Forum >> Forma-1
Satti16-05-2007 16:11:23 // 22831
Neki ezt a feladata,benne van a szerződésében is,hogy nyalni kell mint állat!:-))
Satti16-05-2007 16:08:56 // 22830
A renyósok már csak tudják!:-)
Ferke16-05-2007 16:08:51 // 22829
Éééés igeeeen! Már alig vártam!
Delaróóóza megintbenyalt rendesen!:)))
Delaróóóza megintbenyalt rendesen!:)))
Ferke16-05-2007 16:06:23 // 22828
Satti16-05-2007 16:03:57 // 22827
Lila tehén rulez!:-)))
tipoatti16-05-2007 16:01:10 // 22826
OFF :) Jah, Tibi csokija elég xar lehet... :)
Satti16-05-2007 15:43:59 // 22825
Forza Italia,dolce vita,pico bello!:-))
Háá Alfások vagyunk,vagy mi a p.csa!:-))
Háá Alfások vagyunk,vagy mi a p.csa!:-))
HátvédRomeo16-05-2007 15:29:16 // 22824
Nyomjuk akko Apppám, forza, forza, ! Puttáná! :-)))
Ferke16-05-2007 15:22:35 // 22823
OFF :Ez a többi topicra nem jellemző, itt viszont nem lehet mit tenni, időnként elszabadul a pokol.:))) Szerintem nem érdemes ezzel ennyit foglalkozni. Olaszos a hangulat!:))) ON
Satti16-05-2007 14:40:11 // 22822
Off
Nekem a milka jobban ízlik:-)
Kisbetűset osztogatnak a bumerángosok,ilyen van most nálam is 12 táblával:-)
On
Nekem a milka jobban ízlik:-)
Kisbetűset osztogatnak a bumerángosok,ilyen van most nálam is 12 táblával:-)
On
Satti16-05-2007 14:38:30 // 22821
A sajtó már csak ilyen,a bolhából is elefántot csinálnak,ha nincs hír,akkor kreálnak,ez a dolguk,de soxor nem kell komolyan venni.
Satti16-05-2007 14:36:47 // 22820
Azt nem mondtam soha ,hogy munkamániás,nem az és kész,nekem így is jó,bízom benne,drukkolok neki,ha a 10. lenne egy Toyotában akkor is drukkolnék,és nézném a versenyeket.
A mostani mezőnyben más nem jön be,kivéve talán Hamiltont,az a kisgyerek még szimpatikus.
A mostani mezőnyben más nem jön be,kivéve talán Hamiltont,az a kisgyerek még szimpatikus.
Mike.16-05-2007 14:29:30 // 22819
Ha visszaolvastál akkor láthattad, hogy a "tag" megjelenése előtt is vitáztunk, de nem arról szólt az egész, hogy személyeskadő, kötekedő hsz.eket írtunk.
Abban igazad van, hogy nem kellene szólni hozzá és talán eltünne, de ezt elég nehéz betartani.
Abban igazad van, hogy nem kellene szólni hozzá és talán eltünne, de ezt elég nehéz betartani.
Mike.16-05-2007 14:23:38 // 22818
Na most Te is elismered, hogy lusta mert Ő ezt mondta. Az előbb meg vért izzadva is de véded, hogy nem az?! Most akkó' mi vaaan?
Mike.16-05-2007 14:20:31 // 22817
Igazad van! Mint az előbb olvastuk is, a sajtó le is csapott ere a hírre. Kimi magyarázkodhat, de sokan nem nyelik be. Ha most csapatjátékosként végigülte volna azt a 1,5 órát a boxban, az ujságíroknak sem lett volna mit szellőztetni.
Védheted megint, de ha már más fórumokon, cikkekben is ezt olvasni akkor lehet, hogy csak van valami alapja.
Vagy szerinted az egész világ most szövetkezett Kimi ellen, hogy jól lejárassák!? :-))
Védheted megint, de ha már más fórumokon, cikkekben is ezt olvasni akkor lehet, hogy csak van valami alapja.
Vagy szerinted az egész világ most szövetkezett Kimi ellen, hogy jól lejárassák!? :-))
mesa16-05-2007 14:16:46 // 22816
OFF
A tibi csokit én is szeretem. A kisbetűset !
ON
A tibi csokit én is szeretem. A kisbetűset !
ON
Mike.16-05-2007 14:15:04 // 22815
Mert szóra sem érdemes!? :-))
Satti16-05-2007 14:11:29 // 22814
Gondolom azért van ez,mert olvastam az előbb,hogy nagyon gerjedsz most a monitorra:-))))
Na de nem offolok itt...:-)
Na de nem offolok itt...:-)
Whiteskull16-05-2007 14:09:01 // 22813
Reggel óta nézem folyamatosan teljes fényerőn, és még mindig nem ég a szemem.
Egyébként reggel is ilyen volt már. :)))
Egyébként reggel is ilyen volt már. :)))
Satti16-05-2007 14:05:18 // 22812
Reggel még nem ilyen volt,bár sokkal jobb nem lett.
Satti16-05-2007 14:03:40 // 22811
Nem vártam ilyesmit,egyenlőre annyit szeretnék,hogy ne romoljon el a gép,tudjon menni gond nélkül.
Whiteskull16-05-2007 13:58:21 // 22809
Jó reggelt! .)))
Satti16-05-2007 13:57:23 // 22808
Ez a Forma1 topic,igaz vitázni itt is lehet:-))
Grando16-05-2007 13:56:38 // 22807
Még az elvárásokról jut eszembe:
Köztudjuk, hogy "nem kedveled" az öreg Sithet. Áruld el, nem azt vártad Kimitől (mint még sok anti-Schumacherista), hogy "na majd Kimi megmutatja a Ferrarinál!"? Ehhez a tökéletes mérce Massa, aki mindkét szóbanforgóval versenyzett együtt. Magam is kíváncsi voltam erre. Nem lepődtem volna meg (nagyon), ha Kimi a szezon kezdetétől alázta volna a brazilt. Azt mégsem ez lett. És most meg egyre inkább úgy néz ki, hogy nem is lesz így. ;)))
Köztudjuk, hogy "nem kedveled" az öreg Sithet. Áruld el, nem azt vártad Kimitől (mint még sok anti-Schumacherista), hogy "na majd Kimi megmutatja a Ferrarinál!"? Ehhez a tökéletes mérce Massa, aki mindkét szóbanforgóval versenyzett együtt. Magam is kíváncsi voltam erre. Nem lepődtem volna meg (nagyon), ha Kimi a szezon kezdetétől alázta volna a brazilt. Azt mégsem ez lett. És most meg egyre inkább úgy néz ki, hogy nem is lesz így. ;)))
Satti16-05-2007 13:56:14 // 22806
Amúgy jól látom,már nem az a vakító fehér a háttér,hanem vmi vajszín?
Satti16-05-2007 13:54:58 // 22805
Ááá,csak dumálgatunk:-))
HátvédRomeo16-05-2007 13:54:20 // 22804
Off: (bocsi)!Hello Mindenkinek! Igen itt pár hónapja irogatok, de az Index óta már 4 éve ismerem a bandát. Ott is voltak parázs viták. De a véleményem:
"Kell új Designe, meg blog, meg korlátozott fotóalbum stb. "ha bejön valami külsős találjon szép képeket", erre ha beleolvas azt olvashatja, hogy egy fél lépés választja el a beszélgetőket az anyázástól. Érted?!
A szerkeztők csiszolgatják a külcsínyt, a márka ápolva legyen ( amiről már adtam véleményt :( , közben meg a fenti hangnem. Hol ebben az egyensúly?
Visszaolvastam, hogyan retkelte az Alfákat az érintett tag, nem volt szép, Tőle. De ne hagyjuk magunk provokálni!!! Term. mindenkinek joga van vitázni, ne értsed félre!
Csak furcsa volt hallani, amikor a szerkeztők maradinak neveztek engem, közben meg ilyen viták mindennaposak, ebben meg a lap maradi.
Természetesen a kritika nem Neked szól, hisz Te nyugtattál engem(köszönöm szépen, jól esik), hanem Mindenkinek, aki így beszél itt, "hisz ez mindennapos+ durvább is szokott lenni." Én is volt hogy vitáztam, de a végén béke+ nem ez jellemez engem szerintem. Olvastam, hogy volt hasonló tag, mint a tegnapi. szerintem az ilyen tagokat tudja kezelni a többség. Bárkivel kötekszik, nem szólok hozzá azt kész, majd kilép azt normálisabban lép vissza, ha azt akarja, hogy beszéljenek Vele.
Gondolom érzed mit szeretnék érzékeltetni?! :))
"Kell új Designe, meg blog, meg korlátozott fotóalbum stb. "ha bejön valami külsős találjon szép képeket", erre ha beleolvas azt olvashatja, hogy egy fél lépés választja el a beszélgetőket az anyázástól. Érted?!
A szerkeztők csiszolgatják a külcsínyt, a márka ápolva legyen ( amiről már adtam véleményt :( , közben meg a fenti hangnem. Hol ebben az egyensúly?
Visszaolvastam, hogyan retkelte az Alfákat az érintett tag, nem volt szép, Tőle. De ne hagyjuk magunk provokálni!!! Term. mindenkinek joga van vitázni, ne értsed félre!
Csak furcsa volt hallani, amikor a szerkeztők maradinak neveztek engem, közben meg ilyen viták mindennaposak, ebben meg a lap maradi.
Természetesen a kritika nem Neked szól, hisz Te nyugtattál engem(köszönöm szépen, jól esik), hanem Mindenkinek, aki így beszél itt, "hisz ez mindennapos+ durvább is szokott lenni." Én is volt hogy vitáztam, de a végén béke+ nem ez jellemez engem szerintem. Olvastam, hogy volt hasonló tag, mint a tegnapi. szerintem az ilyen tagokat tudja kezelni a többség. Bárkivel kötekszik, nem szólok hozzá azt kész, majd kilép azt normálisabban lép vissza, ha azt akarja, hogy beszéljenek Vele.
Gondolom érzed mit szeretnék érzékeltetni?! :))
Satti16-05-2007 13:53:23 // 22803
Sosem volt munkamániás,ezt már az elején meg is mondta,olvastam egy nyilatkozatban,hogy ne is haragudjanak rá,de Ő néha egy kicsit lusta,de ez van,ezzel tisztában voltak a Ferrarinál.
Whiteskull16-05-2007 13:52:52 // 22802
Akkor, hogy teljes legyen az örömöd, én is itt vagyok. :)))
Látom belehergelted magad ebbe az ügyvédesdibe. :)))
Látom belehergelted magad ebbe az ügyvédesdibe. :)))
Grando16-05-2007 13:50:09 // 22801
Igazad van, bocs. Vmi viszont mégsem stimmel a csapat teljestményében. Alkalmazkodni meg ugye csak ahhoz lehet, aki ott van. :)))
Biztos is, hogy felnagyítva látjuk Kimit a Ferrarin belül, és az is lehet, hogy van ott 1-2 kutya szerelő, meg mérnök, aki csak azért se... De az is látszik, hogy Räi nem egy munkamániás csapatjátékos. És akkor most sarkítottam... :DDD ;))
Biztos is, hogy felnagyítva látjuk Kimit a Ferrarin belül, és az is lehet, hogy van ott 1-2 kutya szerelő, meg mérnök, aki csak azért se... De az is látszik, hogy Räi nem egy munkamániás csapatjátékos. És akkor most sarkítottam... :DDD ;))
Satti16-05-2007 13:47:28 // 22800
Na,már csak Te hiányoztál!:-)))
Off
Areggel begyűjtött Tibi csokikból van most jópár táblával,felbontottam egyet,nasizni,hááát,nerm elég hogy nem nyertünk,de még ez a csoki is xar:-)
On
Off
Areggel begyűjtött Tibi csokikból van most jópár táblával,felbontottam egyet,nasizni,hááát,nerm elég hogy nem nyertünk,de még ez a csoki is xar:-)
On
Satti16-05-2007 13:45:29 // 22799
Nem tudhatjuk,hogy mi a helyzet a háttérben,sztem nincsenek ilyen jellegű bajok,mert az úgyis azonnal kiszivárogna,és tele lenne vele a sajtó,alig várják,hogy lecsaphassanak vmire,de azt is lehet tudni az elmúlt évekből,hogy Kimi soha nem konfrontálódott senkivel,soha nem panaszkodtak rá,ilyesmi miatt.
mesa16-05-2007 13:44:44 // 22798
Gyerekek, csak a pont szááááááámít !
Satti16-05-2007 13:42:51 // 22797
Kérlek,olvasd el pontosan,úgy írtam,hogy nagyobb mértékben,tehát ne csak a többiek alakalmazkodjanak hozzá,de nyílvánvaló,hogy jobban a többieknek kell,de nemcsak nekik!:-)
Mike.16-05-2007 13:42:09 // 22796
Én sem azt mondtam, hogy egy szerelő dumájon! Ha nincs dícséret, ösztönzés akkó meg lahet baxni az egészet.
De magánzó vagy és ezért nem érzed át, de egy melóhelyen ha nincs pozitív dícséret akkor egy idő után már nem olyan a munkatempó és az egészhez a hozzáállás. Csak pénzzel nem lehet megoldani semmit. Lásd a Toyotát.
De magánzó vagy és ezért nem érzed át, de egy melóhelyen ha nincs pozitív dícséret akkor egy idő után már nem olyan a munkatempó és az egészhez a hozzáállás. Csak pénzzel nem lehet megoldani semmit. Lásd a Toyotát.
Satti16-05-2007 13:40:54 // 22795
Róla ritkán jön fel a szó!:-)
Mike.16-05-2007 13:39:31 // 22794
Sennat is szoktad emlegetni pedig az sincs. :-)
Grando16-05-2007 13:34:15 // 22793
Hát éppen ez az, hogy amit látunk, az az, hogy egyszerűen hazament, mikor xarban a csapat. Te azt mondod, hogy alkalmazkodjon a sztárhoz a gárda többi tagja, és kész. Ez is egy lehetőség, csak az eredmény meg nem jön, hanem inkább megy... Egyelőre legalábbis. Azért persze reméljük, hogy minél előbb helyrerázódnak a dolgok! ;))
Satti16-05-2007 13:31:09 // 22792
Tavaly is volt olyan nem is egyszer,hogy Massa jobb eredményt ért el az időmérőn,és ebből nem volt probléma,legalábbis úgy tűnt.
Kimire valószínűleg elég nagy nyomást tettek még a szezon elején,mert mindenhol csak azt lehetett olvasni,hallani,hogy beült MS helyére,ülésébe,és akkor most majd mit tud belőle kihozni,mikjözben,Ő egy teljesen más karakter,ezt kell elfogadni sokaknak,és még el kell telnie egy kis időnek,és akkor majd be tud rendesen illeszkedni,megszokják a stílusát,és talán támogatják is,és akkor majd nem lesz gond.
Kimire valószínűleg elég nagy nyomást tettek még a szezon elején,mert mindenhol csak azt lehetett olvasni,hallani,hogy beült MS helyére,ülésébe,és akkor most majd mit tud belőle kihozni,mikjözben,Ő egy teljesen más karakter,ezt kell elfogadni sokaknak,és még el kell telnie egy kis időnek,és akkor majd be tud rendesen illeszkedni,megszokják a stílusát,és talán támogatják is,és akkor majd nem lesz gond.
Grando16-05-2007 13:27:05 // 22791
Azért nem elég jó, mert Kimitől többet várunk. Mert - elvileg - többre hivatott. Vagy talán mégesem?
Tavaly Massa volt a másodhegedűs (az eredményekre gondolok itt). Meg is kapta a beosztását jópárszor ezért! :DDD ;))
Tavaly Massa volt a másodhegedűs (az eredményekre gondolok itt). Meg is kapta a beosztását jópárszor ezért! :DDD ;))
Satti16-05-2007 13:27:05 // 22790
Ott nagy valószínűséggel nemcsak Ő a hibás,hanem nagyon sok olyan emberke,aki hasonlót vár el Tőle,mint MS-től,mind stílusban,mind morálban,de tudomásul kell venni,hogy nem lesz olyanmés azzal ütközni,hogy hasonlítgatják,akár a háta mögött,nem lehet kellemes dolog,meg egyébként azért nagyobb mértékben a szerelőknek kellene alakalmazkodni az adott versenyzőhöz,nem fordítva,de mivel nem látunk a kulisszák mögé,ezért nem is mondhatunk semmit.
Satti16-05-2007 13:22:41 // 22789
Csak azt nem értem,hogy miért nem elég jó az,hogy 4 versenyből háromszor a dobogón állt,és a 4.-en is esély volt rá,csak bexart a műszer.
Egy teljesen más csapatnál,egy teljesen más géppel,amit gondolom nem olyan gyorsan lehet személyre szabni,ez nem olyan rossz eredmény,sőt az elmúlt évek tekintetében,még soha nem sikerűlt ilyen jól indítania a szezont Kiminek.
Persze azt az oldalát tekintve,hogy azt nézzük,mi nem frankó,és azt emeljük ki,akkor bele lehet kötni,de ugyanígy a másikba is bele lehetne,csak ezt nem teszi senki.
Mindenesetre bízom benne,hogy az év vége felé a két Ferrari versenyző küzd majd a vb címért,nem a mekisek.
Egy teljesen más csapatnál,egy teljesen más géppel,amit gondolom nem olyan gyorsan lehet személyre szabni,ez nem olyan rossz eredmény,sőt az elmúlt évek tekintetében,még soha nem sikerűlt ilyen jól indítania a szezont Kiminek.
Persze azt az oldalát tekintve,hogy azt nézzük,mi nem frankó,és azt emeljük ki,akkor bele lehet kötni,de ugyanígy a másikba is bele lehetne,csak ezt nem teszi senki.
Mindenesetre bízom benne,hogy az év vége felé a két Ferrari versenyző küzd majd a vb címért,nem a mekisek.
Grando16-05-2007 13:20:31 // 22788
Ne haragudj, de sztem nagyon rosszul látod a dolgokat. Egy munkaközösség nem csupán arról szól, hogy ott van több kevesebb emberke, azt teszi a dógát. Hanem az együttműködésről (is). Ez fokozottan érvényes egy csapatra, amely kiélezett versenyhelyzetben tevékenykedik. A szakértelmen, a tehetségen és a megfelelő hátéren kívül talán ez lehet az a bizonyos plusz, ami előreviheti a dolgokat. Hiába raksz össze 5 atomfizikust, ha nem értik meg egymást, és nem határozzák meg a célokat, és hogy azokat milyen módon érjék el, ha nem beszélik meg a hibákat, akkor annak először roszabb eredmény, majd széthúzás, majd kataszrófa lesz az eredménye.
Kimi tehetséges, mondhatni természetes "zseni" a versenyzésben. Az eredmény mégsem az igazi még. Valami hiba tehát mégiscsak van. Valszeg a csapat munkájában. Amelynek ő is tagja.
Kimi tehetséges, mondhatni természetes "zseni" a versenyzésben. Az eredmény mégsem az igazi még. Valami hiba tehát mégiscsak van. Valszeg a csapat munkájában. Amelynek ő is tagja.
Satti16-05-2007 13:16:54 // 22787
MS már nincs,és nagy valószínűséggel nem is lesz,ezért ezt már el kell felejteni,lehet anekdotázni,meg nosztalgiázni,de mást nem,ez van ezt kell szeretni.
Satti16-05-2007 13:02:14 // 22786
A szerelők örülhetnek,hogy ott vannak,elég sok jelentkezőből lehet választani,nekik az a dolguk,hogy minden lehetőleg jól menjen,nem hogy véleményt nyílvánítsanak,ha nem csinálnak vmit jól,mert nincs hozzá kedvük,akkor a csapattal baxnak ki.
Most is azt mondom ,mint az előbb,hogy teljesen az a helyzet van most,hogy ezen lehet lovagolni,de ez nem annyira olyan fontos dolog,hogy ennyire höbörögni kellene,bár arra jó,hogy ha vki bele akar kötni vmibe,akkor ebbe bele lehet,de teljesen értelmetlen,mert ezen nem múlik semmi,hibát azt lehet mindig találni,csak egy idő után,már egy kicsit unalmas,hogy mindig van vmi gond,ez nem tetszik,meg az nem tetszik,tényleg pont olyan,mint mikor vagy azért kötnek bele a nyúlba,mert van rajta sapka,vagy azért mert éppen nincs.
A Ferrarinál most ez van,és a felállás még egy darabig így is marad,ha tetszik,ha nem,az élet nem egy habostorta,és nem is kívánságműsor!:-)
Most is azt mondom ,mint az előbb,hogy teljesen az a helyzet van most,hogy ezen lehet lovagolni,de ez nem annyira olyan fontos dolog,hogy ennyire höbörögni kellene,bár arra jó,hogy ha vki bele akar kötni vmibe,akkor ebbe bele lehet,de teljesen értelmetlen,mert ezen nem múlik semmi,hibát azt lehet mindig találni,csak egy idő után,már egy kicsit unalmas,hogy mindig van vmi gond,ez nem tetszik,meg az nem tetszik,tényleg pont olyan,mint mikor vagy azért kötnek bele a nyúlba,mert van rajta sapka,vagy azért mert éppen nincs.
A Ferrarinál most ez van,és a felállás még egy darabig így is marad,ha tetszik,ha nem,az élet nem egy habostorta,és nem is kívánságműsor!:-)
Mike.16-05-2007 12:38:29 // 22785
Persze, nem kell úgy viselkednie mint MS-nek, de azért kicsit jobban odatehetné magát. Miért nem tudott pénteken ott maradni és megbeszélni a dolgokat? Vagy ha nem is csinál semmit de szolidaritásból együtt van a csapat. Ez nem MS majmolás, de ami jó azt átvehetné nyugodtan.
Mike.16-05-2007 12:35:04 // 22784
Végre egy Kimi drukker aki elismeri, hogy az idei évben nem hozza a régi nagy formát a Finn.
És balszerencséjére még a gép is bexarik neki.
És balszerencséjére még a gép is bexarik neki.
Mike.16-05-2007 12:33:02 // 22783
Így igaz! Nem akartam egyből MS-t felhozni példának, de Ő mindig ott volt! Beszélgetett az "embereivel" és azért más kedvvel melózik ilyen légkörben a csapat.
Mike.16-05-2007 12:30:56 // 22782
Nem az a baj, hogy megkérdezte, hanem hogy eljut addig, hogy eszébe jut futam közben elmenni! Milyen csapatszellem ez? Gondolod a szerelői (akik esetleg most el is baxtak valamit a gépén) majd nagy kedvvel dolgoznak alá?!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
565
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?