Elgurultam lemosni a nagyvadat. Megérte! :DD
Mindhárom mosóállás foglalt volt. Az elsőben épp akkor látott neki egy nevéhez híven hótszutyok retyónak a gazdája, a második helyre épp előttem érkezett egy budi-BMW, a harmadikban viszont egy csávó a vizes autót törölgeti... Hmmm... mondom várok picit.
.
.
.Csak törölget.
.
.
Na jó... Kiszálltam, köszöntöttem és megkérdeztem tőle, hogy nincs-e kész véletlenül, merthogy törölgetni arrébb is lehetne esetleg - ne haraguggyá má, bocsánat. Na faszikám felvilágosított, hogy még marhára nincs kész, mert egyszer ugyan már lemosta, de az semmi, mert a kosz nem LAZULT FEL, és most nem törölget, hanem épp FELLAZÍT, és még legalább tíz-tizenöt perc...
.
.
Oké manus, te nyertél! Köpni-nyelni nem tudtam. Fogékony vagyok az aprólékos hülyeségekre, de ettől dobtam egy hátast. Újfent felvetődik a kérdés: Minek az embernek agy, ha anélkül is lehet élni?
Itt LAZÍT a fószer:

A gyerek meg hadd tanuljon, kell vki, aki továbbviszi a TUDÁST. Azt még láttam, hogy a LAZÍTÁS után elkezdte ismét mosogatni a fosát... lentről felfelé vagy leginkább össze-vissza. Ezt még biztosan nem vették a BMW mosási kurzusán.
ÁÁÁÁÁÁH! Sírok!