Hali!
Eladós témához annyit:
Ha veszekl egy autót az első három hónapon belül minden "rejtett hibát" a kereskedőnek kell megtéríteni-e , amit aztán az ő dolga hogy hajt be a régi tualjon! Az aut vásárlásától számított egy éven belül, az az a 3hónapot meghaladó időszakban "megegyezés szerint kell a kereskedőnek a javítási költég bizonyos százalékát kifizetni!! Ez a törvény, hívd fel a fogyasztóvédelmet elfogják ott mondani ezt neked!
Én úgy jártam: Meg vettem a kocsit 1 hét után légzsák csatlakozó hiba (13eft) nem vittem vissza a kereskedőhöz! 2 hónap múlva beszart a váltóm 130 eft volt a hiba de a számlát már a kereskedő nevére is állítattam ki! Mivel meg a javítást is neki kellene lerendezni, és köteles lenne csereautót is biztosítani! Én felhívtam a kereskedőt és mondtam neki hogy mi a szitú mondta egy kikötése van Márka szervíz legyen! Mondta ha kell vigyem le hozzá ő elviszi , és ad csere autót! én megtudtam oldani a nélkül és amikor megvolt a számla levitem és kifizette!Jah és úgy hogy a szervíz nem is csinálta meg a hibát hanem apámmal jöttünk rá a hibára! Csak egy selespeed váltó le felnek Miskolcon ennyi volt az ára! Úgyhogy semmi féle képpen ne hagyd, mert nemmindegy mennyi az annyi! Hívd a fogyasztó védelmet neten megtalálod a számát! Ők elmondják mik a pontos lépésék! Mert a kereskedők nem reklámozzák de MO-n a használtautók is valamilyen szinten garanciálisakkk!!!!!! Ha valamiben tudodk segíteni szólj!
Forum >> 147
Tomasman05-07-2008 14:20:14 // 36032
:Szájmon:QV:147:GT:05-07-2008 13:30:25 // 36031
Szerintem ha utólag nem hangolható a hátsó dobod akkor inkább abból csináltass egy újat...
A Szentedrei úti Kipufogó Klinikán olyat csinálnak amilyet akarsz...
A Szentedrei úti Kipufogó Klinikán olyat csinálnak amilyet akarsz...
Don.05-07-2008 13:23:34 // 36030
Kiveheted a középső dobot 2-3 dl fogyasztásnövekedést és 1 picivel jobb (morcosabb) hangot fogsz kapni.Dee én nem venném ki a helyedben...
Phon05-07-2008 13:07:02 // 36029
sziasztok! a follow me home rondszert nem tudjátok véletlenűl hogyan lehet ki be kapcsolni avagy programozni? köszönööm
:Szájmon:QV:147:GT:05-07-2008 10:37:37 // 36028
Vegyél új kocsit...:))
Kérdezz rá a szerelőműhely topicban!
Nem fogja egy kis csavarka??
Kérdezz rá a szerelőműhely topicban!
Nem fogja egy kis csavarka??
bzoli05-07-2008 10:34:09 // 36027
köszi ,de ha nem mozdul?
:Szájmon:QV:147:GT:05-07-2008 10:32:47 // 36026
Erősen csavarni kell valamelyik irányba...ha jól tom..
:Szájmon:QV:147:GT:05-07-2008 10:32:15 // 36025
:Szájmon:QV:147:GT:05-07-2008 10:25:26 // 36024
Én nem bántani akarom az eladót! Sőt nem lenne vele semmi bajom!
Csak Én úgy gondolom nem tájékoztatott teljes körűen a kocsi állapotáról...
Még azt is elhiszem, hogy nem tudta hogy csapágyas a motor, hisz Ő sem autószerelő, de azt tudta h köszörülés nélkül került bele a főtengely! Ha az Én helyemben lenne, ugyan ezt tenné, én meg az Ő helyében a szervizben balhéznék...
Az egészben a főludas az előző szerelő, csak hát arról számla nincs, és azt a szervizt pedig valószínűleg földhöz vágná az autó mostani javításának költsége szal ezért mentegeti magát kézzel lábbal...
Egyébként csak még egy dolog h mennyire volt kontár a szerelő...a hővédő lemezt csak 1 csavarral rakta vissza mert állítása szerint többel nem tudta!!! Ezért az folyamatosan berezonált és csörgött! Na most Watz mester kb 1percnyi!!! munkával fogott 2csavart és becsavarta a helyükre és lám semmi csörgés...
Természetesen ezek mind az Én álláspontomat képviselik és Én nem akarom rossz színben feltüntetni Őt, ezért nem is írom le a nevét csak Eladó-ként említem! Aki meg tudja ki Ő, az pedig ne ez alapján ítélje meg őt!
Csak Én úgy gondolom nem tájékoztatott teljes körűen a kocsi állapotáról...
Még azt is elhiszem, hogy nem tudta hogy csapágyas a motor, hisz Ő sem autószerelő, de azt tudta h köszörülés nélkül került bele a főtengely! Ha az Én helyemben lenne, ugyan ezt tenné, én meg az Ő helyében a szervizben balhéznék...
Az egészben a főludas az előző szerelő, csak hát arról számla nincs, és azt a szervizt pedig valószínűleg földhöz vágná az autó mostani javításának költsége szal ezért mentegeti magát kézzel lábbal...
Egyébként csak még egy dolog h mennyire volt kontár a szerelő...a hővédő lemezt csak 1 csavarral rakta vissza mert állítása szerint többel nem tudta!!! Ezért az folyamatosan berezonált és csörgött! Na most Watz mester kb 1percnyi!!! munkával fogott 2csavart és becsavarta a helyükre és lám semmi csörgés...
Természetesen ezek mind az Én álláspontomat képviselik és Én nem akarom rossz színben feltüntetni Őt, ezért nem is írom le a nevét csak Eladó-ként említem! Aki meg tudja ki Ő, az pedig ne ez alapján ítélje meg őt!
bzoli05-07-2008 10:19:23 // 36023
Sziasztok!
Nemtudom leszedni a váltó gombot!
TUDJA VALAKI HOGY KELL LESZEDNI??????
Nemtudom leszedni a váltó gombot!
TUDJA VALAKI HOGY KELL LESZEDNI??????
:Szájmon:QV:147:GT:05-07-2008 10:08:59 // 36022
Igen ott, 7főn vettem és szerdán vittem zöldkártyára....akkor hívták fel rá a figyelmemet...Kifújt a kipufogó és arra akartam rákérdezni...mire közölték "ezt az autót azonnal add, el vagy szét kell szedni a motor"
SOKK!!!!!
SOKK!!!!!
:Szájmon:QV:147:GT:05-07-2008 10:04:01 // 36021
Nézd Én csak azt tom amit a Fogyasztóvédők és az ügyvédek elmondtak...ez a törvény pont az ilyen esetekre vonatkozik... a lényeg h ha a hiba a már az eladáskor is a kocsiban volt akkor azért az eladó felel! Természetesen ezt hónapok után már nehéz bebizonyítani szal ha 2hónap után jön vissza a vevő akkor az már nehezebben reklamál..
Most ha beszarna az elektromos ablak vagy mondjuk megadná magát a kuplung munka henger és elfolyna belőle az olaj akkor azt mondom lárifári így jártam...egy kuplung munka henger ha meg megadja magát 98ezer km-nél abban nincs semmi feltünő..
Na de itt 98ezer km-nél másodszorra kopik el a főtengely!!!!!!!!
És ennek nem 20ezer forint a szerviz költsége!!!
Most ha beszarna az elektromos ablak vagy mondjuk megadná magát a kuplung munka henger és elfolyna belőle az olaj akkor azt mondom lárifári így jártam...egy kuplung munka henger ha meg megadja magát 98ezer km-nél abban nincs semmi feltünő..
Na de itt 98ezer km-nél másodszorra kopik el a főtengely!!!!!!!!
És ennek nem 20ezer forint a szerviz költsége!!!
Makita05-07-2008 07:07:53 // 36020
10-es furóval lövök rá pár lukat:)
Xixo05-07-2008 02:37:15 // 36019
Sajnálom. Furi, mert róla nem ez a kép jött le. Persze annyira nem ismerjük egymást, de akkor se gondolnám ezt róla.
Csak azt nem értem, hogy ha már ismerőse a szerelő, akkor miért nem veri nála az asztalt, hogy "elbaxtad a kocsimat, javítsd ki a hibádat!!!".......
Kíváncsi lennék az ő álláspontjára is azért!!
Csak azt nem értem, hogy ha már ismerőse a szerelő, akkor miért nem veri nála az asztalt, hogy "elbaxtad a kocsimat, javítsd ki a hibádat!!!".......
Kíváncsi lennék az ő álláspontjára is azért!!
Xixo05-07-2008 02:34:02 // 36018
Végül a zöldkártyánál bukott ki a dolog, nem?
Mert az én szerelőm azt is szokta mérni, ha minden igaz.
Nem mintha ez jelen esetben számítana... :((
Mert az én szerelőm azt is szokta mérni, ha minden igaz.
Nem mintha ez jelen esetben számítana... :((
Xixo05-07-2008 02:26:19 // 36017
Ez a szavatosság nekem továbbra is fura. Ha most eladom az autót, aminek tudomásom szerint semmi baja (jól megy etc.) és egy hónap múlva előjön egy ilyen hiba, akkor én biza kurvára nem szívesen fizetnék. (lehet én vagyok köcsög) Szerintem egy 100k+ kilóméteres autónál ezzel már számolnia kéne a vevőnek. Én legalábbis mindig belekalkuláltam a dolgot....
És ezt megint nem erre az esetre írom, mert itt nem erről van szó!!!!
És ezt megint nem erre az esetre írom, mert itt nem erről van szó!!!!
Xixo05-07-2008 02:19:55 // 36016
Szerintem meg ott volt egy kis botlása az Alfának. Se a 47, se az 56 fészlift nem jön be, de a 66-os pedig egyenesen csúnya lett. A GT eleje se egy nagy dobás, de az még úgyahogy.... A 159 viszont már gyerebe!! (kár, hogy a Breráról nyúlták, mert így már ez se annyira tecc, mármint az egyyenkasztni sokméretben)
:Szájmon:QV:147:GT:04-07-2008 23:32:03 // 36015
A hátsót nem lehet hangolni?
Makita04-07-2008 23:28:53 // 36014
Hy!
már kérdeztem,de nem nagyon jött rá válasz csak Atish cartástól:)
kicsit sportosabb hangot szeretnék a kocsimnak, szerintetek jó ha a középső dobot kivetetem?
már kérdeztem,de nem nagyon jött rá válasz csak Atish cartástól:)
kicsit sportosabb hangot szeretnék a kocsimnak, szerintetek jó ha a középső dobot kivetetem?
BadBoy04-07-2008 18:54:57 // 36013
Hellótok! Segitségre lenne szükségem :((. Van egy kisebb problémám. A motor 1.9 JTD 16V 140 LE és a gond a következő:
- ha a fordulatszámmérő mutató eléri a 2500 fordulatot, és padlógázon gyorsitok ki, a fordulatszámmérő vagy visszaesik 200-300 fordulatot, vagy pedig felfut 3000-ig, és utána visszaesik. Nem volt valakinek ilyen hibája a 147-el, vagy tanácsot tud adni, hogy mi lehet a gond?
A segitséget előre is köszönöm!
- ha a fordulatszámmérő mutató eléri a 2500 fordulatot, és padlógázon gyorsitok ki, a fordulatszámmérő vagy visszaesik 200-300 fordulatot, vagy pedig felfut 3000-ig, és utána visszaesik. Nem volt valakinek ilyen hibája a 147-el, vagy tanácsot tud adni, hogy mi lehet a gond?
A segitséget előre is köszönöm!
AlfaBoy04-07-2008 15:04:45 // 36012
Hát igen, nálad ez nagyon gyorsan kiderült... Ez azért még szerencsés...
:Szájmon:QV:147:GT:04-07-2008 15:02:28 // 36011
Nem az úgy nem is...az ügyvédem is azt mondta, h egy ilyen per csak akkor működik ha a vásárlás után max 1 hónapon belül derül ki a dolog...ez nálam jelenleg 1héttel a vásárlás után bőven meg van....
AlfaBoy04-07-2008 14:42:42 // 36010
Na így már azért jobb :-)
Fura lenne, ha mondjuk egy eladok egy autót és egy év után odaállít a csóka, hogy márpedig kifizetek neki egy 150 ezres szervizt :-)
Fura lenne, ha mondjuk egy eladok egy autót és egy év után odaállít a csóka, hogy márpedig kifizetek neki egy 150 ezres szervizt :-)
:Szájmon:QV:147:GT:04-07-2008 14:29:18 // 36009
Természetesen ha perre kerül a dolog akkor mindenről van számla és az igazságügyi szakértő készít szakvéleményt fényképekkel együtt!
Nagyon csalódott vagyok, mert tagtól vettem az autót és elhittem, hogy tényleg jó!:(
Persze, Én is hibás vagyok, hisz nem vittem el előtte megnézetni a kocsit, de erre azt mondta a Szamosi, hogy ez olyan hiba ami valószínűleg egy sima átvizsgálásból nem derült volna ki! Egyébként meg ha pernél tartunk ez nem is számít mert nem vagyok köteles elvinni...
Jóhiszemű vagyok és elhiszem, hogy az eladó is úgy adta el a kocsit, hogy azt hitte hogy jó, ennek ellenére ha több információt közöl a kocsiról akkor nem veszem meg!
Mind1 ez már múltidő...a lényeg, hogy ennek az ügynek meg kell oldódnia, ha máshogy nem megy akkor perrel...:((
Nagyon csalódott vagyok, mert tagtól vettem az autót és elhittem, hogy tényleg jó!:(
Persze, Én is hibás vagyok, hisz nem vittem el előtte megnézetni a kocsit, de erre azt mondta a Szamosi, hogy ez olyan hiba ami valószínűleg egy sima átvizsgálásból nem derült volna ki! Egyébként meg ha pernél tartunk ez nem is számít mert nem vagyok köteles elvinni...
Jóhiszemű vagyok és elhiszem, hogy az eladó is úgy adta el a kocsit, hogy azt hitte hogy jó, ennek ellenére ha több információt közöl a kocsiról akkor nem veszem meg!
Mind1 ez már múltidő...a lényeg, hogy ennek az ügynek meg kell oldódnia, ha máshogy nem megy akkor perrel...:((
:Szájmon:QV:147:GT:04-07-2008 14:15:11 // 36008
Helyesbítek ez az alábbi a kereskedésből vásárolt autókra vonatkozik! Magánszemélyek közt van valami különbség!
Egyébként ha 2 év után jön vissza ott már nehéz bizonyítani a rejtett hibát!
De ha mondjuk 1hét után akkor ott simán lehet!
Egyébként ha 2 év után jön vissza ott már nehéz bizonyítani a rejtett hibát!
De ha mondjuk 1hét után akkor ott simán lehet!
AlfaBoy04-07-2008 14:08:31 // 36007
Két évet???
Ez most komoly?
Szóval ha esetleg eladom az autót, akkor két évig visszajöhet az új gazdi, hogy csináltassam meg az autóját, mert rejtett hibája volt?
Ez most komoly?
Szóval ha esetleg eladom az autót, akkor két évig visszajöhet az új gazdi, hogy csináltassam meg az autóját, mert rejtett hibája volt?
:Szájmon:QV:147:GT:04-07-2008 14:06:06 // 36006
Idézek a fogyasztóvédők honlapján található egyik cikkből:
"A Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény 305-307 paragrafusok) használt autókra (is) kötelező szavatosságot ír elő, 2003 vége óta két évet. Ha autónk ez időn belül romlik el, akkor a vélhetően már vásárláskor is meglévő, rejtett hiba javítási költsége az eladót terheli. A szabály az összes alkatrészre vonatkozik, a fődarabnak nem számító összetevők sem képeznek kivételt"
"A Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény 305-307 paragrafusok) használt autókra (is) kötelező szavatosságot ír elő, 2003 vége óta két évet. Ha autónk ez időn belül romlik el, akkor a vélhetően már vásárláskor is meglévő, rejtett hiba javítási költsége az eladót terheli. A szabály az összes alkatrészre vonatkozik, a fődarabnak nem számító összetevők sem képeznek kivételt"
:Szájmon:QV:147:GT:04-07-2008 14:00:36 // 36005
Egy fordított eset amikor az eladó védekezik!
A lényeg itt is ugyan az! A rejtett hiba! És ez nálam is egyértelműen bizonyítható!
A lényeg itt is ugyan az! A rejtett hiba! És ez nálam is egyértelműen bizonyítható!
Youri04-07-2008 13:49:10 // 36004
Az baj. Akkor több idő lesz szvsz az egészet rendezni...
Don.04-07-2008 13:38:03 // 36002
Baszod:((
Én komolyan sajnállak,mert tök sokáig kerested meg minden,nem kapkodtad,el!!!Kívánom,hogy mihamarabb oldodjon meg a problémád!!!
És minnél előbb készüljön el a vas,:)
Egyébként pedig én azt mondom,hogy mostmár vidd végid,ha nem akar egyezkedni nem kell hívogatni,hagyd...Ő 1 ilyen ember,majd lepereled róla a többszörösét!!!
Egyénként,kalkuláld bele a kiesett béredet,én pont most nyertem meg 1 ügyet,és abban is benne volt,és bejött!!!És hamár itt tartunk,mindenről számla!!!
Ciao:(
Én komolyan sajnállak,mert tök sokáig kerested meg minden,nem kapkodtad,el!!!Kívánom,hogy mihamarabb oldodjon meg a problémád!!!
És minnél előbb készüljön el a vas,:)
Egyébként pedig én azt mondom,hogy mostmár vidd végid,ha nem akar egyezkedni nem kell hívogatni,hagyd...Ő 1 ilyen ember,majd lepereled róla a többszörösét!!!
Egyénként,kalkuláld bele a kiesett béredet,én pont most nyertem meg 1 ügyet,és abban is benne volt,és bejött!!!És hamár itt tartunk,mindenről számla!!!
Ciao:(
:Szájmon:QV:147:GT:04-07-2008 13:18:39 // 36001
Na végre sikerült elérnem!
Sajnos egyenlőre nem tudunk közösen megállapodni..:((
Sajnos egyenlőre nem tudunk közösen megállapodni..:((
:Szájmon:QV:147:GT:04-07-2008 12:24:59 // 36000
Na igen...valahogy mindenképp tudni kéne, hogy most mi van mert az autó jelen pillanatban szét szedve áll a szervizben és addig nem nyúlnak hozzá amíg el nem dől h szükség van e igazságügyi szakérőre vagy megállapodunk peren kívül..
A másik baj h Nekem a Barátnőmmel Kedd óta Angliában kellene lennünk! Azzal h nem tudtuk felvenni a munkát nagyon sok pénzt buktunk....Persze ha bíróságra kerül az ügy akkor folyamodhatok további kártérítésért azaz a munkabér kiesést is neki kell fizetnie..
A másik baj h Nekem a Barátnőmmel Kedd óta Angliában kellene lennünk! Azzal h nem tudtuk felvenni a munkát nagyon sok pénzt buktunk....Persze ha bíróságra kerül az ügy akkor folyamodhatok további kártérítésért azaz a munkabér kiesést is neki kell fizetnie..
Youri04-07-2008 12:18:39 // 35999
Csak ehez beszélni kell vele.Ha viszont nem veszi fel a telót...
:Szájmon:QV:147:GT:04-07-2008 12:16:47 // 35998
Tegnap voltam a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségen és kitárgyaltuk a dolgot!
Sajnos Ők nem tudnak segíteni mert ez magánszemélyek közt létre jött szerződés, ezért ezt a Polgári Törvénykönyv szabályozza...azaz a Bíróságra tartozik!
Azonban ott teljesen jogosan igényelhetem hogy fizesse meg a javítás összegét!
Átküldtek egy jogtanácsoshoz vagy kihez aki csak annyit kérdezett mi a kocsi baja? Mondom csapágyas! Ok ez egyértelműen rejtett hibának számít és ezért az eladó felel!
!!!
Beszéltem az ügyvédemmel is! Ő szintén ugyan ezt mondta hogy rejtett hibáról van szó és nem védekezhet azzal h nem tudta!
A Szakértő egyértelműen megállapíthatja h a hiba már a vásárláskor is a kocsiban volt!
Sőt! Simán az is elég h nem az eredeti gyári főtengely van a motorban!
A közös megegyezésre törekszem hisz mind a ketten így járunk a legjobban....Ő sokkal olcsóbban megússza, Nekem pedig nem kell a bírósági ügyet csinálnom...
Egyébként itt egy hasonló eset!!
Sajnos Ők nem tudnak segíteni mert ez magánszemélyek közt létre jött szerződés, ezért ezt a Polgári Törvénykönyv szabályozza...azaz a Bíróságra tartozik!
Azonban ott teljesen jogosan igényelhetem hogy fizesse meg a javítás összegét!
Átküldtek egy jogtanácsoshoz vagy kihez aki csak annyit kérdezett mi a kocsi baja? Mondom csapágyas! Ok ez egyértelműen rejtett hibának számít és ezért az eladó felel!
!!!
Beszéltem az ügyvédemmel is! Ő szintén ugyan ezt mondta hogy rejtett hibáról van szó és nem védekezhet azzal h nem tudta!
A Szakértő egyértelműen megállapíthatja h a hiba már a vásárláskor is a kocsiban volt!
Sőt! Simán az is elég h nem az eredeti gyári főtengely van a motorban!
A közös megegyezésre törekszem hisz mind a ketten így járunk a legjobban....Ő sokkal olcsóbban megússza, Nekem pedig nem kell a bírósági ügyet csinálnom...
Egyébként itt egy hasonló eset!!
Youri04-07-2008 12:09:26 // 35997
Nem irigyellek:-((((
Egyértelmű: JOGI ÚT
Egyértelmű: JOGI ÚT
Poló04-07-2008 12:01:33 // 35996
Majd a fogyasztóvédelem eléri. Tedd meg a lépéseket jogi úton.
:Szájmon:QV:147:GT:04-07-2008 11:58:25 // 35995
Továbbra sem elérhető...ez most már kezd undorító lenni.. :((((((((
:Szájmon:QV:147:GT:04-07-2008 09:51:06 // 35994
Nekem is a Facelift-es tetszik jobban...de a mostani is nagyon fúú de szép.. :DDD
Makita04-07-2008 07:14:19 // 35993
Tény,hogy kényes eddig még nem sikerül tökéletesen lemosni:)
Xixo04-07-2008 01:50:45 // 35992
Pedig az első az igazi!! A fészlift nekem nem jön be...
Xixo04-07-2008 01:48:37 // 35991
Én is köszönöm szépen!! :))
Mondjuk szerintem, ha normálisan használod, akkor elég a 120 ló is. Én már megöregedtem, nem nyomom neki... :))
Mondjuk egy turbó benzinesem még biztos lesz, mert az egy csuda!!! :))))))
Mondjuk szerintem, ha normálisan használod, akkor elég a 120 ló is. Én már megöregedtem, nem nyomom neki... :))
Mondjuk egy turbó benzinesem még biztos lesz, mert az egy csuda!!! :))))))
:Szájmon:QV:147:GT:03-07-2008 21:25:41 // 35990
Tegnap óta nem tudom elérni az előző tulajdonost...:(((
:Szájmon:QV:147:GT:03-07-2008 21:14:25 // 35989
jaaa....hááá olyat Én nem szeretnék...:))
Addig jó amig a saját motorja van benne..:))
Amugy 210ezer a csapágyas történet és 55ezer a szelepszárszimering és dugattyú nem tom micsoda javítása mert kiderült h az is sántít!!!
Addig jó amig a saját motorja van benne..:))
Amugy 210ezer a csapágyas történet és 55ezer a szelepszárszimering és dugattyú nem tom micsoda javítása mert kiderült h az is sántít!!!
Csabo2203-07-2008 21:09:39 // 35988
ami ilyen lábakélt gépkocsiból származik :)
:Szájmon:QV:147:GT:03-07-2008 21:08:49 // 35987
Milyen "okos" motorra gondolsz???
A Watz mester csinál mindent! Ő rendeli az alkatrészeket...van ami gyári és van ami utángyártott!
A Watz mester csinál mindent! Ő rendeli az alkatrészeket...van ami gyári és van ami utángyártott!
Csabo2203-07-2008 21:02:49 // 35986
Az "okos" motor ennél azért kevesebből jönne ki...
alkatrészeket honnan kerited hozzá?
alkatrészeket honnan kerited hozzá?
:Szájmon:QV:147:GT:03-07-2008 20:06:58 // 35985
Menthető ez a motor is....most épp 260ezer forintból! :((
Csabo2203-07-2008 20:06:24 // 35984
Ebben az esteben Alfa 147 háromszög alakulna ki, ami a történelemből tanulva is nagy eséllyel vezetne balszerencséhez, akár viszályhoz :)
:Szájmon:QV:147:GT:03-07-2008 20:06:08 // 35983
Az enyém is padlizsán...:))) kékesliláskékes:D
Több fajta fekete van az alfánál..van ami bordó-ra fénylik van ami kékre...
Több fajta fekete van az alfánál..van ami bordó-ra fénylik van ami kékre...
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
453
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?