Forum >> 75-90

Marek24-06-2008 11:24:28 // 25928
Marek24-06-2008 11:13:18 // 25927
"Má bocs hogy beleszólok nem telefon de KUSSOLJATOK MÁR BE!!!"
Erre a kultúrált megnyilvánulásra reagáltam, hasonló hangnemben, csak úgy jövök hozzá, ahogy Ő tette!

"Akárcsak te az én dolgomban!!!
És még te jársz komunikációra vagy mittom én milyen suliba,hogy a teljes jogú tagnak aki véleményt mond rólad úgy ahogy te teszed rólam azt mond,hogy KUSS!!! :-/"

Ez azért nem ugyanaz, én közvetlen érintet vagyok ebben a dologban, Ő meg csak hallott, valakitől, valamit, amit úgy meséltek egyszer még régen, mikor Alíz épp visszajött csodaországból...
Ha ennyire kíváncsi vagy rá, a Budapesti Gazdasági Főiskolára járok és közgazdásznak tanulok, nem is rossz eredményekkel!
Ha azt gondolod, hogy a kis kúriádba járó felbujtogatott haverjaid írásait támadásnak veszem, tévedsz, tudom, hogy az is a Te irásod átvitt értelemben!
Én is megtehetném, hogy megkérem az itt regelt barátaimat, hogy jöjjenek már át ebbe a topicba és kelljenek a védelmemere - 10-20 oldal tele lenne mire válaszolni tudnál rá- DE nem teszem, ez választ el tőled (meg még 1000 dolog) és szükség sincs rá, hogy mégjobban szét lgyen offolva a topic!
Külön szégyened, hogy Te nyitottad ezt a topicot és liyen dolgokat művelsz benne!

"Még a motort felújjító fél is igazad ad,és beszámol neked mennyi lett arra a motorra költve
,hogy ilyen bivaj és megbízható legyen,szinte csak az ért az egész vasban valamit!!!"

Újabb gól, öngól amit berugtál magadnak, nem elég, hogy okos ember mindent értett Hellboy írásából - akinek köszönet ezért - még Te külön ki is emeled, hogy aztán én mindenki számára, - a Te számodra is - érthetővé tehessem!
Egy dolgot támaszt ez alá - azon kívül, hogy Hellboy sokat dolgozot vele - mégpedig azt, hogy Te már a motor megvásárlásakor tudttál a HF-kifújásáról, amit eladáskor méllyen elhallgattál!!
Ismételten nem olvasol és értelmezel, ahogy tegnap kértelek rá, csak írsz, írsz minden tény mellett elírsz!
Ez az egy baj, van:
Tudtad, hgy kifúj és nem mondtad el, ezzel előre megfontolt szándékkal átvertél egy, tőled segítséget kérő a műszaki dolgokhaz nem értő embert és mikor rájött, te leszarod a pofáját, nehogy kiderüljön a szitu, és neked sérüljön a renoméd, ezért irtam privibe le neked ezt burkoltan, de Te beírtad ide, hogy megszégyenülhess! Parancsolj!
Nem tudom mégis mit vártál, mert minden másról írsz, meg terelsz mint a bodrogi juhászkutya oldalakon keresztül, meg megvádolsz mindennel, pedig "csak" ennyiről van szó, ezt kéne rendbe tenned!

"Márton,neked tényleg nemjutott dinnyefőld???"
Nem baszki nekem észt adotta az Úr, nem földet!
Pontossan ezért ide semmi többet nem vagyok már hajlandó leírni, ez is már rengeteg és minden infó itt van leírva fehéren-feketén az ügyedről, úgyhogy ha bárki bármit akar tőlem az megteheti priviben, telefonon vagy személyesen akármikor állok rendelkezésére, de itt befejeztem ne id provokálj, nem tudsz!

Szép napot, és mindenkitől elnézést a hosszú hsz-ek miatt!!!
Gábor(figi75)24-06-2008 10:19:42 // 25926
Pontosan,igaz a kifújást porlasztócsúcsnak konstatáltuk,én így is adtam tovább,de tényleg látszott,hogy foglalkozva volt vele és elég jól teljesített,az adagoló nem,hogy szar,de szinte koppra fellet újjítva!!!
Különben is mit magyrázkodik itt bárki is mert Mártonnak megkell felelni,miért ki ő már bocs............
Gábor(figi75)24-06-2008 10:16:47 // 25925
Akárcsak te az én dolgomban!!!
És még te jársz komunikációra vagy mittom én milyen suliba,hogy a teljes jogú tagnak aki véleményt mond rólad úgy ahogy te teszed rólam azt mond,hogy KUSS!!! :-/
Ezért megkérnélek még 1x arra,hogy ne avatkozz másnak a dolgaiba mert amint láthatod nem iagazán számíthatsz másra csak támadásra! :-P

Még a motort felújjító fél is igazad ad,és beszámol neked mennyi lett arra a motorra költve
,hogy ilyen bivaj és megbízható legyen,szinte csak az ért az egész vasban valamit!!!

Márton,neked tényleg nemjutott dinnyefőld??? :DD.. :-)))
Marek24-06-2008 10:04:56 // 25924
Így van! A mai napig reccsmentesen és tökéletesen fut, idézénén az ügyfél/haver mondatát miután10000 Ft-ért egy fél nap alatt lecseréltük a váltóját és átalakítottuk a kuplungját, tehát a következőket mondta a próbakör után, amit egyhelyben is megtett párszor:
" Marek köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok"
Ha nem így volt majd Ő, és csakis egyedül neki van joga megcáfolni, egyébként tegnap beszéltem vele, mert azért hetente szoktunk, de te mióta elvitted a klímakompresszort hányszor beszéltél vele???
Vagy csak úgy hallottál valakitől valamit aki egyszer átélt valahol valamit, ami neki is úgy meséltek egyszer régen!
TEHÁT NEKED KUSS!!!
Bocsi, ha kicsit nemmegfelelő hangsúllyal voltam, de ezt váltod ki belőlem, ha így "szólsz" hozzám!
Tehát Te miről is beszélsz pontossan??? Elég lesz a kötözködésből szerintem, mert Te aztán végképp laptalan ember vagy embben a játszmában!
Marek24-06-2008 09:56:35 // 25923
Mesélj nekünk Viktor,mostanában hogy alakul a szexuális életed??
Ryuk24-06-2008 08:11:34 // 25922
Nem sürün szoktam belefolyni az itteni dolgokba,de úgy vettem ki hogy az én tölem és én általam öszerakott motorról van szó.Szóval ebbe a HF tömitésen kivül az összes tömités ki lett cserélve,beleértve még a rézalátéteket is(kivétel a porlasztó alattiak),és az összes a legdrágább fajtából származik.A motornak semmi baja sem volt az emlitett kifújáson kivül,kivéve hogy az elöbefecskendezés csak fülre lett beállitva...lépett,indult,egybe volt...én ennyit szerettem volna hozzáfüzni,és azt hogy szerintem megért annyit...hogy utánna mi lett és ki mit miröl nem tájékoztatott az ti dolgotok,de tényle nagy gonddal,és szeretettel pénzt nem kimélve lett összerakva a motor...Ámen:)
Gábor(figi75)24-06-2008 07:59:50 // 25921
Ez nem a helyesírási verseny,az nállad is előfordult már! :-))
Na az én nem vagyok "üzletember" ezt meghagyom a felsöbbrendű lényeknek!
prooF_7524-06-2008 00:36:54 // 25920
Nekem így néztek ki a kompressziók tavaly nyáron: (kb 5-6000km-rel ez előtt)
szárazon / olajjal
1. henger 9bar / 9-9.5 bar
2. henger 8.5bar / 8.5-9bar
3. henger 9bar / 9bar
4. henger 8.5bar / 9bar
Azt nem tom hogy milyen motorhőmérsékletnél, talán Robi emlékszik. De gondolom ezek nem a legjobb értékek, viszont én arra következtetek hogy a gyűrűk jók lehetnek...

Egyébként, szelepszár szimeringből melyik a jó? Reinz? Szakál-metálban szerinted olyat tesznek bele?
NaTo24-06-2008 00:21:28 // 25919
ezenkívül: jövőhét elején végre nekiállok lefújni feketére a díszléceket... plussz egy apró + optikai tuning is jön, amit majd akkor ha kész. Mindenesetre fekete szigszalaggal bepróbálva vérlázítóan sportos hatása van...
NaTo24-06-2008 00:19:03 // 25918
Holnap rakok fel képeket a kipuffomról. Hogy legyen Kizzo után is még szakmai itt. Jut eszembe, találtam egy vákuumcsövet a motoromból lelógva, ami nem az elosztófedélhez megy... nincs meg a manualom, csak benn a cégben van elmentve. Holnap megnézem, mert a lecsúszott vákuumcső legjobb tudomásom szerint vagy többletfogyasztást okoz, vagy teljesítménycsökkenést. De jót semmiképp. :)
Amúgy 3 kismacska költözött be a motorháztetőm alá, akiket száműztem is, de arrébb is álltam, hogy vissza ne találjanak menni, még szétrágnak valami vezetéket, vagy összehugyálják a motorteremet. Kúrva macskák...
Ha holnap egyet is találok benn, azt nem engedem ki, és megüvegelem a gépet... Választhatnak, vagy grillezés lesz, vagy a ventillátor fog csonkolni... ja, hogy burtális vagyok?! Az Alfámról van szó! Jó hogy! ... ;)
NaTo24-06-2008 00:11:24 // 25917
Nem unjátok még ezt a sok köpködést?!
Agyamat eldobom!
Ráadásul ennyi helyesírási hibát régen láttam egy oldalon...
Ez már azért égő gyerekek... ne csináljuk már!
Mindketten nagy üzletemberek vagytok... szégyellem magam helyettetek.
[k i z z o]24-06-2008 00:10:54 // 25916
Ha füstöt köp akkor az olcsobbik szelepszár szimmering van rajta. Az a fajta, amelyik ha olajat lát megkeményedik:)

Ha bekajál akkor induláskor kicsike benzin szaga van.
Kat + lambda hidegen semmi köze a motorodhoz. A katnak a járásához ennek - ML4.1, 1 lambda szondás - melegen se. Csak az emissziót csökkenti. A lambda miatt sem köp füstöt, mivel a motronic csak meleg szondánál dolgozik Tszonda >350cels. - ezalatt a jó öreg cirkóniumszonda nem ad jelet, de ha meleg is a szonda, power on reset után 30 másodpercel kezdi a motronic a lambdaszabályozást. Addig leseget.

A katalizátorodat nem a kukás lambda szondád verte haza?:)

Melegen mérd. Ha egy 8baros motor 1ccm olajjal feljön kb. 8.8 Bar - ra. Na akkor tömitetlen a henger. Ha nem jön fel, akkor alapban szelep gyanus, de akkor asszimetrikusak a kapott végsürités eredmények ( 10 -10.5 - 8 - 10) vagy valamelyik gyűrű esetleg törött - el tud ugy törni, hogy nem fordul ki, és sok sok kilometert utaztatja magát, vagy csak az egyik hengerbe szóródott korund mikor kivett gyertyáknál a zárhidadat flexezted :)

Lényeg, hogy a motornak az egyforma végsüritések a legjobbak, ami ha lehet ne legyen alacsony:)
[k i z z o]23-06-2008 23:35:30 // 25915
Kicsit lazábban van már illesztve.) 12-13 Bar kéne.

Mint anno haverom valami orosz krazt ujitott fel: Felhiv telefonon:

Jött hozzá a hüvelyszett ehte orosz, hüvelyben a dugók vastag fókapapirban...Nehogy majd a helyén megragadjon:)
Gábor(figi75)23-06-2008 23:03:14 // 25914
Főleg az a bosszantó,hogy 1 a motorhoz laikus embernek "vásárló srác" hülyére tágítja a fejét az akinek semmi köze az egészhez,( leszarja a motort beépítő szerelő véleményét ) akivel ugye megintcsak nem komál,és még igazságot is akar itt osztani meg pálcáttörni felettem,ez a nem semmi sajna! :-P

Én is annyit tudtam a motorról,hogy szépen ment 350 km-et jött megállás nélkül stabilan és geci erősen lépett,így jóhiszeműen adtam el "VAS" árban!!!
A többi utánna jelentkező bármi meghibásodás,ami útólag kiderülve nem egetverő és nem motor inkább emberi mulasztás vagy hanyagság,az asszem nem engem terhel!

Őszintén az alap dolgok ott kezdődnek,hogy olajak,szűrők,tömítések ,csövek cseréje mielött 1 nem fatal 20 éves motort meghajtok!!!
Tocsa23-06-2008 22:52:46 // 25913
MArek te meg eladtál egy patent váltót hibátlan kuplunggal eccer te is korrekt voltál ugye??
Tocsa23-06-2008 22:50:36 // 25912
Má bocs hogy beleszólok nem telefon de KUSSOLJATOK MÁR BE!!!

SEnki ne várjon egy sok kilométeres dízzelmotortol csodát !
Ha figi azt mondta hibátlan akkor azt a korának megfelelő álapotra mondta ugyanis nem új cucc!

ÉS ha kífúj bazzeg a henger ki a faszt érdekel az a minimum hogy egy bontott motort szétszedek kipucolom és kicserélem a tömítéseket ,olajat szűrőket szar kábeleket csöveket......stb
Aki nem így tesz az ne reklamáljon és főleg utánna miután megfőzte a motort a kibaszott vízcső miatt ha jól olvasom!

Nekem amit Robi leírt bőven bizonyítja a figi ártatlanságát ja és én is láttam saját szemmel azt a motort ÉN szétszedtem volna és összeraktam volna szépen lepucolva !!! ENNYI!

BOcs hogy durva voltam de a tököm televan azzal hogy mindig baszogat it valaki valakit tiszta óvoda!!!
Wickey23-06-2008 22:09:48 // 25911
kész csoda :-P
Gábor(figi75)23-06-2008 21:24:17 // 25910
Mielőtt te is véleményt mondassz valamiről,érdemes meghalgatni a másikat is,de látom téged is elvakít a jó baráti kapcsolat,persze jól van ez így a helyedben én is ezt tenném!
Hogy mit mondott és hogyan asszem csak mi ketten tudjuk pontosan,azt,hogy ő mit és hogyan edott elő neked azt ezek után sejtem,de azért eléggé sok a kavar a srác körül,mert eddig csak a bajt hallotam! :-P
Mint már lettebb is körvonalazódott,de neked külön leírom,hogy megércsed,a kífújásról én is csak annyit tudtam,hogy a csúcs alól ereszt,ami mint tudjuk banális hiba és biztos voltam benne,mint az jeleztem a szerelőnek is,meglessz oldva!!!
A további dolog,hogy szar a motor és nem jó az adagoló meg a tápstzivattyú stb azt a haverod meg Márton vizionálta bele a dologba,mivel a beépítést végző szerelő már itt is leírta a motorról a véleményét amit nem vett sokért és simán éri az árát,tehát ennyi!!!

Ha nem alpári és fenyegető stilúsban hívott volna fel,és nem Márton úrra hivatkozva állít fel nekem 1 diagnózis,és nem a márkaszervizes költéségeivel jön nekem meg azzal,hogy ennyit meg annyit adjak neki de izibe,biztosan sokkal segítőkészebb lennék hidd el!
És soha nem állítottam,hogy az a motor tökéletes és hibátlan,csupán annyit,hogy egyben van átkell nézni de működik és megbízható!!!

Ha te nem vásárolsz tőllem leszarom,amúgy sem árulok már igazán semmit ha feltünt volna,hogy most te is nekem támatsz nem old meg semmit sem!
Én is jó értelmes embernek ismertelek ezért nem is sértegetlek mivel elfogult vagy és nem pártatlan.
Tényleg sajnálom,hogy így alakult,de amit a barátod művelt a telefonba azt eléggé nem komáltam,szerintem azóta ő is átgondolta és talán megtudjuk beszélni,de nem így!!!
AdamV623-06-2008 21:04:05 // 25909
A srác nem a javítás költségeit akarja megkapni hanem a motor árából szeretne visszakapni pénzt mivel te azt hibátlan,megbízható,erős motornak adtad el,namármost nem mondanék egy motort hibátlannak ha kifúj az egyik hengernél!!!

erre te alpári voltál és rábasztad a telefon!!! na ez nem korrekt dolog!

a srác történetesen az egyik legjobb barátom tehát első kézből hallottam a dolgokat!!!

Jobban tennéd ha a sráctól bocsánatot kérnél és ezzel akár el is intézhetnéd a dolgot mert így csak a saját üzleteden rontasz!!!
mondtam neked h én is akarok venni a verdához pár dolgot,de az biztos h nem tőled! sajnálom ha ezzel megbántalak mert egy jó embernek ismertelek meg,de amit a sráccal csináltál az nem volt korrekt és nekem is azt mondtad h tökéletes a motor hiszen elötte mielött a sráccal beszéltél direkt felhívtalak és csak ezután küldtelem hozzád a srácot,mert azt hittem h lehet benned bízni mint amorés az amorésba!
Marek23-06-2008 20:31:42 // 25908
Pfff. Hál Istennek nem szorulok rá!
Gábor(figi75)23-06-2008 17:36:57 // 25907
Szerintem is ilyen baj lehet,mással is szorakazhatna a paplan alatt,talán több köze lenne magához!:-)))

Szóval kikerekedett a bográcsos dolog,bírka lessz főzve szombaton délután,5 fele tesszük fel,az előkészületeknél segítség jól jönne,"persze józanon"amíg lehet!
A költségek nem változtak,itt nem az üzleti érdek dominál!:-)
Wickey23-06-2008 17:25:44 // 25906
X :-)
NaTo23-06-2008 17:15:38 // 25905
Mikor tanultál meg olvasni?!
Fészi23-06-2008 17:07:27 // 25904
Basszátok meg, középiskolában nem olvastam ennyit! Marek, nem volt szex mostanában, mi? (ha gondod van: beszamolok.hu ) Vagy inkább verekedjetek meg! :P
LacUS23-06-2008 16:10:44 // 25903
Végre vmi értelmeset is látok a fórumban.
NaTo23-06-2008 14:11:08 // 25902
Hogy valami idevalót is nézzünk :)
A V6 nem hazudik...
Marek23-06-2008 13:59:39 // 25900
Boldogok a lelki szegények,mert övéké a mennyek országa!
Gábor(figi75)23-06-2008 13:47:45 // 25899
Pfff.........
És nem vagy önelégült,cseppet sem érzed magad feleslegesen fontoskodó alaknak? :-P

De ha már mások is azt mondják,hogy ez a dolog nem rád tartozik,igazán elhihetnéd,"kedves becsületes ember"! :-P
Marek23-06-2008 13:45:12 // 25898
MAi első igaz mondatodhoz velem kapcsolatban engedd meg, hogy gratuláljak!
Men vagyok felsőbb rendű lény, átlag, becsületes ember vagyok!
Na ez már a te bajod, hogy nem érdekel, pedig okulhattál volna belőle.
Gábor(figi75)23-06-2008 13:42:02 // 25897
Óóó megértettem kedves " felsőbbrendű lény ",sajnálom,hogy nem érhetek a nyomodba és nem állhat szemben a véleményem a tiéddel,ami iagzábol senkit nem érdekel,főleg nem engem!
Marek23-06-2008 13:39:20 // 25896
Téged csak sajnálni tudlak, magyarázkodsu folyamatosan, hol vannak a febyegetéseim, hol vannak, az alaptalan vádak??
Miért is vagyok én pont általad megfosztva a szabad akart kinyilvánításának jogától??
Ezt kellett volna becsülnöd, nem behisztiznem, hogy hogy bajom akadtt veled és elsőként téged megkeresve, neked mondtam (írtam) el! Szeintem ez a korrekt, ha kifogásod van a rólad mondott véleményemmel, akkor eTe is megtehetted volna, hogy nekem és csakis nem elmondod!! Erre Te mit csinálsz?
Ki vagyok itt?
Ugyanolyan teljesjogú forumozó mint te, de ez lányegtelen, mert én nem ITT írtam le a véleményem rólad, hanem az oldaladon, burkoltan fogalmaza!
Hát igen a kezed össze tehetted volna, hogy azok után amit műveltél akkor én még esélyt adtam a dolognak, de eljátszottad ezt végleg!

Majd akkor ér valamit a véleményed az enyémmel szemben, ha én is nyomozni kezdek az ügyleteid után, és elárulom az "ügyfeleidnek" kin, mikor, mennyi pénzt kerestél, ezáltal téged besározva, magamhoz melengeteva azokat!
Na amíg ilyet nem teszek és nem tettem, addig semmit nem ér a szavad az enyémmel szemben számomra!!
Gábor(figi75)23-06-2008 13:32:24 // 25895
De leginkább semmi köze Márton úrnak ez egészhez,főleg,hogy rosszindulat vezérli! :-/
Robi23-06-2008 13:28:42 // 25894
Jó kis szart kavart ez a gyerek... :/

Ha már így belelendültetek, én is hozzáfűzném pár gondolatomat:

- Beraktam a motort, felpumpáltam az AC-t, és láss csodát, pöcc-röff. A 4-es hengerfej alól kifújt, de a járása szép, egyenletes volt, és az erejével sem volt gond. A hengerfej dolog egyébként nem tartozik másra, csak Figire, és Banka Istvánra.

- Arról senki nem tehet, hogy a vízcső eldurrant, mivel a régi motor mindent eláztatott olajjal, az összes gumialkatrész kilágyult. Erre egy orvosság van: az összes gumialkatrészt újra cserélni. Ellenkező esetben bármikor bármelyik cső megadhatja magát. Egyébként egy eldurrant vízcső miatt simán meg lehet főzni a motort, tehát innentől már eleve gázos ez a "garancia" dolog.

- Az üzemanyagellátás problémával kapcsolatban: Marek azt mondta nekem, hogy a régi gázolajszűrő tele volt barnás ganajjal. Innentől megintcsak ott tartunk, hogy ugrik az adagoló, és a porlasztócsúcsok "garija". Az adagoló egyébként szerintem fel lehetett újítva, mert csilli-villire le volt pucolva, és a csavarok frissen meg voltak jelölve festékkel. Ha meg tápszivattyú kell, akkor miért nem jött el a srác a régi motorjáért, itt tárolom még mindig, ingyen és bérmentve, és itt van rajta a másik tápszivattyú.
Gábor(figi75)23-06-2008 13:07:48 // 25893
Igen mer már akkor leesett,hogy mekkora genya üzletember vagy! :-(
Rájöttem te rájöttél és most mentegeted magad,mert savanya a szöllő!
Gábor(figi75)23-06-2008 13:04:39 // 25892
Arra miért nem válaszolsz,hogy kinek a fasznak képzeled magad itt,még nem világos ez számora???

Elöször is rágalom az,hogy szerinted én átbasztam valakit!
Én még nem hoztam szégyen az Amore hírnevére,így ezt is kikérem magamnak!
Valamint nem hiszem,hogy neked kell eldönteni,hogy én megbízható vagyok-e!
Másrészt nem érdekel a te magánvéleményed,főleg,hogy közöd nincs az ügyhöz!

És nem vágyom 1 ilyen ember barátságára! :-/
Marek23-06-2008 12:37:59 // 25891
Csak, hogy ne kelljen keresgélni senkinek az üzit, amiben szerinted "megfenyegetlek":

Ne baszd át az embereket, kurva rossz ajánlólevél!!!!!!!! Ha mégid "megtörténik" rendezd el azt KORREKT emberhez méltón, ne hozz szégyent az Amore hírnrvére sokan olvassák és vásárolnak szívesen innen, mert itt elvileg megbízhatóak au emberek! Ne kérdezz vissza, pontossan tudod miről van szó! Azért írtam, így, hogy csak Te értsd más ne gondoljon rosszra, nem akarlak itt "eláztatni", mert bízom benne, hogy megjön a józan eszed!!!! Még egy darabig...
Marek // 2008-06-21 18:43

Nem ez egy "baráti" jótanácsnak tűnik, akárhonnan nézzük, méghozzá reményekkel, teli az irányodban, mert ekkor még úgy gondoltam, hogy ezt a helyzetet normális módon rendezed még lehetünk haverok - erre utal az utolsó 2 mondat- , de mára már egészen más a kép állása...
Marek23-06-2008 12:31:19 // 25890
Azt hiszem arra te sokkal jobban rábasznál!
Nem aztán tényleg nincs takargatnivalóm itt!
Tegezdtél el nyomozni utánam és sunyi módon írogatni az egyik ügyfelemenk, hogy mit menyiért vettem és adtam el neki! Na ez az amihez AZ ÉG VILÁGON SEMMI KÖZÖD NEM VOLT!!!!!!! Ez nagyon gusztustalan, és jellemtelen volt tőled, mikoe erre rájöttem, elküldtelek a fenébe és azóta nem beszélek veled! Milyen érdekes, hogy erről ITT most hallanak először???!! Volt olyan, hogy nem vertem nagydobre amit tettél, ez a jellemeség, amiből Te ismételten megbuktál, kudarc vagy!
Pedig megtehettem volna, hogy beírom ide konkrétan, hogy mekkor a geci voltál, de nem tettem, pedig így most belegondolva megérdemelted volna! Akkor azt gondoltam talán van esély rá, hogy változz pozitív értelemben, azóta már tudom, hogy sajnos nincs... :(
Innentől, kezdve erről a témáról csak privátban válaszolok bárkinek is mert elegem, van már a pitiáner faszságokkal való időrablásból!
Majd légyszi írd meg a falamra, hogy pontossan hol fenyegettelek meg, mert ez még érdekelne!
Gábor(figi75)23-06-2008 12:15:59 // 25889
Telefonon,már rég felhívhatott volna ha baja van velem,csak ugyanezt mondhattam volna el,de élőben még sosem jött oda,pedig már számos alkalom nyílt rá,vagy nyilhat a személyes megbeszélésre ahelyett,hogy beleavatkozik az életembe és az üzletembe!
Nem tudja lenyelni azt,hogy rájöttem mekkora hasznot fölöz le másokon,de nem vertem nagy dobra csak tudja,hogy tudom,viszont ha így áll hozzá kénytelen leszek,vagy leáll és elfelejt vagy terigessük ki a kártyákat! :-P
Másrészt elég unalmas már ez,nem én kerestem a társaságát,nem én okoskodok bele az életébe hanem fordítva! :-P
Gábor(figi75)23-06-2008 12:01:18 // 25888
Nem esik még mindíg le,hogy nem a te dolgod ez az üzlet,és hogy feleslegesen avatkoztál bele,úgy hogy lehúztál engem más előtt,valamint igenis burkoltan megfenyegettél ott van az üzifalamon,hogy te lépéseket kezdeményezel velem szemben,hát kinek a francnak képzeled magad áruld már el???
Marek23-06-2008 11:58:14 // 25887
Olvasgasd a hsz-eket, minden bennük van amire kváncsi lehetsz az üggyel és a véleményemmel kapcsolatban! A baj az, hogy elmondtam neked a rendelkezésemre álló infók alaapján a véleményem és te túlreagáltad és ebbe a topicba is belereagáltad! Pedig értékelned kellett volna és elmondanod CSAK NEKEM, nem ide a nyilvánoságra, a te álláspontod, ahogy azt ÉN tettem, akit ezek után lehordasz!
Ez a gáz!
NaTo23-06-2008 11:57:50 // 25886
Srácok, nem lehetne ezt telefonon??
Gábor(figi75)23-06-2008 11:45:07 // 25885
Örülök,hogy megpóbálsz beállítani úgy,hogy nem értem a te magyarázkodásodat mert nekem ez jön le belőlle! :-P
Valamelyikőtök akkor is a másikra hárít,én hallottam,hogy mit és hogyan közölt velem és milyen követelései vannak velem szembe,amit túlzásnak találok!!!
A másik megintcsak az,hogy neked nem tiszted eldöntei azt,hogy 1 rajtad független üzlet hogyan zárul,magánvéleményed elmondhatod,úgy ahogy én is elmondom a te üzleteidről,de nem avatkozhatsz ilyen mélységeibe bele,nem a te dolgod és nem a te ügyed,ergo semmi közöd hozzá!!!
A motort árában vette sött,vas árban!!!
Marek23-06-2008 11:35:22 // 25884
Azt, hogy Ti mit beszélgetettek azt nem tudom, mert nem számolt be róla részletesen és nem álltam a mellette a nap 24 órájában mikor téged, meg Robit hivogatott elhiheted!
Én javasoltam neki, mert a környéken mást nem ismertem aki,m egbízható és AZONNAL nekiáll a hibát kijavítani, mint ahogy a srácc kérte, még 1x leírom, hogy Robit ajánlottam neki - mint ahogy elsőre is !!!!! - de ő erről hallani sem akart! Most ezért nem verhetem össze, az ő autója, azt csinál amit akar!
Nem tudom miért kéne kifizetned a számálát, nem a kifújást orvosolták, az mág rád vár, hogy elintézd a sráccal!!
Az x idő 24 órán belül volt, azt gondolom ez rövid, de megintcsak nem erről van szó!
Azt kérem tőled, hogy amit elolvasol:
értelmezd, dolgozd fel, foglalj állást, gondold át és írd ide le!
Ne kapásból, mert akkor megint 5x veted fel azt a kérdést, anmire már 5 x kimerítő választ kaptál!
Minden infó a rendelkezésedre áll, cselekedj legjobb belátásod szerint és részemről tényleg itt a vége!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért válaszoltam ily terjedelmesem eddig, mert ha nem írok semmit, el kedzdted volna reklámozni, hogy mivan nem tudok erre mit mondani, tehát minden úgy van, ahogy Te mondod!! Pedig látod, érzed , tapasztalod, hogy nem!
Gábor(figi75)23-06-2008 11:21:11 // 25883
Te aztán ezt jól kimagyarázod ahoz képest,hogy nem akartál erről beszélgetni többet! :-P

A srác egész mást mondott mint amit te itt összeírkálsz nekem,többek között azt,hogy ez a motor szar és hogy nem ért ennyit,ugyanakkor felsorolt 1 csomó hibát amit állítólag te állapítottál meg rajta,azt is mondta,hogy a szervizet te javasoltad és a te tanácsodra okoskodta ki azt,hogy tőllem vasalja be a márkaszrvíz költségeit is,aszem világossá vált,hogy ha ez így van akkor elégé kavarod a szart itt! :-(
Ha nem ezt mondtad neki akkor ő kavarja a szart,de 1 biztos én sem vagyok balek!!!

Én nem vagyok hajlandó semmilyen márkaszervíz számlát rendezni,még ha oda vittétek volna ahol javították,de még akkor is furcsa,hogy x idő mulva ment tönkre és robbant le én meg álljam a javítási költséget,ezt te sem gonolhatod komolyan! :-O
Marek23-06-2008 10:03:15 // 25882
Ráadásul már megy a lábán a gép, tehát viszonylag egyszerű lenne a dolog!
Marek23-06-2008 10:01:54 // 25881
"Na,de szépen tudsz fogalmazni ha akarsz,ez dicséretes!:-)"
Köszönöm szépen! :)

"Most akkor az a bajod,hogy kfújt,amről csak annyit tudtam,hogy a porlasztócsúcs alá kell 1 banális 2 filléres réztömítő karika,ennyit tudtam másról nem tudok,amire megkértem a szerelőt,hogy figyeljen már oda rá,ha más a baj az előttem is rejtett dolog!!!"

Ez a baj és nem az én bajom! A többi dolg így alakult, itt alapvetően ennyi a gond!
Szerintem meg kllett volna mondanod a srácnak, hogy vigye viszza Robihoz és csinálja, me a Te számládr, ah úgy is két forintos dolog, akkor meg pláne!

"A srác akit 2x láttál,de nagy mentőangyala lettél azt állította,hogy TE megállapítottad,ez a motor SZAR mivel rossz az adagoló,tápszivattyú és nem jár szépen!
Tudod én ezen vagyok kiakadva leginkább,meg a felvett stíluson amivel kezdte a dolgot! Amilyen a fogadj isten,olyan az adjon isten,sejted! :-/"


Nem állapítottam meg semmit, csak azt, hogy nem megy és, hogy valószínűleg, vagy egyáltalán nem kap nyálat, vagy isszonyat levegőset kap ( erre utaló jelet mondjuk az üzemanygcsőben nem láttam)! Kicseréltük a gázoljaszűrőt, mert ez volt az első tippem, de nem oldódott meg a gond! Egyáltalán alig pörgött fel és mindíg leállt a moci, tehát valami nem stimmel, meg a szar között van külömbség!
Mivel kellett neki gumi, meg felni és épp, hozzám igyekeztt mikor lerobbant , alap, hogy segítek, neki és nem azért, hogy akkor j"ófikázzuk le a Figi féle méregdrága motort!"

"egugye ott van a márkaszrvíz a maga "olcsó" oradijjával és szakértelmével,ami szerinted jobb mint a beépítést végzó szerelőnél,ez azért gondolom minősíti Robit is sejted!!! :-P"
Addig jött el a lábán a gép és mivel nem tudtam a környéken megbíható szervízt, ahol azonnal nekilátnak, csak azt ezért vittük oda, és nem olyan drágák egyálatalán, eyg 10-ből kijön a szevízelés azt mondták!
Ez miért minősítené Robit? Ezt nem értem!

"s ha te voltál olyan gáláns hogy oda vitted és nem a beépítést végzó szerelőhöz akkor az a te sarad,biztos vagyok benen,hogy megoldást találtunk volna rá saját berkeken belöl!"
Állj! Én azt tanácsolatm neki, hogy vigye vissza Robihoz, ezt többször is mondtam és aszervízben is ezt mondták neki!
Csak ő nem akarta, hogy megin Robinál álljon hetekig az autó, ezért nem vitte, oda, vayg kitudja miért, de ez egyedül az ő döntése, semmi közöm hozzá!
Azt kellett volna tenni, megoldást tlálni rá, egyébként még mindíg nem késő!!
Gábor(figi75)23-06-2008 09:23:17 // 25880
Na,de szépen tudsz fogalmazni ha akarsz,ez dicséretes!:-)

Most akkor az a bajod,hogy kfújt,amről csak annyit tudtam,hogy a porlasztócsúcs alá kell 1 banális 2 filléres réztömítő karika,ennyit tudtam másról nem tudok,amire megkértem a szerelőt,hogy figyeljen már oda rá,ha más a baj az előttem is rejtett dolog!!!
A srác akit 2x láttál,de nagy mentőangyala lettél azt állította,hogy TE megállapítottad,ez a motor SZAR mivel rossz az adagoló,tápszivattyú és nem jár szépen!
Tudod én ezen vagyok kiakadva leginkább,meg a felvett stíluson amivel kezdte a dolgot! Amilyen a fogadj isten,olyan az adjon isten,sejted! :-/

Megugye ott van a márkaszrvíz a maga "olcsó" oradijjával és szakértelmével,ami szerinted jobb mint a beépítést végzó szerelőnél,ez azért gondolom minősíti Robit is sejted!!! :-P
És ha te voltál olyan gáláns hogy oda vitted és nem a beépítést végzó szerelőhöz akkor az a te sarad,biztos vagyok benen,hogy megoldást találtunk volna rá saját berkeken belöl!
Marek23-06-2008 09:10:59 // 25879
"Pontosan azt írtad le,hogy semmi közöd nem volt az egész üzlethez,mégis belepofáztál!"
Pisti kért meg, hogy írjak neked!

"Én nem mondtam senkinek,hogy visszautalok pénzt és nem ismertem el az állításod szerint kukás motorról álltalad feltárt hibákat "mint szakértő,mert te az vagy",de a stilus amit a te puszipajtásod felvett a telefonba,egyből rád ismertem,ez te vagy!"

Akkor ezek szerint Pisti hazudik, akit életem igaz csak 2x láttam, de normális fazonnak véltem megismerni és nem lett 3 óra alatt a puszipajtásom!
Nem mondtam, hogy kukás a motor, még meg is dícsértem ahogy ment, mikor még ment!
Valamint nem én állapítottam meg a hibákat, hanem a hivatalos Alfa Romeó szervíz vezetője!

"Ha beépítés után a saját lábán elmegy az autó és x kilóméter után lerobban,ahoz mi közöm van ember, szerinted garanciát vállatam a 20 éves motorra életem végéig,vagy mit képzeltél?"

Megint és folyamatossan, hosszan mellé beszélsz!
Nem vol gond sem a motro árával, sem a garanciamentességgel, sem az állpotával - korának megfelelő - egyedül azzal volt gond, hogy a kedves vásárlót nem tájékoztatad a motor egy hibájáról - milyerint kifúj a HF-nél -és miutén ez kiderül és már első indításkor kiderült, vlamint a szerelőnek mondtad is, te nem vagy hajlandó kártalanítani az érintettet! Ez neki probléma nem nekem, ezt fogd fel!!
A baj az, hogy a vevődnek nem mondtad, a szerelőnek mondtad, tehát tudtál róla, amit egyébként most nem is tadagdtál le!
Azért mondom, hogy vele beszélj, ahogy első üzimnél a faladon írtam is, mert csak ti 2-en voltatok ott, tehát a ti ügyetek!

"És az árról csak annyit ha nem olvastad volna a hsz-eket a hivatalos autószerelő aki beépítette és biztos vagyok benne,hogy jó munkát végzett alátámasztja,hogy a motor simán érte az összeget,akkor megint miről beszélsz"

Az előzőekben írtam, töbször is, hogy mnem amegéréssel van a gond, az most gyyakorlatilag lényegtelen, hanem az elhallgatáson van a hangsúly!
Tényleg nem tudod miről beszélek, vagy csak inkább nem akarod megérteni!!

Mivan ember nem megy a bólt és így akarsz reklámot csinálni magadnak? :-P

Pfff. életem legszarabb dumája volt ez, amit hallotam...
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.