No akkor az ígért részletek az Április 24-i Találkozóval kapcsolatban:
Lemértem, a teljes táv kisebb kitérőkkel együtt volt 131km nekem itthonról!!
Indulás: 9:00-kor Tóvárosból
I. megálló: Martonvásár, kb. 9:45-re érkezünk (mert szinte tuti később indulunk Budáról :) ) Belépő a parkba 650Ft/ felnőtt , nincs csoportos jegy, autóval is be lehet menni ennek díja: 6250Ft / autó :P Úgy számoltam, hogy max. 1,5 órát töltünk itt
II. Bence-hegy, érkezés: kb. 12:00-12:30 (baromi szép a táj, jó nagy parkolóval, itt tudunk majd amolyan Alfásan parkolni, jókat fotózni, új felniket, új, motortérben fellelhető kütyüket, fényezéseket szemrevételezni, levegőzni egy jót :)
III. Lovasberény volt tervbe véve (érkezés kb. 13:45-14:00-kor), DE!! Megnéztem mind a Cziráky-kastélyt, mind a Tűztornyot. A fényképeken, a neten baromi jól néz ki, de valóságban egy romhalmaz mind2, úgyhogy ezekért nem érdemes külön oda menni! VISZONT!!!! Egy nagyon jó kis erdei út vezet oda, viszonylag jó út, elvétve egy-egy kisebb kátyúval. (végén ezzel kapcsolatban lesz kérdésem!)
IV. Sukoró: (érkezés: 14:30-15:00) Szintén fotózási lehetőség, valamint közös ebéd lehetősége
ITT A kaja után gondoltam a fotózást, és hegymászást :))
V. Velence: (érkezés: 17:00-17:30) Olasz fagyizó (tesztelve) :)) finom olasz fagyit árulnak, olaszból hozott alapanyagokkal, friss tejszínhabbal, speciális kelyhekkel várnak minket, kb.30an le is tudunk majd ülni a kertben, de ha többen leszünk, azt is megoldják! Fagyi 130Ft/gombóc, speckó kelyhek 800Ft-ért.
Ezután indulunk majd hazafelé, valamikor 18 óra magasságában!
Kérdés: kettő is! :) EZEKRE MIELŐBB KÉRNÉM A VÁLASZOKAT!!
1. Szeretnétek-e Lovasberény felé kocsikázni egyet az erdőben, ez oda- vissza nagyon kényelmes tempóban (30-40km/h) 40 perc oda-vissza (mármint Bence-hegy-Lovasberény-Sukoró) vagy kivegyük az egész megállót a napirendből?!
2. Szeretném, ha a listára feliratkozna az aki szeretne Sukorón a gémeskút étteremben ebédelni, mert annyi főre foglalok asztalt! Egy kávéra is nyugodtan be lehet ám ülni velünk! :)) Örülnék,ha mindenki csatlakozna!! :)
Ha copyztok, csak ezt a listát! ;))
Ebéd résztvevők:
1. Thomika 2 fő (2,5) :))