár a mai nap nincs semmi ok a panaszkodásra. :)))))
Bár a mai nap nincs semmi ok a panaszkodásra. :)))))
Satti18-04-2010 21:12:03 // 84211
Ebben az évben még egyszer sem ment jól neki a szekér, no de a remény hal meg utoljára, van még hátra 15 futam, majd kialakul. :-)
Whiteskull18-04-2010 21:08:00 // 84210
Hát nem mehet mindig jól a szekér. :)))))))))
Andy18-04-2010 21:07:19 // 84209
Voltak itt olyanok akiknek nem volt egyértelmű, és Alfonzót látták ott hibásnak.
Satti18-04-2010 21:06:54 // 84208
Szép dolog a ragaszkodás, igazán keresztényi jócselekedet tőled.:-)
Satti18-04-2010 21:04:37 // 84207
És semmi, csak ez úgy tudtam egyértelmű volt akkor, nem hittem, hogy vkik ezt máshogyan láttak, de egyébként mindegy is, nincs jelentősége, az ausztrál futam már tőrténelem.
Whiteskull18-04-2010 21:04:03 // 84206
Hajrá Schumi! :)))))
Satti18-04-2010 21:02:00 // 84204
Itt farkastörvények vannak, mármint az f1-ben és a jobbnak mindent lehet, jelen esetben Alonsonak, mert egyértelműen jobb. :-) Nem kell sok idő és kimondatlanul, de az első számú pilóta lesz a Ferrarinál.
Satti18-04-2010 20:57:21 // 84203
Az ausztrál futamon Button lőkte meg Alonso-t, nem? Igaz nem szándékosan.
A boxban most egyértelműen Vettel volt előrébb, már a bejáratnál is Hamilton vágott be elé, mint Alonso, Massa elé.
A boxban most egyértelműen Vettel volt előrébb, már a bejáratnál is Hamilton vágott be elé, mint Alonso, Massa elé.
Satti18-04-2010 20:51:14 // 84202
A sportklubon mindig megismétlik este a futamot, akkor is, amikor Európában a normál időpontban van a futam.
Satti18-04-2010 20:45:13 // 84201
Jó estét.
A mai futam elég izgalmasra sikerűlt, zajlottak az események, de jól is van ez így. Mondjuk az elején nem gondoltam volna, hogy Mclaren 1-2 lesz, de meg kell mondjam, megérdemelten foglalták el a dobogón az első helyeket. Button ismételeten okosan, észrevétlenűl tette a dolgát, Hamilton meg amit művelt, az nem volt semmi, komolyakat meccselt, főleg Vettel-el szépet kavartak a boxba be és ki menetkor. MS már már úgy nézett ki, hogy mutat vmit a régi idők emlékére, de utána újra sehol sem volt, főleg annak fényében, hogy Rosberg végig elől volt, ott legalább akkora a külőnbség most, mint Alonso és Massa között, hisz Alonso a rajt hibától eltekintve most is szépen ment, de Massa elég halovány volt, bár ahogyan a boxbejáratnál Alonso elévágott az nem volt egészen frankó, az is lehet, hogy a mosolygós jóviszony az eddig tartott.
A Red Bull-ok első kerékcseréje eléggé el lett cseszve, ott sok időt elvesztettek, ez a végeredményre is hatással lehetett, viszont ettől függetlenűl Vettel most is szépen nyomta, mert a 16. helyre esett vissza, de feljött a 6.-ra, lényegesen jobban nyomta most is, mint Webber, talán van is abban vmi, amit rebesgetnek, hogy Webber az év végén elhagyja a csapatot.
Na, ennyi, a futam jó volt és izgalmakban sem volt hiány, még több ilyet az idén és akkor nem fogunk unatkozni.
A mai futam elég izgalmasra sikerűlt, zajlottak az események, de jól is van ez így. Mondjuk az elején nem gondoltam volna, hogy Mclaren 1-2 lesz, de meg kell mondjam, megérdemelten foglalták el a dobogón az első helyeket. Button ismételeten okosan, észrevétlenűl tette a dolgát, Hamilton meg amit művelt, az nem volt semmi, komolyakat meccselt, főleg Vettel-el szépet kavartak a boxba be és ki menetkor. MS már már úgy nézett ki, hogy mutat vmit a régi idők emlékére, de utána újra sehol sem volt, főleg annak fényében, hogy Rosberg végig elől volt, ott legalább akkora a külőnbség most, mint Alonso és Massa között, hisz Alonso a rajt hibától eltekintve most is szépen ment, de Massa elég halovány volt, bár ahogyan a boxbejáratnál Alonso elévágott az nem volt egészen frankó, az is lehet, hogy a mosolygós jóviszony az eddig tartott.
A Red Bull-ok első kerékcseréje eléggé el lett cseszve, ott sok időt elvesztettek, ez a végeredményre is hatással lehetett, viszont ettől függetlenűl Vettel most is szépen nyomta, mert a 16. helyre esett vissza, de feljött a 6.-ra, lényegesen jobban nyomta most is, mint Webber, talán van is abban vmi, amit rebesgetnek, hogy Webber az év végén elhagyja a csapatot.
Na, ennyi, a futam jó volt és izgalmakban sem volt hiány, még több ilyet az idén és akkor nem fogunk unatkozni.
Tom1218-04-2010 19:04:11 // 84200
Nem gond, majd jövőre megoldják azt is.:-)))
Tom1218-04-2010 19:02:11 // 84199
Ez a gond a Red Bullal, hogy túl nagy a "volatilitása", egyszer fenn, egyszer lenn ebből megint csak 2. - 3. hely lehet a végén. Nem, mintha túlságosan izgatna, de sajnos a Ferrari sem nyújt egyenletes teljesítményt, megint ez lehet a "vesztük", pedig most lenne is mivel. ...vagy csak több szerencse kéne nekik? :-)
szasza(SW)18-04-2010 18:55:38 // 84198
Nagyából.Bár a harmadiktól lefelé lehetne még nagyobb különbség.Akkor talán még jobban hajtanának a srácok:)
Tom1218-04-2010 18:51:23 // 84197
"Csak Alonak ezt a pályán kellett volna meglépnie"
Lehet, de lehet, hogy tiszta véletlenül alakult így, talán belerohant volna hátulról, vagy úgy gondolta, hogy így egy csomó gumit megspórol. Lehet, hogy, ha körökön keresztül próbálkozott volna, akkor nem 4., hanem csak 6., vagy 8. lett volna. Nem volt szép, de "kapóra jött" és kihasználta, a végeredményt tekintve szerintem a csapat sem fogja sarokba állítani érte...:-)
"Massa meg megint nem mutatott semmit..."
Pont ezért.
Lehet, de lehet, hogy tiszta véletlenül alakult így, talán belerohant volna hátulról, vagy úgy gondolta, hogy így egy csomó gumit megspórol. Lehet, hogy, ha körökön keresztül próbálkozott volna, akkor nem 4., hanem csak 6., vagy 8. lett volna. Nem volt szép, de "kapóra jött" és kihasználta, a végeredményt tekintve szerintem a csapat sem fogja sarokba állítani érte...:-)
"Massa meg megint nem mutatott semmit..."
Pont ezért.
Selmak18-04-2010 18:49:55 // 84196
Akkor mégis csak jó ez az új pontrendszer, nemde?
szasza(SW)18-04-2010 18:47:46 // 84195
Prostot én se csíptem.Akkor Senna drukker voltam:)Ha annyi VB-t összeszed nem érdekel,hogy úgy vezet mint Prost:)
Abban viszont egyet értek vele,hogy jelenleg biztos pontok gyűjtése a legfontosabb,mert még az elején vagyunk.Lásd Massa futam győzelem nélkül állt az élen eddig.Majd év végén kell harcolni,akkor már muszáj lesz.Egyelőre biztos előnye nem lesz senkinek,ami szerintem legalább 75 pont.Az alatt nem igazán esélyesebb egyik a másiknál.:)
Abban viszont egyet értek vele,hogy jelenleg biztos pontok gyűjtése a legfontosabb,mert még az elején vagyunk.Lásd Massa futam győzelem nélkül állt az élen eddig.Majd év végén kell harcolni,akkor már muszáj lesz.Egyelőre biztos előnye nem lesz senkinek,ami szerintem legalább 75 pont.Az alatt nem igazán esélyesebb egyik a másiknál.:)
Tom1218-04-2010 18:44:33 // 84194
A németeknél még akkor /a verseny után, most nem volt ott személyesen/ megmondta Lauda, hogy ott nincs mit tárgyalni, Vettel volt elöl, Hami hiába méltatlankodott, habár szerintem azt hitte, hogy most is neki van igaza, mint mindig...
Tom1218-04-2010 18:40:38 // 84193
...de csak, ha nagy szükség volt rá.:-) Igazából Niki Lauda kezdte ezt a taktikázósdit, mikor visszatért a F1-be, az sem tetszett már...:-)
Aki taktikázni akar, az sakkozzon, ne untassa a F1-ben népet...;-))))
Aki taktikázni akar, az sakkozzon, ne untassa a F1-ben népet...;-))))
Gyozi15518-04-2010 18:37:23 // 84192
a sportklub most kezdi az ismétlést-----
Tom1218-04-2010 18:37:08 // 84191
DSF-ről szokták ismételni este 20.00 - 21.00 körül, vagy marad a DVD...:-))
Tom1218-04-2010 18:32:55 // 84190
"Massát sem kell fikázni, ő is leelőzte a nyugdíjas bohócot"
Úgy hallottam, hogy a spanyol futamra valami felturbózott járókeretet kap...;-)))
Hami mindig is ezt csinálta, már az elejétől fogva és mindig bejön neki az "ártatlan tudatlansága". Érdekes a "civil életben" nem mentség, ha nem ismersz egy szabályt és rajtakapnak, itt úgy látszik igen, vagy nem is tudom, miért külön világ Hamilton. Fociban már szép sárga meg piros lap gyűjteménye lenne...
Palik Laci meg lassan már fogalom lesz. Még egy kicsit gyúr rá és gyerekeket lehet vele ijesztgetni, mondjuk, ha egy szülő már végképp nem bír majd a hiperaktív gyerekével elég lesz neki annyit mondani, hogy: "Paliklaci!!!" ...és meghúzza magát a vackában.:-)))
Úgy hallottam, hogy a spanyol futamra valami felturbózott járókeretet kap...;-)))
Hami mindig is ezt csinálta, már az elejétől fogva és mindig bejön neki az "ártatlan tudatlansága". Érdekes a "civil életben" nem mentség, ha nem ismersz egy szabályt és rajtakapnak, itt úgy látszik igen, vagy nem is tudom, miért külön világ Hamilton. Fociban már szép sárga meg piros lap gyűjteménye lenne...
Palik Laci meg lassan már fogalom lesz. Még egy kicsit gyúr rá és gyerekeket lehet vele ijesztgetni, mondjuk, ha egy szülő már végképp nem bír majd a hiperaktív gyerekével elég lesz neki annyit mondani, hogy: "Paliklaci!!!" ...és meghúzza magát a vackában.:-)))
Mulder18-04-2010 18:30:20 // 84189
Hali.
Amatőr kérdés......meg tudom nézni valahol a mai versenyt így utólag? kösszi
Amatőr kérdés......meg tudom nézni valahol a mai versenyt így utólag? kösszi
Selmak18-04-2010 18:24:06 // 84188
Prost azért tudott küzdeni ha szükség volt rá. Középmezőnyből futamgyőzelem nem volt nála ritka, főleg hogy félelmetesen szarul tudott rajtolni.
Tom1218-04-2010 18:11:44 // 84187
Nem volt köpködés, miért lett volna? /csak amennyi elkelt neki :-)/ Ő ilyen, vigyáz a rajongói egészségére, nem nyomja fel durranásig az adrenalinszintjüket, Te magad is megmondtad, hogy: "Bár a végén izgultam kicsit" A rajongóinak talán ennyi elég is, sokaknak nem.
...hát igen, ha minden versenyző így versenyezne, akkor legalább néha rendesen kialudhatnám magam.:-) Prosthoz hasonlítgatják, lehet benne valami, talán pont azért Prost sem volt a szívem csücske. Ez a fajta stílus olyan, mint egy rosszindulatú daganat, először láthatatlan, aztán mire észreveszed már ő győzött...:-)
"Többet ésszel mint erővel!" Szerinted, mert Neked bejön ez a stílus, de a F1 sajnos nem erről szól, itt bizony kemény csata van, legalábbis arról kéne szólnia, nem arról, hogy az győz, aki a "csata" után több hullát, meg sebesültet pakol fel a szekérre.:-)
Egyébként nincs vele semmi bajom, de amint már említettem, ez a "többet ésszel, mint erővel" stílus nem az, amiért az emberek legnagyobb része kíváncsi a F1-re...
...hát igen, ha minden versenyző így versenyezne, akkor legalább néha rendesen kialudhatnám magam.:-) Prosthoz hasonlítgatják, lehet benne valami, talán pont azért Prost sem volt a szívem csücske. Ez a fajta stílus olyan, mint egy rosszindulatú daganat, először láthatatlan, aztán mire észreveszed már ő győzött...:-)
"Többet ésszel mint erővel!" Szerinted, mert Neked bejön ez a stílus, de a F1 sajnos nem erről szól, itt bizony kemény csata van, legalábbis arról kéne szólnia, nem arról, hogy az győz, aki a "csata" után több hullát, meg sebesültet pakol fel a szekérre.:-)
Egyébként nincs vele semmi bajom, de amint már említettem, ez a "többet ésszel, mint erővel" stílus nem az, amiért az emberek legnagyobb része kíváncsi a F1-re...
tipoatti18-04-2010 17:00:08 // 84186
lassan egyedül maradsz ezzel... ;)
Andy18-04-2010 15:50:14 // 84185
Vettel: "Nehéz verseny volt. Szinte minden második körben volt egy autó, amit meg kellett előzni vagy éppen engem előztek. Elég sok időt vesztettem az első bokszkiálláskor, de harcoltunk és végül a hatodik helyen értünk célba. A pole-ból indultam, valójában az első két hely a miénk volt, de nem így fejeztük be a futamot. Szerintem a mai verseny nagyon kaotikus volt, és még fontos lehet, hogy most a hatodik helyen végeztünk. Nyilvánvalóan a legfőbb riválisaink előttünk végeztek, ami nem túl kellemes érzés. Elég sokat küszködtünk az autóval néhány helyzetben. Rendben volt minden, amikor szabad volt előttünk az út, a tempónk tűrhető volt, de nagyon lavíroztunk ilyen körülmények mellett. Csatáznom kellett Lewisszal (Hamilton) is a bokszutcában. A kiállásnál én voltam elöl, nem tudom, hogy miért húzódott balra és akart nekem jönni. Reménykedtem abban, hogy nem kaptam defektet emiatt , és igazából nem értem, hogy miért tette ezt, mivel egy kicsivel előrébb voltam, mint ő, vagyis nálam volt az előny."
Ezt csak azért emeltem ki, mert az ominózus ausztrál futamon Alonso megpördülésére is ez igaz szemben Buttonnal. Ugye volt itt aki ezen lovagolt...
Ezt csak azért emeltem ki, mert az ominózus ausztrál futamon Alonso megpördülésére is ez igaz szemben Buttonnal. Ugye volt itt aki ezen lovagolt...
Andy18-04-2010 15:25:02 // 84184
Amit Massa ma nyújtott, az elfogadhatatlanul kevés. Ettől sokkal több kell. Alonsó viszont hozta az elvárhatót. Nálam pont fordított a helyzet, Veled ellentétben egyre inkább kedvelem a spanyolt, mert mindent megtesz a lehető legjobb eredményért. Beszéltem ma minden Massa fanok legnagyobbikával, és Ő is ezen a nézeten van. :)) Ne dühöngj, a csapat szempontjából nem volt ez annyira rossz. :) Szvsz Felipe nem hozta volna a negyedik helyet semmi esetre sem. Sem ez a pálya, sem az eső nem fekszik neki. De lesz még olyan helyzet amikor jön ki jobban.
Selmak18-04-2010 15:07:25 // 84183
Alonsot ép azért szerződtették mert agresszívan vezet, ha halvérű pilóta kellett volna akkor maradhatott volna Mr. Vodka vagy jöhetett volna Puttony is.
mesa18-04-2010 14:52:18 // 84182
Én csak azt nem értem, nem volt-e probléma abból, hogy ALonso kocsijára szerelték Massa kerekeit, és Massáéra Alonsoét???
Csak mert gondolom, nem egyforma guminyomással szeretnek autózni ...
Csak mert gondolom, nem egyforma guminyomással szeretnek autózni ...
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
556
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?