Forum >> 147
Tomika 14715-04-2008 20:42:37 // 34582
Véleményem ,szerint maradjon a Balaton és környéke a tavalyi tök jó vólt :) Atis 147 ,barátun intéz nekünk ócsón szállást Siofokon, sütögetés ,sörözgetés ,aki akar még pecázhat is stb.... :) .Hogy mikór ?,azt egy körlevéllel megszavazhatnánk: Üdv. Tomika
Csöri15-04-2008 20:40:02 // 34581
Elméletileg van. A 105 lovas vízpumpa az 1.8 Fiat motorokéval egyezeik. (nem mindegyiknél alvászerint az eper megmondja)
Csöri15-04-2008 20:37:53 // 34580
Cselentano!
Pont te irtad a minap, hogy legyen egy fix időpont (jelen esetben máj. 31.) és egy fix helyszín (Balaton), innnetől kezdve mindenki szervezze ugy a dolgait, hogy el tudjon jönni. Úgy sem lehet a kedvére tenni.
Vagy most én is reklamáljak a Selenia szerevezőinél, hogy évek óta miért máj. közepére teszik a talit ami szinte nekem soha nem jó?:))))
Pont te irtad a minap, hogy legyen egy fix időpont (jelen esetben máj. 31.) és egy fix helyszín (Balaton), innnetől kezdve mindenki szervezze ugy a dolgait, hogy el tudjon jönni. Úgy sem lehet a kedvére tenni.
Vagy most én is reklamáljak a Selenia szerevezőinél, hogy évek óta miért máj. közepére teszik a talit ami szinte nekem soha nem jó?:))))
griff15-04-2008 20:25:51 // 34579
Szerintem meg pont az a lényeg, hogy 300 km-re egyedül nem megyek el. Ha van egy cél, ami miatt oda el kell (lehet) menni, akkor viszont megyek. Én szívesen mennék a Fertő tó környékére is, bár az Alföldről kicsit messze van. De szerintem arra is vannak 147 tulajok :)
A balcsival semmi kifogásom, tavaly még nem tudtam menni, nekem az is jó. A kompot meg imádom, ha már ott vagyunk akkor az tényleg kihagyhatatlan!
Én csak aztat szerettem volna, hogy ne ragadjunk le a balatonnál, mert annyi és annyi szép hely van még kis hazánkban. És május vége, június eleje pont egy olyan szép idő, amikor lehet kirándulni, de fürödni még nem biztos. Ha meg kirándulunk, akkor lehetne bármi más is!
Szűk egy éve olvasgatom és írogatok e topicba, úgyhogy sorry, de nem olvastam vissza azt a vitát. A lényeg hogy ott leszek bárhol is lesz! :-)))) És ha kell segítség a szervezéshez abban is benne vagyok! Megszervezzem az útvonalat? :-)))))
A balcsival semmi kifogásom, tavaly még nem tudtam menni, nekem az is jó. A kompot meg imádom, ha már ott vagyunk akkor az tényleg kihagyhatatlan!
Én csak aztat szerettem volna, hogy ne ragadjunk le a balatonnál, mert annyi és annyi szép hely van még kis hazánkban. És május vége, június eleje pont egy olyan szép idő, amikor lehet kirándulni, de fürödni még nem biztos. Ha meg kirándulunk, akkor lehetne bármi más is!
Szűk egy éve olvasgatom és írogatok e topicba, úgyhogy sorry, de nem olvastam vissza azt a vitát. A lényeg hogy ott leszek bárhol is lesz! :-)))) És ha kell segítség a szervezéshez abban is benne vagyok! Megszervezzem az útvonalat? :-)))))
Cselentano15-04-2008 19:26:00 // 34578
gyere fel msn
és megadom a gmail hozzáférést
és megadom a gmail hozzáférést
Marty15-04-2008 19:25:15 // 34577
Teeeeeeeee.... már megint "szurkálni" akarsz???:))))))) Egyefene, ha jó dátum lesz megszavazva... kölcsön adhatom:DDDDDDD
Marty15-04-2008 19:20:36 // 34576
Nagyon jó ötletek vannak!:) Szerintem!
A két dátum között legyen választási lehetőség... a helyszín maradjon a Balcsi, csak most más merre mennyünk... Komp?? az kelllllllll:))))) Ez az én véleményem!!:)
Ha kell valamiben segítség szóljatok!!:)
A két dátum között legyen választási lehetőség... a helyszín maradjon a Balcsi, csak most más merre mennyünk... Komp?? az kelllllllll:))))) Ez az én véleményem!!:)
Ha kell valamiben segítség szóljatok!!:)
Tommaso 15915-04-2008 19:16:42 // 34575
Döntsétek el, h akkor legyen e több helyszín, vagy jó e a Balcsi???
ÉS akkor május utolsó és június első hétvégéje közül lehessen e választani?
Ha más hely is legyen a választási lehetőségek között, akkor írjátok meg, és lehet , h még ma este megírom a körlevelet a 147& GT tulajoknak!
ÉS akkor május utolsó és június első hétvégéje közül lehessen e választani?
Ha más hely is legyen a választási lehetőségek között, akkor írjátok meg, és lehet , h még ma este megírom a körlevelet a 147& GT tulajoknak!
Cselentano15-04-2008 19:16:30 // 34574
további 5letek jöhetnek
Cselentano15-04-2008 19:15:22 // 34573
Na akkor majd én az asztalra csapok és punktum, pláne, hogy nincs is 147 már :-)))
A dátumon max. előre variáljunk visszafelé, ne.
Én felhoztam egy 2008. május 31. célt
Tudom ez közel van a rallyhoz
Teház ha nagy az igény rá tolhatjuk arébb, júniusra (csak ott meg félő, hogy iskola szünet, nyaralás, stb.
Helyszín: az autópályás megközelítés jó 5let volt.
az is, hogy lehetőség szerint maradjunk az ország középső részén
ebből a szempontból balcsi No. 1.
csak egy részt jártunk be
még bőven van mit megnézni :-)
tavaly a komp nagy siker volt :-)
idén is meg lehet oldani
+ másnapra egy vitolrzást az ott maradoknak, akik vízre szeretnének szállni, pl.
de elmehetünk megnézni a híres M7-es völgy-hídat is :-)
szóval 5let bőven van
hajrá
tomi összerak pár sort
és remélem átolja az alfa147tali@gmail.com -ra
(majd megadom a hozzáférési kódot, és onnan mehett a körmail
A dátumon max. előre variáljunk visszafelé, ne.
Én felhoztam egy 2008. május 31. célt
Tudom ez közel van a rallyhoz
Teház ha nagy az igény rá tolhatjuk arébb, júniusra (csak ott meg félő, hogy iskola szünet, nyaralás, stb.
Helyszín: az autópályás megközelítés jó 5let volt.
az is, hogy lehetőség szerint maradjunk az ország középső részén
ebből a szempontból balcsi No. 1.
csak egy részt jártunk be
még bőven van mit megnézni :-)
tavaly a komp nagy siker volt :-)
idén is meg lehet oldani
+ másnapra egy vitolrzást az ott maradoknak, akik vízre szeretnének szállni, pl.
de elmehetünk megnézni a híres M7-es völgy-hídat is :-)
szóval 5let bőven van
hajrá
tomi összerak pár sort
és remélem átolja az alfa147tali@gmail.com -ra
(majd megadom a hozzáférési kódot, és onnan mehett a körmail
Junior15-04-2008 19:01:55 // 34572
Kedves Cartársak!
Katervédőt keresnék a 147-esemre, kazánlemezből!
nem ismer véletlenül valaki valakit akinél lehetne méretre csináltatni?
aki lenne forrásom az már-már irreálisan magas árat mondott.
Katervédőt keresnék a 147-esemre, kazánlemezből!
nem ismer véletlenül valaki valakit akinél lehetne méretre csináltatni?
aki lenne forrásom az már-már irreálisan magas árat mondott.
szifu15-04-2008 18:38:02 // 34571
apropó most hogy felvettem újra picit a 147 topicos üzenetírás ütemét, hadd kérdezzem meg tudtok arról, hogy a 120 és a 105 lovas verzió közt van e különbség pl. vízpumpa átmérőben?! Ha hülyeséget kérdeztem le lehet szavazni, de csak felvilágosítás mellett...
szifu15-04-2008 18:33:25 // 34570
Idén én nem tudok menni és emiatt nekem 8 hogy hova szervezitek, tudom... fogjam is be a szám :)), de ha annyit hozzátehetek, akkor szerintem az sokat segít mindenkin, ha a célhelyszín közelében van egy autópálya szakasz.... ha ehhez ragaszkodtok a kiválasztásnál, akkor 4 óránál senki nem nagyon fog többet utazni és nem lesz nagyon megterhelő este hazaindulni, akinek kell. UFF
Tommaso 15915-04-2008 18:28:07 // 34569
Nem!
Vonattal:-)))
Vonattal:-)))
szifu15-04-2008 18:27:58 // 34568
Na, ha pl. Szegeden lenne akkor tuti elmennék én is, Baba ide vagy oda :))))))
szifu15-04-2008 18:25:47 // 34567
:)) köszi! Reméljük rendben megy majd minden.
Shane15-04-2008 17:36:43 // 34566
Miskolcra is jöttek pl Győrből, bár tényleg jobb lenne középre pozicionálni. Balcsi és a komp nem hangzik rosszul. Bár nekem tök mindegy, csak ha lehet ne essen egybe a pécsi tájékozodási versennyel. :))
Shane15-04-2008 17:27:39 // 34565
156-tal jössz? :PP :))
Tibe15-04-2008 16:38:21 // 34564
Ezt a dolgot amit felhoztál 1 éve is megvitattuk. Azért nem jó amit mondasz mert ha kitalálunk egy helyszínt, pl. Szeged, akkor a Győr és környékén élők nem valószínű hogy el fognak menni stb.... így viszont hogy próbálunk az országban "középre" szervezni egy talit akkor itt nem lesznek annyira nagy távolságok senkinek sem.
griff15-04-2008 15:51:28 // 34562
Visszajelzésre egy hét elég, aki az alatt nem tudja kitalálni, már később sem fogja. Maga a tali időpontja viszont tökéletes lenne a május 31. Az hogy egy héttel előtte is van szerintem nem gond.... De mivel még nagyon időben vagyunk esetleg lehet 2 variáció (csak hogy könnyebb legyen dönteni a társaságnak) Így az egyik a május 31, a másik meg rá egy hétre vagyis június 7!
Gegee15-04-2008 15:48:59 // 34561
Értettem Mester! :-)
griff15-04-2008 15:45:40 // 34560
Talival kapcsolatban én írtam Cselentano-nak emailban az alábbiakat:
Sok-sok találkozót szerveznek az Alfások, és sok találkozó évről-évre ugyanarra a helyszínre irányul. Mi lenne ha a 147-es találkozókat évről évre az ország különböző pontjaira raknánk.
Előnyei:
- Egy kicsit gyarapíthatjuk a csapatot, ha a nagyon messze levő márkatársak közelében is lenne találkozó.
- Ha összejön egy olyan csapat, mely mindegyik (vagy legalábbis nagyon sok) 147-es talira jön el, az erősíti a barátságokat.
- Nem lesz pár év után "unalmas" hogy mindig egy helyre megyünk.
- Az országban nagyon-de nagyon sok szép hely van, érdemes ezeket körbejárnunk.
- Van akinek tényleg nincs ideje máskor kirándulgatni, csak az Alfa találkozókon. Ezzel segítünk neki is, hogy lássa az országot
Lehet átbeszélni, vagy a köremailba beleírni. Tudom ha most megszavaztatjuk, akkor lesz vagy 20 hely, vagy a fentiek ellenére mégis marad a balaton, sebaj az is jó :))
Viszont mindenképpen kell egy góré, mert ha végképp döntésképtelen lesz a társaság akkor valakinek az asztalra kell csapni, hogy akkor most ez lesz és kész :-))) Aki jön, jön, aki nem, nem...
Sok-sok találkozót szerveznek az Alfások, és sok találkozó évről-évre ugyanarra a helyszínre irányul. Mi lenne ha a 147-es találkozókat évről évre az ország különböző pontjaira raknánk.
Előnyei:
- Egy kicsit gyarapíthatjuk a csapatot, ha a nagyon messze levő márkatársak közelében is lenne találkozó.
- Ha összejön egy olyan csapat, mely mindegyik (vagy legalábbis nagyon sok) 147-es talira jön el, az erősíti a barátságokat.
- Nem lesz pár év után "unalmas" hogy mindig egy helyre megyünk.
- Az országban nagyon-de nagyon sok szép hely van, érdemes ezeket körbejárnunk.
- Van akinek tényleg nincs ideje máskor kirándulgatni, csak az Alfa találkozókon. Ezzel segítünk neki is, hogy lássa az országot
Lehet átbeszélni, vagy a köremailba beleírni. Tudom ha most megszavaztatjuk, akkor lesz vagy 20 hely, vagy a fentiek ellenére mégis marad a balaton, sebaj az is jó :))
Viszont mindenképpen kell egy góré, mert ha végképp döntésképtelen lesz a társaság akkor valakinek az asztalra kell csapni, hogy akkor most ez lesz és kész :-))) Aki jön, jön, aki nem, nem...
Gegee15-04-2008 15:36:16 // 34559
Nekem tetszik a balaton, illetve a Siófok gondalata. Ha már nyár közeleg akkor az alap hangulat is meglesz, ha az idő is úgy akarja. De egyet értek azzal, hogy idejében kell értesíteni a 147 tulajokat...
Haro15-04-2008 15:31:36 // 34558
Szerintem több is:)
Tommaso 15915-04-2008 15:26:44 // 34557
147 tulaj=198 fő
GT tulaj=25 fő
Ha óvatosan saccolunk is illene kb 35 autónak összejönni
GT tulaj=25 fő
Ha óvatosan saccolunk is illene kb 35 autónak összejönni
Tommaso 15915-04-2008 15:24:40 // 34556
A visszajelzés határideje mi legyen?????
Pontos, konkrét dátum????
Mert ha dátum sem lesz adott, akkor tudjátok mi lesz.....
20 visszajelzésből 18 más dátum....:-(
Pontos, konkrét dátum????
Mert ha dátum sem lesz adott, akkor tudjátok mi lesz.....
20 visszajelzésből 18 más dátum....:-(
Tommaso 15915-04-2008 15:23:38 // 34555
Megpróbálom ma összeszedni a kérdéseket, és megírom a tulajoknak!
Pár alternatívát azért dobjunk már fel, amiből választani lehetne (bár szerintem hagyományteremtő szándékkal csak a balcsit kéne benthagyni, aki függő, és akar egy jó bulit az úgy is eljön sztem)
Pár alternatívát azért dobjunk már fel, amiből választani lehetne (bár szerintem hagyományteremtő szándékkal csak a balcsit kéne benthagyni, aki függő, és akar egy jó bulit az úgy is eljön sztem)
Haro15-04-2008 15:17:14 // 34554
Várjuk az emailt:)
Cselentano15-04-2008 15:16:07 // 34553
tali témában, meg egy kicsit pőrgessük meg, mert az lesz mint tavaly, minden az utolsó pillanatra volt halasztva
írni kell egy kérdőívet
és mailben eltolni az összes 147/gt tulajnak
+ felrakni ide
aki pedig reagál a mailre annak figyelembe venni a kívánalmait
és húzni egy közös nevezőt
mail: tali ideje
jössz, nem
helyszín, több alternatíva
1 vs. 2 napos
stb.
na ???
írni kell egy kérdőívet
és mailben eltolni az összes 147/gt tulajnak
+ felrakni ide
aki pedig reagál a mailre annak figyelembe venni a kívánalmait
és húzni egy közös nevezőt
mail: tali ideje
jössz, nem
helyszín, több alternatíva
1 vs. 2 napos
stb.
na ???
Cselentano15-04-2008 15:13:25 // 34552
cd-tár témához:
nem elavult és nagy egy kicsit?
berakhatsz egy ipodot is, vagy egy usb illesztő egységet
jó az ipod relatíve drága
de az usb illesztő egység nem tétel, abba meg bedugsz egy 8 gigás pendriveot, amit 6500 + áfa-ért megkapsz
és másra is tudod használni
szóval én elgondolkodnék ezen
a kesztyűtartóban bőven elfér, szinte észre se veszed
és nem kell foglalkozni a cd-kel
nem elavult és nagy egy kicsit?
berakhatsz egy ipodot is, vagy egy usb illesztő egységet
jó az ipod relatíve drága
de az usb illesztő egység nem tétel, abba meg bedugsz egy 8 gigás pendriveot, amit 6500 + áfa-ért megkapsz
és másra is tudod használni
szóval én elgondolkodnék ezen
a kesztyűtartóban bőven elfér, szinte észre se veszed
és nem kell foglalkozni a cd-kel
Tommaso 15915-04-2008 15:05:36 // 34551
Hali!
Igen ott voltam, de nem tudtad volna megnézni a szárnyat, mert 156 al voltam......
Nem vagyok hűtlen, de most így jött ki a lépés.
Igen ott voltam, de nem tudtad volna megnézni a szárnyat, mert 156 al voltam......
Nem vagyok hűtlen, de most így jött ki a lépés.
Tibe15-04-2008 15:03:08 // 34550
Tomi te ott voltál Egomban? Nem láttalak bazz :( Meg egy csomó ismerőst se láttam... Megnéztem volna a szárnyad! :)
Tommaso 15915-04-2008 14:50:43 // 34549
Gratula!!!!!!!!
Tommaso 15915-04-2008 14:48:41 // 34548
Sziasztok!
Fordított sorrendben jöhet, ha még nem dőlt el, akkor 1 szavazat a balcsira.
Fordított sorrendben jöhet, ha még nem dőlt el, akkor 1 szavazat a balcsira.
Gyöki15-04-2008 14:07:22 // 34547
Nálunk is a fő cél, hogy Törp maradjon bent május 21-ig :-)
Gegee15-04-2008 13:19:01 // 34546
Ez a furkálás sem egy olyan dolog, hogy szétfúrom a kárpitot. Óvatosan és pontosan lett csinálva. Ahol most van az jó hely, lehet pakolni is. Nekem megfelel.
Zsota15-04-2008 12:49:09 // 34545
jaja, sztem sem. Köszi előre is!
szifu15-04-2008 12:40:23 // 34544
Oks, amint lehet csinálok pár képet. Ezzel rendeltem, úhogy elméletileg 2004ben így rakták fel gyárilag...hacsak a kereskedő nem "seftelt" és rakta be maga..de ezt azért kétlem, mert neki ez nem hiszem hogy tétel.
Zsota15-04-2008 12:35:18 // 34543
Köszi! Ha lesz kép, az biztos segít. Egyenlőre csiki-éknél sem tudták biztosra mondani :)))
szifu15-04-2008 12:33:02 // 34542
Hali!
Rég írtam ide...:( ......de azért néha benézek, ha időm engedi.
cd tár:
Nekem a cd tár gyári, blaupunkt-10 cd-s, nem faceliftes verda. A sofőr mögötti üléstámla hátsó oldalára fúrták fel gyárilag. Nem rémlik pontosan hogyan, de holnapra lesz fotó ha még kell. Jól bevált ott, csak akkor gáz, ha előre hajtom a hátsó üléstámlát és ytongot szállítok meg laminált padlót, mert nem sima a "plató". :))) No de nem akarhat az ember Barkast csinálni minden nap a kocsijából :).
147/GT tali:
A 147 tali nekünk az elmúlt két alkalommal kellemesen és kalandosan telt, mindkétszer nagyon jól éreztük magunkat!
Sajna idén biztosan nem leszünk jelen, az ok azonban örömteli... nálunk is jön a Baba :). Május 21re van kiírva a Feleségem, szóval vagy meglesz vagy még pont nem, de mindkettő kizáró ok.
Ha Szegedről tudok vmit segíteni, akkor szóljatok.
Rég írtam ide...:( ......de azért néha benézek, ha időm engedi.
cd tár:
Nekem a cd tár gyári, blaupunkt-10 cd-s, nem faceliftes verda. A sofőr mögötti üléstámla hátsó oldalára fúrták fel gyárilag. Nem rémlik pontosan hogyan, de holnapra lesz fotó ha még kell. Jól bevált ott, csak akkor gáz, ha előre hajtom a hátsó üléstámlát és ytongot szállítok meg laminált padlót, mert nem sima a "plató". :))) No de nem akarhat az ember Barkast csinálni minden nap a kocsijából :).
147/GT tali:
A 147 tali nekünk az elmúlt két alkalommal kellemesen és kalandosan telt, mindkétszer nagyon jól éreztük magunkat!
Sajna idén biztosan nem leszünk jelen, az ok azonban örömteli... nálunk is jön a Baba :). Május 21re van kiírva a Feleségem, szóval vagy meglesz vagy még pont nem, de mindkettő kizáró ok.
Ha Szegedről tudok vmit segíteni, akkor szóljatok.
Zsota15-04-2008 12:19:22 // 34541
ööö...én úgy tom, hogy a jobboldali kárpiton van gyárilag egy zseb, és abba van beállítva (baloldalon van a bose)...erről szeretnék meggyőződni. Én a gyári helyre akarom berakni, nem akarok semmit sem fúrkálni
Gegee15-04-2008 12:07:13 // 34540
Na most :) a CD tár a hátsó ülőtámlába helyezkedik el, vagyis oda furatattam bele. Mert ugyebár a csomagtartó részhez nem lehet, akkor nem tudnám kivenni a pótkereket, mert egyben van minden. Szóval szerintem nincs más megoldás....én így döntöttem.. oldarra semmiképpen nem akartam volna belefuratni, mert hát le kell rögzíteni valahogy, de ott meg mi fogná? hát semmi..
Zsota15-04-2008 10:53:11 // 34539
értem én amúgy a vigyort :) A sör a CDtár, facelift + Bose-nak szólt de megkapod a tipustalin :))))))))
Zsota15-04-2008 10:52:16 // 34538
ehh, most látom csak :) szóval valszeg marad a foto :))))
Ha péntek lenne még le is mennék (nincs főnök) :))))
Ha péntek lenne még le is mennék (nincs főnök) :))))
Tibe15-04-2008 10:49:59 // 34537
Nagykanizsán lakik, szal ha jössz szólj és megyek én is összeröffenni! :)))
Zsota15-04-2008 10:47:30 // 34536
pompáááás.
Tehát: a CD tárad hol helyeszkedik el? A csomagtartó bal, vagy jobb oldalán, és egy "zseb"-ben van-e benne. Netán képet tudsz e közölni róla? Mindjárt megkuksizommerre laksz egy személyes megkuksi végett
Tehát: a CD tárad hol helyeszkedik el? A csomagtartó bal, vagy jobb oldalán, és egy "zseb"-ben van-e benne. Netán képet tudsz e közölni róla? Mindjárt megkuksizommerre laksz egy személyes megkuksi végett
Gegee15-04-2008 10:15:53 // 34535
Nekem faceliftes és gyári CD-táram is van! :-) Asszem gyári...annak kell lennie..
De a facelift előttiből raktam át ebbe. 10 lemezes és jó, faxa, nekem bejött.
De a facelift előttiből raktam át ebbe. 10 lemezes és jó, faxa, nekem bejött.
Zsota15-04-2008 10:00:59 // 34534
Emberek!
Sűrgősen keresek olyan cartársat akinek gyári CD tára van. Ha faceliftes lenne az lenne az überfasza, de sztem ilyen nincs. Ha esetleg még Bose hangrendszere is van, azt még lehet egy sörre is meghívom :)
Köszi
Sűrgősen keresek olyan cartársat akinek gyári CD tára van. Ha faceliftes lenne az lenne az überfasza, de sztem ilyen nincs. Ha esetleg még Bose hangrendszere is van, azt még lehet egy sörre is meghívom :)
Köszi
Gegee15-04-2008 09:13:08 // 34533
Nekem teljesen mind1! Megyek így is úgy is! :)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
603
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?