Forum >> 2 keréken is szép az élet
Kovi02-07-2009 19:19:49 // 6445
vale 4602-07-2009 17:23:59 // 6444
GT Ɨ|ѯ02-07-2009 16:46:59 // 6443
Bali..Te kis trükkös..:-)
vale 4602-07-2009 16:17:09 // 6442
Már kicseréltem a képet meg lehet nézni!!!De ha ez sem tetszik akkor vissza teszem a régit!!Most megyek fürdeni a kisfiamal addig keressetek újj híreket!!!Mondjuk,hogy Talma Shell benzint tankola hondájába!!!Csáó!
BMW forever!!!!!!!!02-07-2009 16:06:12 // 6441
Cserél le a honda jelet,és megvan oldva:-))))
vale 4602-07-2009 15:56:40 // 6440
Bocs fiúk,hogy az előbb nyers voltam csak akartam volna egy két hírt olvasni Talmáról és erre már megint az F-1 a téma!!Bocs mindenkitől!!!Meg felhúzták az agyam mivel valakinek nem tetszett a főképem mert nem én az alfámmal vagyok rajta hanem a kisfiam a feleségem hondájába!!!De majd lecserélem csak annyira tetszett az akép,hogy betettem!!!
mesa02-07-2009 15:21:34 // 6439
azért kened-vágod a rossi--s F1-es hírt! :P :)))
vale 4602-07-2009 12:46:17 // 6438
Ja remélem Hayden jó tanácsokat ad Talmának!De remélem más futamokon inkább Vale ajtaján kopogtat!!!Az többet érne!!!
vale 4602-07-2009 12:44:12 // 6437
Az utolsó Moto gp-s hír Rossiról nem az F-1 volt hanem az,hogy mennyire motivált meg az eredményeiről és arról,hogy az csak kacsa,hogy a Forma -1 be menne ezt ő maga mondta az utolsó interjújában mive laz,hogy a ferrarit tesztelte és majdnem olyan jó időket ment mint kimi az nem jelent még semmit!!Meg azt mondta akár 35 éves koráig is húzza a gázt,ha lesz még motiváció!!Meg hát ott van még Agostini 122(123)vb futam győzelem amit meg kell döntenie!!
GT Ɨ|ѯ02-07-2009 12:24:17 // 6436
mesa02-07-2009 10:34:38 // 6435
Nagyszerű hír!!! Na, akkor mostantól dörzsölhetjük a tenyerünk! :)
Kovi02-07-2009 10:09:23 // 6434
Kovi02-07-2009 10:05:46 // 6433
Akkor is van erre egy külön fórum!
Kovi02-07-2009 10:04:38 // 6432
Juki Takahasit anyagi okokkal indokolva elküldték, a magyar a Scot Racing egyedüli pilótája. Péntektől két motorja lesz.
Amint várható volt, szerda este a Scot Racing elbocsátotta Juki Takahasit, Talmácsi Gábor társát az istállótól, így a magyar lesz a továbbiakban az olasz team egyetlen pilótája a Moto GP-ben.
hirdetés
”A Hondának és a Scot Racingnek is szomorú hír, de megértjük a csapat nehéz gazdasági helyzetét, ami kényszerhelyzet elé állította vezetőit – kommentálta közleményben Suhej Nakamoto, a versenymotorokat gyártó Honda Racing Company (HRC) alelnöke a történteket. – Takahasi volt az egyetlen japán a Moto GP-ben, természetesen a Honda azt szerette volna, maradjon, de a csapat kinyilvánította, ez lehetetlen, és mi tiszteletben tartjuk a döntést. A Honda a továbbiakban Talmácsi Gábort támogatja a Scot egyedüli pilótájaként.”
A 24 éves tehetséggel elégedetlenek voltak, de Talmácsi három héttel ezelőtti érkezésekor mégis megpróbálták megtartani. Kiderült, anyagilag nem bírják a két versenyzőt, a magyar helye biztos volt, főleg tehetős szponzora, a MOL, illetve eddigi két futamán mutatott fejlődése miatt.
Takahasi legjobb rajtpozíciója 10., helyezése 12. volt, összesen 9 pontot szerzett. Többször bukott, Japánban, Barcelonában, Assenben a szabadedzésen, amikor a hátát is nagyon megütötte, lehet, hogy műteni kell.
Talmácsinak a lépés legfontosabb következménye, hogy a hétvégi Amerikai GP-től kezdve két motorja van, a mérnökök és a szerelők csak vele foglalkoznak.
Amint várható volt, szerda este a Scot Racing elbocsátotta Juki Takahasit, Talmácsi Gábor társát az istállótól, így a magyar lesz a továbbiakban az olasz team egyetlen pilótája a Moto GP-ben.
hirdetés
”A Hondának és a Scot Racingnek is szomorú hír, de megértjük a csapat nehéz gazdasági helyzetét, ami kényszerhelyzet elé állította vezetőit – kommentálta közleményben Suhej Nakamoto, a versenymotorokat gyártó Honda Racing Company (HRC) alelnöke a történteket. – Takahasi volt az egyetlen japán a Moto GP-ben, természetesen a Honda azt szerette volna, maradjon, de a csapat kinyilvánította, ez lehetetlen, és mi tiszteletben tartjuk a döntést. A Honda a továbbiakban Talmácsi Gábort támogatja a Scot egyedüli pilótájaként.”
A 24 éves tehetséggel elégedetlenek voltak, de Talmácsi három héttel ezelőtti érkezésekor mégis megpróbálták megtartani. Kiderült, anyagilag nem bírják a két versenyzőt, a magyar helye biztos volt, főleg tehetős szponzora, a MOL, illetve eddigi két futamán mutatott fejlődése miatt.
Takahasi legjobb rajtpozíciója 10., helyezése 12. volt, összesen 9 pontot szerzett. Többször bukott, Japánban, Barcelonában, Assenben a szabadedzésen, amikor a hátát is nagyon megütötte, lehet, hogy műteni kell.
Talmácsinak a lépés legfontosabb következménye, hogy a hétvégi Amerikai GP-től kezdve két motorja van, a mérnökök és a szerelők csak vele foglalkoznak.
mesa02-07-2009 10:01:30 // 6431
Mert nincs miről. Legalább valamiről megy a diskurzus. Ha te tudsz két verseny közben közérdekű infóval szolgálni, akkor ne csak olvass! :))
Egyébként is Rossit hozták össze mostanság az F1-gyel, ez volt az utolsó MotoGP-s hír.
Egyébként is Rossit hozták össze mostanság az F1-gyel, ez volt az utolsó MotoGP-s hír.
Kovi02-07-2009 09:54:13 // 6430
Tökéletesen igazad van!
Zsoti meg a többi mennyen inét máshováááááá!
Zsoti meg a többi mennyen inét máshováááááá!
vale 4602-07-2009 09:47:51 // 6429
Szevasztok!Már egy ideje figyelem,hogy a Talma és a többi motoros fórumon csak a egyre többször beszéltek a Forma-1 ről!Miért???Miért nem a Motogp-ről beszélgettek????Meg arról,hogy Talma egyedül van már csak a scott racingnél???Nekem már elegem van a Forma-1 ből és most már itt is csak ezt olvasom!!!Amúgy Rossi nem hagyja abba jövöre ez még viccnek is rossz!!!!Bocs ha egy picit nyers voltam,de ezen a fórumon Motor gpről szeretnék olvasni és beszélgetni nem az F-1 ről!!!Igaz sokszor nem írok,de ha tudom mindig elolvasom ki mit ír!!!!Csáó!!
mesa02-07-2009 08:24:06 // 6428
Nem látod jól! Ez csak ideiglenes állomás.Arra játszanak,hogy Rossi jövőre abbahagyja és átszerződtetik őt a Yamahához :))
Xixo01-07-2009 22:58:49 // 6427
Aha, pont ugyan az a két eset. Alonzó valszeg nem is kapna ülést sehol a Santander nélkül. Talma után meg a mól nélkül is kapkodtak. :))
mesa01-07-2009 20:38:16 // 6426
... és hogy visszatérjünk az OFFolásból:
tegnap egy MOL kúton talmácsis szórólapra lettem figyelmes, Balatonring Team-es bőrruhában. :P
A szórólap szerint Talmácsival közösen fejlesztették ki a Dynamique motorolajcsaládot :DDDD
tegnap egy MOL kúton talmácsis szórólapra lettem figyelmes, Balatonring Team-es bőrruhában. :P
A szórólap szerint Talmácsival közösen fejlesztették ki a Dynamique motorolajcsaládot :DDDD
mesa01-07-2009 20:35:56 // 6425
Mol - Zsófi :)
Mindvégig mellette volt, egyedül a Minárdihoz "nem adta nevét" a MOL. Helyette ugrott be az Uniqa... De a Jordános F1 versenyéig MOL támogatott volt ő is.
Mindvégig mellette volt, egyedül a Minárdihoz "nem adta nevét" a MOL. Helyette ugrott be az Uniqa... De a Jordános F1 versenyéig MOL támogatott volt ő is.
EngineCoffeeTables01-07-2009 18:18:52 // 6424
Mol és Talma értékmérője: Baumgartner mellé nem állt ki ilyen mellszélességel a MOL és szerintem ez jelent valamit.
A Santander Alonso szponzora, csak Alonso az első év után szerződést bontott és a Santander gondolom nem tehette meg ugyanezt.
A Vodafone pedig azért hagyta ott anno a ferkát a vodafone-ért mert angliában(mclaren hamilton) spanyolo.-ban(alonso) és németo.ban(mercedes) is volt érdekeltsége, mig se olaszországban(ferrari), se finnországban(rai) se barziliában(massa) nem volt érdekelt.
A Santander Alonso szponzora, csak Alonso az első év után szerződést bontott és a Santander gondolom nem tehette meg ugyanezt.
A Vodafone pedig azért hagyta ott anno a ferkát a vodafone-ért mert angliában(mclaren hamilton) spanyolo.-ban(alonso) és németo.ban(mercedes) is volt érdekeltsége, mig se olaszországban(ferrari), se finnországban(rai) se barziliában(massa) nem volt érdekelt.
mesa01-07-2009 13:25:30 // 6423
tényleg OFF, csak annyit, hogy a Vodafone a Schumacheres zsinórban csapat VB Ferraritól ment az örök második McLarenhez ... Úgyhogy még a szimatuk sem jó, pedig orruk van hozzá :)
zolee14501-07-2009 13:17:40 // 6422
Nem elhappolta. A Voda mindig oda megy ahol sikert szimatol. Gusztustalan egy cég. Nemcsak a motorsportokban, mindenhol. Beállnak az aktuális sztárok mellé vigyorogni.
Pont mint a Virgin-es pali. Előbb megnézi mi van aztán "befizet" egy közös fotóra a győztesekkel.
Tudom ezzel nem lehet mit csinálni, de sokkal többe nézem azokat akik kitartanak valaki mellett, és mondjuk akkor is mellette vannak amikor még csak rakni kell bele a pénzt.
Lehet amúgy, hogy a Santander pont így van Alonsoval, vagy hogy ne offoljunk a Mol Talmával, akkor le a kalappal. Mondjuk a Mol nagyon sokakat támogat kisebb kategóriákban is, bár valami focis témában nekik is volt egy érdekes húzásuk, úgy rémlik.
Pont mint a Virgin-es pali. Előbb megnézi mi van aztán "befizet" egy közös fotóra a győztesekkel.
Tudom ezzel nem lehet mit csinálni, de sokkal többe nézem azokat akik kitartanak valaki mellett, és mondjuk akkor is mellette vannak amikor még csak rakni kell bele a pénzt.
Lehet amúgy, hogy a Santander pont így van Alonsoval, vagy hogy ne offoljunk a Mol Talmával, akkor le a kalappal. Mondjuk a Mol nagyon sokakat támogat kisebb kategóriákban is, bár valami focis témában nekik is volt egy érdekes húzásuk, úgy rémlik.
mesa01-07-2009 12:30:50 // 6421
Kölcsönkenyér ... A Meki elhappolta a Vodafone-t a Ferraritól, ezért most a Santandert kell elhappolni a Mekitől :)))
Satti01-07-2009 11:22:12 // 6420
Ezt a santander támogatást épp vmelyik nap hallottam, úgyhogy nem én találtam ki, egyébként meg, a McLarennel nagy valószínűség szerint határozott időre kötöttek szerződést, ami a szezon végén lejár és már nem hosszabbítják, tehát mehetnek reklámozni a Ferrarihoz.
zolee14501-07-2009 11:19:42 // 6419
Majd dobjál már nekik egy mail-t, hogy Alonso már nem a Mclarennél van, úgyhogy levehetik róla a matricákat.:D
mesa01-07-2009 09:13:31 // 6418
Igen, egyébként is az első Scot-os sajtótájékoztatóján elmondta Talma, hogy a MOL nélkül nem jött volna létre a szerződéskötés.
Szó volt arról is, hogy tök új design-t kap a csapat/motor amin hangsúlyosabb lesz a piros háromszög.
Szó volt arról is, hogy tök új design-t kap a csapat/motor amin hangsúlyosabb lesz a piros háromszög.
Satti01-07-2009 09:03:04 // 6417
Minden motorsport sorozatban van egy erős szponzor az adott versenyző mögött, anélkül már nem me4gy manapság, mint pl. Alonso-t a Santander nyomja.
Xixo01-07-2009 00:06:15 // 6416
Nem azért, hisz ehhez is le kell tenni valamit az asztalra (gondolom), de azért mégse ugyan az, amikor kapkodnak az emberért....
pb_30-06-2009 23:45:57 // 6415
Naja, ez úgy mindig Lfelejtődik.
Xixo30-06-2009 23:27:58 // 6414
mesa30-06-2009 19:27:53 // 6413
Én sem rád gondoltam :))
Akkor ezt megbeszéltük! :))
Akkor ezt megbeszéltük! :))
TSiga ( I am the TSIG)30-06-2009 19:26:45 // 6412
Hali! Tudja valaki, hogy hol lehet megnézni Rossi 100. győzelmi videóját. Sok oldalt átnéztem és vagy letilt az országmiatt, vagy letiltja a Dorna Sports.
Bazz...
Bazz...
EngineCoffeeTables30-06-2009 19:09:26 // 6411
Nem rágalmaztam senkit! Nem írtam le egy nevet se!
Ha esetleg valaki magára ismer és megsértődik az saját problémája!
PL: Te se írtad oda hogy én megrágalmaztam valakit, csak hogy:
"Egyeseknél a rágalmazás bevett szokás?"
Abban viszont igazad van hogy ez a mondat:
"hülyeség volt első magyarként a MotoGP-ben indulni" nem hangzott el ebben a fórumban szó szerint csak átvitt értelemben!
Ha esetleg valaki magára ismer és megsértődik az saját problémája!
PL: Te se írtad oda hogy én megrágalmaztam valakit, csak hogy:
"Egyeseknél a rágalmazás bevett szokás?"
Abban viszont igazad van hogy ez a mondat:
"hülyeség volt első magyarként a MotoGP-ben indulni" nem hangzott el ebben a fórumban szó szerint csak átvitt értelemben!
mesa30-06-2009 18:32:17 // 6410
hülyeség volt első magyarként a MotoGP-ben indulni
Ki állított ilyet? :o Ja, igaz is, senki.
Na mindegy is. Egyeseknél a rágalmazás bevett szokás? :)))
Ki állított ilyet? :o Ja, igaz is, senki.
Na mindegy is. Egyeseknél a rágalmazás bevett szokás? :)))
EngineCoffeeTables30-06-2009 17:55:11 // 6409
Aha, de akkor miért hallgatott el mindenki amikor meglett a Scot szerződés?:))))
Még az első verseny után is csak 1-2 ember írta hogy nem megy neki.
Nem azokkal van a gond akik kitartanak a véleményük mellett, őket értem és elfogadom.
Azokra gondoltam akik a szerződésbontás után két héttel kezdték megtölteni a fórumot hogy mekkora hülyeség volt szerződést bontani.
Most is eltelt két verseny(két hét) és előjönnek ugyanazok a kommentezők hogy igy hülyeség meg úgy hülyeség volt első magyarként a MotoGP-ben indulni!
Mindegy , nem akarok senkit megbántani csak ez kikivánkozott belölem.
Még az első verseny után is csak 1-2 ember írta hogy nem megy neki.
Nem azokkal van a gond akik kitartanak a véleményük mellett, őket értem és elfogadom.
Azokra gondoltam akik a szerződésbontás után két héttel kezdték megtölteni a fórumot hogy mekkora hülyeség volt szerződést bontani.
Most is eltelt két verseny(két hét) és előjönnek ugyanazok a kommentezők hogy igy hülyeség meg úgy hülyeség volt első magyarként a MotoGP-ben indulni!
Mindegy , nem akarok senkit megbántani csak ez kikivánkozott belölem.
Satti30-06-2009 17:25:17 // 6408
No, igen! Ebben a kategóriában már csak a legjobbak szerepelnek!
Selmak30-06-2009 17:18:30 // 6407
"Jelentéktelen csapattárs" mint olyan ebben a kategóriában már nem létezik, rendben hogy a Honda ragaszkodik saját náció beli pilótához de ne képzeld hogy a buazsótika kategóriájut rakja oda és nem a lehető legjobb elérhetőt? Ne feljtsük el hogy most tanúlja a királykategóriát és saját bevallása szerint is a mezőny leggyengébb motorja is űrtechnológia a 250-séhez képest a 125s-ről nem is beszélve.
mesa30-06-2009 15:26:18 // 6406
Ti az F1 topicban is ott tartotok ,hogy ez a versenyző ekkora bunkó, amaz meg akkora seggfej...
Mivel többesszámban -engem is- megszólítottál, kikérem magamnak,a többiek nevében is. A ti-be mindenki beletartozik, téged kivéve. Lehet magas számodra a halmazelmélet/matematika, de elárulom: így van.
Tehát számodra két kategória létezik: mindenki, és TE !
Ennyit a személyeskedésről. A két szitokszóról pedig annyit, hogy az csak a te jussod használni. Fikázni lehet kulturáltan is: na ez az ami neked nem megy!!!
Mivel többesszámban -engem is- megszólítottál, kikérem magamnak,a többiek nevében is. A ti-be mindenki beletartozik, téged kivéve. Lehet magas számodra a halmazelmélet/matematika, de elárulom: így van.
Tehát számodra két kategória létezik: mindenki, és TE !
Ennyit a személyeskedésről. A két szitokszóról pedig annyit, hogy az csak a te jussod használni. Fikázni lehet kulturáltan is: na ez az ami neked nem megy!!!
mesa30-06-2009 15:18:19 // 6405
Ha máshogy nem tudtok hozzá állni,akkor ne is irjatok semmit ,erre itt senki nem kiváncsi!
Örök szabály: mások nevében ne nyilatkozz!!! :P
Azt meg ne probáld meg leszabályozni, hogy kinek mi legyen, lehet a véleménye
Örök szabály: mások nevében ne nyilatkozz!!! :P
Azt meg ne probáld meg leszabályozni, hogy kinek mi legyen, lehet a véleménye
zolee14530-06-2009 14:08:30 // 6403
"...vagy akik most kerültek oda, azok is végig tesztelhették a téli felkészülést, volt idejük nyugodt körülmények között tanulni a motort!"
Érdekes, kicsivel korábban azt írtam, hogy szerintem ez hiányzik Talmának erre láttuk ki és miket írt (no comment, mindenki magáról állítja ki a bizonyítványt), most meg ezt hozod fel a védelmében. Tiszta sor, hiányzik neki a tesztelés. Pont.
Szerintem itt mindenki drukkol Talmának, ez nem nagyon lehet kérdés. Annyi a különbség, hogy vannak akik nem tudnak annyira lelkesedni az utolsó helyért. Nem lenne ezzel sem baj, hiszen ott van, és ez nagyon jó dolog, csak pont Talma tette saját magának magasra a mércét, a szurkoló meg nyilván rinyál ha nem hozza a megszokott eredményeket.
Erre írtam, hogy majd az élet lehet, hogy őt fogja igazolni - vagyis a döntésének a helyességét - , de jelenleg az eredményesség szempontjából elhamarkodottnak tűnik a lépés.
Eredményesség szempontjából. Másról nem is akarnék beszélni. Lehet, hogy a lentebb linkelt írásban is van igazság, lehet, hogy mégis Aspar a gonosz, de lehet, hogy Talma vagy Favaro. Soha nem tudjuk meg, szóval inkább azzal foglalkozzunk amit látunk.
Az jelenleg az utolsó hely. Örülnék a pontnak, vagy a dobogónak, de továbbra is tartom, hogy hiányzik a téli teszt. Ő most tesztel, élesben, versenyen.
Érdekes, kicsivel korábban azt írtam, hogy szerintem ez hiányzik Talmának erre láttuk ki és miket írt (no comment, mindenki magáról állítja ki a bizonyítványt), most meg ezt hozod fel a védelmében. Tiszta sor, hiányzik neki a tesztelés. Pont.
Szerintem itt mindenki drukkol Talmának, ez nem nagyon lehet kérdés. Annyi a különbség, hogy vannak akik nem tudnak annyira lelkesedni az utolsó helyért. Nem lenne ezzel sem baj, hiszen ott van, és ez nagyon jó dolog, csak pont Talma tette saját magának magasra a mércét, a szurkoló meg nyilván rinyál ha nem hozza a megszokott eredményeket.
Erre írtam, hogy majd az élet lehet, hogy őt fogja igazolni - vagyis a döntésének a helyességét - , de jelenleg az eredményesség szempontjából elhamarkodottnak tűnik a lépés.
Eredményesség szempontjából. Másról nem is akarnék beszélni. Lehet, hogy a lentebb linkelt írásban is van igazság, lehet, hogy mégis Aspar a gonosz, de lehet, hogy Talma vagy Favaro. Soha nem tudjuk meg, szóval inkább azzal foglalkozzunk amit látunk.
Az jelenleg az utolsó hely. Örülnék a pontnak, vagy a dobogónak, de továbbra is tartom, hogy hiányzik a téli teszt. Ő most tesztel, élesben, versenyen.
Mike.30-06-2009 13:08:09 // 6402
Így van, Imike egy nagy nulla .... de ettől Talmának nem jobb! :-))
Mike.30-06-2009 13:05:05 // 6401
Miért? A két nullás futam az jónak mondható? A jelentéktelen csapattárstól elmaradás jónak mondható? Bár ez nem biztos, hogy Talma hibája, valószínűleg ennyit tud csak a hondája és szokni kell neki is sok mindent, de ettől még nem állnak jól.
Satti30-06-2009 12:25:11 // 6400
Aki nem áll jól, az pl. a Tóth Imre, aki már évek óta ott motorozik ahol van, de csak nagy ritkán sikerül elcsípnie 1-2 pontot, egyébként meg semmi érdemleges eredmény. Németh már a 2. időmérőjén jobb időt ért el.
Satti30-06-2009 12:23:22 // 6399
Miért nem is állnak jól??
Azért mert a 2. futam után még nem hajt Talma úgy mint azok, akik már akár évek óta ott mennek, vagy akik most kerültek oda, azok is végig tesztelhették a téli felkészülést, volt idejük nyugodt körülmények között tanulni a motort!
Azért mert a 2. futam után még nem hajt Talma úgy mint azok, akik már akár évek óta ott mennek, vagy akik most kerültek oda, azok is végig tesztelhették a téli felkészülést, volt idejük nyugodt körülmények között tanulni a motort!
Satti30-06-2009 12:19:45 // 6398
Nagyon nagy dolog, hogy ott van a motogp-ben, ahová nagyon nehéz bejutni és elsősorban a saját tehetségének, kitartásának köszönhetően van ott, nem pl. az apja pénze, befolyása miatt!
Mike.30-06-2009 12:19:34 // 6397
Igazad van, nem ismerem a háttér körülményeket ... viszont a Talmát étetők sem. Szóval megeshet, hogy rosszul látom és idővel az is kiderülhet, hogy jó döntést hoztak, na meg ennek az ellenkezője is. Egyenlőre nem jól állnak.
Blade30-06-2009 12:17:32 // 6396
Igen jó cikk.
De ez másnak is félig meddig nyilvánvalónak kellene lennie,csak sokan elusznak a felszines dolgokon...mondván fax volt Talma, Stefano meg bunkó....
Régebben is mondtam ,hogy ilyesmi van a háttérben...
De ez másnak is félig meddig nyilvánvalónak kellene lennie,csak sokan elusznak a felszines dolgokon...mondván fax volt Talma, Stefano meg bunkó....
Régebben is mondtam ,hogy ilyesmi van a háttérben...
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
405
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?