jóestét:)
vége hát a kis karikának: bp-velence-ravenna-rimini-róma-firenze-maranello-caorle-(holnap)bp
bazi jó volt, és nagyon tisztelem érte a kis autómat, hgy ennyi idősen ilyen zokszó nélkül, korát meghazuttoló módon teljesítette a 3000km-es távot
szerelni nem kellett semmit! úgy tette a dolgát mint 4 éve eddig, mióta az enyém:)
Forza Alfa Romeo!
azt magyarázza meg nekem valaki: mikor ülök ebben az autóban, hogy lehet hogy, néha úgy érzem mintha egy új autóban ülnék? tudom a nyűgjeit, ismerem a hibáit, és mégis feledtetni tudja velem, hogy 17 éves, olyan motorhang, úgy fekszik a kanyarban, és olyan természetességgel teszi ezt, nem úgy mint egy kivénhedt csataló, hogy najó ide még elviszlek, de aztán hagyj elporladni... hanem vidám, fürge, még kekeckedős is akár
na ez az amit csak érezni lehet, elmondani nem:)))
üdv újra itthon!
ui: úgy néz ki megpunnyadt az olaj hőfok mérőm, ugrál meg lefexik néha, valami kábel bax? mivel amúgy minden rendben nem foglalkoztam még vele, lehet csak szétcsószott valami csati? bolonya felé mint egy 60km szerpetinezés után kezdte:))) na azbeszt vót:))) apám mekkorát lehetne ott autózni ha merném csapatni:) de így is űber állat volt.)