Forum >> 2 keréken is szép az élet
Tommi27-11-2007 21:09:18 // 3545
Eeehhh... tipikus "magyar valóság" ez is... :(
Satti27-11-2007 21:04:20 // 3544
Inkább ne rendezzenek semmit, maga a 2. VB cím lenne az igazi ünneplés!!
Belga27-11-2007 20:59:21 // 3543
És a helyzet fokozódik...
A commentelők aszongyák, hülye m1, erre a zemegy aszongya hülye aki mondgya.
A commentelők aszongyák, hülye m1, erre a zemegy aszongya hülye aki mondgya.
kalizsoli27-11-2007 10:18:02 // 3542
Nem baj srácok, majd tanulnak belőle és jövőre jobban megszervezik a világbajnoki ünneplést ;-)
Tommi27-11-2007 00:40:45 // 3541
Nem kicsit, nagyon :)
mesa27-11-2007 00:38:03 // 3540
Talmageddon ritka rossz volt.
Harsányi inkább hallgatott volna el az ultraszar vers átírásával. Folyton Faubelt retkelte. tiszta gáz volt. Szólhatott volna Talma, hogy álljon már le. Nemzetközi szinten ez gáz.
Harsányi inkább hallgatott volna el az ultraszar vers átírásával. Folyton Faubelt retkelte. tiszta gáz volt. Szólhatott volna Talma, hogy álljon már le. Nemzetközi szinten ez gáz.
Willy26-11-2007 20:57:07 // 3539
Én a TV-ben néztem és tényleg gyenge volt.
GT Ɨ|ѯ26-11-2007 15:52:18 // 3538
Sajnos még idén ( is ) és az a gusztustalan ,hogy most csöpögnek 1más ellen:-(
Satti26-11-2007 15:39:13 // 3537
Jaja, eddig az elmúlt években le sem xarták Talmát a "nagy" gyökér tévécsatornák, bezzeg annak idején az abszolút tehetségtelen, nyálgép, papakedvenc, Zsótit azt nyomatták mindenhol, pfffff.....!!!!
GT Ɨ|ѯ26-11-2007 15:30:27 // 3536
Egész évben ez volt...az M1 adta a futamokat a többi meg 2-3 mp-ben bemondta az eredményt...
Most 1mást licitálva nyomult a média.
Lecsengett ez ( is ) sajnos....
Tipikus példa erre ez a rendezvény.Szomorú:-(((
Most 1mást licitálva nyomult a média.
Lecsengett ez ( is ) sajnos....
Tipikus példa erre ez a rendezvény.Szomorú:-(((
pityke26-11-2007 15:30:12 // 3535
Néztem a tv-ben,hát nagyon gázos volt az egész egy két részletet leszámitva. :((
Tommi26-11-2007 15:04:20 // 3534
Kb az jött le az egészből, hogy volt egy koncertsorozat, ahol a végén vendégként megjelent Talma is...
Tommi26-11-2007 15:01:35 // 3533
Állójegy: 2500, ülőjegy 3500 volt. Amikor megvettem a Ticket Expressben, aszonta a csaj, hogy örüljek, mákom van, hogy az utolsók között elcsíptem még kettőt...
Kovi26-11-2007 14:55:41 // 3532
Na szép!!!!
Volt egy érzésem valahogy, hogy nem lesz jó.
Nekem (nem dicsekszem )de vip jegyem volt és nem éreztem ezt a Talma ünnepet.
Ezekszerint még jó hogy nem mentem igy nem fáj a szivem pedig ha valaki akkor ö megérdemli a közönséget.
A belépő vitte el az emberek kedvét az egésztöl én ugy hallotam.:-(((((
Állitolag az olimpikonoknak járó ünnepségre nincs belépő!!!!!!!!!!!!!
Volt egy érzésem valahogy, hogy nem lesz jó.
Nekem (nem dicsekszem )de vip jegyem volt és nem éreztem ezt a Talma ünnepet.
Ezekszerint még jó hogy nem mentem igy nem fáj a szivem pedig ha valaki akkor ö megérdemli a közönséget.
A belépő vitte el az emberek kedvét az egésztöl én ugy hallotam.:-(((((
Állitolag az olimpikonoknak járó ünnepségre nincs belépő!!!!!!!!!!!!!
Satti26-11-2007 14:52:54 // 3531
Ez így tényleg nem hangzik vmi jól, most már nem sajnálom, hogy nem tudtam felmenni, ezért kár lett volna, ezt én sem értem, minek kellett ennyi előadó, és koncert, nincs velük bajom, de a franc sem kíváncsi rájuk, pláne a győzike rokonságra......
Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem hogy Talma a VB, és jövőre az 1.-es rajtszámmal nyomathatja!!!
Azt gondolom, az olaszoknál kicsit másképpen zajlott a Ferrari ünneplése!:-)))
Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem hogy Talma a VB, és jövőre az 1.-es rajtszámmal nyomathatja!!!
Azt gondolom, az olaszoknál kicsit másképpen zajlott a Ferrari ünneplése!:-)))
Tommi26-11-2007 14:45:23 // 3530
Na szóval, a tegnap este:
Ákival nagy lelkesedéssel készültünk a Talmageddonra, azt reméltük, hogy hasonló feeling lesz, mint ami a reptéren volt. Ehhez képest keserű szájízzel jöttünk haza...
6-ra volt meghirdetve a kapunyitás, mi fél 6 után kicsivel értünk oda. Ácsorogtak páran, de nem volt nagy tömeg. Fél órás késéssel, fél 7 körül nyitották ki a bejáratot (nemtom miért kellett váratni a népet), belépés, ruhatár és irány a "shop". Volt Talmás nyakbalógó 600-ért (ezt vettünk), rajta, hogy "Talmacsi 14 125 cc world champion 2007". Volt póló 3000-ért, ezt nem vettünk :) Fehér póló, rajta Talma figura mangás stílusban és szintén angolul a felirat, hogy vb 2007. Volt a frissen megjelent Talma könyv is potom 6500-ért, ezt sem vettünk :))) Amúgy nagyon szép és igényes kiadás, kemény kötésű borítóval és lehet vagy 3-4 cm vastag. Reméltük, hogy esetleg lesz dedikálás, de semmi.
Ülőjegyünk volt, ami az emeletre szólt, felmentünk. A színpadtól balra lévő részen, jó helyen voltunk. Mint később megtudtuk, a színpaddal szemben lévő rész teljes egészében VIP volt, de ott kb a lelátó 1/3-a volt tele. Arra gondoltunk, hogy a szponzoroknak kiadtak egy csomó jegyet, azok meg baxtak eljönni. A halandó pórnép hozzánk hasonlóan a két oldalsó részen szorongott, ott viszont tele voltak a helyek.
Azt est házigazdája Harsányi Levente volt, aki hozta a szokásos idióta stílusát :))) 7 körül jött a Kartel és belecsaptak a lecsóba, de valami botrányosan szar volt a hangosítás, a zene többé-kevésbé hallatszott, az ének viszont alig. Jópár Ganxsta koncerten voltam már és tudom, hogy Zoliék mindig élőben nyomják, a playback számukra ismeretlen fogalom :) Néhány dal után váltás, jött Gáspár Laci, majd a Hooligans és Rúzsa Magdi. Szereplés után mindegyik énekest megkérdezte Levi, hogy mi közük Talmához, szeretik-e a motorsportot. Szegény Gáspár Lacin pár mondat után látszott, hogy hogy is mondjam... szóval nagyon eccerű gyerek :)))
Volt élő kapcsolás az M1-re, nemtom milyen képet mutattak, hogy a kevés ember soknak láttassák :) A koncertek után jöttek sorban a szponzorok, először egy-egy rövidfilm róluk, majd a képviselő jött a színpadra és mindannyian kaptak valami Talmás ajándékot. A Fordnak, a MOL-nak és a Brokernetnek volt normális reklámfilmje, amiből kiderült, hogy mivel foglalkozik a cég, de a többinek csak a logó volt kitéve a kivetítőre és a cég képviselője magyarázta el, hogy mit csinálnak. Szponzorok után megitn koncert, a Hooligans és Rúzsa Magdi összesen kb másfél órát énekelt, a tömeg ekkor jobb híján a büfébe meg mindenfelé menekült, mindenki türelmetlenül várta már Talmát. Ekkorra a bejáratnál már nem voltak biztonságiak, bárki az utcáról besétálhatott volna és szerintem volt is ilyen... A jegynek sem volt jelentősége, az állóhely, ami lentre a küzdőtérre szólt, nem jelentett gondot senkinek, simán feljöttek és leültek, a szektoroknál senkitől nem kérték a belépőt a gorillák. Egyébként lent sem voltak sokan, pár tinédzser lelkesen csápolt Csipának meg Gásár Lacinak, de a csarnok kb 2/3-a kongott az ürességtől, olyan érzésünk volt, mint valami gimis sulibálon, amit a tornateremben tartanak. Amikor Ákival már nagyon untuk a banánt, elindultunk le a büfébe mi is. Véletlenül rossz lépcsőházba mentünk, így némi mászkálás után a színpad mögött, a backstage-ben találtuk magunkat. Sehol egy biztonsági őr, simán felsétálhattunk volna a színpadra vagy elhozhattunk volna bármit onnan, a kutyának fel nem tűnt volna.
Végre-valahára befejezték a koncerteket és jöttek az Aprilia szerelői, az Aspar tagjai és maga a csapat tulajdonosa, Aspar úr is itt volt. Viszont a beígért Dovizioso és Bautista sehol, ahogy a Bagi-Nacsa páros sem. Böröcki Pepit láttuk kint az előtérben, de a színpadon ő sem volt ott… A csapat után jött a család, majd a végén maga az ünnepelt, akinek kb negyed órás szereplés jutott… A versenymotorjával jött be, felállt a színpadra, szólt pár szót a tömeghez, átvett egy ajándékot a Talma Fan Club egyik tagjától, majd a színpadon lévők összeálltak pár közös fotóra és ennyi, lehetett hazamenni…
Mindenki zúgolódott és húzta a száját, hogy milyen szar volt az egész. A szervezés, a hangosítás, a műsor lebonyolítása, mint egy tapasztalatlan amatőr banda. Kicsit az volt az érzésünk, hogy „csináljunk egy bulit Talmának, de a lényeg, hogy a zsebünk tele legyen és mindegy hogy sikerül meg mindegy hogy érezték magukat a nézők”. Mi magyarok még örülni és ünnepelni sem tudunk rendesen, nagyon gáz volt az este… Az meg külön furcsa, hogy kevesen voltak, szerintem Talma sokkal nagyobb tömeget érdemelt volna.
Ákival nagy lelkesedéssel készültünk a Talmageddonra, azt reméltük, hogy hasonló feeling lesz, mint ami a reptéren volt. Ehhez képest keserű szájízzel jöttünk haza...
6-ra volt meghirdetve a kapunyitás, mi fél 6 után kicsivel értünk oda. Ácsorogtak páran, de nem volt nagy tömeg. Fél órás késéssel, fél 7 körül nyitották ki a bejáratot (nemtom miért kellett váratni a népet), belépés, ruhatár és irány a "shop". Volt Talmás nyakbalógó 600-ért (ezt vettünk), rajta, hogy "Talmacsi 14 125 cc world champion 2007". Volt póló 3000-ért, ezt nem vettünk :) Fehér póló, rajta Talma figura mangás stílusban és szintén angolul a felirat, hogy vb 2007. Volt a frissen megjelent Talma könyv is potom 6500-ért, ezt sem vettünk :))) Amúgy nagyon szép és igényes kiadás, kemény kötésű borítóval és lehet vagy 3-4 cm vastag. Reméltük, hogy esetleg lesz dedikálás, de semmi.
Ülőjegyünk volt, ami az emeletre szólt, felmentünk. A színpadtól balra lévő részen, jó helyen voltunk. Mint később megtudtuk, a színpaddal szemben lévő rész teljes egészében VIP volt, de ott kb a lelátó 1/3-a volt tele. Arra gondoltunk, hogy a szponzoroknak kiadtak egy csomó jegyet, azok meg baxtak eljönni. A halandó pórnép hozzánk hasonlóan a két oldalsó részen szorongott, ott viszont tele voltak a helyek.
Azt est házigazdája Harsányi Levente volt, aki hozta a szokásos idióta stílusát :))) 7 körül jött a Kartel és belecsaptak a lecsóba, de valami botrányosan szar volt a hangosítás, a zene többé-kevésbé hallatszott, az ének viszont alig. Jópár Ganxsta koncerten voltam már és tudom, hogy Zoliék mindig élőben nyomják, a playback számukra ismeretlen fogalom :) Néhány dal után váltás, jött Gáspár Laci, majd a Hooligans és Rúzsa Magdi. Szereplés után mindegyik énekest megkérdezte Levi, hogy mi közük Talmához, szeretik-e a motorsportot. Szegény Gáspár Lacin pár mondat után látszott, hogy hogy is mondjam... szóval nagyon eccerű gyerek :)))
Volt élő kapcsolás az M1-re, nemtom milyen képet mutattak, hogy a kevés ember soknak láttassák :) A koncertek után jöttek sorban a szponzorok, először egy-egy rövidfilm róluk, majd a képviselő jött a színpadra és mindannyian kaptak valami Talmás ajándékot. A Fordnak, a MOL-nak és a Brokernetnek volt normális reklámfilmje, amiből kiderült, hogy mivel foglalkozik a cég, de a többinek csak a logó volt kitéve a kivetítőre és a cég képviselője magyarázta el, hogy mit csinálnak. Szponzorok után megitn koncert, a Hooligans és Rúzsa Magdi összesen kb másfél órát énekelt, a tömeg ekkor jobb híján a büfébe meg mindenfelé menekült, mindenki türelmetlenül várta már Talmát. Ekkorra a bejáratnál már nem voltak biztonságiak, bárki az utcáról besétálhatott volna és szerintem volt is ilyen... A jegynek sem volt jelentősége, az állóhely, ami lentre a küzdőtérre szólt, nem jelentett gondot senkinek, simán feljöttek és leültek, a szektoroknál senkitől nem kérték a belépőt a gorillák. Egyébként lent sem voltak sokan, pár tinédzser lelkesen csápolt Csipának meg Gásár Lacinak, de a csarnok kb 2/3-a kongott az ürességtől, olyan érzésünk volt, mint valami gimis sulibálon, amit a tornateremben tartanak. Amikor Ákival már nagyon untuk a banánt, elindultunk le a büfébe mi is. Véletlenül rossz lépcsőházba mentünk, így némi mászkálás után a színpad mögött, a backstage-ben találtuk magunkat. Sehol egy biztonsági őr, simán felsétálhattunk volna a színpadra vagy elhozhattunk volna bármit onnan, a kutyának fel nem tűnt volna.
Végre-valahára befejezték a koncerteket és jöttek az Aprilia szerelői, az Aspar tagjai és maga a csapat tulajdonosa, Aspar úr is itt volt. Viszont a beígért Dovizioso és Bautista sehol, ahogy a Bagi-Nacsa páros sem. Böröcki Pepit láttuk kint az előtérben, de a színpadon ő sem volt ott… A csapat után jött a család, majd a végén maga az ünnepelt, akinek kb negyed órás szereplés jutott… A versenymotorjával jött be, felállt a színpadra, szólt pár szót a tömeghez, átvett egy ajándékot a Talma Fan Club egyik tagjától, majd a színpadon lévők összeálltak pár közös fotóra és ennyi, lehetett hazamenni…
Mindenki zúgolódott és húzta a száját, hogy milyen szar volt az egész. A szervezés, a hangosítás, a műsor lebonyolítása, mint egy tapasztalatlan amatőr banda. Kicsit az volt az érzésünk, hogy „csináljunk egy bulit Talmának, de a lényeg, hogy a zsebünk tele legyen és mindegy hogy sikerül meg mindegy hogy érezték magukat a nézők”. Mi magyarok még örülni és ünnepelni sem tudunk rendesen, nagyon gáz volt az este… Az meg külön furcsa, hogy kevesen voltak, szerintem Talma sokkal nagyobb tömeget érdemelt volna.
Mike.26-11-2007 06:35:50 // 3528
:-DDD
Ez király! :-))
Ez király! :-))
Tommi26-11-2007 01:07:37 // 3527
Talmageddon...
Ákival kint voltunk, de egy nagyon nagy csalódás volt (és nemcsak nekünk, többen is morogtak körülöttünk a nézők közül)... Élménybeszámoló és fotók majd holnap, most megyek aludni :)))
Ákival kint voltunk, de egy nagyon nagy csalódás volt (és nemcsak nekünk, többen is morogtak körülöttünk a nézők közül)... Élménybeszámoló és fotók majd holnap, most megyek aludni :)))
Satti24-11-2007 14:12:10 // 3526
Sztem fergeteges sikere lenne!!:-))
Belga24-11-2007 14:03:39 // 3525
Kiváncsi leszek, hogy előadják-e a Talmageddonon. :o) Aztán majd Martinez megkérdezi Talmától, hogy Gabikám miről szól ez a nóta, mert mintha Hactorka nevét hallanám benne. :o)
Satti24-11-2007 13:46:49 // 3524
Ez valami qrvajó, nagyon teccik!!:-)))
Belga24-11-2007 13:40:27 // 3523
Belga18-11-2007 09:43:06 // 3522
Hát igen. :o)
"de bugyi meg nem volt rajtuk, ami a cicagatyón át marhára látszott, illetve hát nem látszott"
"de bugyi meg nem volt rajtuk, ami a cicagatyón át marhára látszott, illetve hát nem látszott"
Satti17-11-2007 12:00:32 // 3520
Satti17-11-2007 11:14:41 // 3519
Végignéztem, ez nagyon jó!!!
Satti17-11-2007 10:10:18 // 3518
Most töltöm lefelé!
Belga17-11-2007 09:30:36 // 3517
Dodor videója...
14:40-nél Locatelli pálinkázik a Team Toth sátorban, majd Magyarul beszól a kamerába: "Mi a faszt fotózol?" :DD
14:40-nél Locatelli pálinkázik a Team Toth sátorban, majd Magyarul beszól a kamerába: "Mi a faszt fotózol?" :DD
Satti17-11-2007 08:38:30 // 3516
Nekem is tetszik!!:-)
Belga16-11-2007 23:25:25 // 3515
Tommi14-11-2007 17:17:22 // 3514
Gyerekek, ki jön 25-én a SYMA csarnokba a Talmageddonra? :)
Én ma vettem jegyeket, aki jönni akar, az qvvára igyekezzen, mert már alig lehet kapni, én is az utolsók között tudtam venni ülőhelyre és persze messze nem a legjobb helyre.
Én ma vettem jegyeket, aki jönni akar, az qvvára igyekezzen, mert már alig lehet kapni, én is az utolsók között tudtam venni ülőhelyre és persze messze nem a legjobb helyre.
Kovi14-11-2007 10:00:30 // 3513
http://talmavideo.extra.hu/
Itt van csómó vidi a király-rol.!!!!!!:-)))))))
Itt van csómó vidi a király-rol.!!!!!!:-)))))))
Áki14-11-2007 09:58:37 // 3512
Ez nem csoda...sugárzás csak George munkahelyén van!:DD
Satti14-11-2007 09:55:21 // 3511
Micsoda kisugárzás!:-)))
Áki14-11-2007 09:49:38 // 3510
Belegondolni is veszélyes!:-)))
Satti14-11-2007 09:43:06 // 3509
Ennyi szőke egy kupacban csak jó lehet!:-))
Áki14-11-2007 09:20:14 // 3508
Okés,ha tudsz akkor gyere,megbeszéljük biztos jó lesz!;-)
Satti14-11-2007 09:18:33 // 3507
Elméletileg szeretnék, nem tudom majd tudok-e, de ha úgy alakul, előtte majd kereslek titeket.
Áki14-11-2007 09:17:12 // 3506
Mi tervezzük Tommival,hogy megyünk!TE is jössz?
Satti14-11-2007 09:01:57 // 3505
Menne innen majd valaki(k) nov. 25.-én a Talmageddon-ra?
GT Ɨ|ѯ13-11-2007 09:11:57 // 3504
De ilyet nem mondhat a baromarcúja!!neki itélték...Hát ilyen nincs:-((
Nembaj el lett kenve a szája,az a lényeg:-))))
Nembaj el lett kenve a szája,az a lényeg:-))))
Satti13-11-2007 08:41:45 // 3503
Le kell szarni magas ívről, láthattad ,hogy senki nem is foglalkozott nagyon vele, mindenki Talma körül tolongott, gondolom ez is jól bemarhat a kis gyökérnek, de muszály volt ott lennie, pedig biztos nem szívesen ment oda.
GT Ɨ|ѯ13-11-2007 08:39:31 // 3502
Az agyam Eldobtam:-((((
'jobb voltam,de neki ítélték a vb címet'
Húdeorrbakénevágni ezt a butthead fejű pöcsöt!
Úgy felidegesítettem magam,hogy még másnap is morogtam......
'jobb voltam,de neki ítélték a vb címet'
Húdeorrbakénevágni ezt a butthead fejű pöcsöt!
Úgy felidegesítettem magam,hogy még másnap is morogtam......
Mike.11-11-2007 20:36:25 // 3501
Persze azt is a pályán, erölködés közben a mezőny végén!! :-)))
Satti11-11-2007 20:32:43 // 3500
Meg szarja is össze magát!:-))
Mike.11-11-2007 20:09:14 // 3499
Na meg Stefano érdeme is azért ott van! Bár ez üzlet is, de azért csak kijárt neki dolgokat.
Mike.11-11-2007 20:06:11 // 3498
Leg szebb öröm a káröröm és ezért azt kívánom, hogy jövőre kínlódjon és essen kelljen, vagy álljon be a motorja meg legyenek műszaki gondjai!
..... remélem nem hagytam ki semmit a felsorolásból! :-))
..... remélem nem hagytam ki semmit a felsorolásból! :-))
Satti11-11-2007 20:05:52 // 3497
Természetesen, az egész család nagyon fontos, és nagyon szimpatikus az egész viselkedésük!!
Satti11-11-2007 20:04:47 // 3496
Majd jövőre is jön a tornádó és tarol!!:-)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
528
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?