Forum >> Futballgarázs
RB28-08-2007 21:46:51 // 3908
Tudom hogy nem sokat számít, de ez most Spanyolországban történt!
RB28-08-2007 21:46:06 // 3907
mesa28-08-2007 20:03:17 // 3906
Isten nyugossza! Láttam a videot a haláláról. Szörnyű!
Fehér Mikivel együtt már a 3. fiatal focista, aki Portugáliában a pályán esett össze.
Talán nem véletlen az egybeesés. Lehet ugyanazt a teljesítmény fokozót kapták... :(
Fehér Mikivel együtt már a 3. fiatal focista, aki Portugáliában a pályán esett össze.
Talán nem véletlen az egybeesés. Lehet ugyanazt a teljesítmény fokozót kapták... :(
vgyurci (powered by boxer)28-08-2007 19:13:07 // 3905
Bár nem vagyok élsportoló, de azért egy bizonyos szinten én is ott vagyok a pályán. Az a helyzet, hogy egy kisebb sikerért is iszonyatos energiákat kell mozgósítani, utána a regenerálódásra is kell időt fordítani. Azon a szinten, ahol ők játszanak, nemigen van idő a regenerádásra. Ehhez nagyon kemény fizikumra van szükség, ami nem derül ki egy szimpla orvosi vizsgálaton. Szegény.... Nyugodjék békében...
tipoatti28-08-2007 18:14:47 // 3904
Szegény... a tegnap esti híradóban láttam, hogy a saját lábán jött még le a pályáról... :(((
Más:
Melyik TV adó adja idén a BL-meccseket?
Ma este forduló van, Viasat-on meg semmi...
Ha az Eurosport2, az tré....
Más:
Melyik TV adó adja idén a BL-meccseket?
Ma este forduló van, Viasat-on meg semmi...
Ha az Eurosport2, az tré....
zolee14528-08-2007 17:54:31 // 3903
Elhunyt Antonio Puerta
Sevilla, augusztus 28., 16.45 A Sevilla védője 22 évet élt.
A Sevilla baloldali védője szombaton, a Getafe elleni bajnoki 28. percében esett össze eszméletlenül, csapattársai és az orvosok gyors beavatkozásának köszönhetően még a saját lábán mehetett az öltözőbe. Ott azonban megint elájult, és a baj akkor már komolyabb volt: szívinfarktuson esett át a játékos, újra kellett éleszteni. A kórházba szállítás óta Puertát folyamatosan mesterséges kómában tartották, és a néhány órával ezelőtt kiadott kórházi közlemény szerint állapota romlott, és továbbra is életveszélyes.
A kórház röviddel ezelőtt újabb közlemény kiadására kényszerült, melyben azt tudatta: Antonio José Puerta Perez ma délután elhunyt.
A Sevilla saját nevelésű védője 53-szor szerepelt az első csapatban bajnokin, a spanyol felnőtt válogatottban egyszer játszott, tavaly októberben a svédek ellen.
(nb1.hu)
Azért ez nagyon nem normális dolog ám! Mindig csodáljuk ezeket a játékosokat, hogy szezononként hány bajnokit, meg kupa meccset játszanak, meg van úgy hogy szinte nem is látszik rajtuk különösebb fáradtság, ha mondjuk egy rövid interjút adnak a félidőben... aztán meg jönnek az ilyesmi hírek. Egy kicsit érdemes lenne elgondolkodni, hogy kinek tartanak edzéseket. Ezek a focisták sem gépek, nem bírnak ki mindent. 22 évesen infarktusban meghalni az elég elgondolkodtató.
Sevilla, augusztus 28., 16.45 A Sevilla védője 22 évet élt.
A Sevilla baloldali védője szombaton, a Getafe elleni bajnoki 28. percében esett össze eszméletlenül, csapattársai és az orvosok gyors beavatkozásának köszönhetően még a saját lábán mehetett az öltözőbe. Ott azonban megint elájult, és a baj akkor már komolyabb volt: szívinfarktuson esett át a játékos, újra kellett éleszteni. A kórházba szállítás óta Puertát folyamatosan mesterséges kómában tartották, és a néhány órával ezelőtt kiadott kórházi közlemény szerint állapota romlott, és továbbra is életveszélyes.
A kórház röviddel ezelőtt újabb közlemény kiadására kényszerült, melyben azt tudatta: Antonio José Puerta Perez ma délután elhunyt.
A Sevilla saját nevelésű védője 53-szor szerepelt az első csapatban bajnokin, a spanyol felnőtt válogatottban egyszer játszott, tavaly októberben a svédek ellen.
(nb1.hu)
Azért ez nagyon nem normális dolog ám! Mindig csodáljuk ezeket a játékosokat, hogy szezononként hány bajnokit, meg kupa meccset játszanak, meg van úgy hogy szinte nem is látszik rajtuk különösebb fáradtság, ha mondjuk egy rövid interjút adnak a félidőben... aztán meg jönnek az ilyesmi hírek. Egy kicsit érdemes lenne elgondolkodni, hogy kinek tartanak edzéseket. Ezek a focisták sem gépek, nem bírnak ki mindent. 22 évesen infarktusban meghalni az elég elgondolkodtató.
Tommi24-08-2007 13:43:14 // 3902
veteranviking23-08-2007 21:24:11 // 3901
mesa23-08-2007 10:23:06 // 3900
Peti bá'23-08-2007 10:09:35 // 3899
Egyetértek, muszáj optimistának lenni úgy általában is. Igaz, mostanában csak főleg a Palermo-meccseket néztem , de a tegnapi olasz-magyaron jó volt magyarnak lenni...kivételesen...Örüljünk egy picit neki! :-))
Fater (Norbi)23-08-2007 09:11:59 // 3898
Az majd attól függ, hogy ki lesz az MLSZ elnöke és ki lesz a szöv kapitány...
Remélem nem az dönti el a szavazást, hogy kinek a kocsiját öntötték le kromofággal...
Igaz tavaly is volt olyan meccs, amiről az újságírok a helyzetek helyett a szabadrugásokról értekeztek, mert helyzet sem alakult ki :((
A Fradi esetében valakinek alá kellett írnia a szerződéseket nem? Amikor csak a társadalmi elnök 1 milliós nettó ktg térítést kapott havonta..., a gyenge külföldi focisták (tisztelet a kivételnek), havi 1 misi nettó+úszómedencés ház és kocsi (3-4 játékos), így könnyen lecsúszik a milliárd 2-3 év alatt...
Remélem nem az dönti el a szavazást, hogy kinek a kocsiját öntötték le kromofággal...
Igaz tavaly is volt olyan meccs, amiről az újságírok a helyzetek helyett a szabadrugásokról értekeztek, mert helyzet sem alakult ki :((
A Fradi esetében valakinek alá kellett írnia a szerződéseket nem? Amikor csak a társadalmi elnök 1 milliós nettó ktg térítést kapott havonta..., a gyenge külföldi focisták (tisztelet a kivételnek), havi 1 misi nettó+úszómedencés ház és kocsi (3-4 játékos), így könnyen lecsúszik a milliárd 2-3 év alatt...
Ferko23-08-2007 09:00:38 // 3897
Egyik ismerősöm mondta, hogy az alapítványoknak szánt pénz kb 15%-a kerül oda, ahova a 100%-nak mennie kellene. Erről ennyit.
mesa23-08-2007 08:56:11 // 3896
Kb. most hajtottak úgy, mint Mattheaus idején...
Remélem marad ez a szint, és nem tér vissza a Bozsik-Várhidi féle "jövőépítő" lagymatag játék 4 :)
Remélem marad ez a szint, és nem tér vissza a Bozsik-Várhidi féle "jövőépítő" lagymatag játék 4 :)
mesa23-08-2007 08:54:36 // 3895
Ez az örökös Várszegit elzavartáka szurkolók Urban Legend....
Nem zavarták el, a gitáros lelépett a kereskedelmi jogokkal. Ha valakit érdekel, 12 oldalas dokumentum a szerződés, amiben még a fogrémek ízvilágát is kizárólagos joggal birtokolja.
A valóság az, hogy akkor meg tudta volna venni az egyik német csapatot (E. Frankfurt), és arra kellett a lé. Még a zsidózás előtt kivette már a pénzt, úgyhogy ez az egész csak egy UL, hogy azért "menekült" volna el. Színjáték volt az egész
De mind a mai napig pl. az ftc.hu az övé, meg a 100% fagyi is, meg minden. Jól megél belőle,
Az is igaz ellenben, hogy a BL egy milliárdja is eltűnt előtte mint hab a fürdővízből... Tehát a Fradi saját élősködői is kiprivatizálták amit szerettek volna ...
Viszont a Sándor Károly akadémia, meg most a VASAS (az 1 Ft-ért kapott 23 Ha után megszerzett 1,7 Mrd forintból építendő) akadémiája, meg a Bonbon Hemingway Honvéd focisulija, meg a Fradi nevelései jól eladhatók külföldre, érdeklik a sztárklubokat.
Én azt mondom e téren elindult valami! Inkább jussanak ki húsz év alatt külföldi bajnokságokba, mert ott nem rontják el még őket a sétálós focival, mint itthon az NBI-ben.
Még 5-10 év és ott leszünk valami világversenyen, mert kiképződik egy generáció egészséges futball alázattal.
Hajrá magyarok!
Nem zavarták el, a gitáros lelépett a kereskedelmi jogokkal. Ha valakit érdekel, 12 oldalas dokumentum a szerződés, amiben még a fogrémek ízvilágát is kizárólagos joggal birtokolja.
A valóság az, hogy akkor meg tudta volna venni az egyik német csapatot (E. Frankfurt), és arra kellett a lé. Még a zsidózás előtt kivette már a pénzt, úgyhogy ez az egész csak egy UL, hogy azért "menekült" volna el. Színjáték volt az egész
De mind a mai napig pl. az ftc.hu az övé, meg a 100% fagyi is, meg minden. Jól megél belőle,
Az is igaz ellenben, hogy a BL egy milliárdja is eltűnt előtte mint hab a fürdővízből... Tehát a Fradi saját élősködői is kiprivatizálták amit szerettek volna ...
Viszont a Sándor Károly akadémia, meg most a VASAS (az 1 Ft-ért kapott 23 Ha után megszerzett 1,7 Mrd forintból építendő) akadémiája, meg a Bonbon Hemingway Honvéd focisulija, meg a Fradi nevelései jól eladhatók külföldre, érdeklik a sztárklubokat.
Én azt mondom e téren elindult valami! Inkább jussanak ki húsz év alatt külföldi bajnokságokba, mert ott nem rontják el még őket a sétálós focival, mint itthon az NBI-ben.
Még 5-10 év és ott leszünk valami világversenyen, mert kiképződik egy generáció egészséges futball alázattal.
Hajrá magyarok!
ImO23-08-2007 08:53:01 // 3894
Ennek nincs semmi értelme, mert teljesen elbeszélünk egymás mellett.
Te tartod a véleményedet, amit tiszteletben tartok, de én is ragaszkodom az enyémhez.
Részemről a téma lezárva, mert nincs kedvem megint éjfélkor ágyba kerülni... :-) ;-)
Te tartod a véleményedet, amit tiszteletben tartok, de én is ragaszkodom az enyémhez.
Részemről a téma lezárva, mert nincs kedvem megint éjfélkor ágyba kerülni... :-) ;-)
Mike.23-08-2007 08:48:57 // 3893
A 3887-ben én is azt írtam.:-))
Na majd várom a következő sikert, hátha sikerül megint. :-)
Na majd várom a következő sikert, hátha sikerül megint. :-)
Fater (Norbi)23-08-2007 08:43:50 // 3892
Apró sikernek is örülni kell. A magyaroknak a legutóbbi időben még szerencséjük sem volt, de most a helyzeteink nagyobb részét sikerült kihasználniuk.
Önbizalom növelőnek nem árott egy nagy csapat elleni siker, végre nem tisztelték az ellenfelet -mint az elmúlt 10 évben (kiv. Mattheus éra) -, hanem győzni akartak.
Önbizalom növelőnek nem árott egy nagy csapat elleni siker, végre nem tisztelték az ellenfelet -mint az elmúlt 10 évben (kiv. Mattheus éra) -, hanem győzni akartak.
Mike.23-08-2007 08:38:35 // 3891
Én az itt olvasottak alapján véleményt nyílvánítottam, mint te tegnap este.
Igaz, nem engem bíráltál csak úgy általánosságban mindenkit aki nem azonos véleményen volt veled.
Igaz, nem engem kritizáltál meg, de pont te voltál aki a másikat elküldte, pl. a hondásokhoz.
A privát megbeszélésről itt senki sem tud, csak arról ami itt folyt.
És semi igazságosztásról nincs szó, de nehogy már te szabd meg, hogy én is leírhasam a véleményemet!!
Igaz, nem engem bíráltál csak úgy általánosságban mindenkit aki nem azonos véleményen volt veled.
Igaz, nem engem kritizáltál meg, de pont te voltál aki a másikat elküldte, pl. a hondásokhoz.
A privát megbeszélésről itt senki sem tud, csak arról ami itt folyt.
És semi igazságosztásról nincs szó, de nehogy már te szabd meg, hogy én is leírhasam a véleményemet!!
Mike.23-08-2007 08:34:19 // 3890
Ezt mondom én is. Ha már az EB re kijutunk az is nagy fejlődés lesz. :-)
ImO23-08-2007 08:31:44 // 3889
Senki sem ájult el. Olvasd el légyszíves a 3873.sz.hsz.-t.
A Magyarságodat pedig senki sem kérdőjelezte meg.
Az érintettek tegnap este priviben tisztáztak mindent, tehát nem kell Neked másnap az igazságtevő szerepében tetszelegned.
A Magyarságodat pedig senki sem kérdőjelezte meg.
Az érintettek tegnap este priviben tisztáztak mindent, tehát nem kell Neked másnap az igazságtevő szerepében tetszelegned.
Fater (Norbi)23-08-2007 08:30:48 // 3888
Mostanában én csak a pozitív dolgokat nézem, így sokkal boldogabb vagyok -a pesszimista szemlélet már a múlté :)))
Egy mecs nem mecs, majd ha 1-2 éven keresztül hasonlót produkálnak és végre lesz magyar csapat a BL-ben, akkor már fejlődtünk valamit.
Egy mecs nem mecs, majd ha 1-2 éven keresztül hasonlót produkálnak és végre lesz magyar csapat a BL-ben, akkor már fejlődtünk valamit.
Mike.23-08-2007 08:16:01 // 3887
Még azért annyit, hogy bravúros volt ez a győzelem és gratula a fiúknak érte!! Csak így tovább, talán jó úton haladnak már! :-)
De azért Gerát idézve, "ne szálljunk el a teljesítményünktő"l! :-)))
De azért Gerát idézve, "ne szálljunk el a teljesítményünktő"l! :-)))
Mike.23-08-2007 08:02:01 // 3886
Ezt a hülye fikázós veszekedést!! :-((
Egy olyan magyar foci miatt ahol az utóbbi időben semmi jó eredményt nem tudtak produkálni??
Én azon a véleményen vagyok, hogy előbb kell produkálni valami hasonló teljesítményt tét meccsen is és majd utána fogok elájulni a magyar focitól.
És azért mert nem lelkesedem a magyar fociért senki ne kérdőjelezze már meg, hogy mennyire vagyok magyar!! Nem attól Magyar valaki az én szememben, hogy mennyire szereti a Magyar focit, vagy leng-e a Magyar zászló ünnepekkor a kezében vagy a fél mellét betakarja -e a kokárda!?!
És ha lehet, mert más a véleménye van valakinek ne küldjük már el innen a p.csába, vagy a honda oldalra!!
Egy olyan magyar foci miatt ahol az utóbbi időben semmi jó eredményt nem tudtak produkálni??
Én azon a véleményen vagyok, hogy előbb kell produkálni valami hasonló teljesítményt tét meccsen is és majd utána fogok elájulni a magyar focitól.
És azért mert nem lelkesedem a magyar fociért senki ne kérdőjelezze már meg, hogy mennyire vagyok magyar!! Nem attól Magyar valaki az én szememben, hogy mennyire szereti a Magyar focit, vagy leng-e a Magyar zászló ünnepekkor a kezében vagy a fél mellét betakarja -e a kokárda!?!
És ha lehet, mert más a véleménye van valakinek ne küldjük már el innen a p.csába, vagy a honda oldalra!!
Fater (Norbi)23-08-2007 07:48:55 // 3885
Negatív hozzáállású vagy szomszéd!
A magyar foci végre kezd jobb lenni, az eddigi tv-s meccsek mindegyike komolyabb színvonalú volt, mint tavaly!
A pénz hová tűnik? Jó kérdés, de nézzed meg egy csapatnak mit kell fenntartani (pályák, trénerek, csapatok - minden korosztályban - stb). A befektetett pénz meg visszajön: nézzed meg az MTK-féle foci agárdi focisulit (Sándor Károly akadémia), a már oda befektetett pénz az eladott focistákból már megtérült, innentől kezdve csak nyeresége van a Várszeginek...
A Fradiban ezt nem tudta megtenni a szurkolók nem engedték (és bizonyos élősködők) - hol van most a nép csapata? A jóval gyengébb NBII keleti-csoportból sem volt képes feljutni, mit történt volna ha a Haladással, Felcsúttal, Siófokkal (a'la Orbán Viktor), Gyirmóttal kellet volna játszania?
Nagy eséllyel a dobogón sem végzett volna...
A magyar foci végre kezd jobb lenni, az eddigi tv-s meccsek mindegyike komolyabb színvonalú volt, mint tavaly!
A pénz hová tűnik? Jó kérdés, de nézzed meg egy csapatnak mit kell fenntartani (pályák, trénerek, csapatok - minden korosztályban - stb). A befektetett pénz meg visszajön: nézzed meg az MTK-féle foci agárdi focisulit (Sándor Károly akadémia), a már oda befektetett pénz az eladott focistákból már megtérült, innentől kezdve csak nyeresége van a Várszeginek...
A Fradiban ezt nem tudta megtenni a szurkolók nem engedték (és bizonyos élősködők) - hol van most a nép csapata? A jóval gyengébb NBII keleti-csoportból sem volt képes feljutni, mit történt volna ha a Haladással, Felcsúttal, Siófokkal (a'la Orbán Viktor), Gyirmóttal kellet volna játszania?
Nagy eséllyel a dobogón sem végzett volna...
Xixo23-08-2007 02:24:59 // 3884
Ez is egy klassz topic lett. Csak egy picit durvább, mint az F1-es.... :((((
Grat mindenkinek!!!
Grat mindenkinek!!!
Tommi23-08-2007 00:46:20 // 3883
Tommi23-08-2007 00:43:35 // 3882
Tommi23-08-2007 00:42:02 // 3881
Tommi23-08-2007 00:14:36 // 3880
Ja, legjobb a végén: lefújás után az olaszok kb 13 másodpercen belül eltűntek a pályáról :)))
Tommi23-08-2007 00:03:33 // 3878
Sziasztok!
Hazaértünk a meccsről, ahogy Big Daddy Laci énekli az egyik Kartel-dalban "iszonyú a feeling, jól oda van rakva" este volt, képek is lesznek, röviden az eddigiekhez:
Ahogy sokan, mi sem elsősorban a magyar válogatott miatt mentünk ki. Nekik szurkoltunk, de szerintem kurvanagy dolog, hogy az aktuális világbajnok csapat eljött hozzánk játszani és szerencsésnek tartom magam, hogy láthattam őket. Nagyon örülök a magyar csapat sikerének, nemtom TV közvetítésben milyen volt, de nekem ott kint úgy tűnt, hogy összeszedett és jó játékot nyújtó magyar válogatott állt ki a digók ellen.
Szóval egyrészt örülök a magyar győzelemnek, másrészt meg örülök, hogy láthattam ezt az olasz válogatottat :)
Hazafelé a metrón belekeveredtünk egy nagyon durván szélsőjobb magyar szurkolcsapatba, nem voltak már szomjasak és a "jaj de jó, győztünk" mellett jött a "lesz még Erdély Magyarországé", "büdös szlovákok", "vesszen Kisteleki", "köcsög Gyurcsány", "köcsög Orbán" és hasonlók jöttek... Árpád sávos zászló, nagy Magyarország póló, 1956 feliratú póló meg ilyenek voltak. Nincs azzal bajom, ha valaki nacionalista, egy egészséges mértékig én is az vagyok, de ez most nekem kicsit sok volt... Két megállót jöttünk a Blaháig, de kb majdnem szétszedték a metrót. Ennek nem látom sok értelmét :(
Hazaértünk a meccsről, ahogy Big Daddy Laci énekli az egyik Kartel-dalban "iszonyú a feeling, jól oda van rakva" este volt, képek is lesznek, röviden az eddigiekhez:
Ahogy sokan, mi sem elsősorban a magyar válogatott miatt mentünk ki. Nekik szurkoltunk, de szerintem kurvanagy dolog, hogy az aktuális világbajnok csapat eljött hozzánk játszani és szerencsésnek tartom magam, hogy láthattam őket. Nagyon örülök a magyar csapat sikerének, nemtom TV közvetítésben milyen volt, de nekem ott kint úgy tűnt, hogy összeszedett és jó játékot nyújtó magyar válogatott állt ki a digók ellen.
Szóval egyrészt örülök a magyar győzelemnek, másrészt meg örülök, hogy láthattam ezt az olasz válogatottat :)
Hazafelé a metrón belekeveredtünk egy nagyon durván szélsőjobb magyar szurkolcsapatba, nem voltak már szomjasak és a "jaj de jó, győztünk" mellett jött a "lesz még Erdély Magyarországé", "büdös szlovákok", "vesszen Kisteleki", "köcsög Gyurcsány", "köcsög Orbán" és hasonlók jöttek... Árpád sávos zászló, nagy Magyarország póló, 1956 feliratú póló meg ilyenek voltak. Nincs azzal bajom, ha valaki nacionalista, egy egészséges mértékig én is az vagyok, de ez most nekem kicsit sok volt... Két megállót jöttünk a Blaháig, de kb majdnem szétszedték a metrót. Ennek nem látom sok értelmét :(
Tommaso 15923-08-2007 00:00:18 // 3877
Egyébként voltak érdekes pillantások mikor leültem az alfásokkal a meccset megnézni egy sörházban, és olasz póló volt rajtam:-)
De ilyenkor az olasz zászlót elfordítottam magyarra:-)))))))))
De ilyenkor az olasz zászlót elfordítottam magyarra:-)))))))))
Tommaso 15922-08-2007 23:55:34 // 3876
:-OOO
Há' mi van veled heeeeeeeej??:-)))
Há' mi van veled heeeeeeeej??:-)))
ImO22-08-2007 23:47:20 // 3874
Én kiengedtem a gőzt, és csicsikálni mentem, mert 6-kor ébreszt a lányom. :-)))
Elnézést kérek attól, akit esetleg megbántottam!
Jóéjszakát!
Elnézést kérek attól, akit esetleg megbántottam!
Jóéjszakát!
ImO22-08-2007 23:42:05 // 3873
GEORGE!
Ne légy már ilyen szélsőséges! Senki nem mondta, hogy ez egy sorsfordító győzelem volt. Itt azt próbáltuk (vagy lassan mostmár csak én) jelezni, hogy örülni kell minden sikernek, főleg egy ilyennek. Ettől még tény, hogy kaka a magyar foci. De hátha... :-) ;-)
Ne légy már ilyen szélsőséges! Senki nem mondta, hogy ez egy sorsfordító győzelem volt. Itt azt próbáltuk (vagy lassan mostmár csak én) jelezni, hogy örülni kell minden sikernek, főleg egy ilyennek. Ettől még tény, hogy kaka a magyar foci. De hátha... :-) ;-)
Trombozis22-08-2007 23:36:25 // 3872
:-))) Ilyen vitába nem akarok beszálni.
:-)))) De egyetértek veletek.
:-)))) De egyetértek veletek.
GEORGE22-08-2007 23:35:27 // 3871
Ez is igaz!!
De bár ezt látnánk mindig :-)
De bár ezt látnánk mindig :-)
GEORGE22-08-2007 23:32:52 // 3870
Nézd ImO!
Valószinűleg meghalnék 10 perc futástól :-(
De attól még hogy nem tudok annyit futni mint ők, még látom, hogy nem fényeskedbónek a fociban a magyarok.
És az hogy ki milyen szinten üzi a focit, az még nem viszi előrébb a magyar csapatot.
Hidd el büszke is lennék rájuk ha ott lennének a toppon!
De sajna nincsenek.
Ellenben a pénz eltünik a magyar fociban, pedig van más sport is mint a foci.
De a pénzt még is ide ölik bele, pedig más sportág jobban megérdemelné.....
A mai meccsen egy jót domboritottak ez tény! De ettől még nem lett VB bajnok csapat.
Valószinűleg meghalnék 10 perc futástól :-(
De attól még hogy nem tudok annyit futni mint ők, még látom, hogy nem fényeskedbónek a fociban a magyarok.
És az hogy ki milyen szinten üzi a focit, az még nem viszi előrébb a magyar csapatot.
Hidd el büszke is lennék rájuk ha ott lennének a toppon!
De sajna nincsenek.
Ellenben a pénz eltünik a magyar fociban, pedig van más sport is mint a foci.
De a pénzt még is ide ölik bele, pedig más sportág jobban megérdemelné.....
A mai meccsen egy jót domboritottak ez tény! De ettől még nem lett VB bajnok csapat.
ImO22-08-2007 23:31:56 // 3869
Na látod! Nem is mondtál hülyeségeket. :-))) ;-)
Trombozis22-08-2007 23:29:45 // 3868
Én is azokat figyeltem. :-O Jó lesz az én bízom bennük.
Trombozis22-08-2007 23:29:05 // 3867
Én NBI/B-ben nyomtam. :-DDDD
Ja, de viccet félretéve télleg. :-)
Ja, de viccet félretéve télleg. :-)
Tommaso 15922-08-2007 23:28:40 // 3866
Teljes mértékben egyetértek veled!
De azért volt egy-két olyan csel, kötény, amin csak pislogtam, hogy ezt mi csináltuk?!
De azért volt egy-két olyan csel, kötény, amin csak pislogtam, hogy ezt mi csináltuk?!
RB22-08-2007 23:28:10 // 3865
NA a győzelmi mámorban kifáradtam ezért nyugovóra térek!:-))
Mindenben, hajrá magyarok!:-))))
Mindenben, hajrá magyarok!:-))))
RB22-08-2007 23:26:26 // 3864
Vérre menően semmiben sem szabad vitatkozni, de jól megbeszélni bármit lehet!:-))
RB22-08-2007 23:24:57 // 3863
Nem döngöltünk senkit a földbe, csak a magyarság kérdését ecsetelgettük!:-)))
Én úgy fogalmaznék, hogy haldoklott....és aszívemen volt a kezem!:-)))
Én úgy fogalmaznék, hogy haldoklott....és aszívemen volt a kezem!:-)))
ImO22-08-2007 23:23:52 // 3862
Az a baj, hogy a focihoz mindenki qrvára ért. Bármelyik másik fórumon ki lehet oktatni a tudatlant, de itt mindenki hozzáértő. Kíváncsi vagyok, hogy az itteni "szakértők" közül hányan tudnak egy egyeneset rúgni a lasztiba, vagy hogy ki milyen szinten űzte/űzi a focit... ;-)
RB22-08-2007 23:22:55 // 3861
Áh, csak megbeszéltük itt a dolgokat!:-)))
Akinek nem inge ne vegye magára!:-))))
Azért ezt leírom mert olyan jó:Magyarország-Olaszország 3-1!:-))
Ja és ettől függetlenül:Imádom az Alfát, és szeretem az olasz focit ,de magyarnak érzem maam!:-)))
Akinek nem inge ne vegye magára!:-))))
Azért ezt leírom mert olyan jó:Magyarország-Olaszország 3-1!:-))
Ja és ettől függetlenül:Imádom az Alfát, és szeretem az olasz focit ,de magyarnak érzem maam!:-)))
GEORGE22-08-2007 23:22:07 // 3860
Bepöccenek persze mint ahogy te is meg más is meg még sokan mások :-)
De tényleg nem érdemes a magyar focin össze veszni.
Tedd a szívedre a kezed és mond, hogy nem haldoklik...........
De tényleg nem érdemes a magyar focin össze veszni.
Tedd a szívedre a kezed és mond, hogy nem haldoklik...........
GEORGE22-08-2007 23:20:41 // 3859
Azért a gól nagy baki volt amit kaptak a magyarok.
Azért nem tudok rendesen örülni ennek a győzelemenek mert halott a magyar foci.
Most csillantottak eggyet okés, azt nem mondtam, hogy nem voltak jók a gólok, de majd ha a folytatás is ilyen lesz akkor le fogok ülni mindig a TV elé.
Addig várom, hogy bizonyitson a magyar hogy esetleg még is csak tudnak focizni.
Ellenbe aki nem ajult el a mai győzelemtől azt még nem kéne "földbe" döngölni.
neki az a véleménye másiknak meg nem az...ennyi.
Azért nem tudok rendesen örülni ennek a győzelemenek mert halott a magyar foci.
Most csillantottak eggyet okés, azt nem mondtam, hogy nem voltak jók a gólok, de majd ha a folytatás is ilyen lesz akkor le fogok ülni mindig a TV elé.
Addig várom, hogy bizonyitson a magyar hogy esetleg még is csak tudnak focizni.
Ellenbe aki nem ajult el a mai győzelemtől azt még nem kéne "földbe" döngölni.
neki az a véleménye másiknak meg nem az...ennyi.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
415
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?