jó a kilátás:) (Campeggio Fusina)

Na ez az a város ahol a Marklároknak uszonya van:D

Jók a pogramok meg minden:)

A jó fogyi titka:))) (7.3L/100km)

mosás:) mee poros volt:) (a magyseggü nők mögött egy 156, csak nem látszik)

Camipinglife nézi aszony a térképet, mert Róma még messze, de vettünk egy jó könyv alakút és ezzel bármerre bolyonghatunk, mert full olasz, városokkal:) 20ojrót megért...

Hátt nem a sztrádán mentünk:))) Kicsit fárasztóbb de, occsóbb is, viszont bazi szép:)
Amúgy vannak nemfizetős autópályák is, néha találtunk olyat is:)

ehh

ehh2

Rómába értünk naplementére, 2 órát csavarogtunk a városban autóval, szerencsére forgalom nulla, mert vasárnap estére érkeztünk:)

Amikor végképp eltévedtünk:D Itt kérdeztük meg hogy tud-e egy jó Campinget a környéken:D:D:D Kicsit keresztbe állt a szeme, miután becsattogtunk strandpapucsban a márványpadlóra rakott vörös szőnyegére:D De nyomtatott egy papírt nekünk:)))

találtunk egy ilyen templonyt, belementünk mire körbeértünk kifáradunk:D

ez volt az oldalába karcolva

meg ilyeneket néztünk, de úgy elfáradtunk ma folytatjuk

mikor szétszakadt asszon papucsa, röhögve kérdezi: na maggájver most legyél ügyes
erre én: előkaptam a sluszkulcsot átdöftem, kiszedtem a pénztrácámból egy gémkapcsot és voálá:D:D:D
nem volt kedvem még őt is cipelni a vizek, meg minden mellett:D:D:D
na köb itt tartunk, még fél út hátra van, jól érezzük magunkat,Velence, tengerpart Rimini bazi jó volt, most Róma, aztán tervben van Firenze, Maranello:), és haza, ha esetleg marad időnk akkor még Caorle, egy kis lábáztatásra hazafele:)
Az olaszok állat módjára közlekednek, de figyelnek egymásra, általában előbb látják hogy piros alfa, aztán nézik a rendszámot, így kapom a kiképzést:D de már megszoktam, az alfások meg még egy fokkal állatabbak, eddig alfát csak előzni láttam:D