Forum >> Forma-1
Atesz198718-10-2010 13:03:26 // 90881
Ebből talán 2 volt az Ő hibája...
Gerion18-10-2010 12:01:02 // 90880
"Végre le lett szállva a témáról, erre jössz te és kezded előlről."
Oké, akkor velem se kötözködj te sem. Honnan tudhatom, hogy te miket beszéltél itt korábban? Én frissen regisztráltam ide, és nem olvastam vissza évekre visszamenőleg. Nem akartam a lelkedbe gázolni, elnézésedet kérem.
Üdv: Egy személy
Oké, akkor velem se kötözködj te sem. Honnan tudhatom, hogy te miket beszéltél itt korábban? Én frissen regisztráltam ide, és nem olvastam vissza évekre visszamenőleg. Nem akartam a lelkedbe gázolni, elnézésedet kérem.
Üdv: Egy személy
Speed18-10-2010 11:55:02 // 90879
Ezt most nem kötözködésképp írtam. Csak egy személynek szólt. Nekem ténylen nincs favorit csapatom. Se versenyzőm. Legalább is Senna óta. Egyszerűen csak a verseny érdekel.
Tom1218-10-2010 10:58:23 // 90878
Ezek, mondjuk, nem a legszebbek, de legalább emlékezetesek...:-))
Tom1218-10-2010 10:56:34 // 90877
...mint minden más...
Kicsit túl van szabályozva minden, lassan már, ha nem előre tervezett egy előzés, akkor "szabálytalan"... :-/
Igen, emlékszem arra a vitára, kemény dió volt.:-))
Kicsit túl van szabályozva minden, lassan már, ha nem előre tervezett egy előzés, akkor "szabálytalan"... :-/
Igen, emlékszem arra a vitára, kemény dió volt.:-))
mesa18-10-2010 10:56:29 // 90876
Gyönyörű. A mogyoródi ezer éves víztározó képe az egész világon ismert szimbólum. :-\ Országimázs ...
mesa18-10-2010 10:51:12 // 90875
Már megint ez a mi lett volna ha...
Kiszálltak? Ki.
Melyik az egyetlen csapat, amelyik a kezdetek óta résztvevő?
Kiszálltak? Ki.
Melyik az egyetlen csapat, amelyik a kezdetek óta résztvevő?
Tom1218-10-2010 10:49:30 // 90874
OFF
Ebben az enzim dologban lehet valami.:-)
Mi az éjszákában nem voltunk, csak egyszer "sörözni" akart az egyik csapat, aztán az első korsó után kezdtek panaszkodni, hogy fáj a fejük, a 2. után meg úgy néztek ki, mintha legalább 6-ot elnyomtak volna - fülig száj, bizonytalan járás...:-DD
ON
Ebben az enzim dologban lehet valami.:-)
Mi az éjszákában nem voltunk, csak egyszer "sörözni" akart az egyik csapat, aztán az első korsó után kezdtek panaszkodni, hogy fáj a fejük, a 2. után meg úgy néztek ki, mintha legalább 6-ot elnyomtak volna - fülig száj, bizonytalan járás...:-DD
ON
Speed17-10-2010 16:07:08 // 90873
Lassan már nem csak az nem fér össze. Ma már valaki kicsit jobban rálép a gázra, és megkövezik. Ami érdekes, mert a foma1 licenc nincs B kategóriás jogsihoz kötve. Az előzés sem fér össze. Legalább is volt már vita abból hogy X miért előzte meg Y-t kicsit erőszakosabban. Régebben ez nem így volt. Sajna elkurvúlt az F1.
Speed17-10-2010 15:52:19 // 90872
Végre le lett szállva a témáról, erre jössz te és kezded előlről. Nem vagyok elvakúlt Kimi drukker, csak zavar hogy ha valakiről, bárkiről, így nyilatkoznak. Neked az nem fér a lekivilágodba hogy ő VB lett? Azzal a stílussal ami neki van? Kit érdekel hogy mit csinál valaki szabad idejében? Érdekes hogy addig amíg a ferkához nem ment, senkit nem érdekelt. Most meg egy embert aki címet hozott az "állítólag" kedvenc csapatodnak, azt szídod. Bravóóó. Az meg hogy miért váltak szét, az mindig is vita tárgya lessz. Érdekes hogy ő soha semmi rosszat nem mondott arról az időről. (és úgy álltaláben senkiről) És az is hogy van a ferkánál aki szívessen látná a "forma1"-ben újra. És látom hogy akinek esetleg szimpatikus ez, az nálad HÜLYE. Sokan vannak akik nem Ferrari drukkerek, mégsem néznek hülyének téged. Zavar hogy valaki 6 győzelemmel miért lett VB. Mikor a másiknak volt 3, és az utolsó futamon segített neki. Csapatérdekből. Most legalább náluk van a hisztikriszti. Massát én is jónak tartom, egyáltalában nem utálom, sőt mostanában sajnálom is hogy mindig neki kell lennie a 2.-iknak. Hiába játszák meg hogy így segítik meg úgy bíznak benne. Csak álszent duma. Mást nem is várok töllük. Hogy ők a legrégebbi csapat? HAHA. Ha jól emlékszem a merci azért lépett ki, mert egy 80 ember halálát okozó baleset történt. Kiváncsi lennék, hogy ha akkor nem lépnek ki, mit tudott volna a nagy Ferrari. Addig nem sok babér termett nekik. Ja és nem a mercinek drukkolok. Én csak jó versenyeket szertnék látni. Meg olyan emberrekkel beszélgetni akiknek a szurkolás nem abból áll hogy másokat lehülyéz.
Iniezione17-10-2010 14:18:28 // 90871
nem KIMI az egyetlen aki nem veti meg a jó piát:)))
Gerion17-10-2010 14:17:37 // 90870
OFF:
Érdekes hely, mi eladtunk, illetve egész pontosan fejlesztettünk nekik.
Nem tudom, Ti mentetek-e velük az éjszakába, mi többször is, itt is, ott is, de rosszul bírják a piát, velük nem kellett hajnalig húzni sosem. A fotón is lévő iszogatás pl úgy nézett ki, hogy a második-harmadik kör pohárköszöntő után már totálra be voltak állva, az egész csapat összekapaszkodva együtt énekelt... :) Anno egyetemen tanultunk is valamit arról, hogy arrafelé az emberekben kissé más enzimfajta bontja az alkoholt, és ettől gyorsabban rúgnak be genetikai okokból.
Egyébként igazad van, tényleg fura népség, igazi vadkelet! :)
Érdekes hely, mi eladtunk, illetve egész pontosan fejlesztettünk nekik.
Nem tudom, Ti mentetek-e velük az éjszakába, mi többször is, itt is, ott is, de rosszul bírják a piát, velük nem kellett hajnalig húzni sosem. A fotón is lévő iszogatás pl úgy nézett ki, hogy a második-harmadik kör pohárköszöntő után már totálra be voltak állva, az egész csapat összekapaszkodva együtt énekelt... :) Anno egyetemen tanultunk is valamit arról, hogy arrafelé az emberekben kissé más enzimfajta bontja az alkoholt, és ettől gyorsabban rúgnak be genetikai okokból.
Egyébként igazad van, tényleg fura népség, igazi vadkelet! :)
Tom1217-10-2010 14:11:46 // 90869
Arra felé a versenyzők is csak "rózsvizet" kapnak pezsgő helyett...;-D
Tom1217-10-2010 14:06:51 // 90868
A kivételek csak a szabályt erősítik...;-))
Tom1217-10-2010 14:05:16 // 90867
OFF
A vietnamiak egyébként nehéz dió, ha tárgyalni kell velük...:-) Nem is árt egy kis "stresszoldó".:-))
Nem tudom, adtál-e, vagy vettél-e tőlük, de ők mindent "ingyen" szeretnének, párszor már fulladt kudarcba emiatt tárgyalás. Az érdekes csak az, hogy aztán máshol sem kaptak olcsóbban "reklámot", illetve egy - két kivétellel, de az olyan is volt...:-))
Egy másik érerdekes dolog, hogy sokszor a nők döntenek és attól még a férfit nem nézik "papucsnak", mint pl. itt, Európában - egy egész más világ...:-)
ON
A vietnamiak egyébként nehéz dió, ha tárgyalni kell velük...:-) Nem is árt egy kis "stresszoldó".:-))
Nem tudom, adtál-e, vagy vettél-e tőlük, de ők mindent "ingyen" szeretnének, párszor már fulladt kudarcba emiatt tárgyalás. Az érdekes csak az, hogy aztán máshol sem kaptak olcsóbban "reklámot", illetve egy - két kivétellel, de az olyan is volt...:-))
Egy másik érerdekes dolog, hogy sokszor a nők döntenek és attól még a férfit nem nézik "papucsnak", mint pl. itt, Európában - egy egész más világ...:-)
ON
Gerion17-10-2010 13:58:40 // 90866
Csák ott volt, együtt ittak Nemcsákkal. Mamám kért tőlük autógrammot az ételhordójára, én meg aláírattam vele az ásványvizes üvegem cimkéjét. Azóta is őrzöm az ágyam mellett.
Gerion17-10-2010 13:56:44 // 90865
De igazad van, a legjobb italom az ásványvíz. Itt pl Damaszkuszban volt céges tárgyalás, le is vágták volna az arabok a tökünket, ha nappal alkoholt rendelünk. Ha imperialista Coca-Colat kértünk volna, a fejünk is repül, így maradt az ásványvíz. :)
Azért este mutattak olyan szórakozóhelyet is, ahol volt minden, Allah ott felmentést adott, de leginkább mert valami helyi főfejesé volt a hely. :) De oda csak suttyomban mentem a többiek után, amikor a mamám már elaludt. :) :)
Iniezione17-10-2010 13:56:40 // 90864
pedig ő összehozta:))hisz VB lett:))
Iniezione17-10-2010 13:55:43 // 90863
Csák Norissal nem taliztál ott?:))
Tom1217-10-2010 13:54:43 // 90862
Szerintem csak azért, mert a F1 és az alkohol nem fér össze legalább is nyilvánosan, vagy max. a motorban, üzemanyagként...;-)
Iniezione17-10-2010 13:52:44 // 90861
Aki bírja meg megteheti érezze jól magát,nekem az nem tetszik hogy iit az ivászatot néhányan úgy kezelik mint a gyerekgyilkosságot!!!
Tom1217-10-2010 13:52:40 // 90860
:-))))
Jóvan´, na, Kimi is csak a hecc kedvéért fejelte le a jachtot.;-)
Jóvan´, na, Kimi is csak a hecc kedvéért fejelte le a jachtot.;-)
Tom1217-10-2010 13:49:20 // 90859
Nem tudom, konkrétan ki/k/re gondoltál, de nem mindenkinek az élete értelme, hogy a hétvégeken hullára igya magát...:-)
OFF
Én pl. tartok itthon mindenféle "alkoholt" és senki nem tiltja, hogy fogyasszak belőle, itt - ott /ritkán/ vacsora után elmegy egy kis minőségi bor, vagy hasonló, vagy, ha betéved egy - egy haver, stb., de nem látom értelmét annak, hogy ásványvíz helyett is azt igyam.:-)
Persze, nem azt akarom mondani, hogy nem próbáltam volna a "sötét oldalt" is és csak a levegőbe beszélek...;-) Én mindig is azt vallottam, hogy a lehető legtöbb dolgot tapasztalni kell az életben, hogy legyen reális összehasonlítási alapod és tudd, mi mennyit ér. Talán ebben a számban foglalta ezt a legrövidebben össze a szerző: " Akkor egész ez a szikrázó világ, ha megismerted a bánatos oldalát..."
Nem vagyok rá büszke, de "reakciós" koromban olyan is volt /ez volt a legextrémebb eset /, hogy egy komolyabb buli után a barátnőm a kórházi kijózanítóból "vett fel" másnap délelőtt. :-)) Abból elég is volt annyi, /"mesélhetnék" - bőven/ az a pár év "tombolás", aztán amint már említettem, nem láttam értelmét és elkezdtem a sorsomat a "világos oldal" felé terelgetni és ez sokkal jobban tetszik. /az akkori "haverok" közül már sokan vagy nem élnek, vagy "totálkárosak"/ Nem mondom, hogy ez a könnyebbik út, sőt, de szeretem a kihívásokat..;-)...meg ez egy másik téma...:-))
ON
OFF
Én pl. tartok itthon mindenféle "alkoholt" és senki nem tiltja, hogy fogyasszak belőle, itt - ott /ritkán/ vacsora után elmegy egy kis minőségi bor, vagy hasonló, vagy, ha betéved egy - egy haver, stb., de nem látom értelmét annak, hogy ásványvíz helyett is azt igyam.:-)
Persze, nem azt akarom mondani, hogy nem próbáltam volna a "sötét oldalt" is és csak a levegőbe beszélek...;-) Én mindig is azt vallottam, hogy a lehető legtöbb dolgot tapasztalni kell az életben, hogy legyen reális összehasonlítási alapod és tudd, mi mennyit ér. Talán ebben a számban foglalta ezt a legrövidebben össze a szerző: " Akkor egész ez a szikrázó világ, ha megismerted a bánatos oldalát..."
Nem vagyok rá büszke, de "reakciós" koromban olyan is volt /ez volt a legextrémebb eset /, hogy egy komolyabb buli után a barátnőm a kórházi kijózanítóból "vett fel" másnap délelőtt. :-)) Abból elég is volt annyi, /"mesélhetnék" - bőven/ az a pár év "tombolás", aztán amint már említettem, nem láttam értelmét és elkezdtem a sorsomat a "világos oldal" felé terelgetni és ez sokkal jobban tetszik. /az akkori "haverok" közül már sokan vagy nem élnek, vagy "totálkárosak"/ Nem mondom, hogy ez a könnyebbik út, sőt, de szeretem a kihívásokat..;-)...meg ez egy másik téma...:-))
ON
Gerion17-10-2010 13:48:52 // 90858
Xixo17-10-2010 13:34:14 // 90857
De neki legalább van állása... :))) És sokak szemében VB ő is, azokéban, akik kevésbé elvakultak...
Xixo17-10-2010 13:32:28 // 90856
Áááá, ilyeneket még gondolni se szabad! :)))
Kimi a legnagyobb!! Ha magyar lenne, lehetne már akár köztársasági elnök is! :)))))))))))
Kimi a legnagyobb!! Ha magyar lenne, lehetne már akár köztársasági elnök is! :)))))))))))
Iniezione17-10-2010 13:00:08 // 90855
KIMInek egy szenvedélybetegsége van,mindig megfutja a leggyorsabb köröket:))))
Grando17-10-2010 12:57:35 // 90854
Iceman = Rainman? :DDD
Tom1217-10-2010 12:57:00 // 90853
A Williams-nél nem érdekelt volna annyira Alesi...:-))
A legidegesítőbb az volt azokban az években, hogy Alesi az időmérőkön kiválóakat ment a futamok meg sorra nem jöttek össze főleg az autó megbízhatatlansága miatt... :-/
A legidegesítőbb az volt azokban az években, hogy Alesi az időmérőkön kiválóakat ment a futamok meg sorra nem jöttek össze főleg az autó megbízhatatlansága miatt... :-/
Iniezione17-10-2010 12:56:47 // 90852
Jól látszik,hogy KIMI a legnagyobb pilóta,hiszen nincs is a mezőnyben de mindig róla van szó:))Látom elég sok ember le van itt tiltva az alkoholról,szar lehet ha a mama nem engedi,de azért nem kell másra ennyire irigy lenni!!!JÓ ásványvizezést a hétvégére!!!!!!!!
Gerion17-10-2010 12:51:23 // 90851
"Elhiszem, hogy xar érzés lehet a Massa fanoknak, hogy a brazil gyerek nem lett VB a Ferrarinál"
Én sem vagyok Massa-fan, a Csapatnak szurkolok, mindegy, ki vezeti a gépeket. Most Alonso és Massa van itt, akkor nekik. De szerintem Massa jó ember, és jó versenyző, méltatlanul alul van értékelve. Nem sztártípus, nincs csajokat hanyattdöntő tekintete, ez tény. Külön sajnálom Felipét a tavalyi balesetéért, mert az agysérülésével ott maradtak azok a bizonyos tizedek, amik Raikkonen fölé emelték, és amik most hiányoznak. És ezek azok a tizedek, amik 2008-ban pár másodpercre bajnokká is tették.
A Jégkockaember meg látványosan elolvadt... :) Őt annak a példájának látom, hogy a sok hülye bedől az őszinte, bevállalós, magát adja tehát csakis jóember mítosznak. De szerintetek minden pszichopatha, szociopatha jó ember, csak azért mert őszintén hülye? Raikkonen senkivel sem beszélt a csapatban, állandó unott fapofa, de este állat szintre berúg, ám benne van a TV-ben így ő EGYÉNISÉG. Ha letolt gatyával rohangál részegen a boxutcában, szerintem sok hülye szemében ettől csak MÉG NAGYOBB egyéniség. Ha te vagy én rohangálnánk az utcán letolt gatyával, mi nem egyéniségek lennénk, hanem bolondok. Ja, hogy tehetséges versenyző is? Ettől még simán lehet szenvedélybeteg pszichopatha. Az Esőember is tehetséges volt valamiben, pontosan megszámolta, hány gyufaszál van a dobozban. :)
Én sem vagyok Massa-fan, a Csapatnak szurkolok, mindegy, ki vezeti a gépeket. Most Alonso és Massa van itt, akkor nekik. De szerintem Massa jó ember, és jó versenyző, méltatlanul alul van értékelve. Nem sztártípus, nincs csajokat hanyattdöntő tekintete, ez tény. Külön sajnálom Felipét a tavalyi balesetéért, mert az agysérülésével ott maradtak azok a bizonyos tizedek, amik Raikkonen fölé emelték, és amik most hiányoznak. És ezek azok a tizedek, amik 2008-ban pár másodpercre bajnokká is tették.
A Jégkockaember meg látványosan elolvadt... :) Őt annak a példájának látom, hogy a sok hülye bedől az őszinte, bevállalós, magát adja tehát csakis jóember mítosznak. De szerintetek minden pszichopatha, szociopatha jó ember, csak azért mert őszintén hülye? Raikkonen senkivel sem beszélt a csapatban, állandó unott fapofa, de este állat szintre berúg, ám benne van a TV-ben így ő EGYÉNISÉG. Ha letolt gatyával rohangál részegen a boxutcában, szerintem sok hülye szemében ettől csak MÉG NAGYOBB egyéniség. Ha te vagy én rohangálnánk az utcán letolt gatyával, mi nem egyéniségek lennénk, hanem bolondok. Ja, hogy tehetséges versenyző is? Ettől még simán lehet szenvedélybeteg pszichopatha. Az Esőember is tehetséges volt valamiben, pontosan megszámolta, hány gyufaszál van a dobozban. :)
Gerion17-10-2010 12:33:53 // 90849
Alesi nagyon megszívta 90 végén. Volt egy Williamses ajánlata, amit a Ferrari ajánlata miatt visszamondott, és 91-től őket választotta. Ki láthatta előre, hogy mi lesz? 90-ben a Ferrari bajnok képességű autó, a Williams meg középcsapat volt, azután egyből megfordult a világ 7 évre. Ha 91-ben a Williamshez megy, akkor most simán lenne akár 3-4-5 VB címe, ha emlékszünk, mire volt képes a Williams akkoriban. Így meg leküzdött fél évtizedet a Ferrari legrosszabb éveiben, de végig küzdött, motivált maradt és ezt nagyon becsültem benne.
pb_17-10-2010 12:32:26 // 90848
Én + azt vettM észre, hogy te is mindig szRepLsz ezekbN, lehet, mRt szReted az osztást?)))
Tom1217-10-2010 12:29:34 // 90847
"Eccervót", VB...;-))
...meg mikor még 634567100-el több idegsejt volt készenlétben nála...;-DD
Neki is voltak szép megmozdulásai a F1-ben, de a vége sokat elszürkített ebből... :-/
Nézzünk inkább pár "funny" Sumákos felvételt.;-)
...meg mikor még 634567100-el több idegsejt volt készenlétben nála...;-DD
Neki is voltak szép megmozdulásai a F1-ben, de a vége sokat elszürkített ebből... :-/
Nézzünk inkább pár "funny" Sumákos felvételt.;-)
pb_17-10-2010 12:28:44 // 90846
Látod, ez a szMLlNzős szöveg.) Én ugyan nM vagyok maszat fan, de aZrt fLmRül bNnM, milyN azzal a tudattal élni, hogy az alkSZt kivágták a vörösöktől?))
Gerion17-10-2010 12:27:24 // 90845
"...vagy inkább botrányhős, de az ilyen "bohócokra" is szükség van, hogy ne legyen unalmas az élet - meg a topic futamok között...:-DD"
Na, itt mondtad meg a frankót, és én is így gondolom! Raikkonen-en már össze ne vesszünk, pláne ennyi év elteltével, de egy kis vasárnap délelőtti baráti vitatkozás beleférhet, pláne hogy nincs GP-hétvége friss dolgokkal.
Na, itt mondtad meg a frankót, és én is így gondolom! Raikkonen-en már össze ne vesszünk, pláne ennyi év elteltével, de egy kis vasárnap délelőtti baráti vitatkozás beleférhet, pláne hogy nincs GP-hétvége friss dolgokkal.
pb_17-10-2010 12:21:44 // 90843
Miért, volt valaha a régi?)))
Tom1217-10-2010 12:12:42 // 90842
...a szerencse nagy úr, talán a legnagyobb a F1-ben is, van, mikor betalál, van, mikor nem, abban is lehet valami, hogy "vak".:-)
Tom1217-10-2010 12:08:54 // 90841
"Ez idő alatt Mansellt és Alesit tartottam a legtöbbre. Schumacher eredményeit pedig sosem lehetett nem elismerni..."
Érdekes, azt hittem, ezzel csak én vagyok így...:-))
Érdekes, azt hittem, ezzel csak én vagyok így...:-))
Tom1217-10-2010 12:05:08 // 90840
...hát igen, szerintem az nagy lökést adott volna a továbbiakban is neki, de, hát... :-/
Tom1217-10-2010 11:55:11 // 90839
Te már tudsz valamit, hogy mi lesz ad idei év vége? ;-)
Sok csapat szeretne folyamatosan az első 3 között, az év utolsó negyedében még mindig a VB címért küzdve "bukdácsolni".;-)
Sok csapat szeretne folyamatosan az első 3 között, az év utolsó negyedében még mindig a VB címért küzdve "bukdácsolni".;-)
Tom1217-10-2010 11:48:29 // 90837
"Massának és a rajongóinak azzal a tudattal kell majd élni, hogy Ferrarival nem jött össze a VB cím, voltak már hasonlóak a múltban is, és lesznek a jövőben is."
...de legalább él. Én pl. nagyon nehezen emésztettem meg Gilles Villeneuve halálát, ő is megérdemelt volna 1 - 2 VB címet /sőt, ha tovább élt volna.../, meg legalább annyit Alesi is, de ilyen az élet...
...de legalább él. Én pl. nagyon nehezen emésztettem meg Gilles Villeneuve halálát, ő is megérdemelt volna 1 - 2 VB címet /sőt, ha tovább élt volna.../, meg legalább annyit Alesi is, de ilyen az élet...
Satti17-10-2010 11:37:14 // 90836
Egy jót bulizni sosem késő, nem életkorhoz kötött, sőt, igazán fiatalon nem is lehet értékelni az igazán jó bulit, ahhoz érni kell! :-))
Tom1217-10-2010 11:36:41 // 90835
Nyugodtan leírhatod róluk is a véleményed, legalább nem fogunk itt unatkozni még egy jó darabig...:-)))
Satti17-10-2010 11:35:06 // 90834
Na, ez az. :-) Általában vmelyik szakértő elkezdi a fikázást, mert állandóan erős a késztetés erre. :-))
Érdekes módon az aktuális pilótákról sosem esik ennyi szó vmiért. :-)
Hajrá!! :-))
Érdekes módon az aktuális pilótákról sosem esik ennyi szó vmiért. :-)
Hajrá!! :-))
Satti17-10-2010 11:32:26 // 90833
Nem kell ezt ennyire túlragozni, az a jobb, aki több pontot gyűjt, ha csak 1 ponttal lesz VB, akkor annyival, nem az a lényeg, 2003-ban MS is csak 2 ponttal lett a VB, éppen Kimi előtt, abban az évben volt az ominózus visszatolása a Nürburgringen, ahol azon a futamon MS 4 pontot szerzett, mondhatni azon múlt a VB címe, de akkor az úgy alakult, ennyi, 2007-ben, meg úgy alakult, ahogy, az ellentábor elfelejti soxor azt, hogy abban az évben nem csak a csodás Felipének volt műszaki problémája, Kimi alatt 2-szer is bexart a Ferrari és dobogós helyről esett ki ez miatt, de a VB címhez nem kis mértékben hozzájárult valószínűleg abban az évben a 6 futamgyőzelem is, úgyhogy nem kell a véresszájú vörös szemüveges szájtépés, ez van, volt, ezt így kell elfogadni. Elhiszem, hogy xar érzés lehet a Massa fanoknak, hogy a brazil gyerek nem lett VB a Ferrarinál, mivel először MS-t kellett kiszolgálnia, utána sem sikerült annyival jobbnak lennie, most meg már Alonso mellett szintén nincs esélye, valószínűleg jövőre sem. Ezt kell elfogadni, vagy nem, attól még nem fognak változni a dolgok és az elmúlt események és eredmények sem. Massának és a rajongóinak azzal a tudattal kell majd élni, hogy Ferrarival nem jött össze a VB cím, voltak már hasonlóak a múltban is, és lesznek a jövőben is.
Ja, és hajrá Vettel! :-)
Ja, és hajrá Vettel! :-)
Tom1217-10-2010 11:30:26 // 90832
Szerintem is át kéne rakni az "örök téma" topicba...:-D
Én is csak azért írogatok itt, mert pont ráérek és nincs futam - sajnos...:-)
Én is csak azért írogatok itt, mert pont ráérek és nincs futam - sajnos...:-)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
581
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?