Gratulálok a verdátokhoz. Csodaszép! Ma volt szerencsém egy ilyenhez!
Sokat nem időztem vele, kb. 5 percet, meg mentem vele 20 km-t.
Csodálatos külső és belső design, eredeti megjelenés. Belül meglehetősen tágas, nincs meg az 59-ben megszokott körbevevős bunker feeling.
Futóműve kategóriájának mércéje...
A motor fantasztikus, de azért nem csavarta ki a kezemből a kormányt. EURO V :(
Szépen szedte a kis 18"-os lábacskáit, cserébe viszont szippantotta az üzemanyagot!
A DNA kapcsoló iszonyat jó dolog!
A dupla kipufogóvéget már egy tél kikezdte, korrodál. :(
A toronyra és a nyúlványokra lakk nem jutott! :(
A tesztvezetésért köszönet NS Autóház - Pécs.
Sajnos idén ott még csak két Alfát adtak el! :(((
Forum >> Giulietta
droberto10-04-2012 20:10:33 // 5311
Jimmi T.10-04-2012 16:28:56 // 5310
légyszi majd feltüntetni hogy "totálkáros" link. mert ezeket a buzgárokat még egy kattintással sem szeretném gazdagítani. :-)
Jorjie10-04-2012 16:25:16 // 5309
Jimmi T.06-04-2012 13:41:21 // 5308
Halesz05-04-2012 17:09:20 // 5307
Ez előfordulhat, 2-kor fordultam ott az Alagút felé :)
Gerion05-04-2012 15:31:02 // 5306
Aham, szerintem az utóbbi volt...!
Ha olvassa, gratulálok, nagyon tetszett a gép! :)
Ott a Lánchíd környékén kellene a következő Alfás talit tartani, kicsit messzebb fordulva az Alagút előtti körforgalomban, de ma szerintem Halesz ZST rendszámú kocsiját láttam ugyanott. :)
Ha olvassa, gratulálok, nagyon tetszett a gép! :)
Ott a Lánchíd környékén kellene a következő Alfás talit tartani, kicsit messzebb fordulva az Alagút előtti körforgalomban, de ma szerintem Halesz ZST rendszámú kocsiját láttam ugyanott. :)
pe-Ti05-04-2012 11:38:06 // 5305
Üdv!
Tudtommal kettő piros QV van a környéken az egyik FAM-os tesztautó a másikat pedig Ő birtokolja!
Tudtommal kettő piros QV van a környéken az egyik FAM-os tesztautó a másikat pedig Ő birtokolja!
Jimmi T.05-04-2012 08:12:50 // 5304
Ne is szóld :-) Ez a fickó már a harmadikat csinálja a Giu-val és mindig mellette szólt.
Tibe05-04-2012 00:16:20 // 5303
Nem akarom leszólni ezt a videót, de egy autós műsorban ez harmatgyenge. Ilyen bemutatót bármelyik utcáról behívott ember is készít egy bármilyen autóról.... :P
Gerion04-04-2012 20:21:01 // 5302
Ma koradélután láttam Bpesten a Lánchídon egy Giulietta QV-t, napfénytető, élénkpiros szín, teljesen tisztán eszméletlen jól nézett ki a napsütésben....! :) LO... vagy LW... volt a rendszáma, egy fiatal srác vezette látható élvezettel. Valami médiának kiadott tesztautó, vagy esetleg van itt valaki aki egy ilyen kincset birtokol? :)
Kazes☻04-04-2012 10:11:43 // 5301
Na, ezt mindjárt jobb olvasni, hallani és látni...! :)
Jimmi T.04-04-2012 08:19:30 // 5300
Mivel ma két Gius kollégának is ünnepnap van , a távolból egy videóval is köszöntöm Őket !Giu QV
Blade03-04-2012 18:45:16 // 5299
Azért még nem te fogod megmondani, hogy mit tegyek, gondolom ez tiszta.
De látom, magadnak érzed a dolgot a Giuliettás "műszaki" körből, különben miért szólnál bele ha senki sem kért meg rá és érintett sem vagy.
Ez a "Dr" önértékelési probléma?:))
De látom, magadnak érzed a dolgot a Giuliettás "műszaki" körből, különben miért szólnál bele ha senki sem kért meg rá és érintett sem vagy.
Ez a "Dr" önértékelési probléma?:))
Jimmi T.03-04-2012 18:32:37 // 5298
Sajna úgy látom hogy a Giu tulajok 90 %-a olyan műszaki analfabéta. Szerintem nem értik meg azt a sok okosat amit mondasz nekik. Ezért ne is kísérletezz velük ! Inkább keress magadnak más topic-ban játszótársat, ahol hozzád hasonló műszaki és általános zsenikre lelhetsz. Ha más a problémád akkor meg ott izmozz, ahol a gyökere !
Blade03-04-2012 18:10:23 // 5297
:)))))
Igen, ez egy szépen kidomborított szöveg, amit az olyan műszaki analfabétáknak kreáltak mint te, hogy "könnyebb" legyen a döntés :-)
Te meg egy szép nagy kultúr ember vagy :)))
Igen, ez egy szépen kidomborított szöveg, amit az olyan műszaki analfabétáknak kreáltak mint te, hogy "könnyebb" legyen a döntés :-)
Te meg egy szép nagy kultúr ember vagy :)))
Gerion03-04-2012 17:43:48 // 5296
Mondjuk nézd már meg, 03.14-én is mit írt az üzenőfalamra... És ha már ott jársz az olvasásban, töröld is már ki onnan.... :) Köszönettel!
Gerion03-04-2012 17:42:26 // 5295
Ennek a blédnek a tendenciózus kötözködését is légy szíves, kövesd már vissza, mondjuk az elmúlt bő egy évben.... Csak az alkalmat keresi, hogy kötözködhessen.
Moderátor03-04-2012 17:41:08 // 5294
Légy szíves írj kulturáltabban!
Gerion03-04-2012 17:35:43 // 5293
A vonatkozó részt nem én találtam ki, hanem a "Laser Interceptor" forgalmazói oldalán olvastam:
"A méreten kívül autónk színe, ill. a foncsoros lámpák, krómkiegészítõk száma, nagysága is számít. Általában igaz, hogy minél sötétebb egy autó, annál könnyebb megvédeni (kevesebb fej is elég lehet) - viszont egy ezüstmetál autó, plusz króm díszrács, netán króm tükrök összeállítás nagyobb feladatot ad, de nem lehetetlen feladatot (több blokkolófej a megoldás)."
További kérdéseiddel és ezirányú észrevételeiddel őket keresd.
Se Giuliettád, se lézerblokkolód, de azért megint itt vagy, és jó elmebeteg módjára állandóan lesed, hol lehet kötözködni... :) Ez igazi mezei fasz vagy.
"A méreten kívül autónk színe, ill. a foncsoros lámpák, krómkiegészítõk száma, nagysága is számít. Általában igaz, hogy minél sötétebb egy autó, annál könnyebb megvédeni (kevesebb fej is elég lehet) - viszont egy ezüstmetál autó, plusz króm díszrács, netán króm tükrök összeállítás nagyobb feladatot ad, de nem lehetetlen feladatot (több blokkolófej a megoldás)."
További kérdéseiddel és ezirányú észrevételeiddel őket keresd.
Se Giuliettád, se lézerblokkolód, de azért megint itt vagy, és jó elmebeteg módjára állandóan lesed, hol lehet kötözködni... :) Ez igazi mezei fasz vagy.
Blade03-04-2012 09:41:17 // 5292
Ennyi hülyeséget összehordani..:)
Nem hiszem hogy öngól lenne a "króm" külső tükörház, hiszen miért kellene a gyárnak gondolnia a lézervédelemre? Egyébként nem krómozott, hanem krómhatású, ami ugye a QV alapfelszereltség része, magyarán a vásárló "hibája" sem.
A lézer legkönnyebben az ezüst és fehér színekről verődik vissza, legnehezebben pedig a matt feketéről. De még ha az egész autó full matt fekete is, akkor is biztonsággal le lehet lézerezni. Úgyhogy a krómhatású tükörház nem oszt, nem szoroz:)
Nem hiszem hogy öngól lenne a "króm" külső tükörház, hiszen miért kellene a gyárnak gondolnia a lézervédelemre? Egyébként nem krómozott, hanem krómhatású, ami ugye a QV alapfelszereltség része, magyarán a vásárló "hibája" sem.
A lézer legkönnyebben az ezüst és fehér színekről verődik vissza, legnehezebben pedig a matt feketéről. De még ha az egész autó full matt fekete is, akkor is biztonsággal le lehet lézerezni. Úgyhogy a krómhatású tükörház nem oszt, nem szoroz:)
Gerion02-04-2012 23:24:25 // 5291
A bizt.öv csipogó kezdetben idegesített, mára immunis lettem vele szemben. :) Minden új kocsiban van, a Volvomban pl durvább a hang, és a sebességgel egyre hangosodik, egyszer kipróbáltam, 60-70km/h-nál szinte már fájdalomküszöb. Ehhez képest a Giu hangja szolid. Mondjuk nincs bajom az övvel, balesetem óta pláne nem, max akkor zavar, ha kertbe állok be, ott már összejön 10-20km/h, de azért ezt a beparkolást még be merném vállalni öv nélkül.
Váltógomb nekem is megvolt.... :(
Tükör, féklámpa, távirányító eddig nálam rendben.
A futóműgondjaid részben a 18-as kerék-sportfutómű vs magyar utak eredménye lehet...
Rendes kis hibalista jött össze nálad 20-30e alatt, és még én éreztem magam peches a magam nyűgjeivel....
Váltógomb nekem is megvolt.... :(
Tükör, féklámpa, távirányító eddig nálam rendben.
A futóműgondjaid részben a 18-as kerék-sportfutómű vs magyar utak eredménye lehet...
Rendes kis hibalista jött össze nálad 20-30e alatt, és még én éreztem magam peches a magam nyűgjeivel....
Buksi02-04-2012 23:12:02 // 5290
Ők is tudják, hogy mi a jó! ;-)
GTVili02-04-2012 22:15:01 // 5289
A Vredestein egy rakás Giuliettával teszteli a gumikat a ringen....;-D
Ma többször is láttam őket.
Ma többször is láttam őket.
pe-Ti02-04-2012 22:03:49 // 5288
Üdv!
Túl vagyunk egy cascós szélvédő cserén meg egy előrehozott 30 ezres revízión! Volt egy pár garis dolog amit hellyel-közzel megoldottak: kaptam új váltógombot (letört), első stabrudat (nyikorgott de úgy tűnik nem ez a bűnös), belső tükör mögötti műanyag rácsot (laza volt néha leesett), hátsó teleszkópra módosított gumibakot (kopogás), féklámpakapcsolót (tempomat hibák miatt), volt futóműállítás, biztonsági öv csipogó kiiktatás ill. a központi zár távirányító bizonytalan működésére lesz még egy soron kívüli látogatásom ha megjön a cucc! Ez már a 3. márkaszerviz ahol megfordultam de úgy látszik itt sem törődnek az autóval és elkövettek pár banális hibát de erről majd később!
Túl vagyunk egy cascós szélvédő cserén meg egy előrehozott 30 ezres revízión! Volt egy pár garis dolog amit hellyel-közzel megoldottak: kaptam új váltógombot (letört), első stabrudat (nyikorgott de úgy tűnik nem ez a bűnös), belső tükör mögötti műanyag rácsot (laza volt néha leesett), hátsó teleszkópra módosított gumibakot (kopogás), féklámpakapcsolót (tempomat hibák miatt), volt futóműállítás, biztonsági öv csipogó kiiktatás ill. a központi zár távirányító bizonytalan működésére lesz még egy soron kívüli látogatásom ha megjön a cucc! Ez már a 3. márkaszerviz ahol megfordultam de úgy látszik itt sem törődnek az autóval és elkövettek pár banális hibát de erről majd később!
Gerion02-04-2012 17:58:19 // 5287
A QV-t nyilván mindenki a teljesítmény és a sebesség miatt veszi. Ebből a szempontból nézve a plusz krómok, főleg a teljesen krómozott külső tükrök (!) öngól, mert lényegesen megkönnyíti a lézeres traffipax-ok dolgát a hagyományoshoz képest, ill blokkoló beszerelésnél valószínűleg csak több fej ad megfelelő védelmet.
Gerion02-04-2012 17:53:46 // 5286
Konkrét ötletem nincs, nekem gyárim van mindkét kocsiban... De ha a helyedben lennék, első körben azt járnám körül egy szakszervizben, hogy a gyári (sajnos csak hátsó) rendszert be lehet-e utólag tetetni. B-verzió, ha nincs (Alfa-)gyári, vagy garantáltan gyárilag tesztelt eszköz, csak olyat rakatnék be, ami teljesen független a kocsi elektronikájától, nem akar a képernyőkre üzenni, nem akar kommunikálni semmivel, a kocsitól csak táp.feszt kap, a többit önerőből intézi.
Jimmi T.02-04-2012 14:39:35 // 5284
Jorjie02-04-2012 13:22:54 // 5283
Sporter02-04-2012 12:40:30 // 5282
Jimmi T.02-04-2012 08:20:53 // 5281
A hátsó hiányát én is érzékelem, ezért kellenének tippek hogy mit merjek felrakatni.
Gerion31-03-2012 13:29:34 // 5280
Plusz idézet az A5.hu-ról...
"Így meg kaszál a Plaket Kft., akinek rejtélyes módon ősi jussa a rendszámtáblagyártás monopóliuma, és nyilván az se jár rosszul, aki segít a Plaket Kft.-nek abban, hogy ez a helyzet fennmaradjon."
"Így meg kaszál a Plaket Kft., akinek rejtélyes módon ősi jussa a rendszámtáblagyártás monopóliuma, és nyilván az se jár rosszul, aki segít a Plaket Kft.-nek abban, hogy ez a helyzet fennmaradjon."
Gerion31-03-2012 13:26:47 // 5279
Na ja, de ez itten Magyarisztán.... :)
Plaket Kft
"Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendszámtáblák gyártását és szállítását csak hatósági megrendelés alapján végezzük, értékesítésére, cseréjére cégünknél nincs semmiféle lehetőség. Gépjármű rendszámtáblák kizárólag csak az Okmányirodákon keresztül igényelhetők."
Plaket Kft
"Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendszámtáblák gyártását és szállítását csak hatósági megrendelés alapján végezzük, értékesítésére, cseréjére cégünknél nincs semmiféle lehetőség. Gépjármű rendszámtáblák kizárólag csak az Okmányirodákon keresztül igényelhetők."
GTPeti31-03-2012 12:22:34 // 5278
Németo-ban minden kisvárosban van 1-2 maszek az okmányiroda mellett, akik 40 ojróért azonnal legyártanak egy pár rsztáblát. :)
Gerion31-03-2012 12:17:00 // 5277
Nem vitatom, régen volt már (2008), és annyira örültem az új kocsinak, hogy ezzel a részlettel nem is különösebben foglalkoztam. (Ezért is írtam tele ezt a lenti sort talánnal.)
Ami viszont tény, egy darabig első rendszám nélkül közlekedtem, egy hivatalos papír "védelmében".
Ami viszont tény, egy darabig első rendszám nélkül közlekedtem, egy hivatalos papír "védelmében".
GTPeti31-03-2012 11:38:00 // 5276
"Mivel arra a hagyományosat talán nem is lehetett feltenni,"
Ilyen típust nem is lehetne engedélyeztetni az EU-ban. Lehet rá tenni hagyományos rsz-ot. ;)
Ilyen típust nem is lehetne engedélyeztetni az EU-ban. Lehet rá tenni hagyományos rsz-ot. ;)
Gerion31-03-2012 11:37:16 // 5275
Hát, az utólagos buherálások, "majdnemgyári" megoldások..... Szerintem ha a beszerelő cég nem tudja rendesen beállítani vagy az érzékelőfej(ek) cseréjével megoldani a problémát, akkor hagyd a fenébe az egészet. A Giuliettában az első radar nélkülözhető, gyorsan tökéletesen rá lehetett érezni a kocsi orrára.
(A hátsó radar viszont nyilván nélkülözhetetlen, a kicsi, döntött ablakon alig látni hátra, vastagok az oszlopai is, radar nélkül hamar gond lenne.)
(A hátsó radar viszont nyilván nélkülözhetetlen, a kicsi, döntött ablakon alig látni hátra, vastagok az oszlopai is, radar nélkül hamar gond lenne.)
Gerion31-03-2012 11:29:17 // 5274
A 147-esemen matrica volt, elég lassan jött meg az is...! Mivel arra a hagyományosat talán nem is lehetett feltenni, ha jól emlékszem (2008-as ügy), kaptam autóátvételkor egy hivatalos papírt, hogy addig járhatok első rendszám nélkül! Tetszett a dolog, a kocsi sokkal szebb volt az asszimetrikus rendszám nélkül, plusz szemből így traffipaxtól teljesen védett voltam, nevettünk is rajta, hogy az a matricás rendszám sose érkezzen meg....
Ja, és szerencsém is volt, sose állítottak meg emiatt, bár az okmányirodás papír végig ott volt a kocsiban.
Ja, és szerencsém is volt, sose állítottak meg emiatt, bár az okmányirodás papír végig ott volt a kocsiban.
'''''31-03-2012 08:21:14 // 5273
A 159 gyárija tökéletes.Ez nem tetszik,legalábbis az első.Ha fékezel,bekapcsol és sokszor menet közben is érzékel dolgokat és csipog.Ez zavaró.Meg néha a lámpánál állva is érzékel valamit,pedig nincs előttem semmi.Valahogy át fogom köttetni,hogy ki és be tudjam kapcsolni.
Jimmi T.31-03-2012 07:58:57 // 5272
Nem tudom mennyi hétre jött meg, de nem izgultam rajta mert nekem Budaörs nem esik útba. Mikor Pesti utam volt mentem, a szalonban szépen felrakták, leadtam a másikat és mindenki örült :-) Hogy működik a tolató aparát ?
'''''31-03-2012 07:37:15 // 5271
Két hét után nem jött meg a matrica rendszám.Telefon,elba.... a nyomtatást,még két hét.Kivárom,telefon.Megkapom a matricát,ha visszaviszem az elsőt.Nem a kereskedő tehet róla,a veszprémi okmányiroda.Matrica rendszámosok,ez nálatok is így volt?
Ja,öt hét után még nem jött meg a törzskönyv sem.
Ja,öt hét után még nem jött meg a törzskönyv sem.
.......................30-03-2012 23:32:37 // 5269
Gázt (LPG) bele!
jó lesz TAXI nak is
jó lesz TAXI nak is
Kazes☻30-03-2012 21:55:44 // 5268
Rendben, akkor maradjon! :)
Gerion30-03-2012 21:09:12 // 5267
Fene tudja... Elég harmatos a dinamika, a fogyasztási adatai sem kiugróak, de végülis elfér a kínálati listán. És ha a kedvezőbb ára kapcsán segítene az eladásokat felpörgetni, akár hasznos is lehet...!
Kazes☻30-03-2012 20:30:46 // 5266
'''''25-03-2012 14:56:51 // 5265
Most már biztosnak látszik. :-)
Gerion24-03-2012 13:51:20 // 5264
Mi is ma cseréltük mindkét kocsin, ezek szerint most érzi mindenki komolynak a tavaszt...? :)
Jimmi T.24-03-2012 07:35:11 // 5263
Azért majd várnám a tapasztalatokat az utólagos tolató aparát ügyében :-)
'''''23-03-2012 19:11:12 // 5262
A mosásból én is most jöttem meg.Holnap reggel meg pacskercsere mindkét alfán. :-)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
473
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?